Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekHolddiéta

-10%
ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
Holddiéta
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 961 Ft
Kezdete: 2019.01.22   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Szatmári Nóra

 

A Hold változásának számtalan élettani vonatkozása van, köztük a testsúlyra és a tápanyagokra gyakorolt hatása. A Holddiéta könyvből megtudhatjuk, a Hold fázisai milyen hatással vannak a szervezetre, megismertet a Hold ritmusának megfelelő táplálkozással, sőt, megtudhatjuk belőle, hogy a Hold állatjegyekben járásának milyen különböző táplálkozási módjai léteznek.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

 • A Hold változásának számtalan élettani vonatkozása van, köztük a testsúlyra és a tápanyagokra gyakorolt hatása. A Holddiéta könyvből megtudhatjuk, a Hold fázisai milyen hatással vannak a szervezetre, megismertet a Hold ritmusának megfelelő táplálkozással, sőt, megtudhatjuk belőle, hogy a Hold állatjegyekben járásának milyen különböző táplálkozási módjai léteznek.
  Egészséges táplálkozás összhangban a természettel?
  Igen, létezik! A Holdfázisokhoz és a mindenkori holdálláshoz igazodó napi táplálkozási útmutató nagy segítséget nyújt abban, hogy miként éljük meg a természet változásait, s hogyan igazodjunk étrendünkkel a Hold eltérő fázisaihoz.
  Szeretnél néhány felesleges kilótól megszabadulni, netán erőteljesen túlsúlyos vagy, s egy hatékony módszert keresel? Nos, akkor ezen könyv oldalain meg fogod találni a célodhoz vezető, könnyen követhető technikát. A Holdban ideális partnerre találsz, úgy segíti utad, hogy az ne legyen túlzottan megerőltető, mégis garantált a siker!
  Mit jelent a Holddiéta?
  Reggelente inkább valami gyümölcsösre, vagy esetleg éppen egy nagyon tápláló teljes kiőrlésű szendvicsre vágyunk? Délben inkább egy könnyű saláta, vagy valami szaftos sült jár az eszünkben? És este?
  Válasz: Mindegy! Ugyanis bárki, aki táplálkozás során a Hold hatásait is figyelembe veszi, sosem kell megbánnia azt, hogy mit vett magához.
  Nem az a cél, hogy vadonatúj módszerekkel, varázslatos ötletekkel hirtelen fogyást idézzünk elő. A célunk sokkalta inkább az, hogy felhívjuk a figyelmet néhány természetes összefüggésre, s ennek segítségével a tudatosabb táplálkozás alkalmazásával javítsuk testünk egészségi állapotát, és így kerüljük el a nem kívánt túlsúlyt.
  A Holddiéta mindenki számára egyedileg személyre szabott, hiszen nem csak a Hold fázisaihoz igazodik, hanem Te magad állítod össze az étrendet, igazodva a Hold járásához, a fogyasztható ételekhez!
  A naptár segítséget nyújt a Hold mozgása szerinti helyes étkezéshez és a sikeres fogyókúrához. A különböző oldalakon a dátum alatt megtalálhatóak receptek, tanácsok, információk a Holddiétáról."

 • Státusz
  ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben