Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA gyűrűsizmok titka, DVD melléklettel

A gyűrűsizmok titka, DVD melléklettel
3 000 Ft

Öngyógyítás szfinkter gyakorlatokkal

 

Paula Garbourg

 

Teljes gyűrűsizom program a jobb egészség és a relaxáció érdekében.

Az emberi testben van egy izomrendszer, ami az élet alapvető folyamatainak forrásul szolgál. Ezek a Gyűrűsizmok. A test különböző belső és külső részein találhatók. Az általuk koordinált harmonikus összehúzódások és elernyedések hozzák létre a légzést, az emésztést, a vérkeringést, a méregtelenítést, és az összes izommozgást.

Több mint ötven évvel ezelőtt a szerző, Paula Garbourg megfigyelte, hogy amikor a gyűrűsizmok (szfinkterek) mind egymással összhangban működnek, egészségesek vagyunk. Amikor a gyűrűsizmok nem működnek egymással összhangban, betegség és kiegyensúlyozatlanság jelentkezik. Felfigyelt rá, hogy azáltal, ha javítjuk ezeknek az izmoknak a működését, megszabadulhatunk számos fájdalomtól és egészségügyi problémától, ideértve az asztmát, migrént, hátfájást, artritiszt, impotenciát, krónikus arcüreggyulladást, inkontinenciát és sok egyéb problémát.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • A gyűrűsizmok titka című könyvben Paula Garbourg ennek az öngyógyító módszernek az alapelvét fejti ki - hogy hogyan működnek a gyűrűsizmok a mindennapokban betöltött szerepükben és azokat a problémákat is kifejti, amiket az okozhat, ha ezek az izmok rendeltetésük szerint sem működnek egymással összhangban. Évtizedek tapasztalatára építve mutat egy sor egyszerűen követhető gyakorlatot is, ami megengedi bárki számára, hogy ezt a forradalmi megközelítést a saját hasznára fordíthassa. A gyűrűsizmok titka a test egy teljesen új megközelítését teszi lehetővé, mely egy szelíd és ingyenes utat nyújt az egészség és a kellemesebb élet felé.