Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

KERESÉS:A CSODA nem csak 3 napig tart


Sorrend:

-10%
A CSODA nem csak 3 napig tart

A CSODA nem csak 3 napig tart

Szabó Ilona

A könyv címe magáért beszél! Ez a CSODA valóban nem csak 3 napig tart! Ha hajlandó vagy magadon dolgozni, akkor a könyv megmutatja Neked a kritika álruhájába bújt kizárólag Neked címzett ajándékot! Ha most azt mondom, hogy a gyakorlat elvégzése utána alig várod, hogy találkozz azzal a személlyel aki megkritizált, lehet, hogy azt mondod, valami baj van velem! Hogyan lesz ebből CSODA? Egy életre szóló változás ajtajában vagy! Kérlek lépj be rajta, tapasztald meg saját magad!

A CSODA nem csak 3 napig tart (könyv) író Szabó Ilona

 
4 800 Ft
Kedv. ár: 4 320 Ft
Kezdete: 2021.01.10
A készlet erejéig!
A csodák tanítása

A csodák tanítása

új kiadás!

Ami valós, azt semmi nem fenyegeti. Ami valótlan, az nem létezik. Ebben rejlik Isten békéje.

Így kezdődik A csodák tanítása, alapvető különbséget téve valós és valótlan dolgok, tudás és érzékelés között. A tudás maga az igazság - egyetlen törvény, Isten, avagy a szeretet törvénye alapján. Az igazság megváltoztathatatlan, örökkévaló és minden ellentmondástól mentes. Előfordulhat, hogy valaki nem ismeri, de ettől még nem változik meg, továbbra is érvényes marad Isten teremtésének egészére, és bizony csak az valódi, amit Ő teremtett. Az igazság túlmutat a tanuláson, mert túlmutat az időn és minden folyamaton. Nincs ellentéte, nincs kezdete és nincs vége. Egyszerűen csak létezik.

Az érzékelés világa ugyanakkor az idő, a változás, a kezdetek és végek világa, amely nem a tényeken, hanem a tények értelmezésén alapul. A születés és halál világa ez, amely a szükség, a veszteség, az elkülönülés és az elmúlás hiedelmeire épül. Nem megadatik nekünk, hanem mi magunk sajátítjuk el; szelektív az érzékelés miatt, megbízhatatlanul működik, és pontatlan értelmezéseket hív életre.

A megbocsátás szolgál számunkra az emlékezés eszközéül, a megbocsátás által fordul visszájára a világ gondolkodása. Ha megfeledkezünk tévképzeteinkről, és múltunk egyetlen darabkája sem korlátoz már bennünket, emlékezni fogunk Istenre. A tanulás csak eddig juthat. Ha készen állunk, Maga Isten fogja megtenni az utolsó lépést, hogy visszatérhessünk Hozzá.

A csodák tanítása alapvetően azért jött létre, hogy elősegítse az egyéni tanulást.
A könyv három részből áll: a törzsszövegből, a munkafüzetből és a tanítók munkáját segítő kézikönyvből. Hogy a tanulók milyen sorrendben és hogyan tanulmányozzák az egyes részeket, az csakis az ő igényeiktől és beállítottságuktól függ.

A Kurzus alaposan átgondolt, mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten lépésről lépésre kifejtett tanmenettel bír, amely az elmélettel szemben a gyakorlatot, a tapasztalást helyezi előtérbe. Bár keresztény nyelvezetet használ, egyetemes spirituális témákkal foglalkozik, és többször is kijelenti, hogy ez az út csupán az egyetemes tanrend egy lehetséges változata. Számos egyéb módszer létezik, amelyek csak formájukban térnek el egymástól - végül minden út Istenhez vezet.

A javarészt elméleti jellegű törzsszöveg fekteti le a gondolati rendszer alapjait, erre épülnek aztán a munkafüzet gyakorlatai. Gyakorlati alkalmazás nélkül a törzsszöveg javarészt csak elvont fogalmak gyűjteménye marad, és nem teljesítheti be a Kurzus fő célját. A munkafüzet háromszázhatvanöt gyakorlatot tartalmaz, az év minden napjára egyet. Mindazonáltal nem szükségszerű ebben a tempóban haladni: akár több napig is elidőzhetsz egy-egy számodra különösen szimpatikus gyakorlatnál, instrukcióink csupán arra kérnek, hogy ne akarj napi egynél többet elvégezni.

Végezetül a tanári kézikönyv választ kínál a tanulók által leggyakrabban feltett kérdésekre, valamint tisztázza a Kurzus legfontosabb kifejezéseit.

A Kurzus nem igyekszik befejezettnek feltüntetni magát, és a munkafüzet gyakorlatainak sem az a céljuk, hogy minden további gyakorlást fölöslegessé tegyenek. A végén minden tanuló kettesben marad Belső Tanítójával, Aki saját belátása szerint irányítja majd további előrehaladását.

A csodák tanítása (könyv) 

 

 
7 990 Ft
-10%
A próféta - A próféta kertje

A próféta - A próféta kertje

Kahlil Gibran

A huszadik század elején élt író és képzőművész a mai napig Libanon legelismertebb, legjobban tisztelt művésze. Legnagyobb sikerét "A próféta" című bölcs, komoly filozófiai tartalmú írásával aratta. Művét trilógiának szánta, a második kötetet, "A próféta kertjét" már csak halála után adták ki, a harmadik kötet, "A próféta halála" nem jelent meg. Ez az igényes könyv a trilógia első két részét tartalmazza magyar és angol nyelven. Különlegessége, hogy a képzőművészként kevéssé ismert Gibran csodálatos képeiből is nyújt egy csokorra valót. (a borítón szintén Gibran festménye látható)

A próféta - A próféta kertje (könyv) író Kahlil Gibran

 
3 100 Ft
Kedv. ár: 2 790 Ft
Kezdete: 2020.08.10
A készlet erejéig!
A mennyország létezik   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A mennyország létezik

A mennyország létezik

Egy idegsebész tapasztalati a túlvilágról

Dr. Eben Alexander

A mennyország létezik című könyv rövid tartalma:

Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az álláspolton voltak, hogy túlvilág nincsen. Dr. Eben Alexander idegsebész is ezen tudósok közé tartozott. Tisztában volt azzal, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke. Egy szép napon viszont az ő agyát is megtámadta egy ritka betegség. A homloklebenye, amely az érzelmekért és gondolatokért felelős, teljesen leállt. Dr. Eben Alexander hét napig kómában feküdt, majd amikor az orvosai már feladták a reményt, egyszer csak kinyitotta a szemét, és visszatért az életbe.


Gyógyulását orvosi csodának tartják, de az igazi csoda nem csupán erre korlátozódik. A kóma alatt dr. Eben Alexander megjárta a túlvilágot, és találkozott egy angyalszerű lénnyel, aki bevezette a testentúli létezés legapróbb rejtelmeibe. Az orvos útja során az univerzum isteni forrásával is találkozott. Dr. Eben Alexander története nem a fantázia műve. Betegsége előtt képtelen volt természettudományos nézeteit összeegyeztetni az istenhittel, a lélekbe és a túlvilágba vetett hitével. Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk: Isten és a lélek létező dolgok, és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja. Ez a történet az egész világnézetünket felforgathatja. Sem a tudósok, sem a hívők nem intézhetik el egyetlen kézlegyintéssel. Mert aki elolvassa, annak meg fogja változtatni az életét.

A mennyország létezik (könyv) író Dr. Eben Alexander

 

 

 

 

 
2 980 Ft
Nincs raktáron
Írj magadnak varázslatot

Írj magadnak varázslatot

Négy mágikus lépés

jó állapotú, antikvár

Richard Webster

Richard Webster Új-Zélandon született 1946-ban, és a mai napig ott él. Rengeteget utazik, a világ minden táján előadásokat tart, spirituális tárgyú munkacsoportokat vezet. Richard Webster nagyon sok könyvet írt, főleg a spiritualitás és a Feng Shui témakörében, de folyóiratoknak is rendszeresen dolgozik.
Az Írj magadnak varázslatot című könyvében megmutatja számunkra miként válthatjuk valóra vágyainkat szavaink erejével. Az önmagunknak varázslás, a saját varázsigék megteremtése ősi elképzelés. A legtöbb kultúra történetében nyoma van az írott és a beszélt szavak erejébe, hatékonyságába vetett hitnek. Évezredekkel ezelőtt a régi egyiptomiak leveleket írtak a holtaknak, és arra kérték őket, hogy változtassanak az élők világának eseményein. Arra használták az írott szó erejét, hogy saját életükben változásokat, csodákat idézzenek elő. Mi is képesek vagyunk megtanulni, miként válthatjuk valóra vágyainkat a szavak erejével. Kívánságainknak semmi sem szabhat határt, mindaddig, amíg valóra váltásukkal nem ártunk másoknak. Megismerhetjük azt a négy mágikus lépés-t, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjük akár a nagy, akár a kis álmainkat. Először megtanuljuk az egyik legfontosabbat, hogyan határozzuk meg életünk célját, mert a cél nélkül sodródás nem visz közelebb a teljes, boldogabb élethez. Utána elsajátíthatjuk, miként írjuk meg azokat a varázslatokat, amelyek valóra váltják álmainkat a testünkkel, a szellemünkkel, az elménkkel, a pénzügyeinkkel, a társadalmi életünkkel és a megérzéseinkkel kapcsolatban. Végül felfedezhetjük, miként bánhatunk úgy a szavak rejtett hatalmával, a szent nevekkel, a titkos iratokkal, a mágikus naptárakkal, vagyis a fehér mágia egyszerű kellékeivel, hogy végre valósággá legyenek vágyaink, reményeink és kívánságaink. Megtanulhatjuk, hogyan tudjuk kéréseinket kiküldeni az Univerzumba, mik ennek a legfontosabb eszközei. Elmeséli nekünk a saját talizmánunk elkészítésének módját. Olvashatunk a kristályokkal és ékkövekkel való varázslásról, vagy a mandalákról. Hatalom rejlik a szavainkban, hatalom rejlik bennünk. Alakítsuk életünket olyanná, amilyenről mindig is álmodtunk!

Mindenkinek vannak reményei és álmai, és az Írj magadnak varázslatot könyv segítségünkre lehet, hogy megvalósítsuk ezeket. Csak néhány példa mit kérhetünk: kicsattanó egészséget, tartós, szép kapcsolatot, kreativitást és intuíciót, nagyobb boldogságot, erősebb hitet, jobb munkát.

Írj magadnak varázslatot (könyv) író Richard Webster

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 500 Ft
Nincs raktáron

Sorrend: