Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Tarot könyv *************************************************

Főkategória >TAROT KÁRTYÁK ÉS KÖNYVEK >Tarot könyv *************************************************

Tarot könyv

 

A tarot könyv ben leírt tarot kirakások útmutatást adnak életünk megoldandó kérdéseihez, megjósolhatók jövőnk eseményei, az arkánumok felhasználásával.

 

A tarot könyv a kezdők számára sok hasznos tanáccsal és információval szolgál.

tarot könyv ben leírt tarot kirakások alapján, a tarot kártyák útmutatást adnak életünk megoldandó kérdéseihez. A tarot nem jóskártya, bár sokan jóslásra használják. A tarot segít abban, hogy a körülmények felismerésével és figyelembe vételével megtanuljunk önállóan dönteni, és ezzel alakítani a saját sorsunkat. 

Ahhoz, hogy megfelelőképpen tudjuk alkalmazni a tarot kártyák lapjait, meg kell értenünk, hogy mindennek van oka, semmi nem véletlen. Az eddigi helyzetünk a múltbeli tetteink következménye, és a jövőnk a jelenlegi döntéseink eredménye lesz.

 

 


Sorrend:

666 bölcsesség a tarot kártyában

666 bölcsesség a tarot kártyában

Éva Ilona, Barna M. Magdorka 

Kulcs a Tarot megértéséhez!!! *

Közmondások, szólások, aforizmák az ördög bibliájában *

Tarot iskola három nyelven; Ezotéria és nyelvtanulás ***

...most végre lehullik a fátyol e titkos tanról, és a kezdő spiritiszta számára is közérthetővé válnak az okkultizmus jelképei

... e könyv szinte kötelező csemegéje minden kezdő és haladó Tarot kártyavetőnek, gyűjtőnek.

...a könyv 3 nyelven írott

666 bölcsesség a tarot kártyában (könyv) írók Éva Ilona, Barna M. Magdorka 

 
2 500 Ft
A hős utazása   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A hős utazása

A hős utazása

antikvár, néhány oldalon aláhúzással

Peter Orban

A lélek útja önmagunk megtalálásához

Életünk egy utazáshoz hasonlítható, amely ismeretlen tájakon vezet keresztül, ahol különböző elméletek, világképek és cselekvési minták nyújtanak segítséget a tájékozódásban. Időről időre akadályok kényszerítenek bennünket megállásra: betegség, szerencsétlenség, elszakadás, magány, halál. Utunk akkor válik a hős utazásává, amikor ezeket a kényszerű pihenőket arra használjuk fel, hogy körülnézzünk. Ez a könyv az életnek ilyen állomásairól szól: megmutatja, hogyan zajlik le az utazás, és milyen tapasztalatok várnak közben a hősre. Ehhez remek segédeszközt nyújtanak az egyfajta éber álomban megtett képzeletbeli utazások, amelyek elvezetnek a mélybe, az árnyékok birodalmába, ahol fel kel ismernünk, hogy mi hiányzik belőlünk. Célunk, hogy ismét felfedezzük és elfogadjuk lényünknek ezt a másik oldalát, és így ismét kiegészülünk, teljessé válunk. A szerző több képzeletbeli utazáson vezet végig bennünket és gyakorlati ismereteket oszt meg velünk, hogy megkereshessük és végigjárhassuk saját belső utunkat.

A hős utazása című könyv szerzője: Peter Orban

 
2 990 Ft
A mágikus tarot

A mágikus tarot

G. S. Frater P. A. X. A

Kétségtelen, hogy a Tarot átörökítőinek vélt bölcsek és látnokok igen mély jártassággal rendelkeztek az ősi asztrológiai, numerológiai és kabbalisztikus tanításokban, ezért mindezek a hatások tükröződtek a kártyalapokon is. Mindazonáltal a Tarot megmarad egy páratlan és független tudománynak a saját jövendölő erejével és szellemi tartalmával.
Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a Tarot, bármilyen alakban is maradt ránk, szentkönyv.

A mágikus tarot (könyv) író G. S. Frater P. A. X. A

 
2 900 Ft
-10%
A tarot

A tarot, Az önismeret útja

Jolanda Goldmann

 

Maga a tarot egy olyan komplex rendszer. a szimbólumok gazdag múlttal rendelkező és sok fejtörést okozó szubsztrátumával, hogy igen nehéz lenne pontos példát hozni arra, hogy éppen mennyire fontos lehet a szimbólumokra vonatkozó megfelelő tájékozottság egy adott kártya értelmezéséhez. 
"A szimbólumok nem csak a történelem és a kultúra egyszerű irányjelzői, hanem eszközök az emberek számára, hogy jobban megérthessék önmagukat.” - mondja C. G. Jung.
A tarot eredete az emberi psziché mélyében keresendő. A modern pszichológia az archetípus kifejezést alkalmazza a Tarot mintáinak leírására. Az archetípus egy olyan mintát jelent, amely egyetemes és jelenvaló minden emberben, minden kultúrában és a történelem minden időszakában. Ezek az archetípusok eredeti minták illetve ábrák, jellegzetes módon elrendezett motívumok. Sallie Nichols az alábbiakat írja erről: „A tarot arkánumokon lévő képek, szimbólumok történetet mesélnek el. Mint az álmaink, ezek is a tudat számára elérhetetlen szintről érkeznek és régen kitörlődtek intellektuális megértésünkből. Ezért helyénvalónak látszik, hogy ezekkel a tarot karakterekkel is igencsak ugyanúgy viselkedjünk, mintha álmok sorozatában tűntek volna fel, távoli, ismeretlen, különös teremtményekkel benépesített földet ábrázolva. Az ilyen álmoknál a tisztán személyes asszociációknak korlátozott értékük van. Jelentésüket legjobban analógiákon keresztül köthetjük össze a mítoszokkal, mesékkel, drámákkal, festményekkel, történelmi eseményekkel és bármely más anyaggal, mely hasonló motivációkkal rendelkezik, és amely egyetemesen érzés, intuíció, gondolat vagy érzékelési zárványokat ébreszt."

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2020.08.30
A készlet erejéig!
-10%
A Tarot

A Tarot

A titkok világa

Richard Cavendish 

A Tarot olyan misztikus kártyacsomag, ami kötődik a mai hétköznapi kártyajátékokhoz, és gyakran állítják, hogy a Tarot ezeknek a kártyáknak az őse. Eleinte játéknak tekintették, sőt még a mai napig is játszanak vele Európa egyes részein, de egyre inkább elterjedt ennek a kártyának a jövendőmondásra valamint misztikus és mágikus célokra való felhasználása. A kártyalapokhoz rejtélyes, és csalóka szimbolizmusuk és bizonytalan eredetük miatt mindenféle elmélet és legenda fűződik. Egyes vélemények szerint a Tarot az ősi Egyiptom bölcsességét, Mitrász misztikus vallását, pogány kelta hagyományokat, a középkori eretnekek hiedelmeit vagy tanult kabbalisták tanait őrzi – feltehetően az utóbbiak tervezték a kártyacsomagot Marokkóban 1200-ban. Más feltételezések szerint a Tarot ábrái a közös tudattalanra vagy Dante Isteni színjátékának szimbólumaira vezethetők vissza. Maga a Tarot név egyiptomi, héber vagy latin eredetű, egy kiváló astarothi író szerint a név Szíria és Palesztina termékenység-istennőjétől származik, akit buja rítusai miatt az Ótestamentum kárhoztatott. A kártyák a mitológiával, legendákkal, mágiával és népi hiedelmekkel való asszociációk segítségével félig eltemetett emlékeket, homályos kapcsolatokat és sugallatokat ébresztenek fel a lélekben. Azt a benyomást keltik, hogy ők a kulcs néhány olyan nagy titokhoz, amelyek szavakkal nem adhatók teljesen vissza, ezek a titkok épphogy körvonalazódnak az elmében, majd hirtelen megfoghatatlanul tovasuhannak.

A Tarot (könyv) író Richard Cavendish 

 
5 300 Ft
Kedv. ár: 4 770 Ft
Kezdete: 2019.05.07
A készlet erejéig!
-10%
A Tarot Kis Arkánuma

A Tarot Kis Arkánuma

Saint-Germain Gróf

Saint-Germain gróf a kiváló okkultista, alkimista, a különböző beavatási rítusok és szimbólumrendszerek ismerője ez alkalommal a Tarot Kis Arkánumának 56 kártyáját mutatja be az olvasók számára.
A Tarot Nagy Arkánumát, mint önismereti rendszert már egy korábbi írásában bemutatta. Mostani tanulmánya kiegészíti az előző könyvét, így téve teljessé az általa kidolgozott Tarot értelmezést.

A Tarot Kis Arkánuma (könyv) író Saint-Germain Gróf

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2020.11.02
A készlet erejéig!
-10%
A tarot mitológiája, mágiája, ezotériája

A tarot mitológiája, mágiája, ezotériája

Oswald Wirth

A tarot mitológiája, mágiája, ezotériája című tarot könyv tartalma:

A következő oldalak a Tarot helyes alkalmazására igyekeznek tanítani. Vezetik majd az arra méltó kíváncsiakat, hogy az emberi gondolat titkaiba maguk tudjanak behatolni. Az igazi arcáról megismertetvén a középkor eme igen jellemző művét, egyben tisztelegnek egy sötétnek tartott kor félreismert zsenije előtt, mely felragyogtatta a mi Nyugatunk sötétjében a legfenségesebb ideális létezés csillagait.

A tarot mitológiája, mágiája, ezotériája (könyv) író Oswald Wirth

 
5 100 Ft
Kedv. ár: 4 590 Ft
Kezdete: 2019.10.25
A készlet erejéig!
A Tarot nagy arkánuma

A Tarot nagy arkánuma

"A tarot a titkok játéka, amelyeket tisztán természettudományos értelemmel nem lehet megfejteni. A legtitokzatosabb, hogy valóban titkokat lehet ezekkel a kártyákkal felfedni. Ezek annyi emberi tudást, tapasztalatot tartalmaznak, hogy minden egyes kártya, ha ezzel valóban intenzíven foglalkoznak, teljes kifejezőerővel rendelkezik, ami valóban segít nehéz élethelyzeteket felismerni, sőt megoldani. Mert az igazi tarot, a sors vagy a titkok egyiptomi könyve, a 22 kártya a nagy arkánumot mutatja be. Ezeket a lapokat "szent" kártyáknak is nevezik, mert összegük azonos azzal az összeggel, amit akkor kapunk meg, ha a mágikus számokat: a 3-ast és a 7-est egymással összeszorozzuk."

A Tarot nagy arkánuma (könyv) író Klaus Hutter

 
1 900 Ft
A titkok könyve:Tarot 1. rész

A nagy Arkanum

Dr. Kézdi Andrea

Ugye sokszor gondolt már arra, hogy milyen jó lenne az Univerzum válaszát kérni egy-egy felmerülő kérdésre, gondolatra, vagy éppen egy elénk gördülő akadály megoldására? A kor emberének egyre nagyobb igénye van arra, hogy a láthatóan túliakra is választ kapjon. Már nem elégszik meg a kézzel fogható válaszokkal. Most egy karnyújtásnyira van a lehetőség, méghozzá egy évezredes technika elsajátításával, hogy az igazi tudás birtokába jussunk.

 
7 890 Ft
  Aleister Crowley Thoth könyve - Értekezés az egyiptomi tarotról

Aleister Crowley Thoth könyve - Értekezés az egyiptomi tarotról

Aleister Crowley  a XX. század legmeghatározóbb mágikus egyénisége volt, aki a legnagyobb impulzust adta nam csak korának,  hanem a XXI. század emberének is. Tudása az ún. okkult tudományok mélységes ismeretén nyugodott. Ő maga is magas szinten beavatott, akár csak elődei: Eliphas Lévi, Mathers, Papus, stb. és írásai ezt az ismeretet tükrözték.

A tarot értekezése, ahogyan ő nevezi, a legmélyebb és legmagasabb szintjeit mutatja meg a témával kapcsolatos ismeretének, mely a szintézisét adja a kabbala, a mágia, az asztrológia, az alkímia és a mitológia összességének.  

A mai ezoterikus tudomány a legnagyobb hálával értékeli Crowley életművét.

Aleister Crowley Thoth könyve - Értekezés az egyiptomi tarotról (könyv)

 
3 850 Ft
Áminollah

Áminollah

Szulejmán magyar leszármazottjának igaz története

Illés Sarolta

Különleges ember dr. Kazanlár Emil - vagy ahogyan perzsául hívják, Áminollah - nem csak azért, mert szultáni leszármazott, mert kilenc nyelven beszél, bábtörténelmet írt, jártas a művészetekben, doktorált filozófiából, hanem azért is, mert tudós létére világhírű jós és Tarot festő. A Tarot az egyik legrégibb és legismertebb jóskártya, a Svájcban kiadott Kazanlár Tarot pedig igazi kuriózum. Miközben e könyv lapjain megelevenedik Áminollah fordulatokban és izgalmakban bővelkedő élete, melynek első 23 évét Iránban töltötte, az Olvasó bepillantást nyer egy sajátos kultúra titokzatos világába, a perzsa és a török történelembe, a hatvanas-hetvenes és azt követő évek kis magyar sajátosságaiba, egyúttal megismerkedhet egy érdekes látásmóddal.

Áminollah (könyv) író Illés Sarolta

 
3 490 Ft
  Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja könyvben bemutatott rendszer azoknak  készült, akik a numerológia tudományával foglalkoznak és a tarot szerelmesei.

Az Atlantisz mágikus négyzetének részletes bemutatását tanulmányozhatja Eschwigné Varga Zsuzsanna első művében, az Atlantisz Mágikus Négyzete című nagysikerű  könyv ben, mely a sorozat I. része.

Azok akik elsajátították az Atlantisz Mágikus Négyzete titkait, megtanulták  a négyzet belső összefüggéseit, most újabb szintézissel a Numerológia és a Tarot szimbólumainak csodálatos összefüggéseivel ismerkedhetnek meg.

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja  (könyv) tartalma

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja  című könyv  az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarot rendszerét ismerteti, ezen belül a négyzet felépítését, a Mágikus négyzet Tarot kirakásának lépéseit, a tarot kirakás elemzését betegség esetén, párkapcsolati elemzést, a házasság négyzetének elemzését.

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja (könyv) írója: Eschwigné Varga Zsuzsanna

 
3 000 Ft
Az én, a szabadság és a szellem

Az én, a szabadság és a szellem

A tarot nagy arkánumai mint az én-beavatás fokozatai

Szabó Attila

E könyv az ezoterika területére merészkedik el, ahol egyik legfőbb célja egy új emberfogalom keresése, amely méltó lehet magához az emberlényhez és amely kifejezi saját megváltozott korunkat is, annak új szükségletét, öntudatát.

Mert sem a tudományos, sem a hagyományos vallási világkép nem ad igazi emberfogalmat, az ember lényének egy olyan leírását és értelmezését, amely alapul szolgálhatna egy valóban emberi világ megteremtéséhez.

Úgy tűnik számomra, hogy ehhez a modern ezoterikának is hozzá kell járulnia, amely racionális, világosságra törekvő gondolkodása mellett az ember szellemi lényét is hangsúlyozza, így egy újabb, egy harmadik utat villant fel a tudomány és a vallás között állva, hogy az ember mivoltát, létezése értelmét érthetően megfogalmazza.

Ebből a nézőpontból és e témát kutatva igyekeztem egy összefüggő képet felvázolni az Emberről mint szellemi (kozmikus) és földi lényről.

Az én, a szabadság és a szellem (könyv) író Szabó Attila

 
3 350 Ft
Egyiptomi tarot

Egyiptomi tarot

A beavatás útja

B. A. Mertz

Egy megállapítás kezdetben, hogy az óegyiptomi tarot képeit helyesen fogjuk fel: a templomokban és sírkamrákban levő valamennyi olyan képet, amelyek a nagy titkokra vonatkoznak (a Nagy Arkánum), úgy kell felfognunk, mint amikben mágikus élet van. Ez a mágikus élet magyarázza meg azt a hatójelleget, amit ezek a motívumok még ma is gyakorolnak. A mágia, sőt minden, ami mágikus, az egyiptomi területen és a történelemben jelentős szerepet játszott és később misztikussá vált. A tarot talán nem a legrégibb könyv, amit ismerünk, de egészen biztosan az, amiben a legmélyebben ezotéria van, és ezzel minden bizonnyal a legbölcsebb könyv, ami csak létezik, ha a vallások könyveit ebből kizárjuk.

Egyiptomi tarot (könyv) író B. A. Mertz

 
2 900 Ft
Fordított tarot   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Fordított tarot

Fordított Tarot  

Mary K. Greer

Mihez kezdjünk a tarot kártyák „másik felével”, azaz a fejjel lefelé fordult lapokkal? Mind a tapasztalt, mind a kezdő tarot-fejtők számára gyakran okoz nehézséget e kártyák helyes értelmezése, hiszen jelentésük nem egyértelműen fekete vagy fehér: számtalan olvasatuk lehetséges. Ebben a könyvben megtalálható mind a 78 tarot-lap elsődleges és fordított jelentése, amely lelki támogatást nyújt, és előbbre vivő megoldásokkal szolgál, valamint kulcsot ad eddigi ismereteink széleskörű, teljes képet eredményező alkalmazásához.

A tarot „másik” oldalának kutatása serkenti az intuitív képességeket, és elmélyíti tudásunkat az egyes kártyákról. „Azzal a szándékkal vágtam bele e könyv megírásába, hogy eloszlassam azt az elképzelést, miszerint a fordított kártyák az álló lapok ellentétes értelmű, gyakran negatív aspektusát képviselik. Bár a nehézségekkel való konfrontálódást és azok kezelését alapvető fontosságúnak tartom, olvasataimban a problémák elsősorban olyan korlátozott, ki nem élt energiákat jelenítenek meg, amelyeket föl kell szabadítanunk, hogy eljuthassunk a bennük foglalt, rejtett bölcsességhez és lehetőségekhez.”

Fordított Tarot (könyv) író Mary K. Greer

 
2 890 Ft
Nincs raktáron
-10%
Jungi tarot könyv

Jungi tarot könyv

Andreas Wannen

C. G. Jung svájci pszichológus az emberiség ősrégi szimbólumait archetípusoknak nevezte. Ezek a Tarotban a Nagy Arkánum 22 kártyalapjával azonosak, amik úgyszintén ősminták vagy meghatározott rendben elhelyezett motívumok és indítékok. Rejtetten vannak jelen tudatos viselkedésünkben, és függetlenek akaratunktól. 

Ezek lelkünk legmélyebb rétegeiben megbúvó őseink örökségei, melyek az emberiséggel párhuzamosan fejlődtek. Bennük találjuk meg az egyesítő emberi alapelveket, melyek mindannyiunkban közösek. Az archetípusok összessége alkotja a kollektív tudattalan tartalmát. Az archetípusok az egész emberiség számára azonosak. Ezek meghatározott elképzelések és ideálok potenciáljai, melyek csak egy meghatározott ember életében és meghatározott szituációkban gyűjtenek erőt, és öltenek konkrét formát.

Jungi tarot könyv (könyv) író Andreas Wannen

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2021.12.02
A készlet erejéig!
-10%
Képes ismertető a Tarot szimbólumaihoz

Arthur Edward Waite

 

A. E. Waite könyve és Pamela Colman Smith kártyája ma is a legnépszerűbb Tarot értelmezések és kártyák közé tartozik. Rendkívüli népszerűsége közel száz éve töretlen és folyamatosan megújul. Mély ezoterizmusa, gazdag szimbolizmusa és éleslátása újra és újra megérinti a mai, modern ember kíváncsiságát, érdeklődését a téma iránt. Ahogyan sokan a Tarot-ról gondolják: "Egy titkos hagyomány töredékei a jövendölés leple alatt" .

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2020.04.15
A készlet erejéig!
Kulcsszavak a Crowley tarot-hoz

Kulcsszavak a Crowley tarot-hoz

Hajo Banzhaf, Brigitte Theler

A népszerűségi lista második helyén - legalábbis a német és az angol nyelvterületen - az a tarot áll, amely a hírhedt és egyesek által sátánistának és feketemágusnak tartott, mások - köztük kiváló koponyák -által beavatottként tisztelt Aleister Crowley (1875-1947) alkotott meg. Hajo Banzhaf Németország leghíresebb tarotszakértője, egybegyűjtötte a nagy és kis arkánum 78 kártyájára vonatkozó összes kulcsszót, melyek a legfontosabb kérdésirányokat értelmezik, mint például a hivatás, kapcsolatok vagy önismeret. Jól felépített kézikönyv, amely áttekinthetően magyarázza el a kártyavetés bevált módjait.

Kulcsszavak a Crowley tarot-hoz (könyv) írók Hajo Banzhaf, Brigitte Theler

 
2 300 Ft
-10%
Numerológia és Tarot lexikon

Numerológia és Tarot lexikon (könyv) rövid tartalma


Dagman Haager


A számokról szóló, manapság numerológiának (a latin "numerus" számból) nevezett ezoterikus tan a számok szimbolikus értékével foglalkozik. Minden szám rendelkezik meghatározott számszerű vagy aritmetikus értékkel, amit szóban kifejezve számneveknek, grafikusan megjelölve számjegyeknek nevezik. Más kultúrákban, például a keleti népek esetében a számjegyeket, mint az ábécé betűit használják. De származzanak bár a számnevek és a számjegyek bármelyik kultúrától is, azok számértéke mindig megegyezik.

Numerológia és Tarot lexikon (könyv) írója Dagman Haager

 
3 100 Ft
Kedv. ár: 2 790 Ft
Kezdete: 2013.05.03
A készlet erejéig!
-10%
Orákulumkönyv

A Rúna, a Tarot és a Ji-King üzenete


 


G. S. Frater P. A. X.


 


Az orákulum olyan képekben jelenik meg, amelyek mind a kérdés jellegét és tartalmát, mind a kép szintjén a választ találóan körvonalazzák. Az orákulumok megértése, megfejtése a kérdező szellemi nívójától függ, hiszen minden jóslat, minden orákulum számtalan jelentésréteggel rendelkezik.

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2021.02.01
A készlet erejéig!
Rendeltetésed tükre   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Rendeltetésed tükre

Rendeltetésed tükre

Gerd B. Ziegler

"A rendeltetését kereső ember úton van az önmegvalósítás, életfeladata és életterve beteljesítése, életcélja - azaz a boldogság - felé. Az élet minden nap határtalan türelemmel és szeretettel fordul felénk, minden élethelyzetben arra sarkall, hogy keressük és teljesítsük be rendeltetésünket."

Rendeltetésed tükre (könyv) író Gerd B. Ziegler

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
-10%
Tanácsadó Tarot

Tanácsadó Tarot

24 bevált kirakási módszer

Hajo Banzhaf

A Tarot a képek nyelve, mely ugyanúgy megtanulható, mint bármely más idegen nyelv. Elsajátításában a szorgalmas gyakorlás segít, ezért nagyon hasznos, ha naponta húzunk kártyát vagy egyszerű kirakásokkal rendszeresen foglalkozunk a Tarot-val. Így fokozatosan megismerkedhetünk a lapok jelentésével, csodálatos jelképrendszerével. 
Hajo Banzhaf legújabb könyvében az egyes kártyákat újszerű módon kapcsolja össze: minden kártyalap bemutatásánál utalást találunk két másik kártyára is: az egyik hasonló, a másik ellentétes témakörre vonatkozik. Izgalmas spirituális utazásra hívjuk, kedves Olvasó! Haladjon végig kártyáról kártyára a Tarot „labirintusán” keresztül, fedezze fel a szimbólumok egymásba fonódó, titkos világát! 
Hajo Banzhaf, Európa egyik legismertebb Tarot-szakértője 24 bevált kirakási módszert mutat be, melyeket nehézségi fokuk és a hozzájuk illő témakör szerint osztályoz. A rövid, lényegre törő bevezetés a „türelmetleneknek” is lehetőséget nyújt az azonnali kártyavetésre.

Tanácsadó Tarot (könyv) író Hajo Banzhaf

 
4 990 Ft
Kedv. ár: 4 490 Ft
Kezdete: 2021.05.12
A készlet erejéig!
Tarot kézikönyv

Tarot kézikönyv

Hajo Banzhaf

A Tarot a jövendölés egyik legnépszerűbb formája. Kérdéseinkre tudatalattink mélyéből merítve ad választ. Segít döntéshelyzetekben, irányt mutat, tanácsot ad párkapcsolati és szakmai kérdésekben, továbbá fejleszti önismeretünket.

A Tarot kézikönyv azokhoz szól, akik szeretnék a tarot kártyát használni anélkül, hogy megtanulnák annak bonyolult szimbólumrendszerét. Már ma választ kaphat kérdéseire a könyv segítségével!

Tarot kézikönyv (könyv) író Hajo Banzhaf

 
3 590 Ft
Tarot, a Hős útja   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Tarot, a Hős útja

Tarot, a Hős útja

Hajo Banzhaf

Az utóbbi időben számos érdekes könyv jelent meg a tarot-ról, ezek többnyire az egyes kártyalapok értelmezését és a különböző kártyavetési technikákat helyezik előtérbe. Ez az igényes kiállítású, gazdagon illusztrált könyv más utat követ – Hajo Banzhaf a „Hős útját” a nagy arkánumból kiindulva mutatja be. Izgalmas összefüggéseket teremt a mitológia és a mesevilág, Egyiptom, Görögország, az Isteni színjáték, Parszifal és C. G. Jung között, rávilágítva a tarot-kártyák mélyebb jelentésszintjeire.

Tarot, a Hős útja (könyv) író Hajo Banzhaf

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
A nagy Tarot könyv

A Nagy Tarot könyv

 Lekszikov Attila

A nagy Tarot könyv tartalma

Végre elkészült a várva várt Tarot könyv. Éppen ideje, hogy írásban is megmaradjon ez az eddig csak szájhagyomány útján terjesztett hatalmas tudás. Hány Tarot-t tanuló, vagy Tarot-t gyakorló szerette volna, hogy legyen egy tankönyve, kézikönyve, amiben megtalálhat mindent, ami Lekszikov Attila óráin elhangzott, vagy amiben utána nézhet egy ritkán gyakorolt elemzési módszernek.

 

A könyv összefoglalja a Szellemi Szimbolikus Piramis Tarot (Piramis Tarot) nagy arkánumát, a hozzá kapcsolódó filozófiát és minden elemzési lehetőséget. A kis arkánum fejlesztés alatt van, ahogy véglegessé válik, folytatjuk a könyvet a II. kötettel.

 

A Tarot történetétől elindulva a könyv kitér a Kabbala-i alapokra, a jelen élet -, előző élet - és tudatalatti piramis részleteire, az egészségi vonatkozásokra, az életünket meghatározó nagy energia csomagok ismertetésére (életfeladat, lélekfelvállalás, testfeladat).

 

A nagy Tarot könyv 470 oldal, az érthetőséget, könnyebb felhasználást 89 színes ábra segíti. Persze az ábrák a könyv külső megjelenését is javítják, nemcsak hasznos, de szép könyv is.

 

A Piramis Tarot rendszerről a http://www.piramistana.com/ honlapon is tájékozódhat.

Az a cél, hogy a könyv mindenki számára hasznosítható legyen. Ajánljuk azoknak, akik már foglalkoznak a Tarot-val, nekik kézikönyvként, azoknak, akik tanulják, tankönyvként, és figyelem felkeltőként, érdekes olvasmányként, talán inspirációként azoknak, akik még nem találkoztak ezzel a fantasztikus tudással.

Amit évszázadokon keresztül Tarot-nak ismertünk, az csak a töredéke a teljes tudásnak, a valódi mély tartalom hosszú időkre elveszett az ember számára. Beavatási, önismereti eszközből jóslásra szolgáló kártyajátékká szűkült a magasabb rendű bölcsesség, csak a szimbólumai maradtak ránk hiánytalanul.

Ez a könyv az első írásos összefoglalása az utóbbi 12 évben - meditációs tanítások útján - az ember számára újrateljesedő szent ismeretnek, a Szimbolikus Szellemi Piramis nak, az Atlantiszi Tarot-nak.

Aki foglalkozik ezzel a régi - új rendszerrel érezheti, hogy általa megtalálja a legbelül mindig áhított isteni rendet, és segítségével felfedezhető saját belső lényegünk. Képei igazi valónkhoz visznek közelebb, lelkünket tükrözik vissza. Általa belső tükörben láthatjuk meg magunkat, és megnyílik a kapu a tudatos átformálás, változás, fejlődés felé. Ez az ismeret - ami már 13 éve folyamatosan bővül a meditációs tanítások révén - az Atlantiszi Tarot. Könyvünk írásba foglalja az eddig csak szájhagyomány útján terjedt bölcsességet.

"Ekkor az Isten segítségét kértem, és imámra hatalmas erőt éreztem és szinte önkívületi állapotban több órányi anyagot lediktáltam. Amikor meghallgattam, megijedtem, hogy elhagyott a józan eszem, mert egy Raziel nevű angyal jelentkezett. Elmondta, hogy régen segít nekem, mert az a feladat, hogy az ősi tudás újra az emberé lehessen."

A Nagy Tarot könyv (könyv), szerzője: Lekszikov Attila

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
6 500 Ft
Nincs raktáron
A Tarot

A Tarot

Egyiptomi-szerelmi-medicina-karma tarot tükrében - Ismerd meg önmagad A-Z-ig

Boncz Julianna

Mióta a világ világ, az ember kíváncsi sorsára, jövőjére.
E könyv 40 éves tanulási és kutatási munkám eredménye, mely négy féle Tarot kártyát: "Egyiptomi", a "Szeretet-Szerelem", a "Tradicionális Medicina", és a "Karma Tarot"-ot dolgozza fel az emberiség emlékezetéből eredő ősképek, szimbólumok alapján. Összefüggésbe hozva a Kabbalával, az Életfával, a Mitológiával, a Misztikával, a Bibliával és a Szimbólumok jelképeivel. Elérhetővé teszi számunkra, hogy a titokzatos világba betekintést nyerjünk.
A Tarot önálló, úgy ahogy minden mindennel összefügg.
Aki kezébe veszi ezt a könyvet összefüggést és segítséget kap sorshelyzeteire, az életfeladataira, önmegvalósítása, a sors kérdéseire születéstől a halálig. Támaszt ad életének a lélek-lelki feladatainak kijelölt útján történő haladására. Útmutatást ad kezdő útkeresőknek és haladó úton járók számára, akik az ismereteiket szeretnék kibővíteni.
Ne feledjük, csak rajtunk áll melyik úton indulunk el...

TARTALOM

Előszó 1
Tarot szabályai 7
Kérdezés 8
Bevezetés 10
A Tarot kártya eredete 10
A Tarot Mítosza 12
A Nagy Arkánum és a kiegészítő kis Arkánum 14
Gondolatok a Kabbaláról 16
Qabalah Az Élet Fája 27
Egyiptomi Tarot
Tarot - Szent kabbala elméleti alapjai 33
Nagy Arkánum 22 lapja 56
A tizenhat udvari kártya leírása 153
Kis Arkánum 166
A Tarot kártyavetési rendszere 182
Szeretet-Szerelmi Tarot
Bevezetés 209
Nagy Arkánum 213
16 udvari kártya értelmezése 226
A 40 számkártya értelmezése 232
Kártyavetési technikák 245
Tradicionális Medicina Tarot
Bevezetés 253
Ismerkedés a Misztériummal 258
Hogyan kell a kártyát olvasni 261
Kirakások 262
Nagy Arkánum 265
Kis Arkánum. A Négy Erő 277
A Karma Tarot
Bevezetés 292
Asztrológiai megfelelések 295
Nagy Arkánum 297
Az 56 Kis Arkánum 348
A Tarot használata, kirakási módszerek 378
Utószó 385

A Tarot (könyv) író Boncz Julianna

 
7 990 Ft
Nincs raktáron
A tarot alapjai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A tarot alapjai

A tarot alapjai

Cassandra Eason

A ​​mai világban már a műveltség természetes része az ezoterikus témák alapfokú ismerete. Új sorozatunk e területen nehezen áttekinthető rengetegében segít eligazodni azáltal, hogy érthetően és tárgyilagosan vezet be gondolatokat, eszméket, praxisokat. Olyan műveket választottunk, amelyekre az olvasó biztosan és tartósan alapozhat. A negyedik kötethez, A tarot alapjaihoz kellemes olvasást kívánunk.

Cassandra Eason tarot-könyve minden részletre kiterjedő bevezetést nyújt ebbe a közkedvelt jóslási módszerbe. Szerzője, aki többek között a tarot tanításával is foglalkozik, végigkalauzol a tarot eredetének és szimbólumainak világában, és kezünkbe ad minden szükséges eszközt ahhoz, hogy kártyát vethessünk önmagunknak vagy akár másoknak is. Alapos és átgondolt tanácsai révén már az első naptól kitűnő eredményeket érhetünk el. Fedezzük fel a tarot történetét, szimbólumait és azon gyakorlatok tárházát, amelyekkel elmélyíthetjük tudásunkat. A kirakási módszerek különböző típusain keresztül fejleszthetjük intuíciónkat, és kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb csomagot.

A tarot alapjai (könyv) író Cassandra Eason

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Gyakorlati Tarot kézikönyv   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyakorlati Tarot kézikönyv

Gyakorlati Tarot kézikönyv

Hajo Banzhaf

A szerző Hajo Banzhaf rövid, lényegretörő magyarázatot ad a tarot-kártyák általános értelmezéséről, kiemelve a könyvben használt Rider-Waite tarot-kártya sajátos jelentéseit. A fő hangsúlyt a következő három, sokak érdeklődését felkeltő témára és kirakási módra helyezi.

A szerelmi jóslat - hogyan ehetjük teljesebbé párkapcsolatunkat

Az iránytű - szakmai és pénzügyi kérdések

Vakfolt - mélyebb onismeret

Gyakorlati Tarot kézikönyv (könyv) író Hajo Banzhaf

 
6 000 Ft
Nincs raktáron
Jövendőmondás francia kártyával   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Jövendőmondás francia kártyával

Jövendőmondás francia kártyával

Erna Droesbeke, Andrea Szász

A könyv mindent tartalmaz, amit a témáról tudni kell és érdemes.

A Kártyavetés francia kártyával részletesen leírja az 52 kártya jelentését, és bemutatja többek között a kártyák összefüggését az asztrológiával, a numerológiával és a színmisztikával is. Ezenkívül különböző kártyavetési módszerekkel ismertet meg bennünket, amelyeket mi magunk is könnyedén elsajátíthatunk.

Jövendőmondás francia kártyával (könyv) írók Erna Droesbeke, Andrea Szász 

 
1 790 Ft
Nincs raktáron
Jungi tarot   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Jungi tarot

Jungi tarot

A bölcsességek kútja

Ivarna Kalinkova

Csak a bölcsesség kútjából meríthetünk, hogy a jungi tarot 36 gyönyörűen illusztrált kártyalapja segítségével egyedi, személyes értelmezést nyerjünk a lelkünkben lakozó, homályba burkolózó archetípusokról- a hősről, az alkimistáról, a többiekről. Megtanulhatjuk a kártyalapok jelentésének értelmezését. Alkalmazhatjuk az egyes kártyalapok üzeneteit egyéni helyzetünkre. Felfedezhetjük lelkünk és tudatalattink rejtelmeit. Tanácsot kaphatunk jelenlegi és jövőbeli problémáink megoldásához életünk minden területén, legyen az szerelem, kapcsolat, munka vagy pénzügy. A könyv mellett 36 darab jungi tarot kártyát is találhatunk.

Jungi tarot 

 
4 900 Ft
Nincs raktáron
Kulcsszavak a Tarot kártyához   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kulcsszavak a Tarot kártyához

Kulcsszavak a Tarot kártyához, könyv rövid tartalma

Hajo Banzhaf

Ezek a kulcsszavak a legfontosabb kérdésirányokat értelmezik, mint például a hivatás, kapcsolatok, vagy önismeret. Hajo Banzhaf a Kulcsszavak a Tarot kártyához című könyv ben nemcsak 21 különböző kártyavetési módot oszt meg az olvasóval, hanem el is vezeti a legmegfelelőbb lerakási rendszerig.

Kulcsszavak a Tarot kártyához könyv szerzője: Hajo Banzhaf

 
2 400 Ft
Nincs raktáron
Magicon   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Magicon

Magicon

Yliaster Daleth

Az ezoterikus tradíció elismert szakértőjének számító Yliaster Daleth legújabb könyve  a Magicon tekinthető akár egy sajátos okkult-mágikus enciklopédiának is, amelyben a címszavak, illetve a témakörök helyét a tarot 22 nagy arkánuma (major arcana) foglalja el. A szerző Yliaster Daleth ezeket olyan kapukként értelmezi, amelyeken át bejuthatunk a (nyugati) ezoterikus tradíció hatalmas, ódon kastélylabirintusába, amelyben minden mindennel összefügg.

A Magicon könyv tehát egy izgalmas felfedezőút is egyben, amely ennek a kusza építménynek a bejárására és feltérképezésére irányul, a legmélyebb, alvilági pincéktől a legmagasabb, égbe nyúló tornyokig, a legszentebb, legfélelmetesebb helyiségeket és a legtitkosabb alagutakat, legrejtettebb átjárókat sem hagyva ki.

Magicon ( könyv ) írója Yliaster Daleth

 

 
4 390 Ft
Nincs raktáron
Tarot - Ezotéria mindenkinek

Tarot - Ezotéria mindenkinek

Eden Gray

Az ősi és misztikus kártyapakli, melyet Tarotnak hívunk minden esetben felkelti a beavatatlanok érdeklődését. Mi az a Tarot? Mi különbözteti meg a többi kártyától, melyet játékra használunk? Tényleg lehet vele jósolni? Bárki megtanulhatja a Tarot-olvasást?
Könyvünk ezekre és még sok egyéb kérdésre hívatott válaszolni, valamint arra, hogy tudást adjon át az olvasónak a Tarotról annak történetéről, más okkult tudományokkal való kapcsolatáról, és arról, hogyan világítja meg a múltat, a jelent és a jövőt.
A Tarot különös és szép kártyacsomagja évszázadokon át rejtély és elragadtatás végtelen forrása volt. A részletes reprodukciókkal és magyarázatokkal Eden Gray - a terület egyik legnagyobb szaktekintélye - pontos tanácsokat kínál három különböző kártyavetési módszerhez, valamint a kártyák jósláshoz és meditációhoz való használatához is. Segítségével kezdő érdeklődők és a haladó elkötelezettek is hasznos útmutatásokat kaphatnak a Tarot ősi tudományához.

Tarot - Ezotéria mindenkinek (könyv) író Eden Gray

 
2 490 Ft
Nincs raktáron
Tarot az életbe vezető út   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Tarot az életbe vezető út

Tarot az életbe vezető út

Gerd Ziegler

"Amint fent, úgy lent, amint bent, úgy kint, amint kicsiben, úgy nagyban.” Önmagunkra és a Tarot-ra vonatkoztatva ez azt jelenti, hogy minden lapnak megvan a maga ereje, kisugárzása, jelentése. Ha ezt kapcsolatba hozzuk életünknek azzal a területével, amelyik éppen foglalkoztat bennünket, akkor a kártya tartalma és minősége pontosan megfelel e téma állapotának. Legújabb, fiataloknak szóló tarot-könyvében a bestseller-szerző, Gerd B. Ziegler remek pszichológiai adottsággal, beleérző-képességgel és a lehető legközvetlenebb szavakkal magyarázza el a tarot-játékot, valamint annak módját, hogy ezt az ősi, jóslásra is használt bölcseleti rendszert a saját javukra alkalmazzák. A könyvet két jól bevált kártyavetési mód teszi teljessé.

Tarot az életbe vezető út (könyv) író Gerd Ziegler

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Tarot és asztrológia

Tarot és asztrológia

Ernst Ott

Tarot és asztrológia: két, egymással összefüggő jövendölési technika, melyek részletes elemzésére vállalkozik a könyv. Aki mélyebben kutatja a témát, gyorsan felismeri, hogy az asztrológia nem ismer jó vagy rossz aspektusokat, viszont eléggé komplex rendszer, és a tarot-lapok mögött is sokkal több rejtezik, mint amit első pillanatban sejtünk. Mi köti össze ezt a két jóslási technikát? Mindkettő szimbólumokat jelenít meg, amelyek újabb és újabb kérdéseket vetnek fel. Értelmezést igényelnek, és meg kell őket magyarázni.

A horoszkópjelek absztrakt jelzései képként és figuraként értelmezendők. Már az egyes szimbólumok elnevezése is azt mutatja, hogy itt archetípusokról van szó, melyek belső pszichikai képet mutatnak. A tarot-lapok zseniális alkotásai - jelentésüket először le kell fordítani! - ugyanis nem absztrakt szimbólumokban mutatkoznak meg, hanem kész képek, amelyek a belső életünket mutatják meg. Ehhez a tarot egyszerűen segítség és kiegészítés. Itt is rajzok és szimbólumok sokasága mutatkozik, amelyeket az asztrológiához hasonlatosan értelmezni kell.

 A gyakorlatban a két rendszer ideálisan egészíti ki egymást. Néhány tarot-lapnál az a benyomásunk, hogy közvetlenül az asztrológiai szimbólumot látjuk. De ez sem fedi mindig pontosan egymást. A hasonlóság az asztrológiai jelek és a tarot-képek között elég nagy, hogy az összefüggést felismerjük, másrészt olyan különbségek is felfedezhetők, hogy minden egyes alkalommal új felvetéseket tehessünk.
A szerző Ernst Ott a Német Asztrológiai Szövetség (DAV) auditált asztrológusa, a Svájci Asztrológiai Szövetség (SAB) tagja, a Tarot Szövetség alapítója. Az asztrológia humanisztikus és pszichológiai irányát képviseli, hangsúlyozza, hogy az asztrológia és a tarot gyakorlati hasznuk mellett régi, európai kulturális örökséget is jelentenek. Kötete egyszerre kézikönyv és művelődéstörténeti esszé, amelyet bátran ajánlunk a témával most ismerkedők számára is

Tarot és asztrológia (könyv) író Ernst Ott

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 890 Ft
Nincs raktáron
Thoth Könyve Egyiptomi tarot

Thoth Könyve Egyiptomi tarot

Egyiptomi tarot

Aleister Crowley

Thoth könyvét Aleister Crowley írta, akinek a neve minden olyan ember számára ismert, aki valaha egy kicsit is foglalkozott a tarot-val.

Minden ember számára, tehát nemcsak a Mágus részére, fontos az együvé tartozás. Ez még inkább vonatkozik a tarot 5 színére. Másként ugyanis megtörténhet, hogy mágikus felépítménye, mint egy kártyavár összedől. Ezt még az ász sem tudja megakadályozni. A kártyák egész életünket végigkísérik. Ezek élő lények. Többet tudnak rólunk, mint mi saját magunkról. Belénk látnak, mint a kártyavető nő a kártyák kirakásakor, amikor azokból jósol. Aleister Crowley egész életét a tarotnak szentelte, és elismerte, hogy a kártyák nagyban segítették a rejtett összefüggések mélyebb megértését, melyek a dolgokra és eseményekre vonatkoznak.

Edward Alexander Crowley 1875-ben született egy angol arisztokrata család gyermekeként. Már fiatal korában élénk érdeklõdést mutatott nem csak a mágia, hanem a szexualitás iránt is.

Huszonhárom évesen tagjává vált az angol Golden Down mágikus rendnek, ahol megtalálta azokat a személyeket, tanítókat, akik azután életét jelentős mértékben meghatározták, és kutatási területeként a ceremoniális mágiát választotta.

1904-ben egy Aiwass nevû asztrállény lediktálta neki a Liber Al Vel Legis-t, azaz a Törvény Könyvét. Az elsõ világháborút megelõzõ években adta ki az Equinox címû ezoterikus magazint, amelyben egyebek mellett nyilvánosságra hozta az Arany Hajnal titkos rítusait. Ekkoriban csatlakozott az Ordo Templi Orientis (A Keleti Templom Rendje) nevû, Németországban alapitott rendhez, amely szexuálmágiát alkalmazva próbálta életre kelteni az emberi tudat legmélyén szunnyadó hatalmas erõket.

1920-ban, a szicíliai Cefalo-ban megalapította Thelema nevû „kolostorát”, amely az általa kidolgozott szexuálmágikus technikák kísérleti laboratóriumául szolgált.

Crowley 1947-ben bekövetkezett haláláig könyvek tucatjaiban fejtette ki nézeteit a szexuálmágiáról, narkotikumokról, asztrológiáról, mágiáról és kabbaláról.

Thoth Könyve Egyiptomi tarot (könyv) író Aleister Crowley

 
5 990 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

tarot ősi tudásának eredete az idők homályába vész. Sokan úgy vélik, hogy ez a bölcsesség részben az ókori Egyiptomból, részben az ősi Indiából, mások, hogy Kínából származik. Az ókori Egyiptomban beavatási rítusoknál használták. Egyes források szerint a legendás, elsüllyedt Atlantiszról öröklődött át, mint az ősi TUDÁS, mely sokáig élőszóban terjedt. A ma ismert tarot nagyon sok közvetítő által maradt fenn és csak a szimbólumok őrződtek meg, a lényegi, mély belső tartalom elveszett. A Tarot elsősorban önismereti eszköz, de egyben a lélek mélyén kódolt információ is. A múlt ismerete elvezet a jelen lehetőségeinek feltérképezéséhez, ami megmutatja jövőnk egyik lehetséges valóságát. A tarot ősi bölcsessége nem véletlenül népszerű a lelki utat járók körében. A New Age elméletének egyik tantételévé vált a tarot alapfogalma, miszerint a világon minden a folyamatos változás állapotában van. Ezáltal válhat a tarot megbízható vezetőnkké a mai, kaotikus világban.

Ahhoz, hogy megfelelőképpen tudjuk alkalmazni a tarot kártyák lapjait, meg kell értenünk, hogy mindennek van oka, semmi nem véletlen. Az eddigi helyzetünk a múltbeli tetteink következménye, és a jövőnk a jelenlegi döntéseink eredménye lesz.

A tarot kártyák 22 nagy arkánumból és 56 kis arkánumból állnak. A nagy arkánum az ember fejlődését és spirituális életútját jelképezi, míg a kis arkánum ennek részleteit fejti ki négy alapelemre, földre, vízre, levegőre és tűzre bontva.

 

tarot kártyák nagy arkánum lapjainak jelentése:

 

A tarot kártya 0. lapja: A Bolond. Ez a lap az új kezdetek, a felfedezőkedv és az elengedés lapja, a gyermeki lelkületet ábrázolja. 

A tarot kártya I. lapja:  A Mágus. Cselekvésre buzdít, arra, hogy lépéseket tegyél a céljaidért,

A tarot kártya II. lapja:  A Főpapnő. A befogadó várakozás, a tudattalan és a titkok megtestesítője,

A tarot kártya III. lapja:  A Császárnő. Az anyaság, a szülés és születés, a bőség és a természet szimbóluma. Az Uralkodónő a természet mindig új életet adó kimeríthetetlen erejét testesíti meg. Az elevenséget, termékenységet, fejlődést és az új születését szimbolizálja. Ő minden élet kiapadhatatlan forrása, jelzi kreativitásunkat és fogékonyságunkat, képességünket új impulzusok felvételére és újjáalakítására.   

A tarot kártya IV. lapja:  A Császár. A férfiasság, a rend és a tekintély ura, ő az, aki betartatja a szabályokat

A tarot kártya V. lapja:  A Főpap. Az uralkodó hitrendszer, a hiedelmek és erkölcsi követelmények megtestesítője.

A tarot kártya VI. lapja:  A Szeretők. Nem meglepő módon a szerelmet jelképezi.

A tarot kártya VII. lapja:  A Diadalszekér. Az akaraterő és az önérvényesítés lapja.

A tarot kártya VIII. lapja:  Az Erő. Az együttérzés, a türelem és a finom irányítás lapja.

A tarot kártya IX. lapja:  A Remete. A belső bölcsesség, befelé keresés lapja

A tarot kártya X. lapja:   A Szerencsekerék. A sors, a végzet szimbóluma, és arra utal, hogy nincsenek véletlenek

A tarot kártya XI. lapja:  Az Igazság. Az ok és okozat törvényére és a saját felelősségedre hívja fel a figyelmedet

A tarot kártya XII. lapja:  Az Akasztott ember. A felfüggesztés lapja. Bármilyen ügyön is dolgozol, állj meg egy pillanatra, tarts szünetet, és nézz rá más szemszögből, fordítva is a problémára, mert ez hozhatja a megoldást.

A tarot kártya XIII. lapja:  A Halál a befejezés, az átmenet lapja, de nem kell megijedned tőle. Arra utal, hogy véget kell vetned valaminek, ami mára okafogyottá vált.

A tarot kártya XIV. lapja:  A Mértékletesség. Türelemre int egy helyzetben, és azt üzeni, hogy találd meg az arany középutat, az egyensúlyt, a harmóniát az ellentétes erők között.

A tarot kártya XV. lapja:  Az Ördög. A materializmus láncait jelenti, vagy azt, hogy egy illúzió fogságába estél. Fontos, hogy tisztán láss, de előbb fogadd el a helyzetet, amiben vagy.

A tarot kártya XVI. lapja:  A Torony. A hirtelen változás, váltás és a megvilágosodás lapja, gyors összeomlásra is figyelmeztethet.

A tarot kártya XVII. lapja: A Csillag. A remény és a jövőbe vetett pozitív hit lapja. Találd meg a belső középpontot, és ha ebből cselekszel, minden jól alakul.

A tarot kártya XVIII. lapja:  A Hold. A félelmek, a képzelgések, de a képzelet lapja is. Utalhat céltalanságra, irányvesztettségre.

A tarot kártya IXX. lapja:  A Nap. A tisztánlátás és a szabadság jelképe. Kövesd a belső sugallatot, ne feledd, mindenkiben ég a belső fény.

A tarot kártya XX. lapja:  Az Ítélet. Átvitt értelemben az újjászületés, megtisztulás lapja, de akadályként arra is utalhat, hogy fel kell hagynod az ítélkezéssel, akár magadról, akár másokról van szó.

A tarot kártya XXI. lapja:  A Világ. A beteljesülés lapja. Törekedj a teljesség felé.