Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

Táplálkozás, Reformtáplálkozás könyvek


Sorrend:


Cukor blues   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Cukor blues

Cukor blues

 

William Dufty

 

 

Történetek a cukorról, a sörrõl, a szexrõl, ételhamisítókról, boszorkányokról és üldözõikrõl, orvosokról és papokról, egyszóval mindarról, ami az életben fontos.

 

„Ha tényleg le akarják gyõzni az észak-vietnamiakat, dobjanak le rájuk egy katonai kantint. A cukor, a csokoládé és a Coca-Cola hamarabb elpusztítja õket, mint akármelyik bomba” – idéz 1965-bõl egy japán filozófust William Dufty .  

 

A táplálkozásról szóló könyvek klasszikusának számító Cukor blues elõször 1976-ban jelent meg az Egyesült Államokban, ahol néhány év alatt több millió példányban kelt el. A könyv a reformtáplálkozás bibliája lett. A könyvet igen nagyra értékelte John Lennon, aki jó barátságban volt a szerzõvel, és Gloria Swanson, az amerikai némafilmek koronázatlan királynõje.

 

A több mint harminc év alatt a könyv semmit sem vesztett az értékéből. Azon túl, hogy egyedülálló ismeretterjesző munka, irodalmi alkotásként is a világirodalom gyöngyszemei közé tartozik.

 

Cukor blues (könyv) írója William Dufty

 
2 450 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Gyógyító táplálkozás

Sajátítsd el az étrenddel történő gyógyítás titkait!

 

Paul Pitchford

 

A Gyógyító táplálkozás a kínai orvoslás és táplálkozástudomány hagyományait társítja a növényi étrend gyógyító hatásaival foglalkozó modern nyugati kutatásokkal. Ez a korszakalkotó munka átfogó és értékes ismeretekkel gazdagítja olvasóit az egészséggel, az étrenddel, az alternatív gyógyítással, valamint számtalan növényi és állati eredetű táplálék, gyógyító tulajdonságaival kapcsolatban.

 
7 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben


Sorrend: