Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Táplálkozás, Reformtáplálkozás könyvek


Sorrend:


-10%
  Gyógyuljunk természetesen: tejtermékekkel, tojással, savanyú káposztával

Kovács József


Gyógyuljunk természetesen: tejtermékekkel, tojással, savanyú káposztával című könyv tartalma:

Bízom abban, hogy e könyv segítségével sikerült a felszínre hoznom újabb szeletet a feledésbe merült ősi tudásból. Abban is bízom, hogy a Gyógyuljunk természetesen: tejtermékekkel, tojással, savanyú káposztával című könyv, amelyet most a kezében tart az alkotás erejét fogja ösztönözni Önben. A benne ismertetett gyógyszerek - a tejtermékek, a tojás, a savanyúkáposzta - olyan anyagok, amelyek összhangban vannak a Természet törvényeivel. Az új ismereteket hasznosítsák a gyakorlatban, tökéletesítsék egészségüket, tegyék változatosabbá táplálkozásukat, fiatalabbá és vonzóbbá önmagukat. Ajánlom a könyvet a természetes gyógymódok iránt érdeklődők széles táborának, természetgyógyászoknak és a komplementer medicina képviselőinek.

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 050 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Halál a konyhában

Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban

 

Eva Kapfelsperger, Udo Pollmer

 

Egy krimit parancsolnak? Tessék: aflatoxionok a paprikában, tisztítószer a tojásban, higany a tonhalban, rákkeltő anyagok a kolbászban, dioxin a tejben, DDT az anyatejben - a modern élelmiszer-termelés és élelmiszer-feldolgozás árnyoldalai. Sokunk számára annyira természetessé vált a normális és egészséges táplálkozástól való igen nagyfokú eltávolodás, hogy időközben a bizonyos mértékig mesterséges termékek számítanak "élelmiszernek", és ezek fogyasztását tekintjük normálisnak.

 
2 950 Ft
Kedv. ár: 2 655 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Helyes táplálkozás a megfelelő időpontban   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Helyes táplálkozás a megfelelő időpontban

Helyes táplálkozás a megfelelő időpontban

A táplálkozás és a kineziológia

Kim Da Silva

Ma már szinte mindenki tudja, hagy a helyes táplálkozás az egészséges élet egyik feltétele. Miért nem érzi jól magát akkor mégsem sok, egészségesen táplálkozó ember? A teljes értékű táplálék és a számtalan diéta nem tudta megakadályozni a civilizációs betegségek - mint pl. az allergia - elterjedését. A kulcs az, hegy a megfelelő táplálékot a megfelelő időpontban kell elfogyasztanunk, mivel testünk csak így tudja felvenni és feldolgozni a táplálékát. A gyakorlati megvalósításhoz a könyvben recepteket is talál az Olvasó.

Helyes táplálkozás a megfelelő időpontban (könyv) író Kim Da Silva

 
2 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-10%
Hogyan legyek vegán?

Hogyan legyek vegán?

Átállás harminc nap alatt

Sarah Taylor

Szeretne lefogyni, meggyógyulni vagy egyszerűen csak tele lenni energiával? Szeretné megelőzni a betegségek kialakulását? Szeretné megmenteni állatok ezreit a szenvedéstől és a haláltól valamint radikálisan csökkenteni az ökológiai lábnyom Földünkre gyakorolt hatását?
Ha igen, mindezt most egyszerűen megteheti! Ön is áttérhet a vegán életmódra... mindössze harminc nap alatt! Ha eddig még csupán hallomásból ismerte a vegán táplálkozást - esetleg néhány ismerőse a követője is -, most viszont már szeretné kipróbálni is, ez a könyv Önnek íródott! A Hogyan legyek vegán? könyv célja ugyanis nem az, hogy bárkit is meggyőzzön a vegán táplálkozásra való áttérésről, inkább azoknak igyekszik segítséget nyújtani, akikben már megérett az elhatározás a változtatásra, hogy sikeresen és egészségesen tehessék meg az átálláshoz szükséges lépéseket. Mindegy, mi okból szeretné kipróbálni a vegán étrendet, könyvünk segítségével könnyedén és egészségesen érheti el kitűzött célját! Tucatnyi praktikus tippet és receptet tartalmaz, amelyeket újra és újra felfedezhetünk, amikor visszakapjuk barátainktól, akik - bizton számíthatunk rá - rendszeresen kölcsön fogják kérni.
Sarah Taylor az élő példa rá, hogyan lehet a vegán táplálkozást gyorsan életünk részévé tenni. Javaslatai praktikusak, könnyen kivitelezhetők, és módszere igazoltan sikeres.

Hogyan legyek vegán? (könyv) író Sarah Taylor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
1 450 Ft
Kedv. ár: 1 305 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
-10%
Holddiéta

Szatmári Nóra

 

A Hold változásának számtalan élettani vonatkozása van, köztük a testsúlyra és a tápanyagokra gyakorolt hatása. A Holddiéta könyvből megtudhatjuk, a Hold fázisai milyen hatással vannak a szervezetre, megismertet a Hold ritmusának megfelelő táplálkozással, sőt, megtudhatjuk belőle, hogy a Hold állatjegyekben járásának milyen különböző táplálkozási módjai léteznek.

 
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 961 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Holisztikus táplálkozás

Holisztikus táplálkozás - Jól egyen, hogy jól legyen!

Ruediger Dahlke

A táplálkozás és az élet élvezete szorosan összefüggenek. Az ismert orvos és táplálkozásspecialista, Ruediger Dahlke bemutatja az egészséges, egyszersmind élvezetet jelentő táplálkozás négy pillérét, úgymint kiegyensúlyozottság, teljes-értékűség, sav-bázis egyensúly és az adott típusnak megfelelő táplálkozás. Emellett a könyv számos gyakorlati tanácsot és receptet tartalmaz.

Holisztikus táplálkozás (könyv) író Ruediger Dahlke

 
3 400 Ft
-10%
Koleszterin

Edita Pospisil

 

A szív- és érrendszeri megbetegedések, a magas vérnyomás hátterében nem egyszer a túl magas koleszterinszint áll. A könyvecske a közkedvelt élelmiszerek koleszterin-, zsír-, ballasztanyag-és kalóriaértékeit tartalmazza, valamint zsírmentes főzési és sütési tanácsokat, azoknak, A szív- és érrendszeri megbetegedések, a magas vérnyomás hátterében nem egyszer a túl magas koleszterinszint áll.

 
1 500 Ft
Kedv. ár: 1 350 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha

Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha

Koleszterin - és trigliceridcsökkentő konyha olasz módra

Receptek az egészséges táplálkozáshoz

Giuseppe Sangiorgi Cellini - Annamaria Toti

Koleszterin és trigliceridek- ez a két szó manapság egyre többeknek cseng ismerősen.
A könyv segítségével ezeket a fontos értékeket ellenőrzés alatt tarthatjuk anélkül, hogy lemondanánk a finom ízekről, és étkezéseink során komoly áldozatokat kellene hoznunk. Nemcsak azokhoz szól, akiknek saját ellenőrzött étrendet kell betartaniuk, hanem mindazokhoz, akik szívükön viselik az egészségüket. 
Kiegyensúlyozott táplálkozással a zavarok könnyen megelőzhetőek, illetve kezelhetőek, mielőtt súlyosabb betegséggé válnak.
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha (könyv) írók Giuseppe Sangiorgi Cellini - Annamaria Toti
 
2 800 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-10%
Koleszterin kalauz

Dr. Bíró György

 

A kötetben 80 koleszterinszegény recept található, továbbá az élelmiszerek, meleg ételek zsír-, koleszterin-, kalória-, nátrium- és rosttartalma. T

 
990 Ft
Kedv. ár: 891 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Koplalókúra és részkoplalás

A test és lélek megújításának természetes útja

 

Dr. Bucsányi Gyula

 

Az utóbbi időben divatossá vált a régi gyógytényezőket a feledés homályából napvilágra hozni. A mai belgyógyászat védekezni akar azon vád ellen, hogy a tüneteket elnyomó gyógyszeres kezelésnél egyebet alig alkalmaz. Ezért a napfürdőt, a nyers kosztot, a gyümölcskúrát bevonultatja gyógyeljárásai közé, bár tudományos mezbe öltöztetve, de lényegileg eredeti állapotában. Így a természetes gyógymódokkal foglalkozó orvosok által már évtizedek óta hirdetett "napot", az ételekben, az ábécé összes betűivel jelzett "vitaminoknak" keresztelte el. Elismerte továbbá, mint komoly gyógytényezőt, az évtizedek óta meg nem értett vegetarianizmust és a nyers kosztot.

 
1 450 Ft
Kedv. ár: 1 305 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Kóstolj bele az ájurvédába

Kóstolj bele az ájurvédába

70 vegetáriánus recept

Hémangi Déví Dászí

A Kóstolj bele az ájurvédába című szakácskönyv a természetes gyógymódként alkalmazott táplálkozás és az egészségmegőrzés ősi hagyományokon alapuló tudományába enged betekintést. Ez a több ezer éves tudás minden ízében ajándék a ma emberének. Az egyént helyezi a középpontba: sajátos testtípusunkra, egyéni jellemzőinkre, egyszóval ránk koncentrál. Különbözőségeinket és betegségeink eltérő kiváltó okait feltárva személyre szabott, természetes gyógymódot ajánl számunkra. Az ájurvéda rendszerében valódi értelmet nyer a mondás: ,,Ami az egyiknek gyógyszer, a másiknak méreg." Az ájurvédikus orvos számára a betegség állapota helyett az egyén eredendő, egészséges mivolta a kiindulópont, s ennek alapján állapítja meg a megfelelő étrendet és gyógymódot, amely ismét harmóniát teremt a beteg állapot helyett, illetve megőrzi meglévő egészségünket. Az ájurvéda szerint az egészség megőrzésének három alappillére van: a megfelelő táplálkozás (áhára), az egészséges életmód (vihára) és a gyógynövények használata (ausadhi). A Kóstolj bele az ájurvédába az első alappillérrel, a táplálkozással foglalkozik. Ízletes gyógyszereket, ínycsiklandó recepteket kínál mindazoknak, akik hétköznapjaikban, konyhájuk birodalmában is szeretnék alkalmazni az ősi tudást szeretteik és önmaguk egészségének megőrzése, visszanyerése érdekében. A recepteken túl bepillantást nyújt az ájurvéda gyakorlati fortélyaiba is, melyek segítségével könnyen megállapíthatjuk, milyen testtípussal rendelkezünk, s hogy melyek azok a megfelelő, egyénre szabott ételek, melyek testi-lelki harmóniát, maradandó egészséget biztosítanak számunkra..

Kóstolj bele az ájurvédába (könyv) író Hémangi Déví Dászí

 
4 490 Ft
Kedv. ár: 4 040 Ft
Kezdete: 2016.10.24
A készlet erejéig!
-10%
Laktózérzékenyek könyve

Dr. Bodánszky Hedvig, Bárdos György, Horváth Zoltánné, Pálfi Erzséb

 

A kötet nagy előnye az a rengeteg recept melyek, a laktóz érzékeny betegek étrendjét változatossá, egészségessé és ízletessé teszik. A könyv magát a betegséget is bemutatja és elemzi a különböző élelmiszereket a laktóz érzékenység szempontjából.

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Lékönyv 1.

Stephen Blauer

 

A friss gyümölcslé nemcsak kellemes ízű üdítő ital, de egészségünk fenntartására, erőnk megőrzésére és sok betegség leküzdésére is kiválóan alkalmas.

 Ez a könyv ahhoz kíván segítséget nyújtani, hogy a receptek alapján Ön is elkészíthesse ezeket az italokat, krémeket, hogy azután megízlelhesse és egészséggel fogyaszthassa.

 
2 995 Ft
-10%
Lékönyv 2.

Ch. Calbom - M. Keane


Egészségjavító, méregtelenítő, fiatalító és karcsúsító kúrák zöldség- és gyümölcslevekkel receptekkel
A friss zöldség- és gyümölcslé kellemes ízű, üdítő ital. Létfontosságú összetevői - a vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, antioxidánsok és mások - együttesen fejtik ki áldásos hatásukat, így segítenek megőrizni egészségünket, illetve megvédenek a kórokozókkal szemben, és elősegítik a gyógyulást - azaz életerővel töltenek el. Könyvünk az egyes betegségek rövid leírása után több ivóléreceptet ajánl, az utolsó fejezetben pedig összeállítottunk néhány karcsúsító és méregtelenítő kúrát, így Ön is könnyedén megtalálhatja a fizikai állapotának és ízlésének legjobban megfelelő ivóleveket.


 
2 995 Ft
Kedv. ár: 2 696 Ft
Kezdete: 2013.10.24
A készlet erejéig!
Lisztérzékenyek kézikönyve   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Lisztérzékenyek kézikönyve

Dr. Juhász Márk

A cöliákia, avagy régebbi elnevezése szerint lisztérzékenység, a világon egyre jobban „terjed”. A ma már bizonyítottan genetikai hajlamhoz kötött autoimmun betegség kisgyerekkorban, de felnőttkorban is elindulhat. A típusos tünetek (haspuffadás, hasmenés, növekedés elmaradása stb.) mellett számos szövődménye és következménye is lehet a nem megfelelő diéta esetén.
És mi a kezelése? A mai napig gyógyszerekkel nem kezelhető cöliákiának egyedüli kezelési módja az életre szóló gluténmentes diéta! A cöliákiás betegekkel foglalkozó szerzőpáros valódi kézikönyvet készített, melyben a betegség felismerésétől a hétköznapokat megkönnyítő tanácsokon át a legfontosabb recepteket mutatják be a betegeknek és hozzátartozóiknak.

 
2 980 Ft
Megoldás fáradtság ellen

Megoldás fáradtság ellen

Nyolc egyszerű módszer energiaszinted megnövelésére

Dr. Eva Cwynar

Csökkent nemi vágy, súlygyarapodás, szexuális elégedetlenség, krónikus stressz , szorongás, hormon egyenlőtlenségek, meddőség , rossz alvás, koncentráció hiánya, és mindehhez társuló megmagyarázhatatlan fáradtság érzet. Nők millió küzdenek ilyen tünetekkel a világ minden részén. Könyvünk 8 egyszerű lépést mutat be, melyek segítenek ahhoz, hogy megszűnjenek a bosszantó tünetek, és újra visszatérjen az életünkbe a vitalitás, az egészség, a harmónia.

A könyv végén 2 hetes étkezési tervvel és receptekkel!

Megoldás fáradtság ellen (könyv) Dr. Eva Cwynar

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 795 Ft
Miért nem tudom abbahagyni az evést?

Miért nem tudom abbahagyni az evést?

Az ételfüggőség felismerése, megértése és legyőzése

Debbie Danowski - Pedro Lazaro

Míg az alkoholizmust vagy a kábítószer-függőséget ma már hajlamosabbak vagyunk betegségként felfogni, addig a kövér vagy falási rohamokkal küzdő embereket lenézzük és megvetjük akaratgyengeségük miatt. Ez az őszinte könyv végre tisztázza az ételfüggőség sokakat érintő problémájával kapcsolatos kérdéseket és félreértéseket, és felvázolja az utat a szabad, kényszeres evéstől mentes élet felé. Nem csak az ételfüggőknek, hanem minden fogyókúrázónak hasznos segítsége lehet.

Miért nem tudom abbahagyni az evést?(könyv) írók Debbie Danowski - Pedro Lazaro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 390 Ft
-10%
Nyers ételekkel az egészségért

Christine Bailey

 

A nyers étrend nem csupán egy étkezési forma, hanem művészet, amely magában hordozza az egészséget, életenergiát és karcsúságot. A könyvben található ínycsiklandozó receptek bőséges választéka gazdagítja étrendünket, általuk megfiatalodunk, megtelünk frissességgel és életerővel. A pozitív eredmények megtapasztalásához nem szükséges azonnal teljes mértékben áttérni a nyers táplálkozásra. Együnk minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt, kiegészítve friss csírákkal, magvakkal, s a hatás biztosan megmutatkozik. Az itt javasolt diéta:

Csökkenti a testsúlyt

  • Serkenti az emésztést
  • Javítja az immunfunkciót – kevesebb megfázás és fertőzés
  • Tisztább, ragyogóbb lesz tőle a bőr, egészségesebb haj”

„Akik még csak most ismerkednek a nyers ételek világával, azoknak azért ajánlom, mert a receptek pontosan tartalmazzák az alapanyagok mennyiségét, áztatási, elkészítési időket, így könnyen elkészíthetők. Többféle minta-étrend is segíti azokat, akik szeretnék megtapasztalni egy hétvégére, vagy akár egy egész hétre a nyers étkezés jótékony hatását. A „nyers életmód” programmal pedig bemutatja nekünk a könyv, hogyan térhetünk át erre az életformára, vagy hosszútávon hogyan egészítjük ki az étrendünket tápláló és egészséges, nyers ételekkel.

Akik már jártasak az élő ételek elkészítésében, azoknak azért ajánlom a könyvet, mert különleges étel-összeállításaival még változatosabbá tehető az eddig követett nyers étrend. A receptek között található sok-sok figyelemre méltó új alapanyag, ötlet, amivel jómagam is bővíteni fogom a saját recept-táramat.” (Lénárt Gitta)

 
2 950 Ft
Kedv. ár: 2 655 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
-10%
Nyersreceptek ínyenceknek

Nyersreceptek ínyenceknek

Teresa-Maria Sura

 „Hagyd, hogy Teresa-Maria Sura elcsábítson vitálínyencségeinek csodálatos világába! Tapasztald meg, milyen érzés minden egyes étkezéssel szeretetet venni magadhoz és úgy készíteni el az ételt, hogy az egyaránt gyönyörködtessen szemet és ízlelőbimbót. Bátran vidd bele az ételkészítés folyamatába a saját kreativitásodat is, és tapasztald meg az étkezés egy teljesen új dimenzióját.”

Teresa-Maria Sura az íz- és látványvilág szempontjából is műalkotássá emel minden étkezést. Receptjeivel új kapuk nyílnak meg a nyersétkezéssel ismerkedők előtt: ízletes és élettel teli ételek kerülnek általa az asztalunkra.

Nem egyszerűen nyersrecepteket tartalmaz ez a könyv, sokkal több annál: táplálékot, fényt, információt és színtiszta életerőt ad testünk minden egyes sejtjének, és élvezetet az érzékeknek. Ez művészet, boldogság, öröm és szeretet, himnusz a Földanyához és a minket tápláló növényeihez.

A nyers étkezésről sokaknak csak a saláták, az uzsonnára elrágcsált alma és répadarabok jutnak az eszébe. A hazánkban is egyre népszerűbb, új táplálkozási hullám ennél sokkal változatosabb étrendet kínál. Pizzák, rakott zöldségek, aszalt kenyerek és csodálatos desszertek kerülnek ki a kreatív szakácsok keze közül. Fontos szempont, hogy a nyers alapanyagokból készült fogások egészségesek, segítenek az ideális testalkat elérésében és megtartásában, továbbá – főzési idő hiányában – jóval gyorsabban elkészíthetőek, mint hagyományos társaik. 

Nyersreceptek ínyenceknek (könyv) író Teresa-Maria Sura

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
3 600 Ft
Kedv. ár: 3 240 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
Önhipnózis diéta

Önhipnózis diéta

Meditációs CD-melléklettel!

Steven Gurgevich - Joy Gurgevich

A két neves szakértő felfedi a tartós fogyás leghatásosabb eszközét: az emberi tudatalattit. Az Önhipnózis-diéta - a fogyókúrás kötetek között egyedülálló módon - tudatalattink és testünk kapcsolatán alapuló, kipróbált és bizonyított technikák révén segít elérni az ideális testsúlyt. A program óriási előnye, hogy nem tesz ki minket semmilyen külső befolyásnak, hanem segít önmagunk természetes gyógyítójává válnunk, a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben tevékenykedve otthonunk falai között. Képes vagy elképzelni magad ideális testsúllyal? Ez esetben nyert ügyed van! Az Önhipnózis-diétától ugyanis minden szükséges bölcsességet és útmutatást megkapsz ahhoz, hogy célodat könnyedén és a lehető legtermészetesebb módon érd el.

Önhipnózis diéta (könyv) író Steven Gurgevich - Joy Gurgevich

 

 
3 990 Ft
-10%
Örömfőzés

Örömfőzés

Buddhák a konyhámban

Janits-Szabó Virág

"Csodálattal tekintek azokra a nőkre, akik kicsit mások mint én, pontosabban a bennünk lévő azonos - női - energiát más dolgok teremtésére használják. Én épp dalt írok most, mert én ahhoz értek, és pihenésképpen beleolvastam Virág készülő könyvébe. Egy varázslatos világ van sorokba szőve itt, éreztem a fűszerek illatát, láttam őt, amint sürög-forog a konyhában, táncot lejt, mint valami mesebeli tündér, és élvezi a mágikus erőt, amellyel főz, alkímikus izgalommal keveri ki az ételek színeit, ízeit. Teli van jó ötletekkel ez az Örömfőzés könyv. Kedvet kaptam, megyek a konyhába..." (Palya Bea)

"Életem fontos része az egyensúly, a harmónia megtalálása, valamint az, hogy miként tudom beemelni a keleti gondolkodást nyugati mindennapjaimba. Kíváncsian várom Virág könyvét, mert a receptek segítségével egy izgalmas és jelentőségteljes világra nyit kaput." (Bede Anna)

"Először csak néztem: Örömfőzés...? Pont nekem mondják, hogy főzni öröm? Aztán végigolvastam a könyvet, és rájöttem, hogy Virág tényleg egészen új szemszögből mutatja meg az örömöt, amit kapunk, és amit adhatunk azzal, hogy másoknak főzünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki már otthonosan mozog a konyhában, de azoknak is, akik még csak most ismerkednek a főzéssel." (Bereznay Tamás)

Örömfőzés (könyv) író Janits-Szabó Virág

 
4 490 Ft
Kedv. ár: 4 040 Ft
Kezdete: 2015.08.20
A készlet erejéig!
-10%
Paleolit étrend

Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint!

 

Loran Cordain

 

Egészséges, egyszerű és finom: ez a három legfontosabb jellemzője a paleolit étrendnek, amely az ember természet adta táplálkozását igyekszik rekonstruálni. DR. LOREN CORDAIN, a neves táplálkozási szakértő állítja: ma is kőkorszakiak vagyunk, akik az űrkorszakban élnek! Étrendi igényeink legalábbis pontosan ugyanazok, mint egykori őseinknek. A szerző úgy véli, a paleolit étrend nem csupán a fogyni vágyóknak válhat hasznára, de korunk számos népbetegségére - a szív- és érrendszeri megbetegedésektől kezdve a diabéteszen át a rákig - jótékony hatással lehet. Cordain szerint ez a diéta valóban csodákra képes, pedig nem tartalmaz egyetlen varázsszert sem: csupán azokat az alapanyagokat, amelyekhez az ember az évmilliók során alkalmazkodott.
A könyvben több mint száz ízletes - és olykor egzotikus - étel receptjét is megtalálja az olvasó, amelyek a hathetes fogyókúrás programba illesztve fényesen bizonyítják: fenséges lakomák mellett is megőrizhetjük egészségünket!

 

 
2 940 Ft
Kedv. ár: 2 646 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Paleolit szakácskönyv 1.

Szendi Gábor, Mezei Elmira

 

Szakácskönyvünkkel rendhagyó receptkönyvet vesz kezébe a kedves olvasó. E könyv úttörő, mert ilyen, táplálkozástudományi kérdéseket tárgyaló szócikkeket tartalmazó paleolit szakácskönyv eddig még sosem jelent meg Magyarországon, de a világon sincs sok belőle.
A paleolit táplálkozás Magyarországon, széles körben, csak a Paleolit táplálkozás c. könyv megjelenése óta vált ismertté. Egyre többen és többen választják ezt a régi-új életmódot, mert önmagukon vagy környezetükön tapasztalják, látják a paleo pozitív hatásait. Így nem csoda, hogy növekvő érdeklődés és igény támadt az új étrend követését megkönnyítő szakácskönyv megjelentetésére. Sokan ugyanis nem tudják, hogyan is táplálkozhatnának változatos és ízletes módon a paleo elvei szerint - ebben szeretnénk okos" könyvünkkel segítséget nyújtani. A paleolit táplálkozásnak tulajdonképpen egyetlen titka van: vissza kell térnünk ahhoz a táplálkozáshoz, amelyhez évmilliókon át alkalmazkodtunk.
Hogy mit is jelent ez bővebben? Erre kíván választ adni ez a szakácskönyv, amelynek táplálkozástudományi témái egyaránt szólnak a paleóval még csak most ismerkedő olvasóknak és azoknak is, akik már megismerkedtek a két előző - Paleolit táplálkozás, Boldogtalanság és evolúció című - alapkönyvvel. 
Az étrend kapcsán felvetődő leggyakoribb kérdésekre is kitérünk, ám mivel a szócikkek elsősorban az előző két könyv megjelenése óta felmerülő kérdésekre adnak választ, a paleo elmélete és a nyugati étrend kritikája iránt mélyebb érdeklődést érző olvasóknak érdemes azokat is tanulmányoznia."

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 591 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Paleolit szakácskönyv 2.

Szendi Gábor, Mezei Elmira

 

Ez a könyv nem csak azt mondja meg, hogyan őrizhetjük meg egészségünket a paleolit táplálkozással, de azt is bemutatja az olvasónak, hogyan alakulnak ki a nyugati táplálkozás hatására a civilizációs betegségek. Szendi Gábor az orvostudományi kutatások legújabb eredményei alapján tárja fel a ma leggyakoribb civilizációs betegségek kialakulásának mechanizmusát, s bizonyítja, hogy korunk betegségei korunk jellegzetes táplálkozási rendszeréből fakadnak. Sorra veszi korunk pusztító kórképeit, mint a szív és érrendszeri betegségeket, a rákot és a cukorbetegséget, az egyre több embert érintő Alzheimer betegséget és depressziót vagy a nőknek sok keserűséget okozó nyavalyákat, mint az endometriózist, a policisztás ovárium szindrómát és a fájdalmas menstruációt. Elemzi a jellegzetes, táplálkozással szoros kapcsolatot mutató refluxot, gyulladásos bélbetegségeket és irritábilis bélszindrómát, az egyre több gyermek fejlődését és beilleszkedését zavaró hiperaktivitásat, s a járványszerűen terjedő allergiás betegségeket. Meglepő összefüggésekre mutat rá a mozgásszervi betegségek, mint izületi panaszok, köszvény, reumatoid artritiszt és a táplálkozás között. Tárgyalja a csontritkulás kérdését és általában az autoimmun betegségek modelljének tekinthető 1-es típusú cukorbetegséget, pajzsmirigy betegségeket és a szklerózis multiplexet. Olyan mindennapi kellemetlenségek is meglepő kapcsolatot mutatnak a nyugati étrenddel, mint az afta vagy az aknék. 
Mezei Elmira pedig több mint 130 új paleolit recepttel bizonyítja, hogy a paleolit táplálkozás nem valami aszkéta életmód, hanem ízletes, a kulináris örömöket kedvelők vágyait is kielégítő étrend. A szakácskönyv egyes betegségek kapcsán konkrét étrendi javaslatokat is megfogalmaz, ezzel is segítve a betegek gyógyulását.

 

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 591 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Paleolit táplálkozás

A nyugati életmód és a civilizációs betegségek

 

Szendi Gábor

 

A táplálkozásról szóló könyvek vezérfonala általában két szál szokott lenni. Az egyik, hogy adottnak veszik a nyugati ember mára kialakult étrendjét, a másik, hogy ezen belül próbálnak meg olyan új arányokat javasolni, amelyek az átlag étrendhez képest egészségesebbnek tűnnek. Ez meglehetősen könnyű is, hiszen a ma uralkodó táplálkozási szokások mellett a lakosság 50-60 százaléka túlsúlyos vagy elhízott.
Szendi Gábor könyve, a Paleolit táplálkozás szakít ezzel a rövidlátó dietetikai szemlélettel és evolúciós vizsgálódásokkal közelíti meg az optimális humán étrendet.

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 141 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Paleolit táplálkozás és korunk betegségei

Szendi Gábor

 

A múlt század derekán kezdett világossá válni, hogy valami nagy baj van a nyugati világ egészségével. A probléma előtt értetlenül állt a tudomány: a látszólagos fejlődés ellenére olyan veszedelmes kórok jelentek meg világunkban, amelyek pár évtizeddel korábban még ritkák vagy ismeretlenek voltak.
SZENDI GÁBOR legújabb könyvében fejezetről fejezetre bontakoznak ki a nyugati civilizáció és egyes betegségek összefüggései. Ezek a bajok oly réginek tűnnek, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni: mindig is velünk voltak, és nem új fejlemények az emberiség történetében. Ám a gyökereket kutatva szinte kivétel nélkül azt tapasztaljuk, hogy történetük nem is oly régen kezdődött...
A paleolit táplálkozással foglalkozó kutatások és az evolúciós orvoslás újszerű felismerései teljesen átrendezik az emberről alkotott képünket: merőben új betegségelméletük érthetővé és sikeresen kezelhetővé teszi a nyugati civilizáció betegségeit. Szendi Gábor e tudományos eredményekre támaszkodva állítja: mivel a betegségek keletkezésének a táplálkozás az egyik sarkalatos pontja, ezért a paleolit étrend rendkívül hatásosnak bizonyulhat a kezelésükben.
A paleolit táplálkozás nem az élet vize és nem a bölcsek köve. Ám szemben más divatos fogyókúrás irányzatokkal - amelyeknek kritikája is helyt kapott e kötetben - nem is zavaros prófécia, hanem az ember tudományos alapokon nyugvó, újra felfedezett étrendje és életmódja.

 

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 141 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
pH csoda lúgosító ételreceptek

Finom ételek az egészségért

 

Zsigovics Judit

 

Ha létezne egy olyan „diéta”, egy olyan életmód, ahol Ön rengeteg finom étel közül válogathat, sokat ehet, és nem kellene folyamatosan nélkülöznie a vágyott ételeit, mégis megőrizné karcsúságát, fiatalos energiáját és egészségét, akkor szívesen életmódot váltana? Nos, ez a fajta táplálkozás és életmód létezik!! Elérhető mindenki számára, akinek valóban fontos az egészsége. Ez a PH CSODA lúgosító életmód!

 
2 690 Ft
Kedv. ár: 2 420 Ft
Kezdete: 2017.04.04
A készlet erejéig!
-10%
pH Egészség és életöröm

Gary Tunsky

 

Ez a könyv gyakorlati útmutató, ami segít megérteni, hogyan eredményezhet a pH-értékünk szabályozása hosszantartó változásokat egészségünkben és ez hogyan hat az életörömre.
A pH témája határozottan összetett, de ez a mű teljeskörű ismertetést kínál mindenkinek. Segítségével megtanulhatjuk, hogyan működik a testünk a sejtek szintjén, mi szükséges az egészséges sejtek életéhez, és hogyan kapcsolódik a pH az egész életfolyamathoz, azaz hogyan élhetünk teljes, egész életet.

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Reformkonyha   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Reformkonyha

Reformkonyha

jó állapotú antikvár példány

A természetes életmód és étrend elmélete és gyakorlata

Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt 

Manapság egyre több a híve a reformtáplálkozás-nak. Van, akit csak a különössége miatt érdekelt, de van, akit évek óta kínzó betegsége kényszerített arra, hogy tudatosan táplálkozzon. Sok betegség forrása a helytelen, mértéktelen evés-ivás. Nem mindegy hát, hogy mit, miért és hogyan eszünk.

A szerzők Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt saját tapasztalataik és életmódjuk alapján ajánlják a különösnek ható étrendeket azzal a céllal, hogy akik változtatni akarnak eddig életmódjukon, kész receptet kapjanak elhatározásukhoz.
A Reformkonyha könyv sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rövid idő alatt két kiadást megért, és az olvasók továbbra is keresik, ezért vált szükségessé a harmadik kiadás.

Táplálkozási problémáira választ kap az olvasó, ha figyelmesen végigolvassa a Reformkonyhá-t, és adott esetben információ végett felüti a megfelelő részt, fejezetet. Az élet a legjobb tanítómester. Miután elvben, elméletben meggyőződtünk a reform- (vegetáriánus) étrend előnyéről, vegyük magunknak a fáradságot, hogy elkészítsük magunknak a receptek szerinti reformételeket. A tapasztalat a legjobb bizonyíték, és az egyértelműen bizonyítja a vegetáriánus étrend előnyét a vegyes étrenddel szemben a betegségek megelőzése és gyógyítása szempontjából egyaránt

Reformkonyha (könyv) író Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 500 Ft
-10%
Smoothie-könyv

Smoothie-könyv

Karcsúsító, frissítő és méregtelenítő energiabombák a hét minden napjára

Christine Bailey

Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad? Ha a válaszod igen, akkor a smoothie-kat neked találták ki! Elkészítésük gyors és egyszerű, és rendszeres fogyasztásukkal megőrizheted egészségedet, megfiatalíthatod szervezetedet.

A Smoothie könyvben található receptek magas tápanyagtartalmú hozzávalói között megtalálhatóak különféle gyógynövények, magvak, algák, zöldségek, gyümölcsök, erjesztett italok, egészséges zsírok és olajok, amelyekből akár már egy-két teáskanálnyi is táplálja és energiával látja el a szervezetünket.

A bevezetőből megismerhetjük az egyes hozzávalók jótékony hatását, a könyv végében található áttekintésből pedig pillanatok alatt kiválaszthatjuk a 115 tápláló és jóízű recept közül azt, amelyik a fogyásban vagy a méregtelenítésben segít, növeli az energiaszintünket, erősíti az immunrendszerünket, támogatja az agyműködést, vagy segít, hogy ragyogóan nézzünk ki. A könyv méregtelenítő hétvége programját is tartalmazza, amelynek segítségével megtehetjük az első lépést afelé, hogy nagyszerűen érezzük magunkat a bőrünkben.

Smoothie-könyv (könyv) író Christine Bailey

 
3 400 Ft
Kedv. ár: 3 060 Ft
Kezdete: 2015.08.31
A készlet erejéig!
Sporttáplálkozás a maximális teljesítményhez

Táplálkozási kézikönyv sportolóknak

 

Silye Gabriella

 

Mintaétrendekkel és receptekkel támogatott, a különböző sportágak szükségleteit külön tárgyaló gyakorlati kézikönyv. A sporttáplálkozás nem csak élsportolóknak szól, hanem mindenkinek, aki rendszeresen sportol, vagy eredményt szeretne elérni az edzéssel.

 
3 230 Ft
-10%
Súlyproblémák

Súlyproblémák

A túlsúly és az átlagon aluli súly jelentése és gyógyítása

Ruediger Dahlke

A betegségtünetek olyan értékes üzeneteket hordoznak, amelyekből tanulhatunk, és amelyek elősegítik fejlődésünket. Ruediger Dahlke értelmezi a tudatos és önkéntelen túl- és alultáplálkozás, a táplálék nem megfelelő hasznosulása és a túlsúly, mint védőpáncél jelenségét. Bemutatja a súlyproblémák különböző jelentéssíkjait, valamint a lehetséges terápiákat, melyek révén a valódi okokat tudjuk kezelni. Az ideális testsúlyhoz ugyanis a személyiség egyensúlyán keresztül vezet az út, vallja a szerző Ruediger Dahlke

Súlyproblémák (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 700 Ft
Kedv. ár: 1 530 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
-12%
Superfood

Superfood

David Wolfe

A SUPERFOOD szó hallatán nem kell feltétlenül egzotikus, drágán beszerezhető csodaszerekre gondolni: mindegyiket évezredek óta fogyasztja az emberiség.
A világhírű egészségszakértő, David Wolfe, utazásai során összegyűjtötte bolygónk legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságokkal rendelkező táplálékait, amelyeket ebben a könyvben mutat be.
Megtudhatjuk, hogy a goji bogyó a narancsnál ötször több C-vitamint, a zabkorpánál pedig százszor több B3-vitamint tartalmaz, erősíti az immunrendszert, tisztítja a májat, csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. A kakaó természetes forrása a magnéziumnak, vasnak, cinknek, melyek mind egészségvédő és gyógyító hatással rendelkeznek. A belőle készült csokoládé több mint édesség: lassítja az öregedést és boldogsághormont tartalmaz.
A macagyökér fokozza a szellemi teljesítményünket, energiát, erőt és kitartást ad, elűzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót.
Nincs még egy olyan élelmiszercsoport a Földön, amely ilyen koncentráltan tartalmazna egészségvédő tápanyagokat. Ha csak néhányat beillesztünk ezek közül az étrendünkbe, máris sokat tettünk magunk és családunk egészségéért.
A SUPERFOOD egy olvasmányos kalauz, amely megalapozott tudományos bizonyítékokkal szolgál. A nyersanyagok mellé egyszerű recepteket is kapunk, melyeket mindenki saját ízlése szerint állíthat össze.

Superfood (könyv) író David Wolfe

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2015.12.01
A készlet erejéig!
-10%
Szivárvány szakácskönyv

Szivárvány szakácskönyv

Lénárt Gitta

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.

A kíméletes aszalással elkészített zöldség és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni!

Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

Szivárvány szakácskönyv (könyv) író Lénárt Gitta

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2015.04.16
A készlet erejéig!
Táplálkozás a fényben

Táplálkozás a fényben

Dr. Doreen Virtue

Táplálkozás a fényben című könyv tartalma:

Dr. Doreen Virtue és Becky Perlitz könyve feltárja előttünk, hogyan hatnak táplálkozási szokásaink spirituális fejlődésünkre, testi-lelki-szellemi egészségünkre. A kiváló szerzőpáros egy hasznos kézikönyvet alkotott, mely segítségünkre lehet abban, hogy étrendünket spirituális fejlődésünk szolgálatába állítsuk, valamint hasznos, megvalósítható recepteket, tanácsokat, ötleteket adnak arra vonatkozóan, hogyan valósíthatjuk meg mindezt a gyakorlatban, konkrét példákon keresztül mutatják be, hogyan hat táplálékunk szervezetünkre, bemutatják, hogyan befolyásolhatjuk táplálékunk energiaszintjét.

Táplálkozás a fényben (könyv) író Dr. Doreen Virtue

 
2 500 Ft
Táplálkozástan

Az emésztés fiziológiájának és a tápanyagok mérhető és nem mérhető minıségének megértéséhez 

 

Dr. Rudolf Hauschka

 

”Az itt következő »Táplálkozástan« hozzájárulásnak tekinthető az emberiség általános táplálkozási problémájának megoldásához, mégpedig olyan szempontok alapján, amelyeket eddig alig vettek figyelembe. A szerző, Rudolf Hauschka feladatának tekintette, hogy ezt az egész problémát más szinten közelítse meg. Ennek során azt a tényt vette figyelembe, hogy az ember lelki-szellemi lény, aki egy mindent átfogó összefüggésben áll a világgal, amely összefüggés nemcsak a természettudomány által, hanem a szellemtudomány segítségével is megismerhető, s melynek hallatlan jelentősége van a táplálkozás kérdéseinél.

A szerző, Rudolf Hauschka nem tekintette feladatának, hogy recept, vagy szakács könyvet írjon, de éppen úgy nem célja, hogy táplálkozás fiziológia vagy a tápanyagok kémiájának részletes kézikönyvét adja.

A »Táplálkozástan«-t első kísérletnek tekinthetjük abból a szempontból, hogy az emésztés fiziológiáját, a tápanyagok mérhető és nem mérhető minőségét újszerűen értelmezhessük.

Az idő sürgetése arra kényszeríti a szerzőt, hogy ezt a kísérletet már vázlatként is a nyilvánosság elé tárja.”

(Részlet a könyv előszavából)

 
4 500 Ft
-10%
Teljes értékű táplálkozás anyáknak és gyermekeknek

Teljes értékű táplálkozás anyáknak és gyermekeknek

Finomat, egészségeset, egyszerűen

Barbara Temelie - Beatrice Trebuth

A vitaminok felfedezése óta a Nyugat táplálkozás-tudományi elméletek és tápanyagtartalom-kalkulációk segítségével egy új táplálkozástant fejlesztett ki. Ennek kizárólagos helyességéről meg is tudták győzni az embereket, méghozzá a pusztán nyereségre törekvő élelmiszeripar segítségével. A bámulatra méltó eredmény pedig: Németországban az elmúlt öt évben táplálkozási tanácsadásra bejelentkező emberek több mint 90 százalékának gyenge az emésztése, és emiatt nincs energiájuk, és sokszor más panaszoktól is
szenvednek.
Még megdöbbentőbb, hogy a tanácsadások alkalmával általában olyan emberekkel találkozunk – például várandós anyukák, illetve gyakorló szülők –, akik különösen nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra, és a táplálkozási piac legújabb ismereteit szem előtt tartva lelkiismeretesen követik a tanácsokat. Például az „Egyen télen minél több déligyümölcsöt megfázás ellen”; „Gyermekeinek adjon C-vitaminban dús narancslevet”; „A várandósság ideje alatt biztosítsa kalciumszükségletét minél több
tejtermék fogyasztásával”; „Vásároljon mélyhűtött zöldségeket a vitaminhiány elkerülése végett”; „Egyen nyers ételeket a rák elkerülése érdekében”.
Jóllehet egyik javaslat esetében sem bizonyítható, hogy valóban beteljesíti az ígéretét, mégis időről időre sikerül reklámok, számokkal való bűvészkedés és félelemkeltés által a táplálkozás terén tudatos emberek fejében elültetni ezeket a féligazságokat. A táplálék azonban több mikroszkopikusan vizsgálható összetevők halmazánál. Miközben felelősségteljes embereket arról próbálnak meggyőzni, hogy megvédik őket a betegségekkel szemben, valójában rombolják az egészségüket.
Különösen a gyermekek egészségét fenyegeti mindez, akik még a felnőtteknél is jobban szenvednek a megtévesztő táplálkozási irányzatoktól. A gyermekeknél ugyanis az egészség stabil alapjait még fel kell építeni, és minden gyermekkorban elkövetett hiba különösen nagy jelentőséggel bír a későbbi életszakaszokra nézve. Szembeötlően jelentkeznek a fatális következmények, nevezetesen: allergia, asztma vagy érzelmi instabilitás, illetve a hatalmas mennyiségben használt gyógyszerek, nyugtatók.
A táplálkozási tanácsadások alkalmával gyakran megállapítjuk, hogy az 5 Elemes táplálkozás kiváló módszert kínál – elméletben és gyakorlatban egyaránt – a nyugati táplálkozási piacon eluralkodott zavarodottság eloszlatására, és valódi alternatívát képes nyújtani gyermekeink energetikai alultápláltságának megszüntetésére.

Teljes értékű táplálkozás anyáknak és gyermekeknek (könyv) író Barbara Temelie - Beatrice Trebuth

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2015.12.01
A készlet erejéig!
Testkontroll 1.

Testkontroll 1.

Harvey & Marilyn Diamond

Ideig-óráig minden fogyókúra beválik, majd végül valamennyi csődöt mond. Megszületett azonban egy gyökeresen új módszer, amely révén akármennyit ehet kedvenc ételeiből, mégis elérheti és fenntarthatja ideális testsúlyát, és sokkal egészségesebbé válhat. A módszer lényege, hogy nem tanácsos mindenféle ételt vegyesen enni, hanem bizonyos egymáshoz illő alapanyagokat, vagy felváltva egy-egyféle élelmiszert fogyasztani. Az eredmény meglepő: nem kell koplalni, változatosan lehet táplálkozni és sikeresen lefogyni.

Testkontroll 1.(könyv) írók Harvey & Marilyn Diamond

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 250 Ft
Testkontroll 2.

Testkontroll 2.

Harvey & Marilyn Diamond

A Testkontroll II. önálló mű. Összefoglalja a korábbi Testkontroll I. könyv lényegét, de annál sokkal többet nyújt. Mindenkinek hasznára válik, akár olvasta a Testkontroll I.-et, akár nem. Amit e könyv kínál: egészség, karcsúság, kiegyensúlyozottság, energikusság mindig mindenhol.lényegét, de annál sokkal többet nyújt. 

Testkontroll 2.(könyv) író Harvey & Marilyn Diamond

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 250 Ft
Testkontroll életerő életfogytig

Testkontroll életerő életfogytig

 

Testkontroll életerő életfogytig

 
2 790 Ft
Tudatos életmód - Ősz

Tudatos életmód - Ősz

Felkészülés az őszre receptekkel

Kálmán Renáta

"Az egészséges életmód és táplálkozás 15 éve vált részévé életemnek. Ennek szellemében alakítottam ki életritmusomat, és nevelem gyermekeimet. Ismereteimet olyan tanulmányokkal és képzésekkel bővítettem, melyek az emberi egyensúlyi állapotát, harmonikus létezését segítik elő. Táplálkozási és kineziológiai tanácsadóként a problémákat holisztikus módon megközelítve, vagyis testi-lelki-szellemi vonatkozásukban szemlélve, összefüggéseiket feltárva segítem a hozzám fordulókat.

Tudatos étkezést és főzést kívánok minden olvasónak!"
Kálmán Renáta
táplálkozási és kineziológiai tanácsadó

Tudatos életmód - Ősz (könyv) író Kálmán Renáta

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 700 Ft
Tudatos életmód Tavasz

Tudatos életmód Tavasz

Tavaszi megujulás receptekkel

Kálmán Renáta

"Az egészséges életmód és táplálkozás 15 éve vált részévé életemnek. Ennek szellemében alakítottam ki életritmusomat, és nevelem gyermekeimet. Ismereteimet olyan tanulmányokkal és képzésekkel bővítettem, melyek az emberi egyensúlyi állapotát, harmonikus létezését segítik elő. Táplálkozási és kineziológiai tanácsadóként a problémákat holisztikus módon megközelítve, vagyis testi-lelki-szellemi vonatkozásukban szemlélve, összefüggéseiket feltárva segítem a hozzám fordulókat.
Tudatos életmód Tavasz, egy sorozat első részeként, egészségmegőrzéssel kapcsolatos javaslatokat, ötleteket és főzésre inspiráló recepteket ismertet. A sorozat egyes részei az évszakokhoz igazodnak. Így elsőként, a tavasszal indul!
Tudatos étkezést és főzést kívánok minden olvasónak!"
Kálmán Renáta
táplálkozási és kineziológiai tanácsadó

Tudatos életmód (könyv) író Kálmán Renáta

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 700 Ft
Tudatos étkezés

Tudatos étkezés

Felejtsük el a fogyókúrákat és figyeljünk testünk bölcsességére!

Jan Chozen Bays

Hogyan hangolódjunk rá testünk bölcsességére: mit, mikor és legfőképpen hogyan együnk? Hogyan tudatosítsuk az étkezéshez kapcsolódó beidegződött szokásainkat és mintáinkat? Hogyan találjunk rá helyettük az ételekkel való természetes kapcsolatunkra, hogy újra élvezhessük azok ízét, zamatát? Hogyan együnk kevesebbet úgy, hogy közben teljesen elégedettnek érezzük magunkat? Ezekre a kérdésekre tudjuk meg a választ Jan Chozen Bays Tudatos étkezés könyvéből, amely bemutatja a tudatos étkezés módszerének elméleti hátterét, és sok, a mindennapok során alkalmazható gyakorlatot is tartalmaz. A tudatos étkezés során a teljes figyelem az evés folyamatára irányul - az összes ízre, illatra, gondolatra és érzésre, amely felmerül az étkezés során. Akár túlsúlytól, akár evési zavartól szenvedünk, vagy egyszerűen csak jobban szeretnénk élvezni az életet, a Tudatos étkezés könyv egyszerű eszközt kínál ahhoz, hogy újra egészséges és örömteli legyen a kapcsolatunk az evéssel.

Tudatos étkezés (könyv) író Jan Chozen Bays

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 850 Ft
Túlsúlyos gond

Túlsúlyos gond

Ideális testsúly a természetgyógyászat segítségével

Temesvári Gabriella

A szerzőnő Temesvári Gabriella ebben a könyvében is mestere, Oláh Andor kilencosztású körét alkalmazza, melynek témakörei (méregtelenítés, reforméletmód, fitoterápia, elemek, mozgás, pihenés, lelkigyakorlatok, jóga, személyiségfejlesztés) lépésről-lépésre eljuttatnak az egészéghez.

Túlsúlyos gond (könyv) író Temesvári Gabriella

 

 
1 200 Ft
-10%
Úgy egyél, hogy jól legyél

Úgy egyél, hogy jól legyél

Egészséges evőkúra egy olasz orvostól

Dr. Filippo Ongaro

Eszébe jutna valakinek homokot tölteni autója benzintartályába? Valószínűleg nem. Pedig majdnem ezt tesszük nap mint nap saját testünkkel. Életünk során átlagosan 30-60 tonna élelmet fogyasztunk el, ezért nem szabad alábecsülni, hogyan hatnak táplálkozási szokásaink az egészségünkre. De mit, mikor és hogyan együnk? Nehéz jól döntenünk a rengeteg tévhit, közhely és hamis vélekedés mellett.
Űrorvosi tapasztalatai alapján a szerző Dr. Filippo Ongaro egészen merész, forradalmian új, személyre szabott programot javasol: Táplálkozzunk génjeinknek megfelelően! A legújabb kutatások alapján meggyőzően érvel arról, hogy a különböző élelmiszerek hogyan hatnak génjeinkre és szervezetünk természetes egyensúlyára, s ennek megfelelően miért és hogyan kell megváltoztatnunk eddigi helytelen életmódunkat, étrendünket és életfilozófiánkat. A váltás természetesen nem mehet egyik napról a másikra, hiszen a betegségek leküzdésére orientált, a gyógyszeres kezelést előtérbe helyező orvostudomány is csak nagyon lassan adja át a helyét a megelőzésre koncentráló, az egészséges életmódot és az emberi szervezet természetes egyensúlyát fenntartó orvoslásnak.
Az Úgy egyél, hogy jól legyél könyv elméleti megalapozottsága mellett rendkívül sok tanáccsal szolgál arra, hogy egészségünk megőrzése és életünk meghosszabbítása érdekében hogyan változtassunk helytelen táplálkozási szokásainkon, hogyan mondjunk le az élelmiszerkereskedelem és fogyasztói társadalom csábító, de egészségre káros ajánlatairól, hogyan alakítsuk ki fokozatosan a génjeinknek megfelelő étrendünket, és mindebben hogyan segíthetünk másoknak.

Úgy egyél, hogy jól legyél (könyv) író Dr. Filippo Ongaro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
2 900 Ft
Kedv. ár: 2 610 Ft
Kezdete: 2014.08.21
A készlet erejéig!
-10%
Úgy egyél, hogy lefogyjál

Úgy egyél, hogy lefogyjál

Egészséges evőkúra egy olasz orvostól

Dr. Filippo Ongaro

Napjainkban egyre nagyobb gondot jelent az elhízás. Habár egyre többen ajánlanak különböző módszereket a fogyókúrához, a kezdeti sikerek után sajnos gyorsan visszaszedjük nehezen leadott kilóinkat. Vajon miért? Tényleg nincs megoldás?

A világszerte elismert olasz űrorvos, dr. Filippo Ongaro szerint az eddigi módszerek azért nem vezetnek eredményre, mert az emberi szervezet számára természetellenes az általánosan elfogadott tétel: együnk kevesebbet, mozogjunk többet!

Egy újabb diéta helyett olyan táplálkozási módszert mutat be, amelynek során bátran ehetünk. Szerinte nem az a lényeg, mennyit eszünk, hanem az, hogy mit. Meggyőzően és világosan fejti ki, mit jelent a minőségi táplálkozás és melyek az alapvető szabályai. Mindezek alapján praktikus életvezetési tanácsokkal szolgál, és ízletes recepteket ajánl, amelyekkel helyreállíthatjuk és fenntarthatjuk szervezetünk egészséges egyensúlyát, és koplalás nélkül megszabadulhatunk felesleges kilóinktól.

Dr. Filippo Ongaro

Úgy egyél, hogy lefogyjál (könyv) író Dr. Filippo Ongaro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 900 Ft
Kedv. ár: 2 610 Ft
Kezdete: 2014.08.21
A készlet erejéig!
Úton az egészséges táplálkozás felé

Úton az egészséges táplálkozás felé

Egy újabb evolúciós lépés

A húsalapú étrend negatívan befolyásolja a tudatot, passzivitást szül, korlátozza a kreativitást, és akadályt állít a személyes fejlődés útjába. Míg a vegetáriánus étrend elősegíti a tiszta tudatosság elérését. Ha az emberiség megteszi a következő evolúciós lépést, akkor a személyes spirituális fejlődés újabb lépcsőfokára ér, és ennek fő eszköze a vegetarianizmusra való áttérés. 

Rudolph Ballentine

Úton az egészséges táplálkozás felé (könyv) író Rudolph Ballentine

 
2 990 Ft
Vegetáriánus élet   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Vegetáriánus élet

Vegetáriánus élet

Armin Risi - Ronald Zürrer

„Amíg az emberek azt gondolják, hogy az állatok nem éreznek, addig az állatoknak kell érezniük, hogy az emberek nem gondolkodnak.” Ez a rendkívül szórakoztató könyv a vegetáriánus élet minden aspektusát tárgyalja, tele szellemes idézettel híres emberektől, napjaink sztárjainak megdöbbentően mély meglátásaival, lehengerlő orvosi és tudományos tényekkel. Valóban választ ad sok kérdésre, eloszlatja a tévhiteket és mindenkihez szól. Talán ez a titka hihetetlen népszerűségének Európa-szerte, ahol a legismertebb mű a témában és végre magyarul is megjelent! 

Vegetáriánus élet (könyv) írók Armin Risi - Ronald Zürrer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 490 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Vércsoportdiéta – testkontrollal

Vércsoportdiéta – testkontrollal

Christopher J. Hammond

Karcsúan és könnyedén amint a vércsoportdiétát a testkontrollal ötvözzük.

Ennek a két hatásos fogyókúramódszernek a kombinációja a legmesszebbmenőkig figyelembe tudja venni az egyéni testi és fizikai adottságokat.

Könyvünk  Vércsoportdiéta – testkontrollal játszi könnyedséggel magyarázza el a két módszer lényegét, közli a legfontosabb tudnivalókat, és kínálja élvezetes, szépen illusztrált receptek sokaságát.

A különböző vércsoportok szerinti összeállításban ismereti az élelmiszerek értékeit. Mindezt tápanyagtáblázattal kiegészítve.

Vércsoportdiéta – testkontrollal (könyv) író Christopher J. Hammond

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Veszedelmes vitaminhiány

Veszedelmes vitaminhiány

Andreas Jopp

A legjobb egészségbiztosítást a vitaminok jelentik. Az optimális vitaminvérértékek csökkentik többek között a rák, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a csontritkulás kockázatát. A vitaminok gondoskodnak sejtjeink védelméről, felépítéséről és javításáról, valamint anyagcserénk és immunrendszerünk tökéletes működéséről. A boltokban és a gyógyszertárakban bőséges kínálatot találunk, kellő tudás, információ hiányában azonban nehéz választanunk. Ez a könyv választ ad a vitaminokkal kapcsolatos összes kérdésére. Megtudhatja belőle, mely vitaminok hiányoznak leginkább az étrendünkből, mennyi vitamin kell sejtjeink optimális védelméhez, mely vitaminokat lehet túladagolni, hogyan érdemes vitamintermékeket vásárolni. A szerző külön kitér azokra a körülményekre - aktív sport, stressz, cukorbetegség, magas koleszterinszint, rák - amelyek fokozott vitaminbevitelt indokolnak.

Veszedelmes vitaminhiány (könyv) író Andreas Jopp

 

 

 
2 300 Ft
 


Sorrend: