Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA hidrogén-peroxid, az eltitkolt gyógyszer

A hidrogén-peroxid, az eltitkolt gyógyszer
4 000 Ft

Kovács József

 

Sokunkban felmerül a kérdés: hidrogén-peroxiddal gyógyítani? Lehetséges ez? Igen! Az utóbbi évek tudományos felfedezései és az ez irányban végzett orvosi gyakorlat arról tanúskodik, hogy a: hidrogén-peroxid igen sok emberi betegség hatékony gyógyítója.

Az eddig toroköblögetésre használt és sebfertőtlenítő hatásáról ismert szerről mára kiderült, hogy tisztítja a véredényeket, képes oxigénnel dúsítani a vért, így alkalmazhatjuk a szív és érrendszeri betegségek gyógyítására. Fertőtlenítő hatása révén eredményesen veszi fel a küzdelmet a szervezetünket fertőző mikroorganizmusokkal szemben, használhatjuk gyulladásos betegségek ellenszereként, de az onkológiai betegségekre is hatékony gyógyszer.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Sokunkban felmerül a kérdés: hidrogén-peroxiddal gyógyítani? Lehetséges ez? Igen! Az utóbbi évek tudományos felfedezései és az ez irányban végzett orvosi gyakorlat arról tanúskodik, hogy a: hidrogén-peroxid igen sok emberi betegség hatékony gyógyítója.

    z eddig toroköblögetésre használt és sebfertőtlenítő hatásáról ismert szerről mára kiderült, hogy tisztítja a véredényeket, képes oxigénnel dúsítani a vért, így alkalmazhatjuk a szív és érrendszeri betegségek gyógyítására. Fertőtlenítő hatása révén eredményesen veszi fel a küzdelmet a szervezetünket fertőző mikroorganizmusokkal szemben, használhatjuk gyulladásos betegségek ellenszereként, de az onkológiai betegségekre is hatékony gyógyszer.

    A könyv részletes gyakorlati útmutatókat tartalmaz a hidrogén-peroxid alkalmazásáról úgy külsőleg, mint belsőleg. A szerző példák sokaságán keresztül mutatja be e szerrel való kezelések eredményéit, gyakorlati tanácsokkal látja el olvasóit. Nem csak figyelemfelkeltő ez a könyv, megírását hosszú ideig folytatott tudományos kutatások eredményeinek tanulmányozása előzte meg.

    Gyógyításaik során hasznosíthatják természetgyógyászok, valamint más alternatív gyógyítók is.