Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

Betegségek alternatív gyógyítása könyvek


Sorrend:

12

-10%
ThetaHealing

ThetaHealing

Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

Vianna Stibal

1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.
A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.
A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos. A ThetaHealing könyv bemutatja, hogyan érhetjük el tudatosan a théta-állapotot, mit kell tennünk, hogy csupán hitrendszerünk és félelmeink megváltoztatásával megszüntessük betegségeinket. Ha útmutatása szerint kapcsolódunk a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához, testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.
A ThetaHealing könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.

ThetaHealing (könyv) író Vianna Stibal

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 400 Ft
Kedv. ár: 3 060 Ft
Kezdete: 2015.12.20
A készlet erejéig!
-10%
Többszintű gyógyulás

Rák, a megoldható feladat (CD melléklettel)


Balogh Béla


A daganatos betegségből való gyógyulás folyamata egyfajta belső utazás, melynek során új ismereteket és tapasztalatokat szerzünk, az értékrendünk szinte egyik pillanatról a másikra megváltozik.

 
2 940 Ft
Kedv. ár: 2 646 Ft
Kezdete: 2013.04.06
A készlet erejéig!
Vészjelek a szemből

Vészjelek a szemből

Brucker, Kari -Wutta, Hans-P.

A makula-degeneráció (az éleslátás helyének elfajulása) olyan szembetegség, amely mindenkinél kialakulhat, de főleg az idős embereket érinti. Oka: a látóhártya rossz vérkeringése a szemfenéken. Bár a makula-degeneráció nem gyógyítható, ám különböző szemorvosi és természetgyógyászati módszerekkel javulás érhető el. A Vészjelek a szemből tanácsadó könyv megmagyarázza a tüneteket és bemutatja a kezelési lehetőségeket, valamint javaslatokkal és tanácsokkal látja el az olvasót a makula-degenerációra, a zöld hályogra és a szürke hályogra vonatkozóan.

 

Vészjelek a szemből (könyv) író Brucker, Kari -Wutta, Hans-P.

 
1 990 Ft
A vízgyógyászat ABC-je   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A vízgyógyászat ABC-je

A vízgyógyászat ABC-je 

1990-es, jó állapotú antikvár példány

Kneipp Sebestyén természetes és eredményes gyógymódja

Dr. Albert Schalle

A víz- és gyógynövénykúra szelíd módszer, amely a természet és benne az ember gyógyító erejére támaszkodik. Sebastian Kneipp világhírű gyógymódja kiállta az idők próbáját – egyre terjed és fejlődik ma is. Egyszerű, eredményes, kíméletes és sokoldalú. Pénzbe sem kerül: bárki alkalmazhatja otthonában, saját fürdőszobájában is.
Víztaposás, gőzölés, lemosás, zuhanyozás, egész- és részfürdők: emellett gyógyteák, táplálkozási tanácsok, ésszerű életmód. Gyógykezelések mellékhatások nélkül – fertőző, lázas betegségekre, daganatos megbetegedésekre, szervi elváltozásokra, idegrendszeri bántalmakra.
„A hideg víz a legrégibb, a legolcsóbb, a legbiztosabb és legegészségesebb szépségápoló és megfiatalító eszköz” – írja OLÁH ANDOR AZ ELŐSZÓBAN, amely a természetgyógyászat legkorszerűbb eredményeivel és saját, tudományos alapokon nyugvó diétajavaslataival egészíti ki a könyvet.
Sebastian Kneipp súlyos tüdőbetegségét vízkúrával gyógyította meg. Útja mindenki és mindenfajta betegség előtt nyitva áll!

A vízgyógyászat ABC-je (könyv) író Dr. Albert Schalle

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 000 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Energiagyógyászat

Energiagyógyászat

Donna Eden - David Feinst

Az Energiagyógyászat című könyv több mint száz megoldást kínál a gyakori betegségek, stressz megszüntetésére, egy-egy ötperces gyakorlatsor bemutatásával.

Az energiagyógyászat területén alapműnek számító könyv írója Donna Eden huszonkét év gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, amelynek alapján saját, általa energia-kineziológiának nevezett rendszert dolgozott ki, s így megteremtette napjaink egyik legátfogóbb energiagyógyászati iskoláját

Összegezte a csakrákról szóló ájurvédikus tudást, a meridiánokhoz kapcsolódó kínai akupunktúrarendszert, a bennszülött amerikai indiánok gyógyászatát, a reikit és az elmetornát (Brain Gym), majd ezeket továbbfejlesztve alakította ki világsikerű elméletét és gyakorlatát. Donna Eden számtalan egészségügyi problémán keresztül közelíti meg az alternatív gyógyítási gyakorlatot mind a gyógyító, mind pedig a beteg szemszögéből. Érzi és látja a test finomenergiáit, amelyek az egészség vagy a betegség hátterében állnak, s a laikusok számára is érthetően magyarázza el, miként bánjunk ezekkel.

Az Energiagyógyászat könyv számtalan ábrája pontosan megmutatja a teendőket a gyógyulás érdekében

Ábrázolja a tennivalókat, a követendő gyakorlat és mozgássorokat, testhelyzeteket. Több mint száz gyors megoldást kínál a gyakori betegségek és a stressz megszüntetésére. Egészségünk és testi-lelki egyensúlyunk megőrzése többé nem okoz gondot, s mindezt egy ötperces gyakorlatsornak köszönhetjük.

Az energiagyógyászat könyv ajánlható mindazoknak, akik fogékonyak vagy gyakorolják is az energiagyógyászat, illetve az azzal határos területek eljárásait: jóga, kineziológia, akupresszúra, akupunktúra, ajurvédikus gyógyászat, vezetett meditáció, holisztikus gyógyászat, homeopátia, mágneses terápiák, masszázsterápia, naturopátia, csi-kung, reflexológia, reiki, shiacu és ohashiacu, érintés- és gondolatterápia, más meditációs és érintéses terápiák.

Az energiagyógyászat könyv rövid tartalma

 

Az energiagyógyászat könyv első fejezetében  ahogy Eden mondja, a test végtelen intelligenciával tudja, mire van szüksége, és képes önmagát meggyógyítani, ha megvan hozzá minden segítő körülmény. A munka az energiával nem más, mint a munka a lélekkel, azaz lelki kapcsolatra van szükségünk, az egyensúly helyreállításához.

A test energiaháztartásának jelrendszere tanulható. Először magát az energiatestet kell megismernünk, a meridiánokat, pontokat, amelyek stimulálásával befolyást gyakorolhatunk fizikai testünkre is. A kapcsolat az energiatest és a fizikai test közt állandó, kétirányú és befolyásolható, ez az energia-gyógyászat alapja.

Minden szerv, izom csoport, a csontozat ábrázolása a megfelelő energiatesti vonatkozásban történik, minden fejezet végén gyakorlatok és utasítások találhatóak az energiablokkok eltávolítására, megszüntetésére, azaz a gyógyítás érdekében.

 

Az energiagyógyászat könyv következő fejezete az aurával, a kelta „szövettel” és az alapvető „ráccsal” foglalkozik, azaz ahogy a kelta hagyományban őrződött meg az emberi test energiahálója és annak mintázata, hasonlóan az ázsiai hagyományhoz. A szerző ismerteti a csakrákon alapuló ismereteit, tanításait is, amelyek az ázsiai hagyományból táplálkoznak.  Az aurát is lehetséges és olykor szükséges gyógyítani, ez visszahat a testre.

 

Az energiagyógyászat könyv következő fejezetében az „Öt ritmusról” van szó. Ez nem más, mint annak a felismerése, hogy az energia hullámban mozog, a hullámnak mintázata van, annak pedig ritmusa. A ritmus egyfajta térkép, amely mutatja a követhető utat saját pszichénkhez. Az emberi életnek is van egy sajátos ritmusa, amit meg kell tanulnunk felismerni és követni. Öt évszakot vázol fel: tél, tavasz, nyár, „indián nyár”, ősz. Ezek azonosítása, tulajdonságaik felismerése és a velük összefüggésben végzett gyakorlatok gyógyulást jelentenek.

 

Az energiagyógyászat könyv következő fejezetei a különböző betegségekkel és a fájdalommal, mint az energiarendszer diszfunkcióival foglalkoznak. Az izomzat és a fogazat is egyfajta kijelzői a betegségeknek és az általuk mutatott jelek is alkalmasak diagnózisra. A fájdalomnak is hét, a testen végighúzódó vertikális zónája van. A szerző foglalkozik az elektromágneses sugárzások élettani hatásaival is.

Energiagyógyászat (könyv) írói Donna Eden - David Feinst

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
5 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Érintés nélküli gyógyítás

Érintés nélküli gyógyítás

Taraczközi István

Az Érintés nélküli gyógyítás könyv a hazánkban rohamosan terjedő alternatív gyógyászat műhelyébe vezet bennünket. A 18 db grafikával megjelenő könyv lehetőséget ad, s egyben bizonyítja, hogy ezen gyógyító képességgel mindenki rendelkezik, csak az eddigi tanfolyamokon mindig a gyógyító valamilyen emberfeletti tulajdonságára hivatkoztak. Nem emberfeletti, hanem emberi lehetőségről van szó.

Érintés nélküli gyógyítás (könyv) író Taraczközi István

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben

12

Sorrend: