Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA Test és Fülakupresszúra tankönyve

A Test és Fülakupresszúra tankönyve
6 500 Ft

A Test és Fülakupresszúra tankönyve

Dr. Eőry Ajándok

A test- és fülakupresszúra tankönyve” új formában a korábbi könyvem kibővített kiadása. A kínai masszázs (aminek szinonímája az akupresszúra kifejezés) hatásosságában felülmúlja az európai technikákat. Hogy miért? Az alapja az ugyanis, hogy léteznek meridiánjaink, olyan energia-szállító rendszerünk, ami az életenergia akadálytalan szétoszlatására hivatott. Ha ismerjük ezek lefutását és bennük az életenergia áramlási irányát eredményes és hatásos a masszázs mindenféle betegség esetén.
Akik most ismerkednek a masszázstechnikákkal, azoknak ajánlom ezt a könyvet, mivel a több mint 2500 éves kínai masszázs kiállta az idő próbáját. De mindenképpen ajánlom azoknak, akik már masszőrök, hogy szakmai tudásukat ezzel az új megközelítéssel ötvözzék. De nem válik kárára azon laikusoknak sem, akik nem hivatásszerűen használják ezt a gyógymódot, maguk és szeretteik is épülnek általa.
Az akupresszúrához nem kell levetkőzni. Ruhán át is kitapinthatóak ezek a masszázspontok. Néhány alkalmazás: koszorúér tágítás, fogyasztás, fejfájás elmulasztás, látás- és hallás-javítás, aszthma, allergiás tünetek elmulasztása.

Minden testrészünk és minden szervünk képviselteti magát a fülön és a kórosan működő szerveket képviselő pontok nyomásérzékenyek.

A pontok elhelyezkedését legkönnyebben úgy érthetjük meg, ha a fülkagylót ,anyaméhként elképzelve abba fejjel lefelé egy magzatot képzelünk.

A fülcimpán helyezkedik el a fej és a szem, a fülkagyló mélyén a belső szervek, a fül felső részén a végtagok, az oldalsó régió a gerincé.

A fülakupresszúra javallatai nagyon hasonlóak a klasszikus akupresszúrában leírtakhoz, de a kezelés különösen hatásos az elhízás, szenvedélybetegségek megoldásában, mozgásszervi betegségek, neuralgiák terápiájában, allergiás betegségekben, a stressz oldásában.

 A könyvben dvd mellékletet is találnak az akupresszúrás technikák illusztrálására. 

Dr. Eőry Ajándok „honoris causa” akupresszőr, a biol. tud. kandidátusa

A Test és Fülakupresszúra tankönyve (könyv) író Dr. Eőry Ajándok

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház