Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Gyógynövény könyvek


Sorrend:

12

-10%
Testünk, lelkünk ápolása

Testünk, lelkünk ápolása

Ursel Bühring

A Testünk, lelkünk ápolása című könyv annak bemutatására vállalkozott, hogyan tudjuk testünket és lelkünketa gyógynövények-kel kúrálni és gyógyítani.

Ursel Bühring az évszakokat követve végigveszi különféle szerveinket (máj, epe, bél, gyomor, vese, húgyhólyag, bőr, mozgásszervi rendszer, immunrendszer, tüdő, idegrendszer, szív, nemi szervek) és mindegyiknél más-más gyógynövényt mutat be. Ezután következik a kúrák és a gyógymódok ismertetése.

Testünk, lelkünk ápolása (könyv) író Ursel Bühring

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2013.12.22
A készlet erejéig!
Betegségek gyógyítása gyógynövényekkel

Betegségek gyógyítása gyógynövényekkel

Dr. Nagy Géza

A szakszerű tankönyv a gyógynövények alkalmazásának szervekre és betegségekre vonatkozó legrészletesebb lebontását tartalmazza.

Betegségek gyógyítása gyógynövényekkel (könyv) író Dr. Nagy Géza

 
4 800 Ft
Nincs raktáron
Dr. természet   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Dr. természet

Dr. Természet

jó állapotú antikvár példány

Fűben, fában orvosság

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 200 Ft
Nincs raktáron
Gyógynövény ​embernek, állatnak, növénynek   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Gyógynövény ​embernek, állatnak, növénynek

Gyógynövény ​embernek, állatnak, növénynek

Csurgó Sándor

A szerző 20 éve foglalkozik gyógynövényekkel és a természetes gyógyító módszerek megismerésével. Ennek a két évtizednek az esszenciája ez a könyv, hiszen a természet végtelen tárházából csupán 20 gyógynövényt mutat be részletesen. A gyógynövények leírásán, gyűjtésén, felhasználási formáján kívül ismerteti az alkalmazási lehetőségeket a különböző betegségek, tünetek enyhítésére, de kitér a homeopátiás alkalmazási módokra is. Újszerű a könyvben, hogy a gyógynövények állatgyógyászati alkalmazását és a biológiai gazdálkodásban betöltött szerepüket is hangsúlyozza.

Gyógynövény ​embernek, állatnak, növénynek (könyv) író Csurgó Sándor

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Gyógynövények és gyógyteák

Gyógynövények és gyógyteák

jó állapotú antikvár példány

Hanna Parrot

Ha valaki elvesztette egészségét, arra törekszik, hogy minél hamarabb helyreállítsa. A szenvedők panaszaikat gyógyszerekkel tudják a leggyorsabban enyhíteni. A gyógyszerek szedése, főleg a gyógyszeres öngyógyítás azonban veszélyekkel járhat. A régi öregek számára természetes dolog volt a növényekkel való gyógyítás (a fitoterápia). Ma újra egyre többen fordulnak a természetes gyógyítószerekhez, a gyógynövényekhez. A gyógynövények nem csodaszerek, de nagyon jó kiegészítők egyes betegségek kezelésében. Jól alkalmazhatók meghűléses betegségeknél, idegi eredetű panaszoknál és alvászavaroknál. Előnyük, hogy nincsenek mellékhatásaik és nem jelentenek megterhelést a szervezet számára. A Gyógynövények és gyógyteák könyv segítséget nyújt a laikus olvasó számára az alapvető gyógynövények megismeréséhez és használatához.

Eredeti megjelenés éve: 1998

Gyógynövények és gyógyteák (könyv) író Hanna Parrot

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 500 Ft
Nincs raktáron
Gyógyteák-gyógykrémek-talpmasszázs

Gyógyteák-gyógykrémek-talpmasszázs 

Az öngyógyítás művészete

Bogumil

Gyógyteák-gyógykrémek-talpmasszázs  alkalmazása a természetgyógyászatban

Gyógyteák-gyógykrémek-talpmasszázs (könyv) író Bogumil

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 500 Ft
Nincs raktáron
Halimbai füveskönyv   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Halimbai füveskönyv

Halimbai füveskönyv

Gyógyteák és természetes gyógymódok

Szalai Miklós

A legendás halimbai esperest, dr. Szalai Miklóst (1902-1990) 1927-ben szentelték pappá. Hosszú élete során egy ország füves embere, aki a háború utáni nehéz időkben felelevenítette a katolikus lelkipásztorok hagyományos gyógyító tevékenységét. Gyógyteái orvosilag igazoltan jó hatásúak. E kötet gyógynövényes ismereteit, gyógyteáit örökíti az utókorra.

Halimbai füveskönyv (könyv) író Szalai Miklós

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Stresszkontroll gyógynövényekkel

Stresszkontroll gyógynövényekkel

Gyakorlati útmutató az idegesség és a stressz legyőzéséhez

David Hoffmann

Stresszkontroll gyógynövényekkel című könyv részletes tájékoztatást az idegrendszerre illetve a stressz eredetű betegségekre ható gyógynövények ről, beleértve azok elkészítési módját, adagolását is.

Stresszkontroll gyógynövényekkel (könyv) író David Hoffmann

 

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
Tértisztítás gyógynövényekkel és angyali energiákkal

Tértisztítás gyógynövényekkel és angyali energiákkal

Georg Huber

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy egy épületbe vagy egy helyiségbe lépve rossz érzés fogta el. Látszólag minden indok nélkül idegesebb, feszültebb lett, hangulata megromlott. Érdekes módon a helyiséget elhagyva ezek a kellemetlen érzések azonnal megszűntek. A fenti jelenség azt mutatja, hogy egy adott helyiség energetikai tartalma, töltete nagy hatással van ránk, még akkor is, ha ennek nem vagyunk a tudatában.

Különösen fontos, hogy az otthona, ahol energiával töltekezik fel, vagy a munkahelye, ahol a nap nagy részét tölti, energetikailag megfelelő környezetet biztosítson. 
A negatív hatásoknak számos oka lehet: a közelmúltban lezajlott betegség vagy lelki válság is hagyhat negatív lenyomatokat. Ilyen esetben az energetikai tértisztítás segít.
A Tértisztítás gyógynövényekkel és angyali energiákkal könyv bemutatja, hogyan végezzen egyszerű tértisztítási szertartásokat füstölők, hangok, szimbólumok, a négy elem vagy akár energiapermetek segítségével.
A leírtak alkalmazásához előzetes ismeretek nem szükségesek, ezért haszonnal forgathatja minden érdeklődő, aki környezetét harmonizálni kívánja.

Tértisztítás gyógynövényekkel és angyali energiákkal (könyv) író Georg Huber

 
990 Ft
Nincs raktáron

12

Sorrend: