Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekVétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel
2 600 Ft

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Varga Sándor

Először a 2000. évben jelent meg a Terézvárosi Újság hasábjain a "Gyomordoktor" cikksorozat, majd 2005. januárjától a Természetgyógyász Magazin jóvoltából már az ország is megismerkedhetett "A Gyomordoktor kalendáriuma" havonta megjelenő komplex életmód-, és táplálkozási tanácsaival. Ez a könyv a két cikksorozat jelentősen kibővített és kiegészített változataként sokoldalúan használható iránytűt, és olyan receptkönyvet ad minden érdeklődő kezébe, amely megfelel a magyaros ízvilágnak. Mire számíthat a könyv elolvasásakor?
Megismerkedhet a holisztikus életmód és táplálkozás alapfogalmaival Az emésztési folyamattal, az immunrendszer működésével A "bűvös" E-számok rejtelmeivel A leggyakoribb anyagcsere betegségekkel és azok táplálkozás általi megszüntetésével A szellemi és lelki táplálék fontosságával és szerepével Konkrét receptekkel és megannyi hasznos tanáccsal, ötlettel.

Talán Ön előtt is ismert, hogy az eddigi étkezési gyakorlat ma már tarthatatlan!

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnék tudatosan megőrizni egészségüket - vagy valamilyen egészségügyi problémájuk van -, s nagyon fontos számukra, mit esznek.

A táplálkozás- és életmód tanácsadó, természetgyógyász szerző Varga Sándor könyve tematikusan végigvezet az év hónapjain. A fejezetek az alábbi részekre oszlanak:
kalendárium, ház körüli munkák, híres emberek, mi kapható a piacon...? bevásárlás, egészség-betegség (allergia, emésztőrendszeri betegségek, sav/bázis egyensúly, csontritkulás, cukorbetegség, méregtelenítés, daganatos betegségek stb.), testmozgás, sport, szellemi táplálék, a konyha, és környéke (tippek, trükkök), receptek magyaros ízvilággal.

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel (könyv) író Varga Sándor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház