Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Táplálkozás, Reformtáplálkozás könyvek


Sorrend:


Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Varga Sándor

Először a 2000. évben jelent meg a Terézvárosi Újság hasábjain a "Gyomordoktor" cikksorozat, majd 2005. januárjától a Természetgyógyász Magazin jóvoltából már az ország is megismerkedhetett "A Gyomordoktor kalendáriuma" havonta megjelenő komplex életmód-, és táplálkozási tanácsaival. Ez a könyv a két cikksorozat jelentősen kibővített és kiegészített változataként sokoldalúan használható iránytűt, és olyan receptkönyvet ad minden érdeklődő kezébe, amely megfelel a magyaros ízvilágnak. Mire számíthat a könyv elolvasásakor?
Megismerkedhet a holisztikus életmód és táplálkozás alapfogalmaival Az emésztési folyamattal, az immunrendszer működésével A "bűvös" E-számok rejtelmeivel A leggyakoribb anyagcsere betegségekkel és azok táplálkozás általi megszüntetésével A szellemi és lelki táplálék fontosságával és szerepével Konkrét receptekkel és megannyi hasznos tanáccsal, ötlettel.

Talán Ön előtt is ismert, hogy az eddigi étkezési gyakorlat ma már tarthatatlan!

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnék tudatosan megőrizni egészségüket - vagy valamilyen egészségügyi problémájuk van -, s nagyon fontos számukra, mit esznek.

A táplálkozás- és életmód tanácsadó, természetgyógyász szerző Varga Sándor könyve tematikusan végigvezet az év hónapjain. A fejezetek az alábbi részekre oszlanak:
kalendárium, ház körüli munkák, híres emberek, mi kapható a piacon...? bevásárlás, egészség-betegség (allergia, emésztőrendszeri betegségek, sav/bázis egyensúly, csontritkulás, cukorbetegség, méregtelenítés, daganatos betegségek stb.), testmozgás, sport, szellemi táplálék, a konyha, és környéke (tippek, trükkök), receptek magyaros ízvilággal.

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel (könyv) író Varga Sándor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 600 Ft
A táplálkozás jógája

A táplálkozás jógája

Omraam Mikhaél Aivanhov

Munkájuk során a beavatottak nagy figyelmet szenteltek a táplálkozással kapcsolatos kutatásoknak. Rájöttek arra, hogy az étel, amely a mennyei laboratóriumokban kimondhatatlan nagy bölcsességgel készül, olyan mágikus részecskéket tartalmaz, amelyek képesek megőrizni vagy helyreállítani a fizikai és a lelki egészséget, sőt mi több, még a legnagyobb felismerésekhez is hozzásegíthetnek. Csakhogy ahhoz, hogy ezeknek a részecskéknek a jótékony hatásaiban részesülhessünk, bizonyos feltételeknek is teljesülniük kell, és ezekkel fontos tisztában lenni.

A táplálkozás jógája (könyv) író Omraam Mikhaél Aivanhov

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Az E-számokról őszintén   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az E-számokról őszintén

Élelmiszereink árnyoldalai

 

Tóth Gábor

 

Világunk sokat változott az elmúlt évtizedekben, és ez az élelmiszeriparra is hatással volt. A termékkínálat bővülésével párhuzamosan megjelentek a fogyasztó befolyásolásának különböző eszközei is. A hangzatos ideológiák mögött számtalan ellentmondás feszül, és az egyre kiszolgáltatottabb vásárlónak alig van ismerete arról, valójában mi is kerül az asztalára.

 
1 890 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Az éltető étkek arany szútrája

Az éltető étkek arany szútrája

Danima Damdindorj

Dr. Danima Damdindorj "Az éltető étkek arany szutrája" című könyve egy különleges egészségfilozófiai írás. Rendkívül sajátosak és tanulságosak a mongol fekete asztrológia összefüggései a kozmoritmológia és bioritmológia terén. Aki tiszteletben tartja saját életét, annak tiszteletben kell tartania a Természetet és annak törvényeit, mert az egészséges, boldog élet alapja a Természet teljes körű tisztelete. A tudatos táplálkozásról szóló "Arany tanácsok" című fejezetében felsorolja az értékes ételeket, az erjedést gátló fűszereket, foglalkozik az ételek fogyasztásának sorrendjével, időpontjaival, ajánlott mennyiségével, valamint készítési módjaival. A táplálékok és összetevőik kritikáját az életerőt gyengítő étkek, össze nem illők, egészségre ártalmas gyártási eljárások stb. szerint ismerteti.
A súlygondok című fejezetben értékes étkezési és életviteli tanácsokat ad a felesleges súly leadásához. Gyorsan elkészíthető zsírégető ételeket, italokat ismertetve javasol napszak, illetve évszak szerinti fogyókúrákat, tehermentesítő valamint méregtelenítő hasznos diétákat.
Alig felbecsülhető, mindannyiunk számára fontos új ismeretanyag közérthetően válik hasznossá mindazoknak, akik felismerték, hogy a Természet szeretete az egészséges, boldog élet alapja.
Szeretettel ajánlom Danima doktornő könyvét megbízható útitársnak.
Prof. Dr. Török Szilveszter

Az éltető étkek arany szútrája (könyv) író Danima Damdindorj

 

 

 
4 200 Ft
Cukor blues   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Cukor blues

Cukor blues

 

William Dufty

 

 

Történetek a cukorról, a sörrõl, a szexrõl, ételhamisítókról, boszorkányokról és üldözõikrõl, orvosokról és papokról, egyszóval mindarról, ami az életben fontos.

 

„Ha tényleg le akarják gyõzni az észak-vietnamiakat, dobjanak le rájuk egy katonai kantint. A cukor, a csokoládé és a Coca-Cola hamarabb elpusztítja õket, mint akármelyik bomba” – idéz 1965-bõl egy japán filozófust William Dufty .  

 

A táplálkozásról szóló könyvek klasszikusának számító Cukor blues elõször 1976-ban jelent meg az Egyesült Államokban, ahol néhány év alatt több millió példányban kelt el. A könyv a reformtáplálkozás bibliája lett. A könyvet igen nagyra értékelte John Lennon, aki jó barátságban volt a szerzõvel, és Gloria Swanson, az amerikai némafilmek koronázatlan királynõje.

 

A több mint harminc év alatt a könyv semmit sem vesztett az értékéből. Azon túl, hogy egyedülálló ismeretterjesző munka, irodalmi alkotásként is a világirodalom gyöngyszemei közé tartozik.

 

Cukor blues (könyv) írója William Dufty

 
2 450 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Gyógyító táplálkozás

Sajátítsd el az étrenddel történő gyógyítás titkait!

 

Paul Pitchford

 

A Gyógyító táplálkozás a kínai orvoslás és táplálkozástudomány hagyományait társítja a növényi étrend gyógyító hatásaival foglalkozó modern nyugati kutatásokkal. Ez a korszakalkotó munka átfogó és értékes ismeretekkel gazdagítja olvasóit az egészséggel, az étrenddel, az alternatív gyógyítással, valamint számtalan növényi és állati eredetű táplálék, gyógyító tulajdonságaival kapcsolatban.

 
7 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben


Sorrend: