Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Táplálkozás, Reformtáplálkozás könyvek


Sorrend:

prev
12
next

-10%
Holddiéta   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Holddiéta

Szatmári Nóra

 

A Hold változásának számtalan élettani vonatkozása van, köztük a testsúlyra és a tápanyagokra gyakorolt hatása. A Holddiéta könyvből megtudhatjuk, a Hold fázisai milyen hatással vannak a szervezetre, megismertet a Hold ritmusának megfelelő táplálkozással, sőt, megtudhatjuk belőle, hogy a Hold állatjegyekben járásának milyen különböző táplálkozási módjai léteznek.

 
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 961 Ft
Kezdete: 2019.01.22
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Holisztikus táplálkozás

Holisztikus táplálkozás - Jól egyen, hogy jól legyen!

Ruediger Dahlke

A táplálkozás és az élet élvezete szorosan összefüggenek. Az ismert orvos és táplálkozásspecialista, Ruediger Dahlke bemutatja az egészséges, egyszersmind élvezetet jelentő táplálkozás négy pillérét, úgymint kiegyensúlyozottság, teljes-értékűség, sav-bázis egyensúly és az adott típusnak megfelelő táplálkozás. Emellett a könyv számos gyakorlati tanácsot és receptet tartalmaz.

Holisztikus táplálkozás (könyv) író Ruediger Dahlke

 
3 400 Ft
-10%
Koleszterin

Edita Pospisil

 

A szív- és érrendszeri megbetegedések, a magas vérnyomás hátterében nem egyszer a túl magas koleszterinszint áll. A könyvecske a közkedvelt élelmiszerek koleszterin-, zsír-, ballasztanyag-és kalóriaértékeit tartalmazza, valamint zsírmentes főzési és sütési tanácsokat, azoknak, A szív- és érrendszeri megbetegedések, a magas vérnyomás hátterében nem egyszer a túl magas koleszterinszint áll.

 
1 500 Ft
Kedv. ár: 1 350 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha

Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha

Koleszterin - és trigliceridcsökkentő konyha olasz módra

Receptek az egészséges táplálkozáshoz

Giuseppe Sangiorgi Cellini - Annamaria Toti

Koleszterin és trigliceridek- ez a két szó manapság egyre többeknek cseng ismerősen.
A könyv segítségével ezeket a fontos értékeket ellenőrzés alatt tarthatjuk anélkül, hogy lemondanánk a finom ízekről, és étkezéseink során komoly áldozatokat kellene hoznunk. Nemcsak azokhoz szól, akiknek saját ellenőrzött étrendet kell betartaniuk, hanem mindazokhoz, akik szívükön viselik az egészségüket. 
Kiegyensúlyozott táplálkozással a zavarok könnyen megelőzhetőek, illetve kezelhetőek, mielőtt súlyosabb betegséggé válnak.
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha (könyv) írók Giuseppe Sangiorgi Cellini - Annamaria Toti
 
2 800 Ft
Nincs raktáron
-10%
Koleszterin kalauz

Dr. Bíró György

 

A kötetben 80 koleszterinszegény recept található, továbbá az élelmiszerek, meleg ételek zsír-, koleszterin-, kalória-, nátrium- és rosttartalma. T

 
990 Ft
Kedv. ár: 891 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Kóstolj bele az ájurvédába

Kóstolj bele az ájurvédába

70 vegetáriánus recept

Hémangi Déví Dászí

A Kóstolj bele az ájurvédába című szakácskönyv a természetes gyógymódként alkalmazott táplálkozás és az egészségmegőrzés ősi hagyományokon alapuló tudományába enged betekintést. Ez a több ezer éves tudás minden ízében ajándék a ma emberének. Az egyént helyezi a középpontba: sajátos testtípusunkra, egyéni jellemzőinkre, egyszóval ránk koncentrál. Különbözőségeinket és betegségeink eltérő kiváltó okait feltárva személyre szabott, természetes gyógymódot ajánl számunkra. Az ájurvéda rendszerében valódi értelmet nyer a mondás: ,,Ami az egyiknek gyógyszer, a másiknak méreg." Az ájurvédikus orvos számára a betegség állapota helyett az egyén eredendő, egészséges mivolta a kiindulópont, s ennek alapján állapítja meg a megfelelő étrendet és gyógymódot, amely ismét harmóniát teremt a beteg állapot helyett, illetve megőrzi meglévő egészségünket. Az ájurvéda szerint az egészség megőrzésének három alappillére van: a megfelelő táplálkozás (áhára), az egészséges életmód (vihára) és a gyógynövények használata (ausadhi). A Kóstolj bele az ájurvédába az első alappillérrel, a táplálkozással foglalkozik. Ízletes gyógyszereket, ínycsiklandó recepteket kínál mindazoknak, akik hétköznapjaikban, konyhájuk birodalmában is szeretnék alkalmazni az ősi tudást szeretteik és önmaguk egészségének megőrzése, visszanyerése érdekében. A recepteken túl bepillantást nyújt az ájurvéda gyakorlati fortélyaiba is, melyek segítségével könnyen megállapíthatjuk, milyen testtípussal rendelkezünk, s hogy melyek azok a megfelelő, egyénre szabott ételek, melyek testi-lelki harmóniát, maradandó egészséget biztosítanak számunkra..

Kóstolj bele az ájurvédába (könyv) író Hémangi Déví Dászí

 
4 490 Ft
-10%
Laktózérzékenyek könyve

Dr. Bodánszky Hedvig, Bárdos György, Horváth Zoltánné, Pálfi Erzséb

 

A kötet nagy előnye az a rengeteg recept melyek, a laktóz érzékeny betegek étrendjét változatossá, egészségessé és ízletessé teszik. A könyv magát a betegséget is bemutatja és elemzi a különböző élelmiszereket a laktóz érzékenység szempontjából.

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Lékönyv 1.

Stephen Blauer

 

A friss gyümölcslé nemcsak kellemes ízű üdítő ital, de egészségünk fenntartására, erőnk megőrzésére és sok betegség leküzdésére is kiválóan alkalmas.

 Ez a könyv ahhoz kíván segítséget nyújtani, hogy a receptek alapján Ön is elkészíthesse ezeket az italokat, krémeket, hogy azután megízlelhesse és egészséggel fogyaszthassa.

 
2 995 Ft
-10%
Lékönyv 2.

Ch. Calbom - M. Keane


Egészségjavító, méregtelenítő, fiatalító és karcsúsító kúrák zöldség- és gyümölcslevekkel receptekkel
A friss zöldség- és gyümölcslé kellemes ízű, üdítő ital. Létfontosságú összetevői - a vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, antioxidánsok és mások - együttesen fejtik ki áldásos hatásukat, így segítenek megőrizni egészségünket, illetve megvédenek a kórokozókkal szemben, és elősegítik a gyógyulást - azaz életerővel töltenek el. Könyvünk az egyes betegségek rövid leírása után több ivóléreceptet ajánl, az utolsó fejezetben pedig összeállítottunk néhány karcsúsító és méregtelenítő kúrát, így Ön is könnyedén megtalálhatja a fizikai állapotának és ízlésének legjobban megfelelő ivóleveket.


 
2 995 Ft
Kedv. ár: 2 696 Ft
Kezdete: 2013.10.24
A készlet erejéig!
Megoldás fáradtság ellen

Megoldás fáradtság ellen

Nyolc egyszerű módszer energiaszinted megnövelésére

Dr. Eva Cwynar

Csökkent nemi vágy, súlygyarapodás, szexuális elégedetlenség, krónikus stressz , szorongás, hormon egyenlőtlenségek, meddőség , rossz alvás, koncentráció hiánya, és mindehhez társuló megmagyarázhatatlan fáradtság érzet. Nők millió küzdenek ilyen tünetekkel a világ minden részén. Könyvünk 8 egyszerű lépést mutat be, melyek segítenek ahhoz, hogy megszűnjenek a bosszantó tünetek, és újra visszatérjen az életünkbe a vitalitás, az egészség, a harmónia.

A könyv végén 2 hetes étkezési tervvel és receptekkel!

Megoldás fáradtság ellen (könyv) Dr. Eva Cwynar

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 795 Ft
Miért nem tudom abbahagyni az evést?

Miért nem tudom abbahagyni az evést?

Az ételfüggőség felismerése, megértése és legyőzése

Debbie Danowski - Pedro Lazaro

Míg az alkoholizmust vagy a kábítószer-függőséget ma már hajlamosabbak vagyunk betegségként felfogni, addig a kövér vagy falási rohamokkal küzdő embereket lenézzük és megvetjük akaratgyengeségük miatt. Ez az őszinte könyv végre tisztázza az ételfüggőség sokakat érintő problémájával kapcsolatos kérdéseket és félreértéseket, és felvázolja az utat a szabad, kényszeres evéstől mentes élet felé. Nem csak az ételfüggőknek, hanem minden fogyókúrázónak hasznos segítsége lehet.

Miért nem tudom abbahagyni az evést?(könyv) írók Debbie Danowski - Pedro Lazaro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 390 Ft
-10%
Nyers ételekkel az egészségért

Christine Bailey

 

A nyers étrend nem csupán egy étkezési forma, hanem művészet, amely magában hordozza az egészséget, életenergiát és karcsúságot. A könyvben található ínycsiklandozó receptek bőséges választéka gazdagítja étrendünket, általuk megfiatalodunk, megtelünk frissességgel és életerővel. A pozitív eredmények megtapasztalásához nem szükséges azonnal teljes mértékben áttérni a nyers táplálkozásra. Együnk minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt, kiegészítve friss csírákkal, magvakkal, s a hatás biztosan megmutatkozik. Az itt javasolt diéta:

Csökkenti a testsúlyt

  • Serkenti az emésztést
  • Javítja az immunfunkciót – kevesebb megfázás és fertőzés
  • Tisztább, ragyogóbb lesz tőle a bőr, egészségesebb haj”

„Akik még csak most ismerkednek a nyers ételek világával, azoknak azért ajánlom, mert a receptek pontosan tartalmazzák az alapanyagok mennyiségét, áztatási, elkészítési időket, így könnyen elkészíthetők. Többféle minta-étrend is segíti azokat, akik szeretnék megtapasztalni egy hétvégére, vagy akár egy egész hétre a nyers étkezés jótékony hatását. A „nyers életmód” programmal pedig bemutatja nekünk a könyv, hogyan térhetünk át erre az életformára, vagy hosszútávon hogyan egészítjük ki az étrendünket tápláló és egészséges, nyers ételekkel.

Akik már jártasak az élő ételek elkészítésében, azoknak azért ajánlom a könyvet, mert különleges étel-összeállításaival még változatosabbá tehető az eddig követett nyers étrend. A receptek között található sok-sok figyelemre méltó új alapanyag, ötlet, amivel jómagam is bővíteni fogom a saját recept-táramat.” (Lénárt Gitta)

 
2 950 Ft
Kedv. ár: 2 655 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
-10%
Nyersreceptek ínyenceknek

Nyersreceptek ínyenceknek

Teresa-Maria Sura

 „Hagyd, hogy Teresa-Maria Sura elcsábítson vitálínyencségeinek csodálatos világába! Tapasztald meg, milyen érzés minden egyes étkezéssel szeretetet venni magadhoz és úgy készíteni el az ételt, hogy az egyaránt gyönyörködtessen szemet és ízlelőbimbót. Bátran vidd bele az ételkészítés folyamatába a saját kreativitásodat is, és tapasztald meg az étkezés egy teljesen új dimenzióját.”

Teresa-Maria Sura az íz- és látványvilág szempontjából is műalkotássá emel minden étkezést. Receptjeivel új kapuk nyílnak meg a nyersétkezéssel ismerkedők előtt: ízletes és élettel teli ételek kerülnek általa az asztalunkra.

Nem egyszerűen nyersrecepteket tartalmaz ez a könyv, sokkal több annál: táplálékot, fényt, információt és színtiszta életerőt ad testünk minden egyes sejtjének, és élvezetet az érzékeknek. Ez művészet, boldogság, öröm és szeretet, himnusz a Földanyához és a minket tápláló növényeihez.

A nyers étkezésről sokaknak csak a saláták, az uzsonnára elrágcsált alma és répadarabok jutnak az eszébe. A hazánkban is egyre népszerűbb, új táplálkozási hullám ennél sokkal változatosabb étrendet kínál. Pizzák, rakott zöldségek, aszalt kenyerek és csodálatos desszertek kerülnek ki a kreatív szakácsok keze közül. Fontos szempont, hogy a nyers alapanyagokból készült fogások egészségesek, segítenek az ideális testalkat elérésében és megtartásában, továbbá – főzési idő hiányában – jóval gyorsabban elkészíthetőek, mint hagyományos társaik. 

Nyersreceptek ínyenceknek (könyv) író Teresa-Maria Sura

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
3 600 Ft
Kedv. ár: 3 240 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
-10%
Örömfőzés

Örömfőzés

Buddhák a konyhámban

Janits-Szabó Virág

"Csodálattal tekintek azokra a nőkre, akik kicsit mások mint én, pontosabban a bennünk lévő azonos - női - energiát más dolgok teremtésére használják. Én épp dalt írok most, mert én ahhoz értek, és pihenésképpen beleolvastam Virág készülő könyvébe. Egy varázslatos világ van sorokba szőve itt, éreztem a fűszerek illatát, láttam őt, amint sürög-forog a konyhában, táncot lejt, mint valami mesebeli tündér, és élvezi a mágikus erőt, amellyel főz, alkímikus izgalommal keveri ki az ételek színeit, ízeit. Teli van jó ötletekkel ez az Örömfőzés könyv. Kedvet kaptam, megyek a konyhába..." (Palya Bea)

"Életem fontos része az egyensúly, a harmónia megtalálása, valamint az, hogy miként tudom beemelni a keleti gondolkodást nyugati mindennapjaimba. Kíváncsian várom Virág könyvét, mert a receptek segítségével egy izgalmas és jelentőségteljes világra nyit kaput." (Bede Anna)

"Először csak néztem: Örömfőzés...? Pont nekem mondják, hogy főzni öröm? Aztán végigolvastam a könyvet, és rájöttem, hogy Virág tényleg egészen új szemszögből mutatja meg az örömöt, amit kapunk, és amit adhatunk azzal, hogy másoknak főzünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki már otthonosan mozog a konyhában, de azoknak is, akik még csak most ismerkednek a főzéssel." (Bereznay Tamás)

Örömfőzés (könyv) író Janits-Szabó Virág

 
4 490 Ft
Kedv. ár: 4 040 Ft
Kezdete: 2015.08.20
A készlet erejéig!
Orthorexia - Az egészséges táplálkozás

Orthorexia - Az egészséges táplálkozás 

Renee McGregor

HOGYAN FAJULHAT AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ÉSZREVÉTLENÜL VESZÉLYES MEGSZÁLLOTTSÁGGÁ?

Az ORTHOREXIA egy nehezen felismerhető táplálkozási rendellenesség. Nem hashajtók, hánytatók szedéséről, és nem is a kalóriák csökkentéséről szól. Az orthorexiában szenvedők a tiszta, ideális étrendre való törekvés nevében kiiktatnak bizonyos élelmiszereket az étkezésükből. Ez gyorsan kényszeres megszállottsággá fajulhat, ami mentálisan és testileg egyaránt
súlyos következményekhez vezethet.

Renee McGregor, az ismert dietetikus, táplálkozási szakértő és az evészavarokkal kapcsolatos felvilágosítás elkötelezett híve, most először tárja a nagyközönség elé ezeknek a veszélyes étrendeknek a valódi mozgatórugóit. A könyv a szerző személyes tapasztalatai és kutatásai révén eszközt kínál az orthorexiában szenvedőknek arra, hogy visszatérjenek a kiegyensúlyozott, valóban egészséges táplálkozáshoz.

Orthorexia - Az egészséges táplálkozás (könyv) Renee McGregor

 
2 990 Ft
-10%
pH csoda lúgosító ételreceptek

Finom ételek az egészségért

 

Zsigovics Judit

 

Ha létezne egy olyan „diéta”, egy olyan életmód, ahol Ön rengeteg finom étel közül válogathat, sokat ehet, és nem kellene folyamatosan nélkülöznie a vágyott ételeit, mégis megőrizné karcsúságát, fiatalos energiáját és egészségét, akkor szívesen életmódot váltana? Nos, ez a fajta táplálkozás és életmód létezik!! Elérhető mindenki számára, akinek valóban fontos az egészsége. Ez a PH CSODA lúgosító életmód!

 
2 690 Ft
Kedv. ár: 2 420 Ft
Kezdete: 2017.04.04
A készlet erejéig!
-10%
pH Egészség és életöröm

Gary Tunsky

 

Ez a könyv gyakorlati útmutató, ami segít megérteni, hogyan eredményezhet a pH-értékünk szabályozása hosszantartó változásokat egészségünkben és ez hogyan hat az életörömre.
A pH témája határozottan összetett, de ez a mű teljeskörű ismertetést kínál mindenkinek. Segítségével megtanulhatjuk, hogyan működik a testünk a sejtek szintjén, mi szükséges az egészséges sejtek életéhez, és hogyan kapcsolódik a pH az egész életfolyamathoz, azaz hogyan élhetünk teljes, egész életet.

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Reformkonyha   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Reformkonyha

Reformkonyha

antikvár példány 1990. kiadás

A természetes életmód és étrend elmélete és gyakorlata

Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt 

Manapság egyre több a híve a reformtáplálkozás-nak. Van, akit csak a különössége miatt érdekelt, de van, akit évek óta kínzó betegsége kényszerített arra, hogy tudatosan táplálkozzon. Sok betegség forrása a helytelen, mértéktelen evés-ivás. Nem mindegy hát, hogy mit, miért és hogyan eszünk.

A szerzők Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt saját tapasztalataik és életmódjuk alapján ajánlják a különösnek ható étrendeket azzal a céllal, hogy akik változtatni akarnak eddig életmódjukon, kész receptet kapjanak elhatározásukhoz.
A Reformkonyha könyv sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rövid idő alatt két kiadást megért, és az olvasók továbbra is keresik, ezért vált szükségessé a harmadik kiadás.

Táplálkozási problémáira választ kap az olvasó, ha figyelmesen végigolvassa a Reformkonyhá-t, és adott esetben információ végett felüti a megfelelő részt, fejezetet. Az élet a legjobb tanítómester. Miután elvben, elméletben meggyőződtünk a reform- (vegetáriánus) étrend előnyéről, vegyük magunknak a fáradságot, hogy elkészítsük magunknak a receptek szerinti reformételeket. A tapasztalat a legjobb bizonyíték, és az egyértelműen bizonyítja a vegetáriánus étrend előnyét a vegyes étrenddel szemben a betegségek megelőzése és gyógyítása szempontjából egyaránt

Reformkonyha (könyv) író Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 500 Ft
-10%
Smoothie-könyv

Smoothie-könyv

Karcsúsító, frissítő és méregtelenítő energiabombák a hét minden napjára

Christine Bailey

Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad? Ha a válaszod igen, akkor a smoothie-kat neked találták ki! Elkészítésük gyors és egyszerű, és rendszeres fogyasztásukkal megőrizheted egészségedet, megfiatalíthatod szervezetedet.

A Smoothie könyvben található receptek magas tápanyagtartalmú hozzávalói között megtalálhatóak különféle gyógynövények, magvak, algák, zöldségek, gyümölcsök, erjesztett italok, egészséges zsírok és olajok, amelyekből akár már egy-két teáskanálnyi is táplálja és energiával látja el a szervezetünket.

A bevezetőből megismerhetjük az egyes hozzávalók jótékony hatását, a könyv végében található áttekintésből pedig pillanatok alatt kiválaszthatjuk a 115 tápláló és jóízű recept közül azt, amelyik a fogyásban vagy a méregtelenítésben segít, növeli az energiaszintünket, erősíti az immunrendszerünket, támogatja az agyműködést, vagy segít, hogy ragyogóan nézzünk ki. A könyv méregtelenítő hétvége programját is tartalmazza, amelynek segítségével megtehetjük az első lépést afelé, hogy nagyszerűen érezzük magunkat a bőrünkben.

Smoothie-könyv (könyv) író Christine Bailey

 
3 400 Ft
Kedv. ár: 3 060 Ft
Kezdete: 2015.08.31
A készlet erejéig!
Sporttáplálkozás a maximális teljesítményhez

Táplálkozási kézikönyv sportolóknak

 

Silye Gabriella

 

Mintaétrendekkel és receptekkel támogatott, a különböző sportágak szükségleteit külön tárgyaló gyakorlati kézikönyv. A sporttáplálkozás nem csak élsportolóknak szól, hanem mindenkinek, aki rendszeresen sportol, vagy eredményt szeretne elérni az edzéssel.

 
3 230 Ft
Súlyproblémák

Súlyproblémák

A túlsúly és az átlagon aluli súly jelentése és gyógyítása

Ruediger Dahlke

A betegségtünetek olyan értékes üzeneteket hordoznak, amelyekből tanulhatunk, és amelyek elősegítik fejlődésünket. Ruediger Dahlke értelmezi a tudatos és önkéntelen túl- és alultáplálkozás, a táplálék nem megfelelő hasznosulása és a túlsúly, mint védőpáncél jelenségét. Bemutatja a súlyproblémák különböző jelentéssíkjait, valamint a lehetséges terápiákat, melyek révén a valódi okokat tudjuk kezelni. Az ideális testsúlyhoz ugyanis a személyiség egyensúlyán keresztül vezet az út, vallja a szerző Ruediger Dahlke

Súlyproblémák (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
-12%
Superfood

Superfood

David Wolfe

A SUPERFOOD szó hallatán nem kell feltétlenül egzotikus, drágán beszerezhető csodaszerekre gondolni: mindegyiket évezredek óta fogyasztja az emberiség.
A világhírű egészségszakértő, David Wolfe, utazásai során összegyűjtötte bolygónk legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságokkal rendelkező táplálékait, amelyeket ebben a könyvben mutat be.
Megtudhatjuk, hogy a goji bogyó a narancsnál ötször több C-vitamint, a zabkorpánál pedig százszor több B3-vitamint tartalmaz, erősíti az immunrendszert, tisztítja a májat, csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. A kakaó természetes forrása a magnéziumnak, vasnak, cinknek, melyek mind egészségvédő és gyógyító hatással rendelkeznek. A belőle készült csokoládé több mint édesség: lassítja az öregedést és boldogsághormont tartalmaz.
A macagyökér fokozza a szellemi teljesítményünket, energiát, erőt és kitartást ad, elűzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót.
Nincs még egy olyan élelmiszercsoport a Földön, amely ilyen koncentráltan tartalmazna egészségvédő tápanyagokat. Ha csak néhányat beillesztünk ezek közül az étrendünkbe, máris sokat tettünk magunk és családunk egészségéért.
A SUPERFOOD egy olvasmányos kalauz, amely megalapozott tudományos bizonyítékokkal szolgál. A nyersanyagok mellé egyszerű recepteket is kapunk, melyeket mindenki saját ízlése szerint állíthat össze.

Superfood (könyv) író David Wolfe

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2015.12.01
A készlet erejéig!
-10%
Szivárvány szakácskönyv

Szivárvány szakácskönyv

Lénárt Gitta

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.

A kíméletes aszalással elkészített zöldség és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni!

Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

Szivárvány szakácskönyv (könyv) író Lénárt Gitta

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2015.04.16
A készlet erejéig!
Táplálkozás a fényben

Táplálkozás a fényben

Dr. Doreen Virtue

Táplálkozás a fényben című könyv tartalma:

Dr. Doreen Virtue és Becky Perlitz könyve feltárja előttünk, hogyan hatnak táplálkozási szokásaink spirituális fejlődésünkre, testi-lelki-szellemi egészségünkre. A kiváló szerzőpáros egy hasznos kézikönyvet alkotott, mely segítségünkre lehet abban, hogy étrendünket spirituális fejlődésünk szolgálatába állítsuk, valamint hasznos, megvalósítható recepteket, tanácsokat, ötleteket adnak arra vonatkozóan, hogyan valósíthatjuk meg mindezt a gyakorlatban, konkrét példákon keresztül mutatják be, hogyan hat táplálékunk szervezetünkre, bemutatják, hogyan befolyásolhatjuk táplálékunk energiaszintjét.

Táplálkozás a fényben (könyv) író Dr. Doreen Virtue

 
2 500 Ft
Táplálkozástan

Az emésztés fiziológiájának és a tápanyagok mérhető és nem mérhető minıségének megértéséhez 

 

Dr. Rudolf Hauschka

 

”Az itt következő »Táplálkozástan« hozzájárulásnak tekinthető az emberiség általános táplálkozási problémájának megoldásához, mégpedig olyan szempontok alapján, amelyeket eddig alig vettek figyelembe. A szerző, Rudolf Hauschka feladatának tekintette, hogy ezt az egész problémát más szinten közelítse meg. Ennek során azt a tényt vette figyelembe, hogy az ember lelki-szellemi lény, aki egy mindent átfogó összefüggésben áll a világgal, amely összefüggés nemcsak a természettudomány által, hanem a szellemtudomány segítségével is megismerhető, s melynek hallatlan jelentősége van a táplálkozás kérdéseinél.

A szerző, Rudolf Hauschka nem tekintette feladatának, hogy recept, vagy szakács könyvet írjon, de éppen úgy nem célja, hogy táplálkozás fiziológia vagy a tápanyagok kémiájának részletes kézikönyvét adja.

A »Táplálkozástan«-t első kísérletnek tekinthetjük abból a szempontból, hogy az emésztés fiziológiáját, a tápanyagok mérhető és nem mérhető minőségét újszerűen értelmezhessük.

Az idő sürgetése arra kényszeríti a szerzőt, hogy ezt a kísérletet már vázlatként is a nyilvánosság elé tárja.”

(Részlet a könyv előszavából)

 
4 800 Ft
-10%
Teljes értékű táplálkozás anyáknak és gyermekeknek

Teljes értékű táplálkozás anyáknak és gyermekeknek

Finomat, egészségeset, egyszerűen

Barbara Temelie - Beatrice Trebuth

A vitaminok felfedezése óta a Nyugat táplálkozás-tudományi elméletek és tápanyagtartalom-kalkulációk segítségével egy új táplálkozástant fejlesztett ki. Ennek kizárólagos helyességéről meg is tudták győzni az embereket, méghozzá a pusztán nyereségre törekvő élelmiszeripar segítségével. A bámulatra méltó eredmény pedig: Németországban az elmúlt öt évben táplálkozási tanácsadásra bejelentkező emberek több mint 90 százalékának gyenge az emésztése, és emiatt nincs energiájuk, és sokszor más panaszoktól is
szenvednek.
Még megdöbbentőbb, hogy a tanácsadások alkalmával általában olyan emberekkel találkozunk – például várandós anyukák, illetve gyakorló szülők –, akik különösen nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra, és a táplálkozási piac legújabb ismereteit szem előtt tartva lelkiismeretesen követik a tanácsokat. Például az „Egyen télen minél több déligyümölcsöt megfázás ellen”; „Gyermekeinek adjon C-vitaminban dús narancslevet”; „A várandósság ideje alatt biztosítsa kalciumszükségletét minél több
tejtermék fogyasztásával”; „Vásároljon mélyhűtött zöldségeket a vitaminhiány elkerülése végett”; „Egyen nyers ételeket a rák elkerülése érdekében”.
Jóllehet egyik javaslat esetében sem bizonyítható, hogy valóban beteljesíti az ígéretét, mégis időről időre sikerül reklámok, számokkal való bűvészkedés és félelemkeltés által a táplálkozás terén tudatos emberek fejében elültetni ezeket a féligazságokat. A táplálék azonban több mikroszkopikusan vizsgálható összetevők halmazánál. Miközben felelősségteljes embereket arról próbálnak meggyőzni, hogy megvédik őket a betegségekkel szemben, valójában rombolják az egészségüket.
Különösen a gyermekek egészségét fenyegeti mindez, akik még a felnőtteknél is jobban szenvednek a megtévesztő táplálkozási irányzatoktól. A gyermekeknél ugyanis az egészség stabil alapjait még fel kell építeni, és minden gyermekkorban elkövetett hiba különösen nagy jelentőséggel bír a későbbi életszakaszokra nézve. Szembeötlően jelentkeznek a fatális következmények, nevezetesen: allergia, asztma vagy érzelmi instabilitás, illetve a hatalmas mennyiségben használt gyógyszerek, nyugtatók.
A táplálkozási tanácsadások alkalmával gyakran megállapítjuk, hogy az 5 Elemes táplálkozás kiváló módszert kínál – elméletben és gyakorlatban egyaránt – a nyugati táplálkozási piacon eluralkodott zavarodottság eloszlatására, és valódi alternatívát képes nyújtani gyermekeink energetikai alultápláltságának megszüntetésére.

Teljes értékű táplálkozás anyáknak és gyermekeknek (könyv) író Barbara Temelie - Beatrice Trebuth

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2015.12.01
A készlet erejéig!
Testkontroll 1.

Testkontroll 1.

Harvey & Marilyn Diamond

Ideig-óráig minden fogyókúra beválik, majd végül valamennyi csődöt mond. Megszületett azonban egy gyökeresen új módszer, amely révén akármennyit ehet kedvenc ételeiből, mégis elérheti és fenntarthatja ideális testsúlyát, és sokkal egészségesebbé válhat. A módszer lényege, hogy nem tanácsos mindenféle ételt vegyesen enni, hanem bizonyos egymáshoz illő alapanyagokat, vagy felváltva egy-egyféle élelmiszert fogyasztani. Az eredmény meglepő: nem kell koplalni, változatosan lehet táplálkozni és sikeresen lefogyni.

Testkontroll 1.(könyv) írók Harvey & Marilyn Diamond

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 250 Ft
Testkontroll 2.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Testkontroll 2.

Testkontroll 2.

Harvey & Marilyn Diamond

A Testkontroll II. önálló mű. Összefoglalja a korábbi Testkontroll I. könyv lényegét, de annál sokkal többet nyújt. Mindenkinek hasznára válik, akár olvasta a Testkontroll I.-et, akár nem. Amit e könyv kínál: egészség, karcsúság, kiegyensúlyozottság, energikusság mindig mindenhol.lényegét, de annál sokkal többet nyújt. 

Testkontroll 2.(könyv) író Harvey & Marilyn Diamond

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 250 Ft
-20%
Testkontroll életerő életfogytig   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Testkontroll életerő életfogytig

Testkontroll életerő életfogytig

Életerő életfogytig --- Mit, mikor, mivel

Harvey Diamond, Marilyn Diamond

Ideig-óráig fogyókúra beválik, majd végül valamennyi csődöt mond. Megszületett azonban végre egy gyökeresen új módszer, amely révén akármennyit ehet kedvenc ételeiből, mégis elérheti és megtarthatja ideális testsúlyát, és sokkal egészségesebbé válhat.

Testkontroll életerő életfogytig (könyv) írók Harvey Diamond, Marilyn Diamond

 
2 250 Ft
Kedv. ár: 1 800 Ft
Kezdete: 2020.02.26
A készlet erejéig!
Tudatos étkezés

Tudatos étkezés

Felejtsük el a fogyókúrákat és figyeljünk testünk bölcsességére!

Jan Chozen Bays

Hogyan hangolódjunk rá testünk bölcsességére: mit, mikor és legfőképpen hogyan együnk? Hogyan tudatosítsuk az étkezéshez kapcsolódó beidegződött szokásainkat és mintáinkat? Hogyan találjunk rá helyettük az ételekkel való természetes kapcsolatunkra, hogy újra élvezhessük azok ízét, zamatát? Hogyan együnk kevesebbet úgy, hogy közben teljesen elégedettnek érezzük magunkat? Ezekre a kérdésekre tudjuk meg a választ Jan Chozen Bays Tudatos étkezés könyvéből, amely bemutatja a tudatos étkezés módszerének elméleti hátterét, és sok, a mindennapok során alkalmazható gyakorlatot is tartalmaz. A tudatos étkezés során a teljes figyelem az evés folyamatára irányul - az összes ízre, illatra, gondolatra és érzésre, amely felmerül az étkezés során. Akár túlsúlytól, akár evési zavartól szenvedünk, vagy egyszerűen csak jobban szeretnénk élvezni az életet, a Tudatos étkezés könyv egyszerű eszközt kínál ahhoz, hogy újra egészséges és örömteli legyen a kapcsolatunk az evéssel.

Tudatos étkezés (könyv) író Jan Chozen Bays

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 850 Ft
Túlsúlyos gond

Túlsúlyos gond

Ideális testsúly a természetgyógyászat segítségével

Temesvári Gabriella

A szerzőnő Temesvári Gabriella ebben a könyvében is mestere, Oláh Andor kilencosztású körét alkalmazza, melynek témakörei (méregtelenítés, reforméletmód, fitoterápia, elemek, mozgás, pihenés, lelkigyakorlatok, jóga, személyiségfejlesztés) lépésről-lépésre eljuttatnak az egészéghez.

Túlsúlyos gond (könyv) író Temesvári Gabriella

 

 
1 200 Ft
-10%
Úgy egyél, hogy jól legyél

Úgy egyél, hogy jól legyél

Egészséges evőkúra egy olasz orvostól

Dr. Filippo Ongaro

Eszébe jutna valakinek homokot tölteni autója benzintartályába? Valószínűleg nem. Pedig majdnem ezt tesszük nap mint nap saját testünkkel. Életünk során átlagosan 30-60 tonna élelmet fogyasztunk el, ezért nem szabad alábecsülni, hogyan hatnak táplálkozási szokásaink az egészségünkre. De mit, mikor és hogyan együnk? Nehéz jól döntenünk a rengeteg tévhit, közhely és hamis vélekedés mellett.
Űrorvosi tapasztalatai alapján a szerző Dr. Filippo Ongaro egészen merész, forradalmian új, személyre szabott programot javasol: Táplálkozzunk génjeinknek megfelelően! A legújabb kutatások alapján meggyőzően érvel arról, hogy a különböző élelmiszerek hogyan hatnak génjeinkre és szervezetünk természetes egyensúlyára, s ennek megfelelően miért és hogyan kell megváltoztatnunk eddigi helytelen életmódunkat, étrendünket és életfilozófiánkat. A váltás természetesen nem mehet egyik napról a másikra, hiszen a betegségek leküzdésére orientált, a gyógyszeres kezelést előtérbe helyező orvostudomány is csak nagyon lassan adja át a helyét a megelőzésre koncentráló, az egészséges életmódot és az emberi szervezet természetes egyensúlyát fenntartó orvoslásnak.
Az Úgy egyél, hogy jól legyél könyv elméleti megalapozottsága mellett rendkívül sok tanáccsal szolgál arra, hogy egészségünk megőrzése és életünk meghosszabbítása érdekében hogyan változtassunk helytelen táplálkozási szokásainkon, hogyan mondjunk le az élelmiszerkereskedelem és fogyasztói társadalom csábító, de egészségre káros ajánlatairól, hogyan alakítsuk ki fokozatosan a génjeinknek megfelelő étrendünket, és mindebben hogyan segíthetünk másoknak.

Úgy egyél, hogy jól legyél (könyv) író Dr. Filippo Ongaro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
2 900 Ft
Kedv. ár: 2 610 Ft
Kezdete: 2014.08.21
A készlet erejéig!
-10%
Úgy egyél, hogy lefogyjál

Úgy egyél, hogy lefogyjál

Egészséges evőkúra egy olasz orvostól

Dr. Filippo Ongaro

Napjainkban egyre nagyobb gondot jelent az elhízás. Habár egyre többen ajánlanak különböző módszereket a fogyókúrához, a kezdeti sikerek után sajnos gyorsan visszaszedjük nehezen leadott kilóinkat. Vajon miért? Tényleg nincs megoldás?

A világszerte elismert olasz űrorvos, dr. Filippo Ongaro szerint az eddigi módszerek azért nem vezetnek eredményre, mert az emberi szervezet számára természetellenes az általánosan elfogadott tétel: együnk kevesebbet, mozogjunk többet!

Egy újabb diéta helyett olyan táplálkozási módszert mutat be, amelynek során bátran ehetünk. Szerinte nem az a lényeg, mennyit eszünk, hanem az, hogy mit. Meggyőzően és világosan fejti ki, mit jelent a minőségi táplálkozás és melyek az alapvető szabályai. Mindezek alapján praktikus életvezetési tanácsokkal szolgál, és ízletes recepteket ajánl, amelyekkel helyreállíthatjuk és fenntarthatjuk szervezetünk egészséges egyensúlyát, és koplalás nélkül megszabadulhatunk felesleges kilóinktól.

Dr. Filippo Ongaro

Úgy egyél, hogy lefogyjál (könyv) író Dr. Filippo Ongaro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 900 Ft
Kedv. ár: 2 610 Ft
Kezdete: 2014.08.21
A készlet erejéig!
Úton az egészséges táplálkozás felé

Úton az egészséges táplálkozás felé

Egy újabb evolúciós lépés

A húsalapú étrend negatívan befolyásolja a tudatot, passzivitást szül, korlátozza a kreativitást, és akadályt állít a személyes fejlődés útjába. Míg a vegetáriánus étrend elősegíti a tiszta tudatosság elérését. Ha az emberiség megteszi a következő evolúciós lépést, akkor a személyes spirituális fejlődés újabb lépcsőfokára ér, és ennek fő eszköze a vegetarianizmusra való áttérés. 

Rudolph Ballentine

Úton az egészséges táplálkozás felé (könyv) író Rudolph Ballentine

 
2 990 Ft
Vegetáriánus élet   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Vegetáriánus élet

Vegetáriánus élet

Armin Risi - Ronald Zürrer

„Amíg az emberek azt gondolják, hogy az állatok nem éreznek, addig az állatoknak kell érezniük, hogy az emberek nem gondolkodnak.” Ez a rendkívül szórakoztató könyv a vegetáriánus élet minden aspektusát tárgyalja, tele szellemes idézettel híres emberektől, napjaink sztárjainak megdöbbentően mély meglátásaival, lehengerlő orvosi és tudományos tényekkel. Valóban választ ad sok kérdésre, eloszlatja a tévhiteket és mindenkihez szól. Talán ez a titka hihetetlen népszerűségének Európa-szerte, ahol a legismertebb mű a témában és végre magyarul is megjelent! 

Vegetáriánus élet (könyv) írók Armin Risi - Ronald Zürrer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 490 Ft
Nincs raktáron
Vércsoportdiéta – testkontrollal

Vércsoportdiéta – testkontrollal

Christopher J. Hammond

Karcsúan és könnyedén amint a vércsoportdiétát a testkontrollal ötvözzük.

Ennek a két hatásos fogyókúramódszernek a kombinációja a legmesszebbmenőkig figyelembe tudja venni az egyéni testi és fizikai adottságokat.

Könyvünk  Vércsoportdiéta – testkontrollal játszi könnyedséggel magyarázza el a két módszer lényegét, közli a legfontosabb tudnivalókat, és kínálja élvezetes, szépen illusztrált receptek sokaságát.

A különböző vércsoportok szerinti összeállításban ismereti az élelmiszerek értékeit. Mindezt tápanyagtáblázattal kiegészítve.

Vércsoportdiéta – testkontrollal (könyv) író Christopher J. Hammond

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Veszedelmes vitaminhiány

Veszedelmes vitaminhiány

Andreas Jopp

A legjobb egészségbiztosítást a vitaminok jelentik. Az optimális vitaminvérértékek csökkentik többek között a rák, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a csontritkulás kockázatát. A vitaminok gondoskodnak sejtjeink védelméről, felépítéséről és javításáról, valamint anyagcserénk és immunrendszerünk tökéletes működéséről. A boltokban és a gyógyszertárakban bőséges kínálatot találunk, kellő tudás, információ hiányában azonban nehéz választanunk. Ez a könyv választ ad a vitaminokkal kapcsolatos összes kérdésére. Megtudhatja belőle, mely vitaminok hiányoznak leginkább az étrendünkből, mennyi vitamin kell sejtjeink optimális védelméhez, mely vitaminokat lehet túladagolni, hogyan érdemes vitamintermékeket vásárolni. A szerző külön kitér azokra a körülményekre - aktív sport, stressz, cukorbetegség, magas koleszterinszint, rák - amelyek fokozott vitaminbevitelt indokolnak.

Veszedelmes vitaminhiány (könyv) író Andreas Jopp

 

 

 
2 300 Ft
Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel

Varga Sándor

Először a 2000. évben jelent meg a Terézvárosi Újság hasábjain a "Gyomordoktor" cikksorozat, majd 2005. januárjától a Természetgyógyász Magazin jóvoltából már az ország is megismerkedhetett "A Gyomordoktor kalendáriuma" havonta megjelenő komplex életmód-, és táplálkozási tanácsaival. Ez a könyv a két cikksorozat jelentősen kibővített és kiegészített változataként sokoldalúan használható iránytűt, és olyan receptkönyvet ad minden érdeklődő kezébe, amely megfelel a magyaros ízvilágnak. Mire számíthat a könyv elolvasásakor?
Megismerkedhet a holisztikus életmód és táplálkozás alapfogalmaival Az emésztési folyamattal, az immunrendszer működésével A "bűvös" E-számok rejtelmeivel A leggyakoribb anyagcsere betegségekkel és azok táplálkozás általi megszüntetésével A szellemi és lelki táplálék fontosságával és szerepével Konkrét receptekkel és megannyi hasznos tanáccsal, ötlettel.

Talán Ön előtt is ismert, hogy az eddigi étkezési gyakorlat ma már tarthatatlan!

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnék tudatosan megőrizni egészségüket - vagy valamilyen egészségügyi problémájuk van -, s nagyon fontos számukra, mit esznek.

A táplálkozás- és életmód tanácsadó, természetgyógyász szerző Varga Sándor könyve tematikusan végigvezet az év hónapjain. A fejezetek az alábbi részekre oszlanak:
kalendárium, ház körüli munkák, híres emberek, mi kapható a piacon...? bevásárlás, egészség-betegség (allergia, emésztőrendszeri betegségek, sav/bázis egyensúly, csontritkulás, cukorbetegség, méregtelenítés, daganatos betegségek stb.), testmozgás, sport, szellemi táplálék, a konyha, és környéke (tippek, trükkök), receptek magyaros ízvilággal.

Vétkezés, avagy Hippokratész esete a zacskós levessel (könyv) író Varga Sándor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 600 Ft
A táplálkozás jógája   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A táplálkozás jógája

A táplálkozás jógája

Omraam Mikhaél Aivanhov

Munkájuk során a beavatottak nagy figyelmet szenteltek a táplálkozással kapcsolatos kutatásoknak. Rájöttek arra, hogy az étel, amely a mennyei laboratóriumokban kimondhatatlan nagy bölcsességgel készül, olyan mágikus részecskéket tartalmaz, amelyek képesek megőrizni vagy helyreállítani a fizikai és a lelki egészséget, sőt mi több, még a legnagyobb felismerésekhez is hozzásegíthetnek. Csakhogy ahhoz, hogy ezeknek a részecskéknek a jótékony hatásaiban részesülhessünk, bizonyos feltételeknek is teljesülniük kell, és ezekkel fontos tisztában lenni.

A táplálkozás jógája (könyv) író Omraam Mikhaél Aivanhov

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 790 Ft
Nincs raktáron
Cukor blues

Cukor blues

William Dufty

Cukor- finomított Sucrosum, C12H22O11, összetett kémiai folyamat eredményeként a cukorrépa vagy cukornád édes nedvéből nyerik, eltávolítva valamennyi rostot és fehérjét, amely a természetes növény 90%-át alkotja.

Blues- a depresszió vagy melankólia állapota, amelyet félelem, nyugtalanság és rossz közérzet jellemez (ez az, amivel- mint a személyes katasztrófa története- gyakran találkozunk lírai művekben.

Cukor blues- testi és lelki nyomor, amelyet a finomított sucrose- közismert nevén cukor- fogyasztása okoz.

Egy könyv a cukorról, hatásairól, kultúrtörténetéről és lehetőségeinkről egy cukorfüggő társadalomban.

Cukor blues (könyv) író William Dufty

 
3 300 Ft
Nincs raktáron
Önhipnózis diéta

Önhipnózis diéta

Meditációs CD-melléklettel!

Steven Gurgevich - Joy Gurgevich

A két neves szakértő felfedi a tartós fogyás leghatásosabb eszközét: az emberi tudatalattit. Az Önhipnózis-diéta - a fogyókúrás kötetek között egyedülálló módon - tudatalattink és testünk kapcsolatán alapuló, kipróbált és bizonyított technikák révén segít elérni az ideális testsúlyt. A program óriási előnye, hogy nem tesz ki minket semmilyen külső befolyásnak, hanem segít önmagunk természetes gyógyítójává válnunk, a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben tevékenykedve otthonunk falai között. Képes vagy elképzelni magad ideális testsúllyal? Ez esetben nyert ügyed van! Az Önhipnózis-diétától ugyanis minden szükséges bölcsességet és útmutatást megkapsz ahhoz, hogy célodat könnyedén és a lehető legtermészetesebb módon érd el.

Önhipnózis diéta (könyv) író Steven Gurgevich - Joy Gurgevich

 

 
3 990 Ft
Nincs raktáron

prev
12
next

Sorrend: