Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÖngyógyítás tenyérmasszázzsal

Öngyógyítás tenyérmasszázzsal
3 500 Ft

Öngyógyítás tenyérmasszázzsal

Sajátítsa el az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv gyógyító eljárásait.

Most egyszer s mindenkorra megszabadulhat a gyötrő fájdalomtól és a betegségektől: a reflexzóna masszázs évezredes titkainak alkalmazásával könnyedén és gyorsan felszabadíthatja a szervezetében rejtőző gyógyító erőt.
Az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv átdolgozott és bővített kiadása lépésről lépésre végigkalauzolja az Olvasót azokon az egyszerű masszázsfogásokon, amelyek a fájdalom és egyéb panaszok kiváltó okát szüntetik meg azáltal, hogy nyugtató energiát küldenek a bajok forrásához.

Mildred Carter az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című modern klasszikusból megtudhatja, hogyan érheti el a fájdalom kiindulópontjául szolgáló reflexzónaközpontokat, és hogyan szüntetheti meg a fájdalmat ujja egyetlen érintésével - mindezt anélkül, hogy drága gyógyszerekhez vagy megterhelő terápiákhoz folyamodna, vagy durva műtéti beavatkozásnak vetné alá magát. Továbbá az is kiderül, hogyan alkalmazhatja az Olvasó ezeket az eljárásokat más embereken, gyermekeken, sőt háziállatain is.

Az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv nyelvezete világos, közérthető, és száznál is több új ábra segíti a megértést. A reflexzóna masszázs módszerét régóta hatékonyan használják számos panasz és betegség enyhítésére, például az alábbi bajok esetében: allergia, álmatlanság, aranyér, asztma, bőrbetegségek, csuklófájdalom, émelygés, emésztési zavarok, fejfájás, gége- és hangszálgyulladás, hát- és derékfájás, hörghurut, ízületi gyulladás, korai öregedés, magas vérnyomás, meghűlés és nátha, menopauzás tünetek, menstruációs görcsök, prosztatapanaszok, stressz, szénanátha, szívbetegségek, ülőidegzsába, vérszegénység. Sajátítsa el az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv gyógyító eljárásait, és élvezze a fájdalommentes egészség és a megnövekvő tetterő örömeit, amelyek csupán gombnyomásnyi távolságra vannak Öntől!

Az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv írója: Mildred Carter

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház