Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÖrömfőzés

-10%
Örömfőzés
4 490 Ft
Kedv. ár: 4 040 Ft
Kezdete: 2015.08.20   A készlet erejéig!

Örömfőzés

Buddhák a konyhámban

Janits-Szabó Virág

"Csodálattal tekintek azokra a nőkre, akik kicsit mások mint én, pontosabban a bennünk lévő azonos - női - energiát más dolgok teremtésére használják. Én épp dalt írok most, mert én ahhoz értek, és pihenésképpen beleolvastam Virág készülő könyvébe. Egy varázslatos világ van sorokba szőve itt, éreztem a fűszerek illatát, láttam őt, amint sürög-forog a konyhában, táncot lejt, mint valami mesebeli tündér, és élvezi a mágikus erőt, amellyel főz, alkímikus izgalommal keveri ki az ételek színeit, ízeit. Teli van jó ötletekkel ez az Örömfőzés könyv. Kedvet kaptam, megyek a konyhába..." (Palya Bea)

"Életem fontos része az egyensúly, a harmónia megtalálása, valamint az, hogy miként tudom beemelni a keleti gondolkodást nyugati mindennapjaimba. Kíváncsian várom Virág könyvét, mert a receptek segítségével egy izgalmas és jelentőségteljes világra nyit kaput." (Bede Anna)

"Először csak néztem: Örömfőzés...? Pont nekem mondják, hogy főzni öröm? Aztán végigolvastam a könyvet, és rájöttem, hogy Virág tényleg egészen új szemszögből mutatja meg az örömöt, amit kapunk, és amit adhatunk azzal, hogy másoknak főzünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki már otthonosan mozog a konyhában, de azoknak is, akik még csak most ismerkednek a főzéssel." (Bereznay Tamás)

Örömfőzés (könyv) író Janits-Szabó Virág


Ezokönyvek Keleverustól webárúház