Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA gyógyító moxa - köpöly

A gyógyító moxa - köpöly
3 790 Ft

A gyógyító moxa - köpöly ismertetése

A moxa kezelés alapvetően feltöltő hatású, serkenti a vérkeringést és ezáltal erősíti az immunrendszert. A megfelelő pontokon alkalmazva megelőzi a betegségeket. Közvetlen hatását a bőr hőérzékelő idegvégződései közvetítik a gerincvelő felé.

moxa kezelés jó hatással van minden emésztőrendszeri , mozgásszervi problémára, a nemi működés erősítésére, növeli az ellenálló képességet, gátolja az öregedési folyamatokat, segít megelőzni az agyvérzést, erősíti a fogakat, élesíti a látást, stabilizálja a vérnyomást. A moxa kezelés igen jótékony hatású az immunműködés erősítésére.

Köpölyözés, vagy vákumkezelés, a kivezető eljárások közé tartozik. Célja a salakanyagok  eltávolítása a szervezetből.

A köpölyözés lényege a vákum, mely a bőrön létrehozható. A meleg köpöly a vákum létesítésére hőt használ, a hideg köpöly egy kis szelepen keresztül kiszivattyúzza a levegőt  a csészéből.  Mai formája a gumi köpöly is jól alkalmazható a szépségápolás területén a narancsbőr eltüntetésére, nyirokmasszázsra, a felgyülemlett, pangó nyirok elvezetésére is kiváló eszköz.

A köpölyözés módszerét Kb. 3000 éve használják Kína, Tibet, India, Egyiptom területén  jótékony hatása miatt.

A köpölyözés  technikáját a magyar népi gyógyászat is nagyon régen ismeri, használata országszerte elterjedt volt. A köpölyözés nagy előnye, hogy egyszerű, széles körben alkalmazható, hatása gyors és tartós, mellékhatása nincs, növeli a szervezet ellenálló képességét, kiválóan használható megelőzésre.

A kínai gyógyászat szerint a köpölyözés szabaddá teszi az energiapályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a salakanyagot, serkenti a vérképző rendszert és helyreállítja a yin-yang egyensúlyt.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház