Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

MAZDAZNAN KÖNYVEK


Mi a Mazdaznan?

Otoman Zar Adusht Hanish (1844-1936) újra hirdette az emberiségnek az ősrégi zarathusztrai szabadságüzenetet. Ő – mint ahogy maga mondta – semmi újat nem alkotott, hanem csak a legtisztább, s legegyszerűbb élettörvényeket öntötte újkori nyelvezetbe. Egy olyan forrásból merített, ahol e törvények és tanítások eredeti tisztaságukban megőrződtek. Ezek az ősi tanítások teszik ki új köntösben, azaz az újkori ember nyelvére lefordítva a Mazdaznan-üzenet tartalmát.

A Mazdaznan az élet minden területét átfogó tanítások rendszere, egy tudományos életfilozófia, és egy filozofikus élettudomány, mely az ön-nevelésen alapszik, azzal a céllal, hogy életünk kivirágozzék, hogy egészségesek legyünk testileg, lelkileg és szellemileg, miáltal feladatunkat itt a Földön hatékonyan el tudjuk látni.

A Mazdaznan tanítás nem egy mesterséges, újkeletű rendszer, melynek még ki kell állnia a próbát, hanem sokezeréves gyakorlati tapasztalatokon és felismeréseken nyugszik, melyek a természet könyvének tanulmányozásán alapulnak. Ez a könyv – az élő természet – kétségkívül legfontosabb s legértékesebb tankönyvünk.

E tanítások senkire nicsenek rákényszerítve. Mindenki maga dönti el, hogy elfogadja-e, alkalmaza-e vagy figyelmenkívül hagyja. Tehát - az, hogy az emberek követik-e a tanításokat, az az ő dolguk, de ... a döntéseik, tetteik következtével mindenképpen számolniuk kell.

Testünk a szellem eszköze. Minél tökéletesebb a test és szervei, s minél harmonikusabban tudják a sejtek ellátni feladatukat, annál tökéletesebben tudja a szellem a testet „használni“, és annál inkább meg tud nyilatkozni a test által.


Sorrend:

Mazdaznan Egyiptomi gyakorlatok

Mazdaznan Egyiptomi gyakorlatok

Ez egy speciális füzet. Azoknak ajánlott, akik már a MAZDAZNAN légzés tudományában némi ismerettel rendelkeznek s tovább kívánnak jutni az önfejlesztésben. Nem elsősorban a ma divatos erőkifejtő gyakorlatokkal, hanem a többoldalú, testet, lelket, szellemet fejlesztő - egyiptomi gyakorlatokkal. Minél jobban behatolunk a gyakorlatok szellemébe, annál tisztább lesz a fej, s éppen ez a fő jele annak, hogy test, lélek és szellem egészségesek. “Vezessenek a nemes célok, mik jóakaratból erednek ..., melyben tehetségeinket a legelönyősebben felhasználhassuk a magunk és a közösség számára.” - Szorgalom, kitartás és bizalom ...

Mazdaznan Egyiptomi gyakorlatok (könyv)

 
1 500 Ft
Mazdaznan Légzésgyakorlatok

Mazdaznan Légzésgyakorlatok

Elmélet és gyakorlat (részletek)

Dr. Hanish alapján

A tudatos légzés fontosságáról; Fesztelenítő gyakorlat; Gyakorolni, gyakorolni, mindig csak tovább gyakorolni...; A tudatos légzés; Yima gyakorlat (Kilégzőgyakorlat); Az Airyama gyakorlat (Belégzőgyakorlat);; Az előkészületekről; A testhelyzet; A légzés menete; A cél; A légzés a legfontosabb gyógyfaktor!; Az 1.,2. és 3 ütemes légzőgyakorlat.

Mazdaznan Légzésgyakorlatok (könyv)

 
2 200 Ft

Mazdaznan módszerek

összefűzött jegyzet

A füzetben a természet által nyújtotta ősrégi módszerekből nyújtunk praktikus megvalósításra ösztönző ízelítőt.

Mazdaznan módszerek

 
800 Ft
Mi a Mazdaznan és mit nyújt számomra

Mi a Mazdaznan és mit nyújt számomra

Dr. Hanish alapján

A szó a zend nyelvből származik. Jelentése: mestergondolat ill. a gondolat, amely mindent mesterel. A mazdaznan az egész világ számára szóló hír, és mindent felölel: a gondolatot, a szót, és a tettet. A mazdaznan a legrégibb és legátfogóbb Élettan, amely az emberiségnek megadatott. Magába foglalja minden filozófiai, szociológiai, természettudományi és vallási rendszer összes alapvető igazságát, melyek valaha az emberiség tudására jutottak.

A tartalomból: A tudatos légzés fontosságáról; Fesztelenítő gyakorlat; Gyakorolni, gyakorolni, mindig csak tovább gyakorolni...; A tudatos légzés; Yima gyakorlat (Kilégzőgyakorlat); Az Airyama gyakorlat (Belégzőgyakorlat);; Az előkészületekről; A testhelyzet; A légzés menete; A cél; A légzés a legfontosabb gyógyfaktor!; Az 1.,2. és 3 ütemes légzőgyakorlat.

Mi a Mazdaznan és mit nyújt számomra (könyv) Dr. Hanish

 
1 500 Ft

Sorrend: