Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA reflexológia alapjai

A reflexológia alapjai
11 000 Ft

A reflexológia alapjai

Dr. Csikai Erzsébet – Nagyné Halász Anna

Ez egy hiánypótló könyv. A reflexológiai alapismeretek, elvek komplex összefoglalásában, felis­mert új törvényszerűségek értelmezésében, a hagyományos alaptechnika mellett új, speciális masszázstechnikák – CsiAn program – ismerteté­sében rejlik eredetisége, egyedisége.

Szenvedély, a téma iránti teljes elkötelezettség, magas szellemi tevékenység és hihetetlen tapasztalat sugárzik ki a szerzők munkájából. Nem véletlen! Dr. Csikai Erzsé­bet orvos-természetgyógyász, Nagyné Halász Anna kutató fejlesztő szakpedagó­gus, gyakorló reflexológusok, oktatók, vizsgáztatók, országosan elismert szakte­kintélyek, egyéb természetgyógyászati szakterületeken is. Mindketten olyan hite­les gyógyítók és tanítók, akiktől lehet és érdemes tanulni.

Éreztem,  hogy a reflexológia történetében egyedülálló mű születésének vagyok a részese, mely örömmel töltött el és egyben a lektorálás fele­lőségének a súlyával.

Hiteles, nyugodtságot, emberszeretetet sugárzó személyiségüknek köszönhető széleskörű hatásuk, melynek eredményeként napjainkra már tízezrek követik az általuk hirdetett egészségkultúra tanításait. Nekik sikerül elsajátíttatni azt az alap­vető szemléletváltozást, ami meghozza az egyén életében a fejlődést. Meg kell ta­nulnunk végre, hogy dolgozni szükséges gyökereinken, paradigmáinkon a tartós eredmény érdekében. Szemléletünk átformálásával, gondolataink áthangolásával léphetünk csak túl jelenlegi állapotunkon, ami maradandó változást eredményez. Saját élmény alapján merem kijelenteni, hogy ebben az áthangolásban, hozzáállá­sunk megváltoztatásában igazi, hatékony segítség a szerzők által kifejlesztett CsiAn program.

A szerzők nyitottságának volt köszönhető a „mi-paradigma” felismerése, az egyesített erő hatalma. Csak a közösen, közel fél évszázados hittel végzett tevé­kenységből felhalmozódó tudásból, tapasztalatból, kifejlődő képességből születhetett meg ez a jól rendszerbe foglalt, összegző mű.

Dr. Fazekasné Balogh Piroska

A reflexológia alapjai (könyv) írók  Dr. Csikai Erzsébet – Nagyné Halász Anna


Ezokönyvek Keleverustól webárúház