Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekDr. Schüssler-féle biokémiai Életsó-terápia

Dr. Schüssler-féle biokémiai Életsó-terápia
7 500 Ft

Dr. Schüssler-féle biokémiai Életsó-terápia

Gyógyulás a 12 ásványi sóval

Vass Zsolt

A Dr. Schüssler-féle biokémiai Életsó terápia könyv a mindennapok használatában jól alkalmazható. A 12 ásványi só megfelelő alkalmazásával könnyebbé tehetjük önmagunk és mások számára is a gyógyulást. 

A könyvből megismerhetjük, hogy milyen ásványianyagok fontosak az emberi szervezet számára. Milyen jelekből tudhatjuk meg, hogy valamely anyag hiányzik a szervezetből, mik lehetnek ezek a tünetek és kialakulásuk okai. Megismerhetjük a homeopátiával és a biokémiával való kapcsolatát a terápiának. 

Az ásványi anyag terápia vagy biokémia (Dr. Schüssler biokémiája) egy rizikómentes, egyszerű és bárki számára könnyedén alkalmazható gyógyterápia. Felfedezője szerint - Dr. med. Wilhelm Heinrich Schüssler - testünk számos fizkai és lelki problémáit a sejtek szintjén kialakult szervetlen ásványi sók hiánya eredményezi. A terápia központjában az a 12 ásványi kötés áll, amelyek testünkben egy egészséges működés esetén egymással harmóniában és elegendő mennyiségben van jelen.

Javaslatokat találunk az adagolásra és az esetleges válaszreakciókra, melyeket a szerveztünk reagál. Az aklammazási területek pontos áttekinthető térképét is megtaláljuk. Az alternativ gyógymódok között ez az Életsó terápia is egyre népszerübb, szélesebb réteget érint. 

Dr. Schüssler-féle biokémiai Életsó-terápia (könyv) író Vass Zsolt

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház