Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekEsszénus tanítások Énoktól a Holt-tengeri tekercsekig

-10%
Esszénus tanítások Énoktól a Holt-tengeri tekercsekig
3 550 Ft
Kedv. ár: 3 195 Ft
Kezdete: 2021.10.13   A készlet erejéig!

Esszénus tanítások Énoktól a Holt-tengeri tekercsekig

Edmond Bordeaux Székely

Tudományos alapossággal, képekkel, ékírással, a Holt-tengeri tekercsekből való idézetekkel összeállított, élvezetes olvasmány, amely az esszénus hagyományok jelentését elemzi abból a szempontból, hogy mi ezeknek az értéke a ma élő ember számára, valamint e hagyományok gyakorlatával foglalkozik, amely tudati világunk kitágulását eredményezi. 

Magába sűríti Székely professzor jól ismert esszénus könyveinek lényegét. (Ezek közül az elsőt, az Esszénus Béke Evangéliumot 1928-ban publikálta. Az összes Holt-tengeri tekercsek tartalma csak megerősíti az ő eredeti szövegeit).

E könyv számos fejezete azokból az anyagokból lett összeállítva, amelyek korban megelőzték az 1947-ben megtalált Holt-tengeri tekercseket. Az azt megelőző húsz év alatt, 1927 és 1947 között több könyvet is írtam és publikáltam az esszénusokról, olyan történelmi forrásokra támaszkodva, mint Josephus Flavius, Philó és Plinius munkái, valamint a Vatikáni Könyvtárban, a Habsburgok bécsi könyvtárában, és a British Múzeumban talált idevonatkozó kéziratok. Az említett könyvekben azon esszénus hagyományokra helyeztem a hangsúlyt, amelyek szerintem a modern ember számára is óriási gyakorlati értéket képviselnek (Edmond Bordeaux Székely).

Esszénus tanítások Énoktól a Holt-tengeri tekercsekig (könyv) író Edmond Bordeaux Székely


Ezokönyvek Keleverustól webárúház