Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

ANTIKVÁR KÖNYVEK


Sorrend:

Mindennapi élet pszichopatológiája   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Mindennapi élet pszichopatológiája

Mindennapi élet pszichopatológiája

(Az elfelejtés, elszólás, elírás, babona és tévedés)

Sigmund Freud

Az első magyar nyelvű kiadás. Fordította dr. Takács Mária. Sajtó alá rendezte dr. Ferenczi Sándor és Storfer A. József
Kiadói egészvászon kötésben. /Somló Béla kiadás 1932./

Mindennapi élet pszichopatológiája (könyv) író Sigmund Freud

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 000 Ft
Nincs raktáron
Mindörökké reiki   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Mindörökké reiki

Mindörökké reiki

Első az Egyenlők között

Petrik Márta Magdolna

A Reiki a Fény misztériuma, mely magasabb birodalmakba vezeti el a gyakorlót. A mindennapi praxis gyógyító és megvilágosító erővel bír. A Reiki gyökeret és szárnyakat adó navigáció. A kézrátéttel gyógyító vagy távolba ható kezeléssel reikiző élete folyamatos meditáció. Áldásos állapot. Felülmúlhatatlan. Első az egyenlők között.

 

Mellékeltem egy CD-t a könyvhöz, hogy az olvasása közben kialakult kapcsolatunkat elmélyítsem, megerősítsem, nehogy elveszítsem.
Hangtál zenés együttlétre hívlak. Csillagporos úton. Készülj és légy éber! Lazíts! Eljön a szeretet és Fény korszaka.

Mindörökké reiki (könyv) író Petrik Márta Magdolna

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 000 Ft
Misztikus történetek gyűjteménye   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Misztikus történetek gyűjteménye

Misztikus történetek gyűjteménye

Évszázadok természetfeletti jelenségei

Szellemek, boszorkányok, szörnyek és csodák – évszázadokon keresztül az emberek ámulva tekintettek a körülöttünk lévő világ oly sok rejtélyes jelenségére. Vajon hittek-e őskori elődeink a halál utáni életben? Vajon megalapozottan valljuk-e az elme hatalmát a test felett? Valóban jártak ufók bolygónkon? 
A Misztikus történetek gyűjteménye több mint 500, képekkel illusztrált történetével visszarepíti Önt az időben, az őskortól napjainkig. Lapjain izgalmas és színvonalas kalandra hívják Önt mindazok a tudósok és szakértők, akik e páratlan kötet elkészítéséhez kutatómunkájukkal hozzájárultak. Olyan kalandban lesz része, mely során bepillantást nyerhet Földünk sokszor megmagyarázhatatlan misztikumainak titokzatos birodalmába. Tartson velünk!

Misztikus történetek gyűjteménye (könyv) 

 
2 900 Ft
Mit mond az arc   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Mit mond az arc

Mit mond az arc

Gyakorlati arcismeret

Rodney Davies

Mit mond az arc (könyv) író Rodney Davies

 
2 500 Ft
Murphy törvénykönyve   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Murphy törvénykönyve

Murphy törvénykönyve

Arthur Bloch

Ha valami egyáltalán elromolhat, az el is romlik” – erre az alaptételre épül viselkedési törvényeinknek és a ránk hol barátságosan, hol fintorogva visszatekintő világnak az az enciklopédikus összefoglalása – a maga nemében páratlanul kis terjedelemben –, amelyet itt nyújtunk át az olvasónak. Okuljon belőle: főként hogy minden dolognak fonákja is van, s hogy az eshetőségek közül – e fordított leibnizi világszemléletben – többnyire, legalábbis ebben a felfogásban, a legkellemetlenebb következik be, vagy – hogy egy másik alaptételt idézzünk – egyáltalán nincsenek is jobb vagy rosszabb eshetőségek. S ha már kellően áttanulmányoztuk és magunkévá tettük ezt a „hibázni nemcsak lehet, hanem kell is” szemléletet, akkor talán lépten-nyomon kellemes csalódás ér majd. A kötetet Réber Lászlónak a murphológia világlátását mélyen átérző grafikái teszik még élvezetesebbé.

Murphy törvénykönyve (könyv) író Arthur Bloch

 
1 600 Ft
Nincs raktáron
Muszlim ​asztrológia   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Muszlim ​asztrológia

Muszlim ​asztrológia

avagy szellemi kulcs a Muhjiddin IbnʿArabí-féle muszlim asztrológiához

Titus Burckhardt

Titus Buckhardt könyve bepillantást enged abba, hogy az asztrológia, mint a modern Nyugatra csak legjárulékosabb alkalmazására redukálódva eljutott tudomány, miként áll összefüggésben a metafizikai princípiumokkal, s ezek révén egy önmagában tökéletes tudással. A hermetizmus ősi szimbolizmusának aspektusait megőrző muszlim ezoterizmussal foglalkozó munka – a Muszlim asztrológia – bemutatja a kozmosz kvalitatív szemléletét, illetve azt az archaikus mentalitással összefüggő képességet, amely az érzékvilág pillanatnyi jelenségeit az időtlen archetipusokkal azonosítja.

Muszlim ​asztrológia (könyv) író Titus Burckhardt

 
1 800 Ft
Nincs raktáron
Nagy Táltoskönyv   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Nagy Táltoskönyv

Nagy Táltoskönyv

Kovács András

Üzenet, ​örök életű szellemi hagyatékunkból, amelyet sikerült felébresztenünk álmából, kozmikus parabolánkban a Kárpát-medencében. A Táltosok módszerei és eredményeik. A tudás fájának gyümölcse megízlelhetővé vált minden érdeklődő nagyszellem számára. A történelmi múltunk csodáinak felismerésével, ősi titkos kódok, dimenziók, kapuk nyíltak meg sokunk előtt.
A láthatatlan világok érzéklete és az azokkal való bánásmód, az energetika, szellemtan, fehér mágia, új emberi csodákhoz adott szárnyakat valamennyiünknek. Felemelő érzés XXI. századunk hajnalán a régi világok egyetlen letéteményeseként, a reaánk hagyott örökséget felismerve mai nyelven megszólítani, megcselekedni. Megismerjük kozmikus lényünk működését, fizikai, energia érzelm, gondolati, intuitív, lélek, fény. és szellemvilágunkat.
Az önmagunkban felismerteket már ki tudjuk sugározni mások felé. Ez a sokszoros kisugárzás nem kíván többlet energiát, mint ahogyan egy szál gyertyánkkal meggyújtott több ezer gyertya meggyújtása sem csökkenti a mi gyertyánk fényét.
„A fény nem azért van, hogy véka alá rejtsük, hanem, hogy világítsunk vele!”
Aki a dimenzió tudója és nem a körülményei áldozata kíván lenni, hanem annak irányítója, az megismerkedik világaival. Így válik a világnak világává, így lesz a virágnak virága, az életfa virága, maga világos felismeréseivel a világosság hirdetője és kisugárzója.
Táltosa csak a magyar nemzetnek volt, aki egy személyben volt gyógyító, tanító, pap és a nemzettudat fenntartója. A Táltos hagyatékot őrzők, a fény megismerésének és felszabadításának nemes feladatát valljuk.

Nagy Táltoskönyv (könyv) író Kovács András

 
4 500 Ft
Napszél   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Napszél

Napszél

Szepes Mária

„El akartuk fogadni e gyanúsan abszurd és kísértetiesen gyönyörű új édent, mert a mi valódi paradicsomunkat, amellyel a természet megajándékozott bennünket, alaposan összedúltuk és kizsaroltuk, s voltak olyan történelmi időszakok, amikor kis híján elpuszítottuk. Egyszerűbbnek tűnt "újrakezdeni mindent”…csak kultúránk értékeit átmentve az Eridanusra…Mi gyújt bennünk kozmikus nosztalgiát, hogy véges élethosszunkkal kivándoroljunk fényévmilliók távolában keringő bolygónkra…ahelyett hogy termékeny kék csillagunkat, a Földet tisztítanánk meg minden ártalomtól? Éppoly képtelenség ez, mintha értelmessé fejlődött halak hirtelen tömeges kivándorlásba kezdenének az óceánból valamiféle kopoltyú pótló szkafanderbe, hogy alkatilag meghatározott vízilényként a szárazföldön vergődjenek…A Föld beteg. Kórságait magunk okoztuk. Nekünk kell leküzdenünk őket. Megvannak az eszközeink hozzá!"

Napszél (könyv) író Szepes Mária

 
1 900 Ft
Numerológia   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Numerológia

Numerológia

A számok feltárják a személyiség mélységeit és a jövőt

Norman Shine

Mondd meg a neved, és megmondom, ki vagy. Add meg a születésed időpontját, és megmutatom neked a jövődet. Ősidők óta tanulmányozzák a számok rejtett jelentését és hatalmát Ahogy az asztrológusok a bolygókon és a zodiákus jegyein át tárják fel a kapcsolatokat és közelítik meg a jövőt, a numerológus a számokhoz fordul. Norman Shine egyértelműen ábrázolt, közérthető rendszere mindenkit hozzásegít, hogy alkalmazza a számok erejét és energiáját. Az ábécé minden betűje numerológiai értékkel rendelkezik, és minden szám energiaforrás. Ezeknek az energiáknak az egymáshoz való viszonya határozza meg, hogyan viselkedünk és miért éppen úgy.

Numerológia (könyv) író Norman Shine

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Oidipusz a talány megfejtője   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Oidipusz a talány megfejtője

Oidipusz a talány megfejtője

Thorwald Dethlefsen

Thorwald ​Dethlefsen, a már nálunk is jól ismert, világhírű pszichoterapeuta legújabb könyvében Szophoklész Oidipusz király és Oidipusz Kolónoszban című műveit elemzi. Olyan megközelítési módot kínál, amely segítségünkre lehet abban, hogy a tragédia voltaképpeni célját előítéletektől mentesen befogadjuk, és kultikus hatásának maradéktalanul részesei legyünk. A görög tragédia megfelelő gyógyszer volna számunkra, hogy a kettős-ségből, két-ségből visszakerüljünk az egész-ségbe. Ha sikerül önmagunkra ismerni a tragédiában, akkor az egyfajta kollektív „pszichoterápiává” válhat, és hozzásegíthet bennünket, hogy sorsunkat és a földi létet megértsük. 
Oidipusz az ember archetipikus képe – hangsúlyozza a szerző –, s nagysága abban áll, hogy kész a külső királyságot a belső királyságra, az_én_-t az önvalóra cserélni, nézőből látóvá válni. Az ő sorsa a mi sorsunk, s megváltást csak akkor nyerünk, ha a külső útról letérve neki merünk vágni a belső útnak, ha a polaritástól elszakadva megtaláljuk az egy-séget, az egész-séget.

Oidipusz a talány megfejtője (könyv) író Thorwald Dethlefsen

 
2 800 Ft
Önbecsülés   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Önbecsülés

Önbecsülés

Útmutató az önbecsülés kifejlesztéséhez és az érzelmi hegek gyógyításához, lépésről lépésre

Gael Lindenfield

Hogyan birkózzunk meg a fájdalmas emlékeinkkel? Hogyan küszöböljük ki a becsületünkön esett csorbát? Hogyan segítsünk másoknak önbecsülésük növelésében? Az önbecsülés hiánya és saját képességeink alulértékelése áll a legtöbb problémánk hátterében. Ez mérgezi meg a kapcsolatokat, a karriert; destruktív szokások kialakulásához vezethet, és meggátolja a képességek optimális kihasználását. Az önértékelési gondok gyökere az esetek többségében a gyermekkorba nyúlik vissza, bár a felnőttként minket érő kritika és az elszenvedett traumák szintén mély sebeket ejtenek önértékelésünkön. Gael Lindenfield könyve gyakorlati útmutató az önbecsülés kifejlesztéséhez és az érzelmi hegek gyógyításához.

Önbecsülés (könyv) író Gael Lindenfield

 
2 900 Ft
Önbecsülés önmenedzselés   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Önbecsülés önmenedzselés

Önbecsülés önmenedzselés

Álláskeresők kézikönyve – Önismeret, rátermettség gátlások és félelmek helyett: személyiségmarketing

Dorothy Leeds

Boldog ember az, aki vesszőparipájának él; szól az angol mondás. Valóban, van-e nagyobb öröm annál, amikor az ember azt teheti nap-nap után, amit szeret, sőt jól meg is él belőle. De mi szükséges ehhez? Bátor, őszinte élet, válaszolja a szerző. Kellő önismerettel, hatékony célkitűzéssel elérhetjük olykor álomnak tűnő céljainkat is. Ez a könyv kalauz a jövőhöz. A humanizmus és a hatékony marketingmódszerének bravúros ötvözete.  Ezenkívül szerencsésen old fel gátlásokat, görcsöket minden új közösségbe, vagy akár csak egy baráti társaságba való beilleszkedésnél. Fontos dolog és jellemileg indokolt is gyöngéink javítgatása, ám a siker titka erős oldalunk, tehetségünk hatékony kibontakoztatása, gyakorlati kiteljesítése.

Önbecsülés önmenedzselés (könyv) író Dorothy Leeds

 
2 500 Ft
Önéletrajzi írások   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Önéletrajzi írások

Önéletrajzi írások

Sigmund Freud

Ötven ​évvel ezelőtt, 1939-ben halt meg Sigmund Freud. E kötettel emlékének kívánunk tisztelegni.
Az önéletírás Freud egyik sajátos műfaja volt. Élete és a pszichoanalitikus mozgalom története egybefonódott, ezért minden önéletrajzi reflexió alapvető fontosságú a mozgalom története szempontjából, s minden történeti adalék egyben életrajzi mozzanat is. Freud önéletrajzi, illetve mozgalomtörténeti írásai a pszichoanalízis keletkezéstörténetének és e gondolkodásmód tudományos szerkezetének megismerése szempontjából egyaránt elsődleges források.

Önéletrajzi írások (könyv) író Sigmund Freud

 
1 700 Ft
Önismeret - Emberismeret   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Önismeret - Emberismeret

Önismeret - Emberismeret

Frenológia

1944-es kiadás fénymásolt, ragasztva fűzött példánya

Salgó Sándor

A szerző Salgó Sándor e könyvében a tudományos irodalomban elsőként állítja szembe a testalkati típust a fej- és homlokalkattal, valamint új, természettudományos fiziognómiájával. Ernst Kretschmer ismertette meg a tudományos világgal azon tételét, hogy a testalkati típusnak pontosan körülhatárolt lelkialkati típus felel meg. Salgó Sándor - új embervizsgálati módszerével - bebizonyítja, hogy nemcsak Kretschmer tantétele igaz, de még az egyéni testalkatnak is a legrészletesebb pontossággal felismerhető és meghatározható egyéni lelkialkat (jellem, képesség és tehetség) felel meg. Ezt a fontos felismerést a Franz Joseph Gall-féle elfelejtett frenológia helyességének új bizonyításával és a fenti szintézisbe való beillesztésével meggyőzően igazolja. Ezzel az emberi jellemalkat, a képességek és tehetségek természettudományos biztonságú megállapítása terén valóban olyan új eredményeket ér el, amelyeket eddig az érdeklődő közönség és a szakirodalom is elérhetetlennek tartott. Salgó Sándor tízezernél több vizsgálata eredményével a frenológiá-t, az alkattant és az arctant egészen új irányokban fejleszti tovább. Új frenológia-i „organológiája", ezzel párhuzamos alkattípusbeosztása, továbbá az erre alapozott új, természettudományos arctana tudományos körökben már eddig is érdeklődést ébresztett, az Önismeret - Emberismeret könyve nyomán azonban bizonyára feltűnést fog kelteni.

Önismeret - Emberismeret (könyv) író Salgó Sándor

 
5 500 Ft
Önismeret és párkapcsolat a horoszkópban

Önismeret és párkapcsolat a horoszkópban  

lKordován Vid

A KEZEMBEN A HOROSZKÓPOM után Kordován Vid folytatja olvasói beavatását a zodiákus, a planéták világába. Furcsa módon hiányzott az asztrológia hazai palettájáról ez a mű, amely pont ott segít eligazodni, ahol nagyon könnyen eltévedhet az ember. - Olvasása közben (ha kéznél van a horoszkópunk) így nagyot léphetünk előre az önmegismerés terén.

Az ÖNISMERET ÉS PÁRKAPCSOLAT A HOROSZKÓPBAN könyv forgatásával mindannyian többet fogunk tudni, és a szerencsések még többet fognak megérezni abból, ami eddig csak a kevés beavatott kiváltsága volt.

Önismeret és párkapcsolat a horoszkópban   (könyv) író Kordován Vid

 
2 990 Ft
Önmenedzselés felsőfokon   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Önmenedzselés felsőfokon

Önmenedzselés felsőfokon

Wictor Charon

A könyv olvasása során képet kapunk arról, hogy mi a sikerpszichológia, hogyan hatnak a gondolataink az életkörülményinkre, és hogy hogyan teremtsünk magunk körül szimpatikus légkört. Az olvasottak segítenek az érzésvilágunk szabályozásában, akaraterőnk helyes használatában, az idegesség leküzdésében. Megtudhatjuk, hogyan növelhetjük koncentrációs képességünket, hogyan fejleszthetjük ki magunkban az önbizalmat, és hogyan küzdjük le a félszegséget.

Önmenedzselés felsőfokon (könyv) író Wictor Charon

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Perzsa mitológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Perzsa mitológia

Perzsa mitológia

John R. Hinnels

Az ​emberiség egyik leggazdagabb legendakincsét az ősi Perzsia hagyta ránk. A mai Iránt és Indiát benépesítő indoeurópai törzsek magukat árjáknak nevezték. Hitük szerint a világ történelmét, az emberek sorsát a jó és a gonosz, a fény és a sötét, az igaz és a hamis örök harca határozza meg, amelynek egy napon a jó győzelme fog véget vetni. Perzsia nagy prófétája, a világ egyik első teológusa, Zoroaszter (másként Zarathusztra) ezt a hagyományt építette be saját tanításába.

Ő volt a történelem egyik legnagyobb vallásalapítója, egyaránt befolyásolta a zsidó, keresztény, iszlám, buddhista és hinduista vallás alakulását. Zoroaszter tanításai ma is élnek. A könyv érdekessége, hogy ennek az élő vallásnak az alapelemeit, szertartásait is megismerhetjük belőle.

A mítoszok világa sorozat kötetei az emberiség mítoszkincsét dolgozzák fel a legősibb hiedelmektől egészen napjaink nagyvárosi szubkultúráiig. A mindig azonos alapkérdésekből – a világ teremtéséből, a jó és rossz harcából, evilág és túlvilág kapcsolatából – kiinduló legendák a legváltozatosabb képet festik egy-egy népcsoport vagy vallás képzeletvilágáról, és hozzásegítenek az irodalmi, képzőművészeti és zenei alkotások jobb megértéséhez.

Perzsa mitológia (könyv) író John R. Hinnels

 
3 990 Ft
Pillanatról pillanatra   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Pillanatról pillanatra

Pillanatról pillanatra 

Napi elmélkedések életről és halálról

Szögjal Rinpocse

A Tibeti könyv életről és halálról című, a maga műfajában immár klasszikusnak számító könyve után a szerző Szögjal Rinpocse a tibeti tanító meditációról szóló művét tartja kezében az olvasó. Új kötete a tibeti hagyományból meríti bölcs gondolatait és tanulságos történeteit. Ezeknek a buddhista tanra épülő példáknak a gyűjteménye az együttérzés forrása lehet, s életünk napjait örömmel, derűvel, és bölcsességgel töltheti meg. 
A Pillanatról pillanatra  könyv, amelyet a szerző finom kalligráfiái illusztrálnak, megértő szeretetre nevelve, bölcsességgel mutatja be a szellemi út megpróbáltatásait és jutalmát, a halál elfogadását, a cselekvésben megnyilvánuló könyörületességet, a meditáció és a karma lényegét. 
Szögjal rinpocse sokat utazik szerte a világban, nyilvános meditációs gyakorlatokat vezet, amelyekkel igazi segítséget nyújt a rászorulóknak. Tanításait könnyedség és világos megfogalmazás jellemzi, ez avatta korunkban a tibeti buddhizmus egyik legnépszerűbb értelmezőjévé, jövőjének meghatározó személyiségévé Kelet és Nyugat határán.

Pillanatról pillanatra (könyv) író Szögjal Rinpocse

 
3 500 Ft
Pogány-antik jóslás Luther korából   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Pogány-antik jóslás Luther korából

Pogány-antik jóslás Luther korából

antikvár példány, külső papír borító alul kissé gyűrött

Aby Warburg

E korszakos jelentőségű tanulmány szerzője, Aby Warburg (1886-1929) a Xx. századi művelődéstudomány egiyk legnagyobb hatású egyénisége, kinek kevés írása maradt fenn, ám életműve mégis hatalmas: rövid, lényegre törő s a művészettörténet-írást merőben új utakra irányító közleményeit tudósok nemzedéeki használták testes traktátusaikhoz ihlető forrásul. Az általa alapított hamburgi (majd a nácizmus elől Londonba menekített) Warburg-könyvtár s a hozzá csatlakozó intézet fellegvára lett a Warburg kezdeményezte és máig roppant befolyásos úgynevezett ikonológoiai iskolának, e szemléleti fordulatot jelentő vizsgálódási, elemzési módnak. Az ikonológia a műalkotások mind tartalmi, mind formai minőségében szimbolikus jelleggel megnyilatkozó konkrét világnézetet kutatja. A Luther és Dürer korába, a modern ember intellektuális felszabadításának kezdeteihez kalauzoló tanulmány mesteri példája ennek az igen összetett módszernek: föltárja a reformárció viszonyát a tovább élő pogány-antik, démonikus hagyományhoz, a mágiához, az asztrológiához és a kozmológiai jövendöléshez, mutatva így fausti kornak a XVI. századot, sokoldalúan elemezve, hogy a német humanista körökbe mily csatornákon jutottak el a hellenisztikus kozmológia tanai, s alkalmazásuknak melyek voltak politikai tartalmai. A tanulmány, melyet függelékként néhány forrásértékű szöveg egészít ki és harmincöt illusztráció tesz teljessé, új elemekkel gazdagítja tudásunkat a művészetről, a korról s azon egy-egy alkotásról.
Faust korában vagyunk, amikor a varázslási eljárások és kozmológiai matematika között élő modernt tudós azon igyekezett, hogy a józan megfontolásnak önmaga és a tárgy közötti gondolkodás terét kiküzdje…
Ebből a szemszögből az itt tárgyalt képek és szövegek – töredéke mindössze annak, ami rendelkezésünkre állhatott volna – mintegy úgy tekinthetők, mint eddig olvasatlanul maradt források a modern európai ember gondolatszabadságának tragikus történetéhez; egy tényleges vizsgálat példáján egyben azt is láttatni kívántuk, miként javítható a művészettörténet és a vallástudomány összekapcsolásával a kultúrtörténeti módszer.

Pogány-antik jóslás Luther korából (könyv) író Aby Warburg

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 500 Ft
Pokoli profit, mennyei megnyugvás   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Pokoli profit, mennyei megnyugvás

Pokoli profit, mennyei megnyugvás

antikvár, utolsó oldalon bejegyzéssel

Dr. John F. Demartini

Világszerte emberek milliói álmodnak jobb életről, vagyonról, gazdag és eseménydús hétköznapokról, ám a sikerhez vezető úton felemás gondolatok gyengítik őket: attól tartanak, álmaikat csak mások kárán válthatják valóra, feláldozva saját erkölcsi értékeiket. Lelki és anyagi természetük viaskodásán felül sokakat az adakozás és elfogadás ellentéte is gyötör.
A bűntudat igen nagy hátráltató erő, s legtöbbször hamis forrásból táplálkozik. Mások boldogtalanságát, sikertelenségét soha nem enyhíti az én boldogtalanságom, nehéz anyagi helyzetem. A világ lehetőségei és forrásai végtelenek, ezért fontos, hogy megszabaduljunk a bennünk rögzült illúzióktól. Csak így nyílik lehetőségünk arra, hogy álmainkat megvalósítva a pénzügyi szabadság új szintjeire léphessünk.

A szerző sikeres orvos, filozófus, író és nemzetközi előadó. Jelen könyvével ezen ellentmondások feloldásában kíván segíteni. Az itt bemutatott elvek és módszerek egészen új szemszögből mutatják be a földi profit és a mennyei gazdagság igaz természetét. Értékeink megbecsülése és tudatos használata csodálatosan átalakítja mind lelki, mind az anyagi bőséghez fűződő viszonyunkat.

"A mennyországod alkotóeleme mindaz, amiért hálás vagy, amiért pedig nem, abból áll össze a poklod. Mindaddig, amíg illúziók között éled az életed, és nem veszed észre a külvilág isteni rendjét, belülről sem leszel képes megélni azt."

Pokoli profit, mennyei megnyugvás  (könyv) író Dr. John F. Demartini

 
2 000 Ft
Pszichografológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Pszichografológia

Pszichografológia

Jellemkották

jó állapotú antikvát pédány 1990.

Az erővonalak metafizikája - Az írásban rejlő jelképek olvasásának tankönyve

Szepes Mária

A csillagokban lenne a hiba talán, ha két, egy helyen és egy időben született ember – bár horoszkópjuk azonos – meghökkentően különbözik egymástól? Vagy nem mondanak igazat a csillagok? Nem így van. Mert az ebben az életben egyszerre született két ember egyáltalán nem biztos, hogy valóban egyidős… A kiváló írónő Szepes Mária ahhoz nyújt segítséget olvasójának, hogy az emberről oly sokat eláruló írás segítségével meghatározza, valójában kivel áll szemben: őszinte, értékes, érett társsal vagy hibáit, gonosz szándékait, lelki torzulásait rejtegető tettetővel. S a kézírás ban megmutatkozó személyiség fejlettsége – vagy fejletlensége – ad magyarázatot a csillagok eltérő befolyására is.

 

Pszichografológia (könyv) író Szepes Mária

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Q ​– Égi hírmondó   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Q ​– Égi hírmondó

Q ​– Égi hírmondó

Barasits Zsuzsanna

Különös, különleges, de egyben páratlan írást vehet kezébe az Olvasó. Egy látó képességekkel megáldott médium, jövendőmondó – Barasits Zsuzsanna – által továbbított és lejegyzett írásokat tartalmaz ez a könyv, vagy ahogyan egyik barátja fogalmazott: „szellemi táviratokat”. Üzeneteket, melyeket ő a „másik világból”, a szellemvilágból kapott, mely képességeinek forrása, s mellyel ezek révén napi kapcsolatot tart. Nyilvánvalóan ennek a szférának létezésében egyesek hisznek, mások pedig tudomást sem akarnak venni róla, Zsuzsát hallgatva, a munkáját tapasztalva, valamint ezeket az írásokat olvasva azonban a legmegrögzöttebb kétkedők is meginoghatnak.

Q ​– Égi hírmondó (könyv) író Barasits Zsuzsanna

 
3 850 Ft
Rafael Arkangyal   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Rafael Arkangyal

Rafael Arkangyal

Kérj gyógyító erőt és kreativitást!

Richard Webster

A hagyomány Rafaelt tartja az emberiség őrangyalának, aki emellett az egészség és a gyógyítás arkangyala lévén az "isteni orvos" rangos címét is viseli, valamint ő felel a bőségért és a kreativitásért. Ebben a praktikus kézikönyvben, a sorozat második kötetében a szerző részletesen bemutatja ennek a jóindulatú és bölcs teremtménynek a történetét, és egyszerű technikákat mutat be arra, miként kérhetjük a segítségét, és hogyan alakíthatunk ki vele mindennapos kapcsolatot.

Rafael Arkangyal (könyv) író Richard Webster

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Raguel ​hét tanítványa   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Raguel ​hét tanítványa

Raguel ​hét tanítványa

Szepes Mária

Raguel, az emberiség története során nagy tanítók alakjában újra és újra testet öltő kozmikus lény napjaink világvége konstellációjában összehívja Mythenburg várába hét tanítványát, a hét bolygó emberi megtestesüléseit. 

1. Izisz bárkája

2. Mars szekere

3, Hermész útja

4. Jupiter palotája

5. Vénusz ösvénye

6. Szaturnusz barlangja

7. Phaeton fogata

antikvár példányok 1991-es kiadás

A hét könyv csak egyben rendelhető!

Raguel ​hét tanítványa (könyv) író Szepes Mária

 
7 000 Ft
Nincs raktáron
Rákmegelőző és gyógyító diéta   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Rákmegelőző és gyógyító diéta

Rákmegelőző és gyógyító diéta

Makrobiotikus egészségvédelem

Michio Kushi

Rákmegelőző és gyógyító diéta című könyv tartalma: 

Michio Kushi (1926) a makrobiotika legismertebb jelenkori kutatója és tanítója. A japán-amerikai fiatalember az 1950-es években kezdte az Egyesült Államokban oktatni a távol-keleti gyökerekből sarjadt korszerű makrobiotikát. Michio Kushi több tucat könyv szerzője, a Kelet-Nyugat Alapítvány, a Kushi Alapítvány és az Egy Békés Világ Alapítvány létrehozója és elnöke, aki rákellenes tevékenységéért tudományos és amerikai törvényhozási, valamint ENSZ-elismerésben is részesült. Michio Kushi az Egyesült Államokban, Brookline Massachusettsben él, és a közelben van a nevét viselő intézet, amely a makrobiotikus elmélet és gyakorlat világközpontja. Emberek ezrei tanulták ott a makrobiotika alapjait és sok százan az elmélyültebb ismereteket, amelyek sarokköve annak átérzése, hogy az ember egyéniségét, viselkedését miként formálja a környezete, ezen belül a táplálék, amelyet elfogyaszt. A makrobiotika az egyensúly megtartására, illetve visszaállítására összpontosít, és ha már nem az egészség megőrzése a cél, segít helyreállítani a megbomlott arányokat.

Rákmegelőző és gyógyító diéta (könyv) Michio Kushi

 
4 990 Ft
Rámájana és Mahábhárata   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Rámájana és Mahábhárata

Rámájana és Mahábhárata

jó állapotú antikvár példány, 1960-as kiadás

Baktay Ervin

Az utókor a rablóból megtért legendás hírű szent Válmíki nevéhez fűzi a Rámájanát. A Mahábhárata állítólagos szerzője pedig Vjásza, de a név maga is azt jelenti: „összeszerkesztő, gyűjtő”. Minden bizonnyal nem egy ember alkotta ezeket az eposz óriásokat, csak a népképzelet ereje kapcsolja őket egy-egy élő személyhez: így teszi hitelesebbé, értékesebbé. A két eposz nagy történelmi eseményeket rögzít: az árja népek nagy bevándorlását Indiába és a hódító hadjáratokat, amelyek során elfoglalták Dél-Indiát és a mai Ceylont. Az eposzok nemcsak a régi India történelméről őriztek meg értékes adatokat, hanem megismerhetjük belőlük az indusok életét, szokásait, világnézetét is. Baktay Ervin hozzáértéssel és nagy műgonddal foglalja össze a hatalmas terjedelmű eposzokat, megőrizve az eredeti művek költői szépségét.

Rámájana és Mahábhárata (könyv) író Baktay Ervin

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Reflexzóna-masszázs mindenkinek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Reflexzóna-masszázs mindenkinek

Reflexzóna-masszázs mindenkinek

Franz Wagner

Reflexzóna-masszázs egyedül vagy partnerrel a saját gyógyító erők aktivizálásával a mindennapos panaszok leküzdése, az ellazítás, a testi-lelki jó közérzet fokozása érdekében.
Könnyű megtanulni egyszerű megcsinálni tanácsok a kéz és a láb zónáinak saját és partnermasszázsához, minden kezelési fázis bemutatva.

Reflexzóna-masszázs mindenkinek (könyv) író  Franz Wagner

 
1 500 Ft
Reformkonyha   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Reformkonyha

Reformkonyha

antikvár példány 1990. kiadás

A természetes életmód és étrend elmélete és gyakorlata

Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt 

Manapság egyre több a híve a reformtáplálkozás-nak. Van, akit csak a különössége miatt érdekelt, de van, akit évek óta kínzó betegsége kényszerített arra, hogy tudatosan táplálkozzon. Sok betegség forrása a helytelen, mértéktelen evés-ivás. Nem mindegy hát, hogy mit, miért és hogyan eszünk.

A szerzők Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt saját tapasztalataik és életmódjuk alapján ajánlják a különösnek ható étrendeket azzal a céllal, hogy akik változtatni akarnak eddig életmódjukon, kész receptet kapjanak elhatározásukhoz.
A Reformkonyha könyv sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rövid idő alatt két kiadást megért, és az olvasók továbbra is keresik, ezért vált szükségessé a harmadik kiadás.

Táplálkozási problémáira választ kap az olvasó, ha figyelmesen végigolvassa a Reformkonyhá-t, és adott esetben információ végett felüti a megfelelő részt, fejezetet. Az élet a legjobb tanítómester. Miután elvben, elméletben meggyőződtünk a reform- (vegetáriánus) étrend előnyéről, vegyük magunknak a fáradságot, hogy elkészítsük magunknak a receptek szerinti reformételeket. A tapasztalat a legjobb bizonyíték, és az egyértelműen bizonyítja a vegetáriánus étrend előnyét a vegyes étrenddel szemben a betegségek megelőzése és gyógyítása szempontjából egyaránt

Reformkonyha (könyv) író Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 500 Ft
Rejtett energiák   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Rejtett energiák

Rejtett energiák

antikvár példány 1997-es kiadás

A Csakra-tan fényében

Gyógyítás a csakrák harmonizálásával

Bodo J. Baginski - Shalila Sharamon

A legtöbb ember az anyagi világot tartja az egyetlen, racionális gondolkodással felfogható valóságnak. Azonban a szemmel látható világ mellett létezik az energiarendszerek, energetikai mozgások, formák és színek egy másik tartománya is. Mindenki életében biztosan volt már olyan pillanat, amikor feltette magának ezeket a kérdéseket: "Ki vagyok én? Milyen erők működnek bennem? Milyen képességek rejlenek bennem? Hogyan tudnám ezeket a boldogság és az alkotás szolgálatába állítani?" Egyik tudomány sem képes ezeket a kérdéseket olyan összefoglalóan megválaszolni, mint a csakra-tan, vagyis az emberben rejlő energiaközpontokkal foglalkozó tudomány. A csakra-tan mély, átfogó képet nyújt az emberi szervezetben "dolgozó" finom erőkről. A Rejtett energiák könyv szemléletes és érthető módon bemutatja a csakrák hatásmechanizmusát és működését. Ha megértjük a csakrák feladatát és harmonikus működésük fontosságát, teljes kép rajzolódik ki előttünk önmagunkról, testi és lelki állapotunkról. A Rejtett energiák gyakorlati kézikönyv terápiák széles skáláját mutatja be a csakrák gyógyítására: a hang- és színterápiát, az aromaterápiát, a különböző jóga és meditációs technikákat. Ha megismerjük energiarendszerünket, és felfedezzük a bennünk rejlő lehetőségeket, kiegyensúlyozott, teljes emberré válhatunk.

Rejtett energiák (könyv) írók  Bodo J. Baginski - Shalila Sharamon

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 800 Ft
Rendeltetésed tükre   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Rendeltetésed tükre

Rendeltetésed tükre

Gerd B. Ziegler

"A rendeltetését kereső ember úton van az önmegvalósítás, életfeladata és életterve beteljesítése, életcélja - azaz a boldogság - felé. Az élet minden nap határtalan türelemmel és szeretettel fordul felénk, minden élethelyzetben arra sarkall, hogy keressük és teljesítsük be rendeltetésünket."

Rendeltetésed tükre (könyv) író Gerd B. Ziegler

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Rudolf Steiner él   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Rudolf Steiner él

Rudolf Steiner él

antikvár példány, könyv oldala enyhén sárgult 1998.

Arkánum szellemi iskola sorozat 9.

Az élő antropozófia

Bistey Zsuzsa

Ki az ember? ANTROPOS! Milyen sorsra van szánva? SOPHIA! A válasz a kettő egységében, az antropozófiában várakozik. Az emberiséget a szellemfelejtés nehéz álmából felébreszteni ma talán a legnehezebb földi feladat, amelynek felelőssége alól több senki sem húzhatja ki magát. Ezt minden Földre küldött beavatott közül Rudolf Steiner tudta a legjobban, aki számára ez a feladat egész földi életének meghatározó motívuma volt. Az a ragyogó ív, amelyet hatvannégy földi esztendejével az ember evolúció földi-kozmikus képletébe írt, nem rögzített, befejezett forma, hanem élő szellemi erőközpont, amely a jelenkor emberének szellemi aspirációiból tovább él, formálódik, erősödik. Az emberi élet minden történése mögött a szellem munkál. Ennek a szellemi jelenlétnek a felismerése rendkívüli módon befolyásolja az élet további alakulását. Más szóval: a szellem jövője az emberiség kezében van letéve. Rudolf Steiner öröksége a mi jövőnk záloga. Minden fátyol lehullt, minden eddig rejtett tudás napvilágra került. A kérdés: vállaljuk-e a napvilág fényét, erejét, felelősséget? Aki vállalja, annak lesz szeme és látni fog, lesz füle és hallani fog, lesz bátorsága, ezért benne és általa Steiner és a modern Michael-Krisztus-reveláció földi impulzusa, az antropozófia az emberi jövő szellemi gerincévé válik.

Rudolf Steiner él (könyv) író Bistey Zsuzsa
 
3 990 Ft
Saint Germain az alkímiáról   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Saint Germain az alkímiáról

Saint Germain az alkímiáról

Porphet, Mark L.

Alkímiai tanulmányaiban Saint Germain olyan titkokat oszt meg velünk, melyek által megtanulhatunk teremteni.

Megszerezhetjük a képességet, hogy a szorongást boldogsággá, a félelmet szeretetté alakítsuk át.

A nagyhírű mester 12 nyelven beszélt anyanyelvi szinten. Komponált, zongorázott, úgy játszott hegedűn, ,,mint egy egész zenekar, s Madame Pompadour szerint olyan elixír birtokában volt, mely meghosszabbította az életet.  

Saint Germain az alkímiáról írója: Porphet, Mark L.

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 700 Ft
Nincs raktáron
Shambhala titka   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Shambhala titka

Shambhala titka 

A Tizenegyedik Felismerés nyomában

James Redfield

A "Shambhala titka" James Redfield kultuszt teremtő sorozatának negyedik darabja, a regénytrilógia harmadik kötete. A szereplő most is az emberi lélek mélységeit és magasságait, múltját, jelenét és jövőjét kutatja. Ezúttal Tibet rejtelmes tájain vándorol, hogy eljusson a legendák földjére, a titokzatos Shambhala-völgybe, ahol magyarázatot kaphat az utóbbi időben történt felfoghatatlannak tűnő eseményekre. Hol életveszélyes, hol csodával határos helyzetekbe kerül, és időnként megdöbbenve tapasztalja, hogy a legváratlanabb pillanatokban a legmeglepőbb helyekről érkezik nem várt segítség.

Miféle lények a dakinik, akik a bajba jutott ember segítségére sietnek? Létezik-e egyáltalán Shambhala, a technikai fejlettség csúcsán álló, ám gépeket egyáltalán nem használó, mitikus társadalom? És ha létezik, hogyan lehetséges, hogy ma, a kémműholdak világában sem talál rá a külvilág Redfield könyvéből természetesen ezekre a kérdésekre is választ kapunk, de a "Shambhala titka" a kalandregény izgalmas cselekményén túl messze ható és magvas gondolatokat is kínál - ahogy a szerzőtől már megszokhattuk.

Shambhala titka (könyv) író James Redfield

 

 

 

 

 

 

 

 

 
3 200 Ft
Shiatsu - Gyakorlati kézikönyv   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Shiatsu - Gyakorlati kézikönyv

Shiatsu - Gyakorlati kézikönyv

Ohashi

A Shiatsu az az akupresszúra néven is ismert keleti masszírozási mód, melynél a test meghatározott pontjaira nyomást gyakorolnak, hogy a fájdalmat, feszültséget, kimerültséget és a betegségtüneteket csökkentsék. Az ugyancsak japánul tsubo-nak nevezett pontok speciális helyek a bőrben és a test izomrendszerében, ahol az idegek fájdalmat vagy kellemetlen érzést okoznak, ha a testben az áramló energia valamilyen akadályba ütközik. A Shiatsu-módszerrel ezeket a tsubo-kat kell kezelni. Bár a kezelés a betegnek eleinte fájdalmat okozhat, később azonban az energiaáramlás is megindul, és a beteg állapota jelentősen javul.

 

Ohasi, a Testről olvasás c.könyv szerzője, jó ismerője és oktatója a Shiatsu-technkának. Ezt a könyvet kifejezetten a nyugati kultúrákban élők számára írta. Tanító és segítő szándékkal, egyben figyelemmel a nyugati ember elvárásaira és szokásaira, szemléltető képek egész sorával könnyíti meg a különböző fogások otthoni elsajátítását.

Shiatsu - Gyakorlati kézikönyv (könyv) író Ohashi

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Sikerkalauz 1.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Sikerkalauz 1.

Sikerkalauz 1.

Hogyan szerezzünk barátokat, hogy bánjunk az emberekkel?

Dale Carnegie

A könyv haszna 8 pontban:
1. Kizökkent régi szellemi beidegződéseidből.
2. Könnyen és gyorsan szerzel barátokat.
3. Nő a népszerűséged.
4. Magad mellé állítod az embereket.
5. Nő a befolyásod, tekintélyed.
6. Megérted mások problémáit.
7. Jobb előadó és szórakoztató társalgó leszel.
8. Magaddal tudod ragadni munkatársaidat.

Ne aggódj, tanulj meg élni!
A meggyőzés iskolája, a hatásos beszéd módszerei

Sikerkalauz 1. (könyv) író Dale Carnegie

 
3 500 Ft
Sikerkalauz 2.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Sikerkalauz 2.

Sikerkalauz 2.

Ne aggódj, tanulj meg élni!

Dale Carnegie

1. Mi az a hat mód, ahogy abbahagyhatod az idegeskedést, mielőtt tönkremész belé? Lásd 66-107. oldal

2. Mi az a hét mód, ahogy elnyerheted a békét és a boldogságot? Lásd 110-170. oldal

3. Mi az a hat mód, ahogy elkerülheted a fáradtságot és az idegességet, hogy energikus és jókedvű maradj? Lásd 206-240. oldal

KILENC TANÁCS, HOGYAN VEHETED A LEGTÖBB HASZNÁT ENNEK A KÖNYVNEK

1. Fejlessz ki magadban komoly, elszánt tanulnivágyást, hogy elsajátítsd az aggódás legyőzésének módszereit.

2. Olvass el még egyszer minden fejezetet, mielőtt továbbmennél a következőre.

3. Állj meg gyakran olvasás közben, és kérdezd meg magadtól, hogy tudnád hasznát venni az egyes tanácsoknak.

4. Húzz alá minden fontos gondolatot.

5. Lapozd át a könyvet havonta legalább egyszer.

6. Használd fel a tanácsokat minden alkalommal. Tekintsd gyakorlati kézikönyvnek ezt a kötetet, amely segít a napi problémák megoldásában.

7. Játszva tanuld meg a szabályokat, ajánlj fel a barátodnak negyed dollárt minden alkalomra, amikor rajtakap valamelyik itt tanult szabály megszegésén.

8. Ellenőrizd minden héten a fejlődésedet. Gondolkodj el a hibákon, amelyeket elkövettél, az észlelt eredményeken és a tanulságokon, amiket a jövőre nézve leszűrtél.

9. Vezess naplót, amelyben jegyzed, hogyan és mikor használtad fel a tanácsokat. 

Sikerkalauz 2. (könyv) író Dale Carnegie

 
3 500 Ft
Sikerkalauz 3.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Sikerkalauz 3.

Sikerkalauz 3.

A hatásos beszéd módszerei

Dale Carnegie

A szakmai, társadalmi és a személyes siker nagymértékben attól függ, hogy képesek vagyunk-e világosan közölni másokkal, hogy kik vagyunk, mit akarunk és miben hiszünk. Soha nem volt ilyen nagy szükség arra, hogy az emberek között nyitva maradjanak a kommunikációs csatornák, mint napjainkban, ebben a feszült, aggasztó és bizonytalan világban.
Dale Carnegie könyve hasznos olvasmány azok számára is, akik mindössze azt szeretnék elérni, hogy a hétköznapi életben könnyedebben és magabiztosabban mozogjanak, és azoknak is, akik tökéletesebben akarják kifejezni önmegvalósításra törekvő személyiségüket.

Sikerkalauz 3. (könyv) író Dale Carnegie

 
2 990 Ft
Sorsunk az égbolton   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Sorsunk az égbolton

Sorsunk az égbolton

Asztrológia

Rejtett képességeink feltárása

Judy Ananda

A csillagok nem meghatározzák a sorsunkat, csupán utat mutatnak, amin nekünk kell haladni. Mit kell tudnunk a horoszkópról, illetve annak elkészítéséről? Egyszerű a válaszunk: mindazt és pontosan úgy, ahogyan azt ebben a könyvben Judy Amanda leírja. Szerzőnk nem a jövőt kutatja – habár az benne rejlik a születésünket kísérő bolygók együttállásában, de kérlelhetetlen "parancsként", csupán mint "adományozó". Ezt az adományt azonban ajánlatos figyelembe venni, megismerni, mert a jövőnk épp ezáltal lehet harmonikusabb. Ugyanez a tudás gyarapíthatja önismeretünket, s hozhatja felszínre mindeddig rejtőző képességeinket, tehetségünket. A szerző Judy Amanda előbb a tág égboltot szemlélve írja le a csillagvilág örök változásait, s benne a felfedezett ismétlődéseket, majd e kört mind jobban szűkítve jut el az egyes emberig. E két távoli pólust összekapcsolva – már készen is áll a személyre szóló horoszkóp. Ezen az úton végighaladva nem csupán a jó szórakozásban lehet részünk, de számtalan hasznos ismeretre is szert tehetünk, jobban megismerhetjük saját személyiségünket, másokat, s ezáltal jobban érezzük magunkat ebben a világban. Önmagunkra ismerünk, miközben kitárul Sorsunk az égbolton.

Sorsunk az égbolton (könyv) író Judy Ananda
 
2 200 Ft
Spirituális útmutató szellemi vándoroknak

Spirituális útmutató szellemi vándoroknak

antikvár példány, belvilág hibátlan, borító kopott / 1 pl / 2000.-FT

antikvár példány, tökéletes állapotú / 3 pl /

Pósa Ferenc

Ajánlom ezt a könyvet minden újra nyitott szellemű embernek, akik régóta "keresik, kutatják életük, sorsuk és a dolgok valódi lényegét. A tisztánlátást, s sok rég elrejtett, elfelejtett emberi képesség felébresztését segítik az itt leírtak." Egyszerűen leírt, érthető útmutatások segítik az olvasót abban, hogy visszataláljon a lelke legmélyén lakozó isteni élő fényhez.

Spirituális útmutató szellemi vándoroknak (könyv) író Pósa Ferenc

 
2 900 Ft
Surayana ​élő szobrai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Surayana ​élő szobrai

Surayana ​élő szobrai

A képzelet diktátorai

Szepes Mária

„… A krízis, amelyben sodródunk, az emberi történelem eddigi egyetlen katasztrófájához sem hasonlítható, mégis félelmetesebb valamennyinél. Nem háború. Mi már nem élünk véres, fizikai erőszakkal. Nem epidémia, hiszen a betegségek legsúlyosabb formáit sikerült legyőznünk. Áldozatait a képzeletükön, érzéseiken át ragadja meg. A szépség és szenvedély vízióival bénítja meg érzékeiket. Az élet valóságai között alvajáró futóbolondokká válnak. Ilyen fantazmák bűvölete ellen nincs védekezés!…” Vagy mégis…?! Szepes Mária Arany Meteor-díjjal jutalmazott, robbanásként ható műve egy már-már időszerű jövőképet vetít elénk. Mesélőkedve, izgalmas előadásmódja ezúttal is magával ragadja olvasóit.

Surayana ​élő szobrai (könyv) író Szepes Mária

 
2 500 Ft
Symbolon   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Symbolon

Symbolon 

Az emlékezés játéka

Peter Orban - Thea Weller - Ingrid Zinnel

A Symbolon képekben megjelenített asztrológiai iskola: a könyv a 12 állatövi jegyet 12 szerepszemélyiségként jeleníti meg, akik sokrétű kapcsolatban állnak egymással. Így jön létre az a 78 kép, amelyek jelentősen megkönnyítik az asztrológia megértését. A Symbolon könyv terápiás eszköznek is kiváló, segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket. Egyszerre folytathatunk asztrológiai és önismereti tanulmányokat a kártya segítségével. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Angyal, Bolond, Csábító, Harcos és a többi szerepeink. Érdemes belenézni ebbe a tükörbe...

Symbolon (könyv) író Peter Orban - Thea Weller - Ingrid Zinnel

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Szabadság   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Szabadság

Szabadság

Merj önmagad lenni

Osho

Az első, amikor szabaddá válsz „valamitől”, ez az állapot a külső erők – szülők, társadalom, vallás – által rád kényszerített korlátok lerombolása. A következő fázis a szabadság „valamire”, egy pozitív állapot, amelyben magadhoz ölelsz és megteremtesz valamit – például egy kiteljesítő kapcsolatot, egy művészi vagy humanitárius látomást.

És végül létezik a „puszta szabadság”, a legmagasabb rendű és legértékesebb fázis. Ez utóbbi több mint csupán ellenezni vagy támogatni valamit; ez az a szabadság, amelyben egyszerűen önmagad vagy, és igaz módon válaszolsz minden egyes pillanatra.

A Szabadság könyv arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit elkerülni próbálsz, hiszen ez adja majd meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz.

Segít beazonosítani a szabadságod útjában álló akadályokat, akár a környezeted, akár saját magad állítottad őket. Segít bölcsen megválasztani a megvívandó csatákat, és megtalálni a bátorságot ahhoz, hogy hű legyél önmagadhoz

Szabadság (könyv) író Osho

 
2 790 Ft
Szakrális szerződések   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Szakrális szerződések

Szakrális szerződések

Az emberben rejlő isteni erő felébresztése

Dr. Caroline Myss

Szakrális szerződésünk megismerése és archetípusainkkal kialakított kapcsolaink segítenek megérteni, mi a küldetésünk ebben az életben. Az írónő Dr. Caroline Myss gyakorlati feladatokon és személyes történeteken, példákon keresztül tárja fel az olvasók előtt a csakrarendszer és az archetípusok kapcsolatát, működését, melyeken keresztül saját magunk tárhatjuk fel szakrális szerződésünket és életfedatunkat. A Szakrális szerződések könyv segít a belső iránytű használatában valamint eljutni a spirituális és emocionális tudatosság állapotába. Dr. Caroline Myss Lélek Anatómiája címmel  mejelentetett könyvének nagysikerű folytatása.

Szakrális szerződések (könyv) író Dr. Caroline Myss

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
Számmágia Számmisztika   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Számmágia Számmisztika

Számmágia Számmisztika

antikvár példány, hátsó borító felső sarka kis részen megtört

Dr. Erich Bischoff

"A számokról szóló tudományt, a számelméletet vagy számmisztikát vagy számmetafizikát az őskori népek közül mindegyik ismerte... A szám az a kulcs, amellyel a szellemi értelem az anyag minden titkát ki tudja nyitni, s amellyel az anyagi értelem a szellem titkait is kinyithatja. A szám a látható és láthatatlan világok összekötője... Számokon nyugszik az emberi sors, a közösség sorsa, a gondolkodás, a szépség, az igazság, a jólét, az egészség, a tudás. A szám az a másra vissza nem vezethető elem, amelyben az ember a világ létével közvetlenül kapcsolatba lép." (Hamvas Béla)

Számmágia Számmisztika (könyv) író Dr. Erich Bischoff

 
2 500 Ft
Számmisztika III.   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Számmisztika III.

Számmisztika III

antikvár példány, az utolsó 20 oldal enyhén vízfoltos

Párkapcsolataink a számok tükrében

Székelyhidi Ágnes

A férfi-nő kapcsolat izgalmas és állandóan aktuális téma az ember életében. Vagy azért, mert van, vagy azért, mert nincs... és ha van, vajon boldoggá tesz-e? Ez a könyv egyfajta "használati útmutató" önmagunkhoz és társunkhoz egyaránt. A számmisztika a születési nap szerint 11 típusú férfit és 11 típusú nőt különböztet meg. Egymáshoz fűződő viszonyuk bonyolult, de rendkívül izgalmas téma. Székelyhidi Ágnes sorozatának harmadik kötete részletes, tanulságos leírásokkal segít eligazodni emberi kapcsolatainkban. Humoros, könnyed nyelvezete lehetővé teszi a könnyebb befogadást. Mindössze arra van szükségünk, hogy megnézzük a saját és a párunk születésének napjára vonatkozó elemzést, nem kell az elejétől a végéig áttanulmányoznunk a könyvet.

Számmisztika III. (könyv) író Székelyhidi Ágnes

 

 

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
Szárnyaló ​szerelem   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Szárnyaló ​szerelem

Szárnyaló ​szerelem

Richard Bach

„…Hogyan ismerjük fel a lélektársunkat? -ismételte a kérdést. 
– Amikor az enyémmel először találkoztam, nem tudtam , hogy ő az… minél jobban megismertem, annál jobban csodáltam; annál többször gondoltam, milyen fantasztikus ember! 
– És ez a lényeg! Olyan szerelmest kell magunknak keresnünk, akivel a kapcsolatunk az idő múlásával nemhogy fakulna, de egyre jobb lesz; aki iránt a csodálatunk és a bizalmunk csak erősödik a megpróbáltatások során. 
– Csak mellette jöttem rá, milyen mély meghittség és mennyi öröm létezik számomra. Régebben azt hittem, csak nekem van ilyen dolgokra szükségem, csak én igénylem a lélektársamtól, hogy ilyen legyen. Most már azt gondolom, hogy ez mindenki számára fontos, csak éppen, ha nem találják a megfelelő partnert, elkeseredésükben kevesebbel is megelégszenek. Hiszen mi bátorítson bennünket arra, hogy meghittséget és örömet keressünk, amikor egy langyos kapcsolat és viszonylagos elégedettség a legtöbb amit elérhetünk? 
– A szívünk mélyén persze tudjuk, hogy a langyos előbb-utóbb kihűl; csekélyke elégedettségünkből valami megnevezhetetlen szomorúság sarjad, és rágódni kezdünk: Ez életem nagy szerelme, ez minden, ezért élek?! A lelkünk mélyén tudjuk, hogy többre vagyunk hivatva, és őutána vágyódunk, az után az egyetlen után, akivel sohasem hozott össze minket a sors. 
– Nap mint nap azt látjuk, hogy az emberpár egyike szárnyalni akar, de a másik lehúzza a földre. Míg az egyik haladna, s kettőt lépne előre, a másik miatt hármat lépnek vissza. Ezért azt gondolom, jobb egyedül megtanulni, mi a boldogság; inkább a barátaimhoz, meg a macskámhoz ragaszkodom, és a soha el nem érhető lélektárs után vágyakozom, mintsem megalkudjak az unalommal. 
– Az a lélektársunk, akinél a zár, amelybe a mi kulcsaink illeszkednek; az ő kulcsai pedig a mi zárainkat nyitják. Ha eléggé biztonságban érezzük magunkat ahhoz, hogy megnyíljunk, igazi énünk előbújhat, és valóban teljesen önmagunk lehetünk. Azt szeretheti bennünk a másik akik vagyunk, nem pedig akinek látszani szeretnénk. A lélektárs a legjobb tulajdonságainkat hívja elő. Mellette nem számít, bármi történik is körülöttünk, mi ketten biztonságban vagyunk saját kis mennyországunkban. Az a lélektársunk, aki osztozik legtitkosabb törekvéseinkben; akivel egy irányba haladunk. Ha két léggömbként együtt emelkedhetünk a magasba, akkor feltehetően rátaláltunk az igazira. A lélektársunk mellett az életünk életre kel.”

Szárnyaló ​szerelem (könyv) író Richard Bach

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Szász Ilma: Az Úr ruháját hordja minden   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Szász Ilma: Az Úr ruháját hordja minden

Az Úr ruháját hordja minden című könyv ismertetése

Szász Ilma

Az Úr ruháját hordja minden Szintézis/Spiritualitás és pszichoterápia/Keleti és nyugati szemlélet között

Szász Ilma szerző leírja a saját szellemi útját, channeling időszakának tapasztalásaival együtt (az előzetes inkarnációit beleértve).

Hangsúlyozza, hogy kitérőnek tekinti ezt az irányvonalat, ami még nem vezet el az igazsághoz és a boldogsághoz.
Vallja a Végső Valósághoz való visszakapcsolódás fontosságát, ami a boldogság és küldetésteljesítés forrása, egyben a vallások igaz üzenetei megértésének a feltétele.
Ehhez a kontemplatív (mantra) meditációs praxist ajánlja segítségként, az akadályok feloldásaként pedig a bevált pszichoterápiás módszereket.
Az Úr ruháját hordja minden című könyv nagy szellemi tanítók magyarul nem hozzáférhető szövegét és egy spirituális, azaz lelki pszichoterápia gyakorlati módszerét is közli.

Az Úr ruháját hordja minden című könyv -et a szintézis, a spiritualitás és a pszichoterápia témakörökben mélyebb ismereteket is szerezni kívánó, a keleti és a nyugati szemléletmód között párhuzamot vonó, és egy spirituális pszichoterápiai gyakorlatot, annak módszereit megismerni akaró olvasóink figyelmébe ajánljuk.

Az Úr ruháját hordja minden című könyv szerzője: Szász Ilma dr.

Ezokönyvek Keleverustól webárúház

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
Szellemek ​könyve   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Szellemek ​könyve

Szellemek ​könyve

Allan Kardec

Az ​ismert természeti törvények keretén kívül lévő tünetek mutatkoznak mindenütt és okuk gyanánt szabad és értelmes akarat működését tárják elénk. A józan ész is mondja, hogy valamely értelmes hatás okának értelmes erőnek kell lennie; és tények bizonyítják, hogy ez az erő anyagi jelek által érintkezhetik az emberekkel. Midőn megkérdeztük ezt az erőt, hogy milyen természetű, azt felelte, hogy azoknak a szellemi lényeknek a világába tartozik, akik már levetették az emberek testi burkát. A szellemvilágnak a testi világgal való érintkezése a dolgok természetében rejlik, tehát az semmikép sem természetfölötti, ezért találjuk meg a nyomát az ilyen érintkezéseknek minden népnél és minden korszakban; azok pedig ma általánosak és mindenki számára tapasztalhatók. A szellemek kijelentik, hogy elérkezett az új kinyilatkoztatásnak a gondviselés által kitűzött ideje; és hogy nekik mint Isten szolgáinak és akarata végrehajtóinak, az a küldetésük, hogy kioktassák és megvilágosítsák az embereket, új korszakot nyitván meg előttük az emberiség újjászületésére. Ez a könyv az ő tanításaik gyűjteménye, melynek megírása magasabb szellemek rendeletére történt és ők maguk is mondották tollba a tartalmát, hogy megvessék az alapját a józan és a rendszeralkotás előítéletétől mentes bölcsészetnek. Semmi olyat nem foglal magában, ami nem az ő gondolataikat fejezné ki és amit ők fölül nem vizsgáltak volna. Akire e könyv közrebocsátását bízták, annak a munkáját csupán a sorrend megállapítása, az anyag módszeres elrendezése, a megjegyzések készítése és a kiadás némi részletei képezték.

Szellemek ​könyve (könyv) író Allan Kardec

 
2 900 Ft
Nincs raktáron
Szellemi öngyógyítás   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Szellemi öngyógyítás

Szellemi öngyógyítás

Kurt Tepperwein

Kurt Tepperwein gyakorló pszichológus, aki évtizedek óta sikeresen gyógyítja hipnózissal is pácienseit. Mások gyógyítása során jött rá az általa hipnomeditációnak elkeresztelt öngyógyító módszerre. Technikája könnyen elsajátítható bárki által, aki már felismerte és elfogadja: Nemcsak egészségünket vagy betegségünket befolyásolhatjuk gondolataink erejével, hanem sorsunkat is gondolataink teremtik.

Ez törvényszerűség, egyikünk sem vonhatja ki magát alóla. Egyúttal azonban nagyszerű esély is. Arra, hogy kívánságaink szerint alakíthassuk életünket. Ez a könyv megmutatja az utat, amelyen járva a legsúlyosabb betegség is legyőzhető, az egészség fenntartható és megerősíthető.

Szellemi öngyógyítás (könyv) író Kurt Tepperwein

 
2 990 Ft
Szerelem, élet, halál / Életbölcsesség

Szerelem, élet, halál / Életbölcsesség

Arthur Schopenhauer

„Az életbölcsesség fogalmát itt a szóban magában rejlő értelemben használom. Értem pedig rajta az élet lehető kellemessé és boldoggá formálásának a művészetét, a boldog életre való útmutatást”- írja Arthur Schopenhauer, német filozófus kötete bevezetőjében. A helyes életvitel, a világban való boldogulás, a szép és a jó mibenlétének kérdéskörei szinte minden hasonló gondolatgyűjteménynek tárgyát képezik. E műben az olvasó mindezt megtalálja, és valamivel többet is. Jelen könyv talán a többi közül is kitűnik azzal, hogy Schoppenhauer, a pesszimizmus filozófusának nevezett gondolkodó, egyszerre ragadja meg a tapasztalati világ lényegét, és egyúttal mély bölcseletet is próbál átadni olvasójának.

Szerelem, élet, halál / Életbölcsesség (könyv) író Arthur Schopenhauer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 000 Ft
 

Sorrend: