Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Újdonságok


Sorrend:

-10%
Agyépítők

Agyépítők

Hogyan gyógyítja és védi agyunkat az egészséges bélflóra - egy életen át

Dr. David Perlmutter

Új kötetében a The New York Times bestseller-listáját vezető Gabonaagy szerzője bebizonyítja, hogy milyen óriási szerepet játszik a bélrendszerünk agyunk állapotának alakulásában.
Napjainkban az idegrendszeri rendellenességek - az ADHD-tól kezdve az életminőséget jelentősen rontó szorongáson át a depresszióig és a demenciáig - előfordulási aránya az egekbe szökött. A kötetben szereplő forradalmian új ismeretek alapjaiban változtatják meg az olyan - sokszor súlyos tünetekkel járó - betegségek kezelését, mint a viselkedési és hangulati zavarok, krónikus fejfájást, sclerosis multiplex, Parkinson-kór, autizmus vagy az Alzheimer-kór. Lenyűgöző új kutatási eredmények bizonyítják, hogy agyunk egészségét leginkább az adott szervezet mikrobiómjának (mikroba-populációjának) állapota határozza meg!
Az Agyépítők kulcsfontosságú klinikai és laboratóriumi vizsgálatokra, valamint orvosok és betegek figyelemre méltó eredményeire támaszkodva ad konkrét tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan előzhetünk meg, illetve gyógyíthatunk egyes súlyos betegségeket. A kötet az egészséges mikrobiom helyreállítására szolgáló, hat alapvető tanácson alapuló programmal, valamint egyszerű étrendi ajánlásokkal segít abban, hogy minél tovább őrizhessük meg agyunk egészségét.

Agyépítők (könyv) író Dr. David Perlmutter

 
3 800 Ft
Kedv. ár: 3 420 Ft
Kezdete: 2019.11.25
A készlet erejéig!
Asztonaptár 2020

Asztonaptár 2020

Tranzitokkal

Lehetőséget ad saját radixának rávetítésére a mindenkori tranzitra és a hosszú hatótávoldágú fényszögek végigkövetésére.

Asztonaptár 2020 (naptárak)

 
3 300 Ft
Gabonaagy Életmódprogram

Gabonaagy Életmódprogram

Dr. David Perlmutter

Ez a kötet remek útmutató ahhoz a forradalmi megközelítésmódhoz, amit Dr. David Perlmutter a New York Times bestseller listájára került Gabonaagy és Agyépítők című könyveiben írt le.

A világszerte elismert neurológus szerző gyökeresen átalakította a módot, ahogy az emberek többsége az egészségéről gondolkodik. Mára már tudjuk, hogyan károsítja az agyat a glutén, milyen tápanyagokkal lehet szaporítani a hasznos bélbaktériumok számát, és mi az oka annak, hogy a szénhidrátszegény, zsír- és rostgazdag, mérsékelt mennyiségű fehérjét tartalmazó étrend a legjobb. De pontosan hogyan építsük be ezeket a változtatásokat mindennapi életünkbe, és mi mást tehetünk a betegségek kivédésére? Hogyan számolhatjuk fel a krónikus rendellenességeket, hogyan fogyhatunk hatékonyan, és hogyan tudunk egészséges, produktív éveket élni idős korban is?
Ez a kötet a "Gabonaagy-kirakósjáték" utolsó darabkája. Dr. Perlmutter tudományos alapokon álló, közérthető nyelven írott új könyve rendkívül izgalmas, élvonalbeli kutatásokat mutat be, és ami a legfontosabb, elmagyarázza, hogyan lehet a forradalmi jelentőségű tanácsokat átültetni a mindennapi gyakorlatba.
Kövesse dr. Perlmutter három lépéses programját:
1. lépés: Állítsa össze az étrendjét és a gyógyszerhasználatát
2. lépés: Használjon segítő stratégiákat
3. lépés: Tervezzen megfelelően
Rengeteg gyakorlati tanácsot talál majd a könyvben a táplálkozásról, stresszkezelésről, testedzésről, táplálékkiegészítőkről, és még sok minden egyébről. Dr. Perlmutter menüsorokkal, ínycsiklandozó eredeti receptekkel, hasznos tippekkel és stratégiákkal látja el olvasóit a leggyakrabban felmerülő problémák megoldására.
Megmutatja, hogyan élhetünk boldogan és egészségesen.

"Ha mindenki követné a gabonaagy életmódprogramot, drámai módon csökkenne az elhízottság, a cukorbetegség, a rák, a demencia, az ízületi gyulladás mértéke - azaz jobbá válna a világ."


Dr. Dale Bredesen, az UCLA Alzheimer-kór kutatási vezetője

"A Gabonaagy életmódprogram című könyvben Dr. Perlmutter klinikai tapasztalatait, a legfrissebb tudományos eredményeket és mély beleérző képességét vegyítve ad hatékony receptet az agy egészségének fenntartására."


Dr. David S. Ludwig, PhD., a Harvard Medical School professzora

"Ha erősnek és jól akarja magát érezni, serkenteni agyi működését, és szorosabb kontrollt szeretne a saját élete felett, akkor szüksége van egy tervre. Ez a könyv az a terv."

Gabonaagy Életmódprogram (könyv) író Dr. David Perlmutter

 
3 990 Ft
-10%
HIPNÓZIS ITT és MOST

HIPNÓZIS ITT és MOST

Salinger Richárd

Hogy ne kelljen az elfoglalt, időzavarral küzdő olvasóknak további energiát pazarolni, rendhagyó módon itt és most el is áruljuk a könyv leglényesebb üzenetét: "Akármit is gondolsz arról, hogy mi a hipnózis, biztos lehetsz benne, hogy tévedsz." A hipnózis univerzális tudomány és művészet egyben, nem korlátozódik az orvoslásra vagy a színpadi trükkökre. Különösen nem valamiféle gonosz erőt, fekete mágiát kell a szó mögé képzelni, amivel védteleneket és ártatlanokat lehet akaratuk ellenére megbűvölni. Amikor hipnózisról beszélünk sokkal inkább egy gondolkodásmódot és egy nagyon tág technikai repertoárt érdemes elképzelni. Ez a különleges gondolkodásmód az élet minden területén hasznosítható, a sportolók vagy kollégák teljesítményfokozásától az udvarláson keresztül egészen a masszőrök, tanárok, reklámszakemberek vagy szülők hatóerejének és meggyőzőerejének növeléséig. Salinger Richárd sokadik megjelent munkájában egészen újszerűen nyúl a hipnózis hatalmas témájához. A rutinos, könnyen olvasható és nagyon szórakoztató bestseller szerző jó ideje vezet hipnózisiskolát. Saját tapasztalatait felhasználva gyakorlottan mutatja be a szakma alapvető illetve haladó fortélyait, legyen szó indukciókról, varázsszavakról, elakadásokról, színpadi hipnózisról vagy bármilyen élethelyzetről, amelyben jól jöhet a hipnózis ismerete. Ebből a könyvből mindent megtanulhatsz - lépésről lépésre - arról, hogyan hipnotizálhatod magad és másokat. Hogyan hipnotizálnak téged mások úgy, hogy észre sem veszed, miközben talán azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni. Megtanulhatsz olyan nyelvi formulákat, amelyekkel a tudatot megkerülve egyenesen a tudattalanhoz beszélhetsz. És megértheted, hogy egyesek miért érik el a céljaikat viszonylag könnyedén, miközben másoknak ez sehogyan sem sikerül. Összegezve: A könyv nem csak bemutatja, de meg is tanítja mi(minden) a hipnózis. Használd ezt a tudtást arra, hogy tovább lépj és valóra váltsd az álmaid.

HIPNÓZIS ITT és MOST (könyv) író Salinger Richárd

 
5 990 Ft
Kedv. ár: 5 390 Ft
Kezdete: 2019.11.21
A készlet erejéig!

Hogyan éljünk biológiai lényünk működésével összhangban

hosszú és egészséges életet

Megjenik: dec.15.

Útmutató mindenkinek a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz

és az oxigéndús testmozgáshoz

Ferenc Holecz

Hogyan éljünk biológiai lényünk működésével összhangban  hosszú és egészséges életet

 
8 000 Ft
Kövesd a Halakat

Kövesd a Halakat

Csörsz Melinda

Azon útkeresők, akik kíváncsiak az asztrológia csodálatos világára, és nyitottak a karmaasztrológia nézeteire, miszerint a lélek örök és halhatatlan, igazán hasznos önismereti útravalókra bukkanhatnak ebben a kötetben.

Spirituális ébredezésünk folyamán fontos az elméleti tudásunk és nyitottságunk az új ismeretekre, de legalább annyira lényeges az, hogy a hétköznapjaink minőségét és az általános testi-lelki közérzetünket milyen frekvenciákra vagyunk képesek hangolni. A tudati emelkedés akkor válik hitelessé, ha az a mindennapi gyakorlatban is megállja a helyét, ezért a szerző Csörsz Melinda a csillagjegyekhez fűzött motivációs tanácsaival nemcsak az adott jegy szülötteit szólítja meg, hanem mindenkit, aki tartós boldogságra és harmóniára törekszik. Mindannyiunkban él mind a tizenkét energiaminta, és nem mindegy, hogy azokat hogyan működtetjük magunkban, ahogyan az sem, hogy milyen emlékekkel vagy félbehagyott feladatokkal hagyjuk itt a földi síkot, amikor elérkezik az ideje.
Ez a könyv nemcsak asztrológiai ismeretekkel, de olyan gondolatmagokkal is megkínálja az Olvasót, amelyeket az emlékező lélek talán felismerhet, majd azokat tovább gondolván terelődhet egy boldogabb és teljesebb életminőség felé emberi mivoltában is.

Kövesd a Halakat (könyv) író Csörsz Melinda

 
4 990 Ft
Szent szexuális nász

Szent szexuális nász

A szeretet, az erő és a bölcsesség alkímiája

Anaiya Sophia

 

ÉLD ÁT AZ IKERLELKEDDEL ÉS AZ ISTENI SZERETETTEL VALÓ EGYESÜLÉS GYÖNYÖRÉT

Jézus és Mária Magdolna, Rúmi és Samsz, Salamon király és Sába királynője, Ízisz és Ozirisz - ezekben a szent frigyekben nemcsak az ikerlelkek kapcsolódását ismerhetjük fel, hanem a szerelmesek istenivel való egyesülését is. Szent szexuális nász című könyvében Anaiya Sophia rámutat, hogy a Szent Házasság, vagyis az ikerlelkeddel és az isteni minőséggel való maradéktalan újraegyesülés nem egy titok, melyet csak a beavatottak ismerhetnek, vagy egy régi, elveszett hagyomány.

Ezt az átalakító hatású spirituális utat követve megismerhetjük a szent nász teljes alkímiai folyamatát. A szent szexualitás, az érzelmi intimitás és a lélek tudatosításának gyakorlatai segítenek, hogy felébredjen lelkedben a Szeretet, az Erő és a Bölcsesség, hogy magadhoz vonzd ikerlelkedet, hogy újraegyesüljön az istenivel. Betekintést nyerhetünk a gnoszticizmus, a szúfi miszticizmus, a kabbala, a kundaliní jóga, a szexuális sámánizmus, az egyiptomi misztériumiskolák és a Krisztus-tudat tanításaiba.

,,Tudnotok kell, hogy a szent nászra felkészítő időszak életetek egyik legmélyebb átalakító korszaka lesz. Ez a bátor szívek útja, amely teljes elköteleződést és százszázalékos odaadást kíván. Nem azoknak való, akik jobb szex vagy kielégítőbb párkapcsolat után kutatnak. Ez nem egy gyakorlat vagy egy rituálé; ez egy elmélyült, időigényes életmód. Mindent megkövetel, mindazt, ami vagy, és mindazt, amivé válni szeretnél."

Anaiya Sophia képzett kundaliníjóga-oktató, a grál vérvonal részét képező Rózsavonal felszentelt papnője. Világszerte workshopokat tart a szerelem alkímiája és a női méh bölcsessége témájában. Számos sikerkönyv szerzője, legismertebb műve a Womb Wisdom (Az anyaméh bölcsessége).

Az emberiség evolúciójának a következő lépcsője az, hogy férfi és nő együtt, szent szövetségben, meghittségben és elköteleződésben élje meg a legmagasabb isteni minőséget. Ez egy különleges szellemi út, rengeteg csodával és örömmel.

Szent szexuális nász (könyv) író Anaiya Sophia

 
2 690 Ft
Titokzatos Lantanidák

Titokzatos Lantanidák

Jan Scholten

Titokzatos Lantanidák (könyv) író Jan Scholten

 
20 000 Ft

Sorrend: