Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Öngyógyítás könyvek


Sorrend:

prev
12
next

-10%
Szerezd vissza éleslátásodat

Szerezd vissza éleslátásodat

Leo Angart

Látásjavítás könnyen és hatékonyan, gyorsan mutatkozó eredmények.

Leo Angart, a módszer megalkotója üzleti tanácsadó, szerző és tréningvezető. Huszonöt éven át ő is szemüveges volt, így személyes tapasztalatait osztja meg velünk, s immár több mint tizenöt esztendeje annak, hogy nem hord szemüveget.
Miben különbözik ez a módszer az eddig ismert látásjavító programoktól? A bemutatott eljárás sokkal átfogóbb, mint az eddig ismert, természetes látásjavító módszerek, mert a pszichikai területeket is magában foglalja, ezáltal a szemeddel kapcsolatos gondok fizikai és lelki okaira is fényt deríthetsz. Miért fontos ez? Mert tudományos kutatások bizonyítják, hogy a tökéletes látás feltételei 90%-ban pszichikai eredetűek. A szerző megközelítésmódja nagyon specifikus és személyre szóló, ezért kifejezetten a te látásproblémád mértékére szabott gyakorlatokat tudsz összeválogatni a kötetből.
A könyv egyszerű látásvizsgálatainak elvégzésével magad is ellenőrizheted a látásod szintjét, és folyamatosan figyelemmel követheted a fejlődésedet. Leo 

Angart látástréning módszere az alábbi esetekben eredményes:
- rövidlátás
- a távolra látás képességének csökkenése
- szemtengelyferdülés
- egyenetlen feszültségmintázatok a szaruhártyán
- időskori távollátás: amikor olvasószemüvegre van szükség
- szemkoordináció: amikor a szemek közelebbre vagy távolabbra fókuszálnak annál a tárgynál, amelyre a figyelem irányul 
- Ansiometropia amikor a két szem látóképessége különböző mértékű
- Amblyopia ("lusta szem" néven is ismeretes): olyan látásprobléma, amelynél az agy kikapcsolja az egyik szemből beérkező információkat 
- kancsalság: amikor az egyik szem kifelé vagy befelé kancsalít 

Győződj meg róla, hogy a te szemed is lehet tökéletesen egészséges! Próbáld ki a világsikerű Látástréning-programot!
Leo Angart 1996 óta tartja látástréning-tanfolyamait szerte a világon. A csoportfoglalkozásokkal és az ott szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos részletekért látogass el a következő honlapra: www.vision-training.com 

"Nincsenek ínyemre a hosszú távú projektek. Szeretem azt érezni, hogy már húsz perc -vagy még rövidebb idő- alatt előrelépést érek el, másként elveszítem az érdeklődésemet. Nem várom persze, hogy egyetlen gyakorlat elvégzése után tökéletes legyen a látásom, de azt igenis érzékelni akarom, hogy fejlődök, és nem csupán képzelem, hogy valami történik. Tehát az általam oktatott módszer gyorsan és látványosan működik."
 

Szerezd vissza éleslátásodat (könyv) író  Leo Angart

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2017.03.04
A készlet erejéig!
-10%
Találd meg lélektársadat a Thetahealing segítségével

Találd meg lélektársadat a Thetahealing segítségével

Vianna Stibal

„Sokan úgy születünk erre a világra, hogy tudjuk, milyen érzés, ha szeret minket valaki, de nem tudjuk, hogyan teljesíthetjük ezt be a legfelsőbb és legjobb szinteken.”
Ez a könyv azoknak íródott, akik hisznek abban, hogy valahol a nagyvilágban van egy olyan ember, akit csak nekik szánt az ég. Valaki, akivel olyan kapcsolatot teremthetnek, amelyben mindkét fél úgy érzi, hogy ketten alkotnak egyet. Akivel azért kerültek össze, hogy beteljesítsék az isteni tervet és a sors által vezérelve együtt dolgozzanak a felsőbb célokért. Egyszóval, azoknak, akik a lélektársukat keresik.
Legújabb könyvében Vianna Stibal saját tapasztalataira támaszkodva mutatja meg, hogyan változtathatunk negatív hiedelmeinken, hogy megtaláljuk lélektársunkat és szerető kapcsolatban éljünk vele. Gyakorlatokkal gazdagított spirituális útmutatót ad, amelynek segítségével könnyebben kiigazodhatunk a szerelem, a párkapcsolat és elsősorban a lélektársi kapcsolatok útvesztőjében. Segít abban, hogyan tarthatjuk meg lélektársunkat, így azok is hasznát vehetik a könyvnek, akik már megtalálták lélektársukat.
A tartalomból:
A szeretet hét szintje
A hét lélektárs-típus
Tudd, hogy mit akarsz! Milyen típusú lélektársra vágysz?
A hozzád illő lélektárs behívása
Randitippek lélektársakhoz
A lélektárs és a szex

Találd meg lélektársadat a Thetahealing segítségével (könyv) író Vianna Stibal

 
2 690 Ft
Kedv. ár: 2 420 Ft
Kezdete: 2017.02.14
A készlet erejéig!
Teljes körű egészség Schüssler sókkal

Teljes körű egészség Schüssler sókkal

Hans Wagner

A test öngyógyító erőinek aktiválása a tizenkét sóból álló rendszerrel

Az állítás, miszerint a só egészséges, az első pillanatban talán megdöbbentően hangzik. Folyton azt halljuk, hogy a só ártalmas az egészségre, tehát veszélyes. A tengervízben, amely minden élet alapja, az ásványi sók oldott állapotban találhatók. Az igazság az, hogy só nélkül nem lenne élet.

Mik azok a Schüssler-sók? Jacob Moleschott holland kutató fedezte fel, hogy az ember csak akkor marad egészséges, ha mindig megfelelő mennyiségben állnak a sejtek rendelkezésére az élethez nélkülözhetetlen ásványi anyagok. Egy oldenburgi orvos, dr. Wilhelm Heinrich Schüssler ( 1821-1898) erre a felismerésre építve fejlesztette ki nagyszerű terápiáját.

Rengeteg vérvizsgálatot végzett, valamint elemezte az elhunytak hamvait, és mindig ugyanazt a 12 ásványi anyagot találta. Ebből arra következtetett, hogy ezek nélkülözhetetlenek (esszenciálisak) az emberi szervezet számára, és hiányuk betegséget okoz. A nyelvtanárból lett orvos rajongott Hahnemann homeopátiás módszeréért, ezért a potenciálást - hígítást - alkalmazva készített a 12 sóból a szervezet, a sejtek számára hasznosítható anyagot, amelyek mindegyike előfordul a szervezetben természetes körülmények között is. "Minden sót annyira kell hígítani, hogy az egészséges sejtek működését ne zavarja, viszont pótolni tudja az esetleges hiányokat."

Teljes körű egészség Schüssler sókkal (könyv) író Hans Wagner

 
3 290 Ft
Teljes megtisztulás

Teljes megtisztulás

A méregtelenítés kézikönyve

Peter Jentschura - Josef Lohkamper

Tudjunk meg minél többet arról, mi történik szervezetünkben a különböző anyagokkal, és mit tehetünk annak érdekében, hogy megszabaduljunk a mérgektől, mert csak így maradhatunk sokáig egészségesek testben és lélekben. Az egyes fejezetek önmagukban is a lehető legátfogóbb ismeretet nyújtják, akkor is érthetőek, ha az egész kötetet nem olvassuk el.

Teljes megtisztulás (könyv) író Peter Jentschura - Josef Lohkamper

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 900 Ft
Természetes anti-aging

Természetes anti-aging

Hogyan fiatalodjunk meg a természet erejével

Roxy Dillon

A szeme alatt ráncokat fedezett fel? Ez nem az öregedési folyamat elkerülhetetlen velejárója, hanem a sejtszintű és hormonális hanyatlás eredménye. Harmincéves kor után a hormonszintek gyorsan csökkenni kezdenek, s ez számos változást idéz elő a testünkben, amely hajvesztés, megereszkedett bőr és nem kívánt arcszőrzet formájában jelentkezhet. A jó hír viszont az, hogy bizonyos eljárásokkal nemcsak megállíthatjuk, de teljesen vissza is fordíthatjuk ezeket a kellemetlen elváltozásokat.
Annyi évesek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat! - ezt az állítást Roxy Dillon most tudományos bizonyítékokkal is alátámasztja.
A biokémiai gyógyszerészetből diplomázott, neves anti-aging szakértő jól követhető kúrát ajánl, amely természetes módszerekkel segíti elő az öregedési folyamat megállítását és visszafordítását. Fedezze fel azokat az élelmiszereket, gyógynövényeket, táplálékkiegészítőket és esszenciális olajokat, amelyekkel visszaszerezhető a bőr rugalmassága, csökkenthető a magas vérnyomás, helyreállítható az elvékonyodó haj struktúrája vagy akár finomítható a ráncok kontúrja.

Kövesse a könyv tanácsait, hogy újra vidám és energikus nővé váljon, aki nemcsak a lelkével, de a külsejével is elégedett!

Természetes anti-aging (könyv) író Roxy Dillon

 
2 990 Ft
-10%
Természetgyógyászat

Természetgyógyászat

Ép testben ép lélek

Alexander Sztrasnij

Ez az ismeretterjesztő könyv segítséget kíván nyújtani az öngyógyítás folyamatában. A Természetgyógyászat könyv szerzője Alexander Sztrasnij több mint húsz éve foglalkozik természetgyógyászattal.
Könyvében elmondja, hogyan keletkeznek a betegségek, és miért éppen minket támadnak meg. Mennyire bízhatunk a nem hagyományos gyógymódokban, illetve diagnosztikában; milyen esetekben és hogyan segíthetünk önmagunkon.
S ha nincs kedvünk e felelősség vállalásához, akkor ebből a könyvből megtudhatjuk, hogyan kell a megfelelő szakembert kiválasztani, és milyen ellátást nyújthat.

Természetgyógyászat (könyv) író Alexander Sztrasnij

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 000 Ft
Kedv. ár: 1 800 Ft
Kezdete: 2015.01.11
A készlet erejéig!
Testi és lelki megtisztulás

Testi és lelki megtisztulás

Salaktalanítás, méregtelenítés, elengedés

Ruediger Dahlke - Doris Ehrenberger

Bár a szerzők részletes és kritikus leírását adják a különböző méregtelenítő és salaktalanító természetgyógyászati eljárásoknak, a könyv messze többet nyújt ennél. Megérteti velünk e folyamatok lelki tényezőit, s így megnyitja előttünk a valóban eredményes méregtelenítés útját: a fizikai megtisztulás összekapcsolását az elengedés érzelmi-tudati dimenzióival.
A szerzők két alappillérre támaszkodhattak munkájuk során: egyrészt az emberi szervezet, a lélek és a környezet mély megértéséről tanúskodó hagyományos kínai orvoslás elveire, másrészt saját, sok évtizedes terápiás tapasztalataikra.
A könyvben változatos módszereket találunk bélrendszerünk megtisztítására, a máj és a vese salaktalanítására, a vértisztításra. Egész szervezetünk méregtelenítésére a böjtkúrák részletes leírása segít. A szerzők könyvükben külön fejezetet szenteltek a mindennapok során bennünket érő legáltalánosabb méreganyagoknak és ezek hatékony eltávolításának.

Testi és lelki megtisztulás (könyv) írók Ruediger Dahlke - Doris Ehrenberger

 

 
1 900 Ft
-10%
Testi orvosságok könyve

Szentgyörgyi János


Testi orvosságok könyve című könyv tartalma:

Ez a könyv egy 17. századi kézirat alapján ad képet a házi gyógyítás módjáról.
Ezekben a századokban a betegeskedés és a betegápolás színtere a család volt. A meglévő kevéske ispotály a szegényház és a járványkórház funkcióit töltötte be, így valamennyi, nyomtatásban megjelent vagy kézzel összeírt orvosló könyv a házi orvoslás céljára készült, és házilag elkészíthető recepteket tartalmazott.

Ennek a könyvnek a szövege hanghű átírásban készült, tehát amennyire ez lehetséges az eredeti kiejtést reprodukálja a mai helyesírás szabályai szerint.

 
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 980 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Theta Healing - Betegségek és rendellenességek

Theta Healing - Betegségek és rendellenességek

Vianna Stibal

A ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámokkal dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk tudattalan hiedelmeinkhez és félelmeinkhez, és felül is írhatjuk azokat.
A könyv a ThetaHealing és a ThetaHealing haladóknak könyvekhez kapcsolódó, ám önmagában is teljes mértékben használható kézikönyv.
Az első két kötet bemutatja az alapokat, a leolvasás folyamatát, a hit- és az érzelemmunkát, valamint az ásás menetét, továbbá bepillantást nyújt a létezés síkjaiba illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hitrendszerekbe.
A könyv több tízezer konzultáció eredményeképpen született meg, közel kétszáz betegség és rendellenesség leírását, illetve az azokhoz tartozó intuitív meglátásokat, gyógymódokat, letöltéseket és étrend-kiegészítőket tartalmazza. A ThetaHealing segítségével képessé válhatunk arra, hogy közelebb hozzuk magunkhoz a mindenség Teremtőjét, elengedjük ártalmas hitrendszereinket, letöltsük a megfelelő érzéseket, és tanújává váljunk a gyógyulásnak. A legfontosabb, hogy elhiggyük: a gyógyulás lehetséges!

Theta Healing - Betegségek és rendellenességek (könyv) író Vianna Stibal

 
4 490 Ft
Kedv. ár: 4 040 Ft
Kezdete: 2016.01.06
A készlet erejéig!
-10%
Theta Healing haladóknak

Theta Healing haladóknak

Vianna Stibal

A világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere – már haladó szinten! Most a kezedbe adja az eszközöket, hogy testi, lelki és érzelmi szinten pozitív változást érj el az életedben. A ThetaHealing® a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez, félelmeinkhez, és akár felül is írhatjuk azokat.


A nagy sikerű első kötetben Vianna Stibal, a módszer megalkotója bemutatta ennek a lenyűgöző technikának az alapjait. A második kötet Theta Healing haladóknak részletes útmutatást ad a hit- és érzelemmunkához, valamint az ásás technikájához, továbbá betekintést nyújt a létezés síkjaiba illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hiedelmekbe. Megtanítja, hogyan szüntessük meg a már hátráltatóvá vált fogadalmakat, esküket és elköteleződéseket, hogyan segítsünk a traumák hatásának enyhítésében. Amíg az elme tiszta théta-állapotban van, az összpontosított ima által a mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, és így megvalósulhat a teljes és mélyreható gyógyulás.

Theta Healing haladóknak (könyv) író Vianna Stibal

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.04.16
A készlet erejéig!
Theta Healing Ritmus   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Theta Healing Ritmus

Theta Healing Ritmus

Álomsúly könnyedén

Vianna Stibal

Vianna Stibalnak, a ThetaHealing megalkotójának legújabb könyve több, mint egyszerű fogyókúrás könyv! Megmutatja, hogyan használd a ThetaHealinget arra, hogy egészséges és gyönyörű tested legyen, és bebizonyítja, hogy testünk igazi ritmusa a szellem, a test és a lélek egysége: önmagunk elfogadása és szeretete.

A könyvben bemutatott technikák révén megtanulhatod többek között, hogy hogyan
- válaszd ki a megfelelő ételeket és étrend-kiegészítőket, amelyek táplálják a testedet,
- hitesd el a testeddel, hogy sportol, miközben zenét hallgatsz és lazítasz,
- engedd el azokat az érzelmeidet és félelmeidet, amelyeket megakadályoznak a tökéletes test megteremtésében,
- cseréld le a hátráltató hiedelmeidet támogató hiedelmekkel, amelyek segítségével megszabadulhatsz a súlyfeleslegedtől.
Mondj búcsút a folyamatos kalóriaszámlálgatásnak és a bűntudatnak, találj rá a lelki békédre és érezd jól magad a bőrödben!

ThetaHealing Ritmus (könyv) író Vianna Stibal

 
2 600 Ft
-10%
ThetaFloating

ThetaFloating

Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad!

Esther Kochte

A vonzás törvényének értelmében külvilági élményeinkben a legtitkosabb érzelmeink és elvárásaink tükröződnek. Ha megsértenek minket, önmagunk elfogadásával vannak gondjaink. Ha folyton pénzszűkében vagyunk, a saját értékünket becsüljük alá. A gyermekkorban bevésődött és sejtszinten átvett érzelmi és mentális mintáinkkal mi magunk teremtjük meg a valóságunkat. Ha a saját önvalónkat megváltoztatjuk, az életkörülményeink automatikusan ehhez fognak igazodni.
A ThetaFloating pontosan a megmagyarázhatatlan ellenállásainkat és a titkos félelmeinket térképezi fel. A munka során a régi minták egymással ütközve meg is szűnnek, természetes életerőnk ettől kezdve akadálytalanul áramolhat, korlátozottságunk utat enged az egység és az ősbizalom érzésének. A kiterjedt tudatosságnak ebben az állapotában játszva lebegünk ide-oda érzelmeink világában, hogy megváltoztassuk benne mindazt, ami akadályozza egyéni fejlődésünket. Ez az angol floating (lebegés) fogalmának a lényege. Minél közelebb kerülünk eredeti lényünkhöz, annál könnyebben boldogulunk az életben. Ha összhangba kerülünk az elképzeléseinkkel, könnyűszerrel meg is valósítjuk őket, s beindul az életünk!
A mellékelt CD segítségével a legfontosabb gyakorlatokat és meditációkat rögtön ki is próbálhatjuk. A bemutatott gyakorlatok javítják a mediális érzékelést és közben segítenek kapcsolatba kerülni az önvaló magasabb szintjeivel.

ThetaFloating (könyv) Esther Kochte

 
2 980 Ft
Kedv. ár: 2 680 Ft
Kezdete: 2016.10.22
A készlet erejéig!
-10%
ThetaHealing

ThetaHealing

Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

Vianna Stibal

1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.
A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.
A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos. A ThetaHealing könyv bemutatja, hogyan érhetjük el tudatosan a théta-állapotot, mit kell tennünk, hogy csupán hitrendszerünk és félelmeink megváltoztatásával megszüntessük betegségeinket. Ha útmutatása szerint kapcsolódunk a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához, testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.
A ThetaHealing könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.

ThetaHealing (könyv) író Vianna Stibal

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 400 Ft
Kedv. ár: 3 060 Ft
Kezdete: 2015.12.20
A készlet erejéig!
Tibeti spirituális gyógyászat

Gyógyítsd meg a szellemed, gyógyítsd meg önmagad

 

Dr. Prema Dordzse

 

A kötet tibeti gyógyítókról és csodával határos gyógyításaikról szól, valamint összefoglalja a holisztikus tibeti gyógyászat főbb területeit és alkalmazásait a mindennapi élet területén.
A tibeti gyógyászat az egyensúly tudománya, amely testünknek, a világegyetemhez való szoros kapcsolatát úgy fogja fel, mint a kozmikus ölelés egy formáját a létezés táncában. Amikor összhangban mozgunk a világegyetem erőivel, testünk egészséges, míg ha kiesünk a ritmusból, testünk megbetegszik.

 
3 470 Ft
-10%
Tökéletes látás

Tökéletes látás - szemüveg nélkül

Harry Benjamin

A Tökéletes látás című könyv több mint 1 millió példányban jelent meg eddig a világon. Különféle látáshibában és szembetegségben szenvedő betegek nyerték vissza bizonyítottan tökéletes látásukat a könyvben ismertetett komplex természetgyógyászati módszerek alkalmazásával. A javasolt kezelés szervezetünk általános egészségi állapotát is javítja. Semmit sem veszthet, csak a szemüvegét! Próbálja meg!

Tökéletes látás (könyv) írója Harry Benjamin

 
1 700 Ft
Kedv. ár: 1 530 Ft
Kezdete: 2016.11.09
A készlet erejéig!
-10%
Út az egészséges élethez

Út az egészséges élethez - Regeneráció és gyógyítás

Edgar Cayce

Meghosszabbíthatjuk-e jelentős mértékben az életet? A test mely alapelvei teszik lehetővé az állandó megújulást?

Út az egészséges élethez című könyv választ ad ezekre a kérdésekre, mégpedig a legismertebb amerikai szenzibil, misztikus és népi gyógyító értekezéseiben rejlő információk alapján.

Út az egészséges élethez (könyv) író Edgar Cayce

 
1 750 Ft
Kedv. ár: 1 575 Ft
Kezdete: 2013.11.12
A készlet erejéig!
A reflexológia teljes módszertana   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A reflexológia teljes módszertana

A reflexológia teljes módszertana

Szakszerű és alapos ismeretek lépésről lépésre

Ann Gillanders

A reflexológia teljes módszertana bemutatja, hogyan lehet a reflexzónák stimulálásával, masszírozásával helyreállítani a szervezet energetikai egyensúlyát.

A reflexológia teljes módszertana egyedülálló kalauz; szakszerű, átfogó és alapos ismereteket tartalmaz a reflexológia elméletéről és gyakorlatáról. Az olvasó több évszázados múlttal rendelkező, holisztikus gyógymódot ismerhet meg, s lépésről lépésre sajátíthatja el a reflexológiai kezeléshez szükséges ismereteket. A reflexológia teljes módszertana című könyv  színes fotókkal, részletes láb-és kéztérképekkel van ellátva, mely nemcsak a kezdő, hanem a gyakorlott reflexológusnak is nagyszerű szakmai segítséget nyújt.

A reflexológia teljes módszertana című  könyv ből többek között megismerhetjük:
- A reflexológia eredetét, működését
- Az egyes szervrendszerek anatómiáját és fiziológiáját, az adott szervhez tartozó reflexpontok kezelését
- Számos gyakori betegség gyógyításának eljárásait
- Azokat a részletes esettanulmányokat, amelyek praktikus tanácsokkal látják el a kezdő relflexológusokat
- A reflexológiai kezelés teljes folyamatát bemutató képsorozatot
- A kézreflexológia alapjait
Ann Gillanders világhírű reflexológus és több reflexológia témájú sikerkönyv szerzője. Ann Gillanders  a British School of Reflexology (Brit Reflexológiai Iskola) vezetője, a Healing Points (Gyógyító pontok) magazin szerkesztője, rendszeresen tart előadásokat. Ann Gillanders  több mint 30 éve kezel betegeket, 1980 óta vesz részt a reflexológusok képzésében.

A reflexológia teljes módszertana című  könyv szrzője: 

Ann Gillanders

 

 
6 500 Ft
Nincs raktáron
A természetes gyógymódok kézikönyve

A természetes gyógymódok kézikönyve

Béky László

A természetes gyógymódok kézikönyve című könyv anyagát a szerzõ kézikönyvnek szánta, s leginkább azok forgathatják haszonnal, akik az öngyógyítás módszerével szeretnének megismerkedni. Béky László intelmei nemcsak a gyógyításra vonatkoznak, hanem kiemelkedõ szerepet kapnak egészségmegõrzõ, illetve betegségmegelõzõ életmódtanácsai is. A bioenergetikától az öregségen, az izületi bántalmakon, a szexuális zavarokon keresztül a különbözõ diétákig mindent megtalálhatunk ebben az átfogó, közérthetõ, nélkülözhetetlen könyvben.Béky László

A természetes gyógymódok kézikönyve (könyv) Béky László

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
Az öngyógyítás erői

Az öngyógyítás erői

Kurt Tepperwein

Öngyógyító erőink felébresztése annyit jelent, hogy tudatára ébredünk annak, egyedül csak mi magunk tudjuk meggyógyítani magunkat. 
Ehhez viszont az kell, hogy legyőzzünk magunkban minden olyan belső erőt, amely ennek útjában áll. A betegség arra szólít fel minket, hogy felhagyjunk betegítő gondolatainkkal, rendbe tegyük az életünket, és változassunk a tudatállapotunkon. A nálunk is népszerű német természetgyógyász a mindent átfogó gyógyulás útját mutatja be ebben a könyvében.

Az öngyógyítás erői (könyv) író Kurt Tepperwein

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Az öngyógyítás kézikönyve

Az öngyógyítás kézikönyve

Lexikon az öngyógyításról a XXI. század embere számára

Meir Schneider · Maureen Larkin · Dror Schneider

„Az ​öngyógyítás megköveteli azt az elhatározást, hogy alaposan magunkba nézzünk és megtegyünk mindent saját érdekünkben” – vallja a szerző. Azt tanítja, hogy a gyógyuláshoz elsősorban belső erő kell: hit, konok elszántság, idő, türelem és alázat. Más hozzáállás. Akinek sikerül, annak átértékelődik a világ. Hosszú és gyötrelmes út vezet idáig, de a fejlődés végtelen, melynek egyedül csak magunk szabhatunk határt.

Meir Schneider, aki vakon született és 67 %-os látásteljesítményre tett szert az öngyógyítás útján, ma autót vezet. Különösen a gyógyíthatatlannak minősített izom-és idegsorvadásos betegségek javítása és a maradéklátás fejlesztése lévén ért el figyelemreméltó eredményeket, nemcsak az USA-ban, hanem egyebek között hazánkban is. A gyakorlatokat szemléletesen illusztráló kézikönyv magas szintű anatómiai igényességgel, holisztikus egységben tekinti át a testet, az egyes betegségek összefüggéseit és gyógyítását. Az öngyógyítás kézikönyve a szakemberek számára tankönyv, az érintetteknek hasznos gyakorlati útmutató.

Használatukkal bizton számíthatunk javulásra a légzőszervi, szív- és keringési, izületi, gerinc, idegrendszeri megbetegedések, izom- és idegi eredetű sorvadás, bénulás, szklerózis multiplex, csontritkulás, testtartási rendellenességek, emésztőszervi és anyagcsere zavarok, pszichés és szembetegségek esetén… 
Magyar tanítványai öt éve osztoznak a sikerekben a Schneider-módszer alkalmazásával. A „Gyógyulj, hogy gyógyíthass!” című könyve után ez a remekmű valóban vérbeli alternatív enciklopédia.

Az öngyógyítás kézikönyve (könyv) írók Meir Schneider · Maureen Larkin · Dror Schneider

 
5 900 Ft
Nincs raktáron
Elméd gyógyító hatalma   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Elméd gyógyító hatalma

Elméd gyógyító hatalma

antikvár példány, 

Coué

Ön egy páratlanul értékes, már-már elveszettnek hitt természetgyógyász szakirodalmat tart a kezében! A világ első pozitív gondolkodás témájú kötetét.

Az Elméd gyógyító hatalma c. könyvet kifejezetten ajánljuk mindazoknak, akik Coué hiteles és elismert módszerével kívánják kezelésüket kiegészíteni az alábbi betegségek kapcsán: reuma, asztma, bénulás, dadogás, fekélyek, daganatok, szemproblémák, emésztőszervi bajok, szívproblémák, bőrelváltozások; lelki problémák terén: búskomorság, kedvetlenség, hitvesztettség, szorongás, kishitűség.

E könyv írójától, Couétól sokat tanult José Silva, az agykontroll kidolgozója és Schultz professzor, az autogén tréning atyja is. Coué: Elméd gyógyító hatalma c. könyve tehát alapvető forrás. A pozitív gondolkodás tudományának és a lélek erejével való gyógyításnak a kiindulópontja

Elméd gyógyító hatalma (könyv) Coué

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Fényút-terápia

Fényút-terápia

A fénytest megnyitása és gyógyítása spirituális meridiánkezeléssel

Trudi Thali

A fénypályák, fényutak vagyis a meridiánok azok az energiavezetékek, amelyek mentén az életenergia, azaz a csi kering a testünkben.

Ideális esetben a folyamatosan áramló, mozgásban lévő láthatatlan fényhullámok kiegyensúlyozott rendszere révén marad egészséges, eleven és életerőtől áthatott testünk minden szerve. Ha azonban a meridiánokban blokkok alakulnak ki, ez a kozmikus fény nem tud szabadon áramlani, így a lelken komorság, a testen pedig fáradtság és kimerültség lesz úrrá - mindez pedig az életerő hiányának jele.
Ilyenkor nem érezzük magunkat összhangban önmagunkkal és a környezetünkkel.

A fényút-terápia öngyógyító erőinket működésbe hozva oldja a meridiánok zárlatait, hogy az életenergia újra szabadon áramolhasson a testben.
Ez az egyszerű, hatékony és gyógyító hatású módszer teljesen fájdalommentes: tűszúrás, hevítés, fájdalmas nyújtás és nyomkodás helyett a fénypályák serkentéséhez elegendő egy gyengéd érintés. Már tizennégyféle kézrátéttel képesek lehetünk az összes meridiánban - és ezáltal valamennyi szervünkben - serkenteni az egyetemes életerő akadálytalan áramlását - ez pedig nem csak testi egészségünk alapját jelenti és a lelket tölti el szeretettel és életerővel, hanem elősegíti a spirituális kibontakozást és fokozza a mediális érzékenységet is.

Az alapismeretek birtokában a terápiát szerető odafigyeléssel magunkon és másokon egyaránt alkalmazhatjuk.
Reméljük, olvasóinknak kellemes élményekben lesz részük a fényút-terápia gyakorlása közben!

Fényút-terápia (könyv) író Trudi Thali

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 200 Ft
Nincs raktáron
Öngyógyítás tenyérmasszázzsal   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Öngyógyítás tenyérmasszázzsal

Öngyógyítás tenyérmasszázzsal

Sajátítsa el az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv gyógyító eljárásait.

Most egyszer s mindenkorra megszabadulhat a gyötrő fájdalomtól és a betegségektől: a reflexzóna masszázs évezredes titkainak alkalmazásával könnyedén és gyorsan felszabadíthatja a szervezetében rejtőző gyógyító erőt.
Az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv átdolgozott és bővített kiadása lépésről lépésre végigkalauzolja az Olvasót azokon az egyszerű masszázsfogásokon, amelyek a fájdalom és egyéb panaszok kiváltó okát szüntetik meg azáltal, hogy nyugtató energiát küldenek a bajok forrásához.

Mildred Carter az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című modern klasszikusból megtudhatja, hogyan érheti el a fájdalom kiindulópontjául szolgáló reflexzónaközpontokat, és hogyan szüntetheti meg a fájdalmat ujja egyetlen érintésével - mindezt anélkül, hogy drága gyógyszerekhez vagy megterhelő terápiákhoz folyamodna, vagy durva műtéti beavatkozásnak vetné alá magát. Továbbá az is kiderül, hogyan alkalmazhatja az Olvasó ezeket az eljárásokat más embereken, gyermekeken, sőt háziállatain is.

Az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv nyelvezete világos, közérthető, és száznál is több új ábra segíti a megértést. A reflexzóna masszázs módszerét régóta hatékonyan használják számos panasz és betegség enyhítésére, például az alábbi bajok esetében: allergia, álmatlanság, aranyér, asztma, bőrbetegségek, csuklófájdalom, émelygés, emésztési zavarok, fejfájás, gége- és hangszálgyulladás, hát- és derékfájás, hörghurut, ízületi gyulladás, korai öregedés, magas vérnyomás, meghűlés és nátha, menopauzás tünetek, menstruációs görcsök, prosztatapanaszok, stressz, szénanátha, szívbetegségek, ülőidegzsába, vérszegénység. Sajátítsa el az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv gyógyító eljárásait, és élvezze a fájdalommentes egészség és a megnövekvő tetterő örömeit, amelyek csupán gombnyomásnyi távolságra vannak Öntől!

Az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című könyv írója: Mildred Carter

 

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Öngyógyítás testmasszázzsal

Öngyógyítás testmasszázzsal

Mildred Carter

Öngyógyítás testmasszázzsal című könyv önt is hozzásegíti majd a tökéletes egészség, életerő és fiatalosság visszanyeréséhez!

Mildred Carter testmasszázstechnikái nem kevesebb, mint egymillió embernek segítettek, hogy boldogsággal teli és egészséges életet élhessenek, mely mentes a fájdalmaktól, valamint a szenvedésektől. A jól bevált testmasszázs, nyomás, húzás és dörzsölés módszerei egyszerűek, biztonságosak és rendkívül hatásosak. Alkalmazásukkal több mint 50-féle betegség gyógyítása válik lehetségessé.
Az Öngyógyítás testmasszázzsal könyv Mildred Carter asszony és lánya, Tammy Weber sikerkönyvének felújított és kibővített változata. Az új fezetekben olyan masszázstechnikákat mutatnak be, melyek segítségével képesek lesznek otthon kezelni a menstruáció előtti panaszokat, az ekcéma, a pikkelysömör és az ízületi gyulladás tüneteit. A könyv ből megtanulhatják, hogyan fokozzák sportteljesítményüket, adják le felesleges kilóikat és még sok más nagyon érdekes, illetve hasznos dolgot sajátíthatnak el!

A tartalomból:
- Hogyan segít a reflexológia a test öngyógyításában
- Fogápolás testmasszázzsal
- Szemgyógyítás és tökéletes látás reflexológiával
- Reflexkezeléssel búcsút inthet fejfájásának
- A vérkeringés és a szívműködés reflexkezeléssel
- Emésztési és gyomorpanaszok ellen testmasszázs
- A máj működésének fokozása reflexkezeléssel
- A nemi mirigyek és a reflexológia
- A vese és a lép tökéletes működésének fenntartása reflexológiával
- A köhögés és megfázás kezelése testmasszázzsal
- Hátfájás megszüntetése reflexkezeléssel
- Formás és egészséges mellek testmasszázzsal
- Az aranyér kezelése reflexológiával
- Asztmás tünetek enyhítése testmasszázzsal
- A stressz és feszültség feloldása testmasszázzsal
- A szenvedélybetegségek kezelése és megszüntetése reflexológiával
- Legyünk újra fiatalok a reflexológia segítségével
- Az ízületi gyulladás kezelése testmasszázzsal

Az Öngyógyítás testmasszázzsal könyvben bemutatásra kerülő forradalmi gyógyító eljárások hatékonyságát az a több százezer ember igazolhatja, akik már kipróbálták és meggyógyultak általa. A testmasszázs önt is hozzásegíti majd a tökéletes egészség, életerő és fiatalosság visszanyeréséhez!

Öngyógyítás testmasszázzsal könyv írója: Mildred Carter

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Reiki

Reiki 

Harmónia és jóllét, a kezünkben rejlő univerzális energiával

Giuliana Lomazzi

A reiki egy mindenki számára hozzáférhető, a fizikai és szellemi gyógyulás felé vezető út.

Bárki elindulhat rajta saját maga és mások miatt, közben pedig nem kell vallásos vagy erkölcsi meggyőződését feladnia.

Ha egy összefoglaló definíciót kellene adni a reikiről, egyszerűen úgy fogalmazhatnánk, egyetemes szeretetről, tiszta energiáról van szó: a tágabb értelemben vett szeretetről, ami körülölel minden létezőt, és az energiáról, ami szabadon áramlik a világegyetemben, és amit oda érdemes irányítani, ahol valamilyen ok miatt épp hiány van belőle.

A gazdagon illusztrált gyakorlatokkal, kezelésekkel és érthető magyarázatokkal, a könyv ideális eszköz mindazok számára, akik közelebb szeretnének kerülni ehhez a lenyűgöző életfilozófiához.

Reiki (könyv) író Giuliana Lomazzi

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 490 Ft
Nincs raktáron
Transzlégzés

Transzlégzés

Holotróp légzéstechnika - az öngyógyítás új útja

Stanislav Grof - Christina Grof

A Transzlégzés könyv az első olyan mű, amely a holotróp légzéstechnika elméletét és gyakorlatát összegzi. A pszichoterápia és az önmegismerés ezen új módszere magába foglalja a mélylélektan különféle irányzatainak elemeit, emellett merít a modern tudatkutatásból, a kulturális antropológiából, és a keleti spirituális gyakorlatokból is. A technikát kidolgozó szerzők Stanislav Grof - Christina Grof esetleírásokkal is alátámasztják a holotróp légzés sokrétű terápiás, valamint az önmegismerést, belső fejlődést elősegítő hatását.

Transzlégzés (könyv) írók Stanislav Grof - Christina Grof

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 900 Ft
Nincs raktáron

prev
12
next

Sorrend: