Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekEsszénus béke evangélium 2. második könyv

-10%
Esszénus béke evangélium 2. második könyv
2 850 Ft
Kedv. ár: 2 565 Ft
Kezdete: 2017.03.04   A készlet erejéig!

Esszénus béke evangélium 2. második könyv

Az esszénusok ismeretlen könyvei

Edmond Bordeaux Székely

A második kötet a tízparancsolatról, a Föld Anya angyalairól, a Mennyei Atya angyalairól, a hétszeres békéről szól, de megemlíti a holttengeri tekercsekkel azonos töredékeket, János esszénus evangéliumát és a jelenések esszénus könyveit.

A könyv az arámi nyelven íródott világhírű Esszénus Béke Evangélium második könyve. Az eredeti arámi és héber nyelvből fordított gyönyörűen illusztrált könyv negyven év állhatatos munkásságának eredménye. Mindazokhoz szól, akik türelmesen vártak a huszadik század szellemi sivatagában az ígéret földjére, az első könyv folytatására. „Három út vezet az Igazsághoz. Az első a tudaté, a második a természeté, a harmadik a múlt generációk felgyülemlett tapasztalatain alapszik. Beláthatatlan idők óta az ember és az emberiség mindhárom utat követi.”

A szerző Edmond Bordeaux Székely az Igazság értelmezésének e szellemében adja közre e nagyon fontos könyvet - elutasítván a szó szerinti és tisztán tudományos értelmezés dogmatikus módszereit, valamint a szimbolisták túlzásait - az esszénusok nagy hagyományaival összhangban, akiknek közösségéhez a Holttengeri Tekercsek szerzői maguk is tartoztak.

Esszénus béke evangélium 2. második könyv (könyv) író Edmond Bordeaux Székely

 

 

 

 

 

 

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház