Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekGyógyító Hold

ANTIKVÁR KÖNYVEK
Gyógyító Hold
4 000 Ft

Gyógyító Hold

Új állapotú antikvár könyv

A holdfázisok hasznosítása   

Thomas Poppe Johanna Paungger

A szerzőpáros nevét jól ismeri a magyar közönség: Útmutató Hold és Kertészkedjünk a Holddal című könyveik évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Német nyelvterületen pedig már többmilliós példányszámban keltek el.

Népszerűségük titka talán abban rejlik, hogy szenvedélyes hangon újra meg újra makacsul tanítják, írják, hirdetik: a természet törvényeit, alapigazságait figyelembe kell vennie a ma emberének is.
Egészségesnek maradni - saját erőnkből, gyógyszerek nélkül; visszatalálni azokhoz a tapasztalatokhoz, amelyek évszázadok során gyűltek fel arról, mi minden befolyásolja az ember egészséges létét, eredméynes tevékenységét - ha úgy tetszik, a boldogságát. A Gyógyító Hold könyv azt az ősi, időtlen tudást idézi fel újra, amelyet mára vagy elfelejtettünk, vagy megtanultunk semmibe venni: hogyan kell cselekvéseinkhez a megfelelő időpontot kiválasztanunk, hogyan kell együtt élnünk a természet ritmusával.
Hogyan határozza meg a holdritmus életünk, tetteink eredményességét? Hogyan marad szellemünk, testünk, lelkünk egészséges, a helyes időpontban cselekedve? Mit jelent az egészséges, természetes táplálkozás? Hogyan tudja akaratunk, gondolatvilágunk befolyásolni fizikai életünket?
A könyv 2001-ig érvényes teljes holdnaptárt is tartalmaz.

Gyógyító Hold (könyv) író Thomas Poppe Johanna Paungger

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ANTIKVÁR KÖNYVEK