Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

MAZDAZNAN KÖNYVEK


Mi a Mazdaznan?

Otoman Zar Adusht Hanish (1844-1936) újra hirdette az emberiségnek az ősrégi zarathusztrai szabadságüzenetet. Ő – mint ahogy maga mondta – semmi újat nem alkotott, hanem csak a legtisztább, s legegyszerűbb élettörvényeket öntötte újkori nyelvezetbe. Egy olyan forrásból merített, ahol e törvények és tanítások eredeti tisztaságukban megőrződtek. Ezek az ősi tanítások teszik ki új köntösben, azaz az újkori ember nyelvére lefordítva a Mazdaznan-üzenet tartalmát.

A Mazdaznan az élet minden területét átfogó tanítások rendszere, egy tudományos életfilozófia, és egy filozofikus élettudomány, mely az ön-nevelésen alapszik, azzal a céllal, hogy életünk kivirágozzék, hogy egészségesek legyünk testileg, lelkileg és szellemileg, miáltal feladatunkat itt a Földön hatékonyan el tudjuk látni.

A Mazdaznan tanítás nem egy mesterséges, újkeletű rendszer, melynek még ki kell állnia a próbát, hanem sokezeréves gyakorlati tapasztalatokon és felismeréseken nyugszik, melyek a természet könyvének tanulmányozásán alapulnak. Ez a könyv – az élő természet – kétségkívül legfontosabb s legértékesebb tankönyvünk.

E tanítások senkire nicsenek rákényszerítve. Mindenki maga dönti el, hogy elfogadja-e, alkalmaza-e vagy figyelmenkívül hagyja. Tehát - az, hogy az emberek követik-e a tanításokat, az az ő dolguk, de ... a döntéseik, tetteik következtével mindenképpen számolniuk kell.

Testünk a szellem eszköze. Minél tökéletesebb a test és szervei, s minél harmonikusabban tudják a sejtek ellátni feladatukat, annál tökéletesebben tudja a szellem a testet „használni“, és annál inkább meg tud nyilatkozni a test által.


Sorrend:

Mazdaznan Egyiptomi gyakorlatok

Mazdaznan Egyiptomi gyakorlatok

Ez egy speciális füzet. Azoknak ajánlott, akik már a MAZDAZNAN légzés tudományában némi ismerettel rendelkeznek s tovább kívánnak jutni az önfejlesztésben. Nem elsősorban a ma divatos erőkifejtő gyakorlatokkal, hanem a többoldalú, testet, lelket, szellemet fejlesztő - egyiptomi gyakorlatokkal. Minél jobban behatolunk a gyakorlatok szellemébe, annál tisztább lesz a fej, s éppen ez a fő jele annak, hogy test, lélek és szellem egészségesek. “Vezessenek a nemes célok, mik jóakaratból erednek ..., melyben tehetségeinket a legelönyősebben felhasználhassuk a magunk és a közösség számára.” - Szorgalom, kitartás és bizalom ...

Mazdaznan Egyiptomi gyakorlatok (könyv)

 
1 500 Ft
Mazdaznan Havi tanácsok

Mazdaznan Havi tanácsok

Dr. Hanish alapján

Az év 12 hónapjára lebontva konyhai és testápolási ismeretek, tanácsok, betegségek kezelése az adott hónapban.


Akiben már felmerült az igény a változtatásra, arra, hogy jobban, és eredményesebben vezesse mindennapjait, az a Havi tanácsokban egy kimeríthetetlen kincseskamrát ismer fel, telis-tele tanácsokkal, melyek őt testileg és szellemileg egészséghez és eredményhez juttatják, ha értelemmel és bölcsen használja azokat. Legjobb minden hónapban magunkban egy havi programot azon pontokból felállítani, amelyeket lelkiismeretesen véghez akarunk vinni. Teljesen önként a következő évben egy kibővített programot fogunk magunknak csinálni és lassanként észleljük azt az áldást, mely a változatosságban és az időt, pénzt megtakarító ökonómiában rejlik. Aztán örülünk, hogy megtaláltunk egy kipróbált s működő útmutatást, mely életünket egyszerűbbé, s ezáltal könnyebbé is tette.

Mazdaznan Havi tanácsok (könyv)

 
4 000 Ft
Nincs raktáron
Mazdaznan Légzésgyakorlatok

Mazdaznan Légzésgyakorlatok

Elmélet és gyakorlat (részletek)

Dr. Hanish alapján

A tudatos légzés fontosságáról; Fesztelenítő gyakorlat; Gyakorolni, gyakorolni, mindig csak tovább gyakorolni...; A tudatos légzés; Yima gyakorlat (Kilégzőgyakorlat); Az Airyama gyakorlat (Belégzőgyakorlat);; Az előkészületekről; A testhelyzet; A légzés menete; A cél; A légzés a legfontosabb gyógyfaktor!; Az 1.,2. és 3 ütemes légzőgyakorlat.

Mazdaznan Légzésgyakorlatok (könyv)

 
2 200 Ft

Mazdaznan módszerek

összefűzött jegyzet

A füzetben a természet által nyújtotta ősrégi módszerekből nyújtunk praktikus megvalósításra ösztönző ízelítőt.

Mazdaznan módszerek

 
800 Ft
Mi a Mazdaznan és mit nyújt számomra

Mi a Mazdaznan és mit nyújt számomra

Dr. Hanish alapján

A szó a zend nyelvből származik. Jelentése: mestergondolat ill. a gondolat, amely mindent mesterel. A mazdaznan az egész világ számára szóló hír, és mindent felölel: a gondolatot, a szót, és a tettet. A mazdaznan a legrégibb és legátfogóbb Élettan, amely az emberiségnek megadatott. Magába foglalja minden filozófiai, szociológiai, természettudományi és vallási rendszer összes alapvető igazságát, melyek valaha az emberiség tudására jutottak.

A tartalomból: A tudatos légzés fontosságáról; Fesztelenítő gyakorlat; Gyakorolni, gyakorolni, mindig csak tovább gyakorolni...; A tudatos légzés; Yima gyakorlat (Kilégzőgyakorlat); Az Airyama gyakorlat (Belégzőgyakorlat);; Az előkészületekről; A testhelyzet; A légzés menete; A cél; A légzés a legfontosabb gyógyfaktor!; Az 1.,2. és 3 ütemes légzőgyakorlat.

Mi a Mazdaznan és mit nyújt számomra (könyv) Dr. Hanish

 
1 500 Ft
Mazdaznan  A víz életelixír

Mazdaznan  A víz életelixír

Dr. Hanish

A tartalomból: A Mazdaznan desztilláltvíz-kúra; Nátron Kúra; Borkőpor kúra; Agar-Agar; Mazdaznanról; Az otthoni Vízdesztilláló készülék.

Csak egy szer létezik, mely át tudja mosni a vért: a holt víz, a nyers, desztillált víz, mely semmiféle életcsírát, életszervezetet, kemikáliát, stb. sem tartalmaz. Ennek azonban valódi desztillált víznek kell lennie, a forralt víz nem megfelelő, nem elegendő. A desztillált víz tehát olyan kicsapódó vízgőz, melyben semmiféle életlehetőség sincs, vagy akár bármi kifejlődésének a lehetősége is kizárt. Ezért hívják holt víznek. Az ilyen víz azonban nem is tud lerakódásokat létrehozni a szervezetben, hanem csupán egyetlen tulajdonságát fejti ki: nehézségét. Nehézsége folytán nyomást gyakorol a vérben felgyülemlett szervetlen ásványi anyagokra és savakra, ill. minden idegen anyagra és elemre, melyek a vérbe kerültek, és a szerveket gyengítik és megbetegítik. A víz 10-20 percen belül kifejti nyomását a vérre, úgymond átnyomakszik az egész szervezeten. A vízkúra alkalmával gondoskodunk arról, hogy ez a nyomás folyamatos legyen, mert a nap folyamán ismételten, újra s újra iszunk desztillált vizet. Így már viszonylag rövid idő múlva sok méreganyagtól szabadulunk meg.

Mazdaznan  A víz életelixír (könyv) Dr Hanish

 
1 500 Ft
Nincs raktáron

Sorrend: