Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekFogyj természetesen, élj egészségesen

-10%
Fogyj természetesen, élj egészségesen
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 960 Ft
Kezdete: 2014.03.11   A készlet erejéig!

Fogyj természetesen, élj egészségesen

Hagyd abba a fogyókúrákat, és kezdj el élni!

Andreas Moritz

Andreas Moritz, tucatnyi nagy sikerű egészségkönyv szerzője és a természetes életmód világhírű szakértője, a Fogyj természetesen, élj egészségesen könyvében is mélyreható és meghökkentő információkkal látja el olvasóit.
A fogyás szelíd, ám maradandó formáját ajánlja. Úttörő szemléletű könyvének üzenete: vegyük kezünkbe egészségünk irányítását, törekedjünk test-lélek-szellem egységének megteremtésére, melynek egyenes következményeként jön létre az optimális testsúly és a szervezet egész-sége. Ne a géneket hibáztassuk, hanem foglalkozzunk belső harmóniánk megteremtésével.

"Csak semmi megterhelő edzés. Semmiféle sebészi beavatkozás vagy éhezés. El kell szánnunk magunkat, hogy megszabaduljunk fizikai és érzelmi terheinktől, s a kalóriák számolgatása helyett egyetlen egységbe fogjuk létezésünket. Aki e megváltozott szemmel tekint magára, az a munka 80%-át már elvégezte" - véli  Andreas Moritz. E szemléletváltás a siker alapköve.

A kötetből megtudhatjuk, miért hatástalanok a hagyományos fogyókúrák, és miért hízunk vissza a "szakemberek" minden iparkodása ellenére. Arról is értesülhetünk, mi áll a tömeges elhízás hátterében és hogyan kerüljük el annak csapdáit.

A gyakorlatba könnyen átültethető tanácsok és testünk titkairól szóló mélyreható ismeretek a tartós fogyás és a stabil egészség megvalósulását segítik. Egyúttal rendkívül hasznos olvasmánynak bizonyulnak azok számára is, akik felelőséget éreznek egészségükért.

Fogyj természetesen, élj egészségesen (könyv) Andreas Moritz

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház