Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Újdonságok


Sorrend:

Arany Tarot Royale

Arany Tarot Royale

Ciro Marchetti

előrendelhető! szállítás január 15. után

2022 szenzációja!

Újra kapható a nagy klasszikus, az Arany TarotRoyale.

Ezúttal 224 oldalas magyar nyelvű könyvvel és

78 nagy méretű kártyával lepjük meg a tarot rajongóit.

Méret: 76x127 mm

A bronz-arany szélű kártyalapok mindegyike páratlan műalkotás,

tökéletes jelrendszer.
Gyönyörködtet és elgondolkodtat...
Az Arany Tarot Royale – a klasszikus arany tarot luxus kiadása,
amely az eredeti változatnak egy magasabb szintű, érzékenyebb
művészi átdolgozása. Elhagyva a korábbi kiadásnál használt keretet,
a kártya teljes felületét használva teljesebb vizuális élményt nyújt. A
jövendölés új dimenzióit nyitja meg, felébreszti a bennünk
szunnyadó spirituális energiát, tanít és tanácsot ad. Szimbólumai a
lelkünk legmélyéről jövő ősi tudást hordozzák.
Ciro Marchetti festőművész legújabb interpretációja a tarot ősrégi
szimbólumainak és archetipikus motívumainak modern technikákat
alkalmazó intuitív átdolgozása. Rendkívüli, látomást idéző művészi
alkotása minden egyes kártyalapon gyönyörködtet, emellett vizuális
inspirációjával értékes távlatokat nyit a sors elemzéséhez.

A könyvből mindent megtudhatunk a tarot különféle kirakási módjairól,

és az egyes kártyák részletes leírása és magyarázata mellett

megtanulhatjuk egyéni nézőpontból értelmezni a lapokat.

Arany Tarot Royale (tarot kártya) Ciro Marchetti

 
9 990 Ft
Cosmic tarot

Cosmic tarot 

megegyezik a Kozmikus tarot magyar nyelvű kiadással,de angol nyelvű tarot kártya új grafikájú dobozban

Norbert Lösch

Cosmic tarot (tarot kártya) Norbert Lösch

 
7 900 Ft
Kapcsolat a szellemi világgal

Kapcsolat a szellemi világgal

Szabó Judit

Ez a könyv a médiumok tevékenységének titokzatos világába nyújt bepillantást. A túlvilággal való kapcsolat több ezer éves múltra tekint vissza, amely a különböző korokban, kultúrákban, sokféleképpen jelent meg, s így jelen van a mai világban is. A szerző bemutatja a médium ősképét, eredeti, szellemi feladatát s megnyilvánulási formáit a régmúlttól napjainkig.
A könyv részletesen leírja a médiumi tevékenység főbb fajtáit: az elhunytakkal és a tanító szellemekkel való kapcsolatot, a szellemi világhoz való kapcsolódás folyamatát, valamint a túlvilág felépítését. A könyv magyarázatot ad több,ismert szellemi jelenségre, mint pl. a kopogó hangokra, a megidézésre és a próféták képességeire.
Megismerkedhetünk továbbá a szenvedő szellemek médiumi megsegítésével, az állatokkal és a növényekkel való mediális kapcsolattal, de a médiumok bukásával is. A könyv a medialitás különleges eseteinek leírásával zárul. Minden bemutatott témát ritka túlvilági beszámolók színesítenek. A könyv nemcsak azokak nyújthat nagy segítséget, akik már érzékelték a túlvilág létét,hanem azoknak is, akik részletesen meg szeretnék ismerni a láthatatlan világok csodálatos életét.

Kapcsolat a szellemi világgal (könyv) Szabó Judit

 
2 900 Ft
Karma ÚJ

Karma

 

Karma

 
3 900 Ft
Old Path tarot

Old Path tarot

/Ősi ösvény tarot/ megegyezik a régi magyar kiadással, de angol nyelvű változat

Old Path tarot ( tarot kártya)

 
7 690 Ft
-10%
Radikális felébredés

Radikális felébredés

Meríts erőt a fájdalmaidból, fogadd el önmagad, légy szabad

Dr. Shefali Tsabary

"A Radikális felébredés óriási segítséget jelent, ha készen állunk túllépni a személyes életünk során belénk ivódott és társadalmunktól eredő beidegződéseken és ráébredünk, hogy valódi természetünk a mindent átható tudatosságot testesíti meg." - ECKHART TOLLE

TÖRJ KI A FÉLELEM ÉS MEGSZOKÁS SZORÍTÁSÁBÓL, TALÁLJ RÁ VALÓDI ERŐDRE, ÉRD EL A LEGNAGYOBB FOKÚ SZEMÉLYES SZABADSÁGOT!
Dr. Shefali Tsabary a New York Times bestsellerszerzője, neves klinikai pszichológus megmutatja minden nőnek, hogyan léphetnek túl félelmeiken és illúzióikon, hogyan szabadulhatnak ki a nőkkel szemben állított társadalmi elvárások béklyójából és találhatnak rá újra valódi énjükre: aki teljes mértékben a jelenben él, tudatos és képes kiteljesíteni önmagát.
A Radikális felébredés elvezet a belső igazságunkhoz és hatalmunkhoz, így képesek leszünk másokat, és végső soron a bolygónkat is meggyógyítani.
Dr. Shefali segítségével feltárhatjuk a már mélyen bennünk szunnyadó célokat, és életünk minden területén a javunkra fordíthatjuk az önazonosságunk adta hatalmat. Szívhez szóló és inspiráló, ugyanakkor gyakorlatias és emberi hangú kötetet vehetünk a kezünkbe, számtalan, a való élet írta példával és személyes történettel, mely segít felszabadítani a tudatos énünk felébresztéséhez szükséges rendkívüli erőt.
"Ez a könyv a te felébredésedről szól. Óda és tisztelgés a hamisítatlan, újjászületés előtt álló éned előtt. Mind vágyunk a szabadságra, és mégis úgy érezzük, kalitkában éljük a mindennapjainkat, miközben felemészt a félelem és az értéktelenség érzése. Ez a kötet a kalitkából kitörő, egy önmagunk iránti új nézőpont felé vezető utazás ígéretét hordozza." - Dr. Shefali

"Egyszerűen csodálatos! Dr. Shefali lépésről lépésre, béklyóról béklyóra mutatja az utat a régi mintázatokból való kitöréshez, míg végül elérkezünk az új úti célunkhoz: a legigazabb, leginkább önazonos énünkhöz." - MARIE FORLEO

Radikális felébredés (könyv) író Dr. Shefali Tsabary

 
5 690 Ft
Kedv. ár: 5 120 Ft
Kezdete: 2021.12.29
A készlet erejéig!
-10%
SIVA PURANA

SIVA PURANA

Bakos Attila magyarázataival

Vjászadéva

Indiában tizennyolc, történeteket, legen- dákat és himnuszokat tartalmazó, kiemelt fontosságú szent könyv, azaz Mahá-Purána létezik. Témájuk a világegyetem teremtése, Isten megtestesülései, valamint ősi bölcsek, jógik, felemelkedett mesterek és szent kirá- lyok szellemi tanításai.
A Siva Purána valódi nagysága abban rejlik, hogy nem csupán kifejti a Sivához kapcsolódó szakrális rítusok filozófiai hátterét, hanem ténylegesen beavat a megvilágosodásra (Szamádhi) és az Abszolút (Brahman) elérésére vonatkozó tudásba. Siva az örökké létező elv, a Legfelsőbb Istenség (Mahésvara), a Kozmikus Lélek, minden létezés alapja, valamint az anyagi világban feltételekhez kötött lelkek Ura (Pasupati). A nem-tudás (Avidjá-Májá) illuzórikus hálójába ragadt törekvő kutatni kezd a tudás után, s eleinte úgy véli, Urának a sajátjától eltérő személyes formája van, aki a szenvedések és megpróbáltatások idején válaszol az imáira és támogató kegyelemben részesíti. Siva követője ezután tovább fejlődve spirituális megvilágosodásra törekszik, ezért nekilát önmagát megtisztítani különféle fizikai és lelki gyakorlatok (Szádhana) végzésével. Ezek közé tartozik a háromféle imádat is, azaz a hallás (Sravana), a dicsőítés (Kírtana) és az Úr tulajdonságain való elmélkedés (Manana), mely folyamat a tiszta szerelemhez hasonló elmélyülést, odaadást (Bhakti) igényel. A törekvőnek fokozatosan haladva meg kell tisztítania a tudati központokat (Csakrák), mielőtt eléri a tapasztalás felsőbb síkját, amelyben felfedezi önmaga és az Istenség tökéletes harmóniáját. Mindaddig tudatos az Úrtól való különállásáról, amíg el nem éri a tapasztalás legvégső síkját, ahol minden elkülönülés megszűnik, ő maga pedig egyesül a Végső Valósággal (Parama-Siva).

Miként a lángoló tűz egyaránt elégeti a száraz és a nedves gallyakat, úgy a meditáció tüze is egy szempillantás alatt égeti el mind az áldásos, mind a szenvedésteli Karmákat - a tetteket és visszahatásait. Épp ahogy egy kevés fény is eltávolítja a sötétséget, úgy a jóga legcsekélyebb gyakorlása is megsemmisíti az ember hibáit. Aki akár csak egy pillanatig is hittel meditál az Úr Siván, határtalan eredményekre tesz szert. Siva-purána 7.2.39.25-27

SIVA PURANA (könyv) író Vjászadéva

 
6 500 Ft
Kedv. ár: 5 850 Ft
Kezdete: 2022.01.07
A készlet erejéig!
Út az örök fény országába

Út az örök fény országába

Szabó Judit

Ez a könyv a titkos tanítások legjavát tartalmazza, amelyre a szellemi úton járó embernek szüksége van ahhoz, hogy célba érjen. A kötet leírja az ősbukás okát, következményeit, a duálfelek és a „maya” – a káprázat létrejöttét, s végül a Paradicsomból való kiűzetés spirituális jelentését. Ezt követően bemutatja, hogy az ember miként került a Földre, s mi itt a feladata. A könyv második része az eredeti szellemi állapotba való visszajutás lépcsőfokait világítja meg, s az ezzel kapcsolatos témákat fejti ki: a szamszára és a kegyelem törvényét, a szenvedések szellemi célját és a megváltás spirituális értelmezését. Leírja a szamszárából való megszabadulás útját, az alsórendű én megtisztításának módját és az örök élet elnyerésének feltételeit. A kötet harmadik része az elmélet gyakorlati megvalósításának módszereit mutatja be, amelyek nem igényelnek elvonulást, hanem a hétköznapokban végezhetőek. A könyv nagy érdeme, hogy az európai hagyomány alapján közérthetően írja le azokat a spirituális fogalmakat, amelyek a keleti tanításokból nehezen értelmezhetőek, s napjainkban is megvalósítható módon kapcsolja össze a keleti és a nyugati szellemi utakat.

Út az örök fény országába (könyv) Szabó Judit

 
3 200 Ft
Úton önmagamhoz

Úton önmagamhoz

Egy pszichoterapeuta emlékiratai

Úton önmagamhoz (könyv) író Irvin D. Yalom

 
4 490 Ft
-10%
Védanta szutra

Védanta szutra

Vjásza Sankara Rámánudzsa

Bakos Attila magyarázataival

Létezik egy legfőbb (Mahán) mód, mely véget vet (Násana) az evilági létezésből eredő félelemnek (Bhaja). Ennek révén átszeled a Szamszára óceánját, és eléred a Legfelsőbb Üdvösséget (Paramánanda). A Védánta értelmén való elmélkedés (Vicsára) hathatós tudáshoz (Gjána-uttama) vezet, melynek azonnali eredménye az evilági létezésből (Szamszára) születő szenvedés teljes (Átjantika) megsemmisülése. Sankarácsárja: Vivéka-csúdámani 44-45.

A Védánta a Véda- és Upanisad-irodalom betetőzését jelenti, míg a Szútra szó jelentése vezérfonal. A Védánta kifejezés az Upanisad-irodalmat, illetve annak végső lényegét jelöli. Az Upanisad-irodalom az ősi India különböző filozófiai áramlatainak tárháza, s ezért vált szükségessé az összegzés, amit a Védánta Szútra valósított meg. A Szútra-stílus igen különleges műfaj, mely az egymással sokszor már évszázados filozófiai vitában álló tanrendszerek összehangolására törekszik. Azonban a Védánta Szútra enciklopédikus volta ellenére sem homályos vagy gyakorlatiatlan, ha megfelelően kerül bemutatásra, maga lesz az azonnali inspiráció forrása. Átfogó, egyetemes látásmódja képes kiemelni az elmét a materialista test-elme (Saríra-Manasz) életfelfogás kötöttségéből, és elvezetni a végső szabadság, a Legfelsőbb Abszolút (Para-Brahman) megvalósításáig. Mivel a mindennapi észlelésünk tárgya a sokféleség, ezért szükségessé vált annak ismertetése, hogy valójában minden az Abszolút, a Brahman, mely egy, második nélkül, míg a jelenségvilág sokszínűsége látszólagos (Májá) csupán. Ez az, melyet a Vedánta Szútra hirdet.

Brahman az egyedüli valóság (Szatjam), a világ (Dzsagat) valótlan (Mithjá), az egyéni lélek (Dzsíva) lényegében nem különbözik (Nápara) a Brahmantól. Sankarácsárja: Brahma Gjánáváli Málá 20. (részlet)

Védanta szutra (könyv) Vjásza Sankara Rámánudzsa

 
9 990 Ft
Kedv. ár: 8 990 Ft
Kezdete: 2022.01.07
A készlet erejéig!

Sorrend: