Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Táplálkozás, Reformtáplálkozás könyvek


Sorrend:


Vércsoportdiéta – testkontrollal

Vércsoportdiéta – testkontrollal

Christopher J. Hammond

Karcsúan és könnyedén amint a vércsoportdiétát a testkontrollal ötvözzük.

Ennek a két hatásos fogyókúramódszernek a kombinációja a legmesszebbmenőkig figyelembe tudja venni az egyéni testi és fizikai adottságokat.

Könyvünk  Vércsoportdiéta – testkontrollal játszi könnyedséggel magyarázza el a két módszer lényegét, közli a legfontosabb tudnivalókat, és kínálja élvezetes, szépen illusztrált receptek sokaságát.

A különböző vércsoportok szerinti összeállításban ismereti az élelmiszerek értékeit. Mindezt tápanyagtáblázattal kiegészítve.

Vércsoportdiéta – testkontrollal (könyv) író Christopher J. Hammond

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Veszedelmes vitaminhiány

Veszedelmes vitaminhiány

Andreas Jopp

A legjobb egészségbiztosítást a vitaminok jelentik. Az optimális vitaminvérértékek csökkentik többek között a rák, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a csontritkulás kockázatát. A vitaminok gondoskodnak sejtjeink védelméről, felépítéséről és javításáról, valamint anyagcserénk és immunrendszerünk tökéletes működéséről. A boltokban és a gyógyszertárakban bőséges kínálatot találunk, kellő tudás, információ hiányában azonban nehéz választanunk. Ez a könyv választ ad a vitaminokkal kapcsolatos összes kérdésére. Megtudhatja belőle, mely vitaminok hiányoznak leginkább az étrendünkből, mennyi vitamin kell sejtjeink optimális védelméhez, mely vitaminokat lehet túladagolni, hogyan érdemes vitamintermékeket vásárolni. A szerző külön kitér azokra a körülményekre - aktív sport, stressz, cukorbetegség, magas koleszterinszint, rák - amelyek fokozott vitaminbevitelt indokolnak.

Veszedelmes vitaminhiány (könyv) író Andreas Jopp

 

 

 
2 300 Ft
Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Varga Sándor

Először a 2000. évben jelent meg a Terézvárosi Újság hasábjain a "Gyomordoktor" cikksorozat, majd 2005. januárjától a Természetgyógyász Magazin jóvoltából már az ország is megismerkedhetett "A Gyomordoktor kalendáriuma" havonta megjelenő komplex életmód-, és táplálkozási tanácsaival. Ez a könyv a két cikksorozat jelentősen kibővített és kiegészített változataként sokoldalúan használható iránytűt, és olyan receptkönyvet ad minden érdeklődő kezébe, amely megfelel a magyaros ízvilágnak. Mire számíthat a könyv elolvasásakor?
Megismerkedhet a holisztikus életmód és táplálkozás alapfogalmaival Az emésztési folyamattal, az immunrendszer működésével A "bűvös" E-számok rejtelmeivel A leggyakoribb anyagcsere betegségekkel és azok táplálkozás általi megszüntetésével A szellemi és lelki táplálék fontosságával és szerepével Konkrét receptekkel és megannyi hasznos tanáccsal, ötlettel.

Talán Ön előtt is ismert, hogy az eddigi étkezési gyakorlat ma már tarthatatlan!

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnék tudatosan megőrizni egészségüket - vagy valamilyen egészségügyi problémájuk van -, s nagyon fontos számukra, mit esznek.

A táplálkozás- és életmód tanácsadó, természetgyógyász szerző Varga Sándor könyve tematikusan végigvezet az év hónapjain. A fejezetek az alábbi részekre oszlanak:
kalendárium, ház körüli munkák, híres emberek, mi kapható a piacon...? bevásárlás, egészség-betegség (allergia, emésztőrendszeri betegségek, sav/bázis egyensúly, csontritkulás, cukorbetegség, méregtelenítés, daganatos betegségek stb.), testmozgás, sport, szellemi táplálék, a konyha, és környéke (tippek, trükkök), receptek magyaros ízvilággal.

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel (könyv) író Varga Sándor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 600 Ft
A táplálkozás jógája

A táplálkozás jógája

Omraam Mikhaél Aivanhov

Munkájuk során a beavatottak nagy figyelmet szenteltek a táplálkozással kapcsolatos kutatásoknak. Rájöttek arra, hogy az étel, amely a mennyei laboratóriumokban kimondhatatlan nagy bölcsességgel készül, olyan mágikus részecskéket tartalmaz, amelyek képesek megőrizni vagy helyreállítani a fizikai és a lelki egészséget, sőt mi több, még a legnagyobb felismerésekhez is hozzásegíthetnek. Csakhogy ahhoz, hogy ezeknek a részecskéknek a jótékony hatásaiban részesülhessünk, bizonyos feltételeknek is teljesülniük kell, és ezekkel fontos tisztában lenni.

A táplálkozás jógája (könyv) író Omraam Mikhaél Aivanhov

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Az E-számokról őszintén   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az E-számokról őszintén

Élelmiszereink árnyoldalai

 

Tóth Gábor

 

Világunk sokat változott az elmúlt évtizedekben, és ez az élelmiszeriparra is hatással volt. A termékkínálat bővülésével párhuzamosan megjelentek a fogyasztó befolyásolásának különböző eszközei is. A hangzatos ideológiák mögött számtalan ellentmondás feszül, és az egyre kiszolgáltatottabb vásárlónak alig van ismerete arról, valójában mi is kerül az asztalára.

 
1 890 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Az éltető étkek arany szútrája

Az éltető étkek arany szútrája

Danima Damdindorj

Dr. Danima Damdindorj "Az éltető étkek arany szutrája" című könyve egy különleges egészségfilozófiai írás. Rendkívül sajátosak és tanulságosak a mongol fekete asztrológia összefüggései a kozmoritmológia és bioritmológia terén. Aki tiszteletben tartja saját életét, annak tiszteletben kell tartania a Természetet és annak törvényeit, mert az egészséges, boldog élet alapja a Természet teljes körű tisztelete. A tudatos táplálkozásról szóló "Arany tanácsok" című fejezetében felsorolja az értékes ételeket, az erjedést gátló fűszereket, foglalkozik az ételek fogyasztásának sorrendjével, időpontjaival, ajánlott mennyiségével, valamint készítési módjaival. A táplálékok és összetevőik kritikáját az életerőt gyengítő étkek, össze nem illők, egészségre ártalmas gyártási eljárások stb. szerint ismerteti.
A súlygondok című fejezetben értékes étkezési és életviteli tanácsokat ad a felesleges súly leadásához. Gyorsan elkészíthető zsírégető ételeket, italokat ismertetve javasol napszak, illetve évszak szerinti fogyókúrákat, tehermentesítő valamint méregtelenítő hasznos diétákat.
Alig felbecsülhető, mindannyiunk számára fontos új ismeretanyag közérthetően válik hasznossá mindazoknak, akik felismerték, hogy a Természet szeretete az egészséges, boldog élet alapja.
Szeretettel ajánlom Danima doktornő könyvét megbízható útitársnak.
Prof. Dr. Török Szilveszter

Az éltető étkek arany szútrája (könyv) író Danima Damdindorj

 

 

 
4 200 Ft


Sorrend: