Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAktív dietétika

-10%
Aktív dietétika
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 050 Ft
Kezdete: 2013.04.06   A készlet erejéig!

Böjt, intenzív diéta, táplálkozásterápia

 

Lützner, Hellmut Dr

 

A dietétika ugyanúgy része a természetgyógyászatnak, mint a hippokratészi orvostudománynak - másképp fogalmazva: egyik alappillére a medicinának és meghatározza azon orvosok tevékenységét is, akik ennek alapján dolgoznak.
Könyvünk nem elméleti, hanem járt utakat kíván bemutatni. A dietétikai bázisterápia hatékonyságát tudományosan ellenőrízték. A terápiás koncepció jól követhető.
Ez a könyv szeretné felvázolni, hogy milyen lehetőségei vannak az általános orvosnak és a rehabilitációval foglalkozó orvosnak egy jövőbe mutató új orvostudomány keretében. Tulajdonképpen semmi másról nincs szó, mint "korunk nyavalyáinak", azaz a táplálkozással összefüggő betegségeknek a leküzdédére irányuló ősi oki terápia alkalmazásáról - természetesen megfelelő feltételek mellett. Ezeket pontosan ismertetjük, pontos módszertani és didaktikai leírást is adunk s az elmondottakat számos esetismertetéssel támasztjuk alá.
A rehabilitációs orvostudományban manapság egyre fontosabb szerepet kap a dietoterápia. A könyv a szerző 30 éves tapasztalata alapján jelentős impulzust ad a táplálkozásfüggő krónikus betegségek kezeléséhez.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház