Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

Újdonságok


Sorrend:

-10%
A bennünk élő gyermek

A bennünk élő gyermek

Giandomenico Bagatin

A gyermeki illúzióktól a felnőtt tudatosságáig

A világ kudarcélményeket közvetít felénk. E valóság elfogadása gyötrelmes a szívünkben élő gyermek számára, aki ezért egy bűvös, fájdalmaktól mentes világba menekül. Ily módon a reklám, a propaganda, a karizmatikus vezetők és a hollywoodi filmek ártalmas dolgokra képesek rávenni bennünket. A könyv világosan tárja fel a nagy átverés mechanizmusát, s azt is megmutatja, hogyan ébredhetünk fel a tömeghipnózisból, hogy szembenézzünk a valósággal.

A bennünk élő gyermek (könyv) író Giandomenico Bagatin

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2017.11.06
A készlet erejéig!
A Fázis ÚJ

A Fázis

Michael Raduga

A valóság illúziójának megsemmisítése - A tudatos álmodás és a testen kívüli élmények nagykönyve

Tudatos álmodás és Testen kívüli élmény! 

Ez a kötet tehát a tudatos álmok és a testen kívüli élmények nagykönyve!
*
„Kezdetben az emberek nem rendelkeztek tudattal. Kialakulása után viszont az fokozatosan egyre nagyobb részét kezdte kitölteni éber állapotunknak. Manapság kezd azon is túlnőni, megkezdve terjeszkedését más állapotokba is”. 

Tudatossági szintünk a REM-alvás során megnő, létrehozva az emberi lét legelképesztőbb jelenségét – a testen kívüli élmény (vagy tudatos álom) megtapasztalását. 

Valószínűsíthető, hogy a jövő férfiai és női egyidejűleg két világban fognak tudatosan létezni: a valós életben és testen kívüli élmények/tudatos álmok világában. Ez azonban jelenleg csak speciális technikák alkalmazásával érhető el.

A jelenségre tett utalások megtalálhatók a Bibliában és egyéb ősi iratokban is. Olyan, más jelenségek alapjául szolgál, mint a halálközeli élmények, földönkívüliek általi elrablás, alvásparalízis stb. Megtapasztalása olyan rendkívüli, hogy számos okkult mozgalom a legmagasabb szintű képességként tartja számon. Kutatási statisztikák azt mutatják, hogy minden második ember legalább egyszer intenzíven megtapasztalja az élete során. Mindeközben maga a jelenség léte az 1970-es évek óta tudományos tényként elfogadott.

A jelenség számos modern szokásrendszerben jelen van, bár megnevezésére változó kifejezéseket használnak: „asztrál kivetítés”, „testen kívüli élmény”, „tudatos álom”. A továbbiakban a gyakorlatias „fázis” vagy „fázis állapot” kifejezést fogjuk használni a rá történő utaláskor.

Ami a jelenség érzékszervi megtapasztalását illeti, ez nem egy puszta vizualizációs gyakorlat. Ébrenléti valóságunk csupán egy fakó ábránd a fázishoz viszonyítva! Ez az oka annak, hogy számos kezdőt sokkhatásként ér – vagy halálfélelmet ébreszt bennük – az ebbe a tudatállapotba való kerülés. Az érzékelés szintjén ez egy valódi párhuzamos világ.

A Fázis (könyv) író Michael Raduga

 
5 990 Ft
A hagyományos kínai akupunktúra didaktikus atlasza

A hagyományos kínai akupunktúra didaktikus atlasza

B.Auteroche-L.Mainville-H.Solinas-P.Völgyesi.

Most először magyar nyelven

 
11 000 Ft
  A Hagyományos Kínai Akupunktúrás pontok és a Csatornarendszer

A Hagyományos Kínai Akupunktúrás pontok és a Csatornarendszer

Dr. Fülöp István

Didaktikusan ismerteti a kínai akupunktúrás pontok különböző fajtáit, lokalizációjukat, funkciójukat, indikációjukat és a széles spektrumú hatással rendelkező pontoknál terápiás ajánlatokat is felsorol.
Foglalkozik: az ín-izom csatornákkal, a hosszanti és keresztirányú Luo csatornákkal, a 12 főcsatornával, a 12 letérő csatonával, a 8 különleges csatornával.

A könyv 460 oldalas, melléklete külön kötve kivehető 38 oldal  fekete-fehér ábrát tartalmaz

A Hagyományos Kínai Akupunktúrás pontok és a Csatornarendszer (könyv) író Dr. Fülöp István

 
6 900 Ft
A tigris felébresztése

A tigris felébresztése

Hogyan dolgozható fel a trauma?

Peter A. Levine, Ann Frederick

A trauma az élet velejárója, ám nem kell életfogytig tartó büntetésnek lennie. Nemcsak, hogy feldolgozható, hanem megfelelő útmutatás és segítség mellett átalakító erejű is lehet. A trauma magában hordozza annak lehetőségét, hogy az egyik legjelentősebb erővé váljon a pszichológiai, társadalmi, valamint spirituális felébredéshez és fejlődéshez vezető úton. Az, hogy hogyan kezeljük a traumát (egyéni, közösségi és társadalmi szinten), nagymértékben befolyásolja az életünk minőségét. Végső soron kihat arra, hogy az emberiség miként fog fennmaradni, vagy hogy fennmarad-e egyáltalán."
Részlet a bevezetésből

"A gyógyuláshoz nem feltétlenül kellenek új fejlesztésű gyógyszerek, bonyolult eljárások vagy hosszú terápiás kezelések. Ha megértjük, hogyan alakul ki a trauma, és megtanuljuk felismerni az oldódását gátló mechanizmusokat, képesek leszünk észrevenni azt is, hogy a szervezetünk milyen módokon próbálja meggyógyítani önmagát. ... A könyvben bemutatott módszerek hozzásegítenek ahhoz, hogy keresztüljuthassunk a traumán és önmagunk teljesebb, biztosabb érzékelésével folytathassuk tovább az utunkat. Miközben a trauma maga lehet a földi pokol, a feloldott trauma az istenek ajándéka - egy hősi utazás, amely mindannyiunk sajátja."
Részlet az előszóból

A tigris felébresztése (könyv) író Peter A. Levine, Ann Frederick

 
3 500 Ft
Akupunktúra a klinikai gyakorlatban

Akupunktúra a klinikai gyakorlatban

Dr. Hamvas Szilárd

A régen várt kötet három részben, teljes átfogással tárgyalja a téma egészét - végre magyar nyelven, tapasztalt magyar szerzőtől.
I. rész: Általános bevezető az akupunktúra elméletébe, az általánosan szükséges ismeretek összefoglalója.
II. rész: Betegségek HKO szerinti differenciál-diagnózisa és akupunktúrás kezelése.
III. rész: Esetismertetések. Ebben a részben konkrét eseteket ír le a szerző onnan kezdve, hogy a beteg belép a rendelőbe. A diagnózis felállítását és a kezelési javaslatot az olvasó is elvégezheti, majd ellenőrizheti, így ez a rész egyben tanít is.

Napi használatú, gyakorlat-orientált kézikönyv, a legmegbízhatóbb forrásból!

720 oldal, 1250 gramm, félvászon kötés

Minden a Hagyományos Kínai Orvoslásban jártas szakembernek, e témában ismerkedőnek ajánlott mű.

Akupunktúra a klinikai gyakorlatban (könyv) író Dr. Hamvas Szilárd

 

 

 
12 000 Ft
-10%
Az igazság a rákról

Az igazság a rákról 

Amit a rák történetéről, kezeléséről és megelőzéséről tudni kell

Ty Bollinger

Az igazság a rákról egy valóságos térkép, melynek segítségével megtaláljuk a rák megelőzéséhez, gyógyításához és legyőzéséhez vezető utat. Úttörő alkotásában Ty Bollinger felvázolja az immunrendszer erősítésének alternatív lehetőségeit, és azt is elárulja, hogyan táplálkozzunk, ha meg akarjuk előzni a rák kialakulását. Érdemes elolvasni ezt a könyvet, életet menthet.
Josh Axe természetgyógyász, író

Napjainkban sajnos a legtöbb családot érinti a rák, ezalól a szerző sem kivétel. Ty Bollinger húszéves kutatása során azt tapasztalta, hogy a legtöbb érintett tudja, milyen általános gyógymóddal (kemoterápia, sugárkezelés) kezelik a betegséget, azzal viszont jóval kevesebben vannak tisztában, hogy léteznek természetes gyógymódok is, melyek hatékonysága sokszor még a végstádiumban lévő betegek esetében is megdöbbentő.

A könyv célja, hogy a kevéssé ismert módszereket is megismertesse az olvasóval, anélkül, hogy bárkit meg akarna győzni vagy rá akarna beszélni egy adott kezelésre. Mindenkinek joga van eldönteni, melyik utat választja a gyógyuláshoz, ez viszont csak akkor lehetséges, ha már ismerjük az összes lehetőséget.

Egyaránt szól egészségügyi szakembereknek, laikusoknak, rákbeteg és egészséges embereknek. Főképp azok találhatják érdekesnek, akiket hagyományos módon kezelnek vagy kezeltek, például kemoterápiával, mivel a könyvben említett módszerekkel együtt alkalmazva, a hagyományos mód is hatékonyabb lehet.

Az igazság a rákról könyv számos lehetőséget kínál az immunrendszer erősítésére, a szervezetben lévő gyulladások enyhítésére, továbbá segítséget nyújt az életért és az egészségért vívott harcban. Számos jó tanáccsal segíti a gyógyulást, nem utolsósorban pedig reményt nyújt.

"Ne feledjuük: a rák még nem halálos ítélet! Mindig van remény." 
Ty Bollinger

Az igazság a rákról (könyv) író Ty Bollinger

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2017.10.31
A készlet erejéig!
-10%
Beszélgetések Istennel 4.könyv

Beszélgetések Istennel 4.könyv

Neale Donald Walsch

2016. augusztus 2-án éjjel Neale Donald Walsch egy új és teljesen váratlan párbeszéd kellős közepén találta magát Istennel, amelynek során egyszeriben két kérdés merült fel:


Az emberi fajnak valóban felkínálták segítségüket egy Másik Dimenzióból származó Magasan Fejlett Lények?


Az emberek tényleg úgy mozdíthatják előre saját egyéni fejlődésüket, ha felvállalják azt a közös küldetést, amelyben segítséget nyújtunk bolygónknak az előttünk álló kritikus időben?

Mint a szerző megtudta, mindkét kérdésre "igen" a válasz!
Amennyiben az emberi faj képes elsajátítani néhányat ama páratlan módszer közül, amelyeket e Magasan Fejlett Lények alkalmaznak az életben, lehetősége nyílik, hogy egy összehasonlíthatatlanul pozitívabb mederbe terelje a világtörténelem folyását.

Ez az új kötet, amely ott veszi fel a fonalat, ahol a Beszélgetések Istennel sorozat 3. könyve végződött, teljes egészében beszámol a szerző legutóbbi párbeszédéről, meghökkentő kérést intéz minden Olvasóhoz, hogy járuljon hozzá emberi fajunk feleszméléséhez, és egyben lélegzetelállító kinyilatkoztatásokat tár elénk, amelyek hihetetlen mértékben kitágítják a személyes és kollektív jövőnkről alkotott képünket. Eme isteni párbeszédnek pontosan ez volt a célja!

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik belátják, hogy sem az Életük, sem világuk nem olyan csodálatos, amilyen lehetne, ám tisztában vannak vele, hogy igenis képesek vagyunk elérni ezt az eszményi állapotot - ha kellőképpen elhatározzuk magunkat.

Beszélgetések Istennel 4.könyv (könyv) író Neale Donald Walsch

 
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 960 Ft
Kezdete: 2017.10.24
A készlet erejéig!
-10%
Éves horoszkóp 2018

Éves horoszkóp 2018

Kim Rogers-Gallagher

Tudd meg, mi vár és készülj fel 2018 legfényesebb lehetőségeire a Kim Rogers- Gallagher éves horoszkópjából. Ez a könnyen használható kézikönyv minden jegy számára külön tartalmazza a legfontosabb összefüggéseket, dátumokat havi bontásban. A könyv által kiváló rálátást kapsz az előtted álló hónapokra, és megtudhatod:


életednek melyik területein áll siker a házhoz, és mire érdemes kiemelten figyelned


az akcióterv táblázat segítségével könnyen megtudhatod, melyek a legjobb napok a különböző tervezett tevékenységeidre


megismerheted a különböző Nap-jegyek legfőbb jellemzőit, beleértve azt is, hogy mit várhatunk tőlük a kapcsolatok, munka, pénzügyek, szép idők és nehézségek során


tudd meg, melyek a leghatékonyabb és legtöbb kihívást tartogató napok


kezdőknek külön klassz bevezetés az asztrológiába Kim egyedi stílusában


2018 hónapokra bontott előrejelzései mellett egy tágabb perspektívába helyezett teljes éves összefoglaló

Ahhoz, hogy az évedből ki tudd hozni a maximumot, mindenképp tartsd kéznél!

Éves horoszkóp 2018 (könyv) író Kim Rogers-Gallagher

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2017.11.06
A készlet erejéig!
Félj bátran

Félj bátran

Hajtóerő az élethez. Iránytű a kihívásokhoz

Al Ghaoui Hesna

Mi a félelem? Hogyan hozunk félelemből olyan döntéseket, amelyek egyébként nem jellemzők ránk? Miként használja fel a politika, a média a félelmeinket arra, hogy manipuláljon bennünket? Könyvében egyebek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Al Ghaoui Hesna újságíró, aki az elmúlt tizenöt évben több mint húsz országból, köztük számos háborús helyszínről tudósított. Ezeken a küldetéseken megdöbbenve figyelte meg a félelem pszichés és fizikai hatásait, nemcsak a rettegő lakosságon, hanem a katonákon, a többi újságírón - és saját magán is. Elhatározta, utánajár, mi is a félelem valójában. Neves kutatókat keresett fel, hogy megtudja, mi történik az agyban, a testben, amikor félünk, és világhírű szociálpszichológusokat kérdezett arról, hogyan vehetjük észre, ha a félelem alattomosan elkezdi átalakítani a szokásainkat, a viselkedésünket. Kutatta a félelem fiziológiáját, evolúciós szerepét, a traumák természetét és azokat a megközelítéseket, amelyek a félelem feldolgozásában segíthetnek. Al Ghaoui Hesna saját tapasztalatait és a legkiválóbb szakemberek tudását összegzi ebben a személyes hangvételű, izgalmas kötetben, miközben megfejti a félelem és a bátorság titkát.
Al Ghaoui Hesna 1978-ban született magyar édesanyától és szír édesapától. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán jogi diplomát szerzett, majd Budapesten és Tunéziában is arab tanulmányokat folytatott. A Magyar Televízió munkatársaként éveken keresztül tudósított a világ háborús övezeteiből. Riport- és dokumentumfilmjeivel számos díjat nyert.

Félj bátran (könyv) író Al Ghaoui Hesna

 
3 999 Ft
-10%
Gyógyító kristályok Dr Csomai Zita

Gyógyító kristályok Dr Csomai Zita

50 gyógyító erejű kristály a mindennapos egészségügyi problémák és betegségek kezelésére

Ez a gyönyörűen illusztrált, praktikus kézikönyv megmutatja, hogyan használd a kristályok lenyűgöző erejét és jótékony hatásait mindennapjaidban a testi-lelki egészséged fenntartásáért.


A kristályok gyógyhatását több ezer éve ismerjük, számtalan kultúrában használták és használják őket a mai napig.
A kövek, kristályok mindenkit megszólítanak, főleg azok a kristályok, amelyek hatására épp az adott helyzetben szükségünk van.
A gyógyító kristályok mind a testi, mind a lelki panaszok esetén gyengéd, de mégis hatásos segítséget nyújtanak, a "kőbe vésett" energiájuk, kristályszerkezetük által.
Ebben a könyvben az 50 leggyakrabban használt kristály leírása mellett az 50 leggyakoribb egészségügyi panasz, betegség szerepel, ahol a javasolt kristályok közül a részletes leírás segít a legmegfelelőbb kiválasztásában. Minden panasznál megtaláljuk a legmegfelelőbb alkalmazási módot, és az esetleges figyelmeztetéseket is.

Fedezd fel a kristályok gyógyító erejét, melyekkel pozitív változásokat idézhetsz elő életed minden területén!

Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta:
A gyógyításban mindig a teljességre törekszem, a betegség okainak feltárása mellett mind a testi, mind a lelki problémák kezelése vezethet csak a gyógyuláshoz. Ebben a holisztikus rendszerben kiemelkedő helyet foglalnak el a kristályok a megelőzésben, a kiegészítő kezelésben és a rehabilitációban is.

Gyógyító kristályok Dr Csomai Zita (könyv) 

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
-10%
Gyógyítsd meg az elméd

Gyógyítsd meg az elméd

Testi és szellemi egészség a hagyományos orvoslás és a

pozitív megerősítések erejével

Louise L. Hay, Dr. Mona Lisa Schulz

Sokunknak okoz gondot, hogyan maradhat összeszedett, nyugodt és boldog egy percről percre változó világban. Miként sikerül megőriznünk elménk és emlékezetünk épségét, valamint lelki nyugalmunkat, mikor agyunkat és szervezetünket ingerek milliói érik? A szerzők az orvostudomány legfrissebb eredményeivel, együttérzésükkel és életismeretükkel felvértezve keresnek mindannyiunk által hasznosítható választ e kérdésekre.
Gyógyítsd meg a testedet az orvosságok, a megerősítések és az intuíció segítségével!
Az olvasó megtudhatja, mi játszódik le testében és elméjében, amikor:


Szomorú, haragos vagy pánikba esik


Valamiféle szer vagy kényszeres viselkedés rabja


Nehezen koncentrál, tanul vagy rossz a memóriája


Egy múltbeli trauma ködösíti el a tudatát


Testi megbetegedésének oka bizonyos érzelmi állapot

Ma szinte minden panaszt drága pirulákkal gyógyítunk, amelyekből folyvást újabbak és újabbak kerülnek a piacra. Holott az orvosok csupán a gyógyulás egyik útját kínálják. Test és elme egészségének megőrzésére ott vannak még az étrendi kiegészítők, a megerősítések és a különböző terápiák. Gondolkodásunk megváltoztatása helyreállíthatja a megromlott egyensúlyt. E kötet mindezeket az eszközöket az olvasó kezébe adja, hogy maga válassza meg, mi segíti hozzá leginkább az egészséges, kiegyensúlyozott élethez.
Dr. Mona Lisa Schulz az intuíciós és test-elme orvoslás nemzetközileg elismert szaktekintélye. Könyvei 27 nyelven jelennek meg, köztük a Minden rendben, amelyet Louise L. Hay-jel közösen írt. Általános orvosi diplomája mellett pszichiátriai szakvizsgát tett, és idegtudományból doktorált. www.drmonalisa.com

Bárki, aki kezébe veszi ezt a könyvet, és alkalmazza gyakorlati tanácsait, számíthat rá, hogy egész élete átalakul, és ő maga is új ember lesz."
Dr. Joe Dispenza, a You Are the Placebo New York Times bestseller szerzője.

Louise L. Hay több nemzetközi bestseller szerzője, melyekből több mint 50 millió fogy évente szerte a világon. Metafizikai tanító és előadó. Több évtizede segíti embertársait, hogy a bennük rejlő lehetőségeket felfedezve és kibontakoztatva meggyógyítsák önmagukat.

Gyógyítsd meg az elméd (könyv) író Louise L. Hay, Dr. Mona Lisa Schulz

 
3 690 Ft
Kedv. ár: 3 320 Ft
Kezdete: 2017.10.24
A készlet erejéig!
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018

Gyuri bácsi egészségnaptára 2018

Szabó György

Gyuri bácsi 2018-as egészségnaptára, melyben gyógynövényes tanácsokat ad egész évre. Ahogy már megszokhattuk, egy komplex egészségvédő rendszert kapunk ilyenkor: már csak használnunk kell, hétről hétre, napról napra. Gyuri bácsi sokat hangoztatott alapelve, hogy személyes felelősségünk, sőt, kötelességünk saját egészségünkkel foglalkozni.

A bükki füvesember idén minden hónapban egy-egy fontos betegséget állít fókuszba, és bemutatja az 5 legjobb gyógynövényt, ami az adott probléma megelőzésében és kezelésében segítségünkre lehet. Így abból a különleges népgyógyászati tudásból, amit Gyuri bácsi több évtized alatt halmozott fel, most mi is részesülhetünk.

Minden hónapban ajánl keverékteát is a bükki füvesember, mivel saját receptjeiben is használja azt a régi népgyógyászati tapasztalatot, hogy ha összekeverjük az azonos célra használandó gyógynövényeket, hatásuk megsokszorozódik.
A gyönyörű fotókkal ellátott naptárban a képek egy része a bükki füvesember legendás Gyógynövénykertjében készült, melyben már több mint százféle növény terem.

Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 (naptár) Szabó György

 
1 990 Ft
Hatóanyag ABC

Hatóanyag ABC

Gyógynövények hatóanyagai A-tól Z-ig

Báthory Gábor dr.

A Hatóanyag ABC az olvasótól csak minimális kémiai alaptudást megkövetelve, és alapvetően a könnyen érthető, kémiai, fizikai, biológiai, illetve hatástani szempontokat vegyesen tartalmazó, hagyományos felosztást követve mutatja be a különböző növényi hatóanyagcsoportokat. Ezen belül alapvetően fitoterápiás nézőpontból próbálja leírni az egyes csoportokhoz köthető jellemző hatásokat, bemutatja az ide tartozó legfontosabb gyógynövényeket, és megpróbál hasznos, gyakorlati tanácsokat adni azok mindennapi biztonságos használatához. A hagyományos felosztásnak köszönhetően könyvünkben p1. a "Csípős anyagok" és a "keserűanyagok", mint kategóriák, változatlanul megmaradtak, ami sokak szemében ma már kissé elavultnak tűnhet, de egyszerű megfoghatóságuk és a terápiás alkalmazást jól segítő gyakorlatiasságuk nem vitatható. Az alapvetően gyakorlatias megközelítés mellett ugyanakkor a növényi anyagok újabban használt Vágújfalvi-féle biogenetikai anyagrendszerét, és ennek a hagyományos hatóanyagcsoportokhoz való kapcsolódásait is igyekeztünk nagyon röviden bemutatni. A könyvben használt csoportosítás ismeretében nemcsak a gyógyteák elkészítéshez szükséges leghatékonyabb kivonási eljárást (p vizes áztatás, főzés, forrázás) tudjuk gyorsan és egyszerűen kiválasztani, hanem sok esetben még a gyógynövények egymással való helyettesítéséhez is hasznos útmutatást kaphatunk. Talán a Kedves Olvasó is bosszankodott már azon, hogy egy fontos gyógyteakeverékhez nem sikerült egyik vagy másik növényi drogot beszereznie. A hatóanyagcsoportok szerinti, illetve hatástani besorolás segítségével ez a probléma gyakran egyszerűen orvosolható, mivel az azonos csoportba sorolt növényi drogok - fő hatásuk tekintetében - egymással sokszor helyettesíthetők. Például, ha egy gyógytea kompozícióba magas cserzőanyag vagy keserűanyag tartalma miatt került bele egy drog, akkor ezt egy másik hasonlóan magas cserzőanyag vagy keserűanyag tartalmú droggal egyszerűen helyettesíthetjük. A cserzőanyagok tekintetében így a libapimpót például apróbojtorján levéllel könnyen kiválthatjuk egy teában. Az ilyen helyettesítéseknél inkább csak arra kell odafigyelnünk, hogy az egyes hatóanyagcsoportnál bemutatott gyógyhatások közül nem mindegyik található meg feltétlenül az adott csoportba besorolt valamennyi drognál. A szaponint tartalmazó drogok közül például nem mindegyik rendelkezik adaptogén hatással, és a ginzeng gyökér ebből a szempontból például szappangyökérrel nem is váltható ki. Ugyanakkor, ha mondjuk köptető hatásról van szó, akkor a szappangyökeret több más szaponin tartalmú drog, így például a tavaszi kankalingyökér vagy akár az ökörfarkkóró virág is helyettesítheti.

Hatóanyag ABC (könyv) író Báthory Gábor dr.

 
3 500 Ft
-10%
Itt a Te időd! + CD

Itt a Te időd! + CD

Vadonatúj élet 10 lépésben

Szalay Ádám

Alapvetően három embertípus van. A beletörődő, aki biztos benne, hogy az élet küzdelem, és már huszonöt évesen is a nyugdíjazást várja. Az álmodozó, aki sejti ugyan, hogy az élet örömteli is lehet, de azt hiszi, a siker csak a kiválasztottaknak jár. És végül a megvalósító. Aki nem hisz a lehetetlenben és addig megy, amíg be nem bizonyítja, hogy az élet csodálatos. A harmadik típus mindenkiben ott van. Benned is.
A könyvem egyetlen céllal született: ki akarom hozni a megvalósítót abból, aki a kezébe veszi. Utat mutatok ahhoz, hogy a vágyakból célok, a célokból pedig áttörések szülessenek. Ez a könyv lehet a kulcs életed nagy kalandjához. Tedd vissza, és sosem tudod meg, mit hagytál ki. Olvasd el, és döbbenj rá, mi mindenre vagy képes. A döntés a tiéd.

"Ádámot kivételesen intelligens és hiteles oktatónak tartom, aki mindig érdekesen ad át rendkívül hasznos ismereteket. A lebilincselő stílust ebben a könyvben is hozza: minden elmondott vagy leírt szava aranyat ér!"


dr. Domján László orvos és agykontrolloktató

"Abban a 17 évben, amit a tévénél együtt töltöttünk, mindig azt mondtam, hogy Ádám a legjobb riporter az országban. Örülök, hogy most íróként is bizonyít: motiváló és szórakoztató történetmesélő."


Vujity Tvrtko Pulitzer-emlékdíjas újságíró

"Ádám lenyűgöző stílusa és tudása minden egyes lapját átitatja ennek a nagyszerű könyvnek. Ha szeretnél egy igazán fontos témáról, önmagadról, az életedről könnyedén tanulni, akkor ez a könyv neked szól."


Szabó Péter motivációs előadó és író

Itt a Te időd! + CD (könyv) író Szalay Ádám

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2017.10.21
A készlet erejéig!
-10%
Jézus szeretetének titkai

Jézus szeretetének titkai

Melin Cedamus

Olyan dolgokról olvashatsz e könyvben, melyekről nem beszél senki, melyekről nagyon kevesen tudnak. Ahhoz, hogy a Jézusi titok nyitjára rájöjjünk, mélyebben kell tudnunk átlátni a szeretetet, mert csak így lehet megérteni, hogy az valójában mit is jelent és mit ad. Sokan próbálták már megfejteni, hogy ki volt Ő, miért született le közénk, és ebben számos teória is született, arra azonban, hogy mi volt az, amit átadott az emberiségnek, hogy mit jelentett a szeretete, csak kevesen jöttek még rá. Szavait akkor sem mindenki értette meg, többen szembementek vele, és ez még ma is így van, pedig időközben eltelt kétezer év, és szinte semmi nem változott, mert nem a legfontosabb foglalkoztatta az embereket az elmúlt idő alatt. Az emberiség még nagyobb gödörbe süllyedt, mert a hatalom és az anyagi jólét vezérelte, de ki tud lábalni belőle, ha a tanítását megérti és az tudatosul minél többekben. Nem az számít már, hogy ki volt Ő, hiszen mindenki tudja, hogy a leghatalmasabb lélek, aki a Földre valaha született, hanem az, hogy mit akart átadni az emberiségnek, mi volt a tanításának létfontosságú mondanivalója, mi maga Jézus szeretetének titka.

Jézus szeretetének titkai (könyv) író Melin Cedamus

 
2 970 Ft
Kedv. ár: 2 670 Ft
Kezdete: 2017.11.14
A készlet erejéig!
Kvantum DNS gyógyítás

Kvantum DNS gyógyítás

Gyakorlatok tudatosságod emeléséhez és a genetikai kódod megváltoztatásához

Althea S. Hawk

A könyv bemutatja a kvantum (többdimenziós) mezők és a kvantumdinamika alapelveit, amelyekre a betegség és a genetika természetének a későbbi elképzelései és fogalmai épülnek.

Az újrakódolás alatt többet értek, mint a genetikai kifejeződés egyszerű módosítását, amely az a folyamat, amellyel a szervezet biológiai szabályozásának és működésének céljából a DNS utasítások felhasználódnak a géntermékek szintéziséhez. A közelmúltban az epigenetika területén vizsgálták, hogy bizonyos gének aktiválásával, be- vagy kikapcsolásával, a génszekvenciák (utasítás-készletek) megváltoztatása nélkül megváltoztathatják a genetikai kifejeződést. A különböző környezeti vagy külső befolyásoló tényezők - pl. a táplálkozás, a hormonok vagy a toxin expozíció - megváltozása a genetikai kifejeződés megfelelő megváltoztatásához vezethet. Az újrakódolás arról szól, hogy aktiváljuk DNS-ünk különleges részeit, hogy új és továbbfejlesztett információkat adhassunk DNS utasításkészleteinknek. A DNS szálak génszekvenciáinak megváltoztatása vagy újrakódolása ezen információk alapján történik. 

Amint azt részletesen kifejtjük a könyv egészében, ezt úgy érjük el, hogy aktiváljuk a DNS egy bizonyos részében tárolt memóriát, amely elkülönül az utasításkészletektől, és ez segíti a DNS-utasításokat és testünket, hogy emlékezzen a hatékony működésre. Az újrakódolás magában foglalja a kommunikáció erősítését a DNS két része között – a memóriát, amely információt és utasításkészletet tartalmaz és irányítja a kémiai és biológiai válaszreakcióinkat.

Kvantum DNS gyógyítás (könyv) író Althea S. Hawk
 
4 500 Ft
Lágylézer terápia

Lágylézer terápia 

Dr. Horváth Judit

A könyv további szerzői:

Dr. Határ András urológia
Dr.Jung József biztonságtechnika
Dr. Korchma Enikő
Dr.Kútvölgyi Ida fogászati és szájbetegségek
Dr. Mády Ferenc traumatológia
Dr. Román Zoltán gyermekgyógyászat
Dr. Horváth Judit a lézerek mechanizmusa, a lágylézer terápia alapjai, mozgásszervi betegségek,  traumatológia, bőrgyógyászat, idegrendszeri eredetű betegségek, fül-orr-gégészeti betegségek, gastroenterológia
Tanos Ervin a lézerek működésének alapjai
Tartalomjegyzék:
A lézerek működésének alapjai 
Diódalézerek
Hatásmechnizmus
A lágylézer kezelések hatásai
Lágylézerek alkalmazása a traumatológiában, az ortopédiábanés a sportorvoslásban
Mozgásszervi betegségek
A mozgásszervi betegségek ezelése testtájanként
Idegrendszeri megbetegedések lágylézer kezelése
Fül-orr-gégészetialkalmazás
Bőrgyógyászati megbetegedések lágylézer kezelése
Gyermekgyógyászati alkalmazások
Gastroenterologiai alkalmazások
Urológiai alkalmazások
Egyéb állapotok kezelése
Fogászati és szájbetegségek lágylézer terápiája
Függelék

Lágylézer terápia (könyv) író Dr. Horváth Judit

 
8 000 Ft
Odaát ÚJ
Odaát

Odaát

Robert Lawson

Miként próbál az eltávozott lélek kapcsolatot teremteni a szeretteivel? 

Pontosan mi vár ránk a halálunk után, és hogyan engedjük el a fájdalmainkat, tesszük le a terheket? 
Vajon milyen egy szellem szemszögéből nézni a világot? 
Tényleg minden idilli a túlparton? 

New York City - 1934

Az olasz bevándorló, Anthony Vicezi egyik nap hátborzongató felfedezést tesz; élete legnagyobb hibáját követte el, s ez az életébe került...
A súlyos terheket és sebeket magában cipelő férfi kétségbeesetten próbálja elérni a családját, de hasztalan. Hamarosan egy látogató keresi fel, aki meggyőzi őt arról; itt már nem tehet semmit, ideje hazatérnie. Anthony előtt megnyílnak a mennyország kapui, azonban a férfi képtelen letenni a terheit. Kisvártatva nyolc mennybéli segítő érkezik hozzá, akik feladata, hogy elfogadtassák vele a megváltoztathatatlant, elérjék, hogy szembenézzen önmagával és megbocsásson nem csak saját magának... 
Anthony utazása a béke és szeretet felé elénk tárja a mindnyájunkra váró mennybéli titkokat és kincseket. Út egy lélek szemszögéből, aki képes volt mindent eldobni, megjárni a saját poklát, hogy végül megpihenhessen... Odaát.

A lélek útja c. sikerkönyv szerzője ismét egy különleges kalandra hívja az olvasót, hogy megismertesse vele mindazt, amit előző kötetében éppen csak látni engedett

Odaát (könyv) író Robert Lawson

 
3 490 Ft
Őseink fényvallása

Őseink fényvallása

Az ősmagyarok Tűz- és Naptisztelete

Bíró Lajos

A mennyei mindig élettámogató, az alvilági mindig életellenes. Csodaszarvasunk poláris ellentéte az égitesteket elrabló, a világot elsötétítő, emberölő sárkánynak. A magyarság, amíg hű volt, hű lehetett ősvallásához, a Fényt követte és az életet óvta, tisztelte. Amikor a regösök megidézték a Csodaszarvast, vele a fénylő Istent idézték meg, és égi áldást, bőséget és legfőképpen szerelmet hoztak Vele a földieknek.

A Csodaszarvas-mítosz egyik ősrégi szellemi kincsünk, és a regösénekekkel együtt fényvallásunk gyönyörű szép emléke... A Csodaszarvas magát Phanészt, az életteremtő fény- szerelemistent testesíti meg. Ő a megszabadulást, bőséget nyújtó, szerelemmel és tudással teljessé tévő Abszolútum, a Fényvilág, az Örökkévalóság („Aion”) küldötte, földi „avatar”ja. Ő ismeri az égi Utat, mely visszavezet eredeti hazánkba, a Boldogok Szigetére, ahol örök tündérmulatság zajlik, menyegző és lakoma az isteni kertben...
*
A kötet TARTALMA:

• I. Bevezetés:
A fény metafizikája - Nap-népek és Hold-népek - A Nap-vallás eredete - A magyar ősvallásról - A sötétség hatalma alatt

• II. Fényvallásunk nyelvi emlékei:
Isten szavunkról - Az Egy és az Ég - Az „Alku” és az Ég - A fény és a hang (A teremtő Magyar Ige) - A rejtelmes Szem - Ré és a Regölés - Látás és Létezés - Nap, kerék és köldök - Phanész, a Fény és a Nap - Pír és az Élet Heve - A „Vir”, Világosság és Valóság - A Tűz, a Tudás és a Sas - Az Íz, az ész és az izzás

• III. Fénykirályok, Fehérvárak és Nap-templomok:
Ménrót és a tűzimádás eredete - A Kende és a Gyula - A Kör népe és Boldogasszony egyházai - Fehérvár és a Fehér Sziget ősmítosza - A fehér ló; A székelyek totemállata és a szkíta eredet, A honfoglaló fehér ló, Táltosok és tündérek paripája

• IV. A sötétség és a világosság küzdelme: 
Az ősmagyarok dualisztikus világlépe és vallása - Tündöklő Tündérország - A Vasorrú Bába és a sárkányok országa - A Szent László-legendáról

• V. Ókori nyomok, párhuzamok:
A Mithrasz-misztériumáról - Máni és a mandeusok fényvallása - A Fény köve és a piramis - A mágusok törzse 

• VI. A Felkelő Nap és a Hajnalkert:
A Felkelő Nap köszöntése - A fénymadarak és a szárnyas Nap - Él, a szárnyas Napisten, Jézus Atyja - A hajnal-istennő és a táltos-hős - A Hajnalkert

• VII. A táltoshagyományok:
A világosság fája - A Déli Baba és a táltos-álom - A Tejtó és a táltosok itala - A Nap-isten bűvös körei - A táltos, a fény harcosa - A feltámadás misztériuma

• VIII. További néphagyományok:
Népművészet és népi építészet - Szvasztika és csillag - A Nap tükre - A „fehérek” országa és a fehér gyász - Újtűz, tűzünnep és tűzvarázs; Az eleven tűz, A magyar szent tűz-gyújtás, A tűzzel keresztelés és a halhatatlanság, A Nap és a tűz nagy táltos-ünnepe, A gyógyító tűz, A tűzhely az ősök lakhelye, Tűz és szerelem, Jó fát tenni a tűzre, A tüzes víz, Tűz és ítélet

• IX. Csodaszarvas és Aranybárány:
A táltos totemekről - A regösök és a regösének - A teremtés éneke - A Csodaszarvas-kultusz eredete - Hová vezet a Csodaszarvas? Phanész és a pénz - Fényvallásunk lényege

*
A magyarság küldetése volt eredetileg a mennyei lehozása a földre, a Fényvilág képviselete, ami az irgalmasságban, együttérzésben és szeretetben fejeződött ki, és ez Jézus, Buddha és Mani tanainak lényegével is azonos...

Őseink fényvallása (könyv) író Bíró Lajos

 
5 500 Ft
-10%
Rendíthetetlen önbizalom

Rendíthetetlen önbizalom

Marisa Peer

A magabiztosság nem csak abból áll, hogy társaságban közvetlenek vagyunk. Az önértékelés mélyen befolyásolja, mit vagyunk képesek elérni az életben és mennyire vagyunk boldogok. Marisa Peer bevált programja képessé tesz arra, hogy erőfeszítések nélkül a legtöbbet hozd ki magadból és bizakodva nézz a jövőbe. Megkapó hipnotikus nyelvezete és hatékony módszerei segítségével már azzal is megváltoznak a negatív gondolkodásminták, ha pusztán elolvasod a könyvet. Olyan rögeszméket és rossz szokásokat fogsz magad mögött hagyni, melyekről nem is tudtad, hogy visszafogtak.
Szokásos megnyerő stílusával Marisa könyve a saját igényeidnek megfelelő, személyre szabott módszereket mutat be az önbizalom növeléséhez, a magabiztosság megteremtéséhez. Más könyvektől eltérően nem csak tartós, megingathatatlan magabiztosságot nyújt, de az önszeretetre is hangsúlyt helyez, mert ennek hiányában az önbizalom elérhetetlen.
Marisa Peer programjával erőfeszítés nélkül számolhatsz fel mindenfajta önértékelési gondot, hogy meg tudd valósítani önmagad és learasd a magabiztos élet gyümölcsét.

Rendíthetetlen önbizalom (könyv) író Marisa Peer

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2017.10.31
A készlet erejéig!
Titkos tanítás 7/A-B - dupla kötet

Titkos tanítás 7/A-B - dupla kötet

Nagy tanítók, ősi tanítások

H. P. Blavatsky

Helena Petrovna Blavatsky fő műve, aTitkos Tanítás 1888-ban két vaskos kötetben jelent meg, amit az 1893-as 3. kiadás egy újabb kötettel egészített ki. Ennek teljes magyar nyelvű kiadását a Magyar Teozófiai Társulat 2011-ben kezdte meg, és magyarul 8 kötetben jelentetjük meg, évente jelentkezve egy-egy új résszel.A jelenlegi dupla kötet a hetedik a sorban.
A Titkos Tanítás első két kötete 3-3 részből áll. Az első részek egy ősi írásból, a Dzyan könyvéből vett néhány kiválasztott stanzát, valamint az ezekhez fűzött magyarázatokat és megjegyzéseket tartalmazzák. Az első kötet stanzái a kozmosz, míg a másodikban idézettek az emberiség születéséről, fejlődéséről és történelméről szólnak. A második rész mindkét kötetben a világban ismert vallások és mítoszok jelképrendszeréről szól, a harmadik rész pedig a fizikai és az okkult tudományok módszereinek és eredményeinek összehasonlítását tar talmazzák. A III. kötet első része az emberiség nagy tanítóival és ősi tanításaival foglalkozik, míg a második rész útmutatásokat tartalmaz az okkultizmus ösvényét követni szándékozók számára.

"Akié a tudás, azé a hatalom! - ez nagyon régi axióma. A tudás - amelyhez az első lépés az igazság megértésének, a valós valótlantól való megkülönböztetésének képessége - csak azoknál van, akik megszabadultak minden előítélettől, legyőzték emberi önteltségüket és önzésüket, és készek elfogadni minden és bármilyen igazságot, ha azt egyszer bebizonyították nekik. Ilyen ember nagyon kevés van."

Titkos tanítás 7/A-B - dupla kötet (könyv) író H. P. Blavatsky

 
5 980 Ft

Út a teljességhez - Bioenergetic

A betegségek jelentése és jelentősége

Ruediger Dahlke, Thorwald Dethlefsen

Aki beteg - orvoshoz fordul. Gyógyulni akar, az orvos pedig gyógyítani. A közös munkálkodás, a betegség "legyőzésének" harci mámorában azonban többnyire egyikük sem teszi föl a kérdést: mit jelent a betegség? Miről árulkodik a tünet? Ez a könyv éppen ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a maga sajátosan új válaszait.
Minden betegség valamilyen lelki konfliktus testi megjelenési formája - állítják a szerzők. Gyötörjön bennünket akár fogfájás vagy bélhurut, asztma vagy reuma, viszketegség vagy magas vérnyomás - mindezek hátterében lelki problémák állnak. Sőt, még az országúti balesetek sem történnek "véletlenül"! A cél tehát nem csupán a betegség "meggyógyítása", nemcsak a fizikai-fiziológiai működésünkben bekövetkezett "hiba" kijavítása, hanem a betegség szimbolikájának feltárása és a páciens alapvető problémájának megoldása.
Az út a teljességhez azokhoz szól, akik valóban szembe akarnak és mernek nézni önmagukkal - betegségükkel és azzal, amiről ez a betegség árulkodik. A betegségek tünetei ugyanis kivétel nélkül mélyebb értelmet hordoznak, a lelkünk üzeneteként arra ösztönöznek, hogy a teljességhez vezető útra lépve rátaláljunk önmagunkra.
A klasszikus szerzőpáros, Thorwald Dethlefsen és Ruediger Dahlke könyve első megjelenése óta sem veszített igazságából és népszerűségéből. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a könyv több mint egymillió példányban kelt el világszerte.

Út a teljességhez - Bioenergetic (könyv) írók Ruediger Dahlke, Thorwald Dethlefsen

 
2 790 Ft

Sorrend: