Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMúmijó - a hegyek könnye

Múmijó - a hegyek könnye
2 500 Ft
Nincs raktáron

Múmijó - a hegyek könnye

 

Árendás László - Dr. Damdindorj Danima

 

A Múmijót kelet-Ázsiában a népi gyógyászatban nemes egyszerűséggel csak "hegyek könnyé-nek nevezik. Több mint háromezer éve használják. Lehet emésztőszervi  probléma, vírus vagy baktérium okozta fertőzés, légzőszervi megbetegedés, szív- és emésztőszervi probléma, húgyúti megbetegedés, vagy csonttörés, néhányat említve azon megbetegedések közül, amelyeknek a múmijó a javulását segíti elő. A múmijót napjainkbanis az egyeik legeredményesebb kúraként alkalmazzák.

Gyógyító ereje 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, természetes "szteroidokat" foszfolipideket, egy sor vitamint, olajokat és más biológiailag aktív anyagot tartalmaz. Összetevői miatt az immunrendszer megerősítésére is kiválóan alkalmas.
A Múmijó igazi kincs, mely a hegyek gyomrából származik, titkos lelőhelyei századok óta családi titokként apáról - fiúra szállnak.
Az ókorban görög, római, kínai, indiai orvosok is alkalmazták, az ősi könyvek mind megemlítik a Múmijó különleges gyógyító hatását.

 

Múmijó - a hegyek könnye - könyv tartalma:

1. Múmijó a "Sziklák Elixírje"
2. A múmijó eredete és hatásai
3. A múmijó kémiai összetétele, és az egyes összetevők szervezetre gyakorolt hatása
4. A múmijóval kapcsolatos kísérletek, melyek a szervezet különböző fiziológiai rendszereire gyakorolt hatását vizsgálták
5. Preparátumok észítése múmijóból
6. Tanácsok a múmijó alkalmazásához
7. Alkalmazási javaslatok betegségek szerint
8. Esetleírások

Múmijó - a hegyek könnye ( könyv) író Árendás László - Dr. Damdindorj Danima


Ezokönyvek Keleverustól webárúház