Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA bükki füvesember nyomában

-10%
A bükki füvesember nyomában
6 490 Ft
Kedv. ár: 5 840 Ft
Kezdete: 2014.02.27   A készlet erejéig!

A bükki füvesember nyomában

 

Lopes-Szabó Zsuzsa, Szabó György

Ritkán történik meg, hogy szinte ismeretlenül leülsz valakivel vacsorázni, és rövid idő alatt biztosra veheted, hogy erre az emberre egy hosszú, sivatagi úton nyugodtan rábízhatod a kulacsodat. Lopes- Szabó Zsuzsa ilyen ember.   

A bükki füvesember nyomában című könyve, ez a legalább annyira ésszel, mint amennyire szívvel írt könyv, egy érzékeny, a világot örökké jobbítani szándékozó valahai irodalmár realista könyve. 

Hogy hogyan lett mára okos és lelkiismeretes „üzletasszony” (ritka párosítás) Zsuzsa, hogyan lett szinte akarata ellenére édesapja, a bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi első számú tanítványa, társa és segítője, az legalább olyan izgalmas, mint amit a gyógynövényekről ír (meglehetősen szokatlan, egyéni közelítéssel). Azt hiszem, Lopes-Szabó Zsuzsa A bükki füvesember nyomában című könyve az egyik leghasznosabb, „legmodernebb”, egyben legolvasmányosabb, az olvasó lelkiismeretét is társul hívó, valóban gyógyító füveskönyv azok közt, amelyeket valaha kézbevettem a gyógynövények könyvei közül

A bükki füvesember nyomában (könyv)írója 

Lopes-Szabó Zsuzsa, Szabó György


Ezokönyvek Keleverustól webárúház