Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAz élet csírájában

Az élet csírájában
2 200 Ft

Az élet csírájában

 

Németh Attiláné

Hitelesen csak az tud nyilatkozni, akinek bőségesen állnak tapasztalatok a háta mögött ezekről az élő élelmiszerekről. Kérem, fogadják el a tapasztalataimat, hiszen nem csak évek óta termelem, fogyasztom, hanem saját magamon kísérletezem is. Mialatt beszélek a búzafű levéről, és a csírákról, el fogom mondani a kísérletezéseim tapasztalatait. Nem tudom különválasztani, mindkettőről együttesen fogok beszélni. Visszaigazolták a betegek, illetve egészségesek a állapotukat, és minden egyes szó, mondat, történés vitt az utamon. A tapasztalás, tudás. A tudás nem hiteles, ha más emberek nem tudják átélni, amit tudunk.


Az egész az életről szól!

A csíra, a búzafű, maga az élet. Amikor csíráról beszélek, akkor piciny magokra gondolok, amik elindulnak életútjukon, mint minden más élőlény. Megpattant magok egy-kettő vagy akár több milliméteres kis hajtásai.
Olyan vegyületekkel rendelkeznek, amelyek tartalmazzák a kifejlett növény számára nélkülözhetetlen anyagokat. Mindezek koncentráltan vannak jelen a növényben, hiszen kell, hogy biztosítsák a növényeknek az egészséges, és gyors fejlődést.

Gondoljunk az anyatejre. Ahogy az édesanya biztosítja gyermeke számára az élet indulásához nélkülözhetetlen anyatejet, úgy biztosítja a csírázó mag a növény számára a nélkülözhetetlen enzimek, vitaminok, ásványok több százszorosát. Szükséges, hogy a növény egészségesen tudjon fejlődni. Hogy a civilizáció ezek után hogyan szól bele, erről külön lehet beszélni.

Mi történik velünk, ha elfogyasztjuk?

A mi szervezetünkben fogja kifejteni azt a jótékony hatást, amelyet a növény fejlődéséhez tartogatott.
Mielőtt elmerülnék a részletekben, szeretnék azokhoz az emberekhez szólni, akik talán csak élvezeti értéke miatt fogyasztották eddig, vagy fogyasztják a csírákat. Mivel koncentrált a vegyülettartalmuk (1000-1500 szoros), így egy picinyke csírában több hatóanyag van, mint egy kifejlett növényben. Ami azt jelenti, hogy egy picike hagymacsíra hatóanyagát tekintve fölülmúlja egy kifejlett hagymáét. Ezt már tapasztalhatták, akik hirtelen elfogyasztottak egy egész doboz hagymacsírát. Ezért tudnak ezek a piciny növények olyan hatékonyan gyógyítani.

Az élet csírájában (könyv) írója Németh Attiláné


Ezokönyvek Keleverustól webárúház