Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAz Indonéz Nők Titkai

Az Indonéz Nők Titkai
3 800 Ft

Az Indonéz Nők Titkai

Dr Molnár Csaba

Mitől olyan elbűvölően kecsesek, karcsúak, egészségesek, jó kisugárzásúak és őszintén tudnak mosolyogni? Mi a titkuk?
Könyvsorozatunk első kötetét tartja a kezében az olvasó. Ez a sorozat az ősi kultúrák wellness titkairól lebbenti fel a fátylat. A titok a méregtelenítésben rejlik, a káros elsavasodás megszűntetésében, méghozzá testi- és lelki szinten. Sok-sok éve oktatjuk Magyarországon a világ számos táján összegyűjtött külső-és belső módszereket, hogy a magyar emberek egészségesebbek és boldogabbak legyenek. Jogvédelemmel rendelkezik a testi- és lelki wellness programunk. A cél eléréséhez a módszer: külső és belső méregtelenítés.
Az indonéz titkok közül a belső módszerek: a táplálkozástudomány, a zöldségek, a gyógyító fűszerek (a "fűszersziget" kincsei) és a sok-sok gyógynövény alkalmazása. (zöld porok). Kulcsszerepet kap a kókusz alkalmazása. Olaja számos betegségnél (elhízás, cukorbetegség, érelmeszesedés, magasvérnyomás) gyógyító hatású. A kókuszcukor számos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, és kiderül a könyvből, miért hasznos a fogyókúráknál, éppúgy, mint a kókuszkrém, a kókusztej és a kókuszliszt. Indonéziában nem szoktak elhízni. Számunkra is hasznosak lesznek a bemutatott receptek.
A külső méregtelenítéseknek szintén a testi tünetek gyógyulása és a lélek jóléte (wellnesse) lesz a következménye. A masszázstechnikáktól a nők és a férfiak is egészségesebbek lesznek. Ez jó annak is, aki adja, szintén midkét nemnek egyaránt. Egy régi mondás szerint, aki jól masszíroz azt nem szokták elhagyni! Aki pedig kapja, számíthat arra, hogy felfrissülnek az izmai (egészségesebbek az ízületei), fogynak a zsírpárnák, feszesedik és bársonyos lesz a bőr! Ezeken a masszázsfogásokon kívül meg kell ismernünk a különleges masszázsolajakat, a kókuszcukros test- és arcradírt. (Férfiaknak sem árt pár perc lúgosító ledörzsölés, zuhanyozás előtt. Ez a keleti kultúrákban megszokott.) Hölgyeknek különleges wellness élményt ad testradír után, a kókuszkrém és a trópusi fűszerekkel, illóolajokkal, gyümölcsökkel végzett "titkos" szertartás.

Az Indonéz Nők Titkai (könyv) író Dr Molnár Csaba


Ezokönyvek Keleverustól webárúház