Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekHogyan legyek vegán?

-10%
Hogyan legyek vegán?
1 450 Ft
Kedv. ár: 1 305 Ft
Kezdete: 2015.02.04   A készlet erejéig!

Hogyan legyek vegán?

Átállás harminc nap alatt

Sarah Taylor

Szeretne lefogyni, meggyógyulni vagy egyszerűen csak tele lenni energiával? Szeretné megelőzni a betegségek kialakulását? Szeretné megmenteni állatok ezreit a szenvedéstől és a haláltól valamint radikálisan csökkenteni az ökológiai lábnyom Földünkre gyakorolt hatását?
Ha igen, mindezt most egyszerűen megteheti! Ön is áttérhet a vegán életmódra... mindössze harminc nap alatt! Ha eddig még csupán hallomásból ismerte a vegán táplálkozást - esetleg néhány ismerőse a követője is -, most viszont már szeretné kipróbálni is, ez a könyv Önnek íródott! A Hogyan legyek vegán? könyv célja ugyanis nem az, hogy bárkit is meggyőzzön a vegán táplálkozásra való áttérésről, inkább azoknak igyekszik segítséget nyújtani, akikben már megérett az elhatározás a változtatásra, hogy sikeresen és egészségesen tehessék meg az átálláshoz szükséges lépéseket. Mindegy, mi okból szeretné kipróbálni a vegán étrendet, könyvünk segítségével könnyedén és egészségesen érheti el kitűzött célját! Tucatnyi praktikus tippet és receptet tartalmaz, amelyeket újra és újra felfedezhetünk, amikor visszakapjuk barátainktól, akik - bizton számíthatunk rá - rendszeresen kölcsön fogják kérni.
Sarah Taylor az élő példa rá, hogyan lehet a vegán táplálkozást gyorsan életünk részévé tenni. Javaslatai praktikusak, könnyen kivitelezhetők, és módszere igazoltan sikeres.

Hogyan legyek vegán? (könyv) író Sarah Taylor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház