Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Betegségek alternatív gyógyítása könyvek


Sorrend:

prev
12
next

Mágneses erőtér-terápia

Mágneses erőtér-terápia

Sandra Sándor

Mágneses erőtér-terápia (könyv) író Sandra Sándor 

 
6 000 Ft
-10%
Meggyógyulhatsz 1-2 kötet

Meggyógyulhatsz 1-2 kötet

A betegségek valódi okai és gyógymódjai

Hulda Regehr Clark

Az amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeinknek két fő okozója van: a körülöttünk hemzsegő élősködők és a szervezetünkbe jutó szennyezőanyagok. Nem is hinnénk, hogy mindennapi életünk során mennyi káros hatás ér bennünket: az ételeinkből, a vízből, illatszereinkből, ékszereinkből, de még fogtöméseinkből és a levegőből is számos mérgező anyaggal terheljük szerveinket. Az ezektől legyengült szervezet pedig nyílt terepe az élősködőknek. Szabaduljunk hát meg tőlük! Hogyan? Erre ad választ a könyv részletesen, mélyrehatóan, konkrét receptekkel és gyógymódokkal, orvosi esetleírásokkal - mégis közérthetően, otthon is kivitelezhetően. A könyvből megismerheti a ZapperŽ nevű bioelektronikai készüléket, mely segítségével hatásosan irthatja ki szervezetéből a különböző vírusokat, baktériumokat, gombákat és élősködőket.

Meggyógyulhatsz 1-2 kötet (könyv) író Hulda Regehr Clark

 
6 500 Ft
Kedv. ár: 5 850 Ft
Kezdete: 2017.02.14
A készlet erejéig!
-10%
Megoldás az allergiára

Megoldás az allergiára

Dr. Leo Galland, Jonathan Galland

"Ebben a rengeteg titkot feltáró könyvben Dr. Galland túllép a hagyományos nyugati orvosláson, és olyan tudással ajándékozza meg olvasóit, amellyel visszafordíthatják az allergiájukat, és újra kicsattanó egészségnek örvendhetnek."
DR. FRANK LIPMAN, a The New York Times sikerlistás szerzője
Allergiajárvány terjed világszerte. Egymilliárdan szenvednek olyan allergiás megbetegedésekben, mint az asztma, a szénanátha, az ekcéma vagy a különböző ételallergiák. És ez csak a jéghegy csúcsa. Ebben az úttörő jelentőségű munkában a több tudományos díjat nyert Leo Galland feltárja azokat az egyre nagyobb számban megjelenő rejtett allergiákat, melyek súlygyarapodást, kimerültséget, depressziót, ízületi fájdalmat, fejfájást, ADHD-t, emésztési problémákat és sok egyéb nyavalyát okozhatnak. Megdöbbentő, új kutatások számolnak be arról, hogy a fentiek hogyan függnek össze az allergiával eredendően összekapcsolódó immunegyensúllyal.
A zseniális klinikai orvos, Dr. Galland azért tárja elénk ennek az áttörő erejű tudománynak az eredményeit, hogy több ezer olyan betegnek segíthessen megválaszolni a nagy kérdést - Doktor úr, mi bajom lehet? -, akiket titokzatos tünetek gyötörnek. Ebben a küldetésben a fia, Dr. Jonathan Galland - a szenvedélyes író az egészséges életmód témájában és a környezetvédelem pártolója - csatlakozik hozzá, miközben feltárják az igazságot, hogy amint a Föld környezeti egyensúlya, ugyanúgy a mi szervezetünk egyensúlya is eltolódott. A modern világ a sok szennyeződéssel, az egészségtelen étkezési szokásokkal, a testmozgás hiányával és az antibiotikumok túlzott használatával csak tüzeli az allergiák terén észlelt növekedést.
A Megoldás az allergiára mélyrehatóan megvizsgálja, hogyan állíthatjuk helyre az immunegyensúlyunkat a táplálkozásunkon és az életmódunkon keresztül, hogy gyógyszerek nélkül fordíthassuk vissza gyötrő allergiáinkat. Könnyen követhető táplálkozási programot kínál, mely egy Háromnapos Nagy Tisztítással kezdődik az emésztőutak kitakarítására, hogy újra a kezünkbe vehessük az irányítást.
Ha asztma, ekcéma vagy orrmelléküreg-gyulladás kínoz, ha eleged van a fájdalomból, a kimerültségből, a tompa agyműködésből, a súlygyarapodásból, a depresszióból és a szorongásból, vagy éppen azon tűnődsz, hogy mi állhat titokzatos tüneteid hátterében, akkor jó nyomon jársz: Dr. Galland klinikai gyakorlata és a legújabb tudományos eredményekre való egyedi rálátása segíthet visszakerülnöd az egészség útjára.
"A Megoldás az allergiára átírja a játékszabályokat! Végre egy tudományosan igazolt megközelítés az egyre terjedő allergiás megbetegedések problémájára."
DR. DAVID PERLMUTTER, a Gabonaagy című, The New York Times sikerlistás könyv szerzője
A szerzőről
DR. LEO GALLAND magas képzettségű belgyógyász orvos, az integrált gyógyászat világszerte elismert vezetője. A Harvard Egyetem és a New York Egyetem Orvostudományi Karán végzett, majd elnyerte a Linus Pauling-díjat úttörő meglátásával, mellyel több ezer orvos számára alakított ki egy új gyógyászati megközelítést. A The Fat Resistance Diet, a Tower Healing és a Superimmunity for Kids című könyvek szerzője, valamint a Foundation for Integrated Medicine igazgatója. www.drgalland.com
DR. JONATHAN GALLAND AZ INTEGRÁLT EGÉSZSÉGÜGYI OKTATÁS VEZÉREGYÉNISÉGE, VALAMINT A Huffington Post és a MindBodyGreen írója. A The Fat Resistance Diet több mint 100 receptjének megalkotója és a Pill Advised vezérigazgatója, ahol az integrált gyógyászat és a környezet-egészségügy összetalálkozik. www.pilladvised.com

Megoldás az allergiára (könyv) írók Dr. Leo Galland, Jonathan Galland

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2017.05.10
A készlet erejéig!
Múmijó - a hegyek könnye

Múmijó - a hegyek könnye


Árendás László - Dr. Damdindorj Danima

 

A Múmijót kelet-Ázsiában a népi gyógyászatban nemes egyszerűséggel csak "hegyek könnyé-nek nevezik. Több mint háromezer éve használják. Lehet emésztőszervi  probléma, vírus vagy baktérium okozta fertőzés, légzőszervi megbetegedés, szív- és emésztőszervi probléma, húgyúti megbetegedés, vagy csonttörés, néhányat említve azon megbetegedések közül, amelyeknek a múmijó a javulását segíti elő. A múmijót napjainkbanis az egyeik legeredményesebb kúraként alkalmazzák.

Gyógyító ereje 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, természetes "szteroidokat" foszfolipideket, egy sor vitamint, olajokat és más biológiailag aktív anyagot tartalmaz. Összetevői miatt az immunrendszer megerősítésére is kiválóan alkalmas.
A Múmijó igazi kincs, mely a hegyek gyomrából származik, titkos lelőhelyei századok óta családi titokként apáról - fiúra szállnak.
Az ókorban görög, római, kínai, indiai orvosok is alkalmazták, az ősi könyvek mind megemlítik a Múmijó különleges gyógyító hatását.

 

Múmijó - a hegyek könnye - könyv tartalma:

1. Múmijó a "Sziklák Elixírje"
2. A múmijó eredete és hatásai
3. A múmijó kémiai összetétele, és az egyes összetevők szervezetre gyakorolt hatása
4. A múmijóval kapcsolatos kísérletek, melyek a szervezet különböző fiziológiai rendszereire gyakorolt hatását vizsgálták
5. Preparátumok észítése múmijóból
6. Tanácsok a múmijó alkalmazásához
7. Alkalmazási javaslatok betegségek szerint
8. Esetleírások

Múmijó - a hegyek könnye ( könyv) író Árendás László - Dr. Damdindorj Danima

 
2 500 Ft
Nagyanyáink házipatikájából

Nagyanyáink házipatikájából

Házi gyógymódok A-tól Z-ig

Josette Rousselet-Blanc

Nagyanyáink gyógymódjai és jól bevált gyógyító szerei még ma is sokat segíthetnek. A különböző bajokra a pattanásoktól az égési sebeken, a hajproblémákon (zsíros, száraz, korpás), az izomgörcsökön, a fáradtságon, a másnaposságon, a dagadt lábon, a rovarcsípéseken, az emésztési zavarokon át egészen a szemölcsökig számos egyszerű, olcsó és természetes alapú szer létezik. Ezek közé tartozik az árnika, a perubalzsam, a Dakin-oldat és sok más szer, amelyek mind remekül kiegészítik a család házipatikáját.

Nagyanyáink házipatikájából (könyv) író Josette Rousselet-Blanc

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 490 Ft
-10%
pH csoda a cukorbetegségre

pH csoda a cukorbetegségre

Forradalmi étrend az I-es és II-es típusú cukorbetegeknek

Dr. Robert O. Young, Shelley Redford Young

Ha Ön is egyike azoknak a millióknak, akit a cukorbetegség sújt, ideje visszavágni! A pH csoda a cukorbetegségre könyv egy könnyen követhető programot kínál, amely segít abban, hogy átvegye az irányítást az I-es és a II-es típusú cukorbaj felett. Bemutatja, hogy miként tarthatja fenn azt a megfelelő lúgos belső környezetet, amire a testének szüksége van. Ez a kizárólag természetes alapokon nyugvó program segíthet Önnek lelassítani, megállítani, sőt akár vissza fordítani a betegséget, illetve azokat a károkat, amiket okozott. Nincs szükség nagy dózisú orvosságokra, amiket a legtöbb cukorbeteg használ. Az új módszerekre épülő program segítségével Ön csupán 12 hét leforgása alatt elkezdheti helyreállítani egészségét, és megújulhat lelkileg.

pH csoda a cukorbetegségre (könyv) író Dr. Robert O. Young, Shelley Redford Young

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
Su jok mindenkinek   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Su jok mindenkinek

Su jok mindenkinek

Legyen sajátmaga háziorvosa!

Park Jae Woo

"Su Jok: - a Su - a kézfej, a Jok - a lábfej. A kéz- és lábfej megfelelhetőségi rendszerének taglalását ez a könyv úgy tárja elénk, mintha ez a rendszer egy távirányítóként működne az emberi test egészsége között. A leírt gyógyító módszerek, úgy működnek, mint egy kicsinyített orvosi klinikák, amelyek természetes módon kezelik a test betegségeit. Ha figyelmesen áttanulmányozzuk, hogy mennyire tükröződik (ismétlődik) a kéz- és lábfejen testünk felépítése, akkor világossá válik számunkra ezen gyógymódok felhasználása, valamint a pontok és zónák elhelyezkedése, amelyeket egy fellépő betegség esetén kívánunk stimulálni."

Su jok mindenkinek (könyv) író Park Jae Woo

A Su-Jok magterápiás módszere

 

 

 
2 900 Ft
Nincs raktáron
-10%
ThetaHealing

ThetaHealing

Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

Vianna Stibal

1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.
A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.
A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos. A ThetaHealing könyv bemutatja, hogyan érhetjük el tudatosan a théta-állapotot, mit kell tennünk, hogy csupán hitrendszerünk és félelmeink megváltoztatásával megszüntessük betegségeinket. Ha útmutatása szerint kapcsolódunk a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához, testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.
A ThetaHealing könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.

ThetaHealing (könyv) író Vianna Stibal

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 400 Ft
Kedv. ár: 3 060 Ft
Kezdete: 2015.12.20
A készlet erejéig!
-10%
Többszintű gyógyulás

Rák, a megoldható feladat (CD melléklettel)


Balogh Béla


A daganatos betegségből való gyógyulás folyamata egyfajta belső utazás, melynek során új ismereteket és tapasztalatokat szerzünk, az értékrendünk szinte egyik pillanatról a másikra megváltozik.

 
2 940 Ft
Kedv. ár: 2 646 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Vészjelek a szemből

Vészjelek a szemből

Brucker, Kari -Wutta, Hans-P.

A makula-degeneráció (az éleslátás helyének elfajulása) olyan szembetegség, amely mindenkinél kialakulhat, de főleg az idős embereket érinti. Oka: a látóhártya rossz vérkeringése a szemfenéken. Bár a makula-degeneráció nem gyógyítható, ám különböző szemorvosi és természetgyógyászati módszerekkel javulás érhető el. A Vészjelek a szemből tanácsadó könyv megmagyarázza a tüneteket és bemutatja a kezelési lehetőségeket, valamint javaslatokkal és tanácsokkal látja el az olvasót a makula-degenerációra, a zöld hályogra és a szürke hályogra vonatkozóan.

 

Vészjelek a szemből (könyv) író Brucker, Kari -Wutta, Hans-P.

 
1 990 Ft
Víz a gyógyászatban

Víz a gyógyászatban

Sandra Sándor - Oláh Csaba Zsolt

A könyv a víz jelentőségét, élettani hatásait, szűkös forrásait mutatja be, és büszkén utalunk arra, hogy a világ élvonalába tartozunk a tökéletes biztonsággal iható vezetékes víz hozzáférhetőségében. Igen jó a helyzetünk a természetes vizek megóvását, a szennyvíztisztítást tekintve is.

Magyarország gyógyvíz-nagyhatalom. Szerencsés körülményeinek köszönhetően a Kárpát-medence földtörténete úgy alakult, hogy Magyarország területe alatt a mélyben hatalmas és különleges gyógyvízkincs található. Gyógyvizeink révén az elmúlt évtizedekben hazánkban hatalmas tapasztalati és tudományos balneológiai ismeret halmozódott fel. Célunk, hogy ezt a tudásmennyiséget minél érdekesebben és minél több aspektusból mutassuk be.

Kezdetben főként fizioterápiás, gyógytornász, egészségügyi turizmus, egészségügyi menedzser szakos hallgatóknak és szakembereknek szántuk könyvünket, melyet haszonnal forgathatnak az orvostanhallgatók is. A „vizes témákat” azonban komplex módon kívántuk feldolgozni, ezért a szélesebb kitekintés végett beleillesztettük vízügyi szakember, biológus, fizikus, geológus szerzők munkáit is.

A végeredmény olyan kötet lett, amely új ismereteket kínál képzett reumatológusoknak és a különböző diszciplinákban tevékenykedő kollégáknak, de hasonlóan izgalmas olvasmány lehet a téma iránt érdeklődő laikusok számára.

Gyógyturizmusunknak óriási lendületet adhat, ha gyógyvizeink kedvező hatásait minél szélesebb körben megismertetjük. Az elméleti tudás kiaknázása révén és a folyamatos innováció támogatásával a gyógyvizes kezelések kihagyhatatlan célponttá tehetik hazánkat – reményeink szerint – a beteg és az egészségtudatos emberek számára. Az átfogó elméleti tudást, tapasztalatokat megszerző munkatársak igen hatékonyan alkalmazhatják majd a gyakorlatban a gyógyvizek jótékony, gyógyító erejét.

Víz a gyógyászatban (könyv) írók Sandra Sándor - Oláh Csaba Zsolt

 
4 900 Ft
Alternatív medicina   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Alternatív medicina

Alternatív medicina

Tudományos és spirituális mérce a bölcs választáshoz

Dr. Dónal O' Mathúna, Dr. Walt Larimore

Az egészséggel kapcsolatos ismereteknek és lehetőségeknek ma már olyan bőséges a tárházuk, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik közöttük. Ráadásul a döntés súlya többnyire ránk nehezedik: nekünk kell mérlegelnünk, hogy - a kockázatokkal számolva - egy adott kezelést elfogadunk, vagy inkább elutasítunk. Különösen igaz ez az alternatív gyógymódokra, hiszen itt nagy a bizonytalanság, rengeteg a kérdés, és homlokegyenest eltérőek a válaszok. Elég ezt a témát egy baráti összejövetelen szóba hozni, és garantált, hogy percek alatt parázs vita keveredik... A legtöbb dilemmát a hatásosság problémája okozza, de a keresztény ember számára emellett a kezelés "spirituális töltete" legalább olyan fontos.

Alternatív medicina (könyv) író Dr. Dónal O' Mathúna, Dr. Walt Larimore

 
4 500 Ft
Gyógyítás otthon 1

Gyógyítás otthon 1

22 féle betegség gyógymódjai

Talp -és kézmasszázs térképekkel, akupresszúrás meridiánokkal

Kürti Gábor

Mi teszi vonzóvá az otthoni gyógyítás-t, a természetes gyógymódokat? Elsősorban az, hogy bárki számára elérhetők, és mellékhatás nélkül alkalmazhatók. 
A több évszázados tapasztalatokon nyugvó népi gyógymódok hívei az európai és a távol-keleti tapasztalatokat egységes szerkezetben ötvözve tanulmányozhatják ebben a könyvben. Kürti Gábor, akit természetgyógyászati rendeléséről és a Természetgyógyászat Magazinban havonta megjelenő cikkeiből sokan ismernek, közérthető tanácsokat ad a leggyakrabban előforduló betegségek házi gyógyításához, a kiváltó okok és a tünetek otthoni kezeléséhez. 
Az orvosi diagnózist és kezelést persze nem helyettesíthetjük házi gyógymódokkal, de kiválóan kiegészíthetjük velük az orvosi terápiát, és gyorssegélyként ugyancsak alkalmazhatjuk az itt leírtakat. A könyvet azok figyelmébe is ajánljuk, akik nem betegek, és a jövőben is szeretnének egészségesek maradni.

Gyógyítás otthon 1 (könyv) író Kürti Gábor
 
1 300 Ft
Mágnes terápia

Mágnes terápia

Praktikus kézikönyv

Waltraud-Maria Hulke

Egyre több ember fordul olyan tünetekkel orvoshoz, amelyeknek nem lehet feltárni a pontos okát. Legfőbb ideje tehát, hogy újra felfedezzük a Föld által nyújtott ősi energiát, mert a mágnesterápia segítségével teljesen rendbe hozhatjuk testünk energiaháztartását. A mágnes gyakorlati használatának módjai példákkal illusztrálva kerülnek bemutatásra, és rendkívüli spirituális jelentőségét is megismerhetjük a kötetből.

Mágnes terápia (könyv) író Waltraud-Maria Hulke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Nincs raktáron

prev
12
next

Sorrend: