Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

ANTIKVÁR KÖNYVEK


Sorrend:

Búcsú a biztonságtól   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Búcsú a biztonságtól

Búcsú a biztonságtól

Richard Bach

Ebben a könyvben az én kis gondolat-finomítómban létrejött találkozások egyikének a történetét írom le, meg azt, amit tanultam belőle, és azt is, hogyan változott meg az életem ettől a tanulságtól.

Ha a gyermek, aki egykor voltunk, ma megkérdezne, mi volt életünk legfontosabb tanulsága – mit mondanánk el neki, és cserébe mire döbbennénk rá mi magunk?

Búcsú a biztonságtól (könyv) író Richard Bach

 
2 900 Ft
Nincs raktáron
Buddha élete és tanításai   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Buddha élete és tanításai

Buddha élete és tanításai

jó állapotú antikvár példány 1982. kiadás

Kőrösi Csoma Sándor

A Buddha élete és tanításai könyv két részre tagolódik: az el­ső részben W. W. Hunter A za­rán­dok tu­dós című ta­nul­mánya található, mely­ben Kőrösi Csoma Sándor éle­tét raj­zol­ja meg, és sok te­kin­tet­ben új ada­tok­kal és szem­pon­tok­kal egé­szí­ti ki ki­vá­ló tu­dó­sunk in­di­ai te­vé­keny­ségé­nek törté­ne­tét. A kö­nyv má­sodik része Kőrösi Buddháról írt két ere­de­ti mun­ká­ját, valamint a tibeti nyelvű szent könyv, a Kandzsúr tartalmának - Buddha életének és tanításának - bemutatását foglalja magába. A kötetet teljessé teszi a könyv végén szereplő jegyzék és a szövegben szereplő tibeti, szanszkrit és páli nevek szójegyzéke.

Buddha élete és tanításai (könyv) író Kőrösi Csoma Sándor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Családi konstelláció a horoszkópban

Családi konstelláció a horoszkópban 

Ingrid Zinnel

Egyetlen ember sem létezik egyedül, mindenkinek vannak szülei és nagyszülei, akiktől származik. Nem csak testi, hanem lélektörténeti örökséget is átveszünk tőlük. Minden energia, minden sors, amely előttünk létezett, szüleinken keresztül bennünk egyesül. Rendkívül fontos, hogy a horoszkópból ne csak az összefonódásokat tudjuk kiolvasni, hanem ezzel egyidejűleg megmutassuk a feloldás útjait is. Ennek az útnak egyes részeit minden ember végigjárhatja. A neves terapeuta és asztrológus gyökereinket az Aszcendens, szüleinket a Nap és a Hold segítségével mutatja be, míg a gyökereket a Plútó, a felelősséget és a rendet a Szaturnusz, az árulást és a szabadságot az Uránusz, az igazságot és a szeretetet a Neptunusz, a szeretet rendjeit a Vénusz szimbolizálja saját horoszkópunkban. Ezek részletes kifejtésével deríthetünk fényt családi örökségünkre.

Családi konstelláció a horoszkópban (könyv) író Ingrid Zinnel

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
Cselekvő meditáció   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Cselekvő meditáció

Cselekvő meditáció

Csögyam Trungpa

Ez az immár klasszikussá vált könyv egy igazi tibeti mestertől származik. Ösztönzést nyújthat a buddhista meditáció gyakorlásában, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Csögyam Trungpa Rinpocse megtanít arra, hogy a meditáció túlmutat a formális üléseken , s emberszeretetre, tudatosságra és kreativitásra nevel az élet minden területén. A szerző Csögyam Trungpa sorra veszi a tevékeny meditációhoz társuló hatféle cselekvésformát – a nagylelkűséget, a fegyelmet, a türelmet, az energiát, a világosságot és a bölcsességet –, valamint megmutatja, miként érhető el egyszerű, közvetlen tapasztalás útján, megszabadulva az én béklyójától a bölcsesség, azaz a világos helyzetfelismerés és helyzetkezelés képessége.

Cselekvő meditáció (könyv) író Csögyam Trungpa

 
2 700 Ft
Nincs raktáron
Csillagpor - ANTIKVÁR   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csillagpor - ANTIKVÁR

Csillagpor - ANTIKVÁR - hibátlan állapotú

Szepes Mária

Arkánum Szellemi Iskola Könyvtára sorozat 5.

kiadás éve: 1994

Versek 1925-1994

Csillagpor (könyv) író Szepes Mária

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Csillagszülöttek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csillagszülöttek

Csillagszülöttek

Solara

Solara új, szakrális szempontból mutatja be életünket. Gondolatvilágának alapköve, hogy mindnyájan angyalok vagyunk, csak az erre vonatkozó emlékezetünket elveszítettük. Megtudhatjuk, kik a Csillagszülöttek, közéjük tartozunk-e mi magunk is, és ha igen, hogyan emlékezhetünk vissza elfeledett származásunkra. Megismerjük saját angyali lényünket, az univerzum más lakóit, és végül felkészülhetünk a csillagokon és dimenziókon át hazavezető útra. Solara megtanítja nekünk, hogy miként fedezzük fel magunkban az Angyalt és Angyali Nevünket, s hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a Földet közös összefogásunk révén magasabb dimenziókra emeljük. Segít felfedezni valódi származásunkat, emlékezni és hazajutni. Amikor összeolvadunk Angyali Jelenlétünkkel, életünk minden szintjén mélyreható változás következik be. Az írónő Solara beszél azokról a szükségszerű, fizikai átalakulásokról is, amelyek még a DNS-láncra is hatnak. Olyan információkat és emlékeket említ, amelyeket a sejtjeinkben őrzünk, és csak a felébredett tudat egy bizonyos szintjén aktivizálódnak. Solarán keresztül angyalok szólnak az olvasóhoz. Az angyali üzenetek kulcsot adnak a kezünkbe, amellyel eljuthatunk vágyott otthonunkba.

Csillagszülöttek (könyv) író Solara

 
3 290 Ft
Nincs raktáron
Csillagzatok, csodafüvek ANTIKVÁR   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csillagzatok, csodafüvek  ANTIKVÁR

Csillagzatok, csodafüvek

A teremtő ajándéka - A gyógyító növények hatása a világegyetem ritmusának tükrében

Leon Petulengro

Mi köze a gyógynövények nek az asztrológiához? – kérdezheti az olvasó a cím láttán. Leon Petuengro, a hírneves asztrológus szerint, ha valaki hisz abban, hogy az emberek életét a csillagok irányítják, akkor hogy is kételkedhetne abban, hogy a körülöttünk élő állatokra és növényekre ugyanezek a kozmikus erők hatnak.

Leon Petulengro nem egyszerűen a gyógyító növényekről írt könyvet, hanem minden zodiákus jegy szülötteinek „saját használatú” gyógynövények et ajánl, figyelembe véve az egyes jegyek természetét, egészségük gyenge pontjait. Az egyes gyógynövények leírásait szórakoztató anekdoták és különleges receptek tarkítják.

Csillagzatok, csodafüvek (könyv) író Leon Petulengro

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
1 600 Ft
Nincs raktáron
Csuang-ce bölcsessége   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csuang-ce bölcsessége

Csuang-ce bölcsessége

Összeáll.: Brelich Angelo. Bp., 1944, ABC Könyvkiadó Rt .

antikvár példány, kartonált papírkötésben, a gerince szakadt, egyébként jó állapotban.

Csuang-ce bölcsessége (könyv) 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 000 Ft
Nincs raktáron
Dinamikus nyugalom   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Dinamikus nyugalom

Dinamikus nyugalom

Tarthang Tulku

Ez a különleges mozgássor az öt tibeti jógagyakorlathoz hasonlóan feloldja a stresszt, átalakítja negatív szokásainkat és kiegyensúlyozottabb, egészségesebb napirendhez segít. Ugyanakkor hatása tartósabb és átfogóbb a torna vagy jóga után jelentkező jóérzésnél. Egyforma hangsúlyt fektet fizikai és pszichológiai tevékenységünkre, mindkettő problémáit orvosolja, és energiáikat egyesítve gondoskodik szervezetünk olajozott működéséről

Írott hagyományát tibeti orvosi könyvekben, valamint ősi buddhista iratokban leljük föl. A kum nye ilyenformán része annak a spirituális és gyógyító örökségnek, amely a tibeti orvoslást az indiaihoz és a kínaihoz kapcsolja. Ebből az örökségből azóta számos tevékenységi kör nőtt ki, köztük a jóga és az akupunktúra, de az újabb keletű „test-tudat” iskoláknak is ez az alapja. Az egyszerű és hatékony gyakorlatokat fiatalok és idősebbek egyaránt biztonságosan végezhetik oktató segédlete nélkül is. A legkülönbözőbb foglalkozású és érdeklődési körű olvasóknak lehet hasznára, sokakat hozzásegíthet a belső ellazulás megtapasztalásához. Az örömökben és szépségekben gazdag, egészséges, kiegyensúlyozott élet felé egyengeti az utat, és ezekben a nehéz időkben is mindenkinek segítséget nyújt a harmónia eléréséhez.

Dinamikus nyugalom (könyv) író Tarthang Tulku

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Do-in 2   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Do-in 2

Do-in 2

antikvár példány, néhány oldalon ceruzás aláhúzások

A megújulás művészete önmasszázs és légzőgyakorlatok által

Jacques de Langre

A Do-in vagy Tao-jinn tanítása, vagyis az öngyógyító gyakorlatok tudománya az akupunktúra és akupresszúra ókori rendszerén alapszik, kibővítve a kanadai orvostudós szerző teljes tapasztalati és tudásanyagával, amelyben a kelta druidák történelem előtti földrajzi-csillagászati tudása egyrendszert alkot a kínai gyógyító filozófiával. A Do-in önmasszázs- és légzőgyakorlatai segítségével hozzásegíthetjük szervezetünket, hogy maga szabaduljon meg a betegségektől. A Do-in 2. megtanítja olvasóit testük megismerésére, a gyenge, sebezhető pontok feltérképezésére. Gyakorlati tanácsokat és konkrét akupresszúrás testtérképet tartalmaz rengeteg kisebb-nagyobb fizikai kellemetlenség gyors megszüntetésére.

Do-in 2 (könyv) író Jacques de Langre

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Dr. természet   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Dr. természet

Dr. Természet

jó állapotú antikvár példány

Fűben, fában orvosság

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 200 Ft
Nincs raktáron
Egészség és szépség akupresszúrával

Egészség és szépség akupresszúrával

Roger Dalet

Dr. Roger Dalet  professzor, a világszerte ismert francia orvos és szakíró gyakorlati és tudományos munkásságán kívül évtizedek óta képezi az orvosi egyetemek hallgatóit és a fiatal orvosokat; tanítja az akupunktúra és az akupresszúra elméletét és gyakorlati alkalmazását. Az ősi, hatékony gyógymódok Franciaországban az orvosi és a természetgyógyászati gyakorlatban már széles körben ismertekké váltak. 
A könyv részletesen, közérthetően tárgyalja a mindnyájunkat közvetlen közelről érintő egészségi és kozmetikai problémákat, kitűnően megindokolt és megszerkesztett témakörökben. 58 rajz és 108 fotó segítségével mindenki számára könnyen alkalmazhatóan szemlélteti a célra legmegfelelőbb akupunktúrás pontok akupresszúrás (ujjnyomásos) alkalmazásának lehetőségeit és hatékonyságát.

Egészség és szépség akupresszúrával (könyv) író Roger Dalet

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Egy médium naplója   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Egy médium naplója

Egy médium naplója

olvasatlan antikvár példány

Szeretteink üzenetei a túlvilágról

John Edward

 

JOHN EDWARD az USA legfiatalabb, de már nemzetközileg is elismert médiuma.

„Főállású látnok vagyok. Azokkal lépek kapcsolatba, akik a másvilágra költöztek. Én vagyok az összekötő köztük és a hátrahagyott szeretteik között.

 

Egyszerűbben: a holtakkal kommunikálok.
Még pontosabban fogalmazva: a halottak beszélnek hozzám.

 

Ez a könyv eddigi életem és munkám krónikája. Egyfajta napló, amely azzal a szándékkal készült, hogy betekintést nyújtson a spiritualitás és a szellemekkel való kommunikáció varázslatos világába. Bár a szellemvilág valódi természete nehezen megfogható, nyilvánvaló számomra, hogy a szellemek képesek keresztülhatolni a légüres téren azért, hogy tudassák velünk, léteznek, jól vannak, és velünk tartanak.

 

Bizonyítékul szolgálnak erre a látogatásaik és az a sok üzenet, amelyet napról napra kapok tőlük.

 

Jelen kötet arra tesz kísérletet, hogy megpróbálja eloszlatni a médiumok munkájával kapcsolatos tévképzeteket. Nem csak saját magamról írok, hanem azokról az emberekről is, akik a munkám során felkerestek.
A könyvben szereplő alakok valódi személyek, bizonyítható élményekkel. Tehát minden egyes történet, amelyet olvasni fognak, igaz. Nemcsak a saját visszaemlékezéseimen alapulnak, hanem azokéin is, akik beleegyezésüket adták, hogy élményeiket a könyvemben közreadjam. Ebben az értelemben ez a könyv más, mint az ebben a témában megjelent írások”...

 

Az „EGY MÉDIUM NAPLÓJA” című kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik be kívánnak tekinteni a spiritualitás és a szellemekkel való kommunikáció varázslatos világába, ezáltal találkozhatnak szeretteik külvilágról küldött üzeneteivel.

Egy médium naplója (könyv) író John Edward

 

 

 

 

 
3 890 Ft
Nincs raktáron
Egyetemes küldetés   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Egyetemes küldetés

Egyetemes küldetés

Isteni természetünk felismerése

Nicolas C. Demetry · E. L. Clonts

Elismert ​​tény, hogy a lelki egészség és a spiritualitás között kapcsolat van. A vallásnak a lélektannal és a különböző személyiségtanokkal való szerves összeillesztése azonban eddig még nem sikerült, hiszen szinte lehetetlen összekötni az emberi felfogás egységes területeit a vallás sokféle, néha egymásnak is ellentmondó dogmáival. Pedig a maga módján mindegyik vallás az egyetemességre törekszik, lennie kell tehát valamilyen közösen elfogadható nézőpontnak. A könyv szerzői úgy találták, hogy e dilemma megoldásának egyik lehetséges kulcsa Jézus életének és tanainak tanulmányozásában rejlik. Bár külön-külön jutottak erre a felismerésre, Daszkalosz, a Cipruson élő misztikus ösztönzésére közös célra szövetkeztek. Emlékének adózva, a kollektív vallásfilozófiát, az egyéni spirituális tapasztalatokat és a modern pszichológiát kísérelik meg egységbe illeszteni ebben a könyvben Jézus élete, az enneagram személyiségtípusai, az energiatest szerkezete és a csakraközpontok tanulmányozásával. Az egyes fejezetek témái ábrákkal, gyakorlatokkal, esettanulmányokkal egészülnek ki, és olvashatunk egy Daszkalosszal folytatott személyes beszélgetést is. Azok számára, akik a keresztény hitben nevelkedtek, a kötet hídként szolgálhat belső életük és vallási gyökereik között. Azoknak, akik nem a keresztény hagyományok között nőttek fel, mutathatja az utat, hogy hogyan használhatja az ember vallását a belső növekedésre. Könyvünk nem csak a lelki egészség szakembereinek szól, hanem mindenkinek, aki életének minőségén javítani szeretne.

A lélek ébredése címmel is megjelent.

Egyetemes küldetés (könyv) írók Nicolas C. Demetry · E. L. Clonts

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Életfeladatok, életminták   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Életfeladatok, életminták

Életfeladatok, életminták

antikvár példány

Steve Rother

Alapvető igazság, hogy az ismétlésekből tanulunk. Ezért az életünkben ismétlődő sémák jóval több információt tárnak fel rólunk és azokról az életfeladatokról, amelyekért itt vagyunk, mint azt képzeljük. Ráadásul a minták megértése nemcsak arra hivatott, hogy megismerjük önmagunkat, hanem átfogó változást is előidéznek az életünkben. Mivel általában egy jóval magasabb cél húzódik meg viselkedési mintáink hátterében, a könyv segítségével azonosítani tudjuk a célt, s ezáltal esély kapunk, hogy a látszólag káros mintákat pozitív tulajdonságokká változtassuk!

Életfeladatok, életminták (könyv) író Steve Rother

 

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Élj a fényben   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élj a fényben

Élj a fényben

Shakti Gawain

E könyvet olvasva nem tudunk ellenállni a kísértésnek, s mi is megpróbálunk „csodát művelni” önmagunkkal. Megtanulhatjuk, hogyan lehet odafigyelni belső ösztöneinkre, ha ki akarjuk űzni magunkból szorongásainkat, gátlásainkat, ha felszabadultan, boldogan és egészségesen szeretnénk élni és szeretni. 

A belső ösztön gyakorta jobb tanácsadó, mint a „józan ész”. Bátran rábízhatjuk magunkat a mélyen rejlő érzékeny lélek sugallataira. Testünk-lelkünk pontosan tudja, mi jó neki. Hallgassunk belső megérzéseinkre, s nem csak a belénk nevelt vagy kívülről ránk erőszakolt szabályokra és elvekre.

Élj a fényben (könyv) író  Shakti Gawain

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Élj céltudatosan   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élj céltudatosan

Élj céltudatosan

olvasatlan antikvár példány

Egyenes válaszok az élet kérdéseire

Dan Millman

"Vannak, akik maguk irányítják az életüket,
vannak, akik figyelik, és vannak, akik egyre csak ámulnak."
Szókratész

Sokan véletlenszerűen élünk: belesodródunk kapcsolatokba, kényszerpályákra kerülünk, keressük az élet értelmét, és reménykedünk, fohászkodunk, hogy szerencsénk legyen a szerelemben, jól alakuljanak a pénzügyeink, és jó egészségnek örvendjünk.
Évekig élhetünk így, találomra, de előbb-utóbb meg kell tanulnunk céltudatosan alakítani az utunkat. Miért? Mert egy merészen új szemléletmóddal olyan életben lehet részünk, amelyben a mindennapok kihívásait valóban fel tudjuk használni a spirituális növekedéshez.
Ha tervszerűen élünk és az elveinknek megfelelően cselekszünk, olyanok leszünk, mint az erős, mégis hajlékony bambusznád: meghajlunk a szembejövő erők előtt, majd visszatérünk eredeti helyünkre.
A volt világbajnok atléta, edző és tanító, Dan Millman tovább csiszolja előző könyvei tudását. Salamoni bölcsességet és józan paraszti észjárást egyesítő, derűs stílusban adja közre időtlen elveket képviselő meglátásait.
Az Élj céltudatosan könyvben ismertetett elvek és gyakorlati tanácsok az élet iskolájának tömören megfogalmazott tanításai, amelyeket Dan Millman öreg harcos-tanítómestere, Szókratész házszabályoknak nevezett.
A „ház” az életet, a Taót, a Világmindenséget, a Valóságot, a „szabályok” pedig az egyetemes törvényszerűségeket vagy alapigazságokat jelentik, és megbízható támpontot nyújtanak a céltudatos élethez. Próbáljuk ki a házszabályokat a gyakorlatban, és igazítsuk őket saját életkörülményeinkhez! Egyből látható és érezhető lesz, hogy nő a teljesítményünk, az alkotókedvünk, az örömérzetünk, még jobban elmélyül lelki életünk, miközben megálljuk helyünket az anyagi világban is.

Élj céltudatosan (könyv) író Dan Millman

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 400 Ft
Nincs raktáron
Elméd gyógyító hatalma   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Elméd gyógyító hatalma

Elméd gyógyító hatalma

antikvár példány, 

Coué

Ön egy páratlanul értékes, már-már elveszettnek hitt természetgyógyász szakirodalmat tart a kezében! A világ első pozitív gondolkodás témájú kötetét.

Az Elméd gyógyító hatalma c. könyvet kifejezetten ajánljuk mindazoknak, akik Coué hiteles és elismert módszerével kívánják kezelésüket kiegészíteni az alábbi betegségek kapcsán: reuma, asztma, bénulás, dadogás, fekélyek, daganatok, szemproblémák, emésztőszervi bajok, szívproblémák, bőrelváltozások; lelki problémák terén: búskomorság, kedvetlenség, hitvesztettség, szorongás, kishitűség.

E könyv írójától, Couétól sokat tanult José Silva, az agykontroll kidolgozója és Schultz professzor, az autogén tréning atyja is. Coué: Elméd gyógyító hatalma c. könyve tehát alapvető forrás. A pozitív gondolkodás tudományának és a lélek erejével való gyógyításnak a kiindulópontja

Elméd gyógyító hatalma (könyv) Coué

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Élő Reiki   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élő Reiki

 

Élő Reiki

Történetek Hawayo Takata életéből ahogyan azokat Fran Brownnak elmondta

Fran Brown

A Usui féle természetgyógyászati módszer a reiki az egyik energiaközvetítéses gyógyító eljárás, a reiki  harmadik nagymesterének életéből vett epizódok gyűjteménye ez a könyv. A történetek viccesek és komolyak, örömteliek és szomorúak; bemutatják

Takata asszony életbe vetett mély hitét. Takata harmincöt esztendeig volt egyedüli Reiki mester a világon.
Egyik mesterré avatott tanítványa és barátja, Fran Brown gyűjtötte
össze a sok színes történetet, ami hiteles képet ad Takatáról mint
emberről, mint gyógyítóról és mint Reiki mesterről

Élő Reiki (könyv) író Fran Brown

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Élő wicca   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élő wicca

Élő wicca

Útmutató egyedül praktizáló boszorkányoknak

Scott Cunningham

A boszorkánymesterség gyakorlatának eltéréseire világít rá az Élő wicca, amely régóta várt folytatása Scott Cunningham Wicca című  művének. Az új könyv azoknak készült, akik tudatosan úgy döntöttek, hogy befogadják mindennapjaikba a wicca szellemiséget.A mágikus nevekről, a titoktartás fontosságáról, a beavatásról és a wicca rejtélyekről ejt szót a szerző. Fejtegeti a napi imádkozás és a meditáció, az áldozások és az imádságos viselkedés előnyeit, s leírja, miként alakíthatjuk át wicca szertartásainkat betegség esetén, vagy otthonunktól távol.A könyv alapján a kovenekhez nem csatlakozó boszorkányok lépésről-lépésre, kényelmesen és önbizalommal telve megalkothatják egyéni wicca hagyományaikat. Megalkothatja a saját Árnyak könyvét, titkosírását, sajátos viszonyt alakíthat ki Istennőjével és Istenével, és képessé válik arra, hogy személyes erejét hatékonyan használva másoknak is átadhassa ismereteit.

Élő wicca (könyv) író Scott Cunningham

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Előző életek – jövendő életek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Előző életek – jövendő életek

Előző életek – jövendő életek

antikvár példány 1991 kiadás

Hipnózis, reinkarnáció, karma

Dr. Bruce Goldberg

A kutatók világszerte egyre több megdöbbentő bizonyítékot szolgáltatnak a lélekvándorlás igazolására. Előző életek – jövendő életek könyvben egy jeles baltimore-i hipnoterapeuta adja közre tapasztalatait, melyek során sok száz pácienst indítottak el az önmegismerés izgalmas útján, ami nemcsak az évszázadokkal ezelőtti múltba, hanem a jövőbe is elvezet. Dr. Bruce Goldberg felfedezi a lélek életről-életre való vándorlásának extázisát és megvilágosodását. Páciensei megismerkednek a Karma működésével, a frekvenciák közötti átmenetekkel, a "fény-lényekkel", az asztrális és éteri síkok közötti utakkal, s gyakran arra ébrednek, hogy egész jelenbeli életük is megváltozott.

Előző életek – jövendő életek (könyv) író Dr. Bruce Goldberg

 
1 900 Ft
Nincs raktáron
Emberek állatok hipnózisa   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Emberek állatok hipnózisa

Emberek állatok hipnózisa

antikvár példány 1973.

Völgyesi Ferenc

Gyógymód vagy kuruzslás? Sokáig e két véglet között sodródott az emberi életműködés egyik legtitokzatosabb jelensége, a hipnózis, s hol az egyik, hol a másik irányzat képviselői győzedelmeskedtek. Gyógymód vagy kuruzslás? Szenvedélyes viták robbantak ki, lángoltak fel, majd csendesedtek el. Hívők és hitetlenek tábora alakult ki, egyesek misztikus, megmagyarázhatatlan, mások reális, élettanilag alátámasztott jelenségnek tartották a hipnózist.
Amikor az ősember megismerte a tüzet, istenként imádta, félt tőle. De amint megtanulta, hogyan kell meggyújtani, használni és eloltani, nyilvánvalóan másként nézett rá. És így voltak későbbi elődeink is: az ismeretlent, a titokzatosat hajlamosak voltak misztikus természetűnek tartani. A kulcs a megismerés, bepillantás a titokzatosság fátyla mögé - s máris megszűnik a titokzatosság.
Jó példa erre a hipnózis története is. Amíg csak a jelenséget tapasztalták - logikus magyarázat híján - a misztikus felfogás uralkodott. De amint jobban kitárultak az emberi testet kutató tudományok ablakai, amint az anatómia pontosabban megismerte az emberi test felépítését, az élettan működését, s különösen az idegélettan az idegrendszer funkcióinak finomabb rezdüléseit, kezdett felszállni az ismeretlenségnek a hipnózis körül gomolygó köde. Nem véletlen azonban, hogy az emberi szervezet részei közül az idegrendszer megismerése tartott legtovább, a legjelentősebb eredmények csak századunkban születtek meg, hiszen a legbonyolultabb, legösszetettebb és legérzékenyebb szervünk törvényeit kellett feltárni. És ez az oka annak is, hogy még ma sem egyértelműen tisztázott mindent, még ma is sok az ismeretlen, még ma is vélemények és ellenvélemények csapnak össze egyes nehezebb kérdések felett, és ilyen nehéz kérésnek tekinthetjük az emberi lélek finom rezdüléseit, a hipnózist és a szuggessziót is

Emberek állatok hipnózisa (könyv) író Völgyesi Ferenc

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Én a Te tipusod vagyok, Te az enyém   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Én a Te tipusod vagyok, Te az enyém

Én a Te tipusod vagyok, Te az enyém

Párkapcsolatok az Enneagram tükrében

Elizabeth Wagele, Renee Baron

Ha a neked való társat keresed, ha a kapcsolataidon akarsz javítani vagy csak szeretnéd jobban megérteni az embereket, akkor ez a megfelelő könyv számodra. Az Enneagram egyik nagy erénye, hogy képes beazonosítani és megmagyarázni a különböző személyiségvonásokat és beállítottságokat. Arra is rámutat, hogy az nem hiba, hogy más vagy, mint a többiek. Ha a különböző motivációikat nézzük, akkor az Enneagram kilenc típusa mintha kilenc különböző bolygóról érkezett volna. Mindegyiknek más az értékrendje, más a valósága, mindegyik a rá jellemző módon éli így vagy úgy az életet, és ezért mindegyik mást és mást akar az élettől. 
Az Enneagram eszközt ad fejlődéshez, ahhoz, hogy megváltozz, hogy bölcsen válassz társat vagy, hogy egy problémás kapcsolatot rendbe hozz.

Én a Te tipusod vagyok, Te az enyém (könyv) író Elizabeth Wagele, Renee Baron

 
2 900 Ft
Nincs raktáron
Érints és láss!   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Érints és láss!

Érints és láss!

2005-ös olvasatlan, antikvár példány

Energialenyomatok érzékelése tapintással

Ted Andrews

Az Érints és láss könyv a pszichometria kézikönyve, mely módszer a tárgyakon, embereken és helyeken megőrzött energialenyomatok leolvasásának képessége. A szerző Ted Andrews segít, hogy megtaláljunk eltűnt tárgyakat és embereket, gyógyító energiát használhassunk, megtanuljunk másképp látni, energiánkkal inspirálhassunk másokat, a karmát megismerjük és együttműködhessünk a világegyetem törvényeivel. A pszichometriát tudtunkon kívül naponta használjuk, általában egy véletlen érintés során. A könyv többek között azt is bemutatja, hogyan bánjunk tudatosan ezekkel a kapcsolatokkal és fordítsuk fejlődésünkre.

Érints és láss! (könyv) író Ted Andrews

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
3 290 Ft
Nincs raktáron
Értekezés a Fehér Mágiáról   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Értekezés a Fehér Mágiáról

Értekezés a Fehér Mágiáról

vagy a Tanítvány Útja

jó állapotú antikvár példány, jobb felső sarkán  kis vízfolttal

Alice A. Bailey

Az ember három aspektusa

Lelki fény és testi fény
A hierarchia megalapozása
Ezoterikus pszichológia
Sugarak és beavatások
A lélek és gondolatformái

"Ebben a könyvben ... a kicsiny életre helyezzük a hangsúlyt, az »Isten képére teremtett« emberre, aki a reinkarnáció módszerének segítségével kibontakoztatja tudatát, amíg csak ki nem virágzik az, mint teljessé vált lélek, amely fénytermészetű, és amelynek megvalósulása egy öntudatos lényé."

Értekezés a Fehér Mágiáról (könyv) író Alice A. Bailey

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
6 900 Ft
Nincs raktáron
Fekete mágia szerelmi mágia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Fekete mágia szerelmi mágia

Fekete mágia szerelmi mágia

avagy az ismeretlen Tibet

Alexandra David-Neel

A hosszú tibeti tartózkodás alatt a szerző Alexandra David-Neel olyan eseményekkel és helyzetekkel találkozott, melyek a keleti világot kevéssé ismerő emberek számára hihetetlennek tűnhetnek. Alexandra asszony egy olyan ember életét meséli el izgalmas regény formájában, aki tanúja volt a bön szertartásoknak. Ezek olykor annyira brutálisak, hogy a tanuk sosem beszélnek róluk félelmükben. Pedig ezek a jelenetek is a valódi Tibet arcai, melyek olvasása közben, ha meginognánk a szerző igazmondásában, jobb ha gyakorta tudatosítjuk, ezek az események valóban megtörténtek! Valós dolgok és megtörtént varázslatok a század eleji Tibetben. A Fekete mágia szerelmi mágia könyv alapján készült a Virágok völgye című film.

Fekete mágia szerelmi mágia (könyv) író Alexandra David-Neel

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Fény ​a kapun túl   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Fény ​a kapun túl

Fény ​a kapun túl

antikvár példány, 1994-es kiadás

Tudományosan alátámasztott bizonyítékok a túlvilág létezéséről

Raymond Avery Moody

Dr.Raymond ​A.Moody a halálközeli élmények kutatási irányát megszabó, nemzetközi sikert aratott könyve, az Élet az élet után megjelenését követően sem hagyott fel kutatásaival.A Fény a kapun túl ezeket a megdöbbentő, új eredményeket elemzi és tárja a nagyközönség elé. A szerző több, mint ezer újabb esetből merít, és ezeket veszi vizsgálat alá. Olyan személyektől gyűjtötte őket, akik visszatértek a klinikai halál állapotából, és beszámoltak élményeikről, tapasztalataikról. Az újabb adatok egyfelől megerősítik a korábbi eredményeket, másfelől új szempontokkal gazdagítják a halálközeli élmények értékelését.

A szociológia, a pszichiátria és az orvostudomány terén tett újabb felfedezések még közelebb visznek bennünket az egyik legnagyobb rejtély megoldásához: vajon mi is történik velünk a halálunk után?

A Fény a kapun túl azonban nemcsak új jelenségeket mutat be – például gyermekek különös halálközeli élményeit, vagy azt, hogyan tesznek szert váratlan tudásra, olykor jövőbelátásra is a klinikai halálból visszatértek – ,hanem azt is, milyen mély befolyással volt ez az élmény arra a nyolcmillió emberre, aki átélte. Ezek a személyek nemcsak saját életüket gondolták át újra, nemcsak új értékeket találtak és fogadtak el, hanem tevékeny részt vállaltak a szakemberek, az orvosok meggyőzésében is. Ennek köszönhető, hogy ma világszerte kutatók sokasága végez tudományos vizsgálatokat ebben a tárgyban. Ezekre a vizsgálatokra és eredményeikre alapozza Moody azt a meggyőződését, hogy a halálközeli élmény valóban bepillantás a túlvilágba, rövid látogatás egy másik, teljes valóságba.

Fény ​a kapun túl (könyv) író Raymond Avery Moody

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
Fiatalodj és élj tovább!   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Fiatalodj és élj tovább!

Fiatalodj és élj tovább!

Deepak Chopra, D.-Simon, D.

Szerzõik feltárják Ön elõtt az örök fiatalság és az örök élet titkát. Egyszerû, lépésrõl lépésre követhetõ programot készítettek az öregedés visszafordításához.

A folyamat lényege a tíz lépésbõl álló gyakorlatsor, amelyet naponta háromszor kell elvégezni. Megtudhatja, hogyan tarthatja meg elméje fiatalosságát, mivel fokozhatja alkalmazkodóképességét, miképpen élénkítheti szerelmi életét, hogyan erõsítheti meg immunrendszerét. Kiderül, mi táplálja és teszi elégedetté a testet, hogyan kell átalakítania az életfelfogását, mi kell a pihenés és az alvás maradéktalan élvezetéhez. Ha a Fiatalodj és élj tovább! könyvben olvasottakat beépíti a mindennapjaiba, szinte azonnal elõnyös testi és lelki változásokat észlelhet. Biológiai kora múlását visszafordítva hatékonyabban tudja érvényre juttatni tehetségét, amely révén a belsõ képességeit maradéktalanul kiaknázhatja: a végtelen energiát, az alkotókészséget, az életerõt és a szeretetet.

Fiatalodj és élj tovább! (könyv) írók Deepak Chopra, D.-Simon, D. 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Gyógyító Hold   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító Hold

Gyógyító Hold

Új állapotú antikvár könyv

A holdfázisok hasznosítása   

Thomas Poppe Johanna Paungger

A szerzőpáros nevét jól ismeri a magyar közönség: Útmutató Hold és Kertészkedjünk a Holddal című könyveik évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Német nyelvterületen pedig már többmilliós példányszámban keltek el.

Népszerűségük titka talán abban rejlik, hogy szenvedélyes hangon újra meg újra makacsul tanítják, írják, hirdetik: a természet törvényeit, alapigazságait figyelembe kell vennie a ma emberének is.
Egészségesnek maradni - saját erőnkből, gyógyszerek nélkül; visszatalálni azokhoz a tapasztalatokhoz, amelyek évszázadok során gyűltek fel arról, mi minden befolyásolja az ember egészséges létét, eredméynes tevékenységét - ha úgy tetszik, a boldogságát. A Gyógyító Hold könyv azt az ősi, időtlen tudást idézi fel újra, amelyet mára vagy elfelejtettünk, vagy megtanultunk semmibe venni: hogyan kell cselekvéseinkhez a megfelelő időpontot kiválasztanunk, hogyan kell együtt élnünk a természet ritmusával.
Hogyan határozza meg a holdritmus életünk, tetteink eredményességét? Hogyan marad szellemünk, testünk, lelkünk egészséges, a helyes időpontban cselekedve? Mit jelent az egészséges, természetes táplálkozás? Hogyan tudja akaratunk, gondolatvilágunk befolyásolni fizikai életünket?
A könyv 2001-ig érvényes teljes holdnaptárt is tartalmaz.

Gyógyító Hold (könyv) író Thomas Poppe Johanna Paungger

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 000 Ft
Nincs raktáron
Gyógyító jelek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]

Gyógyító jelek

Szimbolikus gyógyászat

Balogh Gyula Bogumil

Gyógyító jelek (könyv) író Balogh Gyula Bogumil

 
5 000 Ft
Nincs raktáron
Gyógyító kezek I. antikvár   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógyító kezek I. antikvár

Gyógyító kezek I.

tökéletes állapotú antikvár példány, 

Kézikönyv az emberi aura tanulmányozásához - Energiánk teljessége - testünk egészsége

Barbara Ann Brennan

Hogyan lesz egy légköri fizikusból, aki tudományos kutatómunkát végez, a nyugati világ egyik legjobb spirituális gyógyítója? Mi az aura egyáltalán, mi a véleménye erről az évezredekkel ezelőtt élt embereknek és a mai tudományos világnak? Mi a helyzet a spiritualitással, mit lehet kezdeni az emberi energiamezőkkel? Barbara Ann Brennan tudományos igénnyel és sugárzó szeretettel válaszol ezekre a kérdésekre. Mi vagyunk saját sorsunk kovácsai. Sokkal többre vagyunk képesek, mint gondoltuk, beleértve önmagunk meggyógyítását, akár halálos betegségből is... Arra szeretném Önt bíztatni, hogy életét az idő tűhegyén élje, engedje meg magának, hogy minden percben újjászülessen. - írja Barbara Ann Brennan.

Gyógyító kezek I. (könyv) író Barbara Ann Brennan

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Gyógynövények ​gyógyhatásai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Gyógynövények ​gyógyhatásai

Gyógynövények ​gyógyhatásai

Növényi gyógyszerek – hazai gyógynövényeink ismertetése, gyűjtésüknek módja és felhasználásuk a mindennapi életben az egészség szolgálatában

Varró Aladár Béla

Hajdanán elsősorban a növényekből készítettek orvosságokat. Kitapasztalták, melyik növény milyen betegség kezelésére alkalmas, s tudásukat füveskönyvekben jegyezték le. 
Ma, amikor az emberiség nagy része eltávolodott a természetes életmódtól, amikor a helytelen életvitel fenyegető megbetegedések lehetőségeit rejti magában, a természetgyógyászat a reneszánszát éli. A ma embere -még a szakemberek is- újra felfedezi az erdők, mezők virágaiban rejlő ősi gyógyító erőt. E modern kori „füveskönyvből” Varró Aladár Béla gazdag ismereteit, több évtizedes tapasztalatait és a népgyógyászat adatait ismerhetjük meg.

Gyógynövények ​gyógyhatásai (könyv) író Varró Aladár Béla

 
2 990 Ft
Halimbai füveskönyv   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Halimbai füveskönyv

Halimbai füveskönyv

Gyógyteák és természetes gyógymódok

Szalai Miklós

A legendás halimbai esperest, dr. Szalai Miklóst (1902-1990) 1927-ben szentelték pappá. Hosszú élete során egy ország füves embere, aki a háború utáni nehéz időkben felelevenítette a katolikus lelkipásztorok hagyományos gyógyító tevékenységét. Gyógyteái orvosilag igazoltan jó hatásúak. E kötet gyógynövényes ismereteit, gyógyteáit örökíti az utókorra.

Halimbai füveskönyv (könyv) író Szalai Miklós

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Hihetetlen gyógyulások   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Hihetetlen gyógyulások

Hihetetlen gyógyulások

Bízz a gyógyulásodban, éld át a fájdalomtól és a szenvedéstől való végső megszabadulás csodálatos érzését!

Carmen Wagner

Csaknem észrevétlenül, de folyamatosan változik az egészségről és betegségről alkotott felfogásunk. A hatvanas évek óta az „egész testre kiterjedő egész testre kiterjedő” vonatkozó témák aránya ugrásszerűen megnőtt a médiában, s még a vidéki régiókban is autogén tréningek, jóga, tai-csi és más formák kínálkoznak a test és lélek egyensúlyának kialakítására, a jó közérzet elérésére. Ezzel áll szemben az egészségügyi rendszer válsága – nem csupán finanszírozhatósága, hanem elembertelenedése miatt is. A frontok azonban némiképp lazulnak. Mind több orvos és beteg keresi sikeresen a kiutat. Időközben egész sor „egyéb orvosi gyakorlat” és a test teljességére orientálódó klinika született, itt az ember nem valamiféle sorszám, és szokatlan gyógyító eljárásokat alkalmaznak.
A Hihetetlen gyógyulások könyv be fogja mutatni, hogy a gyógyulásba vetett reménynek alapja van akkor is, amikor személyes helyzetünk teljesen kilátástalannak tűnik. A gyógyulásokról személyes interjúk révén szavahihető módon számolunk be. Feltárulnak előttünk a hihetetlen gyógyulások igaz történetei.

Hihetetlen gyógyulások (könyv) író Carmen Wagner

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
Illúziók   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Illúziók

Illúziók

antikvár példány

Egy vonakodó messiás kalandjai

Richard Bach

Volt egyszer, hogy egy kristálytiszta vizű, hatalmas folyó fenekén különös lények éltek. A folyó csendesen hömpölygött mindannyiuk - fiatalok és öregek, gazdagok és szegények, jók és gonoszok - fölött, a víz folyt, ahogyan folynia kellett, a víz csupán kristálytiszta önmagát ismerte. A lények mindegyike görcsösen kapaszkodott a folyómeder mélyén heverő ágakba meg kövekbe, mert életük volt a kapaszkodás, az, hogy ellenálljanak a sodró áramlásnak, ezt tanulták születésük pillanatától. 


Végül azonban az egyik lény így szólt: "Elegem van már ebből a kapaszkodásból. Bár a saját szememmel nem tudok meggyőződni róla, de bízom benne, hogy a folyó tudja, hová folyik. Hagyom hát, hadd sodorjon magával az áramlás, és vigyen, ahová akar. Ha továbbra is itt kapaszkodom, belehalok az unalomba." A többi lény kinevette, és azt mondták: "Te bolond! Engedd csak el magad, és az áramlás, amelyet oly nagyra tartasz, majd jól megforgat, odavág és úgy szétmorzsol a köveken, hogy abba hamarabb belehalsz, mint az unalomba!" De a lény nem hallgatott rájuk, hanem elszántan elengedte, amibe addig kapaszkodott, mire valóban rögtön forogni, bukdácsolni kezdett, és az áramlás a kövekhez vagdalta. Ám a lény ennek ellenére sem kapaszkodott meg újra, az áramlás így egy idő múlva felemelte a folyómeder fenekéről, és többé már nem ütődött, zúzódott.

Azok a lények pedig, akik a folyó alján éltek tovább, és nem ismerték a sodródót, így kiáltottak fel: "Lássatok csodát! Ugyanolyan lény, mint mi vagyunk, de ő repül! Íme a Messiás, aki eljött, hogy mindnyájunkat megváltson!" 

Illúziók (könyv) író Richard Bach

 

 

 
2 790 Ft
Nincs raktáron
India művészete 1-2.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
India művészete 1-2.

India művészete 1-2.

jó állapotú antikvár példány 1981.

Baktay Ervin

Magyarországon az utóbbi időben fokozódó érdeklődés mutatkozik India iránt. Ez adta az ösztönzést Kiadónknak arra, hogy harmadik kiadásban megjelentesse Baktay Ervin nagysikerű művét. A szerző Baktay Ervin imponáló tájékozottsága biztonságosan vezeti az érdeklődő olvasót ebben a számunkra távoli és egzotikus világban Baktay Ervin kiterjesztette vizsgálódásait a művészettörténet területén túlra is, mivel az átlagos európai olvasó számára az indiai filozófia, vallás és történelem jórészt idegen. Ezek némi ismerete nélkül pedig az indiai művészet remekei tartalmilag érthetetlenek. A mű tudományos hitelét a külföldi kiadások bizonyítják, a szakmai alaposság mellé lebilincselő előadókészség, kitűnő stílus járul. Az önmagukban is érdekes tárgyleírásokat átizzítja a személyes élmény heve, ami az olvasót szinte a látvány részesévé teszi. Ezt elősegíti a kitűnően válogatott képanyag, amely a szöveghez igazodik. Az 1963-ban elhunyt szerző műve ma is forrásanyagnak számít a hasonló témájú kutatásokhoz.
Az előző két kiadás már régen eltűnt a könyvesboltokból. Ez alkalommal változatlan szöveggel és némileg felfrissített képanyaggal jelenik meg a mű. A kiadvány bibliográfiáját kiegészítettük az aktuális szakirodalom jegyzékével. A jó áttekintést a térképek, az ábraanyag, és a névmutató biztosítja.

India művészete 1-2. (könyv) Baktay Ervin

 
3 800 Ft
Nincs raktáron
Ji Csing – A Változás Könyve   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Ji Csing – A Változás Könyve

Ji Csing – A Változás Könyve

antikvár példány 1989. kiadás, borító bal felső sarka kopott

Beöthy Mihály Dr. Hetényi Ernő

A legõsibb kínai könyvet, a titokzatos Ji Csinget tartja kezében az olvasó. A jóslásra vonatkozó szabályokat és gondolatokat több mint háromezer évvel ezelõtt jegyezte le Ven király, és fia Csu herceg. A régi kínaiak hittek abban, hogy az életet irányító magasabb erõk vonalai kipuhatolhatók, a jövõ megismerhetõ, azért életünk egy-egy sorsfordító pillanatában útmutatást nyújthat a Változás Könyve a Ji Csing.
Ez a különleges mû sorsunk titkairól lebbenti föl a fátylat – izgalmasabb mint bármi másfajta jóslás. Mert a Változás Könyve senkinek sem ad egyértelmû használati utasítást vagy holmi tudósítást valamiféle elhatározott jövõrõl. Jövõjét mindenki maga alakítja, maga dönt.
Tegyem – ne tegyem? Induljak – ne induljak? Ilyen és hasonló kérdések eldöntésében segíti a figyelmes gondolkodó olvasót A Változás Könyve ma is világszerte forgatott könyv.

Ji Csing – A Változás Könyve (könyv) szerk: Beöthy Mihály Dr. Hetényi Ernő

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Jógagyakorlatok   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Jógagyakorlatok

Jógagyakorlatok

Dely Károly

Az ​utóbbi időben a civilizált országokban, s így Magyarországon is, egyre rohamosabban terjed az ősi, keleti eredetű jóga. Kétségtelen, hogy a jógások szokatlan dolgokat művelnek: bezárják az ajtókat, lefüggönyözik az ablakokat, fejreállnak, és mindenféle furcsának látszó gyakorlatot végeznek: „forgatják” a hasizmaikat, hogy a beleiket, gyomrukat masszírozzák, gyakran elfekve és mozdulatlanná meredve valamilyen szót vagy mondatot mormolnak. Nem! Nem valaki másnak: a saját kezüknek, lábuknak, testrészeiknek beszélnek. Ilyenkor az ajkuk leesik, izmaik ellazulnak. Kik ezek az emberek? Sznobok vagy modern bölcsek? Férfiak és nők, öregek és fiatalok egyaránt jógáznak. Vallásosak és vallástalanok, zsenik és együgyűek, nagy tudásúak és tudatlanok is akadnak közöttük. Sokan vannak. És egyre többen lesznek. Vajon miért? És mit csinálnak, miféle mágikusnak tűnő szertartást végeznek? Van-e valami értelme ezeknek a különös gyakorlatoknak? És végül a XX. században, a testnevelés és a sport mellett szükség van-e az ősi jógára? Könyvünk első részében ezekre a kérdésekre igyekszünk válaszolni, második részben pedig az indiai, tibeti jóga, a modern sportban általánosan alkalmazott gimnasztika, az ősi kínai, valamint a japán Taisó Nippo orvosilag, élettanilag igazolhatóan nagy hatású gyakorlatait rendeztük könnyen elsajátítható sorozatokba; ismertetjük azokat a módszerek, amelyekkel az egyes testrészek, izomcsoportok, de még a belső szervek egészséges életműködése is biztosítható. A könyvet a lakosság minden foglalkozású dolgozóját, kiváló versenyzőinket, világbajnokainkat, Európa-bajnokainkat képviselő jógázóknak – a József Attila Szabadegyetem Jógakollégiuma; a Zalka Máté Katonai Akadémia sportlövészeinek; az OKISZ Testnevelési és Sport Osztálya, a Spartacus Napsugár Sportegyesület; a miskolci, szolnoki és sok más jógatanfolyam több ezer hallgatójának – oktatása, gyakorlatvezetése közben szerzett tapasztalatok, orvosi, pszichológiai megfigyelések, kísérletek alapján, a nemzetközi jógairodalom legértékesebb, legújabb alkotásainak felhasználásával írtuk. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk az SNS Jógastúdió Levelező Tagozatának vidéki jógázói körében is. Nem törekedhettünk teljességre. A könyv korlátozott terjedelme miatt kizárólag csak az ászanákkal, azok élettani hatásával, fontosságával foglalkozhattunk. A légzőgyakorlatokat az 1970-ben és 1971-ben kiadott Dely: Jóga című könyvünkben részletesen ismertettük, a rendkívül fontos központi idegrendszeri, lazító és koncentrációs gyakorlatait viszont – a nagy számú megfigyelés, mérés, kísérlet alapján készülő, és remélhetőleg rövidesen megjelenő – , következő jógakönyvünkben tárgyaljuk. Bízunk benne, hogy könyvünk meggyőzi az olvasókat, a magyar egészségügy és sport vezetőit a rendszeres jógázás fontosságáról és szükségességéről. Reméljük, hogy ezáltal hozzájárulunk a gyermekek és felnőtte, a nők és férfiak, a fiatalok és öregek jó közérzetének, egészségszínvonalának, munkateljesítményének emeléséhez, a betegségek megelőzéséhez, az arányos test kialakításához, a kiegyensúlyozott és hosszú élet megteremtéséhez – és még a magyar sport versenyeredményeinek növeléséhez is.

Jógagyakorlatok (könyv) író Dely Károly

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
Jövőnk a horoszkópban   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Jövőnk a horoszkópban

Jövőnk a horoszkópban

Peter Orban

A horoszkópból nemcsak egy ember jellemvonásait olvashatjuk ki, hanem megfelelő módszerek segítségével azt is felismerhetjük, hogy milyen területeken kell egy adott időszakban fejlődnünk, és mikor válik aktuálissá egy feladat az életünkben. A kulminációs pontok, a tranzitok és a szolár horoszkóp elemzése segítségével még a kezdő, asztrológia iránt érdeklődő olvasó is könnyen megtalálja a választ a keresett kérdésekre. Peter Orban az asztrológiai előjelzések módszereivel ismertet meg bennünket, melyeket azonnal fel is használhatunk saját horoszkópunk elemzésénél. A szerző ezzel hatalmas segítséget nyújt azoknak a lelki válságoknak a leküzdéséhez, amelyek a legtöbb ember életében jelen vannak.

Jövőnk a horoszkópban (könyv) író Peter Orban

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Karma az asztrológiában   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Karma az asztrológiában

Karma az asztrológiában

Korcsmáros Magda

Karma, fília, szeretet, megbocsátás. Fogalmak, melyeket mindenki másképpen él meg. Lehet róluk vitatkozni, életünknek azonban szerves része valamennyi. Korcsmáros Magda "tankönyvében" az asztrológia segítségével ad támpontokat jobb megértésükhez, életünk jobbításához, gondjaink megoldásához. A könyv gondolatmenete, felépítése sok év munkájának eredménye, és mint ilyen, korántsem végleges. Köszönet mindazoknak, akik tudásukkal, tanácsaikkal, vagy éppen egyet nem értésükkel hozzájárultak e mű megszületéséhez.

Karma az asztrológiában (könyv) író Korcsmáros Magda

 
2 960 Ft
Nincs raktáron
Karma és reinkarnáció   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Karma és reinkarnáció

Karma és reinkarnáció

Kulcs a spirituális fejlődéshez és a megvilágosodáshoz

Dr. Hirosi Motojama

új állapotú antikvár példány, néhány oldalon aláhúzással

Dr. Hirosi Motojama szilárdan hisz abban, hogy a lét célja az egyén spirituális fejlődése, amelyhez a karma és a lélekvándorlás természetének megértése nélkülözhetetlen. A Karma és reinkarnáció könyv nem vitairatnak készült a karma és lélekvándorlás igazsága mellett vagy annak ellenében, hanem arra törekszik, hogy megmagyarázza ennek az egyetemes világtörvénynek a működését. A könyv anyagát annak az ötven évnek a tapasztalati alkotják, amelynek során dr. Motojama spirituális konzultációkat folytatott az azóta elhunyt Motojama tiszteletessel (egykori tanítójával). Ezek általában úgy zajlanak, hogy a szentély tagjai felkeresik dr. Motojamát a gondjaikkal, ő pedig együtt meditál velük, majd látó képességeit felhasználva visszatekint a múltba, betege előző életeibe, hogy ott lelje fel a jelenlegi probléma gyökerét. Szükség esetén akár a jövőt is megvizsgálja, hogyan oldódhat meg az adott helyzet, amennyiben a páciens változtat viselkedésén. Mindezek után a jelenbe visszatérve közli a beteggel, mi a legalkalmasabb eljárás a bajok orvoslására. Az elmúlt fél évszázad során dr. Motojama és Motojama tiszteletes több mint negyvenezer beteget fogadott. Munkájukból két alapvető tanulságot szűrtek le. Az egyik, hogy az ember sokszor születik a földre. A másik, hogy az újjászületések halálokkal megszakított láncolatát a karma egyetemes világelve szabályozza. Az ok és okozat eme erkölcsi törvénye értelmében valamennyi tettünk neki megfelelő következményeket szül a jövőben.Dr. Motojama páratlanul tehetséges és képzett férfiú, akit nehéz besorolni bármiféle rendszerbe, mivel tömérdek tudományban járatos. Nem csupán tudós, de a vallás embere is: pap, bölcselő, jógi, spirituális gyógyító és látnok egy személyben.

 

Karma és reinkarnáció (könyv) író Dr. Hirosi Motojama

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Karma és szabad akarat a horoszkópban   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Karma és szabad akarat a horoszkópban

Karma és szabad akarat a horoszkópban

Wulfing von Rohr

A karma fogalma az ok és okozat törvényszerségét ragadja meg. Ez a szinte természeti törvénnyel felérő összefüggésrendszer kimondja: szavaink, tetteink cselekedeteink és mulasztásaink olyan energiák, amelyek soha nem enyésznek el nyomtalanul. Nincs ok, amely ne szülne okozatot, és nincs okozat amelynek valamikor és valahol ne lett volna valamilyen oka. Karma és szabad akarat a horoszkópban könyv témájához illeszkedően az alapvető kérdések: mi az ember életében az eleve elrendeltetett (a gének, az öröklött tényezők, a szociális közeg vagy a kollektív tudatalattiból származó késztetés által); mi a karma
– és mennyire szabad a szabad akarat? Wulfing von Rohr asztrológiai kutató és szakíró nemcsak felteszi ezeket a kérdéseket, hanem rámutat arra is, hogy a horoszkóp jelenlegi életünk kiindulási feltételeit szimbolizálja. Az ember egyfelől a kozmosz része, és követi az ok-okozat törvényszerűségeit. Másrészt azonban tudatos, teremtő erővel rendelkező, szabad akaratú lény. Arra a kérdésre, hogy miként lehet megszabadulni a horoszkópban jelzett karmánktól, Wulfing von Rohr azt válaszolja a spiritualitásra nyitott kérdezőnek: Azáltal, hogy megtaláljuk önmagunk középpontját. De az asztrológiát tanuló és gyakorló asztrológus számára is hasznosan forgatható ez a kötet. Iránymutatást ad a horoszkóp elemeinek (bolygók, tengelyek, holdcsomópontok, házak, fényszögek, állócsillagok stb.) karmikus szempontból történő kezelésére, ezáltal a karmikus életfeladatok felismerésére és beteljesítésére.

Karma és szabad akarat a horoszkópban (könyv) író Wulfing von Rohr

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Képzelt ablak   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Képzelt ablak

Képzelt ablak

Egy kvantumfizikus útmutatója a megvilágosodáshoz

Amit Goswami

Miután csaknem egy évszázada igyekszünk megfigyelni az anyag titkait a kvantumfizika segítségével, világossá vált, hogy az elmélet önmagában nem tökéletes; a tudatos megfigyelővel kell kiegészítenünk. Így tárul fel a képzelet ablaka, annak a lehetősége, hogy a tudományba bevezessük a tudatot mint minden létezés okát és egy új tudományos paradigma alapját. - írja a kvantumfizikus szerző, aki Frijtjof Capra művének, A fizikai taojának szellemét követi, ám továbbmegy: nem csupán párhuzamokról, hanem tökéletes egyesülésről beszél hihetetlenül közvetlen módon, hétköznapi nyelven, hasznos történetekkel és színes példákkal illusztrálva magyarázatát. Holisztikus szemléletével, egy új tudomány segítségével, az élet legalapvetőbb kérdéseire keresi a választ.

Képzelt ablak (könyv) író Amit Goswami

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Kínai jóslás, számmisztika   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kínai jóslás, számmisztika

Kínai jóslás, számmisztika

A jólét és beteljesülés útja

Richard Webster

"A legtöbb jóslási rendszer esetében az előkészületek és az értelmezés sok időt vesznek igénybe. Nem ismerek még egy olyan technikát, mint a kínai számmisztika: gyorsan és egyszerűen nyújt sokrétű, árnyalt elemzést az emberekről." (Richard Webster) A valaha létezett technikák közül ezzel a módszerrel lehet a leggyorsabban és legkönnyebben személyiségelemzést adni. A Kínai jóslás, számmisztikaból ez tökéletesen elsajátítható, és már a könyv első oldalainak áttanulmányozása után bárki teljes képet alkothat egy másik emberről pusztán a születésnapja alapján. A Kínai jóslás, számmisztika könyv egyedülálló erénye, hogy tartalmaz egy 1900-tól 2000-ig terjedő táblázatot a szoláris és lunáris dátumok közti átváltáshoz.

számmisztika, ill. a numerológia több ezer éves tudomány.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük e kivételes tudományt.

Pythagoras a számmisztikanumerológia területéről olyan Atlantisz-ról eredeztetett tökéletes rendszert hagyott ránk, melynek segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy  karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk, mi magunk miért így működünk, miért így viselkedünk, hogyan tudunk harmonikusan beleilleszkedni saját életünkbe, környezetünkbe.

Ezekben a kérdésekben segítenek a számmisztikanumerológia könyvek. 

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyek ismeretében a jövője nagymértékben megismerhető.

Az Atlantisz mágikus négyzete című számmisztika könyv , illetve numerológia könyv többek között választ ad arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek-ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak és a számmisztika könyvek ill. a numerológia könyvek sorában fejtik ki nézeteiket.

A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztikanumerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek iránymutatásainak segítségével, a  mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek célja az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét és megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztikanumerológia - tól kezdve megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológiai ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot majd így eljutunk egészen a modern számmisztikáig, amely már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit nyújtja.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

Kínai jóslás, számmisztika (könyv) Richard Webster

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Kínai légzésterápia QI Gong   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kínai légzésterápia QI Gong

Kínai légzésterápia QI Gong

antikvár példány, fűzött jegyzet

Dr. Pálos István

A kínai légzésterápia  Qi gong - napjainkban egyre népszerűbb világszerte. A most megjelent munka eredeti kínai szövegek magyarra fordításával "tiszta forrásból"  ismertet meg a gyógyító célú légzésgyakorlatok alapelveivel, a gyakorlatok végzésének feltételeivel és orvosi magyarázatával. Ezek a gyakorlatok részben "belső" fenntartó és erősítő jellegűek, részben "külső" egészségvédő célú erősítő előírások. A könyv a legelső európai nyelvenl megjelent mű e tárgykörben. A német kiadás alapján kiegészített magyar nyelvű kéziratot adjuk most közre, melynek rendkívül értékes részei az eredeti források (pl. a híres Shao-lin iskola gyakorlatai) hű, magyar nyelvű bemutatása. Dr. Pálos István professzor munkáját az angol Parkinson orvosprofesszor előszavában úgy méltatja, hogy mentes az ál-kínai "nem hagyományos" munkák azon jellegzetességeitől, melyek "negyedkézből származó" adatai állandó félreértések forrásai.

Kínai légzésterápia QI Gong (könyv) író Dr. Pálos István

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
-20%
Kis doktor   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kis doktor

Kis doktor

Hasznos tanácsok a híres svájci népi gyógyászatból

jó állapotú, antikvár

A. Vogel

Hasznos és változatos A. Vogel: Kis Doktor tanácsok gyűjteménye a svájci háziorvoslás köréből, gyakorlati homeopátia

"Falun nevelkedtem, így nagyon korán közeli kapcsolatba kerültem az állatokkal és a növényekkel. Apám és nagyanyám jól ismerték a gyógyfüveket és én már gyermekként tudtam Közép-Európa összes gyógynövényének a nevét. Nagyon gyorsan megtanultam a népi orvoslás szabályait. Az iskolai ismeretanyag jó alap volt számomra: ennek ellenére a természet maradt kedvenc egyetemem. A tudásszomj már ifjúkoromban külföldre vitt, ám lépteim egyfolytában a természethez közelálló népekhez vezettek, hogy megfigyelhessem, mennyire függ. "

Kis doktor (könyv) író A. Vogel

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 2 800 Ft
Kezdete: 2017.11.28
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Kollektív beavatás   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kollektív beavatás

Kollektív beavatás

2003-as kiadás, első oldalon Bakos Attila dedikációjával

Gregg Braden

Túllépve valláson, tudományon s misztikus hagyományokon, a Világkorszakváltás t, a Földön bekövetkező drámai átalakulások tükröződéseként, álmaink mintái, immunrendszerünk, emberi kapcsolataink és időérzékelésünk változásában tapasztaljuk meg. A Mer-Ka-Ba-Tudatosság elsajátításával, az Élet Virága szimbólumának megértésével, olyan tartományokra is kiterjeszthetjük az emberi tapasztalás határait, ami azelőtt teljesen ismeretlennek számított. Az emberi történelem kulcsfontosságú pillanatainak idején tanítás, Kollektív Beavatás adatik, hogy fölébressze szunnyadó lelki-szellemi képességeinket. Az új korszak embere megérti az idők szavát, ért a napjainkban sokszorozódó jelenségekből, eseményekből.

Kollektív beavatás (könyv) író Gregg Braden

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 200 Ft
Nincs raktáron
Kulcsszavak a Tarot kártyához   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kulcsszavak a Tarot kártyához

Kulcsszavak a Tarot kártyához, könyv rövid tartalma

Hajo Banzhaf

Ezek a kulcsszavak a legfontosabb kérdésirányokat értelmezik, mint például a hivatás, kapcsolatok, vagy önismeret. Hajo Banzhaf a Kulcsszavak a Tarot kártyához című könyv ben nemcsak 21 különböző kártyavetési módot oszt meg az olvasóval, hanem el is vezeti a legmegfelelőbb lerakási rendszerig.

Kulcsszavak a Tarot kártyához könyv szerzője: Hajo Banzhaf

 
2 400 Ft
Nincs raktáron
Légzéskontroll   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Légzéskontroll

Légzéskontroll

antikvár példány, 2000. évi kiadás, borító kissé megfakult

Komin Vladimir

Minden embernek szabad választása van. Te mit választasz? Ha egészséget, akkor olvasd el ezt a könyvet. Segítségével különböző légzéstechnikákat sajátíthatsz el, melyekkel az ember energiaszintje emelhető. Segít megszabadítani különböző betegségektől és a pszichikai állapot javulását is eredményezi. Ezen kívül olvashatunk táplálkozási, mozgási tanácsokat és a spirituális fejlődésre is útmutatást kapunk.

Légzéskontroll (könyv) író Komin Vladimir

 
2 600 Ft
Nincs raktáron
Lélegzünk és létezünk   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]

Lélegzünk és létezünk

jóga a mindennapokban

Kártyikné Benke Etka

Hetven éves korom ellenére még mindig úgy érzem, hogy évről évre növekszik az erőm, a hajlékonyságom. Hogy meddig megy így, nem tudom még, de talán sokaknak példa lehet, hogy még nem késő... 25 éven át nem élhettem úgy hogy legalább egy kicsit valahol ne fájt volna valamelyik testrészem. Ha le tudtam jönni a fekhelyemről, akkor már egészségesnek tartottam magam. Három időszakban is annyira súlyos volt a fájdalom, hogy nem voltam képes megfordulni a másik oldalamra. Sokszor nem bírtam önállóan megmosni a nyakam vagy megfésülködni. Volt, amikor arra gondoltam, hogy... Ötvenöt éves koromig, a családban, a társadalomban is vissza-visszatérő szenvedéseim miatt - csak csökkent értékű munkaerő voltam, aki mindig segítségre szorult. Csak rövid időt tölthettem egy-egy munkahelyen, mindig az egészségi állapotomtól függően. Állandóan az orvosi rendelőket jártam, most már több, mint tíz év óta az orvos barátaim járnak hozzám, hogy gyógyuljanak."

Lélegzünk és létezünk (könyv) író Kártyikné Benke Etka

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
 

Sorrend: