Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA fogyás hét lakat alatt őrzött titkai

A fogyás hét lakat alatt őrzött titkai
2 900 Ft

A fogyás hét lakat alatt őrzött titkai  

Hatékonyan fogyni, egészségesnek maradni

Fajcsák Zsuzsanna

A lakat lehull, és feltárul előttünk egy ajtó, amin bármikor beléphetünk! Ez A fogyás hét lakat alatt őrzött titkai könyv a tartós fogyás, optimális testsúly és egészség megőrzéséhez szükséges - önmagunk által befolyásolható - életmódbeli tényezőket tartalmazza. A könyv, ami segít eligazodni a tudományos útvesztőkben, végre pontról pontra ismerteti teendőinket, kapaszkodót jelenthet az elbizonytalanodóknak.


Sokan a XXI. század egyik túlélő programjának tartják. A tudományos magyarázaton kívül, gyakorlati tanácsokkal segít, hogy ezeket a jótékony változtatásokat hogyan tudjuk személyre szólóan, lépésről lépésre végrehajtani.

A hét lakat egyenként egy-egy egészséghez, fogyáshoz szükséges alaptétel, amit hét fejezetre osztva olvashatunk. Ezeket a lakatokat felnyithatjuk egyenként is, és egyszerre az összeset, attól függően, milyenek a céljaink, mekkora elszántságunk, és erőnk van. Már egyetlen lakat megnyitása is segítséget jelent, de minél több "lakatot nyitunk meg", annál pozitívabb eredményt kapunk. A legátfogóbb ismeretek megszerzéséhez mind a hét fejezet - együttes - elolvasása segít hozzá. Célszerű lépésről lépésre haladnunk. Amit ma megtettünk, tartsuk meg, és lépjünk tovább! A lényeg, hogy megtegyük!

Az elmélet mellett alkalmazzuk a gyakorlati tanácsok ismereteit is! Megtarthatjuk a magyaros ízvilágot, mégis egészségesen táplálkozhatunk. Az útmutató követése, és alkalmazása nem a végzet, hanem egy új élet kezdete! Az eredmény: fiatalság megőrzése, az öregedés késleltetése, egészséges, aktív, minőségi élet! Ki nem szeretné elérni mindezt?

A fogyás hét lakat alatt őrzött titkai (könyv) írója Fajcsák Zsuzsanna


Ezokönyvek Keleverustól webárúház