Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

TÁRSASJÁTÉK

Fő kategória >TÁRSASJÁTÉK

TÁRSASJÁTÉK

Az érzelmek birodalma - Érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték,  Relativity - érték-kaleidoszkóp -  Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték

 

 


Sorrend:

-10%
  Associativity - Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték

Associativity - Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték

Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték

Pataky Krisztina

Associativity játékunk felnőttek számára készült pszichológiai társasjáték. Kiválóan alkalmas önmagunk és mások jobb megismerésére. Belső képeink, történeteink megélésének segítségével hozzájárul kreativitásunk fejlődéséhez, belső szabadságunk megéléséhez. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, a társas készségeinket és az értékek vonatkozásában való gondolkodást, ezáltal hatékonyan hozzájárulhat személyiségünk fejlődéséhez.

4-8 személy
13 éves kortól

A játék kártyáin tusképek és különféle szavak szerepelnek, amelyek különböző érzéseket és gondolatokat elevenítenek fel bennünk a játék során. Ugyanazt a képet látjuk, de mindenkinek más jut róla az eszébe, más élményeket idéz fel bennünk. Mi rejlik bennem? És a többiekben? Hogy tudunk együtt lenni a különbözőségeinkkel egymást segítve? A játékban többek között ennek a megtapasztalására nyílik lehetőségünk.

A játék során:
• Lehetőséged nyílik önmagad és a társaid jobb megismerésére.
• Közelebbi kapcsolatba kerülhetsz saját belső szabad világoddal és a kreativitásoddal.
• Bepillantást nyerhetsz mások gondolkodásába.
• Megtudhatsz dolgokat magadról a többiek szemszögéből.
• Tökéletesedik a kommunikációd.
• Árnyaltabbá válik a világlátásod.
• Fejlődik az érzelmi intelligenciád.

Associativity - Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték (társasjáték) Pataky Krisztina

 
8 900 Ft
Kedv. ár: 8 000 Ft
Kezdete: 2020.01.09
A készlet erejéig!
-10%
Relativity - érték-kaleidoszkóp társasjáték

Relativity - érték-kaleidoszkóp társasjáték

Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték

Pataky Krisztina

Relativity  játékunk felnőttek számára készült, kiválóan alkalmas önmagunk és társaink jobb megismerésére, az értékek vonatkozásában való gondolkodásra, érzelmi intelligenciánk fejlesztésére, ezáltal hatékonyan hozzájárulhat személyiségünk fejlődéséhez.

2-8 személy számára
13 éves kortól 

A kaleidoszkópban a kis színes darabkák mindig ugyan azok. A varázslatos látvány azonban mindig és mindenkinek más és más. Így van ez az értékekkel is.  A logoterápia és egzisztenciaanalízis megalapítója  Viktor Frankl (1905-1997) szerint az értékek objektív értelemben adottak, de saját magunk számára egy sajátosan ránk jellemző mintázatban állnak össze.  Mindenki másmilyen képet lát, csupán egy töredéket sokszor tükrözve. És senki sem láthatja az egészet. Milyen képet látok én? És milyet a többiek?

A játék kártyáin különféle szavak szerepelnek, amelyek egy része kellemes, más része kellemetlen érzéseket ébreszthet bennünk. Kockadobás alapján különféle feladatokat kell elvégeznünk a kezünkben lévő kártyákkal. Ezek fognak segíteni bennünket az értékeken való gondolkodásban, és abban, hogy bepillantást nyerjünk a társaink, és főleg a saját magunk által képviselt értékrendbe.

Ebben a játékban :
Lehetőséged nyílik önmagad és a társaid jobb megismerésére.
Megtanulsz az értékek vonatkoztatási rendszerében gondolkodni.
Megláthatod a dolgok másik oldalát is.
Megértheted mások nézőpontját.
Megtudhatsz dolgokat magadról a többiek szemszögéből.
Tökéletesedik a kommunikációd.
Árnyaltabbá válik a világlátásod.
Fejlődik az érzelmi intelligenciád

Relativity - érték-kaleidoszkóp társasjáték (társasjáték) Pataky Krisztina

 
7 900 Ft
Kedv. ár: 7 110 Ft
Kezdete: 2019.12.31
A készlet erejéig!
-10%
Az érzelmek birodalma társasjáték

Az érzelmek birodalma társasjáték

Érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték 7-120 éveseknek

Pataky Krisztina

Az érzelmek birodalma társasjáték során megismerjük az érzelmeket, önmagunkat és társainkat, s ha segítjük egymást, végül megérkezünk a Bizalom Várába.

Az érzelmek birodalma társasjáték játéka során az Érzelmek Birodalmában kalandozunk. Célunk, hogy a Kiszolgáltatottság völgyéből mindannyian együttmûködve eljussunk a Bizalom Várába. Az úton azonban a különféle érzelmek csapdájába esünk. Az érzelmek birodalma társasjáték során csak úgy juthatunk tovább, ha felidézzük az érzelemmel kapcsolatos élményeinket, kicsit magunkba mélyedünk, és az élményeket megosztjuk a társainkkal. Közben jobban megismerjük az érzelmeket, önmagunkat és a társainkat. Ha bátrak vagyunk, és segítjük egymást, egyre feljebb jutunk, és végül mindannyian megérkezünk a Bizalom Várába.Az életkornak megfelelően különböző szinteken játszhatunk:


7-8 éveseknek kártyák nélkül


9-11 évesek 3-5 kártyacsomaggal


12 évtől 5 kártyacsomaggal

Az érzelmek birodalma társasjáték, Pataky Krisztina

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
7 900 Ft
Kedv. ár: 7 110 Ft
Kezdete: 2019.12.31
A készlet erejéig!
Magyar népmesék - A társasjáték

Magyar népmesék - A társasjáték

Ebben a mesében Te leszel a főszereplő!

A játékosok a magyar népmesék közismert szereplőinek: Tündérszép Ilona, Fehérlófia, Fábólfaragott Péter, Az okos lány, Csillagszemű juhász vagy a Legkisebb királylány bőrébe bújva indulnak el, hogy egy-egy mesében szerencsével járjanak.
A tarisznyájukban hamuban sült pogácsa lapul, amiből időnkét megesznek egyet, és már induláskor egy hasznos tárgyat birtokolnak, amely segítségükre lesz a kalandok során. Útközben barátokkal találkoznak, akiktől varázstárgyakat kaphatnak vagy jótanácsot, ha szerencséseket dobnak, de vigyázniuk kell, mert veszedelmes ellenségek, mint a hétfejű sárkány, a hatalmas óriás vagy a vasorrú bába hátráltatni fogják az útjukat!

Magyar népmesék - A társasjáték

 
9 990 Ft
Magyar népmesék Memóriajáték

Magyar népmesék Memóriajáték

Vedd fel a harcot a gonosszal, és tedd próbára memóriádat!

A memóriajáték különböző játékmódokat tartalmaz, így minden korosztály saját igényére szabhatja a játékot:


A legkisebbek játékosan fejleszthetik memóriájukat a hasonló játékoktól megszokott "keresd a párját" szabály alapján.


A "nap-hold-csillag" modullal a nappal, holddal és csillaggal megjelölt lapkák felfordításakor a felfordítható lapkák számát lehet növelni.


Haladóknak ajánlott az ikonok által jelölt különleges képességek használata, mellyel egyedi akciókat hajthatunk végre.


És természetesen nem hiányozhat a játékból a legjellemzőbb népmesei elem, a "jó és a rossz harca" sem. Ebben a játékmódban a zöld hátterű vitézek a lila hátterű gonoszokkal állnak párban. A vitézek akkor tudják legyőzni a sárkányokat, boszorkányokat, ha velük egyszerre fordítjuk fel őket.

A különböző modulok egymással is kombinálhatók, így az összetettebb játékok rajongóinak is kihívás lehet a győzelem elérése!

Magyar népmesék Memóriajáték (társasjáték)

 
3 990 Ft

Sorrend: