Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Öngyógyítás könyvek


Sorrend:

ThetaHealing - A hiedelmek kiásása

ThetaHealing - A hiedelmek kiásása

Vianna Stibal

A hiedelmek ugyanúgy ivódnak bele agyunkba, mint az emlékek - de vajon hogyan változtathatjuk meg őket?
A Vianna Stibal által megalkotott ThetaHealing egy olyan forradalmi módszer, amely az agy théta-agyhullámaira hangolódva, korlátozó hiedelmeink megváltoztatásával mélyreható testi-lelki gyógyulást tesz lehetővé.
Gyakran megtörténik azonban, hogy ahelyett, hogy leásnánk tudatalattink mélyére, csupán pozitív megerősítésekkel és letöltésekkel kendőzzük el hiedelmeinket, ám ezzel nem helyettesíthetjük azt a jellemformáló munkát, amelyet jelen és előző életeink során belénk ivódott hiedelmeink feltárásával, megértésével és kijavításával érhetünk el. Ez ugyanis a hiedelmek kiásásának alapja.
Ez a könyv minden ThetaHealinget tanuló számára elengedhetetlen, amelyből a következőket sajátíthatjuk el:


a hiedelmek kiásásának 5 lépését;


az alaphiedelmek beazonosítását és azok megváltoztatásának 10 megközelítési módját;


megtudhatjuk, mikor szabad kitörölni egy hiedelmet, és mikor használhatjuk azt ugródeszkaként a pozitív változások érdekében;


megtanulhatjuk az ásás során elkövetett leggyakoribb hibák felismerését és azok elkerülésének módját.
A Vianna workshopjairól hozott példák segítségével te is elsajátíthatod a hiedelmek kiásásának eszközeit, amelyekkel akár magadon, akár másokkal dolgozva gyökeres, pozitív változásokat érhetsz el.
Vianna Stibal az egyesült államokbeli Montanában él. Intuitív leolvasásokat végző művész, író, tanító, akinek célja, hogy módszerét megismertesse az egész világgal. ThetaHealing konzulenseket és oktatókat képez, akik több mint 180 országban tevékenykednek. Vianna világszerte tart szemináriumokat, és oktatja a ThetaHealinget nemzetiségtől, hittől és vallástól függetlenül mindenkinek.

ThetaHealing - A hiedelmek kiásása (könyv) író Vianna Stibal

 
2 600 Ft
A gyógyító kód

A gyógyító kód

Ben Johnson, Alexander Loyd

Hogyan gyógyítsunk meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?

"Dr. Alexander Loyd felfedezte, hogyan lehet egy, a testben lévő fizikai funkciót aktiválni, mely eltávolítja a betegségek akár 95%-ának forrását. Dr. Loyd felfedezéseit vizsgálatok, illetve az a több ezer ember is igazolták − a világ minden tájáról −, akik használták a Gyógyító Kód rendszerét, gyakorlatilag bármilyen fajta testi, lelki vagy az emberi kapcsolataikat érintő problémára, csakúgy, mint a karrierjükben vágyott áttörés megvalósítására. Dr. Alex Loyd vizsgálatai során arra is fény derült, hogy létezik egy „Univerzális Gyógyító Kód”, melynek segítségével a legtöbb ember legtöbb problémája gyógyítható. Ebből a könyvből elsajátítható ez a Gyógyító Kód, melynek elvégzése mindössze napi néhány percet vesz igénybe.

„Dr. Alex Loyd gyógyítótechnikája a világon mára meghatározóvá vált – forradalmasítani fogja az egészséget. A legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy hamar meggyógyuljunk, és egészségesek is maradjunk.” − Mark Victor Hansen, az „Erőleves a léleknek” könyvek társszerzője

A Gyógyító Kód a legegyszerűbb és leghatékonyabb „csináld magad” gyógyító módszer, mellyel valaha találkoztam! Mindig következetesen és előre megjósolhatóan működik, és gyorsan hoz eredményt, a különböző problémák nagyon nagy részében. Másképpen fogalmazva: EZ AZ IGAZI ELJÁRÁS!” − Dr. Christopher Hegarty

A gyógyító kód (könyv) írók Ben Johnson, Alexander Loyd

Az író új könyve: A Szeretetkód - Az akaraterőn túl

 

 

 
4 200 Ft
-10%
  A gyümölcskúrák gyógyhatása az egészséges és beteg szervezetre

Dr. Arany György

 

A gyümölcs felhasználása a gyógyászatban még távolról sem annyira elterjedt, amennyire ezt gyógyhatása indokolttá tenné, - így népszerűsítése hazánkban különösen fontos, hogy e bőségben rendelkezésre álló természetes gyógyerő minél nagyobb mértékben szolgálja a betegek gyógyulását.

 
1 850 Ft
Kedv. ár: 1 665 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
A gyűrűsizmok titka, DVD melléklettel

Öngyógyítás szfinkter gyakorlatokkal


Paula Garbourg

 

Teljes gyűrűsizom program a jobb egészség és a relaxáció érdekében.

Az emberi testben van egy izomrendszer, ami az élet alapvető folyamatainak forrásul szolgál. Ezek a Gyűrűsizmok. A test különböző belső és külső részein találhatók. Az általuk koordinált harmonikus összehúzódások és elernyedések hozzák létre a légzést, az emésztést, a vérkeringést, a méregtelenítést, és az összes izommozgást.

Több mint ötven évvel ezelőtt a szerző, Paula Garbourg megfigyelte, hogy amikor a gyűrűsizmok (szfinkterek) mind egymással összhangban működnek, egészségesek vagyunk. Amikor a gyűrűsizmok nem működnek egymással összhangban, betegség és kiegyensúlyozatlanság jelentkezik. Felfigyelt rá, hogy azáltal, ha javítjuk ezeknek az izmoknak a működését, megszabadulhatunk számos fájdalomtól és egészségügyi problémától, ideértve az asztmát, migrént, hátfájást, artritiszt, impotenciát, krónikus arcüreggyulladást, inkontinenciát és sok egyéb problémát.

 
3 000 Ft
Kedv. ár: 2 700 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
A kerozin a rák és egyéb betegségek gyógyítója

Egy természetgyógyász feljegyzései

 

Kovács József


Kovács József - természetgyógyász, az öngyógyítások lehetőségeinek lelkes népszerűsítője, kinek könyveiből ma már betegek ezrei gyógyulnak, újabb ismeretekkel gazdagítja követőinek táborát. Új oldaláról mutatja be a mindenki által ismert hajtóanyagot - a kerozint. A könyvből kiderül, hogy ha helyesen alkalmazzuk a szert, hatékonyan képes gyógyítani sok komoly betegséget, mint például az arcüreg-gyulladást, féreginváziót, gyomorfekélyt, reumát, lumbágót, torokgyulladást stb.

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
A rák és a leukémia gyógyítása gyógynövényekkel   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A rák és a leukémia gyógyítása gyógynövényekkel

A rák és a leukémia gyógyítása gyógynövényekkel

Rudolf Breuss

A rák és a leukémia napjaink népbetegsége, mellyel szemben az orvostudomány a legtöbb esetben tehetetlen. Rudolf Breuss, osztrák természetgyógyász az általa kifejlesztett lé keverékével és negyvenkét napos lékúrával a különböző rákbetegségekben szenvedő, gyógyíthatatlannak mondott betegek tízezreit gyógyította meg. A rák és a leukémia gyógyítása gyógynövényekkel könyv részletesen leírja a kúra során alkalmazott lékeverékek elkészítését és a gyógykúrák alkalmazását. A Rudolf Breuss által alkalmazott és kikísérletezett kúra egyértelműen bizonyíthatja, hogy a rák és a leukémia ellen ma már teljes sikerrel fel lehet venni a harcot.

A rák és a leukémia gyógyítása gyógynövényekkel (könyv) író Rudolf Breuss

 

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
A rák megelőzése és gyógymódjai

A rák megelőzése és gyógymódjai

+ DVD

Hulda Regehr Clark

Hulda R. Clark immár több kiadást megért alapművének, a Meggyógyulhatsz című könyvnek első hazai megjelenése (2005) óta több ezer magyar olvasó ismerkedett meg a kutatónő elképzeléseivel, illetve több tucat magyar orvos és természetgyógyász alkalmazza praxisában a Clark-terápia elemeit. Ennek köszönhetően már Magyarországon is szép számban gyűlnek a visszajelzések és esetleírások, melyek a kutatónő módszereinek eredményességét támasztják alá. A tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy amennyiben valaki figyelembe veszi és alkalmazza a Hulda R. Clark könyveiben leírtakat, és emellett a megbetegedések hátterében álló lelki okokat és konfliktusokat is rendezi, azokat meg-, illetve feloldja, akkor már igen sokat tett a gyógyulásáért. A szerző legújabb művében tudományos részletességgel vezeti le a rák, valamint más betegségek kialakulásának testi okait és gyógymódjait.

A könyvből többek közt megtudhatjuk:
mi is a rák-komplex (azaz egy több összetevőből álló, rákot okozó csoportosulás), hogyan alakul ki a daganat, és hogyan lehet megfékezni az áttéteket, hogyan lehet megelőzni és gyógyítani a rákot, hogyan lehet erősíteni az immunrendszert, hogyan lehet szennyeződésmentes ivóvizet beszerezni, milyen összefüggés van a rák és az élősködők között, és hogyan tudunk védekezni azok ellen, miben tud segíteni egy tájékozott fogorvos, hogyan ajánlott használni a zapper nevű bioelektronikai készüléket, milyen gyógynövényeket és táplálékkiegészítőket javasolt szedni, milyen receptek, tisztítókúrák segíthetnek a gyógyulásban, hogyan lehet otthonunkat vegyszermentessé tenni, honnan szerezhetők be biztonságos termékek.

A rák megelőzése és gyógymódjai (könyv) író Hulda Regehr Clark

 
6 500 Ft
A rák természetes gyógymódja és megelőzése

A rák természetes gyógymódja és megelőzése

Dr. Oláh Andor

Oláh Andor e könyvében tudományos igénnyel, de olvasmányosan, a laikus olvasó számára is érthetően mutatja be a rák betegség kialakulását, megelőzési és gyógyítási lehetőségeit, melyeket a természetes élet- és gyógymódrendszer kínál.

A rák betegség kialakulásában a helytelen táplálkozás mellett, a rossz lelkiállapot, a mindennapi stresszhelyzet is rizikófaktorként mutatkozik.

Oláh Andor e könyvében tudományos igénnyel, de olvasmányosan, a laikus olvasó számára is érthetően mutatja be a rák betegség kialakulását, megelőzési és gyógyítási lehetőségeit.

A baden-badeni szanatórium igazgatója, Malten szerint "a rák nem egyéb, mint a természet büntetése az emberre azért, mert a természet rendelte táplálkozástól és életmódtól eltért. A rák betegség, mint a huszadik század "pestise", korra, nemre és földrajzi régióra való tekintet nélkül a második legnagyobb halálokként tizedeli az emberiséget. A rák betegség kialakulásában alapvető gond a táplálkozásban keresendő, a helytelen táplálkozás mellett pedig a rossz lelkiállapot, a mindennapi stresszhelyzetek is rizikófaktorként mutatkoznak, mert gyengítik az immunrendszert. De meg kell említeni az alkohol, a dohányzás és a drogfogyasztás rák betegség hajlamosító hatását is.

 

A szerző Oláh Andor előbb orvosként működött, majd érdeklődése fokozatosan a népi orvoslás, a természetes gyógymódrendszer felé fordult. Az ember egészségét és gyógyulását biztosító természetgyógyászat testi-lelki-szellemi módszereit, a komplex természetgyógyászat képviseletében az elsők között kezdett Magyarországon életreform klubot és természetgyógyászat egyesületet szervezni.

 

Oláh Andor e könyvében tudományos igénnyel, de olvasmányosan, a laikus olvasó számára is érthetően mutatja be a rák betegség kialakulását, megelőzési és gyógyítási lehetőségeit, melyeket a természetes élet- és gyógymódrendszer kínál. Ide tartozik többek között a reformtáplálkozás, a rák ellenes diéta, a jóga, a meditáció, a relaxáció, az önszuggesztió, a művészetterápia vagy a különféle gyógynövények alkalmazása.

 

Minderről részletesen és rendkívül meggyőzően számol be ez az újabb kiadásban megjelentetett könyv, mely alapműnek számít a rák betegség gyógyításában és megelőzésében.

A rák természetes gyógymódja és megelőzése című könyv szerzője:  Oláh Andor

 

 
2 600 Ft
A sokarcú allergia

A sokarcú allergia

Segíthetsz magadon a test-lélek-szellem egységében

Dr. Kellermann Aranka Terézia

Számos allergiás beteg esetének bemutatásán keresztül a könyvből megtudhatja, hogyan működik a Homeomoxa kezelés, és milyen eredmények érhetők el segítségével.
A sokarcú allergia könyv emellett részletesen foglalkozik az allergiák kialakulásnak okrendszerével, és azt a test-lélek-szellem egységében, holisztikus módon vizsgálja.

Az allergia korunk járványává nőtte ki magát: minden harmadik ember szenved tőle. Megszabadulhatunk-e az allergiás tünetektől, vagy irányíthatjuk őket? Mi az oka a betegség kialakulásának? A szerzőt saját allergiás betegsége ösztönözte arra, hogy önmaga és sorstársai számára kutassa a természetes gyógymódokban rejlő lehetőségeket. Megfogalmazódott benne a kérdés: lehet-e tanítani a tévesen működő immunsejteket? A választ új felfedezése, a Homeomoxa adta meg, mely a légúti allergiák kezelésének hatékony módszere lett. Megtudhatjuk, hogyan függ össze a lelkiállapottal az allergiás folyamat, és azt is, hogy miként tud bárki segíteni saját magán.

Az allergiás tüneteket természetes gyógymódokkal enyhítő, több mint 100 gyakorlati tanács között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A sokarcú allergia Könyv) író Dr. Kellermann Aranka Terézia

 
2 990 Ft
-10%
A ThetaHealing filozófiája - A létezés hét síkja

A ThetaHealing filozófiája - A létezés hét síkja

Vianna Stibal

A ThetaHealing segítségével a théta-agyhullámok szintjén, összpontosított imáink által kapcsolatba léphetünk a mindenség Teremtőjével, és korlátozó hiedelmeinket felülírva elérhetjük a testi-lelki gyógyulást. Ez a könyv bemutatja a technika mögött meghúzódó filozófiát: a létezés hét síkját.
Vianna ezúttal az élet kezdetét jelentő dimenziókba viszi el olvasóit. Utunk során théta-állapotban megtapasztaljuk az isteni energiával való összekapcsolódás élményét. A létezés hét síkját megismerve megérthetjük, hogyan zajlik a teremtés fizikai és spirituális szinten, és megtudhatjuk, hogy mindez hogyan kapcsolódik hozzánk testileg, mentálisan és spirituálisan.
Ismerd meg a létezés hét síkját, az egyes síkok hitrendszerét, erejét és gyógyító tulajdonságait:
- a mindenség Teremtőjének, a mindent átható életenergiának a síkja
- a törvények síkja, amely univerzumunk vázát adja
- az isteni és félisteni létformák síkja
- a szellemek birodalmának a síkja
- az általunk érzékelt fizikai világ síkja
- a vitaminok, a növények, a fák és az elementálok síkja
- az ásványok, kristályok és a föld, tehát a Földet alkotó szervetlen anyagok   síkja

A ThetaHealing filozófiája - A létezés hét síkja (könyv) író Vianna Stibal

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2016.10.22
A készlet erejéig!
-10%
A világ megváltozik

A világ megváltozik

Ősi világkép, mai gyógyítás

Pöti Jánosné

A könyv az ősi elméletekből kiindulva elvezeti az olvasót, a lelki és a testi bajokon keresztül a vélt vagy valós okokhoz. A természetes gyógymódok mindig nagy értéket képviseltek. Jó lenne, ha a mai világunkban is nagyobb szerephez jutnának.
Ha valaki segítségül fogadja a leírtakat, lehet, hogy a hosszabb ideje megoldatlan gondjára megtalálja a helyes megoldást. Elindulhat egy másik úton, amiben megtalálhatja a boldogságát.
Éljünk a lehetőséggel, éljünk kicsit természetesebben, és e hiánypótló könyv segítségével őrizzük meg egészségünket, természetes formákkal.
Lehet sikerkönyv, hiszen sokoldalúsága mindenki számára mond valamit, fiatalnak, idősnek egyaránt.

A világ megváltozik (könyv) író Pöti Jánosné

 
2 999 Ft
Kedv. ár: 2 700 Ft
Kezdete: 2019.09.09
A készlet erejéig!
-10%
Az Aviva módszer - S.O.S. nőknek 1.

Az Aviva módszer - S.O.S. nőknek 1.

Aviva Steiner

Gyakorlatsorozatok, amelyek meghozzák és rendezik a nők havi ciklusát akaratuk szerint és könnyítenek a változó kor tünetein.
Mikor, hogyan és milyen esetekben segíthet a Módszer?

1. Fogamzásgátló szereket használtál, mégis megfogantál?

2. Erős fájdalmaid vannak menstruáció előtt, vagy alatt?

3. A menstruáció időtartama több, mint öt nap?

4. Súlytöbblettől szenvedsz, de nem túlzott evéstől?

5. Nem vagy fogamzóképes, habár nincs semmi meghatározott orvosi ok erre?

6. A változás kor tünetei okoznak szenvedést?

7. Egy évben csak egy-két, vagy három menstruációd van és ez zavar téged?

8. A menstruáció rendszertelenül jelentkezik nálad, egyszer kéthetenként, egyszer kéthavonként?

9. Soha nem volt menstruációd természetes módon, habár elmúltál 13, 20, sőt talán még 30 éves is?

10. Férfi társainknak is vannak problémái?
Saját hormonháztartásod felserkentésével optimalizálhatod hormonszintedet!

Az Aviva módszer - S.O.S. nőknek 1.(könyv) író Aviva Steiner

 
4 600 Ft
Kedv. ár: 4 140 Ft
Kezdete: 2018.03.31
A készlet erejéig!
Az Aviva módszer - S.O.S. nőknek 2.

Az Aviva módszer - S.O.S. nőknek 2.

Aviva Steiner

Gyakorlatsorozatok, amelyek meghozzák és rendezik a nők havi ciklusát akaratuk szerint és könnyítenek a változó kor tünetein.

Mikor, hogyan és milyen esetekben segíthet a Módszer?

1. Fogamzásgátló szereket használtál, mégis megfogantál?

2. Erős fájdalmaid vannak menstruáció előtt, vagy alatt?

3. A menstruáció időtartama több, mint öt nap?

4. Súlytöbblettől szenvedsz, de nem túlzott evéstől?

5. Nem vagy fogamzóképes, habár nincs semmi meghatározott orvosi ok erre?

6. A változás kor tünetei okoznak szenvedést?

7. Egy évben csak egy-két, vagy három menstruációd van és ez zavar téged?

8. A menstruáció rendszertelenül jelentkezik nálad, egyszer kéthetenként, egyszer kéthavonként?

9. Soha nem volt menstruációd természetes módon, habár elmúltál 13, 20, sőt talán még 30 éves is?

10. Férfi társainknak is vannak problémái?

Saját hormonháztartásod felserkentésével optimalizálhatod hormonszintedet!

Az Aviva módszer - S.O.S. nőknek 2. (könyv) író Aviva Steiner

 
2 990 Ft
-10%
Az egészség testi és lelki forrásai

Az egészség testi és lelki forrásai

Dr. Weninger Antal

Dr. Weninger Antal máig aktuális könyve immáron 3. kiadásban jelenik meg, most a SpringMed Kiadó gondozásában. Az egészség testi és lelki forrásai című könyv 6o év elteltével is teljesen érvényes megállapításokat tartalmaz.

A szokványos, - bár nem elégszer átismételhető - táplálkozási, valamint a mozgással kapcsolatos útmutatások mellett vannak e könyvnek olyan fejezetei is, melyekről más könyvekben így együttesen aligha olvashatunk, úgymint a genetikai adottságaink értékelése, a tudatos légzés és fajtái, s annak jelentősége, a mértékletesség-, a hit-, a vallás(ok) szerepe, az érzelmeink befolyásolási módjai stb.

Mindezen témák elolvasása és átélése segítségével sokat tehetünk testi-lelki egészségünk megóvása érdekében, hiszen a szerző erőteljes hatása révén a tanácsok a gyakorlatba is átvihetők.
Ajánljuk e könyvet mindazon szülőknek, pedagógusoknak és a maguk és mások egészségére figyelő embereknek, akikben az elszántság és a megszerzett tudás együtt tud munkálkodni.

A tartalomból:
- Az átöröklés szerepe
- A testgyakorlás helyes módszere
- Testgyakorlat mint gyógyítóeszköz
- Tudatos légzés
- Tudatos táplálkozás
- Mértékletesség
- Kiránduláson
- Tisztaság
- Az egészség lelki forrásai
- A kedély hatalma

Az egészség testi és lelki forrásai (könyv) író Dr. Weninger Antal

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2018.05.30
A készlet erejéig!
Az életed egy kivételes lehetőség

Pásztorfi János

 

A könyvnek az a célja, hogy tükröt tartson Ön elé, amelyben könnyebben megismeri önmagát. Működési-, szabályzó- és vezérlőmechanizmusait a hibákat gondolkodás- és szemléletmódjában, magatartásában, hozzáállásában önmagához, környezetéhez és az élethez. Röviden: hogy felismerje azokat a tényezőket, amelyek beteggé tehetik.Egészsége a legnagyobb kincse egy olyan társadalomban, ahol a teljesítmény a legfontosabb mérce. Csak akkor igazán teljesítőképes, ha egészsége rendben van. De vajon kitől várhat segítséget egészsége megőrzéseben, vagy helyreállításában? A könyv megmutatja Önnek, hogy ezen a világon csak egyetlen ember van, aki ebben érdekelt és erre képes is... Ez az egyetlen ember pedig Ön, saját maga!

 
2 500 Ft
Az elme gyógyító ereje

Az elme gyógyító ereje

David R. Hamilton

Ma már kétségbevonhatatlan tény, hogy gondolataink, érzelmeink és meggyőződéseink nem pusztán szubjektív képzetek az elménkben, hanem valódi kémiai és fiziológiai változásokat idéznek elő az agyban és az egész testben. Ebből pedig az következik, hogy képesek vagyunk elménk erejével meggyógyítani a testünket.

David R. Hamilton gyökeresen új szemléletű könyve a vizualizáció, a hit és a pozitív gondolkodás erejét és az emberi testre gyakorolt hatását írja le. A forradalmian új, kvantummezős gyógyítás technikáján keresztül - amivel az atomok szintjén tudunk változásokat előidézni a testünkben - dr. Hamilton bemutatja, miként használhatjuk a vizualizációt és a gondolatokat arra, hogy működésbe hozzuk testünk védelmi és gyógyító mechanizmusait, amelyekkel sikerrel vehetjük fel a harcot a betegségek, fájdalmak és egészségügyi problémák ellen. Megtudhatjuk, hogy a tudomány és a hit együttes erejével hogyan gyógyíthatjuk magunkat olyan hatékonyan, ahogyan még soha nem voltunk képesek. A különféle betegségek és egészségi állapotok ábécérendbe szedett listája mellett megtaláljuk az ezekhez társított vizualizációkat, vezetett meditációkat, amelyek pozitív irányt mutatnak gondolkodásunknak, ötleteket adnak, miről is kellene elmélkednünk ahhoz, hogy elősegítsük saját gyógyulásunkat.

Ma már kétségbevonhatatlan tény, hogy gondolataink, érzelmeink és meggyőződéseink nem pusztán szubjektív képzetek az elménkben, hanem valódi kémiai és fiziológiai változásokat idéznek elő az agyban és az egész testben. Ebből pedig az következik, hogy képesek vagyunk elménk erejével meggyógyítani a testünket.

David R. Hamilton gyökeresen új szemléletű könyve a vizualizáció, a hit és a pozitív gondolkodás erejét és az emberi testre gyakorolt hatását írja le. A forradalmian új, kvantummezős gyógyítás technikáján keresztül - amivel az atomok szintjén tudunk változásokat előidézni a testünkben - dr. Hamilton bemutatja, miként használhatjuk a vizualizációt és a gondolatokat arra, hogy működésbe hozzuk testünk védelmi és gyógyító mechanizmusait, amelyekkel sikerrel vehetjük fel a harcot a betegségek, fájdalmak és egészségügyi problémák ellen. Megtudhatjuk, hogy a tudomány és a hit együttes erejével hogyan gyógyíthatjuk magunkat olyan hatékonyan, ahogyan még soha nem voltunk képesek. A különféle betegségek és egészségi állapotok ábécérendbe szedett listája mellett megtaláljuk az ezekhez társított vizualizációkat, vezetett meditációkat, amelyek pozitív irányt mutatnak gondolkodásunknak, ötleteket adnak, miről is kellene elmélkednünk ahhoz, hogy elősegítsük saját gyógyulásunkat.

Az elme gyógyító ereje (könyv) író David R. Hamilton

 

 

 
3 990 Ft
Az öngyógyítás forradalma   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az öngyógyítás forradalma

Göncz József

 

Az öngyógyítás forradalma című könyv leírása

 

Életem folyamán sokat spekuláltam és kísérleteztem az egészségem helyreállítása érdekében. Az ötvenes éveimbe lépve egyre több betegség tört rám. Felfedeztem, hogy minden betegség már csírájában jelt ad magáról a csontok felszínén keletkező alvó fájdalom formájában, és az alvó fájdalmak sokszori fölébresztésével szinte minden betegség elmulasztható saját kézzel, nagyon egyszerűen.

Arra is rájöttem, hogy sok súlyos betegséget kórokozótelepek okoznak, amelyek többnyire a bőrben és az izmokban húzódnak meg, ott szinte háborítatlanul élnek.     Saját kézzel ezek is egyszerűen felderíthetők és pusztíthatók. Aki rendszeresen figyeli, nincs-e alvó fájdalom a testében, nem kell attól tartania, hogy váratlanul megbetegszik.

Amikor a hatvanas éveim második felében jártam, az egyik fiam akut mieloid leukémiában megbetegedett.
Ismét sokat spekuláltam és kísérleteztem. Jó fél év elteltével rájöttem arra, hogy mi okozza a betegséget, mi volt a leukémia kialakulásának folyamata, hogyan lehet a gyógyítását jelentősen segíteni saját kézzel, és biztos gyógyulást elérni. Arra is rájöttem, hogyan lehet megakadályozni a betegség visszatérését. Ezt is saját kézzel.

Göncz József

 

 
3 000 Ft
Nincs raktáron
Az öngyógyítás művészete

Az öngyógyítás művészete

Ősi hun, mongol, ujgur, tibeti és kaukázusi hagyomány alapján

Dr. Danima Damdindorj

Az itt közölt kis gyűjtemény olyan hasznos gyógymódokat tartalmaz, amelyek könnyen alkalmazhatók, mivel a legtöbb alapanyag Magyarországon ismert és beszerezhető. A receptek nagyon régiek. Nagyobb részük a híres hun (mongolul hunnu) orvosoktól származik, akik Maton császár uralkodása idején (i.e. 220) és utána messze földön elterjesztették az Öt Erő Elméletet és az azon alapuló gyógymódokat. (Kovács Imre Barna)

Az öngyógyítás művészete (könyv) író Dr. Danima Damdindorj

 
2 990 Ft
Az öngyógyítás teljes rendszere   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az öngyógyítás teljes rendszere

Az öngyógyítás teljes rendszere

Belső taoista gyakorlatok

Dr. Stephen T. Csang

Az éltető tao jótékony hatását már hatezer éve ismerik és elismerik. Belső taoista gyakorlatok.
Hitvallásukból - "A test minden részével élni kell" - kiindulva hozták létre a régi taoisták a revitalizáció (új életre keltés) taóját, vagyis a gondolat, a légzés és a mozgás új filozófiáját és módszerét. 
A revitalizáció taója olyan rendszer, amelynek alapja a különböző szellemi és fizikai gyakorlatok összessége. Ezek gyógyhatású gyakorlatok, melyek képesek belső szerveinket energiával ellátni.
Kínai nyelven a revitalizáció taója: Jang Seng Su. Ez a kifejezés a hosszú, és boldog életet jelenti, amit olyan szellemi és testi gyakorlatok révén érhetünk el, amelyek megelőzik a betegséget és meggyógyítanak, visszafordítják az öregedés folyamatát, és serkentik a szervezet valamennyi funkciójának működését. 
Kedves olvasó, kezedben tartod az egészséges, boldog, hosszú élet kapujának a kulcsát! Forgasd, használd egészséggel a könyvet!

Az öngyógyítás teljes rendszere 8könyv) író Dr. Stephen T. Csang

 

 

 
2 990 Ft
-10%
Az öngyógyító erő

Az öngyógyító erő

Emil Coué

A szuggesztió, vagy inkább önszuggesztió egészen új dolog, ugyanakkor olyan régi, mint a világ.
Abban az értelemben új, hogy eddig rosszul tanulmányozták, következésképpen rosszul értelmezték; régi, mert az ember földi megjelenésének idejétől eredeztethető. Valójában az önszuggesztió olyan eszköz, melyet a születésünktől fogva birtoklunk, s ebben az eszközben - jobban mondva ebben az erőben - csodálatos és felbecsülhetetlen hatalom rejlik, mely a körülményeknek megfelelően a legjobb vagy a legrosszabb dolgokat eredményezheti. Ennek az erőnek az ismerete mindannyiunk számára hasznos, és különösen nélkülözhetetlen az orvosok, bírók, ügyvédek és azok számára, akik oktatással foglalkoznak.
Azáltal, hogy tudjuk, hogyan alkalmazzuk tudatosan, mindenekelőtt lehetővé válik, hogy elkerüljük, hogy olyan rossz önszuggesztiókat váltsunk ki másokban, amiknek katasztrofális következményei lehetnek, másodsorban pedig tudatosan idézzünk elő jó önhipnózisokat, ezáltal fizikai egészséget hozhassunk a betegeknek, morális egészséget a neurotikusoknak és a tévelygőknek, a korábbi önhipnózisok mit sem sejtő áldozatainak, s helyes ösvényre vezessük azokat, akik hajlamosak rá, hogy rossz útra tévedjenek.

Az öngyógyító erő (könyv) író Emil Coué

 

 

 
1 700 Ft
Kedv. ár: 1 530 Ft
Kezdete: 2016.01.30
A készlet erejéig!
Az ötödik szívkamra avagy az öngyógyítás alapjai

Az ötödik szívkamra avagy az öngyógyítás alapjai

Aranyi Lászlóné

Otoman Zar Adhust Hanish amerikai orvos 1920-ban fedezte fel a szívben lévő "isteni atomot". Ezzel a felfedezésével megerősítést nyert eredeti, valódi természetünk. Mi akadályoz bennünket abban, hogy ezt a természetünket használjuk? Ha használnánk, mi mindenre lennénk képesek?
Az akadályok mibenlétét foglaltam össze az eddig összegyűjtött ismereteim alapján. Ezek az akadályok nem csak a gyógyulási folyamatainkat lassítják, hanem az élet más területein is nehezítik az előre jutásunkat.

Az ötödik szívkamra avagy az öngyógyítás alapjai (könyv) író Aranyi Lászlóné

 
1 680 Ft
-10%
Belső utazás

Belső utazás

Nem mindennapi útmutató életünk meggyógyításához és szabadságunk megszerzéséhez

Brandon Bays

A szerző Brandon Bays katartikus hatású, belső utazást téve érte el, hogy méhének kosárlabda méretű daganata 6 és fél hét alatt teljesen visszafejlődjön. Brandon Bays módszerét másokon is kipróbálta, és kiderült, hogy a párban végezhető, mentális gyakorlat nemcsak testi betegségek, hanem lelki problémák megoldásában is csodálatosan működik. A Belső utazás című könyvből nem csupán Brandon Bays lebilincselően érdekes élettörténetét ismerhetjük meg, hanem konkrét, azonnal használható útmutatást kapunk ahhoz, hogy betegség esetén elindulhassunk testi egészségünk visszaszerzéséért, érzelmi gond esetén újra megtalálhassuk lelki egyensúlyunkat.

Belső utazás című könyv meghívás a szabadság megízleleésére. Készen állsz, hogy a magasba szállj?

Belső utazás (könyv) író Brandon Bays

 

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2017.04.27
A készlet erejéig!
CHI fejlesztő önmasszázs

Mantak Chia

 

A taoista fiatalító módszer a chi, azaz a belső energia segítségével erősíti és fiatalítja az érzékszerveket, a fogakat, a bőrt és a belső szerveket. Ezek a korábban titkos, évezredes gyakorlatok önállóan és más módszerek, sportágak kiegészítéseképpen egyaránt végezhetők.

 
1 500 Ft
-10%
Cukorbetegek étrendje

Martin Budd


Szándékom az, hogy a diabetesesek központi problémáját, vagyis a megfelelő étrend megválasztását tekintsem át. Különleges hangsúlyt szeretnék fektetni a teljes értékű élelmiszerekre, a vitaminokra és az ásványi anyagokra, hiszen ezek rendkívül értékesek a cukorbajosok számára. Ezen kívül további információkkal szolgálok azt illetően, hogy a különbözőféle cukorbetegségek milyen speciális étrendet igényelnek. Martin Budd

 
1 250 Ft
Kedv. ár: 1 125 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Életcseppek

Béres Klára(Összeáll.)

 

Idén negyven éve, hogy id. dr. Béres József megalkotta legendás készítményét,

a Béres Cseppet. Az Életcseppek című könyv az évforduló tiszteletére meghirdetett

Én és a Béres Csepp pályázatra beérkezett levelekből összeállított válogatás.

„Hiszem azt, hogy e könyvbe gyűjtött írások nem csupán betegeknek, hozzátartozóiknak, barátaiknak jelenthetnek elixírt, hanem mindenkinek, mert ezekből az életcseppekből, egymás küzdelmeiből és sikereiből, egymás gyengeségéből és erejéből hitet, reményt és szeretetet meríthetünk.” (Béres Klára)

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
-10%
Élj 100 évet egészségesen + CD

Élj 100 évet egészségesen + CD

Dr. Zhu Zong-Xiang

Az egészség megóvásának lényege az akupunktúrás meridián-elméletben és a meridián-gyakorlatok hatásában rejlik. A meridián-rendszer valójában egy egészségmegóvó rendszer az emberi szervezeten belül. Ma már egyre több ember jön rá, hogy az egészségéért igazából saját maga a felelős. Ismerkedjenek meg tehát az öngyógyítás módszerével!

Élj 100 évet egészségesen + CD (könyv) író Dr. Zhu Zong-Xiang

 

 
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 980 Ft
Kezdete: 2019.07.29
A készlet erejéig!
Fájdalomcsillapítás - gyorsan, természetesen   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Fájdalomcsillapítás - gyorsan, természetesen

Peggy W. Brill

 

Egy egyszerű mozdulat tízszer, egy pozíció kitartása tíz másodpercig, s a fájdalom máris enyhül vagy megszűnik. A nagytapasztalatú gyógytornász páciensek ezrein segített már igen hatékony módszerével. A könyvben ismertetett gyakorlatok egy részét szinte észrevétlenül végezhetjük el, ami óriási előny, hiszen a fájdalom bármikor jelentkezhet, akár munkahelyen, egy hangversenyen vagy vásárlás közben is. Gyorsabban hathat ilyenkor egy megfelelő mozdulat mint egy tabletta, és mellékhatással sem kell számolnunk!

 
2 490 Ft
Nincs raktáron
Felragyogó Fény

Felragyogó Fény

Az öngyógyítás útja

Barbara Ann Brennan

Ebben a könyvben az egészség, a gyógyítás és betegség új szemléletét mutatom be. Az első rész a tudományos háttér, amely egyrészt az energiamezőn, másrészt pedig a kézrátét-gyógyítás miértjeinek és hogyanjainak holografikus elméletein alapul.

A második részben megtudhatjuk, hogyan működhet együtt a gyógyító-orvos csoport... Részletes gyógyulási tervet és igen hasznos gyógyító meditációkat tartalmaz a IV. rész, melyek elősegítik a személyes gyógyulási folyamatot.

Az V. részben arról olvashat, hogy kapcsolataink miként befolyásolják egészségünket akár jó, akár rossz irányban. Írok a jó hatású kapcsolatok kialakításának gyakorlati módjairól is, valamint az emberi viszonyokban előforduló auramező-kölcsönhatásokról... A VI. részben olvashatunk a magasabb szellemi realitásokról, a kreatív energiák mélyebb dimenzióiról, valamint arról, hogy ezek miként függenek össze az egészséggel, betegséggel, a gyógyítással és a személyiségfejlődés folyamatával.

Felragyogó Fény (könyv) író Barbara Ann Brennan

 

 
3 990 Ft
Gyógyító kezek I. antikvár   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító kezek I. antikvár

Gyógyító kezek I.

antikvár példány, 

Kézikönyv az emberi aura tanulmányozásához - Energiánk teljessége - testünk egészsége

Barbara Ann Brennan

Hogyan lesz egy légköri fizikusból, aki tudományos kutatómunkát végez, a nyugati világ egyik legjobb spirituális gyógyítója? Mi az aura egyáltalán, mi a véleménye erről az évezredekkel ezelőtt élt embereknek és a mai tudományos világnak? Mi a helyzet a spiritualitással, mit lehet kezdeni az emberi energiamezőkkel? Barbara Ann Brennan tudományos igénnyel és sugárzó szeretettel válaszol ezekre a kérdésekre. Mi vagyunk saját sorsunk kovácsai. Sokkal többre vagyunk képesek, mint gondoltuk, beleértve önmagunk meggyógyítását, akár halálos betegségből is... Arra szeretném Önt bíztatni, hogy életét az idő tűhegyén élje, engedje meg magának, hogy minden percben újjászülessen. - írja Barbara Ann Brennan.

Gyógyító kezek I. (könyv) író Barbara Ann Brennan

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
-10%
Gyógyítsd magad

Gyógyítsd magad

Az életenergia írányítása

William E. Gray

A gyógyító behangolta a szívet, elfordította a megfelelő kapcsolókat, megerősítette a mágneses mezőt, átengedve rajta az energiaáramot, kiégette a rozsdát és megolajozott pár ízületet, a páciens némileg talán összezavarodottan, de fájdalmaktól mentesen és abban a boldog, biztos tudatban távozik, hogy valóban segítettek rajta, az életet pedig újból élhetőnek és vonzónak látja. Tudom, hisz' magam is megtapasztaltam. Pusztán az eredmények azonban nem elégítettek ki, tudni akartam a miérteket és a hogyanokat.

William E. Gray számtalan gyakorlati tanáccsal és megtörtént eset segítségével ismertet meg bennünket a mindent átfogó tudás lényegével.
Senki sem tagadhatja az eredményeket. Szinte mindenki érzi az energiát és szinte mindenki jobban lesz. De mégis mi ez az energia? - kérdezzük.

Életsugár; egyéni hullámhosszon közvetített emberi energia. Tudomásom szerint összesen mintegy harminchat különböző frekvencia létezik. Mindenki három különböző frekvenciájú hullámon működik, így a mágneses mező vezérlésének számos kombinációja lehetséges. Mindig az éppen kezelésbe vett egyén mágneses mezejének energiafrekvenciáját kell kiegészíteni.

Gyógyítsd magad (könyv) író William E. Gray

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2019.11.20
A készlet erejéig!
Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek

Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek 

Öngyógyítás energiakártyákkal

Uwe Albrecht

Az innerwise az energetikai gyógyászat egyedülállóan új rendszere, amely a tudatalattival kommunikálva kaput nyit az energetikai egyensúly megteremtéséhez szükséges energiák felé.

A Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek - Öngyógyítás energiakártyákkal készlet segítségével önmagunkat kezelve indíthatjuk be a gyógyulási folyamatokat.

A doboz tartalma:
- 6 db tesztkártya önmagunk diagnosztizálásához
- 309 db energiakártya terápiás célokra
- 1 db másolókártya a gyógyfrekvenciák amulettre másolásához
- 1 db testen viselhető amulett a gyógyszimfónia alkalmazásához
- 1 db részletes magyarázatot nyújtó kézikönyv

Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek (könyv) író Uwe Albrecht

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 490 Ft
Gyógyulás gyógyszerek nélkül

Gyógyulás gyógyszerek nélkül

Bizonyíték az öngyógyítás hatékonyságára

Dr. Lissa Rankin

Léteznek olyan tudományos adatok, amelyek alátámasztják a köztudatban terjengő, csodának tűnő öngyógyító történeteket? Meghiszem azt! Bizonyíték van rá, hogy elménk megváltoztatásával gyökeresen megváltoztathatjuk a testünket. Ahogy arra is, hogy az egészségtelen gondolatok megbetegítenek. És nem csak mentálisan. Élettanilag. Hogyan lehetséges ez? Ne aggódjanak. Pontosan elmagyarázom, hogyan lesz betegség az egészségtelen gondolatokból és érzelmekből, és hogyan segítik a test felépülését az egészséges gondolatok és érzelmek.

A klinikai kísérletekben placebo hatásnak nevezett jelenség során a páciensek nem egyszerűen jobban lesznek. Nem csak képzelődnek. Valóban meggyógyítják a testüket, amikor meggyógyítják a gondolataikat.
Amikor maga is betegeskedni kezdett, Dr. Lissa Rankin úgy érezte, hiányzik valami a hagyományos orvosi módszerekből: a felismerés, miszerint a test képes helyrehozni magát, és az a módszer, ahogyan a tudat erejével aktivizálhatjuk ezt a képességét. Kutatásai során rájött, hogy az egészségügy immár ötven éve igazolta a test öngyógyító képesség ének létezését.
Gondolatainkban több az orvosság, mint korunk számtalan káprázatos felfedezésében.

A Gyógyulás gyógyszerek nélkül tudományos adatokkal bizonyítja, hogy a magány, a pesszimizmus, a szomorúság, a félelem és a szorongás rongálja a testet, ugyanakkor a bensőséges kapcsolatok, a hála, az intimitás, a meditáció és a hiteles önkifejezési módszerek elindítják a test öngyógyító folyamatait. A könyv segítségével felfedezhetjük azt a tudományos eredményeken alapuló, forradalmian új módszert, aminek használatával diagnosztizálhatjuk életünk spirituális, környezeti, táplálkozási és kapcsolati zavarait, hogy új utakra lépjünk, és a testünk meggyógyíthassa saját magát.
Nem a testen múlik, hogyan élünk. A test azt tükrözi vissza, ahogyan élünk: élettapasztalataink összességének a tükörképe.

A szerzőről:
Dr. Lissa Rankin orvos, újítók és gyógyítók tanácsadója, író, előadó, blogszerző, egészségügyi és jólléti internetes közösségek létrehozója. Hivatásának érzi, hogy az emberek testi-lelki-érzelmi gyógyulását segítse.
Felkerült a Huffington Post 16-os listájára, amely azokat az egészségügyi szakértőket sorolja fel, akiket érdemes a Twitteren követni. Rajta van az Egyesült Államok 10 legfontosabb twitter-doktorának a listáján. A Forbes magazin weblapja, a Forbes.com a 20 legizgalmasabb nő közé sorolja.

Gyógyulás gyógyszerek nélkül (könyv) író Dr. Lissa Rankin

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Hátfájás nélkül

Hátfájás nélkül

Harris H. Mcllwain · Debra Fulghum Bruce

A hátfájás a leggyakoribb oka annak, hogy sokszor minden erőfeszítésünk ellenére sem tudunk egészséges és aktív életet élni. A szerzőpáros segíteni igyekszik mindazokon, akik gerinc- vagy ízületi fájdalmaktól szenvednek. Könyvükben közzéteszik klinikailag is igazolt, hatlépéses programjukat, amellyel karbantarthatjuk gerincünket, és tanácsaikat megszívlelve megelőzhetjük az orvosi beavatkozást.

6 egyszerű lépés, amelyekkel véget vethetünk a fájdalomnak és újra aktív életet élhetünk. A hátfájás - amely lehet egy sérülés, egy ízületi gyulladás vagy a lendületes teniszezés következménye - a leggyakoribb oka annak, hogy sokszor minden erőfeszítésünk ellenére sem tudunk egészséges és aktív életet élni.

Ennek azonban nem kell többé így lennie. Dr. Harris McIlwain segíteni igyekszik mindazokon, akik gerinc - vagy ízületi fájdalmaktól szenvednek. A Hátfájás nélkül című könyvében közzéteszi klinikailag is igazolt, hatlépéses programját, amellyel karbantarthatjuk gerincünket. Orvosi tanácsaival könnyen azonosítható a fájdalom eredete, és nincs feltétlenül szükség költséges orvosi beavatkozásra sem.

- Izomerősítő gyakorlatok, melyekkel megerősíthetjük hátizmainkat és enyhíthetjük fájdalmainkat;
- Diétás tanácsok a testsúly csökkentésére, alacsony szénhidráttartalmú, éhségérzetet mérséklő étrend;
- Útmutató az egészséges és gyógyító hatású ételekhez;
- Gerincbarát alternatív, természetes gyógymódok, amelyek segítenek a fájdalom enyhítésében;
- Tanácsok a helyes életmód kialakítására, a gerincoszlopra nehezedő terhelés csökkentésére;
- A hátizmok fájdalmait enyhítő terápiák.

Hátfájás nélkül (könyv) írók Harris H. Mcllwain · Debra Fulghum Bruce

 
3 290 Ft
Lajos atya összegyűjtött morzsái

Lajos atya összegyűjtött morzsái

Somlai Angyalka

A Lajos atya összegyűjtött morzsái könyv nem ételmorzsákról szól, hanem olyanokról, amiket ha odafigyelve olvasunk, megjobbítják életünket, visszaadják a hitünket a gyógyulásban, Istenben, és ráébresztenek arra, hogy emberek vagyunk itt a Földön. Élt egyszer egy kiváló ember, Lajos atya. Az Ő gyógyító receptjeit ismerhetjük meg, miközben a morzsákat szedegetjük.

Lajos atya összegyűjtött morzsái (könyv) író Somlai Angyalka

 
1 500 Ft
-10%
Láss jobban! Napi öt perc gyakorlással

Wolfgang Hatscher-Rosenbauer


Láss jobban! Napi öt perc gyakorlással című könyv tartalma:

Egy igazán hatékony segítség az otthoni gyakorláshoz. Már kis befektetéssel is szép eredményeket tudunk elérni a szemtorna segítségével. A könyv gyakorlatai által naponta mindössze öt perc szemtornával segítheti látásának javítását és a szem karbantartását. Az egyes fejezetekben különböző alapozó és egyéb speciális programok biztosítanak változatos és az egyéni igényeknek megfelelő gyakorlási lehetőségeket akár a szemben jelentkező égő érzésre, akár a kialakulófélben lévő látáshibák kezelésére vagy akár az öregszeműség megelőzésére. Ne feledje, csupán öt perc naponta és látás javulni fog! 
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 980 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Lúgosítás a kor-talanság útja

Lúgosítás a kor-talanság útja

I.-II. kötet

Jakab István

A könyv 15 év munkájának kivonata. Aktuális ismereteket tartalmaz a testi-lelki elsavasodás lehetőségeiről. A lúgosítás napjainkra vált népszerű, sok kérdést felvető témává. Az elmúlt 15 év alatt több könyvet is kiadtunk ezzel kapcsolatban, a bennük található ismereteket összegeztük, s a legfrissebb eredményekkel bővítettük kiadványunkat. A könyv számos új gondolatot tartalmaz a globalizált ember életlehetőségeiről a következő évtizedekben és a helytelen táplálkozás okozta elsavasodáson túl választ keres arra, hogy mentális szabadgyökeinket milyen módon tudjuk mentális antioxidánsokkal kiváltani, hogy teljes értékű, boldog szeretetteljes életünk legyen.

Lúgosítás a kor-talanság útja (könyv) Jakab István

 

 

 

 

 

 
5 500 Ft
Második tavasz

Második tavasz

Dr. Maoshing Ni

Dr. Mao százféle titkos fiatalító praktikája nőknek, életkortól függetlenül.

A kínaiak a nő érett korba való átmenetét nevezik Második tavasznak. Hála a hagyományos kínai orvoslás egyszerű, természetes módszereinek, a nő életének második felét fizikai és mentális hanyatlás helyett nőies potenciáljának virágzása töltheti ki. Dr. Mao forradalmi Second Spring™ (Második tavasz) programja időtálló, teljesen természetes kezelési módszerekkel ismerteti meg Önt, hogy gyarapíthassa energiáját, javíthasson szexuális életén és egészségén - és elindíthassa új, életerős korszakát, amely 35 éves korától a perimenopauzán, a menopauzán és még azon is túl tarthat majd.
Dr. Mao - a Yahoo kedvelt természetes egészség szakértője, és a nagy sikerű "A hosszú élet taoista titkai" című könyv szerzője, bevált, természetes megoldásokat kínál, például műtét nélküli "arcfelvarrást", emlékezetjavító kínai gyógynövényeket, hagyományos kínai libidót és szexualitást fokozó orvosságokat, és a testtípusának megfelelő (merthogy nem mindenkinek ugyanaz) táplálkozási tanácsokat, amelyekkel csúcsformában tarthatja magát. Biztonságos, természetes gyakorlatai, amelyeket több mint 200 tanácsba foglal, kiválthatják a drága gyógyszereket és mesterséges hormonkészítményeket.

A hagyományos bölcsességnek ezt a gyűjteményét olvasni élvezet. A testsúlyról, energiáról, agyteljesítményről, szépségről és szexuális egészségről és hasonlókról szóló fejezetekkel a Második tavasz lehetőséget nyit arra, hogy azonnal elkezdjen foglalkozni az Önt leginkább foglalkoztató kérdésekkel. A könyv végén praktikus, könnyen áttekinthető felsorolást talál a nők leggyakoribb betegségeiről.

A Dr. Mao édesanyja (rajta figyelte meg ugyanis ezt a rendkívüli átmenetet életének második felébe) által inspirált Második tavasz integrált életmód programot kínál Önnek, amellyel olyan sokáig, életerősen és boldogan élhet, amiről talán nem is hitte, hogy lehetséges.
DR. Maoshing Ni, ismertebb nevén Dr. Mao, a hagyományos kínai orvoslással foglalkozó iskola harmincnyolcadik nemzedékének a tagja, maga is az öregedéssel kapcsolatos kutatás szaktekintélye. A kaliforniai Santa Monicában, a Tao of Wellness intézetben, Dr. Mao és társai több mint 25 ezer hölgyet kezeltek már. A Los Angeles-i Yo San Egyetem társalapítója, korábbi elnöke és jelenlegi rektora, ahol tanulókat és gyakorlókat is tanít. A Szex és New York című sorozatban mint "Dr. Wow" szerepelt - világszerte előadásokat tart, bemutatták a rádióban és a televízióban is, cikkei jelentek meg a The New York Times, a Los Angeles Times és más kiadványok hasábjain.

Második tavasz (könyv) író Dr. Maoshing Ni

 

 

 
3 500 Ft
-10%
Meggyógyulhatsz 1-2 kötet

Meggyógyulhatsz 1-2 kötet

A betegségek valódi okai és gyógymódjai

Hulda Regehr Clark

Az amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeinknek két fő okozója van: a körülöttünk hemzsegő élősködők és a szervezetünkbe jutó szennyezőanyagok. Nem is hinnénk, hogy mindennapi életünk során mennyi káros hatás ér bennünket: az ételeinkből, a vízből, illatszereinkből, ékszereinkből, de még fogtöméseinkből és a levegőből is számos mérgező anyaggal terheljük szerveinket. Az ezektől legyengült szervezet pedig nyílt terepe az élősködőknek. Szabaduljunk hát meg tőlük! Hogyan? Erre ad választ a könyv részletesen, mélyrehatóan, konkrét receptekkel és gyógymódokkal, orvosi esetleírásokkal - mégis közérthetően, otthon is kivitelezhetően. A könyvből megismerheti a ZapperŽ nevű bioelektronikai készüléket, mely segítségével hatásosan irthatja ki szervezetéből a különböző vírusokat, baktériumokat, gombákat és élősködőket.

Meggyógyulhatsz 1-2 kötet (könyv) író Hulda Regehr Clark

 
6 500 Ft
Kedv. ár: 5 850 Ft
Kezdete: 2017.02.14
A készlet erejéig!
Mielőtt a kakas megszólal

Mielőtt a kakas megszólal

Somlai Angyalka

A Mielőtt a kakas megszólal könyv meglepően sok témát taglal a természetgyógyászat módszerei közül. Ír élettervrajzunkról, genetikáról, asztrológiáról, a magzat fejlődéséről, meridiánokról, Tarotról, kabbaláról, mindezt a biotérkép tükrében, mellyel felmérhetjük egészségi állapotunkat és egészségünk jövőjét.

Mielőtt a kakas megszólal (könyv) író Somlai Angyalka

 
1 300 Ft
Mindörökké egészségesen

Mindörökké egészségesen

Somlai Angyalka

Lajos atya példaértékű élete, széles tudása, mérhetetlen embersége, megható szerénysége, gyermeki derűje késztetett arra, hogy közreadjam, csak legalább részben a Tőle tanultakat. A Mindörökké egészségesen könyvecske nem tartalmazatja a hosszú évek teljes anyagát, csupán figyelemfelkeltő a szerepe. Ezen túl pedig emlékezés egy missziós papra, aki szétosztotta közöttünk kincseit. Felhívta a figyelmet az egészségmegtartó, a betegség megelőző hagyományos gyógymódokra, a lelki, szellemi harmóniára.

Mindörökké egészségesen (könyv) író Somlai Angyalka

 
1 260 Ft
Orthorexia - Az egészséges táplálkozás

Orthorexia - Az egészséges táplálkozás 

Renee McGregor

HOGYAN FAJULHAT AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ÉSZREVÉTLENÜL VESZÉLYES MEGSZÁLLOTTSÁGGÁ?

Az ORTHOREXIA egy nehezen felismerhető táplálkozási rendellenesség. Nem hashajtók, hánytatók szedéséről, és nem is a kalóriák csökkentéséről szól. Az orthorexiában szenvedők a tiszta, ideális étrendre való törekvés nevében kiiktatnak bizonyos élelmiszereket az étkezésükből. Ez gyorsan kényszeres megszállottsággá fajulhat, ami mentálisan és testileg egyaránt
súlyos következményekhez vezethet.

Renee McGregor, az ismert dietetikus, táplálkozási szakértő és az evészavarokkal kapcsolatos felvilágosítás elkötelezett híve, most először tárja a nagyközönség elé ezeknek a veszélyes étrendeknek a valódi mozgatórugóit. A könyv a szerző személyes tapasztalatai és kutatásai révén eszközt kínál az orthorexiában szenvedőknek arra, hogy visszatérjenek a kiegyensúlyozott, valóban egészséges táplálkozáshoz.

Orthorexia - Az egészséges táplálkozás (könyv) Renee McGregor

 
2 990 Ft
Orvosunk a természet - Természetes gyógymódok

Dr. Arany György

 

Orvosunk a természet - Természetes gyógymódok

 

„Nincs új a nap alatt" - tartja a magyar mondás, s jelen esetben ez a legmegfelelőbb, amivel e kis könyvet útnak indíthatjuk. Több mint fél évszázaddal ezelőtt született ugyanis e kiadvány bővített változata, de ha beleolvasunk, csodálkozva vesszük észre, hogy mindaz, amit az orvosok, természetgyógyászok manapság kínálnak a hozzájuk fordulóknak - milyen régen ismert volt már! Sőt, sokak számára a ma divatos - ezoterikus, mágneses stb. - csodaszereknél egyszerűbb, talán emberibb, természet kínálta gyógymódok jóval megnyerőbbek is!

Arany György doktor úr szól beteg és egészséges olvasóhoz egyaránt, hiszen a fő cél a gyógyítás mellett a betegség megelőzése, az egészséges életmód kialakítása a természet segítségével. De ha már kialakult a betegség, s a szakorvos megállapította a bajt - hangsúlyozzuk, hogy a betegség megállapítása és a gyógymód meghatározása mindig az orvos feladata -, keressük meg, melyik az a gyógyító erő, amit az adott betegségben a természet kínál a számunkra.

Orvosunk a természet - Természetes gyógymódok című könyv

nem kuruzslásra biztat, még csak nem is öngyógyításra - hiszen minden gyógymódot az orvos tudtával és beleegyezésével kell alkalmaznunk -, hanem arra tanít, hogyan tartsuk tiszteletben testünket, és minden erővel siessünk segítségére, ha megbetegszik. És törődjünk vele akkor is, ha egészségesnek érezzük, legyen rá időnk, hogy akkor is megadjuk neki mindazt, amit a természet nyújt számára.

A tiszta víz gyógyító erejét évezredek óta tapasztalja és hasznosítja az emberiség. Ugyanígy a gyógynövények, a gyógyvizek vagy a masszázs jótékony hatását.

Orvosunk a természet - Természetes gyógymódok 

könyvünk szerzője igazi békebeli fürdőorvos, aki meggyőző szakmai tudás és tapasztalat birtokában, valamint olyan derűt és nyugalmat árasztva ismertet meg bennünket a természet adta gyógymódokkal, hogy már maga az olvasás fölér egy kellemes kezeléssel. Nyugalom, harmónia, béke - erre vágyik testünk-lelkünk, s ez az, amit a természet kínál nekünk. Éljünk vele, biztatja olvasóit a szerző Dr. Arany György és a Kiadó

 

 
1 500 Ft
-10%
Rákellenes diéta

Dr. Kretz János

 

A rákellenes diéta igazi alkalmazási területe az operált vagy sugárkezelésben részesült betegek utókezelése, amikor is az erőbeli állapot feljavítása és az esetleges kiújulások meggátlása a cél a kóros anyagcsere megváltoztatása által.

Nemcsak az egyébként gyógyíthatatlan betegek életének utolsó szakaszát könnyítenénk meg, de az operált betegek bajának kiújulása elleni küzdelemre is nyílnék kilátás.

 
1 850 Ft
Kedv. ár: 1 665 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Reiki - A belső harmóniához vezető út   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Reiki - A belső harmóniához vezető út

Reiki - A belső harmóniához vezető út

Tanmaya Honervogt

A reiki - jelentése: univerzális életenergia - egyszerű és természetes módszer, eredete az ősi buddhista írások keletkezési idejére nyúlik vissza. Alkalmazása során két kezünkkel gyógyító energiát adunk át. Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik önmagunk és mások belső harmóniájának helyreállítására. A reiki éppen ennek a gyógyításnak a gyengéd egyben az életünket is gazdagabbá tévő módját kínálja. Ezt a módszert bárki elsajátíthatja, aki nyitott, és hajlandó felismerni a rajta átáramló gyógyító energiát. A könyv színes képekkel mutatja be a klasszikus Usui reiki kéztartásokat, kézpozíciókat.

Reiki - A belső harmóniához vezető út

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 200 Ft
Nincs raktáron
Reiki Gyógyító kezek II   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Reiki Gyógyító kezek II

Reiki Gyógyító kezek II

Paula Horan

A Reiki univerzális gyógyító energia és öngyógyító módszer.

A "Reiki": egy szóösszetétel - a "Rei" jelentése = univerzális, kozmikus, isteni; a "Ki"jelentése = energia, erő. A két szótag együtt: az egyetemes életerő energiája. Minden emberben van Reiki-energia, és alkalmazzuk is, amikor ösztönösen a fájós testrészünkre helyezzük a kezünket, vagy amikor az édesanya gyermeke fájós testrészére helyezi a kezét. A kézrátétes gyógyítás valamikor minden ember természetes képessége volt. A Reiki nem az orvosi kezelés helyett van, de fokozza annak hatását, rendszeres használatával, a test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtésével megelőzhetjük, ill. visszafordíthatjuk a betegségeket. Paula Horan, a legnagyobb Reiki-mesterek egyikének a Reiki Gyógyító kezek II. könyve magyar nyelven a legátfogóbb áttekintés a Reiki-módszerről.

Reiki Gyógyító kezek II (könyv) író Paula Horan

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
3 495 Ft
Schüssler- Arcdiagnosztika

Arcdiagnosztikai és terápiás zsebkönyv

 

Dr. Farkas Orsolya

 

Hogyan hatnak a Schüssler-sók? Milyen fajtái vannak és hogyan kell őket alkalmazni? Van-e mellékhatásuk az adagolásuk során? Milyen tünetek és betegségek esetén ajánlott a szedésük? Milyen hiányállapotok ismerhetők fel az arcdiagnosztika során?

 

Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, az különböző betegségek kialakulásához vezethet. Ilyen esetekben lehetnek segítségünkre a Schüssler-sók.

Hogyan hatnak a Schüssler-sók? Milyen fajtái vannak és hogyan kell őket alkalmazni? Van-e mellékhatásuk az adagolásuk során? Milyen tünetek és betegségek esetén ajánlott a szedésük? Milyen hiányállapotok ismerhetők fel az arcdiagnosztika során?

A könyv orvos szerzője gyakorló homeopata, aki a Schüssler-sók alkalmazásával szép eredményeket ért el a betegeinél. Ajánljuk e könyvet mindazoknak, akik szeretnék megismerni a Schüssler-sók gyógyító hatását.

 

 
2 280 Ft
Segíts magadon!   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Segíts magadon!

Segíts magadon!

Segítség a gyógyulás alapvető feltételeinek megértéséhez

Szécsi Märcz Ari, Szécsi Märcz András

Sokévi örömteli és szomorú tapasztalat késztetett arra, hogy ezt a könyvet megírjam. Örömteli, mert sokan megfogadták tanácsaimat, életmódjukat megváltoztatták, és ezáltal egészségesebb lettek. De szomorúan tapasztaltam meg azt is, hogy hiába mondja el a gyógyító a betegnek, mikor, mit hogyan kellene változatnia az életmódján, a táplálkozásán - a beteg nem mozdul, de csodát vár néhány tablettától vagy kezeléstől.
Segíts magadon könyvnek az a célja, hogy az olvasók megértsék, a betegség megelőzése, vagy a hatékonyabb gyógyulás érdekében miért szükséges elengedhetetlenül mindenkinek
- a megfelelő életritmus felvétele
- az egészséges táplálék és folyadékbevitel
- a rendszeres mozgás
- a rendszeres légzőgyakorlatok
- az érzelmi egyensúly.

Segíts magadon! (könyv) író  Szécsi Märcz Ari, Szécsi Märcz András

 
2 900 Ft
Nincs raktáron
Szabadulj meg a fájdalomtól - örökre

Szabadulj meg a fájdalomtól - örökre

Izom- és ízületi fájdalmak tartós gyógyítása - forradalmi terápiás módszer

Ming Chew

Képzelj el egy fájdalom nélküli életet!
Fájdalomcsillapítókon élsz, akár már egy műtétre is rászánnád magad? Évek óta izom- vagy ízületi fájdalmak gyötörnek? Mindez a múlté lehet: a fájdalomterápia mestere, Ming Chew egyedülálló módszerével gyógyszer és műtéti beavatkozás nélkül segít megszabadulni a fájdalomtól - ÖRÖKRE!
A MING-MÓDSZER ALAPJAI:


Állapotfelmérő, öndiagnosztizáló technikák, melyek segítségével egyéni panaszodra szabhatod a gyakorlatokat.


Tizenöt perces nyújtó- és erőfejlesztő gyakorlatsorok, amelyeket akár a nappalidban is végezhetsz.


Megfelelő hidratáció és ásványianyag-pótlás az optimális egészségi állapot elérése érdekében.
Ming Chew fizioterapeuta több mint húsz éve kezeli pácienseit saját módszerével. Úgy véli, a fájdalom oka sokszor a merev, összehúzódott izompólya (fascia), mely összenyomja az idegeket. Programja ezért ezt a csontjainkat, izmainkat és ízületeinket körülvevő kötőszövetet veszi célba, véglegesen orvosolva ezáltal a probléma gyökerét, nem csupán elfedve a tüneteket.
Próbáld ki Te is a Ming-módszert, és nyerd vissza mindössze napi tizenöt perc időráfordítással a mozgás szabadságát és az életkedvedet. Kezdj el fájdalommentesen élni!
Ming Chew fizioterapeuta, egykori testépítőbajnok és harcművész, aki munkája során a kínai orvoslás alapelveit is alkalmazza. Módszerével számos élsportolónak segített, sikereiről a New York Times, a Men's Health és a Daily News is többször hírt adott. Magánpraxist visz New York Cityben.

Szabadulj meg a fájdalomtól - örökre (könyv) író Ming Chew

 
2 990 Ft
Szerezd vissza éleslátásodat

Leo Angart

Egyszerűen, hatékonyan, minimális időráfordítással, természetes módon megtanulhatók a könyvben található gyakorlatok, amelyek a közel-és távollátás, az öregkori távollátás, a szemtengelyferdülés, a kancsalság, és egyéb szembetegségek gyógyítását is elősegítik.

 
2 990 Ft
-10%
Szerezd vissza éleslátásodat

Szerezd vissza éleslátásodat

Leo Angart

Látásjavítás könnyen és hatékonyan, gyorsan mutatkozó eredmények.

Leo Angart, a módszer megalkotója üzleti tanácsadó, szerző és tréningvezető. Huszonöt éven át ő is szemüveges volt, így személyes tapasztalatait osztja meg velünk, s immár több mint tizenöt esztendeje annak, hogy nem hord szemüveget.
Miben különbözik ez a módszer az eddig ismert látásjavító programoktól? A bemutatott eljárás sokkal átfogóbb, mint az eddig ismert, természetes látásjavító módszerek, mert a pszichikai területeket is magában foglalja, ezáltal a szemeddel kapcsolatos gondok fizikai és lelki okaira is fényt deríthetsz. Miért fontos ez? Mert tudományos kutatások bizonyítják, hogy a tökéletes látás feltételei 90%-ban pszichikai eredetűek. A szerző megközelítésmódja nagyon specifikus és személyre szóló, ezért kifejezetten a te látásproblémád mértékére szabott gyakorlatokat tudsz összeválogatni a kötetből.
A könyv egyszerű látásvizsgálatainak elvégzésével magad is ellenőrizheted a látásod szintjét, és folyamatosan figyelemmel követheted a fejlődésedet. Leo 

Angart látástréning módszere az alábbi esetekben eredményes:
- rövidlátás
- a távolra látás képességének csökkenése
- szemtengelyferdülés
- egyenetlen feszültségmintázatok a szaruhártyán
- időskori távollátás: amikor olvasószemüvegre van szükség
- szemkoordináció: amikor a szemek közelebbre vagy távolabbra fókuszálnak annál a tárgynál, amelyre a figyelem irányul 
- Ansiometropia amikor a két szem látóképessége különböző mértékű
- Amblyopia ("lusta szem" néven is ismeretes): olyan látásprobléma, amelynél az agy kikapcsolja az egyik szemből beérkező információkat 
- kancsalság: amikor az egyik szem kifelé vagy befelé kancsalít 

Győződj meg róla, hogy a te szemed is lehet tökéletesen egészséges! Próbáld ki a világsikerű Látástréning-programot!
Leo Angart 1996 óta tartja látástréning-tanfolyamait szerte a világon. A csoportfoglalkozásokkal és az ott szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos részletekért látogass el a következő honlapra: www.vision-training.com 

"Nincsenek ínyemre a hosszú távú projektek. Szeretem azt érezni, hogy már húsz perc -vagy még rövidebb idő- alatt előrelépést érek el, másként elveszítem az érdeklődésemet. Nem várom persze, hogy egyetlen gyakorlat elvégzése után tökéletes legyen a látásom, de azt igenis érzékelni akarom, hogy fejlődök, és nem csupán képzelem, hogy valami történik. Tehát az általam oktatott módszer gyorsan és látványosan működik."
 

Szerezd vissza éleslátásodat (könyv) író  Leo Angart

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2017.03.04
A készlet erejéig!
 

prev
12
next

Sorrend: