Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA jó emésztés titka

A jó emésztés titka
2 690 Ft

Étrendalapú megoldások emésztési zavarokra, krónikus betegségekre

 

Patrick Holford

 

Patrick Holford úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez.

A legújabb tudományos kutatások eredményeit is szem előtt tartó, ugyanakkor közérthető könyve hasznos tanácsokat nyújt ahhoz, hogy emésztőrendszerünket rendbe tegyük, és ezzel általános egészségi állapotunkon is javítsunk.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

 • A közhiedelemmel ellentétben nem azok vagyunk, amit megeszünk. Azok vagyunk, amit meg tudunk emészteni, és amit a szervezetünk fel tud szívni a táplálékból. Az egészségünk szempontjából semmi sem olyan fontos, mint az emésztőrendszerünk egészsége. Ez a kapcsolódási felület a testünk és a külvilág között.

  Patrick Holford alapos, a legújabb tudományos kutatások eredményeit is szem előtt tartó, ugyanakkor közérthető könyve hasznos tanácsokat nyújt ahhoz, hogy emésztőrendszerünket rendbe tegyük, és ezzel általános egészségi állapotunkon is javítsunk. Hiszen ahogyan a szerző is írja:
  A jó emésztés titka az alábbi kérdésekben nyújt hathatós segítséget:
  - az emésztés-barát élelmiszerek kiválasztása és az emésztőrendszeri irritánsok elkerülése;
  - a gyomorrontás, a puffadás és a székrekedés megelőzése;
  - az olyan krónikus betegségek leküzdése, mint az irritábilis bél szindróma, a Candida-fertőzés, a Crohn-betegség vagy a kolitisz;
  - a leghatásosabb, emésztést segítő táplálékkiegészítők kiválasztása;
  - a szervezet méregtelenítése és a tápanyag-felszívódás hatékonyságának növelése;
  - az ételallergiák legyőzése.

  Patrick Holford úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez. Évtizedek óta bestseller szerzője és vezető szóvivője a táplálkozási és mentális egészségügyi problémáknak, és tanácsait olyan brit országos napilapok idézik rendszeresen, mint a Daily Mail vagy a Guardian. Vallja, hogy a folyamatos gyógyszerszedés helyett a megfelelő táplálkozással számos emésztési probléma elkerülhető, a meglévő tünetek pedig enyhíthetők. 1984-ben megalapította az Optimális Táplálkozás Intézetét (Institute for Optimum Nutrition), amelynek célja a helyes táplálkozással kapcsolatos tájékoztatás és kutatás előmozdítása.