Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekReflexzónamasszázs lábon + ajándék poszter

Reflexzónamasszázs lábon + ajándék poszter
2 990 Ft

Reflexzónamasszázs lábon + ajándék poszter

Hanne Marquardt

A láb reflexzónáinak masszírozása ma már a legismertebb kiegészítő gyógymódok közé tartozik. Kitűnő eredmények érhetők el vele a mozgásszervi betegségek, a gerincoszlop- és porckorong-károsodások, a légző- és húgyivarszervi elváltozások, a gyermekkori fejlődési zavarok kezelésében. Ennek köszönhetően a módszer mára az orvostudomány és a tapasztalaton alapuló gyógyászat követőinek elismerését is kivívta.

Lábunk nemcsak terápiás szempontból, hanem mindennapi életünkben is a "tartópillér" szerepét tölti be. Ez a kezelési mód napjainkban, amikor sokan hamar "elveszítik a talajt a lábuk alól", különösen időszerű. Gépesített világunkban az érintés elemi igény, amely nemcsak a testünkre, hanem a lelkünkre is hatással van. Egy kezelés során egy "fogyatékos" gyermek, akiről azt hittem, hogy semmit sem ért az egész terápiából, azt mondta: "Tudom, mit csinálsz. A gyökereimet gondozod."

Hanne Marquardt könyve az egyik legsikeresebb alapmű, mely szakmailag és megjelenésében is megfelel a legmagasabb igényeknek. A színes ábrákkal és érthető magyarázatokkal kiegészített szak-könyv több, mint 80 reflexológiai pontot tartalmaz. Betegségenként részletes, érthető kezelési útmutatást ad. A leírtakat alkalmazva a képzett reflexológusok, és a laikus öngyógyítók is komoly sikereket érhetnek el a testi és lelki egészség helyreállításában.

A magyar kiadáshoz a láb reflexzónáit ábrázoló, színes posztert adunk ajándékba!

Reflexzónamasszázs lábon + ajándék poszter (könyv) író Hanne Marquardt


Ezokönyvek Keleverustól webárúház