Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÁjurvéda, A szív és érrendszeri betegségek gyógyításában

Ájurvéda, A szív és érrendszeri betegségek gyógyításában
3 900 Ft

Ájurvéda, A szív és érrendszeri betegségek gyógyításában

Wolfgang Schachinger, Ernst Schrott

Az ájurvéda ősi, indiai orvostudomány, a test és az ezzel kapcsolatban levő szellem és lélek közötti összefüggések ismeretén alapszik. 

E mindennapi használatra szóló, színes fotókkal illusztrált kézi könyv részletesen és közérthetően mutatja be a Maharishi Ájurvéda legfontosabb alapelveit. Ismerteti a testtípusok szerepét, azok meghatározásának módját, valamint azokat az okokat, melyek az Ájurvéda szerint a legfőbb szerepet játsszák a betegségek kialakulásában. Az Ájurvéda című könyv felvázolja az ősi tudás és a legmodernebb felfogások közötti néhol megdöbbentő egyezéseket, s rámutat, mennyi mindent tehetünk mi magunk egészségünk, jó közérzetünk s harmonikus lelki fejlődésünk megteremtéséért.

Az Ájurvéda című könyv számos jó tanáccsal lát el minket olyan kérdésekben is, mint a testtípusokra szabott, szív- és érvédő étrend és sportolás, vagy a stressz kezelésének hatékony lehetőségei. Mindemellett ismerteti a meditáció, a fogyókúra és a dohányzásról való leszokás hatékony módjait, továbbá olyan kiegészítő terápiákat, mint a zene- és aromaterápia. Az Ájurvéda című könyv érinti a védikus asztrológia (Dzsjótis) és építészet (Szthápatja véda) alkalmazásának harmonizáló hatásait is.Dr. Wolfgang Schachinger Innsbruckban szerezte meg orvosi diplomáját; 1984 óta általános orvosként dolgozik Ried/Innkreisban (Felső-Ausztria). Praxisához egy Maharishi Ájurvéda Egészségközpont is csatlakozott, ahol az Ájurvéda orvoslás minden klasszikus gyógymódját sikerrel alkalmazzák.Dr. Ernst Schrott Münchenben végezte el az orvosi egyetemet. 1984 óta saját pacientúrával rendelkező természetgyógyász. A regensburgi Maharishi Ájurvéda Egészségközpont elismert vezetője. Az ájurvédikus tudást India vezető Ájurvéda orvosaitól sajátította el.

Ájurvéda, A szív és érrendszeri betegségek gyógyításában (könyv) írói: Wolfgang Schachinger, Ernst Schrott

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház