Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

TÁRSASJÁTÉK

Fő kategória >TÁRSASJÁTÉK

TÁRSASJÁTÉK

Az érzelmek birodalma - Érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték,  Relativity - érték-kaleidoszkóp -  Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték

 

 


Sorrend:

Angyali útmutatás társasjáték   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Angyali útmutatás társasjáték

Angyali útmutatás társasjáték

Doreen Virtue

Amikor életünk fontos kérdéseinkre sürgős választ szeretnénk, kérjünk "angyali útmutatást". Ez a társasjáték gyors és pontos választ ad a karrierünket, szerelmi életünket, családunkat, egészségünket, anyagi helyzetünket és életünk egyéb fontos területeit illető kérdéseinkre. Doreen Virtue gyermekkorától kezdve több jövendőmondó táblajátékot is kipróbált (például az ouiját), de mindegyik túl bonyolultnak és időigényesnek bizonyult. Ezért összeállított egy nagyon egyszerű, könnyen és gyorsan használható jövendőmondó társasjátékot. 
Tegyük fel kérdésünket az angyaloknak, majd gurítsunk a kristály dobókockával. Válasszuk ki a táblán található 12 ösvény (például Gyerekek, Pénz, Életfeladat, Szerelem stb.) közül, hogy melyikhez tartozik leginkább a kérdésünk. Ezen az ösvényen annyit lépjünk, ahányat a dobókockával dobtunk. A mező, ahol megálltunk, megadja a választ kérdésünkre. A válasz lehet határozott igen vagy nem is, és azt is megtudhatjuk, kérésünk mikor teljesül. Ez a társasjáték jó szolgálatot tesz a kezdőknek, de azoknak is, akik szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat mennyei vezetőjükkel. Segítségével azonnali és pontos választ kaphatunk a magunk és mások kérdéseire. 
Doreen Virtue (Ph.D.) a pszichológia tisztánlátó doktora, aki kapcsolatban áll az angyalok, a természetfeletti lények és a spirituális mesterek birodalmával. Számtalan nagy sikerű műve jelent meg a témában, például az Arkangyalok és felemelkedett mesterek vagy a Gyógyítás az angyalokkal. Szerepelt Oprah Winfrey show-jába, a Jó reggelt Amerika és a CNN adásaiban. Világszerte tart előadásokat és workshopokat.

A doboz tartalma: 
egy összehajtható tábla - két kristály - dobókocka - négy angyalbábu, melyek választ adnak kérdéseinkre - egy kézikönyv

Angyali útmutatás társasjáték (társasjáték) író Doreen Virtue

 
9 500 Ft
Nincs raktáron
-10%
Az érzelmek birodalma társasjáték

Az érzelmek birodalma társasjáték

Érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték 7-120 éveseknek

Pataky Krisztina

Az érzelmek birodalma társasjáték során megismerjük az érzelmeket, önmagunkat és társainkat, s ha segítjük egymást, végül megérkezünk a Bizalom Várába.

Az érzelmek birodalma társasjáték játéka során az Érzelmek Birodalmában kalandozunk. Célunk, hogy a Kiszolgáltatottság völgyéből mindannyian együttmûködve eljussunk a Bizalom Várába. Az úton azonban a különféle érzelmek csapdájába esünk. Az érzelmek birodalma társasjáték során csak úgy juthatunk tovább, ha felidézzük az érzelemmel kapcsolatos élményeinket, kicsit magunkba mélyedünk, és az élményeket megosztjuk a társainkkal. Közben jobban megismerjük az érzelmeket, önmagunkat és a társainkat. Ha bátrak vagyunk, és segítjük egymást, egyre feljebb jutunk, és végül mindannyian megérkezünk a Bizalom Várába.Az életkornak megfelelően különböző szinteken játszhatunk:


7-8 éveseknek kártyák nélkül


9-11 évesek 3-5 kártyacsomaggal


12 évtől 5 kártyacsomaggal

Az érzelmek birodalma társasjáték, Pataky Krisztina

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
7 900 Ft
Kedv. ár: 7 110 Ft
Kezdete: 2018.02.01
A készlet erejéig!
Magyar népmesék - A társasjáték

Magyar népmesék - A társasjáték

Ebben a mesében Te leszel a főszereplő!

A játékosok a magyar népmesék közismert szereplőinek: Tündérszép Ilona, Fehérlófia, Fábólfaragott Péter, Az okos lány, Csillagszemű juhász vagy a Legkisebb királylány bőrébe bújva indulnak el, hogy egy-egy mesében szerencsével járjanak.
A tarisznyájukban hamuban sült pogácsa lapul, amiből időnkét megesznek egyet, és már induláskor egy hasznos tárgyat birtokolnak, amely segítségükre lesz a kalandok során. Útközben barátokkal találkoznak, akiktől varázstárgyakat kaphatnak vagy jótanácsot, ha szerencséseket dobnak, de vigyázniuk kell, mert veszedelmes ellenségek, mint a hétfejű sárkány, a hatalmas óriás vagy a vasorrú bába hátráltatni fogják az útjukat!

Magyar népmesék - A társasjáték

 
9 990 Ft
Magyar népmesék Memóriajáték

Magyar népmesék Memóriajáték

Vedd fel a harcot a gonosszal, és tedd próbára memóriádat!

A memóriajáték különböző játékmódokat tartalmaz, így minden korosztály saját igényére szabhatja a játékot:


A legkisebbek játékosan fejleszthetik memóriájukat a hasonló játékoktól megszokott "keresd a párját" szabály alapján.


A "nap-hold-csillag" modullal a nappal, holddal és csillaggal megjelölt lapkák felfordításakor a felfordítható lapkák számát lehet növelni.


Haladóknak ajánlott az ikonok által jelölt különleges képességek használata, mellyel egyedi akciókat hajthatunk végre.


És természetesen nem hiányozhat a játékból a legjellemzőbb népmesei elem, a "jó és a rossz harca" sem. Ebben a játékmódban a zöld hátterű vitézek a lila hátterű gonoszokkal állnak párban. A vitézek akkor tudják legyőzni a sárkányokat, boszorkányokat, ha velük egyszerre fordítjuk fel őket.

A különböző modulok egymással is kombinálhatók, így az összetettebb játékok rajongóinak is kihívás lehet a győzelem elérése!

Magyar népmesék Memóriajáték (társasjáték)

 
3 990 Ft
-10%
Relativity - érték - kaleidoszkóp társasjáték

Relativity - érték - kaleidoszkóp társasjáték

Személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték

Pataky Krisztina

Relativity-érték-kaleidoszkóp társasjáték, kiválóan alkalmas önmagunk és társaink jobb megismerésére, érzelmi intelligenciánk, személyiségünk fejlesztésére.

Relativity - érték - kaleidoszkóp társasjáték felnőttek számára készült, kiválóan alkalmas önmagunk és társaink jobb megismerésére, az értékek vonatkozásában való gondolkodásra, érzelmi intelligenciánk fejlesztésére, ezáltal hatékonyan hozzájárulhat személyiségünk fejlődéséhez.

2-8 személy számára
13 éves kortól 

A kaleidoszkópban a kis színes darabkák mindig ugyan azok. A varázslatos látvány azonban mindig és mindenkinek más és más. Így van ez az értékekkel is.  A logoterápia és egzisztenciaanalízis megalapítója  Viktor Frankl (1905-1997) szerint az értékek objektív értelemben adottak, de saját magunk számára egy sajátosan ránk jellemző mintázatban állnak össze.  Mindenki másmilyen képet lát, csupán egy töredéket sokszor tükrözve. És senki sem láthatja az egészet. Milyen képet látok én? És milyet a többiek?

A Relativity - érték - kaleidoszkóp társasjáték kártyáin különféle szavak szerepelnek, amelyek egy része kellemes, más része kellemetlen érzéseket ébreszthet bennünk. Kockadobás alapján különféle feladatokat kell elvégeznünk a kezünkben lévő kártyákkal. Ezek fognak segíteni bennünket az értékeken való gondolkodásban, és abban, hogy bepillantást nyerjünk a társaink, és főleg a saját magunk által képviselt értékrendbe.

Ebben a játékban :
Lehetőséged nyílik önmagad és a társaid jobb megismerésére.
Megtanulsz az értékek vonatkoztatási rendszerében gondolkodni.
Megláthatod a dolgok másik oldalát is.
Megértheted mások nézőpontját.
Megtudhatsz dolgokat magadról a többiek szemszögéből.
Tökéletesedik a kommunikációd.
Árnyaltabbá válik a világlátásod.
Fejlődik az érzelmi intelligenciád

Relativity - érték - kaleidoszkóp társasjáték, Pataky Krisztina

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
7 900 Ft
Kedv. ár: 7 110 Ft
Kezdete: 2018.01.31
A készlet erejéig!

Sorrend: