Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

ANTIKVÁR KÖNYVEK


Sorrend:

A siker titka - Pozitív Lelki Beállítottság

A siker titka - Pozitív Lelki Beállítottság

több oldalon ceruzás aláhúzással

Napoleon Hill - W. Clement Stone

A könyv 1960-ban jelent meg, és azonnal óriási sikert aratott. Azóta többször is kiadták, és ma már az önfejlesztő irodalom klasszikus műveként tartják számon. Nem véletlenül. ÉletbőI vett példákkal illusztrálva bemutatja azokat az elveket és módszereket, amelyek alkalmazása milliókat segített, hogy kudarcaikat sikerré változtassák. Ezek az elvek nem elvont elmélkedés eredményei. A szerzők személyes tapasztalatain túl tükrözik annak a több mint 500 kiemelkedő amerikainak a sikerfilozófiáját, akikkel Napoleon Hill, e könyv egyik szerzője még fiatal újságíróként interjút készített, felemelkedésük titkát kutatva. 

Ebben a könyvben készen kapjuk az elveket. De nemcsak az elveket, hanem azokat a módszereket és technikákat is, ahogyan ezeket alkalmaznunk kell. Sőt, ahogyan ezek alkalmazása második természetünkké válik. Vagyis, ahogyan szert tehetünk a siker szokására. A sikerhez vezető út senki előtt sincs zárva, akiben van elszántság, hogy változzék, nyitottság, hogy mások tapasztalataiból tanuljon és állhatatosság, hogy gyakorlással elsajátítsa a sikeres cselekvés technikáját. Ez a könyv nélkülözhetetlen útitárs ebben.

A siker titka - Pozitív Lelki Beállítottság (könyv) írók Napoleon Hill - W. Clement Stone

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
A sors mint esély   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A sors mint esély

A sors mint esély

Eredendő tudás a teljességről, ezoterikus pszichológia

Thorwald Dethlefsen

Azoknak szól Thorwald Dethlefsen A sors mint esély könyve, akik az emberiség legősibb kérdésére keresik a választ: mi az élet, az emberi sors értelme? A modern természettudomány és pszichológia válasz-kísérletei egyaránt kudarcot vallottak. A szerző, Thorwald Dethlefsen az ezoterikus pszichológia megalapozója, az okkultizmus, a régi titkos tanok (asztrológia, homeopátia, reinkarnáció) világába vezeti olvasóit, lehetővé téve számukra, hogy az ősi technikák segítségével megismerhessék és megérthessék életüket, betegségüket, halálukat, hogy felelősséget vállalhassanak sorsukért. A sors ugyanis nem véletlenek sorozata, nem csapás, ami ellen küzdenünk kell. A sors: esély. Esély az emberi teljesség és tökéletesség megvalósítására. Ezért sorsunkat meg kell tanulnunk megismerni és megérteni. Az eredendő tudás útját kell járnunk, hogy megtaláljuk az eredendő kérdésre a választ: mi az élet, mi a sors értelme? Thorwald Dethlefsen erre az útra vezeti olvasóit világhírű könyvében. 

A sors mint esély (könyv) író Thorwald Dethlefsen

 
2 900 Ft
Nincs raktáron
A Szaturnusz és a sors hatalma   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A Szaturnusz és a sors hatalma

A Szaturnusz és a sors hatalma

Peter Orban

Hogyan teszi a Szaturnusz életünket sorsszerűvé? Milyen formában találkozhatunk vele, és hogyan érthetjük meg jobban a működését? Milyen következtetéseket vonhatunk le abból, hogy a Szaturnusz hol áll a horoszkópunkban? Peter Orban legújabb asztrológiai könyvében beszámol arról, hogy gyakorló asztrológusi és pszichoterapeuta munkája során milyennek ismerte meg a Szaturnuszt, a legfontosabb életterületek őrzőjét, a sors, a törvény, a rend, a felelősség, a hivatás urát. A könyv a Szaturnusz általános működését és a horoszkópban elfoglalt helye szerinti jelentését a következő témakörökben tárgyalja: Szaturnusz az egyes állatövi jegyekben; Szaturnusz az egyes horoszkópházakban; Mit jelent, ha az ascendens a Bakba esik?; Mit hoznak a Szaturnusz tranzitjai?

A Szaturnusz és a sors hatalma (könyv) író Peter Orban

 
4 200 Ft
Nincs raktáron
A szerelem kézvonalai   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A szerelem kézvonalai

A szerelem kézvonalai

Nathaniel Altman

Mutasd meg a kezed és megmondom, ki vagy. A szemek a legalaposabb vizsgálódás ellenére is becsaphatnak, a kezek viszont soha. A kéz őszintén beszél lelki életünkről, érzésvilágunkról, érzékiségünkről. Egy gyakorlott pillantás partnerünk kezére, és a vonalak beszélni kezdenek. Mehtudhatjuk, milyen a vérmérséklete és a fantáziavilága, vajon tud-e gyöngéden szeretni és nagylelkű lenni. Napvilágra kerülnek a „félénk őzikék” rejtett képességei éppúgy, mint a „báránybőrbe bújt farkasok” titkolt lelki problémái. Meggyőződhetünk arról, hogy az érdes külső is takarhat nemes, mélyen érző szívet. 
Ez a könyv tanulságos, szórakoztató és egyben hasznos szerelmi mutató lehet mindenki számára.

A szerelem kézvonalai (könyv) író Nathaniel Altman

 
1 200 Ft
Nincs raktáron
A tao hálószobatitkai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A tao hálószobatitkai

A tao hálószobatitka

Chian Zettnersan Mester

A tao a nemiséget minden létezés ősforrásának tekinti. Annak az erőnek, amely mindent létrehoz. Neki köszönhetjük érzéseinket a végtelen örömtől a legnagyobb fájdalomig. A szexuális energia mindenütt jelen van, s e határtalan erőt felhasználhatjuk életünk jobbá tételére és meghosszabbítására. A tao kínai művészete túllép a faj és a kultúra minden határán, mert a szerelem mélységes bölcsessége azonos a természet egyetemes és örök lényegével. A könyv gyakorlatai segítenek megőrizni egészségünket, jó közérzetünket, és mindkét nemnek ajánlottak.

A tao hálószobatitkai (könyv) író Chian Zettnersan Mester

 
4 000 Ft
Nincs raktáron
A teremtő képzelet csodái   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A teremtő képzelet csodái

A teremtő képzelet csodái

jó állapotú antikvár

A tudatosság, mint a beteljesülés útja

Kurt Tepperwein

A híres terapeuta arra szólítja fel olvasóit, hogy az élet útjaként értelmezzék a tudatot, melyen mindig járni kell. Könyvében felfedi az intelligencia, a gazdagság és az egészség titkát.

Az életművészet tanulható. A figyelem, az emlékezés és a lét határozzák meg ennek a tanulási folyamatnak a lépcsőfokait, mely képessé tesz minket arra, hogy túllépjünk az értelmen, és belépjünk a tudat határtalanságába. A híres terapeuta Kurt Tepperwein arra szólítja fel olvasóit, hogy az élet útjaként értelmezzék a tudatot, melyem mindig járni kell. Könyvében felfedi az intelligencia, a gazdagság és az egészség titkát. Meditációs gyakorlatokat mutat be, és felvonultatja az érzékelés edzésének módszereit, melyek fokozzák az átélés áramát, így az ember végül túlnő önmagán, és belemerül a mindent átfogó kozmikus energiamezőbe.

A teremtő képzelet csodái (könyv) író Kurt Tepperwein

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
A természetes gyógymódok kézikönyve

A természetes gyógymódok kézikönyve

Béky László

A természetes gyógymódok kézikönyve című könyv anyagát a szerzõ kézikönyvnek szánta, s leginkább azok forgathatják haszonnal, akik az öngyógyítás módszerével szeretnének megismerkedni. Béky László intelmei nemcsak a gyógyításra vonatkoznak, hanem kiemelkedõ szerepet kapnak egészségmegõrzõ, illetve betegségmegelõzõ életmódtanácsai is. A bioenergetikától az öregségen, az izületi bántalmakon, a szexuális zavarokon keresztül a különbözõ diétákig mindent megtalálhatunk ebben az átfogó, közérthetõ, nélkülözhetetlen könyvben.Béky László

A természetes gyógymódok kézikönyve (könyv) Béky László

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
A test a lélek színpada   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A test a lélek színpada

A test a lélek színpada

antikvár , utolsó oldal kicsit szakadt.

Gonda István-Illés Csilla

 A test a lélek színpada az életünkről szól

Abban erősít meg bennünket, vállaljuk fel sorsunkat minden nehézségével együtt. Azt hiába várjuk, hogy gondjaink varázsütésre tovatűnjenek, ám hogy miként viszonyulunk hozzájuk, az rajtunk múlik. A világon csak egy dolgot érdemes megváltoztatnunk - a látásmódunkat. A test a lélek színpada című könyvben feltárt gondolatok akkor nem tarthatnak számot az Ön érdeklődésére, ha Önnek még soha nem volt kisebbrendűségi érzése, ha párkapcsolata boldog és harmonikus, ha érti, hogy miért lesz köze újra és újra olyan emberekhez, akiktől még a hideg is kirázza, ha nem fél a ráktól, az AIDS-től vagy más betegségektől, ha gyermeke pont olyan, amilyennek Ön megálmodta, s Ön példás szülő, ha nőies varázsa, illetve férfias kisugárzása nem marad hatás nélkül környezetére, vagy ha nem érdeklik életének valódi - ám láthatatlan - mozgatórugói..

„Ezt a A test a lélek színpada című könyvet azért ajánlom a kozmoszba kitekintő olvasóknak, mert emlékezni kezdhetnek általa létük gyökereire. Őseink tudták, hogy részei a természetnek és a világmindenségnek. Embervoltunk valamennyi mozzanata is jelbeszéd, szimbolikus, személyre szóló üzenet, amit meg kell fejteni”- írja Szepes Mária a könyv előszavában.

A test a lélek színpada című könyv szerzői: Gonda István-Illés Csilla

 

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
A tizenkettedik bolygó   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A tizenkettedik bolygó

A tizenkettedik bolygó

Zecharia Sitchin

Erich von Dänikent évek óta foglalkoztatja az idegen lények földi látogatása. Zecharia Sitchin is Däniken nyomában jár az itt elénk tárt bizonyítékaival. Az ókori keleti birodalmak írásaiban is fennmaradt hagyományaiban minduntalan előkerül az a megállapítás, hogy Földünkre a teremtés kezdetén egy távoli bolygóról „istenek” – mai fogalmaink szerint űrhajósok – érkeztek. Az ide érkezett lényeket a héber Biblia nefilimeknek nevezi. 
Ma már nem is tűnik olyan fantasztikusnak, hogy a nefilimek a tizenkettedik bolygóról származnak, hiszen 1930 előtt – amíg fel nem fedezték – a Plutó is csak a „kísértet” szerepét tölthette be. A tizenkettedik bolygó létezése egyben magyarázatot is ad a Plútó égi pályájának „szabálytalanságára”. A tizenkettedik sorszám pedig abból adódik, hogy anefilimek a kilenc bolygón kívül a Napot és a Holdat is beszámították. 
Könyvünk ezt az eseményt dolgozza fel a legapróbb részletekig, megfejtve általa a legfőbb rejtélyt, Teremtőnk – teremtőink – titkát, minden vallás közös gyökerét, és most már várhatjuk isteneink visszatérését minden 3600. évben, a Tizenkettedik Bolygó földközeli periódusában. 
Hacsak azóta is nincsenek itt folyamatosan…

A tizenkettedik bolygó (könyv) író Zecharia Sitchin

 
4 900 Ft
Nincs raktáron
A Tridósha tudománya   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A Tridósha tudománya

A Tridósha tudománya

a homeopatikus ayurvéda

Szadovszky Márton István

A Tridósha tudománya (könyv) író Szadovszky Márton István

 
3 000 Ft
Nincs raktáron
A valódi asztrológia alkalmazása   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A valódi asztrológia alkalmazása

A valódi asztrológia alkalmazása 

John Frawley

 

A szerző John Frawley második könyve mélységekbe menően tárgyalja "A valódi asztrológia" címen korábban megjelent mű tételeit.

Az író John Frawley a régi módszerek modern követe, ezúttal a gyakorlati alkalmazás világába kalauzolja el az olvasót, miközben rávilágít a mesterség filozófiai hátterének alapgondolataira is. Külön figyelmet érdemel a Temperamentum meghatározásával foglalkozó fejezet, valamint a házakról szóló sorozat. Az első könyv szelleméhez híven az író itt is bizonyítja különleges adottságára bonyolultnak tűnő összefüggések közérthető és világos bemutatására. Mindezt sziporkázó szellemességgel és ragyogó stílussal jegyzi, ettől a könyv nemcsak tanulságos, de szórakoztató is.

A valódi asztrológia alkalmazása (könyv) John Frawley

 

 
4 900 Ft
Nincs raktáron
A világlélek óceánja   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A világlélek óceánja

A világlélek óceánja

antikvár példány, magán ajánlással, borító hajlott

Szvámi Krijánanda

Szvámí Krijánanda Paramhansza Jógánanda tanítványa volt, vele élt a mester utolsó pár évében, s az ő kérésére jegyezte le szavait, tanítványaival és az érdeklődőkkel folytatott beszélgetéseit. A szövegek kristálytiszta, egyszerű okfejtések, magyarázatok, példabeszédek, a feltett kérdésekre adott válaszok. Jógánanda küldetését a következőkben jelölte meg: "Fel kell hívnom a figyelmet az önvalóra ébredés szükségességére. Ennek eszközei a meditáció és más igazságkereső lelkek támogatása. Arra hívattam, hogy eredeti formájukban adjam vissza Krisnának a jóga tudományáról szóló tanításait és az őskeresztény tanokat, Jézus gondolatait."

A világlélek óceánja (könyv) író Szvámí Krijánanda

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Akasha krónika - Wictor Charon   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Akasha krónika - Wictor Charon

Akasha krónika - Wictor Charon

"Ha évezredek távolából szemléljük az emberi szellem fejlődéstörténetét, úgy látjuk, hogy a kultúra történetének nagyjai valami különös képességgel rendelkeztek, ami egy tekintetben élesen megkülönbözteti őket kortársaiktól. A nagy bölcsek, vallásalapítók, misztikusok, adeptusok és mesterek mintha egyetlen összefüggő láncot alkotnának. A mód, ahogyan az egészen nagyok a világot és az emberiséget szemlélték, meglepő módon egyező a legtávolabbi földrajzi koordináták szülötteinél. Az egyiptomi Thot taníthatott volna Indiában, Lao-Tse Görögországban, Akhenaton a legtisztább kereszténység előhírnöke, Buddha praktikus morálja csak kevéssé különbözik a későbbi katolikus rendek erkölcsi szabályzatától. De más tekintetben, tanaik felépítésében is sok hasonlóság van a nagyok elgondolásai között. Egy szempontból viszont nemcsak hasonlóságról, hanem teljes azonosságról beszélhetünk. Ez a kozmikus-univerzális koncepció, mely az emberi történéseket eredetükre, az abszolút jelenre vezeti vissza. Ennek a módszernek követésében csodálatra méltó biztonságot árulnak el..."

Akasha krónika - Wictor Charon (könyv)

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Akupunktúra és moxibusztió   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Akupunktúra és moxibusztió

Akupunktúra és moxibusztió

Gyógymód vagy mágia?

Dr. Józsa László

˝Negyedéves orvostanhallgató voltam, amikor a nem kötelező tárgyként hallgatott orvostörténelem órán először hallottam a tűszúrásos gyógymód ról, a kínaiak híres-hírhedt akupunktúrájáról. Az előadó professzor két-három mondattal elintézte az ismertetést... Be kell valljam, nekem is tetszett az eljárás. Nem értettem, hogy az akkor is súlyos gondokkal küszködő gyógyászatunk miért nem használja az akupunktúrát, ha az valóban olyan jó hatású? [...] Az akupunktúra sokkal több és szélesebb körű, óriási irodalommal bíró eljárás, mint amennyit nálunk az emberek hisznek. [...] Számtalan kétely, kérdőjel, megmagyarázatlanság veszi körül az akupunktúrát és a belőle kinőtt eljárásokat. Szeretném hinni, hogy ezek ismertetése segíti az olvasót az akupunktúra megítélésében.˝

Akupunktúra és moxibusztió (könyv) író Dr. Józsa László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
Alkotó álom   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Alkotó álom

Alkotó álom

jó állapotú antikvár példány

Hogyan használjuk álmainkat a mindennapi életben / Álomkontroll

Kaleb Utecht · Paul Tholey

Az Alkotó álom  könyv áttekinti a tudatos álom jellegzetességeit és lehetőségeit, valami gyakorlati útmutatást nyújt a tudatos álmodás elsajátításához. A tudatos álmodás hozzájárul ahhoz, hogy mindenkori tudatállapotunkról tiszta képet nyerjünk; hogy problémáinkkal, konfliktusainkkal, belső és külső személyes szituációinkkal mindenkor tisztában legyünk. Ez a valóság és őszinteség elviselésének bátorságához vezet.

Alkotó álom (könyv) írók Kaleb Utecht · Paul Tholey

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 200 Ft
Nincs raktáron
Álomjóga és a természetes fény gyakorlata

Álomjóga és a természetes fény gyakorlata

Csögyal Namkhai Norbu

Az Álomjóga és a természetes fény gyakorlata könyvben Norbu Rinpocse az alvás és álmodás alatti tisztánlátás kifejlesztéséhez ad gyakorlati tanácsokat és útmutatásokat, mellyel messze túlmutat a nyugaton egyre népszerűbbé váló éber álmodás gyakorlatain. Teszi ezt azzal, hogy olyan álom állapotokat irányító módszereket mutat, melyek a dzogcsennek nevezett – jelen tudatosságot kifejlesztő – átfogó rendszer részeit képezik.

Álomjóga és a természetes fény gyakorlata (könyv) író Csögyal Namkhai Norbu

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 490 Ft
Nincs raktáron
Ami fent úgy lent 2.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Ami fent úgy lent 2.

Ami fent úgy lent 2.

A horoszkóp

Alan Oken

Ami fent úgy lent 2. (könyv) író Alan Oken

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
Analitikus pszichológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Analitikus pszichológia

Analitikus pszichológia

keménytáblás, jó állapotú, antikvár 1995-ös példány, utolsó oldal enyhén hullámos

Carl Gustav Jung

1935-ben ​a hatvanas éveiben járó Jung professzor öt előadásból álló kurzust tartott a londoni Tavistock Klinikán a legkülönbözőbb iskolákból érkezett pszichiátereknek és pszichoterapeutáknak. Az előadásoknak és az azokat követő vitáknak anyagát adja közre ez a könyv.

Analitikus pszichológia (könyv) író Carl Gustav Jung

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Angyali energiák   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Angyali energiák

Angyali energiák

Migene González-Wippler

Az Angyali energiák című kötet megvilágítja a mennyország azon lakóinak legendáját, akik úgy döntöttek, szerepet vállalnak a halandók életében. Elmondja nagyszerű és igaz történetüket, egyúttal vezérfonalként szolgál az égi úton kapott képességekhez. Nem akar kinyilatkoztatni és nem elfogult, több oldalról, alaposan vizsgálja meg az angyalokkal kapcsolatos kérdéseket. Kiemelt figyelmet szentel a kabbalának, mivel az abban leírt ezoterikus tanok a fenséges angyali isme rendkívül gazdag forrását kínálják. Tudományos alapokon nyugszik, mégis rendkívül élvezetes olvasmány. Visszahozza életünkbe azt az angyali tudást, erőt és mágiát, amelyet az ókoriak oly jól ismertek. Az angyalok különleges mágiája alapvető fontossággal bír az emberi történelemben. Üzeneteik alapján a szerző betekintést enged az új évezred küszöbén bekövetkező eseményekbe, és szól azokról a lépésekről is, amelyeket azért tehetünk, hogy megóvjuk bolygónkat a kataklizmáktól. A világ országaiban végzett statisztikai vizsgálat kimutatta, hogy a Föld népességének több mint 80 százaléka hisz az angyalokban, és az emberek többsége már szerzett természetfeletti jellegű tapasztalatokat velük kapcsolatban. Ez az adat arra utal, hogy az angyalok létezése sokmillió ember számára valóság. Egy napon talán a többiek is felfedezik, hogy az angyal nem egy tőlünk különálló entitás, hanem lelkünk legbensőbb mélyének valós része.

Angyali energiák (könyv) író Migene González-Wippler

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Angyalterápia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Angyalterápia

Angyalterápia

antikvár példány, 

Angyali segítség a mindennapokban

Denise Whichello Brown

Az angyalok időtlen idők óta velünk vannak. A világ legtöbb vallása tartalmaz a spirituális lények látogatásáról szóló írásokat, eljövetelük változást jelent személyes életünkben, vagy akár az egész emberiségre vonatkozóan. Az angyalok jelenlétét mindig nagy szeretettel és jósággal jellemzik, az angyalok ban való hit évszázadokon át természetes dolog volt.

Mostanában újra felfedezzük az angyalok at. Az emberek egyre inkább ráhangolódnak spirituális énjükre, és keresik az önfejlesztéshez vezető utat. Ha megnyitjuk elménket, ihletet kaphatunk az angyalok tól életünk minden területén. Bölcsességük segítségével leküzdhetjük életünk nehézségeit, több szeretetet adhatunk, és megtalálhatjuk belső békénket.

Angyalterápia (könyv) író Denise Whichello Brown

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Nincs raktáron

Aromaterápia a számmisztika tükrében

Csíky Ildikó

A világon elsőként mutatja be párhuzamosan az aromaterápiát és a számmisztikát, lehetővé téve az olvasó számára a két terület közötti mélyebb összefüggések önálló felismerését.
Kiadói papírbortóban, jó állapotban.

Aromaterápia a számmisztika tükrében (könyv) író Csíky Ildikó

 
2 600 Ft
Nincs raktáron
Asztrológia haladóknak   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Asztrológia haladóknak

Asztrológia haladóknak

A progressziók átfogó elemzése

Celeste Teal

E könyv célja az olvasó kezébe adni néhány átfogó és jól használható módszert ahhoz, hogy a születési horoszkóp alapján a jövőben történő eseményeket megjósolhassuk. Az értelmezés számos pontját illusztrálja, az asztrológiával komolyabban foglalkozók örömére.

Bevezetés 9
Másodlagos progressziók 19
Előrejelző technikák és progressziós horoszkóp értelmezése 21
Fedezzük fel a progressziós horoszkóp finomabb pontjait 35
Szerelem és házasság a progressziós horoszkópokban 69
Siker és pénz 101
Egészség és jó közérzet 119
Balesetek és szerencsétlenségek 143
Gyermekek 171
Halál és gyász 187
Egyéb vállalkozások 209
Visszatérések 227
Az éves és havi horoszkópok alapjai 229
Finomítások az éves és havi horoszkópokban 241
Horoszkópszámítások a gyakorlatban 265
Éves Holdhoroszkóp 281
Az égitestek és egyéb Pontok 295
Az égitestek tevékenységei és fényszögei 297
Nap- és Holdfogyatkozások, valamint a Holdcsomópontok 337
Különleges Pontok 319

Asztrológia haladóknak (könyv) író Celeste Teal

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Asztrológia karma átalakulás   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Asztrológia karma átalakulás

Asztrológia karma átalakulás

Stephen Arroyo

Stephen Arroyo új könyve a jungi pszichológia és a keleti filozófia egyesítésének tökéletes példája a humanisztikus asztrológia keretei között. Figyelemre méltó a sokrétű gondolatok egyszerűsége és tisztasága; még a kezdő számára is a megértés gazdagságát nyújtja… és jelentős pszichológiai alapokat kínál az asztrológia megértéséhez. 
(Library Journal)

Nagyon jól és tömören, modem nyelvezettel megírt, nyílt és tiszta asztrológia. Az egyik legjobb modem szakmunka. 
(CAO Times)

Arroyo fantasztikus munkát végzett az Asztrológia, karma és átalakulással. Ez a könyv növelni fogja a tudatosságot az asztrológia terén. Őszintén üdvözlöm könyve tudatosságának mélységét és szellemi meglátásait. 
(Isabel Hickey, A kozmikus tudomány írója)

Minden eddig olvasott asztrológiakönyvnél jobbnak tartom. Rendkívül jelentős anyag, nagyon érthető és gyakorlatias nyelven; ezért diákjaim számára föltétlenül kötelezőnek tekintem e könyvet. 
(Robert S. Kimball – asztrológiakutató és tanár)

Nem kitaláció, vagy mesterséges koholmány, amikor Arroyo a horoszkópról mint a lélek jelenlegi karmikus állapotáról beszél. Semmi erőltetettség. Az asztrológiai elvek magyarázatai harmonikusan áradva következnek egymásból. Valóban nincs egyetlen mondat vagy gondolat sem a könyvben, amely ne lenne őszinte, értelmes és méltó az emberi lét csodájához. E minőség mögött kiváló, alapos asztrológiai tudás rejlik. Nagyszerű könyv, ajándék az asztrológia számára. 
(Lore Wallace – Astrology Now)

Asztrológia karma átalakulás (könyv) író  Stephen Arroyo

 
5 500 Ft
Nincs raktáron
  Asztrológiai elemtan és bevezetés az asztrológiai szintézisbe

Asztrológiai elemtan és bevezetés az asztrológiai szintézisbe

Dubravszky László

"Az emberiséget saját mikrokozmikus világa szempontjából mindenkor érdekelte az, ami a várható Kozmoszban (Makrokozmosz), vagyis a csillagos égbolton végbemegy. Az ősi ember érezte a Makrokozmosz és a Mikrokozmosz összefüggéseit, amit Hermes úgy fejez ki, hogy "amint lent, úgy fent". Ez az érdeklődés fejlesztette ki a csillagászat tudományát."

Asztrológiai elemtan és bevezetés az asztrológiai szintézisbe (könyv) író Dubravszky László

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Asztrológiai képletkorrekció   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Asztrológiai képletkorrekció

Asztrológiai képletkorrekció

1999-es kiadás

1974 óta vagyok kapcsolatban az asztrológiával. 1984-ben ismertem meg tanáromat, Dubravszky Lászlót, akivel átismételtem az egész elemtani és prognosztikai anyagot, és teljesen átvettem a Düsseldorfi Iskola (Astrologische Zentralstelle, Düsseldorf) folyóiratának – ZENIT 1929-38 – mindaddig utolérhetetlen tanításait, mely iskola a legtisztább és legtudományosabb színvonalra emelte az asztrológiát. Ekkor ismerkedtem meg a keresztény okkultizmus kitűnő rendszerével, Rudolf Steiner Antropozófiájával is.
Nagy súlyt fektettem a primer direkciós módszer alapján történő születési korrekciós eljárás elsajátítására, mert csak pontos születési időre felállított radix-horoszkópok képezhetik a helyes kifejtés és prognózisok alapját. Célom minden képességemmel elősegíteni egy alaposan képzett, új magyar asztrológus-generáció kialakítását.” (Bikkes László)

Asztrológiai képletkorrekció (könyv) író Bikkes László

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Ayurvéda   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Ayurvéda

Ayurvéda

Az öngyógyítás tudománya

antikvár példány 

Dr. Vasant Lad

Első ízben jelenik meg magyar nyelven olyan könyv, mely világosan bemutatja a világ legősibb gyógyító rendszerét, valamennyi gyógyító mesterség szülőanyját: az Ayurvédát. A gazdagon illusztrált, több mint ötven ábrát, diagramot, táblázatot, fotót, s grafikát tartalmazó szövegből a történet és filozófia bemutatása után az alábbiakat tudhatjuk meg: 
Miként alakulnak ki a különböző betegségfolyamatok s hogyan ismerhetjük fel ezek korai jeleit. Mik hozzák létre a testben a mérgeket. Érzelmi tényezők hogyan hozhatnak létre mérgeket. Miként táplálkozzunk alkatunknak megfelelően helyesen. Hogyan vizsgáljuk és kezeljük magunkat. Hogyan válhat a konyhánk házi gyógyszertárrá. Mikor, s hogyan tartsunk diétát. Mik a számunkra előnyös yóga pozitúrák. Hogyan ellensúlyozzuk a testet, az elmét, és a tudatot érő káros hatásokat. Mi szükséges a testi-lelki megfiatalító program elkezdéséhez. Hogyan győzhetjük le az öregedést és hosszabbíthatjuk meg az életet, s végül tanácsot adva, miként nézhetünk szembe békésen a halállal. 
És még sok-sok más hasznos, gyakorlati útmutatást tartalmaz e könyv, melyek mind hozzásegítenek bennünket egy kreatív, egészséges és kiegyensúlyozott életvitel kialakításához, s közelebb visznek minket áhított célunkhoz, a hosszú élet, a megfiatalodás és az önmegvalósítás eléréséhez.

Ayurvéda (könyv) író Dr. Vasant Lad

 
3 200 Ft
Nincs raktáron
Az áldozat mágiája   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az áldozat mágiája

Az áldozat mágiája

Szakrális beavatás

Szepes Mária

E kötetben az áldozat jelentőségét helyezzük különleges fénybe. E mágikus kulcs nélkül egyetlen lépést sem tehetünk előre bármilyen elérendő cél felé. A karma körforgásából való kiemelkedés mentőkötele az önkéntesen hozott, tudatos áldozat. Az áldozat tesz Mágussá bennünket. Sorsát pedig csak a Mágus váaltoztathatja meg.

Az áldozat mágiája (könyv) író Szepes Mária

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Az alvó próféta   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az alvó próféta

Az alvó próféta

Edgar Cayce igazlátásai, gyógyításai. Az érzékelésen kívüli észlelés

Jess Stearn

Edgar Cayce úgy tekintett minden egyes emberi lényt, mint egy-egy földi energiaegységet, az általunk Istennek nevezett Egyetemes Erő egy-egy teremtményét, egy-egy entitást, aki különbözik a földkerekség összes többi emberi lényétől, és ehhez méltó bánásmódot is érdemel. Igazlátásai felölelték a reinkarnáció elméletét, vagyis az élet folyamatosságát a teremtéstől fogva a jelen pillanatig. Az igazlátások sokszor még olyankor is rávilágítottak az egyén életének alapvető céljára, amikor Edgar Cayce csupán valamilyen diétát javasolt a test jobb egészségi állapotának helyreállítására. Újra meg újra arra az alapelvre emlékeztetett ugyanis, mely szerint Isten valójában a mi Forrásunk…

Az alvó próféta (könyv) író Jess Stearn

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Az asztrológiai házak   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az asztrológiai házak

Az asztrológiai házak

Dane Rudhyar

A szerző asztrológiai munkái közül ez az egyik legérthetőbb és leggyakorlatiasabb, ezért különösen ajánlható a kezdő és középhaladó tanulóknak, különösen ha a 12 asztrológiai ház mélyebb jelentését szeretnék megérteni. A könyv útmutatást ad arra, miként értelmezzük az egyes bolyókat egy adott asztrológiai házban; megvilágítja az Aszcendens-Deszcendens tengely jelentését az állatövi jegypárokban, melyek ugyan egy horoszkóp kulcsfontosságú elemei, de más könyvek csak ritkán térnek ki rájuk; az asztrológiai házakat az egyéni tapasztalás befejezett ciklusaiként értelmezi.

Az asztrológiai házak (könyv) író Dane Rudhyar

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Az átlényegülés kapujában 1-2.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az átlényegülés kapujában 1-2.

Az átlényegülés kapujában 1-2.

Plejádok- és Szíriuszbeli Mesterek tanításai a Felemelkedés folyamatáról, és a Plejádok csillagainak kozmikus történelméről

Czeizel Beatrix · Greskó Anikó

Az átlényegülés kapujában 1-2.(könyv) író Czeizel Beatrix · Greskó Anikó

 
9 900 Ft
Nincs raktáron
-13%
Az ég nyílt titkai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az ég nyílt titkai

Az ég nyílt titkai

antikvár pl. középen néhány oldal kijár

Bevezetés az asztrológiába

Balogh Endre

Az ég nyílt titkai (könyv) író Balogh Endre

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 3 900 Ft
Kezdete: 2020.01.09
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Az égi mester válaszol   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az égi mester válaszol

Az égi mester válaszol

Molnár Edit

A szerző Molnár Edit műveiben elsősorban a lét nagy kérdéseit feszegeti, ezen belül az ember boldogulásának, spirituális fejlődésének titkait kutatja. Ebben a könyvében médiumüzeneteken keresztül olvashatunk ördögűzésről, médiumképzésről, ufókról és angyalokról, az Ember-Isten születéséről.

Az égi mester válaszol (könyv) író Molnár Edit

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Az élet célja   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az élet célja

Az élet célja

Az IC-MC tengely és az élet értelme a horoszkópban

Brigitte Hamann

Brigitte Hamann, az ismert asztrológus kutatásai során arra az úttörő felfedezésre jutott, hogy az élet célja voltaképpen az ellentétek kiegyenlítése, ezért a két pólus, az IC és az MC középpontjában található meg. Az IC teremtő potenciánkról tanúskodik, az MC mutatja meg azokat a kiegészítő tulajdonságokat, viselkedésmódokat és témaköröket, amelyek segítségével a lehető legjobban használhatjuk fel teremtő képességeinket. A kötetből azt is megtudjuk, hol található az a menekülési pont, amely megmutatja, milyen stratégiákat próbálunk alkalmazni, hogy kikerülhessük életünk témáit.A tizenkét archetípus című nagy sikerű könyv szerzője tollából ezúttal is igen érdekes művet ajánlhatunk az asztrológiát kedvelő olvasók figyelmébe.

Az élet célja (könyv) író Brigitte Hamann

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Az élet mint mestermű   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az élet mint mestermű

Az élet mint mestermű 

néhány oldalon aláhúzással

Kurt Tepperwein

Kurt Tepperwein Németország egyik legsikeresebb írója és életvezetési tanácsadója. Az általa kidolgozott Tepperwein-módszer - ami a szerző előadásain résztvevők életébe boldogságot és sikert hozott - az olvasók legnagyobb örömére most könyv formájában is megjelenik. Ez a módszer nélkülözhetetlen segítséget jelent vezető beosztású üzletemberek, élsportolók és életvezetési tanácsadók munkájához is. Minden eddiginél átfogóbban és részletesebben mutatja be a pozitív életfelfogás lényegét. Segítségével rendkívüli módon felgyorsíthatjuk személyes fejlődésünket, és mesterien "megalkothatjuk" életünket.

Az élet mint mestermű (könyv) író Kurt Tepperwein

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 590 Ft
Nincs raktáron
Az ember két élete   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az ember két élete

Az ember két élete

Wictor Charon

Ébrenlét és álom, tudat és tudattalan, élet és halál – a mindannyiunkat leginkább izgató kérdés, a földi életen túli létezés titkait kutatja e könyvében Wictor Charon. Egyszerű módszereket, technikákat ismertet meg tudatunk eddig feltáratlan régióinak felderítésére, a halál megszelidítésére. 
„A lélek a halálban nem kerül különleges helyre, és a megsemmisülés martaléka sem lesz, hanem olyan világba lép át, ahol azelőtt is mindennapos vendég volt.” – az álmok világába. S ha olyan helyre térünk meg végül, ahol mindennapos vendégként megannyiszor jártunk – egycsapásra oldódik a megsemmisüléstől való örök félelem…

Az ember két élete (könyv) író Wictor Charon

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 200 Ft
Nincs raktáron
Az én utam a bárányfelhők útja   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az én utam a bárányfelhők útja

Az én utam a bárányfelhők útja 

Osho

Mester,miért hívják a te utadat a bárányfelhők útjának?

Röviddel Buddha halála előtt valaki azt kérdezte tőle: „Mi lesz a buddhával, ha elhagyod a testet? A buddha lényege megmarad? Vagy egyszerűen eltűnik a végtelenben?” Ez egy régi, már nagyon sokszor felmerült kérdés. A monda szerint Buddha azt válaszolta: „Mint a bárányfelhő, a buddha eltűnik…” 

Az én utam a bárányfelhők útja, vallja Osho a könyvében

Ma reggel sok bárányfelhő volt az égen... most nincs egy sem. Vajon hová mentek? Hogyan jöttek létre? Hová tűntek el? A bárányfelhő misztikus... megjelenik, majd eltűnik. Mi a bárányfelhő lényege?... Ez az egyik oka annak, hogy utamat a „bárányfelhők útjának” neveztem. De több oka is van, és nem ártana, ha meditálnál ezeken...

 

A bárányfelhőnek nincs gyökere sehol, nem tartozik sehová, vagy akár úgy is mondhatod: a gyökere a semmiben van. Mégis, ott van fenn az égen. A Lét olyan, mint a bárányfelhő: nincs gyökere sehol, nincs oka létezni... nincsenek céljai. Mégis ott van, egyszerűen csak létezik. Létezik, mint rejtély. Nincsenek tervei, nincs semmi célja, csak van; sodródik a végtelenben. Nem kell sehová sem elérnie, nincsenek állomások az útján. Útjának valójában nincs is vége. Nem tudod felizgatni, nem tudsz az útjába állni, mert akárhol is van éppen, pontosan az volt a célja. Megérkezett.

Az én utam a bárányfelhők útja könyv szerzője: Osho

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Az enneagram bölcsessége   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az enneagram bölcsessége

Az enneagram bölcsessége

tökéletes állapotú, antikvár példány

Don Richard Riso - Russ Hudson

Az amerikai szerzőpáros nagy sikerű Személyiségtípusok című könyvének folytatása Az enneagram bölcsessége. E kötet legfőbb mondanivalója, hogy a lelki fejlődés hatékonysága a kilenc személyiségtípus (enneagram) ismeretén alapul: az emberek különbözőek, ami az egyiknek segít, az a másiknak árt. Az enneagram csak akkor segíthet, ha őszinték vagyunk önmagunkkal és az önmegfigyelés és önvizsgálat kalauzaként használjuk. Rendszeréből megérthetjük az egyes személyiségtípusok gyógyító képességeit, adottságait, konkrét fejlődési folyamatait. Megtanulhatjuk megfigyelni és tudatosítani az egyes típusok kellemetlen, káros szokásait és reakcióit, és megérthetjük, hogyan kell értelmezni és felhasználni a motivációkat, a tudattalan gyermekkori üzeneteket, a különböző terápiás stratégiákat folyamatos lelki fejlődésünkhöz.

Az enneagram bölcsessége (könyv) írók Don Richard Riso - Russ Hudson

 

 
5 900 Ft
Nincs raktáron
Az erő benned van!   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az erő benned van!

Az erő benned van!

Lényünk az élet csodája

Feltárul előttünk a bennünk rejlő szépség, szeretet és erő.

Louise L. Hay

Louise L. Hay a bennünk lévő erő megtalálására biztat, mely szeretettel párosítva eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolathoz.

Ki vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Ha választ akarunk kapni ezekre a kérdésekre, befelé kell fordulnunk. Mindannyiunkban van egy belső erő, amely szeretettel eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolatokhoz, a virágzó karrierhez.

Louise L. Hay az Az erő benned van! című könyvében kifelti, hogyelnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a lehetőségben. A szerző Louise L. Hay Éld az életed! című nagysikerű könyve nyomán tovább fűzi az Én szeretetéről vallott gondolatait. Önmagunk megismerésére, elfogadására és szeretetére buzdít, feltárja, hogy mekkora hatalmunk van valójában, és a bennünk lévő erő megtalálására bíztat.

Az erő benned van! című könyv írója: Louise L. Hay
 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Az inga tudománya   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az inga tudománya

Az inga tudománya

tökéletes állapotú, olvasatlan antikvár példány

rendhagyó ingatérképekkel és ingával

Gyakorlati útmutató az inga használatához az önismeret fejlesztésére

D. Jurriaanse

Az inga tudománya című könyv a szerző, D Jurriannse sokéves kutatásainak eredménye. Az ingázás ma még egy kevéssé ismert módszer egészségünk, fizikai állapotunk felmérésére. Megtudhatjuk általa, hogy milyen gyógyteát igyunk, hogy milyen ékkövet kell hordanunk, mik a nekünk való színek, de még azt is, hogy mi akadályozza az életben való érvényesülést. Az ingázás nem vallás, tehát nem elsősorban hinni kell benne. Viszont sok mindent megtudhatunk általa önmagunkról, másokról és a világról, sőt izgalmas önismereti játéknak is felfogható. Aki járatlan az ingázás gyakorlatában, annak is biztos útmutató a harminchét ingatérképet tartalmazó könyv. Az inga helyes használatával megbízható és érvényes következtetésekhez juthatunk. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a kísérleteknél tartsuk be a szerző pontos utasításait. Az inga tudománya az első és legnépszerűbb ingakönyv, amely méltán vált bestsellerré Európa több országában. A gyakorlati tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy az ingázás segít jobban megismerni önmagunkat és ezáltal boldogulásunk lehetőségeit.

Az inga tudománya (könyv) író D. Jurriaanse
 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Az Omega étrend   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az Omega étrend

Az Omega étrend

antikvár példány, néhány oldalon aláhúzással

Judith Wills

Finom, egészséges és segít lefogyni Az Omega-étrend a fogyókúra és a kellemes közérzet forradalmian új megközelítését nyújtja. Egyszerre tanít meg helyesen táplálkozni és a legegyszerűbb és legtermészetesebb módon szabadít meg bennünket felesleges kilóinktól. Judith Wills, a sikeres szerző bemutatja önnek, miként válhat karcsúvá és javíthat közérzetén napi mindössze 12 egységnyi étel elfogyasztásával. Az Omega-étrend biztosítja szervezetünk számára az összes nélkülözhetetlen tápanyagot és a szükséges energiát kalóriaszámolgatás, címkeolvasgatás, méregetés, porciózás nélkül. Az Omega-étrend megmutatja önnek: - miért káros az egészségre nézve az alacsony zsírtartalmú étrend - mely ételek a legmegfelelőbbek a testsúly tartására - miként szabadulhat meg 14 nap alatt 3 kg-tól úgy, hogy később visszahízná - az Omega-étrend mellett szóló harminc egészségügyi érvet - milyen egyszerű az egészséges étrend Az Omega-étrend tápanyagellátás szempontjából a lehető legtökéletesebb étrend. Judith Wills Nagy-Britannia egyik legismertebb fogyókúra- és táplálkozástani szakértője.

Az Omega étrend (könyv) író Judith Wills

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
Az öngyógyítás teljes rendszere   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az öngyógyítás teljes rendszere

Az öngyógyítás teljes rendszere

Belső taoista gyakorlatok

Dr. Stephen T. Csang

Az éltető tao jótékony hatását már hatezer éve ismerik és elismerik. Belső taoista gyakorlatok.
Hitvallásukból - "A test minden részével élni kell" - kiindulva hozták létre a régi taoisták a revitalizáció (új életre keltés) taóját, vagyis a gondolat, a légzés és a mozgás új filozófiáját és módszerét. 
A revitalizáció taója olyan rendszer, amelynek alapja a különböző szellemi és fizikai gyakorlatok összessége. Ezek gyógyhatású gyakorlatok, melyek képesek belső szerveinket energiával ellátni.
Kínai nyelven a revitalizáció taója: Jang Seng Su. Ez a kifejezés a hosszú, és boldog életet jelenti, amit olyan szellemi és testi gyakorlatok révén érhetünk el, amelyek megelőzik a betegséget és meggyógyítanak, visszafordítják az öregedés folyamatát, és serkentik a szervezet valamennyi funkciójának működését. 
Kedves olvasó, kezedben tartod az egészséges, boldog, hosszú élet kapujának a kulcsát! Forgasd, használd egészséggel a könyvet!

Az öngyógyítás teljes rendszere 8könyv) író Dr. Stephen T. Csang

 

 

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Az önvaló bölcsessége ANTIKVÁR   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az önvaló bölcsessége  ANTIKVÁR

Az önvaló bölcsessége

ANTIKVÁR

Paul Brunton

A hazánkban is szépen szaporodó misztikus, spiritiszta, okkult iskolák már magyar szerzőkkel is színre léphetnek, de időnként a külföldi "nagyokat" is megszólaltatják. Paul Brunton (eredetileg újságíró) ma az egyik legdivatosabb internacionális okkult tanító és mester, akinek nézetei sokban egyéniek, lényegileg azonban az "ősi" keleti bölcsességek és vallási (pl. jóga) gyakorlatok modernizációi.Az önvaló bölcsessége könyve nem eszméinek, tanításainak rendszeres összefoglalása (ezt a munkát A Jóga tanítása című művében végezte), hanem bölcsességeinek aforisztikus gyűjteménye. A szerző Paul Brunton mintegy negyven tematikus csoportosítású (A mentalizmus értelme; A világ relativitása; Az univerzum születése; A tudat csodája stb.) fejezetben mondja el misztikus meglátásait és nagyon is gyakorlatias tanácsait. Ezt követően meditációs gyakorlatot, pontosabban meditációs tanácsokat ad (meditáció a Napról, a múltról, a jövőről stb.). - Csak az okkult tanítások iránt határtalan bizalommal lévők olvasmánya.

Az önvaló bölcsessége című könyv "A jóga titkos tanításai" c. előző mű folytatása és befejezése, amely valójában azt célozta, hogy intellektuális utat törjön a nehezen érthető és absztrakt tantételei számára.

Az önvaló bölcsessége könyvvel most teljessé vált és az olvasó előtt van az egész tanítás, amely azt célozza, hogy ezt a korszakot megismertesse a lét alapvető elméletével. Ilyen explicit formában ez az első alkalom, hogy ezt nyugati nyelven leírva találjuk. Ilyen ultramodern formában eddig nem létezett. Azok az olvasók, akik türelmesek voltak az első könyv olvasása után - addig, amíg nem kapták meg a tanításról a teljes impressziót és annak integrált állításait -, ahelyett, hogy panaszkodtak volna, hogy zavarttá váltak, nem tudván, hová, milyen befejezés felé vezetett; akik nem az ellentmondásokat akarták mindenáron megtalálni - ahol valójában nincsenek -, most láthatják, hogy nem fognak elmenni üres kézzel.

Talán jobban megértik most, hogy az előző könyvben miért az előteret kellett tisztázni, a háttérben pedig rejtve hagyni valamennyi erőfeszítésünk igazi célját, az Önvalót. Láthatják most, miért kellett először előkészíteni elméjüket erre az itt részletesen leírt tanításra, és miért kellett őket szellemi szemüveggel felszerelni - hogy a körülöttünk gyakran levő ideológiai ködön is keresztüllássanak - úgy, hogy ne ingadozzanak többé az egymással harcoló és versenyző tanok és hitek között. A mentalizmus szérumának először át kellett járni őket hogy közömbösítse a materializmus mérgező hatását, amely általában nemcsak a legracionalistább gondolkodást fertőzi meg, hanem - ha finomabban is - a vallásos és misztikus gondolkodást is. A mentalizmus az elme és az agy: egy érinthetetlen lényeg és egy tapintható tárgy: egy láthatatlan elv és a látható test közötti különbséget akarja jól megmagyarázni.

Az önvaló bölcsessége (könyv) író Paul Brunton

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 000 Ft
Nincs raktáron
Az őrületen túl   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az őrületen túl

Az őrületen túl

A Hat Bardo élménye

Csögyam Trungpa

1971-ben Csögyam Trungpa Rinpocse három – egymást követő – előadássorozatot tartott a hat létbirodalom, a bardo élményei és A Tibeti Halottaskönyv témakörében. Az első előadás helyszíne Colorado, míg a másik kettőé Vermont volt. Akkoriban sokakat elbűvölt a reinkarnáció és a halál utáni lét gondolata. Trungpa Rinpocse ezért olyan módon hangsúlyozta e tanítások erejét, hogy közben rámutatott a lehetséges csapdákra és a jelen megélésének fontosságára, elkerülve az intellektuális spekulációk táplálását. Ez idő tájt Rinpocse A Tibeti Halottaskönyv fordításán dolgozott, amelyet részletes és precíz térképként jellemzett, amely a zavarodottság és a feleszmélés lehetőségeit mutatja be a jelen pillanat megélése során. Ez a három szeminárium, amelyből kettő alkotja e könyv alapját, sarkalatos pontot jelentettek Rinpocse korai tanítványainak fejlődésében.

A tibet bardó szóval általában a halál után életet szokták kapcsolatba hozni. Csögyam Trungpa a bardót teljesen más értelemben, az adott pillanat csúcsélményekén magarázza. 

Az őrületen túl (könyv) író Csögyam Trungpa

 
4 900 Ft
Nincs raktáron
Az új eón tudománya   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az új eón tudománya

Az új eón tudománya

Wictor Charon

"Minden zseni, aki korszakalkotó felfedezésekkel, újszerű szemléletmóddal gazdagította az emberi kultúrát, bölcsek és vallásalapítók, szóval minden kimagasló egyéniség, aki hatalmas lökést adott a földi lét lassú kibontakozásának, elhagyta a szokványos gondolkodás útját, és a részletek figyelembe vétele nélkül, kreatív analógiákkal világította meg az összefüggéseket." /Wictor Charon/

Ez a modern hermetikus látomás, amit most első kiadásban vehet kezébe az olvasó, több mint negyven esztendővel ezelőtt született. Kevés beavatottnak volt tudomása róla, s alig néhányan olvashatták. De nemcsak a kézirat létezését fedte homály: születését is titkok övezik. Hiszen ki tudna válaszolni arra, hogy vajon miféle "sugallat" hatására született ez az egyedülálló és zseniális mű, ki adott Wictor  Charonnak tudást a földi és égi létezés múltjáról és jövőjéről?

Az új eón tudománya (könyv) író Wictor Charon

 
4 000 Ft
Nincs raktáron
Az ​atlantiszi Thoth smaragdtáblái   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az ​atlantiszi Thoth smaragdtáblái

Az ​atlantiszi Thoth smaragdtáblái

M. Doreal

A Smaragdtáblák története meglehetősen szokatlan, jócskán meghaladja a hivatalos történettudomány képviselőinek felfogását. E kötet alapján úgy tűnik az ókor története Kr. e. 36 000 esztendőre nyúlik vissza. Egy-egy hagyományt még viszonylag könnyen figyelmen kívül lehet hagyni, de az ókorról szóló indiai, dél-amerikai, sumer, és az egyiptomi idő adatok meglepő módon egybeesnek. Talán a régi-új történelmünk felé haladunk, ami viszont az Üdvözülés, a testi tudatsík ismételt meghaladásának szüntelen kísérlete. A Föld csak látszólag anyagi fogalom, valójában mindenki olyan tér-idő keretek között él, amilyen a tudati megvalósítása. A Smaragdtáblák írója Thoth, Atlantisz egykori pap-királya.

Az ​atlantiszi Thoth smaragdtáblái (könyv) író M. Doreal

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
  Az ​ibolya láng meggyógyítja a testet, az elmét és a lelket

Az ​ibolya láng meggyógyítja a testet, az elmét és a lelket

Elizabeth Clare Prophet

Egy huszadik századi látnok, Edgar Cayce is felismerte az ibolya fény gyógyító erejét. Dannion Brinkley is látta és tapasztalta az ibolya lángot halálközeli állapotában. Gyógyítók és alkímisták is felhasználták ezt a nagyfrekvenciájú spirituális energiát spirituális transzformáció és energetikai egyensúly létrehozására. Most alkalmazhatja az ebben a könyvben leírt gyakorlati technikákat, hogy egyensúlyt és harmóniát hozzon létre a testében, az elméjében és a lelkében.

Az ​ibolya láng meggyógyítja a testet, az elmét és a lelket (könyv) író Elizabeth Clare Prophet

 
2 500 Ft
Beszél az arc   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Beszél az arc

Beszél az arc

2000. évi kiadás, oldalak enyhén sárgásak, belvilág tökéletes

Arcelemzés mindenkinek

Lailan Young

Egy ember legjellegzetesebb, legfelismerhetőbb és legemlékezetesebb testrésze az arca. Mint minden ember, így az arcok is különbözőek és egyéniek. Akár tudatosan, akár öntudatlanul, mindnyájan következtetéseket vonunk le más emberek arcából. Gyakran azonban ösztönösen jutunk ezekre a megállapításokra, anélkül, hogy gondolkoznánk rajta, vagy tanulmányozni kezdenénk az arcot. Könyvünk egy olyan tudomány legfrissebb és legfontosabb eredményeit ismerteti, amely hosszú évszázadok óta foglalkoztatja az embereket, és amelyben mind a mai napig fontos felfedezésekre kerül sor. Egyúttal segítséget kaphatunk ahhoz is, hogy jobban megismerjük önmagunkat, családunkat, barátainkat és munkatársainkat.

Beszél az arc (könyv) író Lailan Young

 
2 800 Ft
Nincs raktáron
Bevezetés ​a spiritológiába I-III.   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bevezetés ​a spiritológiába I-III.

Bevezetés ​a spiritológiába I-III.

Pataky Árpád

1929-ben ciszterci gimnazistaként kerültem az özvegyen magára maradt anyai nagynéném egri házába. Egy év leforgása alatt ugyanis elvesztette férjét és egyetlen fiát. Elképzelhető, milyen lelki megrázkódtatást jelentett ez számára! Ő azonban talpon maradt, mert bizonyosságot nyert a spiritiszta eszme által a síron túli életről. Ezt nem csak hitte tehát, hanem tudta, hogy szerettei élnek, mellette vannak, segítik őt. És valóban, az özvegyi jogon folytatott ipar a még oly nehéz gazdasági években is biztosította megélhetését, ingatlana pedig az egri spiritiszták összejöveteli helyéül szolgált. Most is látom lelki szemeimmel az arcán elömlő nyugalmat, amint ott ül az üzletajtó és a kirakat közti fotelban, kezében égszínkék füzet, a magyarországi spiritiszta Egylet szócsöve, az „ÉGI VILÁGOSSÁG". Ez volt napi olvasmánya. Ebből juttatott nekem is alapismereteket úgy, hogy sose kerültem ellentétbe ministránskori szokásaimmal. Ez a látásmód aztán a harmincas évek derekára már oly mértékben vonzotta érdeklődésemet, hogy a léttitkok megoldását az akkoriban sűrűn megjelenő egyleti kiadványokból szívhattam magamba. Ennek a vonzalomnak lett a következménye az is, hogy amikor 1947 tavaszán jogi pályám a fővárosba hozott, nyomban felvettem a kapcsolatot az Egylet vezető tagjaival. Az 1949-es betiltás után pedig ez a kapcsolat tovább erősödött annak reményében, hogy az Egylet irodalmában felhalmozott szellemi értékek egyszer majd valamilyen formában mégiscsak közkinccsé válhatnak. A jelen kompilátori munka közreadásával ezt a célt szeretném szolgálni! Tudatos a kompilátor szó használata, mert a jelen összeállítás igazából nem más, mint a „minden igazságra" elvezető krisztusi ígéret beteljesüléseként magas szellemi síkról ide sugárzott tanításoknak tömör foglalata, ütköztetve azokat más nézetekkel is, egyben érzékeltetve azoknak rám gyakorolt hatását. Dicsértessék ezért kizárólag a mi végtelen jóságú mennyei Atyánk, Jézus Krisztus a mi Megváltónk, valamint az Ő akaratukat sugalmazó tiszta Szellemek!

Bevezetés ​a spiritológiába I-III.(könyv) író Pataky Árpád

 
9 900 Ft
Nincs raktáron
Bolygók a házakban   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bolygók a házakban

Bolygók a házakban 

Markus Jehle

Újszerű és rendkívül tanulságos megközelítésben mutatja be Németország egyik legképzettebb asztrológusa a bolygók és az Aszcendens egyes házakban elfoglalt helyének leglényegesebb témáit. Az asztrológiai házak az élet egyes területeit jelképezik. Ezekben nyilvánulnak meg a bolygók által jelzett témák: itt éljük át és valósítjuk meg őket. A Bolygók a házakban könyv 144 történetet, azaz a 10 bolygó, a Chiron és az Aszcendens 12 házban elfoglalt helyének variációit mutatja be, gyakran humorosan, drámaian, szórakoztatóan vagy szeretetre méltóan. Szól a belső és külső fejlődési folyamatokról, valamint megnyilvánulásaikról és megvalósításuk síkjairól. A Bolygók a házakban könyv használatához fontos, hogy ismerjük személyes horoszkópábránkat, melyből megtudhatjuk a bolygók házpozícióit.

Bolygók a házakban (könyv) író Markus Jehle

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Boszorkánybiblia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Boszorkánybiblia

Boszorkánybiblia

A mágia és a bűbáj kézikönyve

Ann-Marie Gallagher

Egy részletes és átfogó könyvet tart a kezében az olvasó, amelynek segítségével elmélyítheti mesterségbeli tudását és kifejlesztheti mágikus képességeit. Megtalálhat benne mindent, amit a témáról tudni érdemes: szokások és hagyományok leírását, ösvénymunkát, szertartásokat, bűbájokat, jövendölési technikákat, a kör-munka lépéseit és a kovenetikett szabályait.

Az újoncokat gyakorlati tanácsokkal látjuk el a wicca életmód olyan hétköznapi kérdéseivel kapcsolatban is, mint az oltár felépítése, az eszközök felszentelése vagy a kör kivetése. A tapasztaltabbak pedig a könyvet forgatva még mélyebbre áshatják magukat a wicca szellemiségbe.
Ann-Marie Gallagher boszorkány, valamint az Egyenlőség és Sokszínűség docense a Central Lancashire Egyetemen, továbbá politikai aktivista és történész. Több könyvet írt mágiáról, boszorkányságról és más spirituális témákról.

Boszorkánybiblia (könyv) író Ann-Marie Gallagher

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
 

Sorrend: