Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA nagy Tarot könyv

ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
A nagy Tarot könyv
  • A nagy Tarot könyv
6 500 Ft

A Nagy Tarot könyv

 Lekszikov Attila

A nagy Tarot könyv tartalma

Végre elkészült a várva várt Tarot könyv. Éppen ideje, hogy írásban is megmaradjon ez az eddig csak szájhagyomány útján terjesztett hatalmas tudás. Hány Tarot-t tanuló, vagy Tarot-t gyakorló szerette volna, hogy legyen egy tankönyve, kézikönyve, amiben megtalálhat mindent, ami Lekszikov Attila óráin elhangzott, vagy amiben utána nézhet egy ritkán gyakorolt elemzési módszernek.

 

A könyv összefoglalja a Szellemi Szimbolikus Piramis Tarot (Piramis Tarot) nagy arkánumát, a hozzá kapcsolódó filozófiát és minden elemzési lehetőséget. A kis arkánum fejlesztés alatt van, ahogy véglegessé válik, folytatjuk a könyvet a II. kötettel.

 

A Tarot történetétől elindulva a könyv kitér a Kabbala-i alapokra, a jelen élet -, előző élet - és tudatalatti piramis részleteire, az egészségi vonatkozásokra, az életünket meghatározó nagy energia csomagok ismertetésére (életfeladat, lélekfelvállalás, testfeladat).

 

A nagy Tarot könyv 470 oldal, az érthetőséget, könnyebb felhasználást 89 színes ábra segíti. Persze az ábrák a könyv külső megjelenését is javítják, nemcsak hasznos, de szép könyv is.

 

A Piramis Tarot rendszerről a http://www.piramistana.com/ honlapon is tájékozódhat.

Az a cél, hogy a könyv mindenki számára hasznosítható legyen. Ajánljuk azoknak, akik már foglalkoznak a Tarot-val, nekik kézikönyvként, azoknak, akik tanulják, tankönyvként, és figyelem felkeltőként, érdekes olvasmányként, talán inspirációként azoknak, akik még nem találkoztak ezzel a fantasztikus tudással.

Amit évszázadokon keresztül Tarot-nak ismertünk, az csak a töredéke a teljes tudásnak, a valódi mély tartalom hosszú időkre elveszett az ember számára. Beavatási, önismereti eszközből jóslásra szolgáló kártyajátékká szűkült a magasabb rendű bölcsesség, csak a szimbólumai maradtak ránk hiánytalanul.

Ez a könyv az első írásos összefoglalása az utóbbi 12 évben - meditációs tanítások útján - az ember számára újrateljesedő szent ismeretnek, a Szimbolikus Szellemi Piramis nak, az Atlantiszi Tarot-nak.

Aki foglalkozik ezzel a régi - új rendszerrel érezheti, hogy általa megtalálja a legbelül mindig áhított isteni rendet, és segítségével felfedezhető saját belső lényegünk. Képei igazi valónkhoz visznek közelebb, lelkünket tükrözik vissza. Általa belső tükörben láthatjuk meg magunkat, és megnyílik a kapu a tudatos átformálás, változás, fejlődés felé. Ez az ismeret - ami már 13 éve folyamatosan bővül a meditációs tanítások révén - az Atlantiszi Tarot. Könyvünk írásba foglalja az eddig csak szájhagyomány útján terjedt bölcsességet.

"Ekkor az Isten segítségét kértem, és imámra hatalmas erőt éreztem és szinte önkívületi állapotban több órányi anyagot lediktáltam. Amikor meghallgattam, megijedtem, hogy elhagyott a józan eszem, mert egy Raziel nevű angyal jelentkezett. Elmondta, hogy régen segít nekem, mert az a feladat, hogy az ősi tudás újra az emberé lehessen."

A Nagy Tarot könyv (könyv), szerzője: Lekszikov Attila

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben