Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAlakformálás felsőfokon

Alakformálás felsőfokon
4 900 Ft

Alakformálás felsőfokon

Testi és lelki szinten

Dr Molnár Csaba

Az a cél, hogy testi- és lelki alkatunk, egészségünk is formálódjon… jobb emberekké váljunk a gyakorlatok által. A testkezelő eljárások nagy része (csoki pakolás, mézmasszázs, tekercselések) játékosnak nevezhetőek. A végcél azonban nagyon komoly: a formás combok mellé megkapni személyiségünk legharmonikusabb lényét, amit már gyermekkorunktól elő kellett hívnunk. A folyamat most is tart. Jobb embernek lenni, saját életünk és egészségünk számára, és ha végigkövetjük a gyakorlatokat, akkor egészen biztosan mások számára is JOBB EMBERRÉ válunk.

Tibeti hangmasszázs – egy módszer a többi között, amely kvantumfizikai értelemben is behangolja a csakrákat, és az emberi testet, lelket. Oldja a stresszt, csökkenti a feszültségeket. Vannak modern orvostechnikai eszközök, amelyek szintén sejtszinten hatva harmonizálnak. Ezeken kívül, még több mint 30 módszer – a jobb emberért. A masszázsokkal magas szinten elérhetjük, hogy szolgáltatóként pácienseink, vagy barátaink fogyjanak, csinosodjanak. Alap- és haladó szinten, az étrendi tanácsok és tornagyakorlatok megtanítása, szintén ezt a célt is szolgálják. A tanítás közben mi is fejlődünk. Megértünk és megérzünk dolgokat, amikre szükségünk van, és ezzel együtt javul a kisugárzásunk. A teljes (holisztikus) értelemben szeretnénk ezt mindenki számára megfogalmazni. Azoknak szeretnénk átadni a tudást, akik ugyanerre törekszenek.

Alakformálás felsőfokon könyv nemcsak a fogyást, karcsú derekat, feszesebb feneket és melleket jelenti. Gyakorlati első lépésként harmincnál több egzotikus módszert tanulhatunk meg, amelyek ezeket a célokat szolgálják, 25 év gyűjtőmunka eredményeként.

A tartalomból:
– Akupresszúra és szépségpontok az arcon
– Alakformáló masszázsok
– Cellulitkezelés és bőrfeszesítés
– Egyiptomi aromaolajos tekercselés
– Tibeti harangedények
– Hawaii lávaköves masszázs
– Japán masszázs
– Nyirokdrenázs masszázs
– Mézmasszázs és apiterápia
– Gyógynövények, teák,
– Pakolások, arcmaszkok, hatóanyagok
– Ayurveda
– Zöldséglevek, teák
– Reflexológia (talp, kéz, has)
– LELKI ALAKFORMÁLÁS

 1. a belső kisugárzás javítása és    

 2. a fogyás elősegítése meditációkkal (mivel minden agyban dől el)

– Tornagyakorlatok, eszközök
– Lelki egyensúlyt növelő meditációk

Alakformálás felsőfokon (könyv) író Dr Molnár Csaba


Ezokönyvek Keleverustól webárúház