Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

ANTIKVÁR KÖNYVEK


Sorrend:

Ép testben ép lélek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Ép testben ép lélek

Ép testben ép lélek

Bioenergetikai gyakorlatok

Alexander Lowen - Leslie Lowen

A bioenergetika a test és a lélek összhangjának megteremtésével segíti az érzelmi problémák megoldását, az emberben rejlő lehetőségek kibontakozását. Ez a könyv olyan egyszerű gyakorlatokat tartalmaz, amelyeket bárki elvégezhet otthon: sajátos testmozgásokat, különleges testhelyzetek felvételét, a légzés mélyítését, érzelmek kifejezését. Az eredmény: oldódó feszültség, magasabb energiaszint, nagyobb életkedv. A bioenergetika Alexander Lowen több évtizedes terápiás munkáján alapul. Nem helyettesíti a pszichoterápiát, de terápiás hatású: javítja az önértékelést, örömtelibbé teszi az életet, izgalmasabbá teszi a szexuális együttlétet és még az alakot is formálja. Ha törődünk a testünkkel, meghálálja a gondoskodást!

Ép testben ép lélek (könyv) író Alexander Lowen - Leslie Lowen

 
2 700 Ft
Éppen te hiányzol belőlem   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Éppen te hiányzol belőlem

Éppen te hiányzol belőlem

Vágykép és énkép a horoszkópban

Hajo Banzhaf · Brigitte Theler

A könyv nem más, mint asztro-pszichológiai tanácsadó. Megmagyarázza a csalódások okait, fényt derít a kapcsolatok hátterében megbúvó problémákra, új szempontokat vet fel, és megmutatja a teljes értékű partnerkapcsolat felé vezető utat. Alapmű mindazok számára, akik érzelmi életüket és kapcsolataikat jobban meg akarják érteni.

Éppen te hiányzol belőlem (könyv) írók Hajo Banzhaf · Brigitte Theler

 
3 900 Ft
Erőleves a léleknek 3.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Erőleves a léleknek 3.

Erőleves a léleknek 3.

további 101 erőt adó és lélekemelő történet

Jack Canfield - Mark Victor Hansen

A kirobbanó sikerű Erőleves a léleknek üzenete az olvasók millióinak adott reményt és biztatást. Jack Canfield  Mark Victor Hansen a változatlanul jó hírekre áhítozó világra gondolva látott ismét munkához, hogy újabb porció erőlevest főzzön a lélektápláló, szívmelengető, fájdalmat enyhítő, optimizmust sugárzó történetekből.

Az olvasók embertársaik tapasztalatai révén megismerhetik a szeretet hatalmát, az állhatatosság erejét, a család sugárzó melegét és a képzelet pezsdítő energiáit. Varázslatosan csillogó világot pillanthatunk meg, melynek fényeinél még gazdagabban tárulnak fel előttünk saját személyiségünk értékei.

Erőleves a léleknek 3. (könyv) írók Jack Canfield - Mark Victor Hansen

 

 

 
2 850 Ft
Érzéki partnermasszázs   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Érzéki partnermasszázs

Érzéki partnermasszázs

Nitya Lacroix

Örömszerzés érintéssel. A partnermasszázs élvezetes élmény és csodálatos lehetőség az egymás iránti szeretet kifejezésére és tapasztalására. Az Érzéki partnermasszázs könyv gyöngéd érintések művészetét tárgyalja. Az ismertetett masszázsfogások, ha a gyakorlatban alkalmazzák azokat, lazító és egyúttal élénkítő hatásúak is.
Az érzéki partnermasszázs segítséget nyújt az őszinte és bizalmas légkör megteremtéséhez, önmagunk és partnerünk felfedezéséhez, és kapcsolatunknak a gyöngédség és intimitás új dimenzióval való gazdagításához.

Érzéki partnermasszázs (könyv) író Nitya Lacroix

 
4 290 Ft
Ételünk és életünk az öt elemmel

Ételünk és életünk az öt elemmel 

Martha P. Heinen

Az öt elemen alapuló táplálkozási módszer nem egy újfajta diéta - éppen ellenkezőleg: talán a legrégebbi és legegészségesebb táplálkozási rendszer a világon. Évezredek óta ismerik és művelik. Ez a módszer az élelmiszereket, mint szerves egységet vizsgálja, és a szervezetre gyakorolt energetikai hatásukkal foglalkozik. A rossz hangulat, a kedvetlenség és számos egyéb negatív életérzés sokszor ételeink helytelen összeállítására vezethető vissza. Pedig olyan könnyű egészségesen és boldogan élni! A kötet által javasolt rendszer nemcsak étkezési, de életviteli szokásainkat is pozitív módon befolyásolja, hatására javul kreativitásunk, életerősek és életvidámak leszünk.

Ételünk és életünk az öt elemmel (könyv) író Martha P. Heinen

 
2 200 Ft
Nincs raktáron
Ezoterikus asztrológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Ezoterikus asztrológia

Ezoterikus asztrológia

antikvár példány. 2001. év

Az élet forgatókönyve

Peter Orban, Ingrid Zinnel

Képzeljük el, hogy valamennyi életünk, a már megéltek és a következők is, egy nagy könyvben vannak összefoglalva, melyben minden fejezet egy-egy inkarnációnk történetét írja le. Valahányszor belépünk az időbe, azaz újra megszületünk, új fejezet kezdődik. A születésünk pillanatában az aszcendens ünk "titkosírással" megmutatja az új fejezet címét, és nekünk az a feladatunk, hogy megfejtsük ezt a titkot. Sok könyvet írtak már az asztrológia iránt érdeklődők számára, ez a könyv azonban egyedi, és új megközelítési módszereket alkalmaz. Voltaképpen önismereti tanfolyam, mert a segítségével megtanulhatunk asztrológiai és ezoterikus módon gondolkodni, és így betekintést nyerhetünk a lelkünk mélyére.

Ezoterikus asztrológia (könyv) író Peter Orban, Ingrid Zinnel

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Ezoterikus nemeskőgyógyászat  - antikvár

Ezoterikus nemeskőgyógyászat antikvár

Elke Lopez

Ezoterikus nemeskőgyógyászat című könyvben sok ezer éves tapasztalat van összegyűjtve és közreadva. Tapasztalataim szerint azonban nem elegendő egy-egy követ beszerezni, egy halomból találomra kivenni, hazavinni és várni az eredményt. A kövek gyógyító hatása csak akkor várható, ha azok személyre szólóan, lehetőleg a RADIESZTÉZIA módszereinek valamelyikével (inga, lengyelbot stb.) vannak kiválasztva. Az Ezoterikus nemeskőgyógyászat könyv olvasásakor sokan meglepődnek és szinte hihetetlennek tartják az abban leírtakat, például az elixír készítése, hatása. Azon senki sem csodálkozik ma már, ha a szakemberek azt javasolják, hogy fogyasszon gyógyteát.

Ezoterikus nemeskőgyógyászat antikvár (könyv) író Elke Lopes

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 200 Ft
Fejlődésorientált asztrológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Fejlődésorientált asztrológia

Fejlődésorientált asztrológia 

Brigitte Hamann - Harald Krüger

A fejlődésorientált asztrológia olyan módszer, mely láthatóvá teszi életünk központi témáját. Célja, hogy segítse az embert valódi motivációinak és céljainak megtalálásában. Szívünk vágya, mely mögött rendeltetésünk rejlik, gyakran sokáig rejtve marad. Természetünk olyan, mint egy forrás, melynek vizét zavarossá teszi a hordalék. Életünk folyamán ez is letisztulhat. Ha eljutunk valódi középpontunkig, ebből a forrásból előtörnek azok a célok, amelyek beteljesítése valóban boldoggá tesz minket. A boldogság nyomban beállít, amint e célokhoz vezető útra lépünk. A Fejlődésorientált asztrológia  könyv részletesen tárgyalja a 12 MC-IC tengelyt, nyelvezete érthető és olvasmányos, kezdőknek éppúgy alkalmas a tanulásra, mint haladóknak a továbbfejlődésre.

Fejlődésorientált asztrológia (könyv) írók Brigitte Hamann - Harald Krüger

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
2 990 Ft
Feng Shui a gyakorlatban   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Feng Shui a gyakorlatban

Feng Shui a gyakorlatban

Harmónia a Föld szeleivel és vizeivel

Richard Webster

A feng shui-t alkalmazva összhangban élhetünk a világgal és benne minden léterővel. E tudomány szelleme elvezet az önzetlen emberszeretethez, megtanít elvárás nélkül adni. A feng shui-val lépést tudunk tartani a körülöttünk zajló eseményekkel, s az állandó önművelés a belső beteljesüléshez vezet.

Feng Shui a gyakorlatban (könyv) író Richard Webster

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 200 Ft
Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben

Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben

Hogyan tegyük harmonikusabbá kapcsolatunkat

Eckart Warnecke

Új esély a szerelemnek. Az örömteli szerelmi és partnerkapcsolat az álmok álma mindenki életében. A kínai harmónia- és energiatan tud abban segíteni, hogy ez valóra is váljon. Ez az illusztrált könyv a mindennapi életből vett példákon keresztül juttatja el az Olvasót a feng shuiban való jártassághoz. A könyv szerzője Eckart Warnecke- aki pszichológus, fő területe a partnerkapcsolatok válságainak kezelése - az egyedi problémák gyökereit deríti fel kérdőívek, analízis segítségével, és javasol sokszor szokatlan, de hatékony megoldásokat.

Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben (könyv) író Eckart Warnecke

 

 
2 500 Ft
Feng shui asztrológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Feng shui asztrológia

Feng shui asztrológia

Jon Sandifer

Az ősi korok embere az égiekhez fordult útmutatásért. Kínában úgy gondolták, hogy a világegyetem mélyén születő energia, a „csi” vagy „ki” kilenc csillagon keresztül szűrődik át hozzánk (ezek: a Vega, a Sarkcsillag és a Göncölszekér csillagai) – innen a kilenc csillag ki elnevezés. A kozmikus energia évszakok szerinti változásának tapasztalatán alapul a kilenc csillag ki asztorlógia. Míg a feng shui a térrel, az asztrológia az idővel foglalkozik. Alapelveik azonosak. Jon Sandifer húsz éve foglalkozik feng shuival és asztrológiával. Jelenleg Londonban él és tanít. Kitűnő pedagógus: ezt már könyvének bevezető része is bizonyítja, amely a kínai filozófia alapjait – a jin és a jang, valamint az öt elem egymásra gyakorolt hatását – ismerteti. Ezután megismerkedünk az „elsődleges számunkkal”; ez jellemez minket leginkább, majd a „személyiség számunkkal”, amely személyiségünk mozgatórugóit tárja fel. Az „energiaszám” segítségével megtudhatjuk, hogyan látnak bennünket mások. E három szám nyolcvanegy kombinációja és a kínai numerológia számos más fortélya segítségével átformálhatjuk életünket. Esélyt kapunk arra, hogy mind magunkat és embertársainkat, mind kapcsolatainkat jobban megértsük. Tudni fogjuk, hogy mikor érdemes „nagy fába vágni a fejszénket”, melyik időszak alkalmas utazásra, fontos döntések meghozatalára. Könnyebben teremthetünk kapcsolatokat és találhatunk megfelelő munkát. Mindehhez nem kell gyötrelmes számításokat végeznünk. Könyvünk különösebb matematikai ismeretek nélkül is olvasható, használható és élvezhető.

Feng shui asztrológia (könyv) író Jon Sandifer

 
2 990 Ft
Fény és káosz   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Fény és káosz

Fény és káosz

1984. antikvár példány

A kopt gnósztikus kódexek

Kákosy László

A Nag Hammadi-i lelet késő ókori gnosztikus leletegyüttes. Az iratok jó része a Kr. u. IV. századból származik, de a szövegek jó része II. századi. Az 1945-ben előkerült lelet jelentősége a gnoszticizmus-kutatásban elsöprő, hiszen megtalálásáig a titokzatos, eretnekségnek tartott mozgalom elveiről, belső életéről, tanításairól csakis az ókeresztény eretnek-ellenes irodalomból értesülhettünk. Így meglehetősen egyoldalú és torzított kép élt a gnoszticizmus-kutatókban a XX. század közepéig.

Fény és káosz (könyv) író Kákosy László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 900 Ft
Földsugárzás ​csillagsugárzás   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Földsugárzás ​csillagsugárzás

Földsugárzás ​csillagsugárzás

A legújabb ismeretek, jó tanácsok, természetgyógyászati eljárások és szabadalmak

Wilton Kullmann

Tudja-e, hogy ha egy banán vége úgy szegeződik Önre, mint egy pisztoly, az komoly fejfájást okozhat? Manapság egyre többen ismerik fel a földsugárzás és csillagsugárzás különböző következményeit. Meg kell tanulnunk élni velük, s a veszélyeiken túl fel kell fedeznünk jótékony, egészségünkre kedvező hatásaikat. Ehhez kíván a könyv segítséget nyújtani. Hogyan védekezzünk a káros sugárzások ellen? Milyen gyakorlatokkal „sugármentesíthetjük” testünket? Hogyan használjuk ki a kedvező csillagsugárzásokat?

Földsugárzás ​csillagsugárzás (könyv) író Wilton Kullmann

 
2 900 Ft
Frekvencia   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Frekvencia

Frekvencia

A személyes rezgés hatalma

Penney Peirce

Kaotikus, ám elképesztően termékeny korban élünk. Ahogy a nyugtalan állatok megérzik a közelgő földrengést, úgy érezzük mi is, hogy hatalmas változás van készülőben. Olyan átalakulás kezdetének vagyunk tanúi, amilyenre évezredek óta vagy talán még soha nem volt példa a Földön. Mind ugyanabban a cipőben járunk: most tanuljuk, hogyan kell alkalmazkodni a tudatosság magasabb frekvenciájához. Egy olyan világból, ahol megtanultuk, hogyan lehet okossággal és akaraterővel áthidalni a köztünk és a többi ember között tátongó állítólagos szakadékot - és megszerezni, amire szükségünk van -, most átlépünk egy másikba, ahol energiarezgéssel rendelkező lényekként szoros kölcsönhatásban állunk a többi vibráló, rezgő lénnyel. Magunk mögött hagyjuk az Információs Korszakot, és átlépünk az Intuíció Korába, amely komoly átalakulást jelent világszemléletünkben.

Frekvencia (könyv) író Penney Peirce

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 790 Ft
Nincs raktáron
Gyakorlati Tarot kézikönyv   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyakorlati Tarot kézikönyv

Gyakorlati Tarot kézikönyv

Hajo Banzhaf

A szerző Hajo Banzhaf rövid, lényegretörő magyarázatot ad a tarot-kártyák általános értelmezéséről, kiemelve a könyvben használt Rider-Waite tarot-kártya sajátos jelentéseit. A fő hangsúlyt a következő három, sokak érdeklődését felkeltő témára és kirakási módra helyezi.

A szerelmi jóslat - hogyan ehetjük teljesebbé párkapcsolatunkat

Az iránytű - szakmai és pénzügyi kérdések

Vakfolt - mélyebb onismeret

Gyakorlati Tarot kézikönyv (könyv) író Hajo Banzhaf

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Gyerekasztrológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyerekasztrológia

Gyerekasztrológia

Ki leszek, ha nagy leszek?

Böszörményi Gyula · Rákos Péter

A sors nem végzet, akárki lehet a gyerekünkből, de nem árt ha értjük csillagjegyének üzenetét. Néha nagyon nehéz megérteni, hogy miért olyan önfejű a gyerek, miért vág oda minden játékot öt perc után, miért nem bír egy kicsit nem csinálni semmit. Pedig lehet, hogy egyszerűen csak az, aki. Mert kos, mert nyilas, mert ikrek, mert vízöntő, mert oroszlán... Mert az, aki. Manapság nagy divatja lett a gyerek- és a babahoroszkópoknak, de mindmáig ez az első olyan érthető és igényes kézikönyv a témában, amely egy asztrológus és egy szépíró összefogásából született. Rákos Péter, a Jegyek és játszmák szerzője jelenleg asztrológiai iskolát vezet, de írt már sikeres meseregényt és gyerekszíndarabot is. Böszörményi Gyula a Gergő-sorozattal vezeti az ifjúsági könyvlistákat. Egyformán jól beszélik a gyerekek és az álmok nyelvét. Ők ketten mesélik el a csillagjegyek üzeneteit minden szülőnek és felnőttnek, aki szeretné pontosabban érteni a gyerekeket

Gyerekasztrológia (könyv) írók Böszörményi Gyula · Rákos Péter

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Gyermekek gyógyítása homeopátiával   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyermekek gyógyítása homeopátiával

Gyermekek gyógyítása homeopátiával

Gabrielle Pinto - Murray Feldman

A homeopátia ma már az orvosok és a természetgyógyászok által egyaránt széles körben elfogadott, hatásos terápia. A homeopátiás készítmények biztonságosak, természetesek, hatásuk gyors és erős. Ezt az átfogó könyvet két vezető specialista írta minden szülőnek, aki elsősegélyt igénylő helyzetekben és gyakori panaszok, betegségek esetén kezelni kívánja gyermekét, valamint minden szakembernek, aki egy igazán megbízható homeopátiás kézikönyvet szeretne használni munkája során.

Gyermekek gyógyítása homeopátiával (könyv) író Gabrielle Pinto - Murray Feldman

 
3 290 Ft
Gyermekszületés természetfeletti módon

Gyermekszületés természetfeletti módon

Jackie Mize

Most, amikor a népességfogyás átlépte a kritikus lélektani határt, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy miként lehetne ezt az áldatlan folyamatot megfordítani.
A magyar családok a legkülönbözőbb területeken találják meg indokaikat, hogy miért is ne vállaljanak (újabb) gyermeket. Ezekben az "indokokban" a közös tényező: a félelem!
A terhességet és a szülést legtöbben úgy könyvelik el, mint betegeskedések és állandó hangulatváltozások idejét, melyet egy tizenkettőtől huszonnégy órán át tartó fájdalmas és kemény vajúdás kell, hogy kövessen. Sok asszonnyal azt is elhitetik, hogy nem is eshetnek teherbe. Mások a megtermékenyülést követően fájdalmas vetélésen mennek keresztül. Ezekről már mindenki hallott. Most azonban olyan információkhoz jut hozzá a nyitott szívű olvasó, amelyek megszabadítják a félelmeitől, és igazi bátorítást hoznak számára. És ez a könyv nem csupán nőknek, asszonyoknak szól, hanem a férfiak számára is egy nélkülözhetetlen kézikönyv... legalábbis azok szerint, akik már olvasták, és megtapasztalták a gyümölcseit!
A könyv iránti folyamatos igény elhozta azt a pillanatot, amikor a szélesebb vásárlóközönség is találkozhat ennek a könyvnek világszerte sok hálás szívű édesanyát (és édesapát) szerző üzenetével.

Gyermekszületés természetfeletti módon (könyv) író Jackie Mize

 
1 690 Ft
Gyógyító horoszkóp   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító horoszkóp

Gyógyító horoszkóp

antikvár példány

Titkos Tanok sorozat 4.

Judy Ananda

Az ​asztrológiát ősidők óta felhasználják a gyógyászatban. A régi idők legjobb orvosai asztrológusok is voltak, akik a diagnózis elkészítésénél és megfelelő gyógymódok kiválasztásánál mindenkor figyelembe vették a beteg horoszkópját is. Az emberi test részei összefüggenek a bolygókkal és az állatövi jegyekkel. Az asztrológiai anatómia alapján jóelőre felismerhetők a betegséghajlamok. 
Első ízben jelenik meg magyar nyelven olyan könyv, amely bemutatja a hagyományos és modern asztrológia betegségek gyógyítására és megelőzésére alkalmas eszköztárát. Külön elemzi a fizikai testre vonatkozó gyógymódokat – táplálkozás, gyógynövények, akupresszúra, fémek, színek, stb. –, s a lelki okokat, melyek a horoszkóp alapján szintén felismerhetők és gyógyíthatók. Elvezet bennünket a spirituális asztrológia területére is, amely szerint a horoszkóp az egyén karmikus feladatát határozza meg a jelen életére. Nagyon érdekes ismerettel gazdagít, betegségeink megelőzéséhez és gyógyításához hasznos segítséget nyújt a Gyógyító horoszkóp.

Gyógyító horoszkóp (könyv) író Judy Ananda

 
2 490 Ft
Gyógyító illatok   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító illatok

Gyógyító illatok

jó állapotú antikvár

Biegelbauer Pál

A Gyógyító illatok könyv arról szól, hogy hogyan javíthatunk közérzetünkön, egészségünkön illatosító lámpával, meghűléskor miképp inhaláljunk , hogyan készíthető gyógyító fürdő, masszázsolaj, parfüm, kölnivíz egyéni ízlésünk szerint házilag.

Gyógyító illatok (könyv) író Biegelbauer Pál

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Gyógyító kezek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító kezek

Gyógyító kezek

Gyógyító energiáink továbbítása

Michael Bradford

A szerző Michael Bradford több mint húsz éve járja a világot, hogy tanuljon és az embereken segítsen. Sajátos módszerével ötvözi a keleti és a nyugati gyógyító hagyományokat egységes egésszé. Szilárd meggyőződése, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyiónkban szunnyadnak gyógyító képességek, ám nem ismerjük fel és nem aknázzuk ki ezeket.

A gyógyító kezek elsődleges célja éppen az, hogy fölnyissa a szemünket, és rámutasson arra, hogy saját magunk vagy mások gyógyításának érdekében akár mi is képesek lehetünk pozitív energiáink fölszabadítására. A könyvben ismertetett technikák és egyszerű ábrák segítségével mindenféle előképzettség nélkül, gyorsan és könnyedén elsajátíthatóak azok a módszerek, amelyek segítségével bárki képessé válhat gyógyító energiáinak továbbítására.

Gyógyító kezek (könyv) író Michael Bradford

 
2 900 Ft
Gyógyító növények   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító növények

Gyógyító növények

Rápóti Jenő · Romváry Vilmos

„Napjainkban a gyógynövények iránti érdeklődés világszerte, hazánkban pedig különösen nagymértékben növekszik. Szaporodik mind a gyógynövénygyűjtők, mind pedig a gyógyteákat fogyasztó közönség tábora. A gyógyszeripar is egyre gyakrabban fordul a gyógynövényvilág szinte kimeríthetetlen forrásaihoz. Őszintén kívánjuk, hogy aki áttanulmányozta e könyvet és kipróbálta a benne leírt teákat, egy életre híve legyen ennek a gyógyítási módnak.”

Gyógyító növények (könyv) írók  Rápóti Jenő · Romváry Vilmos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 800 Ft
Nincs raktáron
Gyógyító növények   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító növények

Gyógyító növények

1980-es jó állapotú antikvár példány 

Rápóti-Romváry

Napjainkban a gyógynövények iránti érdeklődés világszerte, hazánkban pedig nagymértékben növekszik. Szaporodik mind a gyógynövénygyűjtők, mind pedig a gyógyteákat fogyasztó közönség tábora. A gyógyszeripar is egyre gyakrabban fordul a gyógynövényvilág szinte kimeríthetetlen forrásaihoz. A Gyógyító növények c. könyv iránt megnyilvánult nagy érdeklődés következtében az utolsó kiadás rövid idő alatt elfogyott. Ez a körülmény tette szükségessé, hogy ismét megjelenjék.

Gyógyító növények (könyv) írók Rápóti-Romváry

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Gyógyító talpmasszázs   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító talpmasszázs

Gyógyító talpmasszázs

antikvár

Értsük meg és bánjunk helyesen testünkkel

Ferdinand Soder-Freichtenschlager

A Gyógyító talpmasszázs könyv nem a szokványos lábmasszírozásról írott kézikönyv. Természetesen ismerteti annak technikáját, fogásait, ám ennél sokkal többről szól: közérthető programot ad egészségünk megőrzésére, életerőnk fokozására. Így könyvünk energetikai és vitalitásfokozó segítség az Ön számára, amelyből részletesen megismerheti energiaháztartásának működését és a talpmasszás, a lábápolás, a gimnasztika kapcsolódási lehetőségeit. A lábmasszázs finom, mégis hatásos segítséget nyújt mindenkinek. A láb megfelelő zónáinak masszírozásával megelőzhetjük és meggyógyíthatjuk a különböző betegségeket.

Gyógyító talpmasszázs (könyv) író Ferdinand Soder-Freichtenschlager

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 200 Ft
Gyógyító táltosok nyomában   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító táltosok nyomában

Gyógyító táltosok nyomában

Kovács-Magyar András

A Táltosok azok a különleges képességű őseink voltak, akik hajdan a fejedelmek mellett gyógyítottak, jövendöltek. A legbölcsebbeknek tartották őket, ugyanis a természet törvényszerűségeit ismerték. 

Minden magyar Árpád-házi király mellett jelen voltak. A Táltos gyógyító, pap és tanító, a nemzettudat fenntartója. A természet erői és maga az ember azóta is ugyanúgy létezik és működik. Manapság is az Istentudók foglalkoznak bölcseletekkel, és szükségszerűen újraélesztették a szellemi tudást. 

A könyv a régi és a mai Táltosok tudományából mutat be részleteket.

Gyógyító táltosok nyomában (könyv) író Kovács-Magyar András

 
2 200 Ft
-31%
Gyógynövény jóga   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógynövény jóga

Gyógynövény jóga

antikvár példány 1991.első 2 oldal teleírt, borító megtört

Ayurvédikus útmutató gyógynövényes gyógyításhoz

Frawley, David Dr.Lad, Vasant Dr.

A könyvben szereplő több mint 250 gyógynövényből 88 rendelkezik részletes leírással. Megtalálhatók köztük a legelterjedtebben használatos nyugati gyógynövények és távlati lehetőségeik mélyreható bemutatása. Fontos kínai, valamint speciális ayurvédikus gjyógynövényeket is ismertet e könyv, melynek mondanivalóját sok hasznos ábra, táblázat, függelék, szómagyarázat és mutató támasztja alá.

Gyógynövény jóga (Könyv) Frawley, David Dr.-Lad, Vasant Dr.

 
2 900 Ft
Kedv. ár: 2 000 Ft
Kezdete: 2019.08.28
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Gyógyszer de nem gyógyszer   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyszer de nem gyógyszer

Gyógyszer  de nem gyógyszer

jó állapotú, antikvár példány 1990.

A gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények könyve

Dús Ágnes

A cím nem csupán szójáték. Az e kötetben felsorolt gyógy-szerek – hivatalos elnevezéssel gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények – ezredfordulónk újra felfedezett, ám a népi gyógyászatban több évszázada eredményesen alkalmazott eszközei. 
Nemcsak az egyes ember, hanem a „hivatalos" tudomány és az ipar is – a kémiai módszereket előtérbe állító évtizedek után – egyre inkább figyelembe veszi ezeket a tapasztalatokat. S hogy megkönnyítsék a fogyasztók dolgát, ma már erre szakosodott cégek keverik, állítják elő kutyabengéből, cickafarkfűből, tarackgyökérből vagy éppen szójából, fokhagymából, s ki tudja hány ezerféle növényből az egészség megőrzését és helyreállítását szolgáló szereket, teszik célszerű csomagolásban hozzáférhetővé a természet ajándékozta jótékony hatású sókat, vizeket. 
E könyv az első olyan mű, amely a természetes élet- és gyógymód híveit eligazítja a fenti termékek teljes hazai választékában, mégpedig indikációs csoportosítás alapján, vagyis pontosan megjelölve,., hogy az egyes konkrét célokra vagy meghatározott panaszok ellen melyek alkalmasak.

Gyógy-szer de nem gyógyszer (könyv) író Dús Ágnes

 
1 700 Ft
Gyógyulhatsz, ha akarsz   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyulhatsz, ha akarsz

Gyógyulhatsz, ha akarsz

jó állapotú, antikvár példány

 Dr. Flórián Sándor

Ez a könyv a krónikus, degeneratív betegségekben szenvedőknek kíván segíteni azzal, hogy konkrét kezelési sémát mutat arra vonatkozólag, hogy hogyan tudnak ezek az emberek saját maguk, egyedül is tenni gyógyulásuk érdekében, kiegészítve ezzel az orvosok és a természetgyógyászok munkáját. A Gyógyulhatsz, ha akarsz könyv a holisztikus orvoslás szempontjait figyelembe vevő 90 napos egészségkúrát ismertet, amelyet a legtöbb beteg embernek érdemes végrehajtani, sőt azoknak is, akik nem érzik betegnek magukat.

Gyógyulhatsz, ha akarsz (könyv) író  Dr. Flórián Sándor

 
2 800 Ft
Nincs raktáron
Gyógyulj hogy gyógyíthass   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyulj hogy gyógyíthass

Gyógyulj hogy gyógyíthass

jó állapotú antikvár példány

Hittel és akarattal a testi, lelki betegségek ellen

Meir Schneider

Akik nem hisznek azokban az eseményekben, amelyeket köznapi szóval – és gyakran oly könnyelműen – a csodák körébe utalnak, azok bizony most megrendülhetnek ebben a véleményükben. Könyvünk szerzője ugyanis azt vallja, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség! Ez a kijelentés nagy reményt ad mindannyiuknak, hiszen az egészség a mi legfőbb értékünk.

Mire alapítja optimizmusát e kötet írója, a ma már világszerte ismert terapeuta, Meir Schneider? Arra, hogy ő vakon született, de a szembetegségből kigyógyította önmagát! Később – tanai alkalmazásával – rengeteg ember szabadult meg a legkülönfélébb testi bajoktól: hát- és gerincbántalmaktól, látáshibáktól, izületi gyulladástól, izomsorvadástól, bénulástól, fejfájástól, és még sorolhatnánk. 
Meir Schneider alaptétele: sohase adjuk fel a reményt, mert hittel és akarattal úrrá lehetünk testünk hibáin, újjászülethetünk akár végzetesnek hitt betegségeinkből is. Miképp? Hisz épp ezt tartalmazza ez a könyv, amelyet most Ön a kezében tart. Tanácsait megfogadva segíthet önmagán, sőt másokon is.

A szerzőtől tanult hittel és akarattal meggyógyulhatunk, és megtehetjük a legtöbbet is, amit ember adhat: Meggyógyíthatunk másokat is!

Gyógyulj hogy gyógyíthass (könyv) író Meir Schneider

 
2 490 Ft
Ha már a gyógyszerek nem segítenek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Ha már a gyógyszerek nem segítenek

Ha már a gyógyszerek nem segítenek

jó állapotú antikvár példány

Erdélyi Róza-Dr. Nagy Kálmán

A természet leigázásával az életfeltételek rosszabbodtak, a különféle megbetegedések robbanásszerűen terjedtek el. Döbbenetes statisztikai adatok figyelmeztetnek, EMBER vigyázz magadra, őrizd meg egészségedet.

Az egészség a legféltettebb, legdrágább kincsünk.
Hogyan lehetsz hát egészséges?
Ehhez nyújt segítséget a Ha már a gyógyszerek nem segítenek könyv, amely bemutatja a reflexológiát természetes gyógymód egyik előretörő tudományágát.
Hogyan alkalmazzuk e nagyszerű gyógymódot, a masszírozást?
Megtörtént esetek igazolják a terápia hatását, hatékonyságát.
Segítséget nyújt a könyv színes fotókkal illusztrált fejezete a 40 féle gyógynövény felismerésében. Hol fordulnak elő, mikor kell gyűjteni, betakarítani, és hogyan lehet felhasználni ezeket.

Ha már a gyógyszerek nem segítenek (könyv) író Erdélyi Róza-Dr. Nagy Kálmán

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 000 Ft
Harmadik szem   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Harmadik szem

Harmadik szem

antikvár példány

A tibeti lámakolostorok titka

Lobszang Rampa

Tibetről keveset tudunk. Ezért különösen izgalmas olyan szerző művét olvasni, aki autentikusan és irodalmi színvonalon ír erről a számunkra titokzatos világról. Kedd Lobszang Rampa, aki egy dalai láma élő megtestesülése, különleges képzésben részesül a lámakolostorban, ahova hétéves korában küldik el szülei. A könyv többek között erről a képzésről szól. Az önéletrajzi jellegű leírásokon keresztül megismerhetjük Tibet életét, a tibeti buddhizmus néhány jellegzetességét, a szerzetesek életmódját, a Tan egyes elemeit. Az író sok izgalmas élményéről számol be: találkozásáról a Dalai Lámával, a sárkányrepülésről, a gyógynövénygyűjtésről, a beavatási szertartásokról, s arról az operációról, amely során megnyitják a harmadik szemet a tisztánlátás eszközét. Szó esik még a asztrális utazásokról, a különféle gyógyítási eljárásokról és a túloldal megtapasztalásáról. A leírások irodalmi szépsége igazi klasszikus olvasmánnyá tette ezt a külföldön immár huszonkét kiadást megélt művet. A Harmadik szem című  könyv formálta az elmúlt évtizedekben a Tibetről kialakult képet.

Harmadik szem (könyv) író Lobszang Rampa

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 500 Ft
Házipatika gyógynövényekből   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Házipatika gyógynövényekből

Házipatika gyógynövényekből

jó állapotú antikvár példány

Oláh Andor

Az egészség kincs, amelynek megőrzéséért mindent el kell követnünk. Figyelnünk kell táplálkozásunkra, munkánkra, pihenésünkre, kikapcsolódásunkra. Ne bízzuk gyógyulásunkat csak a tablettákra!
A népszerű orvos író Oláh Andor könyvében többek között írt a vese- és hólyagbajokra, nőgyógyászati panaszokra, a bőr betegségeire, sebgyógyításra ad recepteket, leírja a gyógynövények hatóanyagait, a teák elkészítésének módjait, alkalmazásuk lehetőségeit.
A „zöld orvostudományt” mindenki elsajátíthatja, s nem kell félni a mellékhatásoktól, ha betartja a javasolt gyógymódot. Ha valaki még arra is vállalkozik, hogy megismerje, gyűjtse, szárítsa a gyógynövényeket, nemcsak az egészséges életmódhoz, hanem a természethez is közelebb kerül.

Házipatika gyógynövényekből

Házipatika gyógynövényekből (könyv) író Oláh Andor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 600 Ft
Hermész Triszmegisztosz összegyüjtött tanításai   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Hermész Triszmegisztosz összegyüjtött tanításai

Hermész Triszmegisztosz összegyüjtött tanításai

Hermész ​​Triszmegisztosz az ezoterikus irodalom egyik legvitatottabb alakja, aki valószínûleg Thot (Theuth), a bölcsesség egyiptomi istenének személyével azonos. Thot volt az írás és a tudomány megalapozója, az istenek írnoka, akit egyesek elsô Hermészként emlegetnek, s aki a legenda szerint az idôszámításunk elôtti 12. évezredben bekövetkezett világkatasztrófa közeledtekor személyesen készített feljegyzéseket az emberiség számára. Ezt a szent nyelven megfogalmazott mûvet fordították le a vízözön elmúltával a hieroglifák nyelvére, s így szolgálhatott alapjául a késôbbi (második?) Hermész törvényeket, tudományt és teológiát magukba foglaló szent könyveinek, melyek minden bizonnyal az Óbirodalom kialakulása és Menes hatalomra jutása elôtt lettek összeállítva, tehát legalább háromezer évvel Krisztust megelôzôen. A négy könyv további felbontással negyvenkét kötetet tett ki, ami megegyezik a Védák könyveinek számával, de ezenkívül a két mû között számos tartalmi hasonlóság is felfedezhetô. Hermész szent könyveit a templomok legbelsô szentélyeiben tartották, és a legmagasabb rangú papok kivételével senki sem olvashatta azokat. Tíz kötet az istenek kinyilatkoztatásairól, a világ keletkezéséről és a papság rendszabályaival kapcsolatban kihirdetett mennyei törvényekről szólt, további négy csillagászatról és asztrológiáról, kettő pedig az istenekhez intézett himnuszokat és az uralkodói vezetés alapelveit tartalmazta. Ezenfelül tíz kötet az imádságok formáit, a felajánlások, ünnepek és körmenetek szabályait foglalta magába, a többi részben pedig Hermész a filozófiáról, orvoslásról, anatómiáról és más tudományokról írt.

Hermész Triszmegisztosz összegyüjtött tanításai (könyv) 

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Hét kísérlet amely megváltoztathatja a világot

Hét kísérlet amely megváltoztathatja a világot

antikvár, kirakati példány, a lapok szélei megsárgultak, olvasatlan példány

Rupert Sheldrake

Rupert Sheldrake, az ismert biológus, a Hét kísérlet, amely megváltoztathatja a világot című könyvében a hivatalos tudomány által hagyományosan figyelmen kívül hagyott és mellőzött kérdésekre keresi a választ. Honnan "tudja" házi kedvencünk, hogy mikor megyünk haza? Minek alapján képesek a galambok nagy távolságokból kiindulási helyükre visszatalálni? Valóban érzik-e az emberek az egykor amputált, elvesztett végtagjaik helyén a "fantomvégtagokat"? A tudomány igaz szelleméhez hűen, Sheldrake olyan jelenségeket választ kutatásai témájául, amelyek vizsgálatát mások elhárítják maguktól, ellenben a szerző nem hagyja, hogy az intellektuális dogmatizmus eltántorítsa kutatási területeiről.

Hét kísérlet amely megváltoztathatja a világot (könyv) Rupert Sheldrake

 
1 800 Ft
Hipnoterápia   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Hipnoterápia

Hipnoterápia

antikvár példány, borító jobb alsó szélemeghajlott

Az Ön tökéletes, tömör és teljes körű útmutatója

Rachel Copelan

Ha elsajátítja az önhipnózis módszerét, változtathat helytelen magatartásformáin, és felhagyhat rossz szokásaival. A Hipnoterápia könyv megtanítja kiaknázni és a saját hasznára fordítani azt a csodálatos erőforrást, ami az egész földi életet irányítja. A hagyományos és új hipnózistechnikákon kívül megismerheti sok olyan ember esettanulmányát, akiknek a hipnózis az egész életét megváltoztatta. A könyv soraiból kiderül, hogy: Nem eszem mértéktelenül! Végleg leszokom a dohányzásról! Nyugodtan átalszom az éjszakákat! Kívánom és élvezem a szexet! Nyugodt, kiegyensúlyozott vagyok!

Hipnoterápia (könyv) író Rachel Copelan

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Hipnózis   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Hipnózis

Hipnózis

antikvár  példány, néhány oldalon aláhúzással

William W. Hewitt

Ebben a forradalmian új könyvben Hewitt lépésről lépésre beavatja Önt a tennivalókba, és segít beteljesítenie a vágyait. Ha fogyni kíván, ha le akar szokni egy rossz beidegződésről, úrrá lenni saját érzelmein, megszüntetni valamilyen félelmét, kiszabadulni a depresszióból, vagy ha valami egészen más célt tűz ki maga elé, ez a Hipnózis könyv segédeszköz abban, hogy az életét olyanná formálja, amilyenné szeretné. Változtassa meg az életét a hipnózis és az önhipnózis erejével, és felejtse el a korlátokat!
A Hipnózis című könyv meglehetősen friss betekintést nyújt a hipnózisba és az önhipnózisba, és elbűvöli mindazokat akik valamit is foglalkoznak életük alakításával. Új távlatokat nyit meg tudatunk ereje előtt, és megmutatja, hogyan használjuk fel ezt az erőt saját előnyünkre.

Hipnózis (könyv) író William W. Hewitt

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 700 Ft
Nincs raktáron
Hogyan dolgozzunk Angyalokkal   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Hogyan dolgozzunk Angyalokkal

Hogyan dolgozzunk Angyalokkal

Elizabeth Clare Prophet

Barátaink, az angyalok képesek az élet gyakorlati és személyes dolgaiban is a segítségünkre lenni: oltalmaznak, gondolatokat sugallnak, gyógyítanak, vigasztalnak. Minél többet tudunk az angyalokról, annál hathatósabban tudnak segíteni.

Hogyan dolgozzunk Angyalokkal (könyv) Elizabeth Clare Prophet

 
2 990 Ft
Hogyan ​lehetünk gazdagok   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Hogyan ​lehetünk gazdagok

Hogyan ​lehetünk gazdagok

A jólét megteremtésének titkai

M. R. Kopmeyer

Valljuk ​be, ne szégyelljük: mi valamennyien inkább lennénk gazdagok, mint szegények. A gazdagság kellemes állapot: a pénz lehet piszkos, a pénzt lehet finnyáskodva lekicsinyelni, de a gazdagság – az egészen más. Az állapot! Amerika sikertanácsadója, M. R. Kopmeyer is ezt tanácsolja: sose titkoljuk, hogy gazdagok akarunk lenni. El is lehet érni ezt a célt, ha megtaláljuk a hozzá vezető eszközöket; a Kopmeyer tanácsolta módszereket bárki tudja alkalmazni, sem különleges származás, sem különleges képzés nem kell hozzá. Hát lássuk, végül is nincs veszítenivalónk!

M. R. Kopmeyer, a világhírű amerikai gazdasági szakértő saját életével is bizonyítja, hogy az általa képviselt sikertechnikáik mennyire hatékonyak: a szerző havi negyvenöt dollárt kereső tanoncból nyolc konszernvállalat elnökévé és több mint száz jelentős amerikai cég és vezető személyiség sikertanácsadójává vált. Ötvenéves korában visszavonult az üzleti élettől, létrehozta a The Succes Foundation nevű, jótékony célú tehetséggondozó alapítványt, és közreadta hatalmas művét, a négykötetes Bevált Sikerreceptek Kézikönyvét, amelyet eddig hatvannégy nyelvre fordítottak le. Ezzel pedig – szándékának megfelelően – sok millió ember sikertanácsadója lett. Most az Öné is!

Hogyan ​lehetünk gazdagok (könyv) író M. R. Kopmeyer

 
1 990 Ft
Hold-tudás A Hold az életünkben   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Hold-tudás A Hold az életünkben

Hold-tudás A Hold az életünkben

Holdfázisok, csillagászati táblázatok, holdfogyatkozások 1921-2020.

Főként a holdhoroszkópok felállításához és kiértékeléséhez, valamint a mindennapi élet sok más területéhez célszerű a Hold erejének pontos meghatározása. Ehhez a holdfázisok időbeli lefutásának ismerete ugyanúgy hozzátartozik, mint a Hold belépésének és tartózkodási idejének meghatározása az egyes állatövekben. Ha ki akarnánk számolni egyes időpontokhoz tartozó kombinációkat, az tapasztalat szerint igen munka- és időigényes lenne - könyvünkkel ezt akarjuk megspórolni olvasóinknak. Könyvecskénk táblázat formájában tartalmaz minden fontos holddátumot 1921-től 2020-ig, tehát lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt megállapítsuk, melyik holdhatás uralt, illetve fog uralni egy adott időpontban.

Hold-tudás A Hold az életünkben (könyv)

 
2 900 Ft
Holdvarázs   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Holdvarázs

Holdvarázs

Miként befolyásolják a Hold fázisai életünket, kapcsolatainkat és vállalkozásainkat

Lori Reid

A szépen illusztrált, színes könyv lapjain feltárul a Hold varázslatos életritmusa, amely nyomot hagy a föld és minden élőlénye mindennapjaiban. Megismerhetjük belőle a közeli égitesthez fűződő legrégibb hiedelmeket és a legfrissebb tudományos magyarázatokat.

Holdvarázs (könyv) író Lori Reid

 
2 900 Ft
Holisztikus medicina   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Holisztikus medicina

Holisztikus medicina

Egészség és életszeretet

Dr. Szepesvári Elemér

Medicina, tehát orvoslás, holisztikus, mert azt a szemléletet tükrözi, amely az embert a maga teljességében: testi, lelki, szellemi és szociális egységben s az idő függvényében vizsgálja és írja le. E szerint adódnak a könyv fejezetei: a szomatikus, a pszichés, a mentális és szociális mezők összegzése és kapcsolatrendszere, s az időfaktor.
A holisztikus egyensúly egyik alapvető szintje az ember egészsége. Ennek megőrzése (prevenció), megteremtése (habilitáció), fejlesztése és menedzselése (szűrővizsgálat és gondozás), valamint visszaállítása (kezelés és rehabilitáció) az általános orvoslás stratégiai célkitűzései.
Ha a holisztikus egyensúly kibillen, az illető beteg lesz. A Holisztikus medicina könyv esetismertetések kapcsán mutatja be az Olvasónak ezt a napjainkban egyre jobban tért hódító, emberséget és szeretetet sugárzó medicinát. Kiknek szól a könyv? A választ a szerző Dr. Szepesvári Elemér adja meg:

„Ajánlom e könyvet a betegeknek, akik saját sorsukra ismerhetnek, s erőt meríthetnek a gyógyulásukhoz.”
„Ajánlom a könyvet orvoskollégáimnak, akik a testi szenvedés és elmúlás útján haladókat gyógyítják, s e könyv talán segíti őket abban, hogy a betegek kiszolgáltatott helyzetébe képzeljék magukat.”

Lektorálta: Dr. Schnell Endre

Holisztikus medicina (könyv) író Dr. Szepesvári Elemér

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 600 Ft
Holisztikus ​fájdalomcsillapítás   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Holisztikus ​fájdalomcsillapítás

Holisztikus ​fájdalomcsillapítás

Leon Chaitow

A szerző számos jótékony fájdalomenyhítő eljárást mutat be, amelyek közül több otthon is elvégezhető: kézrátétel és gyógyító érintés, akupunktúra és masszázs, hidroterápia, étrendi változtatások, relaxációs és stresszoldó gyakorlatok. Lehetővé válik általuk az ízületi- és izomfájdalom, fejfájás, homloküreg-gyulladás, hátfájás, idegzsába és menstruációs fájdalom enyhítése mellékhatások nélkül. A holisztikus szemléletű útmutatások alapján mindenki elsajátíthatja, hogyan lehet szervezetünk saját fájdalomcsillapító hormonjait mozgósítani, és újra visszanyerni az uralmat fájdalmunk felett.

Holisztikus ​fájdalomcsillapítás (könyv) író Leon Chaitow

 
2 900 Ft
Homeopátia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Homeopátia

Homeopátia

antikvár példány, belvilág hibátlan, hátsó borító 'kis páciens' által firkálva.

gyógyulás mellékhatások nélkül

Az emberek azért fordulnak a homeopátiához és más alternatív módszerekhez, mert kipróbálták a hagyományos orvoslást, és teljes kudarcot vallottak, vagy szembesülniük kellett a gyógyszerek kellemetlen mellékhatásaival. Mások fáradtnak érezték magukat, és rossz volt a közérzetük évekig, de a sorozatos orvosi vizsgálatok ellenére sem sikerült megállapítani a diagnózist. Sokan nem tudják, hogy a homeopátia segíthetne rajtuk, és nem kellene elviselniük a szükségtelen szenvedést.
A könyv praktikus útmutató a homeopátiás készítmények alkalmazásához. Lépésről lépésre ismerteti az elsősegélyhelyzeteket, a kutyaharapástól és a méhcsípéstől a fogtályogig, a napszúrásig, mindenféle égésekig és sérülésekig. Elmondja, hogyan kezeljük a mindennapos köhögéseket, náthákat, lázat és influenzát, tanácsot ad az ételmérgezés, de még a másnaposság kezelésére is. Kitér számos fontos és vitatott kérdésre, választ ad a homeopátiát ért néhány gyakori kritikára.

Homeopátia (könyv) író Henrietta Wells

 

 
3 190 Ft
Homeopátia és a gyermek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Homeopátia és a gyermek

Homeopátia és a gyermek

Dr. Jacques Boulet

Ez a kiadvány gyakorlati jellegű homeopátiás tanácsokkal látja el a gyermekéről gondoskodó olvasót, ami nem helyettesíti, de kiegészítheti az orvosi kezelést és a gyógyszerészi szerajánlást. A kiadványban megtalálhatók a leggyakrabban alkalmazott homeopátiás szerek, valamint klinikai indikációik és alapanyaguk leírása is.

 

 

 
1 900 Ft
Homeopátiás orvoslás   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Homeopátiás orvoslás

Homeopátiás orvoslás

Bevezetés a homeopátia alapjaiba szakemberek és érdeklődők számára

Dale Buegel · Blair Lewis · Dennis Chermin

Ez a könyv a homeopátiás kezelés, homeopátiás orvoslás jól szerkesztett és korszerű szemléletű összefoglalása. Hazánkban hosszú tiltás után ismét engedélyezett és elfogadott „szelíd gyógymód” lett a homeopátia, és oktatása már tíz éve folyik a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület által. A hagyományos „nyugati” orvoslás és a homeopátia nem egymást kizáró, sokkal inkább egymást kiegészítő gyógymódok, és az orvos ismeretei, tapasztalatai alapján választhat, mikor alkalmazzon homeopátiát, mikor egészítse ki a hagyományos gyógyszereléssel, illetve mikor nem érdemes, vagy nem szabad homeopátiát alkalmazni. Úgy tűnik, hogy a homeopátia sokkal inkább egységes egészként, holisztikus szemlélettel tekint a betegekre, mint a specializáció folytán „részekre szabdalt” hagyományos orvoslás, így másképpen látja a tüneteket, tünetképeket, jellegzetességeket. Reméljük, hogy e könyvvel a szakemberek és az érdeklődők számára egyaránt hasznos olvasmányt adhatunk közre.

Homeopátiás orvoslás (könyv) írók Dale Buegel · Blair Lewis · Dennis Chermin

 

 
3 500 Ft
I. Kryon Az utolsó idők   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
I. Kryon Az utolsó idők

I. Kryon Az utolsó idők 

antikvár példány

Új információk a személyes béke eléréséhez

Lee Carroll

Több mint kétezer esztendeje oltalmazza és ösztönzi az emberiséget a Krisztus-hálóként ismert sugárzó energiamező, amely Jézus könyörületéből és minket felemelni vágyó szándékából keletkezett a Föld körül. Kétezer évezred elteltével az emberiség megérett egy magasabbrendű tudatsík megtapasztalására, egy kifinomultabb létállapot elérésére. Jelenleg a változás zavarbahozó, megrendítő és egyben felemelő korszakában vagyunk, mely ennek az emberiséget lelki és szellemi síkon inspiráló energiamezőnek az újrahangolásából következik. Ezen átalakulás részleteibe enged betekintést e könyv olymódon, hogy a fejlődés gyakorlati módszereire is rámutat. Ezen változások egyik segítője Kryon, aki egy magasabb szellemiségű világ lakója, s tőle származnak a könyvben megnyilvánuló üzenetek.

I. Kryon Az utolsó idők (könyv) író Lee Carroll

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Ideje a gyógyításnak   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Ideje a gyógyításnak

Ideje a gyógyításnak

Beata Bishop

Orvosi vélemény szerint 1981 júniusa körül meg kellett volna halnom rosszindulatú melanómában, amely a rák egyik leggyorsabban terjedő fajtája. Ma, csaknem harminc évvel később egészséges vagyok a szó legteljesebb értelmében: nemcsak nem vagyok beteg, hanem hibátlanul működik a szervezetem és sok az energiám. Amikor 1980 végén kiderült, hogy továbbterjedt a rákom, cukorbajban, kezdődő ízületi gyulladásban, gyakori migrénben és sorozatos foghústályogban is szenvedtem. Ez a sok baj mind elmúlt.

A rákműtét során megcsonkított jobb lábam nagy része visszanőtt. Orvos barátaim szerint az ilyen regenerálódás lehetetlen, és én hiszek is nekik, kivéve, hogy épp e lehetetlenségen járok nap, mint nap. Testem gyógyulásával párhuzamosan átestem egy belső változáson is, amely megszabadított sok félelemtől és elavult értékeimtől úgy, hogy sokkal kevesebbet aggódom és sokkal többet nevetek, mint azelőtt. Mindezt a külső-belső új életet a Gerson-terápiának köszönhetem, amely megtanított a gyógyító táplálkozás, az egészséges életmód és a természettel való együttműködés szabályaira. Életmentő üzenetét ezzel a könyvvel szeretném mennél több emberhez eljuttatni.

Ideje a gyógyításnak (könyv) író Beata Bishop 

 
2 400 Ft
India titkai   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
India titkai

India titkai

Paul Brunton

India titkai könyv a leleplezés regényének készült, s a megtérés regénye lett belőle, letehetetlenül izgalmas útleírás, valóságos és szellemi értelemben egyaránt. Azt az utat mutatja be, amelyet végig kell járnia annak, aki egy misztikus világ titkait kutatja. Paul Brunton angol újságíró, akit a hitetlensége vitt Indiába, le akarta leplezni a csalók, szemfényvesztők, mágusok, jógik, fakírok trükkjeit. Utazása során hihetetlen varázslatokkal, hajmeresztő mágiákkal, fakírmutatványokkal szembesült, ám csalásra sehol sem bukkant. Nem csupán a mutatványok valódiságáról győződik meg, hanem megérzi az indiai bölcsesség mélységét is, amelyet a rohanó és felületes európai ember nem vehet észre. Paul Brunton Indiában marad, s egy remete-jógi - maharisi - tanítványául szegődik, hogy hosszú éveken át aszkéta életmódon folytatva más emberként térjen vissza Európába.

India titkai (könyv) író Paul Brunton

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Irányítható földsugárzások  ANTIKVÁR

Irányítható földsugárzások  ANTIKVÁR 

Szőke Lajos

"Köszönetemet fejezem ki a nitrátos ivóvíznek, a benzingőzös levegőnek, a földsugárzásoknak és az ózonlyuknak, mert felhívták a figyelmünket arra, hogy talán mégsem a természetben van a hiba."

Szőke Lajos korunk egyik legnagyobb tanítója. 2007. novembere óta nem tart nyilvános előadást, "visszavonult" . Több évtizedes munkássága alatt rengeteg előadást, tanfolyamot tartott országszerte. Kiváló könyvek jelzik - "Bérlet a III. évezredhez", "Irányítható földsugárzások", "A hetedik pecsét feltörése", "Az emberiség égi eredetű ABC-jelrendszere", "Figyelmeztetések kora", "Csillagösvényen" stb.- , hogy amikről ő beszélt nekünk, ő tanított minket ma is nagyon időszerűek. Tanítók, gyógyítók, előadók tanultak tőle és ez ma is hat, máig hat.

Irányítható földsugárzások  ANTIKVÁR (könyv) író Szőke Lajos

 
3 500 Ft
Íriszdiagnosztika   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Íriszdiagnosztika

Íriszdiagnosztika

Szervezetünk a szem tükrében

Ferencsik István

Ebben a könyvben az íriszdiagnosztika legszükségesebb alapjait ismertetem, de már ennyi is elegendő hogy a magunk és társaink helyzetének, energiaállapotának, egészségügyi viszonyainak felismerésében, a fontosabb jellemzőkben, az energiatartalékok, a hiányok felmérésében segítséget nyújtson. 
Ha ezeket Ismerjük, akkor segíteni is tudunk magunkon, családunkon és ismerőseinken.

Íriszdiagnosztika (könyv) író Ferencsik István

 
1 990 Ft
 

Sorrend: