Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAnatómiai atlasz, Donáth Tibor

Anatómiai atlasz, Donáth Tibor
5 200 Ft

Donáth Tibor

 

Jelen könyv a nagy sikerű, immár fogalommá vált Donáth Tibor -féle atlasz tízedik kiadása. Olyan anatómiai atlasz, amely a részletek mellőzésével az emberi test valamennyi régióját ábrázolja. Fő célkitűzése, hogy használójának egyetlen kötet keretében olyan ábragyűjteményt nyújtson, amelyben a munkája során felmerülő legkülönbözőbb anatómiai kérdésekre képi választ találhat.

Az anatómiai atlasz 162 ábrája naturális, lényeget kiemelő és egyben művészi munka, Kálmánffy János festőművész alkotása.

A képi ábrázolás, a vizuális élmény a szervezet valós térbeli megismerésének nélkülözhetetlen eszköze, hiszen csak szöveges leírásból az emberi test felépítését nem lehet megismerni.

Az ábrák jelölései a nemzetközi igényeknek megfelelően latin nyelvűek. A latin indexek egyidejű számozása azonban biztosítja, hogy az egyes ábraaláírások alatt a megfelelő anyanyelvi elnevezéseket minden esetben könnyen megtalálja az olvasó, és azonosítani tudja azokat. A Donáth Tibor -féle anatómiai atlasz tehát valójában kétnyelvű: magyar és latin. Kiválóan szolgálja nem csak az orvostanhallgatók és gyakorló orvosok, hanem az egészségügy legkülönbözőbb területein dolgozó szakemberek, számos természettudományi, sőt humán tudományterület, így a pszichológia, pedagógia, testnevelés-tudomány, képzőművészet stb. művelőinek igényeit, sőt mindenkiét, aki munkájához vagy hobbijához igényli az emberi test szerkezetének speciális koncepciójú, integratív ismeretét.

Az itt található könyv a humán anatómia fogalomkörébe tartozó témaköröket tárgyalja, az emberi test  részeinek, a csontrendszer, izomrendszer, szervrendszer vizsgálatával.

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház