Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekFogyasztása ellenjavalt

-10%
Fogyasztása ellenjavalt
3 450 Ft
Kedv. ár: 3 105 Ft
Kezdete: 2015.01.11   A készlet erejéig!

Fogyasztása ellenjavalt

Hogyan betegít meg az ipar egészséges táplálékokkal

Hans-Ulrich Grimm

Az egészséges táplálkozás veszélyeztetheti az egészséget - amennyiben hiszünk a reklámoknak. A szupermarketek agyonmagasztalt termékei megbetegíthetnek, de még az életünket is megrövidíthetik. Orvosok, sőt hatóságok intenek óva az egészségesnek mondott élelmiszerektől - ám a hirdetések és tévéreklámok, az ipar milliós költségvetése ellenében nem tudják felemelni a szavukat. A túlzott vitaminfogyasztás idő előtti halálhoz vezethet.

A szív védelmével kecsegtető margarin szívpanaszokat okozhat. A zsírszegény joghurtok pedig hízásra hajlamosíthatnak, továbbá károsan befolyásolhatják a pszichét és a termékenységet. A biztosítók már tartanak a következményektől, növekvő egészségügyi költségekkel és termékfelelősségi ügyekkel számolnak, és az állítólagosan egészséges termékeket fentről új kockázati tényezőként sorolják be.

Hans-Ulrich Grimm bemutatja, hogyan teszik kockára egészségünket az élelmiszeripar üzleti stratégiái. Kinyomozta, hogyan működnek együtt az állami intézmények és a konszernek laboratóriumainak tudósai, a tudatosan táplálkozó fogyasztók kárára.

Fogyasztása ellenjavalt (könyv) író Hans-Ulrich Grimm

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház