Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Táplálkozás, Reformtáplálkozás könyvek


Sorrend:


Vércsoportdiéta – testkontrollal

Vércsoportdiéta – testkontrollal

Christopher J. Hammond

Karcsúan és könnyedén amint a vércsoportdiétát a testkontrollal ötvözzük.

Ennek a két hatásos fogyókúramódszernek a kombinációja a legmesszebbmenőkig figyelembe tudja venni az egyéni testi és fizikai adottságokat.

Könyvünk  Vércsoportdiéta – testkontrollal játszi könnyedséggel magyarázza el a két módszer lényegét, közli a legfontosabb tudnivalókat, és kínálja élvezetes, szépen illusztrált receptek sokaságát.

A különböző vércsoportok szerinti összeállításban ismereti az élelmiszerek értékeit. Mindezt tápanyagtáblázattal kiegészítve.

Vércsoportdiéta – testkontrollal (könyv) író Christopher J. Hammond

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Veszedelmes vitaminhiány

Veszedelmes vitaminhiány

Andreas Jopp

A legjobb egészségbiztosítást a vitaminok jelentik. Az optimális vitaminvérértékek csökkentik többek között a rák, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a csontritkulás kockázatát. A vitaminok gondoskodnak sejtjeink védelméről, felépítéséről és javításáról, valamint anyagcserénk és immunrendszerünk tökéletes működéséről. A boltokban és a gyógyszertárakban bőséges kínálatot találunk, kellő tudás, információ hiányában azonban nehéz választanunk. Ez a könyv választ ad a vitaminokkal kapcsolatos összes kérdésére. Megtudhatja belőle, mely vitaminok hiányoznak leginkább az étrendünkből, mennyi vitamin kell sejtjeink optimális védelméhez, mely vitaminokat lehet túladagolni, hogyan érdemes vitamintermékeket vásárolni. A szerző külön kitér azokra a körülményekre - aktív sport, stressz, cukorbetegség, magas koleszterinszint, rák - amelyek fokozott vitaminbevitelt indokolnak.

Veszedelmes vitaminhiány (könyv) író Andreas Jopp

 

 

 
2 300 Ft
Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Varga Sándor

Először a 2000. évben jelent meg a Terézvárosi Újság hasábjain a "Gyomordoktor" cikksorozat, majd 2005. januárjától a Természetgyógyász Magazin jóvoltából már az ország is megismerkedhetett "A Gyomordoktor kalendáriuma" havonta megjelenő komplex életmód-, és táplálkozási tanácsaival. Ez a könyv a két cikksorozat jelentősen kibővített és kiegészített változataként sokoldalúan használható iránytűt, és olyan receptkönyvet ad minden érdeklődő kezébe, amely megfelel a magyaros ízvilágnak. Mire számíthat a könyv elolvasásakor?
Megismerkedhet a holisztikus életmód és táplálkozás alapfogalmaival Az emésztési folyamattal, az immunrendszer működésével A "bűvös" E-számok rejtelmeivel A leggyakoribb anyagcsere betegségekkel és azok táplálkozás általi megszüntetésével A szellemi és lelki táplálék fontosságával és szerepével Konkrét receptekkel és megannyi hasznos tanáccsal, ötlettel.

Talán Ön előtt is ismert, hogy az eddigi étkezési gyakorlat ma már tarthatatlan!

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnék tudatosan megőrizni egészségüket - vagy valamilyen egészségügyi problémájuk van -, s nagyon fontos számukra, mit esznek.

A táplálkozás- és életmód tanácsadó, természetgyógyász szerző Varga Sándor könyve tematikusan végigvezet az év hónapjain. A fejezetek az alábbi részekre oszlanak:
kalendárium, ház körüli munkák, híres emberek, mi kapható a piacon...? bevásárlás, egészség-betegség (allergia, emésztőrendszeri betegségek, sav/bázis egyensúly, csontritkulás, cukorbetegség, méregtelenítés, daganatos betegségek stb.), testmozgás, sport, szellemi táplálék, a konyha, és környéke (tippek, trükkök), receptek magyaros ízvilággal.

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel (könyv) író Varga Sándor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 600 Ft
Az E-számokról őszintén   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az E-számokról őszintén

Élelmiszereink árnyoldalai

 

Tóth Gábor

 

Világunk sokat változott az elmúlt évtizedekben, és ez az élelmiszeriparra is hatással volt. A termékkínálat bővülésével párhuzamosan megjelentek a fogyasztó befolyásolásának különböző eszközei is. A hangzatos ideológiák mögött számtalan ellentmondás feszül, és az egyre kiszolgáltatottabb vásárlónak alig van ismerete arról, valójában mi is kerül az asztalára.

 
1 890 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Cukor blues   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Cukor blues

Cukor blues

 

William Dufty

 

 

Történetek a cukorról, a sörrõl, a szexrõl, ételhamisítókról, boszorkányokról és üldözõikrõl, orvosokról és papokról, egyszóval mindarról, ami az életben fontos.

 

„Ha tényleg le akarják gyõzni az észak-vietnamiakat, dobjanak le rájuk egy katonai kantint. A cukor, a csokoládé és a Coca-Cola hamarabb elpusztítja õket, mint akármelyik bomba” – idéz 1965-bõl egy japán filozófust William Dufty .  

 

A táplálkozásról szóló könyvek klasszikusának számító Cukor blues elõször 1976-ban jelent meg az Egyesült Államokban, ahol néhány év alatt több millió példányban kelt el. A könyv a reformtáplálkozás bibliája lett. A könyvet igen nagyra értékelte John Lennon, aki jó barátságban volt a szerzõvel, és Gloria Swanson, az amerikai némafilmek koronázatlan királynõje.

 

A több mint harminc év alatt a könyv semmit sem vesztett az értékéből. Azon túl, hogy egyedülálló ismeretterjesző munka, irodalmi alkotásként is a világirodalom gyöngyszemei közé tartozik.

 

Cukor blues (könyv) írója William Dufty

 
2 450 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Gyógyító táplálkozás

Sajátítsd el az étrenddel történő gyógyítás titkait!

 

Paul Pitchford

 

A Gyógyító táplálkozás a kínai orvoslás és táplálkozástudomány hagyományait társítja a növényi étrend gyógyító hatásaival foglalkozó modern nyugati kutatásokkal. Ez a korszakalkotó munka átfogó és értékes ismeretekkel gazdagítja olvasóit az egészséggel, az étrenddel, az alternatív gyógyítással, valamint számtalan növényi és állati eredetű táplálék, gyógyító tulajdonságaival kapcsolatban.

 
7 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben


Sorrend: