Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

ANTIKVÁR KÖNYVEK


Sorrend:

Az idő a gazda mindenütt   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az idő a gazda mindenütt

Az idő a gazda mindenütt

Népi természetismeret, időjósló megfigyelések és hiedelmek

Dr. Oláh Andor

A szerző hosszú évekig élt Békésben, és mint orvos, sok emberrel került kapcsolatba. Beszélgetései közben szó esett az időjárásról, a különböző légköri jelenségekről, betegségre, egészségre való hatásukról, hiedelmekről, félelmetes, misztikus mendemondákról. Összegyűjtötte ezeket a megfigyeléseket és következtetéseket, általuk elvezeti az olvasót az égitestek, a csillagok, a felhők, a „sárkányok, táltosok, boszorkányok” hallatlanul gazdag, színes és szinte elfelejtésre ítélt világba.

Az idő a gazda mindenütt (könyv) író Dr. Oláh Andor

 
3 450 Ft
Az önhipnózis   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az önhipnózis

Az önhipnózis

technikája és felhasználása a mindennapi életben 

1998-a kiadás, jó állapotú antikvár példány

Leslie M. LeCron

Ez a könyv hozzásegíti önt, hogy a tudatalatti működését és hatásmechanizmusát jobban megértse. Ez a könyv hozzásegíti önt, hogy a tudatalatti működését és hatásmechanizmusát jobban megértse. Megtanulhatja, miként tud közvetlen kapcsolatot teremteni a tudatalattijával, s hogyan képes befolyásolni önmaga kiteljesedését.

Az önhipnózis (könyv) író Leslie M. LeCron

 
2 900 Ft
Nincs raktáron
Az Önvaló bölcsessége   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az Önvaló bölcsessége

Az Önvaló bölcsessége

Paul Brunton

Arkánum Szellemi Iskola Könyvtára sorozat 4.

kiadás éve: 1994

Az okkult iskolák tanítása szerint a XIX. század végétől fokozatosan hatalmas erejű besugárzások érték Földünket. Ez a folyamat, amely az Akváriusz korának előkészítését, az emberiség talán legnagyobb evolúciós próbatételének eljövetelét célozta, ma is tart.. Kollektív „tudatváltás” zajlik bennünk, modern emberekben. Ennek elősegítésére a XIX. század végétől szükségessé vált bizonyos – átmenetileg elhomályosított – okkult tények ismételt „felébresztése”, elsősorban a racionális logika, az okozati analízis bűvkörébe magát oly hatékonyan bezáró modern nyugati ember tudatmezőjében. 
A planetáris Hierarchia jövőformáló impulzusait mindig olyan emberek hordozzák magukban, akiknek egész inkarnációs képlete egy ilyen szellemi misszió köré épül. Feladatuk elsősorban az elfeledett, eltemetett kozmikus „emlékezet” először önmagukban való aktivációja, utána pedig az újból megtalált tudásnak minél hatékonyabb terjesztése.
Dr. Paul Brunton angol újságíró, filozófus, utazó ilyen képletet hordozott magában. Vallástudományi, filozófiai tanulmányai a keleti ősi beavatási régiókat felkereső utazásai, jógik, misztikusok, szent emberek között eltöltött évei mind egy felvállalt szellemi küldetés egymásba épülő fázisait alkották. Magávalhozott képességei mellé szerzett hatalmas okkult tudása Tanítóvá avatta, négy kontinens kereső, várakozásban élő, a benső út törvényeit befogadni képes emberisége számára.. 
Az Arkánum Szellemi Iskola könyvtára sorozatában, ezúttal Dr. Paul Brunton két utolsó könyvét kínálja azoknak az olvasóknak, akik a tudatos tanítványság ösvényén járnak, de azoknak is, akik a felébredt késztetés információ-éhségétől hajtva, tulajdon benső világuk rejtelmes régióba éppen első, legnehezebben navigálható lépéseit kívánják megtenni.

Az Önvaló bölcsessége (könyv) író Paul Brunton

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 900 Ft
Az öröm mágiája – Mitoszok mágiája

Az öröm mágiája – Mitoszok mágiája

Szepes Mária

A történelem előtti kultúrák ma már csak a mitológiából ismert embere csodálatos, számunkra hihetetlen képességekkel rendelkezett. Ez a szenzitiv, bizonyos eseményeket előre megérző, tisztánlátó LÉNY képes volt belső pszichikai erőit befolyásolni, önmaga szolgálatába állitani. 
A civilizáció természettől elidegenedett, magányos, szorongó embere már nem birtokolja a képzelet e belső gyógyitó erőit.

Hogyan vehetjük újra birtokunkba a bennünk szunnyadó mágikus képességeket? Hogyan válhatunk önmagunk orvosává? Hogyan tehetjük életünk minden napját csodálatos ünneppé?

A harag, az elégedetlenség, s más romboló, negativ erővel szemben Szepes Mária az öröm, a szeretet és a hit sugárzó erejét állitja szembe. Olyan értékeket, amelyeket nem drága pénzért vehet az ember, hanem lelke laboratóriumában termeli a bánat, a csüggedés és a reménytelenség leküzdésére.

Az öröm mágiája – Mitoszok mágiája (konyv) író Szepes Mária

 
2 500 Ft
Az ősi magyar hitvilág   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az ősi magyar hitvilág

Az ősi magyar hitvilág

jó állapotú antikvár példány 1971-es kiadás

Válogatás a magyar mitológiával foglalkozó XVIII-XIX. századi művekből

Diószegi Vilmos

Az ősi magyar hitvilág (könyv) szerkesztette Diószegi Vilmos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 800 Ft
Az öt bölcsesség lámája   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az öt bölcsesség lámája

Az öt bölcsesség lámája

Alexandra David-Neel - Jongden Láma

Ha valaki, úgy David-Neel asszony igazán belülről írhatta le a tibetieket, babonáikkal és varázslataikkal együtt: testestül - lelkestül benne élt ebben a világban. Megtanult tőlük egyfajta gondolkodásmódot, amely a miénktől teljesen idegen, de a maga rendszerén belül éppoly logikus - sőt - determinisztikus, mint például a középkori keresztény misztikusok világképe volt: a maga helyén és idején ésszerűen próbálta magyarázni azt, amit ésszel felfogni nem tud. (Benedek István) "Megmutatjuk az igazi Tibetet. Hamisítatlan férfiakat és asszonyokat, megtörtént eseményeket. De úgy, hogy a személyekben senki ne ismerjen magára, mégis az élő valóság legyen. Regény. Az első regény, amit tibeti láma írt a távoli Nyugat világának, hogy vele hóborította hazája fennsíkjainak tiszteletet és megbecsülést szerezzen. Így született meg ez a könyv Tibet elvarázsolt pusztaságain." (Alexandra David-Neel)

Az öt bölcsesség lámája (könyv) író Alexandra David-Neel - Jongden Láma

 

l.

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Az Új Világrend tízparancsolata   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az Új Világrend tízparancsolata

Az Új Világrend tízparancsolata

avagy a Szent Grál elrablása?

Bunyevácz Zsuzsa

Nem ​tudunk a magyarokon, illetve őseinken, ragozó nyelvű rokonainkon kívül másokat felmutatni a világban, akik a Szent Grál összes megnyilvánulási formájához kötődnének valamiképpen, legyen az például valamifajta ősi bölcselet, mágustudás, aminek eredete a vízözön előtti időkre vezethető vissza” – írta Bunyevácz Zsuzsa a Szent Grál üzenete című nagysikerű könyvének utolsó fejezetében. A magyarság küldetését egy sumér himnusszal jellemezte: „Országok országa, Törvénytudás népe, Napkelet s Nyugat közt a Világnak fénye. Nagy a Te nemzeted, nagy a te végzeted, oly messze magasztos, hogy föl sem érheted…”

Részben e gondolatmenet folytatásaként írta meg újabb könyvét, amely az őskortól napjainkig követi nyomon a történelmi eseményeket. Az emberiség aranykorában még harmóniában éltünk a természettel, a szent univerzummal és – fogalmazhatunk úgy is, hogy – „mindenki a Szent Grál birtokosa volt”. Hosszú utat kellett megtennünk, amíg „üzlet lett az egész világ”, s eljutottunk oda, hogy a GDP alapján ítélnek meg minket, és a szabadpiac az imádat tárgya. Ma a világ három leggazdagabb emberének együttes vagyona nagyobb, mint a legszegényebb fejlődő országok 600 millió lakosának összes évi jövedelme; és miközben egyesek sok milliárd dollárt forgatnak a tőzsdéken és képesek arra, hogy egy ország gazdasági stabilitását megingassák, addig 36 ezer gyerek hal meg naponta éhínség miatt…

Lehet, hogy útközben elvesztettünk valamit? Talán éppen a Szent Grált? És ez lenne az Új Világ rend? Néhány pénzember uralma az egész világ felett? Ha valóban épülőben van egy új világ, akkor az csupán a véletlen műve? Vagy igazuk lehet az összeesküvés-elméleteknek? Vagyis létezik egy szorosan együttműködő csoport, amely a világuralom elnyerése érdekében tevékenykedik, és képes nemzeteket, birodalmakat elsöpörni, háborúkat, forradalmakat kirobbantani?

És ha valóban épül az Új Világrend, akkor nekünk, magyaroknak mi a szerepünk benne? Az áldozatai vagyunk, vagy bűnösök? Vagy éppen az a küldetésünk, hogy visszahozzuk az aranykor szemléletét?

A szerző ezekre a kérdésekre keresi a választ ebben a könyvben.

Az Új Világrend tízparancsolata (könyv) író Bunyevácz Zsuzsa

 
4 900 Ft
Az Uránusz a horószkópban   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az Uránusz a horószkópban

Az Uránusz a horószkópban

Liz Greene

Az Uránusz a horószkópban könyv egyfelől részletesen ismerteti a bolygó házakban és jegyekben kifejtett hatásait, más planétákkal kapcsolatos fényszögeit, kapcsolatát a testtudattal, szerepét az élet különböző szakaszaiban. Másrészt zseniális módon bemutatja azokat a kritikus pontokat, ahol az Uránusz a "régi hagyomány" bolygójával, a Szaturnusszal találkozik. Liz Green világszerte elismert pszichológus, pszichoterapeuta, asztrológus. Számos szakcikk mellett eddig 22 könyvet publikált.

Az Uránusz a horószkópban (könyv) író Liz Greene

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
3 500 Ft
Az ​Ember Hivatása és A Reforméletmód Prospektusa

Az ​Ember Hivatása és A Reforméletmód Prospektusa

Az ​Ember Hivatása és A Reforméletmód Prospektusa (könyv) író Bicsérdy Béla

 
3 600 Ft
Babonások, kártyavetők kézikönyve   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Babonások, kártyavetők kézikönyve

Babonások, kártyavetők kézikönyve

Schmidtné Holló Erzsébet

jó állapotú antikvár 1984 kiadás

A kártyavetés rejtelmei. Keleti bölcsességek, hasznos tanácsok, babonák. A tenyér. A köröm jellegzetességei. A tenyér jelei. A tizenkét Nap-horoszkóp. A kínai horoszkóp.

Babonások, kártyavetők kézikönyve (könyv) író Schmidtné Holló Erzsébet

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
850 Ft
Bátorság   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bátorság

Bátorság

Osho

Az élet tele van kétségekkel, meglepetésekkel – ebben rejlik a szépsége!
Sosem érkezel el a pillanathoz, amikor azt mondhatod:
„Immár nincs bennem bizonytalanság.”
Mert ha ezt mondod, azzal a halálodat jelented be; elpusztítod önmagad. Az élet szüntelenül áramlik, ezer és ezer kétség között. Ebben rejlik a szabadsága. Ne nevezd ezt bizonytalanságnak, se félelemnek.

Osho szerint a bátorság nem azonos a félelem hiányával, inkább szembenézés a jelenlétével. Bemutatja, honnan erednek a félelmeink, miként érthetjük meg ezeket, és honnan meríthetünk bátorságot szembesülni velük. Arra biztat minket, hogy örüljünk minden bizonytalanságnak és változásnak, amelyek lehetőséget teremtenek az új élményekre, s önmagunk és a bennünket körülvevő világ megteremtésére. Útmutatást ad belső bátorságunk fejlesztéséhez, képessé tesz hitelesen és elégedetten élni mindennapjainkat. Ezáltal lesz merszünk kiállni az igazunkért, szembeszegülni mások jogtalan véleményével, s magunkhoz ölelni az ismeretlent – a kapcsolatainkban, a karrierünkben vagy akár annak megértésében, hogy kik vagyunk és hová tartunk. A Bátorság könyv számos meditációs technikát is tartalmaz, amelyek segítenek megbarátkozni félelmeinkkel.

Bátorság (könyv) író Osho

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 490 Ft
Beavatás a négy egyezség alapján   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Beavatás a négy egyezség alapján

Beavatás a négy egyezség alapján

Tudatosság Mesterfokon

Dona Bernadette Vigil

„Mindazoknak, akik készen állnak arra, hogy valóra váltsák álmaikat, látomásaikat és vágyaikat.”

Belső békénk alapja a tudatosság. A tudatosság tökéletesítése a kulcs ahhoz hogy megváltozzanak azok az érzelmi és viselkedésbeli minták, amelyek boldogtalanná tesznek bennünket. Dona Bernadette Vigil az autentikus tolték indián hagyományok ból merítve vezet minket, segítségével fokról fokra nyerünk beavatást a tolték látnokok ősi bölcsességébe:
– fölfedezzük és elengedjük azokat a régi beidegződéseket, amelyek a múlt sérelmeihez láncolnak bennünket,
– új mintákat hozunk létre magunknak,
– mindig az igazunkat mondjuk, és az igaz szabadság felé fordulunk,
– minden pillanatban éljük az életünket, – begyógyulnak sebeink,
– megtapasztaljuk a béke és az elégedettség hihetetlen érzését.

„Dona Bernadette és én több mint tíz éven át dolgoztunk együtt. Legjobb tanítványom volt, aki gyorsan mesterré érett. Most találkozhatunk mindazzal a bölcsességgel és szeretettel, amit tanárként nyújtott csoportjainak, osztályainak.” Don Miguel Ruiz, A négy egészség szerzője

 

Beavatás a négy egyezség alapján (könyv) író Dona Bernadette Vigil

 
2 290 Ft
Békességben az Uránusszal   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Békességben az Uránusszal

Békességben az Uránusszal

Az önmegismerés tranzitjai

Bil Tierney

A könyv a Vízöntő-kor uralkodó bolygójáról szól. Bil Tierney nem az Uránusz energiájának elvont aspektusaival foglalkozik, sokkal inkább az emberi megtapasztalás síkján vizsgálódik: bemutatja a bolygó különböző életszakaszainkban betöltött szerepét. Az a feladatunk ugyanis, hogy személyiségünkbe beépítsük pozitív tartalmait, mert ezek nélkül nem lehetséges valódi önmegismerés. A könyv célzottan a bolygó tranzitjaira koncentrál, tehát arra, hogy életünk során adott időben milyen téma és hogyan aktivizálódik az Uránusz felforgató funkciója kapcsán.

Békességben az Uránusszal (könyv) író Bil Tierney

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Belülről izzó tűz   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Belülről izzó tűz

Belülről izzó tűz

Carlos Castaneda

A Don Juan tanításai című magyarul is megjelent, világsikert aratott könyv szerzője Carlos Castaneda jó tíz évig tanulta a varázslómesterséget két indián varázslótól. Majd elérkezett a nagy próbatétel napja, amikor társaival együtt a hegytetőről a szakadékba vetette magát, és.. haja szála sem görbült. Hogyan történhetett ilyen csoda? Az indián varázslók beavatták tanítványaikat a látás rejtelmeibe, amely feltárja a teljes valóságot. Don Juan Matus megdöbbentő válaszokat ad az emberi élet alapkérdéseire: Honnan származik az élet? Valóban szilárd-e a földi világunk? Mi végre születtünk erre a világra? Mi lesz velünk a halál után?

Belülről izzó tűz (könyv) író Carlos Castaneda

 
3 500 Ft
Benned a kozmikus erő   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Benned a kozmikus erő

Benned a kozmikus erő

1996-os, antikvár példány

Hogyan meríthetünk a végtelen univerzum energiájából?

Dr. Joseph Murphy

A világhírű amerikai szerzőt Dr. Joseph Murphy-t aligha kell a magyar olvasónak bemutatni, hiszen a Tudatalattid csodálatos hatalma című nevezetes műve mára a lelki öngyógyítás irodalmának klasszikusai közé számít nálunk is. Dr. Joseph Murphy átütő erejének titka ezúttal is éppen az, hogy az ősi népi bölcsességeket, így a biztonságérzetet nyújtó hitet, sőt a vallás gyógyító erejét a modern tudomány eredményeivel ötvözi. Módszertana – mint mindenki másé – természetesen vitatható. Murphy doktor meglátásai olykor meghökkentően naivnak tűnnek, az ajánlott gyakorlatok „tudományos alátámasztása” is későbbi kutatások feladata lehet. Ám Keleten és Nyugaton is számos kísérlet igazolja, hogy ezek az egyszerű szavakkal ábrázolt példák és jelenségek sokszor igazoltan célravezetőbbek, mint a nyugtatók, a drogok vagy az alkohol.
Fáradtak vagyunk és idegesek, szorongások gyötörnek bennünket. Aggaszt a múlt, riaszt a jelen, nem látjuk a jövőt. A végtelen univerzum azonban időtlen idők óta bőkezűen bocsátja ránk éltető energiáit. Merítsünk hát e kimeríthetetlen forrásból – Murphy doktor útmutatása szerint!

Benned a kozmikus erő (könyv) író Dr. Joseph Murphy

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Bennünk élő istennők   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bennünk élő istennők

Bennünk élő istennők

A nő új lélekrajza

Jean Shinoda Bolen

Jean Shinoda Bolen japán származású amerikai pszichiáter, a San Francisco-i Pszichiátriai Klinika professzora, C. G. Jung követője. A görög mitológia istennő-alakjaiban az örök női szerepek máig erős ösztönkésztetéseit ismerte föl. A Bennünk élő istennők könyv anyagából Amerika-szerte sikeres előadássorozatot tartott. Arra tanít, hogy jellemük gazdagításával, belső "istennőink" megszólításával vegyük a magunk kezébe sorsunkat, váljunk életünk főszereplőjévé. Jean Shinoda Bolen segítségével ráismerünk önmagunkra és nő-társainkra: könyve egyszeriben megértővé tesz a magunk és nőtársaink olykor logikátlannak látszó viselkedése iránt, sőt, még a lelki betegségek kialakulására is magyarázatot ad. Legfőbb tanulsága, hogy önmagunkon, ha kell, bármikor változtathatunk, nem vagyunk kiszolgáltatva sem a saját lelki alkatunknak, sem a sorsunknak. Férfiak számára különösen ajánlható, igen hasznos olvasmány!

Bennünk élő istennők (könyv) író Jean Shinoda Bolen

 

 

 
2 990 Ft
Benső útjaimon   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Benső útjaimon

Benső útjaimon

Felelősségünk a világban

Shirley Maclaine

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film - többek között az Irma, te édes! vagy a Becéző szavak - főszerepét játszotta el, mégsem érezte életét teljesnek. "Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél" - Fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot.Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot. Az Amerika különböző városaiban rendezett, önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sor háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.SHIRLEY MACLAINE SAJÁT TAPASZTALATAIT, ÉLMÉNYEIT OSZTJA MEG VELÜNK, KÖNYVÉT AZOKNAK AJÁNLJA, AKIK ÖNMAGUK TÖKÉLETESÍTÉSÉN MUNKÁLKODNAK.

 

Benső útjaimon (könyv) író Shirley Maclaine

 
2 200 Ft
Bérlet a III. évezredhez   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bérlet a III. évezredhez

Bérlet a III. évezredhez

Szőke Lajos  Tóth Tamás

Régóta érdekli az embereket, lehet-e valamilyen módon védekezni a káros földsugárzás ellen. Nem, ha az mágneses tér miatt keletkezik, igen, ha az elektromágneses rezgés. Lehetséges, hogy más, ma még ismeretlen hatások is megjelennek, s erről szól a Bérlet a III. évezredhez könyv. Olyan új felvetések, megfigyelések sorát tartalmazza, ami még a témát jól ismerő olvasók számára is figyelemre méltóvá avatja a kötetet.

Bérlet a III. évezredhez (könyv) írók Szőke Lajos  Tóth Tamás

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Betegnek érzem magam, és nem tudom miért

Betegnek érzem magam, és nem tudom miért

Hans Finck - Harold H. Markus

Betegnek érzi magát, és nem tudja, miért? Egyik szakorvostól a másikhoz kerül, akik különböző diagnózisok alapján kezelik, de minden siker nélkül? Ebben az esetben elképzelhető, hogy Ön a krónikus gombamegbetegedések egyikében, ún. candidiasisban szenved. Milyen sokféle formát ölthet ez a betegség, miért támad az utóbbi időben egyre gyakrabban, miért elsősorban a nőket veszélyezteti? Ezekre a kérdésekre kapunk választ ebben a könyvben.

Betegnek érzem magam, és nem tudom miért (könyv) író Hans Finck - Harold H. Markus

 
2 200 Ft
Betegség és fájdalom nélküli élet ANTIKVÁR

Betegség és fájdalom nélküli élet

Természetes életmód sorozat

Ferencsik István

jó állapotú antikvár könyv, néhány oldalon aláhúzásokkal

Két sürgetően fontos teendőnk van. Először is meg kell tennünk mindent, hogy a szervezetünkben és a környezetünkben megindult kóros folyamatokat megállítsuk, ha lehet visszafordítsuk, vagyis betegségeinket, szervezetünk torzulásait felismerve azokat megszüntessük, és ezáltal képesekké váljunk a második feladat végrehajtására: szervezetünk és környezetünk természetes működésének helyreállítására. Így kapcsolódik össze szervesen saját életünk és kozmikus környezetünk fennmaradásának lehetősége. Meg kell ismerni ÖNMAGUNKAT, mert aki önmagát nem ismeri, a világot sem ismerheti.

 

Betegség és fájdalom nélküli élet (könyv) író Ferencsik István

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
1 700 Ft
Bettger avagy a felemelkedés iskolája   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bettger avagy a felemelkedés iskolája

Bettger avagy a felemelkedés iskolája

Frank Bettger

Egy amerikai álom, amely elérhetetlennek tűnt idáig: a Bettger avagy a felemelkedés iskolája könyv lapjain olyan szemléletmóddal és egyben olyan gyakorlati fogásokkal ismerkedhet meg, amely segíteni fog Önnek saját sikertörténete megírásában. Kövesse Ön is Dale Carnegie-t, Frank Bettgert és megannyi más sikeres embert a felemelkedésnek azon útján, amelyet mi, MBI-munkatársak tettünk járhatóvá Európa-szerte – és immár Magyarországon is. Most lehetőséget nyújtunk arra, hogy Ön is megismerje szellemiségünket és személyesen is részesévé váljék e sikernek.

Bettger avagy a felemelkedés iskolája(könyv) író Frank Bettger

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 900 Ft
Bevezetés a pszichoanalízisbe   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bevezetés a pszichoanalízisbe

Bevezetés a pszichoanalízisbe

jó állapotú antikvár példány, 1986-os kiadás

Sigmund Freud

1932-ben jelent meg először magyar fordításban azoknak az előadásoknak a szövege, amelyeket 1916–1917 telén Sigmund Freud orvosoknak és laikus hallgatóknak tartott a pszichoanalízis alapvető kérdéseiről, a pszichoanalitikus kezelésről „a szavak alkalmazásáról a pszichoterápiában", ahogyan ő maga jellemezte módszerét. Három alapkérdést elemez a huszonnyolc fejezet. Az elvétések, az álom és a neurózisok tana körül csoportosítva a pszichoanalitikus teórián és gyakorlaton kívül megismerjük azokat a társadalmi körülményeket és azt a tudományos légkört is, amelyekben a freudizmus kialakult és világszerte ismertté vált. A Bevezetés a pszichoanalízisbe kiadásával egyidejűleg Hermann Imre remek fordítói tevékenységére emlékezünk: ma is jórészt az ő magyar szakkifejezéseit használja a pszichoanalitikus szakirodalom.

Bevezetés a pszichoanalízisbe (könyv) író Sigmund Freud

 
3 990 Ft
Bevezetés a tudattalan pszichológiájába

Bevezetés a tudattalan pszichológiájába

tökéletes állapotú, antikvár példány 1990.

Carl Gustav Jung

"A tudattalan problémáját annyira fontosnak és korszerűnek tartom, hogy nézetem szerint súlyos veszteség lenne, ha ez a mindeneket oly közelről érintő probléma nehezen hozzáférhető szakfolyóiratok hasábjaira száműzve, a művelt közönség látókörén kívül, könyvtári polcokon tengetné árnyékéletét. A most folyó háborút kísérő pszichológiai jelenségek - mindenekelőtt az általános ítélőképesség hihetetlen elvakultsága, a kölcsönös rágalmazási hadjárat, az elképzelhetetlen pusztítási düh, a hazudozás gáttalan árja, s az ember képtelensége arra, hogy a véres démont megállítsa útjában - mindennél alkalmasabbak, hogy a rendezett tudatvilág alatt nyugtalanul szunnyadó kaotikus tudattalant a gondolkodó ember számára szembeszökővé tegyék. Ez a háború kegyetlenül megmutatta minden kultúrembernek, hogy alapjában véve még barbár, s egyszersmind azt is, hogy mily kegyetlen fenyítés vár rá, ha még egyszer eszébe jutna saját rossz tulajdonságaiért szomszédját tenni felelőssé. Mert az egyes ember pszichológiája azonos a népek lélektanával. Amit a nemzetek tesznek, azt teszi az egyes ember is, s amíg az egyes ember megteszi, meg fogja tenni az egész nemzet is." (Részlet Jung előszavából könyve első, 1916-os kiadásához)

Bevezetés a tudattalan pszichológiájába (könyv) író Carl Gustav Jung

 
2 800 Ft
Boldogság   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Boldogság

Boldogság

Müller Péter

Az első szó, amit Jézus kimond, amikor tanítani kezdi az embereket: a boldogság. Ez életünk főszava. Mindennél mélyebb vágyunk, hogy boldogok akarunk lenni - mégis boldogtalanok vagyunk manapság. Müller Péter felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében. Közösen gondolkodni és közösen rátalálni - ez a különös kaland várja a könyv olvasóit. A felfedezőút a hétköznapi örömökből indul. Szó lesz az önfeledtségről, a mámorról, a beteljesülésről, az élet céljáról, a szenvedések értelméről, az újjászületésről... s ahogy a boldogság szó tágul, s mélyebb értelmet kap: a Teremtés titkáról és Istenről ír. A kiváló szerző Müller Péter ebben a könyvében adja közre először a benne régóta érlelődő világképet, a boldog ember világképét.

Boldogság  (könyv) író Müller Péter

 

 

 
2 800 Ft
Boszorkányság   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Boszorkányság

Boszorkányság

Mágia és alkímia

A titkos tudományok könyve

Grillot De Givry

Ennek a könyvnek nincs szüksége magyarázkodó bevezetésre. Elegendő annyi, hogy a jelen könyvhöz hasonló ezidáig nem született.
Grillot de Givry az okkult-mágikus tudományokhoz és tanításokhoz nyújt átfogó bevezetést, bemutatva: a boszorkányságot, a boszorkányszombatok rítusait, a démonok megidézését, a nekromancia mágikus tudományát, az asztrológia titkos nyelvezetét, a fiziognómia karaktereit, a kézelemzés tudományát, a tarot jóslehetőségeit, a tisztánlátás misztériumait, a talizmánok hatását, az alkímia, a mágia titkos tanítását, és természetesen számtalan okkult jelenség magyarázatát. Mindezt tudományos, olvasmányos és szórakoztató stílusban, közel 400 illusztrációval kiegészítve.

Boszorkányság (könyv) író Grillot De Givry

 
4 700 Ft
Buddha Dharma Sangha   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Buddha Dharma Sangha

Buddha Dharma Sangha

Hetényi Ernő

Örvendezzetek a jó hír hallatán! A Buddha, a mi Urunk megtalálta minden bajok gyökerét. Megmutatta nékünk az üdvösség útját.
Buddha szétoszlatja tévképzeteinket és megszabadít minket a halál borzalmaitól

Buddha Dharma Sangha (könyv) író Hetényi Ernő

 
2 300 Ft
Cayce a reinkarnációról   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Cayce a reinkarnációról

Cayce a reinkarnációról

Üzenetek a szellemvilágból

Langley Noel

1923. augusztus tizedikének forró délutánján az Ohio állambeli Dayton egyik szállodai szobájában Edgar Cayce, a híres amerikai látnok élete legmegrázóbb sokkjára ébredt hipnotikus álmából. Amikor ugyanis Cayce, a hithű, ortodox, protestáns visszahallotta saját, gyorsírója által feljegyzett szavait, egyre fokozódó rémülettel szerzett tudomást arról, hogy a reinkarnáció törvényét egyértemű nyomatékkal elvitathatatlan ténynek nevezte. Első ijedtségében azt hitte, hogy a gonosz erői hirtelenében megkaparintották s magatehetetlen eszközükké tették a tudatalattijában rejlő, tisztánlátó képességeket. Ekkor már húsz éve diagnosztizált és gyógyított hipnotikus álmában megjelenő úgynevezett „fizikai igazlátások” segítségével, de arra még sohasem kérték, hogy az okkultizmus tiltott területére merészkedjék. Amint azonban egyre több és több tapasztalatot szerzett kliensei előző életei és jelenlegi sorsa összefüggéseiről, kénytelen volt belátni, hogy a reinkarnáció valóban vitathatatlan tény. Ez a könyv húsz év igazlátásaiból közöl részleteket, amelyek nem annyira fizikai, mint inkább lelki, életvezetésbeli kérdésekkel foglalkoznak. Csupa mélyen gyökerező probléma kerül mikroszkóp alá annak fényében, amit Cayce az illető személynek a földön eltöltött előző életeiből származó „karmikus mintájának” nevezett. A léleknek az a feladata a földön, hogy egymást követő újraszületéseivel kiegyensúlyozza a pozitív és a negatív karmikus mintákat azáltal, hogy önző késztetéseit visszaszorítja, alkotó erőit pedig kibontakoztatja. 
Ez a könyv egyszerű és közérthető nyelven ismertet néhányat a Cayce feljegyzésekben szereplő igazlátásokból. Különös és izgalmas történetek ezek: hozzásegíthetik az olvasót egy olyan gyakorlati életfilozófia elsajátításához, amely a „karmikus mintákkal” is számolva eligazít a mindennapi élet nehézségeiben.

Cayce a reinkarnációról (könyv) író Langley Noel

 
2 990 Ft
Cayce a reinkarnációról   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Cayce a reinkarnációról

Cayce a reinkarnációról

Noel Langley

1923. augusztus tizedikének forró délutánján az Ohio állambeli Dayton egyik szállodai szobájában Edgar Cayce, a híres amerikai látnok élete legmegrázóbb sokkjára ébredt hipnotikus álmából. Amikor ugyanis Cayce, a hithű, ortodox, protestáns visszahallotta saját, gyorsírója által feljegyzett szavait, egyre fokozódó rémülettel szerzett tudomást arról, hogy a reinkarnáció törvényét egyértemű nyomatékkal elvitathatatlan ténynek nevezte. Első ijedtségében azt hitte, hogy a gonosz erői hirtelenében megkaparintották s magatehetetlen eszközükké tették a tudatalattijában rejlő, tisztánlátó képességeket. Ekkor már húsz éve diagnosztizált és gyógyított hipnotikus álmában megjelenő úgynevezett „fizikai igazlátások” segítségével, de arra még sohasem kérték, hogy az okkultizmus tiltott területére merészkedjék. Amint azonban egyre több és több tapasztalatot szerzett kliensei előző életei és jelenlegi sorsa összefüggéseiről, kénytelen volt belátni, hogy a reinkarnáció valóban vitathatatlan tény. Ez a kötet húsz év igazlátásaiból közöl részleteket, amelyek nem annyira fizikai, mint inkább lelki, életvezetésbeli kérdésekkel foglalkoznak. Csupa mélyen gyökerező probléma kerül mikroszkóp alá annak fényében, amit Cayce az illető személynek a földön eltöltött előző életeiből származó „karmikus mintájának” nevezett. A léleknek az a feladata a földön, hogy egymást követő újraszületéseivel kiegyensúlyozza a pozitív és a negatív karmikus mintákat azáltal, hogy önző késztetéseit visszaszorítja, alkotó erőit pedig kibontakoztatja. 
Ez a könyv egyszerű és közérthető nyelven ismertet néhányat a Cayce feljegyzésekben szereplő igazlátásokból. Különös és izgalmas történetek ezek: hozzásegíthetik az olvasót egy olyan gyakorlati életfilozófia elsajátításához, amely a „karmikus mintákkal” is számolva eligazít a mindennapi élet nehézségeiben.

Cayce a reinkarnációról (könyv) író Noel Langley

 
2 790 Ft
Csakra talpmasszázs   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csakra talpmasszázs

Csakra talpmasszázs

új állapotú 1996-os kiadás

Marianne Uhl

A ​csakra az ősi hindu bölcselet szerint az életenergiák forrását jelenti, rejtett energiaközpontokat, amelyek az energiarezgéseket „ezüst fonálon" kötik össze az anyagi testtel. Általuk pedig eljuthatunk olyan világokba, ahol tér és idő már érvényét veszti. 
A reflexológia, mint ismert alternatív terápia, nemcsak a test gyógyulását célozza, hanem bepillantást nyújt a lélek mélységeibe is. A betegség ugyanis mindig valamilyen lelki diszharmónia testi megnyilvánulása, ami a finomszövetek területén megfogható. Ehhez a területhez juthatunk el a hét csakrán át. 
A lábunk – talpunk és lábfejünk – csatorna a test különböző szervei és az energiaközpontok között, valójában pedig testi és lelki létünk hű tükre. A talpreflexológia segítségével hozzáférhetünk mind a testi, mind a szellemi területhez. A reflexzónák masszírozásával elsajátíthatjuk a csakra-energiák fölpezsdítésének tudományát. Ideális módszer a bajok megelőzésére, de hatásos gyógymód különösen pszicho-szomatikus és krónikussá vált betegségeknél -ahol a hagyományos orvostudomány csődöt mond. 
A masszázson kívül foglalkozunk a kövek, a színek, az illatok és a hangok gyógyító erejével is. Végül, de nem utolsó sorban: ez a gyógymód nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokat, mert a test maga orvosolja önmagát a lehető legtermészetesebb módon. 
Gyakorlati kézikönyvünk nemcsak a kíváncsi laikus, de az egészségügyi szakember számára is hasznos útmutató.

Csakra talpmasszázs (könyv) író Marianne Uhl

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Csakrák   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csakrák

Csakrák

Rejtett energiaközpontok

Haris Dzsohari

A sok ezer esztendős hindu bölcselet szerint – és ezt a megfigyelést a legkorszerűbb tudományos kutatások is megerősítették – az ember lényegesen több, mint kézzelfogható hús-vér testrészek halmaza.
Rendelkezik más, szemmel nem látható, kézzel nem tapintható szervekkel is, amelyek sokkal fontosabbak a fizikai testnél. Ilyen belső, láthatatlan energiaközpontok a csakrák is, amelyek a gerincoszlop mentén helyezkednek el a gerinc tövétől a fejünk búbjáig.
A tantra ősi tudománya szerint a csakrák képezik a színteret, amelyen a felsőbbrendű tudat és ösztönök összecsapása lejátszódik. Aki megérti hogy tudatosan képes felhasználni a csakrákban rejlő energiákat, az lépésről lépésre elérheti a megvilágosodás állapotát, a magasabb rendű tudatosságot,a tökéletes boldogságot.
Haris Dzsonhari nem csupán a tantra gyakorlója és szakértője, de rendkívüli képességű művész is, aki látnoki erővel ábrázolja ebben a gyönyörű kötetben az összes csakrát, s ugyanakkor elmagyarázza jelentésüket, hagyományos elveiket, gyakorlati alkalmazásukat is. A pompás képekkel végzett meditáció serkenti a transzcendens központok működését, és harmóniát teremt mind a testben, mind a lélekben.
Haris Dzsohari szép könyve a szakértők és a spirituális útkeresők számára egyaránt az információk és a technikák értékes, gyakorlati forrása.

Csakrák (könyv) író Haris Dzsohari

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Csillagjegyek Csillagkövek   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csillagjegyek Csillagkövek

Csillagjegyek Csillagkövek

Kovács Kálmánné

A léleknek egyetlen feladata van testet öltött emberi mivoltában. Tanuljon és fejlődjön. E feladat teljesítéséhez rendeltetett az összes élethelyzete és emberi kapcsolata. A sors könnyebb átéléséhez és a lélek nemesüléséhez jó szolgálatot tesznek a kövek és ásványok szépségükkel és rezgéseikkel.
E könyv arra hivatott, hogy segítséget nyújtson az "életútnak" nevezett hosszú úton. Adjon tájékoztatást a kövek alkalmazásáról a különféle csillag szülöttek tulajdonságainak, helyezetének szüség szerint több szemszögből történő megvilágaításához. Nyújtson segítséget annak a megismeréséban, melyik csillagjegy melyik ásvánnyal javíthat jellemén. Melyik az a kő, amelyik a legalkalmasabb a különféle élethelyzetekben és érzelmi állapotban. Melyik az, amelyik el tud vezetni egy jobb megoldáshoz, vagy képes az áthidalást megkönnyíteni a gondokkal teli időszakokban.
Nem titkolt szándék az sem, hgoy az ásványok sokaságának bemutatásával a könyv segítsen megismerkedni a kövek sokszínűségével és szépségével.

Csillagjegyek Csillagkövek (könyv) író Kovács Kálmánné

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Csíraételek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csíraételek

Csíraételek

Viktoras Kulvinskas

Itt az ideje, hogy a csírákba beleszeressünk! Az egészség fenntartásának egyik legjobb módszere és legmagasabb szintje az élő ételek, főként a csírák fogyasztása. A csírák termesztése egyszerű és olcsó, ám a legfontosabb érv, ami a csírák mellett szól, hogy rengeteg tápanyagot és energiát raktároznak, „rákellenes” vitaminok képződésében pedig soha semmi nem múlhatja felül őket. Egy egyedülállóan hasznos és szórakoztató könyv, a csíratermesztés egyik felfedezőjétől, a világhírű Viktoras Kulvinskastól!

 
2 790 Ft
Csontkovácsolástól az energiaspirálig

Csontkovácsolástól az energiaspirálig

Csapó György

Könyvem nem egy táplálkozástudományi vagy orvosi szakkönyv. Egy olyan ismertetõt kívántam írni, amit bárki könnyen megért . A felhasznált és idézett irodalmak jegyzékében felsorolom azokat a könyveket, melyekben szakmai magyarázat is szerepel. Azt szerettem volna elérni, hogy senkinek ne kelljen gyógyulása érdekében több tucat könyvet elolvasni, viszont az általam fontosnak tartott módszereket, melyekrõl gyakorlatban is szereztem visszaigazolást, e könyv segítségével bárki megismerhesse. Remélem sikerül arra inspirálnom, hogy más forrásokból is tanulmányozza betegsége kialakulását és gyógyítását.
Szeretném felnyitni az olvasó szemét, bemutatva az általam fontosnak tartott okokat és következményeket. 
Elõzõ könyvemben, nagyon röviden, fõként betegségeink kialakulásának okairól írtam, ezeket jelentõségük miatt most is megismétlem. De most olvashatnak különbözõ gyógymódokról, a lúgosításról, annak fontosságáról is, hogy mindenki ellenõrizni tudja saját szervezete állapotát, és az általam javasolt változást is. Olvashatnak a legegyszerűbb, leghatásosabb és legolcsóbb méregtelenítésekrõl , amikhez csak akaraterõ kell! Szemünk javítása érdekében látásjavító módszereket is ismertetek! Olvashatnak még könnyen és gyorsan elkészíthetõ egészségesebb ételekrõl, valamint arról, hogyan lehet egyszerűen búzát csíráztatni, hogyan lehet felhasználni más magokkal együtt, vagy a búzafülé készítésérõl, annak hatásosságáról. Megtudhatják, miért van olyan sok gerincbeteg, gerincsérves, beteg és azt is, mit tehetnek ellene! A könyv elsõ részében igyekszem felvázolni az okok és okozatok rendszerét, majd a továbbiakban megpróbálok részletesebben is kifejteni bizonyos folyamatokat az összefüggések megértése érdekében. A könyv második részében az energiaspirálról, annak működési elvérõl és a betegek visszajelzéseirõl lesz szó

Csontkovácsolástól az energiaspirálig (könyv) író Csapó György

 
2 790 Ft
Egészség ​savtalanítással   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]

Egészség ​savtalanítással

A sav-bázis egyensúly visszanyerése

Harald Hosch

A ​szerző könnyen érthetően tájékoztat a sav-bázis egyensúlyról, és bemutatja, hogy modern élet- és táplálkozásmódunk miként zavarja meg ezt az egyensúlyt, és ez hogyan hat az emberi szervezetre. Azt is felvázolja, hogy a dr. F. X. Mayr regenerációs kúra hogyan állítja vissza ezt a harmóniát. A szerző Dr. Harald Hosch 15 éve természetgyógyász, Hallenbergben (Hochsauerland) egy terápiás centrumot vezet. Több népfőiskolán, valamint egy természetgyógyász iskolában is tanít. A modern táplálkozási és étkezési szokások, valamint a stressz és az egészségtelen életmód tönkreteszik a sav-bázis egyensúlyt, és egyre gyakrabban elsavasítják a szervezetet. És pontosan ez rakja le szinte minden betegség alapkövét! A túlsavasodás egyenes következménye lehet például a szívinfarktus, a reuma, a köszvény, a vesebetegségek, a szélütés, bőrbetegségek, a cukorbetegség, a gyomor- és bélbetegségek, csontritkulás, valamint a legtöbb rákos megbetegedés. A cellulitisznak, vagy közismert nevén narancsbőrnek is az egyik kiváltó tényezője a túlsavasodás. Ennek ellenére csak kevesen vezetik vissza ezeket a bajokat a sav-bázis egyensúly zavarára, mivel az összefüggéseket nem látják ezek között. Az igazi egészség tehát mindig a savak és a bázisok közti harmóniát jelenti. A könyv célja az, hogy az orvosi előismeretekkel nem rendelkező, érdeklődő olvasónak könnyen érthető áttekintést adjunk a sav-bázis egyensúlyról. Emellett megtudhatja azt is, hogy modern élet- és táplálkozásmódunk hogyan bontja meg ezt az értékes egyensúlyt, és hogy ez milyen változásokat okoz az emberi szervezetben.

Egészség ​savtalanítással (könyv) író Harald Hosch

 
1 990 Ft
Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei ANTIKVÁR   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
  Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei  ANTIKVÁR

Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei

Természetes életmód 

Antikvár példány, jó állapotú

Szőke Lajos

A Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei könyv tartalmazza az egészségkárosító földsugárzások ismertetését és kivédésük lehetőségeit.

A földsugárzásokat a világ legtökéletesebb műszere, a bonyolult és máig megmagyarázhatatlan emberi szervezet képes érzékelni. A földsugárzások felismerésének érzékelésének képességét, melyet nevezzünk most a "teljes értékű érzékelőrendszer" sajátosságának, az Emberré válás, a városiasodás, civilizálódás ölte ki az emberből. Ha valamit tenni akarunk, valószínűleg rá fogunk kényszerülni, hogy igénybe vegyük a földsugárzásra érzékeny szakemberek segítségét, bár e képesség sokaknál, az emberiség nagy részénél, a természetes életmóddal bármikor visszaszerezhető lenne.

Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei (könyv) író Szőke Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 200 Ft
Nincs raktáron
Egy látnok kalandjai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Egy látnok kalandjai

Egy látnok kalandjai

Sylvia ​​Browne vérbeli író és vérbeli látnok. 

Ez a könyv egy amerikai látnoknőnek az élettörténetét meséli el, amit természetesen ő maga írt. Könyve izgalmas, magával ragadó, humoros és elgondolkodtató. A könyv egyáltalán nem egy életrajzra hasonlít, úgy olvashatjuk, akár egy regényt. A szerzőnő elmeséli élete legizgalmasabb és legtanulságosabb eseményeit, melyek látnok-mivoltához kapcsolódnak.

Sylviának már 8 éves korában megjelenik Francine, az indián aszszony, aki szellemi vezetőként szegődik mellé. Sylviának innentől kezdve meg kell tanulni együtt élni a szellemvilággal, és különös látomásaival. Ez eleinte egy cseppet sem mondható könnyűnek, de nagymamája, aki hasonló különleges tulajdonságokkal rendelkezik, mindenben segít az akkor még kislány Sylviának. De a kislány felnő, és immár érett felnőtt nőként kezeli különleges képességeit, melyeket ekkora már igazán tökéletesnek mondhat, és mások megsegítésére fordítja ezeket.

Az írónő Sylvia ​​Browne célja megismertetni az embereket a látnok valódi kilétével, tudatni velünk, hogy egy ilyen különleges képességekkel bíró személy azért elsősorban ember, és nem szenteskedő, elvont lény. Ugyanolyan ember, mint bármelyikünk!

 

Egy látnok kalandjai (könyv) író Sylvia ​​Browne

 
3 200 Ft
Egyiptom titkai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Egyiptom titkai

Egyiptom titkai

antikvár,  jó állapotú példány, 1991-es kiadás

Paul Brunton

Az egyiptomi kolosszusok, a kincses királyi temetkezőhelyek megmagyarázhatatlan misztériumába elsőként Paul Brunton, neves angol újságíró avatta be az európai olvasót a harmincas években. A Kheopsz és a Szfinx-piramis sötét, fullasztó mélyében, ahol éjszakákat töltött el magányosan, testet öltöttek előtte az ősi Egyiptom szellemalakjai. Egyiptom őslakóinak rejtélyes szellemvilága vonul fel. Fakírok, mágusok, ősi misztériumok, titkos szentélyek elevenednek meg e ma is friss, lebilincselő könyvben

Egyiptom titkai (könyv) író Paul Brunton

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 700 Ft
Egyiptomi ​fáraók titokzatos élete   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Egyiptomi ​fáraók titokzatos élete

Egyiptomi ​fáraók titokzatos élete

antikvár 2005-ös kiadás, olvasatlan példány

Uralkodók, akik milliók sorsa felett ítélkeztek

Lévai Anita · Potó István

Az ókori Egyiptom megunhatatlan téma, s az ókori fáraók (titokzatos vagy kevésbé titokzatos, csak általunk már kevéssé ismert) élete is. Az emberiség egyik legősibb kultúrájának isten-uralkodói között vannak olyanok, akikről többet, s olyanok is, akikről kevesebbet tudunk. Történelmi tetteiket megőrizték a feliratok, magánéletükről azonban nehezebb biztosat tudni – ezeknek a titkoknak a feltárására tesz kísérletet Lévai Anita könyve.

Egyiptomi ​fáraók titokzatos élete (könyv) írók Lévai Anita · Potó István

 
1 700 Ft
Együttérzés   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Együttérzés

Együttérzés

DVD  nélkül

A legmagasabb rendű szeretet

Osho

Ebben a kötetben Osho a megszokottól gyökeresen eltérő nézőpontból vizsgálja az együttérzés természetét. Rámutat, hogy az együttérzés a szenvedélyben gyökerezik, majd sorra megkérdőjelezi a valódi mibenlétével kapcsolatos hiedelmeket. Elmondása szerint számos úgynevezett együtt érző megnyilvánulást szennyez be az önhittség és az elismerés utáni vágy; illetve sok nem azon a szándékon alapul, hogy megsegítsük a többi embert, hanem hogy erővel rákényszerítsük őket a változásra. Osho megmutatja az utat, amelyet követve megszülethet benned az őszinte együttérzés, amely mély elfogadással és önmagad szeretetével kezdődik. Csakis ekkor teljesedhet ki gyógyító erővé, amelynek gyökere a másik ember feltétlen elfogadása olyannak, amilyen. A könyvhöz tartozik egy eredeti, százperces Osho-előadás DVD-n, amely lehetővé teszi az Olvasó számára, hogy közvetlenül a forrásból tapasztalja meg Osho bölcsességét és humorát.

Együttérzés (könyv) író Osho

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Élet a szívben   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élet a szívben

Élet a szívben

Hogyan lépj be a szív szakrális terébe?

Drunvalo Melchizedek

Élet a szívben címú könyv tartalma:

Amit mindig is kerestünk, az szívünkben nyugszik... Ha összekapcsolódhatsz saját szíveddel, összekapcsolódhatsz minden élet szívével.

2012 után ideje átköltöznünk elménkből a szívünkbe.

Éjjel, amikor belépünk álmaink kapuján, hátrahagyjuk elménket, s belépünk szívünk szent birodalmába. De emlékszel-e rá? Vagy csak az álomra emlékszel?

Szívünk mélyén van egy hely, egy szent és áldott hely, a hol a világot a transzcendenssel történő tudatos együttműködés révén szó szerint újjá tudjuk teremteni. Ha lelki nyugalomra vágysz és szeretnél hazatérni, arra kérlek, tarts velem a szívünkben rejlő csodálatos és gyönyörű birodalomba. Drunvalo Melchizedek könyve vezetni fog.

Élet a szívben (könyv) író Drunvalo Melchizedek
 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Élet az élet után   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élet az élet után

Élet az élet után

Beszélgetés többször születettekkel

Thorwald Dethlefsen

Thorwald Dethlefsen, Az út a teljesség felé szerzője rendszeresen végzett korregressziós kísérleteket, amelyek során a médiumot hipnózisban korábbi életkoraiba vezette vissza. Az alany ilyenkor felidézi rég elfeledett élményeit, s az újra átélt életkornak megfelelően beszél és viselkedik. Egyik alkalommal a pszichológus-írónak merész ötlete támadt. Mi történne, ha a regressziót nem fejezné be röviddel a születés előtt? Hátha kiderülne, hol kezdődik az emberi élet? Próbálkozása döbbenetes eredményhez vezetett: a páciens a regresszió során visszament előző életeibe. A több tanú jelenlétében lezajló kísérleten olyan ember válaszolt a feltett kérdésekre, aki más korban és más helyszínen élt. Thorwald Dethlefsennek ez a kötete több szenzációs beszélgetést tartalmaz, amelyekben kísérleti alanyai beszámolnak előző életeikről. A szerző Thorwald Dethlefsen nem csak a reinkarnációs pszichoterápia hírneves szakembere, hanem ragyogó elméjű filozófus is. Műve második felében feltárja előttünk az ezoterika gondolati kincseit és bebizonyítja, hogy a lélek halhatatlan. Könyve útjelzőjeként szolgálhat mindazoknak, akik az igazi utat keresik.

Élet az élet után (könyv) író Thorwald Dethlefsen

 

 

 

 
2 900 Ft
Élet az élet után   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élet az élet után

 

Élet az élet után

antikvár példány

Beszélgetés többször születettekkel

Thorwald Dethlefsen

Thorwald Dethlefsen, Az út a teljesség felé szerzője rendszeresen végzett korregressziós kísérleteket, amelyek során a médiumot hipnózisban korábbi életkoraiba vezette vissza. Az alany ilyenkor felidézi rég elfeledett élményeit, s az újra átélt életkornak megfelelően beszél és viselkedik. Egyik alkalommal a pszichológus-írónak merész ötlete támadt. Mi történne, ha a regressziót nem fejezné be röviddel a születés előtt? Hátha kiderülne, hol kezdődik az emberi élet? Próbálkozása döbbenetes eredményhez vezetett: a páciens a regresszió során visszament előző életeibe. A több tanú jelenlétében lezajló kísérleten olyan ember válaszolt a feltett kérdésekre, aki más korban és más helyszínen élt. Thorwald Dethlefsennek ez a kötete több szenzációs beszélgetést tartalmaz, amelyekben kísérleti alanyai beszámolnak előző életeikről. A szerző Thorwald Dethlefsen nem csak a reinkarnációs pszichoterápia hírneves szakembere, hanem ragyogó elméjű filozófus is. Műve második felében feltárja előttünk az ezoterika gondolati kincseit és bebizonyítja, hogy a lélek halhatatlan. Könyve útjelzőjeként szolgálhat mindazoknak, akik az igazi utat keresik.

Élet az élet után (könyv) író Thorwald Dethlefsen

 
1 900 Ft
Életek mesterek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Életek mesterek

Életek mesterek

Üzenetek a szellemvilágból

Brian L. Weiss

"Mindennek megvan az oka. Lehet hogy abban a pillanatban, amikor az adott esemény bekövetkezik nem látunk a jövőbe, és intuíciónk nem elég erős ahhoz, hogy tudjuk mi ez az ok, de ha türelmesek vagyunk, az idő választ ad kérdéseinkre" Ez az alapgondolata Brian L. Weiss nagy sikert aratott második könyvének. Üzenetek a szellemvilágból sorozatunk e második kötete izgalmas olvasmány szellemileg kiéhezett, útkereső világunkban. Gondolatébresztő, gyönyörűen megírt mű, mely áttöri a hagyományos pszichoterápia korlátait és bemutat egy újszerű nagyon hatékony kezelési módot - a reinkarnációs hipnózist.
Brian Weiss doktor pszichoterapeuta, aki addigi praxisában hagyományos módszereket alkalmazott, igencsak megdöbbent, amikor egyik betege Catherine, a szorongásoktól és fóbiáktól elgyötört asszony, előző életéből származó traumákat kezdett felszínre hozni. A reinkarnációs hipnózisra épülő terápia megszüntette Catherine visszatérő rémálmait és kigyógyította őt a szorongásos rohamokból. Weiss doktor igazi meglepetését azonban az okozta, hogy az asszony az "életek közötti térből" közvetített üzeneteket amelyek többek között az orvos életéről, és halott fiáról tartalmaztak megdöbbentő kinyilatkozásokat. Az irodalmi értéket is képviselő könyv igazolja a reinkarnációs terápia hatékonyságát, felnyitja ezáltal sokak szemét, akik korábban nem hittek a reinkarnáció elméletének érvényességében.

Életek mesterek (könyv) író Brian L. Weiss

 
3 500 Ft
Életmentő ételek - ANTIKVÁR   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Életmentő ételek - ANTIKVÁR

Életmentő ételek

Le a koleszterinnel

Peggy Brusseau

A magas koleszterinszint a szív- és érrendszeri betegségek komoly rizikófaktora. Peggy Brusseau ebben a művében kimutatja, hogy a koleszterinszint és ezzel a megbetegedés veszélye egészséges életmód kialakításával, elegendő mozgással és persze megfelelő étrenddel nagy mértékben csökkenthető.
Ez a receptgyűjtemény most gyakorlati tanácsokkal is szolgál: több, mint 150 csodálatos ételleírást tartalmaz, melyeket koleszterin-, kalória- és zsírsav-tartalom szempontjából elemez. Amellett, hogy pontosan megadja az említett értékeket, előtérbe helyezi azokat a speciális alapanyagokat, melyek a koleszterin-túltengés hatásos ellenszerei.
Ismeri a norit? Tudja, hogy lehet tofut kapni? Kóstolta már a tahini? Ezek az alapanyagok elsőre talán újszerűnek, egzotikusnak vagy egész egyszerűen beszerezhetetlennek tűnnek - "a magyar viszonyokat ismerve..." Nos, kellemes csalódást kell okozzunk, mert íme egy szakácskönyv, mely nemcsak elméleti, hanem konkrét útmutatóval is szolgál az egészséges táplálkozás hívei számára.
A kötetben országos lista található mindazokról a boltokról, kis- és nagykereskedésekről, ahol megvásárolhatók a receptekben szereplő alapanyagok. A napjainkban sosem látott mértékben gazdagodó hazai élelmiszerpiac aktuális körképével, a könnyen elkészíthető receptekkel és az étrendmintákkal ez a könyv elérhetővé teszi mindannyiunk ideálját: egészséges, ugyanakkor ízletes ételeket egy könnyű szendvicstől az ínyenc lakomáig.

Életmentő ételek (könyv) író Peggy Brusseau

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
1 990 Ft
Életreceptek, ételreceptek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Életreceptek, ételreceptek

Életreceptek, ételreceptek

Feketéné Bokor Katalin

...egy kis hozzáállásbeli változtatással (ez a legnehezebb!) bárki hozzákezdhet „élete legjobb döntésének" a meghozatalához; életmódjának a megváltoztatásához. Jelen könyv, melyet kezében tart az olvasó, az útkeresés gyakorlati megvalósításában nyújt elengedhetetlen segítséget. Külön öröm, hogy a leírások alapján az ételek könnyen elkészíthetők. Szerencsére a fűszerek helyes alkalmazásával a régi, jó, megszokott ízekről sem kell lemondanunk. A könyvben megtalálható receptek biztosítják, az ún. „halálos kettős" rostszegény étrend és zsírban gazdag étrend) távolról, „nagy ívben" történő elkerülését. Szeretne boldog és egészséges gyermekeket maga körül? Ha igen, akkor lásson hozzá MA a könyvben található receptek elkészítéséhez. Finom, egészséges ételeket kíván? Hogyan?

TARTALOM

Ajánlás 5
Bevezető 9
Egészséges, változatos vegán táplálkozás 12
A táplálkozásról 19
Az egészséges élethez szükséges tápanyagok 22
SZÉNHIDRÁTOK 22
ZSÍROK ÉS KOLESZTERIN 23
FEHÉRJÉK 27
ROSTANYAGOK 59
FOLYADÉKSZÜKSÉGLET 62
VITAMINOK 71
ÁSVÁNYI ANYAGOK 99
A vércsoport szerinti táplálkozásról 123
Általános tudnivalók 126
Vegeta elkészítése 128
Fűszereinkről 145
Fűszer kever ék 147
Vegán ételreceptek 148
KENYEREK, SÓS POGÁCSÁK 148
TEJEK, ITALOK 157
REGGELI ÉDES ÉTELEK:
KRÉMEK, MÜZLIK, KÁSÁK 162
SÓS KRÉMEK, PÁSTÉTOMOK 170
TEJFÖLÖK, NÖVÉNYI VAJAK 175
LEVESEK 178
ÖNTETEK - MÁRTÁSOK 191
RAKOTT ÉTELEK 195
TÖLTÖTT ÉTELEK 201
RÁNTOTT ÉTELEK 206
PÖRKÖLTEK 208
KASÍROZOTTAK 211
BURGONYÁS ÉTELEK 216
TÉSZTÁS ÉTELEK 219
LECSÓK 223
TOFU 224
CSICSÓKÁBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK 231
SALÁTÁK 233
SÜTEMÉNYEK 236
Édes sütemények 236
Sós sütemények 248
Tanácsolt heti étrend 250
Befejezés 254
Akar egészséges lenni? 261

Életreceptek, ételreceptek (könyv) író Feketéné Bokor Katalin

 
5 000 Ft
Élő ételek az egészségért   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élő ételek az egészségért

Élő ételek az egészségért

Brian R. Clement, Theresa Foy DiGeronimo

Az emberi test egy önmagát folyamatosan gyógyítani és megújítani képes szervezet, mely életerejét az elfogyasztott élelemből meríti. Ám amíg egyes ételek táplálják és energiával töltik fel, mások mérgekkel, vegyi anyagokkal és élettelen hulladékkal mérgezik. Különösképpen az enzimek és az oxigén az, ami hiányzik a túlfinomított, túlfőzött, vegyszerekkel telített élelmiszerekből. Az élő, vagy nyers ételek friss, vegyszermentes, nem főtt és nem hőkezclí ételek, melyek képesek mindennel ellátni a testet, ami az egészséghez és a megfelelő életerőhöz szükséges.

Élő ételek az egészségért (könyv) írók Brian R. Clement, Theresa Foy DiGeronimo

 
2 990 Ft
-10%
Emberek és jelmezek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Emberek és jelmezek

Emberek és jelmezek

antikvár példány, új állapotú, olvasatlan 1998-as kiadás

Szepes Mária

Ahogy életem a végjáték felé közeledik, egyre inkább érzem, hogy egy köddé vált korszak alakjai jelt akarnak adni magukról. Az idő sürget. Hiszen már csak én tudok számot adni róluk.
E könyv eseményeit magam éltem át korai eszmélésem óta sajátos, fotografikus szemlélettel, amely nyilván elfogult néha, mégis őszinte, s számomra így igaz. Lehet, hogy néhányan az olvasók közül - nem sokan lehetnek már - másképp látták a múlt sűrűn torlódó tragédiáit, komédiáit, de ez bizonyosan megbocsátható egy olyan műnél, amely nem törekedett teljességre, egyéni szemszögből vetítettem ki élményeimet. A világ, amelyről írok, nagyrészt elsüllyedt már a felejtés vizében. Bizonyos elemei valószínűleg csak bennem maradtak meg. E mélybe merült Atlantisz néhány eleven részletét próbáltam kiemelni az idő oceanikus iszaprétege alól. Talán nem lesz érdektelen azoknak, akik átélték történéseit, de a fiataloknak sem, akik egyáltalában nem tudtak róla eddig.

Emberek és jelmezek (könyv) író Szepes Mária

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2018.10.17
A készlet erejéig!
Energiaáldás a csillagokból   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Energiaáldás a csillagokból

Energiaáldás a csillagokból

Virginia Essene, Irving Feurst

Energiaáldás a csillagokból könyv beavat  azon erőteljes szellemi energiák természetébe, amelyek segítenek elmélyülni a teremtés hatalmasságában és a Föld tudatosságának kiterjesztésében vállalt személyes feladatodban. A Föld és a magasabb dimenziók csodálatos tanítói és szellemi vezetői készen állnak arra, hogy segítségünkre legyenek az emberi tudat átalakulásában. Érezted már valaha a csillagok hívását? Ha igen, most lehetőséged van megtudni az okát és ennél még sokkal többet is. Azok számára, akik szellemi vezetésre vágynak, ez a könyv energiaportálként működik, amelynek révén átalakító energetikai beavatásokat kaphatnak hét csillagrendszer szellemi vezetőitől

Energiaáldás a csillagokból (könyv) írók Virginia Essene, Irving Feurst

 
3 290 Ft
Nincs raktáron
Energiavámpírok   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Energiavámpírok

Energiavámpírok

2004. antikvár, olvasatlan példány, könyv széle fakult

A lelki önvédelem alapvető technikái

Dr. Bruce Goldberg

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, amiért egy olyan tapasztalt és művelt metafizikus, mint Dr. Bruce Goldberg - az Előző ételek, jövendő ételek szerzője - úgy döntött, könyvet ír a lelki önvédelemről. Dr. Goldberg nyíltan és őszintén beszél az energiavámpírokról, a megszállottakról, a lelki támadások témájáról; fejezetről fejezetre haladva fejti ki a tökéletes védekezés technikáit. Könyve minden információt tartalmaz, amelyet tudnunk kell, hogy megvédhessük magunkat a lelki támadások ellen.

Energiavámpírok (könyv) író Dr. Bruce Goldberg

 
3 290 Ft
Enneagram   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Enneagram

Enneagram

Klausbernd Vollmar

Az enneagram nemcsak emberismeretre tanít, hanem egy világnézeti modell is egyben. A könyv ezt a különleges diagramot szeretné játékosan, áttekinthetően bemutatni, továbbadni gyakorlatok és táblázatok segítségével. Néhány lehetőséget mutat be arra ösztökélve az Olvasót, hogy hozza létre saját, kreatív kapcsolatát ezzel a kozmikus szimbólummal. Segít abban, hogy az enneagram nyelvét úgy tanuljuk meg, mint egy idegen nyelvet, szórakoztatóan vezet be az enneagram jelentésébe. E rendszer mély ismeretében a gyakorlatok elvégzése segít.

Enneagram (könyv) író Klausbernd Vollmar

 

 
2 250 Ft
 

Sorrend: