Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

Újdonságok


Sorrend:

-10%
A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia

A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia

 

A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2018.04.15
A készlet erejéig!
A cigányok tarotja

A cigányok tarotja

Papus (Dr. Gerard Encausse)

A cigányok ezen kártyajátéka egy csodálatos könyv, ahogy ezt Court de Gebelin és különösen Vaillant is látta. Ez a TAROT, THORA vagy ROTA nevű játék fokozatosan minden régi nép szintézistanának alapjául szolgált. A Tarotnak köszönhetően a szintézis törvényét, amely minden szimbólumban rejlik, újra megtalálhatjuk és tovább fejleszthetjük. 

A könyvhöz rendelhető kártya is.

A cigányok tarotja (könyv) író Papus 
3 100 Ft
A cigányok tarotja kártya

A cigányok tarotja kártya

Papus (Gerard Encausse) A cigányok Tarotja című könyvhöz készült Tarot kártya, mely a nagy arkánum 22 lapját tartalmazza. A kártyák tervezését és festését Oswald Wirth végezte.

A cigányok tarotja kártya (tarot kártya) Papus

 
2 400 Ft
Ahol vagy onnan mész tovább

Ahol vagy onnan mész tovább

Eva Gostoni

A lelket három nagy „burok” veszi körül az élete útjain, de abból csak az egyik, a fizikai test porlad el. Az asztráltest, amely magában hordozza valamennyi érzésünket és vágyunkat, és a gondolati testünk, amely az igazságainkat tartalmazza, tovább él a finomabb anyagú világokban is. Tehát a vágyaink és a gondolataink energiái továbbra is körülvesznek bennünket, és meghatározzák, hogy melyik síkon tartózkodunk, és kikkel vagyunk együtt. A könyv leírja a különböző síkok jellemzőit, és bemutatja, hogy nincs nagy különbség a világok között. Mert ha a halál után el is veszítjük a fizikai testünket, de továbbra is annak a finomanyagú másában élünk mindazokkal az érzésekkel és gondolatokkal, amelyek jellemeznek bennünket, és amelyek a földi tevékenységünk alapját is adták. Együtt vagyunk szeretteinkkel, és a tevékenységünk hasonló lesz ahhoz, amivel már a földön is szívesen foglalkoztunk. Csak a határaink tágulnak ki, megszűnik a testünk ellátásának a kényszere, és szerető segítség vesz minket körül. Tehát a halál tulajdonképpen nem más, mint egy nagy ki- és belégzés része. A születés és a kilégzés élettel tölti el az anyag, a gondolatok és a vágyak formáit, és az így láthatóvá vált élet új tapasztalatok színhelye lesz. A halál után, a belégzéskor pedig ismét önmagunkban van a középpont, visszatérünk önmagunkba, hogy feldolgozzuk és megértsük mindazt, amit megéltünk, és egyre több bátorsággal és örömmel álljunk készen egy újabb kilégzésre, egy újabb élettapasztalatra. A keletkezés és az elmúlás az élet nagy érverése, és a fejlődés útja.

Ahol vagy onnan mész tovább (könyv) író Eva Gostoni

 

 
1 990 Ft
Az igazi cigánykártya, könyv és kártya

Az igazi cigánykártya, könyv és kártya

Ajándék 36 lapos kártyacsomaggal!

Bucher Katalin

Bucher Katalin tollából és Halász Alexandra illusztrációival most megújult formában jelenik meg a cigánykártyák valódi értelmét megvilágító könyvünk.

Ősi, valóban kipróbált sorskártyával és egyes lapjainak a jelentésével ismerkedhet meg az Olvasó. A cigánykártya, bár ugyanazt az egyetemes szimbólumrendszert használja, mégsem hasonlít más kártyákhoz. Sorsvetésre, nem pedig jóslásra alkalmas. Sorsunk pedig az adott időpillanattól függően változik, változhat, hiszen fonalát a kezünkben tartjuk. A cigány vetőkártya segíthet elemezni a már bekövetkezett életeseményeket, sorsfordulatokat, előre jelezheti az elkövetkező időszak eseményeit, és sorsunkban rejlő lehetőségeink feltárásában is segítséget nyújthat. Rákérdezhetünk egy adott eseményre, akár várunk a bekövetkeztére, akár tartunk tőle.

Jó szórakozást, tanulást azoknak, akik már profi kártyavetők, és azoknak is, akik most találkoznak először a cigány vetőkártyával!

Az igazi cigánykártya, könyv és kártya (könyv) író Bucher Katalin

 

 

 
2 800 Ft
-10%
Beszélgetések Srí Ramana Maharsival

Beszélgetések Srí Ramana Maharsival

Srí Ramana Maharsi

Srí Ramana Maharsit, aki tizenhat éves korában felismerte a világ alapjául szolgáló legfőbb Valóságot, India legnagyobb bölcsei között tartják számon. Sugárzóan egyszerű életének nagy részét a szent hegy, az Arunácsala közelében töltötte, és főként csendes jelenlétének átformáló erejéről, makulátlan életéről és kompromisszumok nélküli tanításáról volt ismert. Halála után több mint fél évszázaddal még mindig egyre növekvő számban fordulnak hozzá útmutatásért az igazság keresői.

„Gyakran megkérdezik tőlem: »Ha egy lakatlan szigetre kerülnél, és csak egy könyvet vihetnél magaddal, melyik lenne az?« A könyv, amelyet a kezedben tartasz – Beszélgetések Srí Ramana Maharsival –, az egyik abból a kettő-háromból, amelyet mindig említek. Ráadásul a Beszélgetések a következő tekintetben élen jár a listán: ez C”

(Ken Wilber)

„Kérdés: Milyen a Valóság természete?

Maharsi: Kezdet és vég nélkül létezik, azaz örök. Mindenütt létezik, azaz végtelen. Minden forma, változás, erő, anyag és szellem mögött ott húzódik. A sok (jelenség) változik és elmúlik, az Egy (Lényeg) azonban mindig megmarad…
Az Önvaló az egyetlen Valóság. Ha a hamis azonosulás eltűnik, a Valóság folytonossága nyilvánvalóvá válik. Ez nem jelenti azt, hogy a Valóság itt és most ne lenne jelen. Mindig jelen van, és örökké ugyanaz.”

Beszélgetések Srí Ramana Maharsival (könyv) író Srí Ramana Maharsi

 
5 990 Ft
Kedv. ár: 5 390 Ft
Kezdete: 2018.03.27
A készlet erejéig!
Csillagfény kíséri utadat

Csillagfény kíséri utadat

Eva Gostoni

Az égbolt bolygóinak az állandó mozgása, a ritmikus változásuk törvényszerűségei tolmácsolják, hogy az evolúció „lépései“ változásokból állnak. Hogy az élet egyet jelent a fény és az árnyék lüktető ciklusaival, az anyagnak és a szellemnek, a tegnapnak és a holnapnak az összetartozásával. Napjainkban is, amikor új és hatalmas energiák gyakorolnak hatást az emberiségre, elvakultságot váltanak ki az érzelmi, és illúziókat a mentális természetből. De ha még látszólag viharfelhők is borítják az eget, és az egész világ kavarog, nem felejthetjük el, hogy a természet „elektromos viharjai“ elsősorban a légkört tisztítják, és egy új időszak kezdetét jelentik. A mi születésünk csillagképében ismerjük már a személyiségünk jellemzőit. De tudjuk azt is, hogy melyik az a jegy, amelyik a múltunk tapasztalatait, az ösztönszerű vágyainkat és félelmeinket sugározza, és melyikben ismerjük fel a lelkünk útirányát? Sok belső kérdésre fogunk ebben a könyvben válaszra találni, a tudatalatti reakcióink okait felismerni! Mert a könyv részletesen leírja az egyes állatövi jegyek karmafeladatait, az ASC életirányt adó jelentését minden egyes jegyben, és a különböző Holdállások vágyait. De a legfontosabb választ, amit a „csillagok” adhatnak, csak akkor fogjuk megérteni, ha már – a sors által – készek vagyunk az életünk mélyebb értelmét is megérteni.

Csillagfény kíséri utadat (könyv) író Eva Gostoni

 
1 990 Ft
  Daganatos betegségek kezelésének homeopátiás lehetőségei

Daganatos betegségek kezelésének homeopátiás lehetőségei

dr. Jónás Eszter

A könyv áttekintést ad a daganatos megbetegedésben szenvedők homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Megismerhetjük néhány neves homeopata - Hahnemann, Burnett, Jones, Schlegel, Clarke, Master, Spinedi, Ramakrishnan és Schepper - kezelési módszereit.

A daganatos beteg egy életen át fogékony marad a betegségre, így a kezelése nem fejeződhet be a tünetmentes állapot elérésekor, immunrendszerét folyamatosan jó állapotban kell tartani.

Ha a betegség már kialakult, a homeopata orvosnak többféle lehetősége is 
van: a miazmatikus szer megkeresése, alkati kezelés, "daganatos szerek" 
alkalmazása, kivezető szerek adása, tüneti kezelés vagy lokális terápia 
alkalmazása. Minden betegnél egyéni kezelési tervet kell készíteni.

Nagyon fontos feladatunk, hogy a beteg saját terápiás döntését támogassuk 
(műtét, kemo- illetve sugárterápia). A könyv második felében ezért 
áttekintést kapunk a daganatos fájdalom, a kemo- és sugárterápia 
mellékhatásainak kezelési lehetőségeiről. Ha a beteget már nem lehet 
tünetmentessé tenni, akkor az orvos feladata a fájdalmak csillapítása és a 
beteg lelki békéjének segítése mindaddig, amíg azt elfogadja.

Daganatos betegségek kezelésének homeopátiás lehetőségei (könyv) író 

dr. Jónás Eszter

 
2 990 Ft
Gondolatok egy új idő küszöbén

Gondolatok egy új idő küszöbén

Eva Gostoni

A fejlődés növekedést jelent, a szellemi fejlődés pedig a megértését az életnek, a növekvő tudatosságot az Én megértésében. De hogyan is tudjuk ezt a tudatalatti igazi Én-t valóban megérteni? Sokat megtudhatnánk magunkról, ha megpróbálnánk az érzéseink mélyén keringő vágyakat jobban megismerni. Például, hogy mindennek dacára, talán mégis a legszívesebben, a már régről ismert szokásokban élnénk, és még az öröklött meggyőződésekben gondolkodunk.

Talán nem is kívánjuk igazán, hogy mindaz, ami megszokott változzon, hisz abban gyökerezünk, és minden új csak zavaró bizonytalanságnak tűnik. Nem lehet, hogy a mi belső nyugtalanságunknak a fő oka, hogy nem tudjuk magunkat olyannak látni, amilyenek igazában vagyunk?

Járjunk hát közösen az úton, tapasztaljuk meg együtt magunkat, és ismerjük meg együtt az élet nagy törvényeit, amelyek már időtlen idők óta, a kereső embert kísérik.

Gondolatok egy új idő küszöbén (könyv) író Eva Gostoni

 
1 100 Ft
-10%
Gyógyító mandalameditációk

Gyógyító mandalameditációk

30 gyógyító mandala a testi-lelki egészségért

Mike Annesley, Steve Nobel

Mike Annesley és Steve Nobel közös műve egyedülálló gyűjteménye annak a 30 gyönyörű, színes mandalának, melyek középpontjában az emberi test áll. Bár a mandalameditációk a hét csakra köré szerveződnek, a mandalák izgalmas és újszerű képi világa annak köszönhető, hogy az adott csakrához kapcsolódó testrészre vagy szervre fókuszálnak. A meditációk segítenek, hogy kiegyensúlyozzuk életünket, elfogadjuk testünket és annak működését, magunkhoz vonzzuk vagy felerősítsük a belső életerő forrását és enyhítsünk egyes betegségeket - például a fejfájást, az ízületi merevséget, a fáradtság és a szorongás tüneteit, valamint a krónikus fájdalmakat.
A kötet egyedi módon mutatja be a test szerveit és rendszereit. Célja, hogy megalapozza a természetes gyógyulást. Bátorít testünk elfogadására és arra, hogy hálával gondoljunk a végbemenő gyógyító folyamatokra. A szellem végtelen erejére támaszkodva segít a fizikai betegségek gyógyításában a fizikai betegségek gyógyításában.

Gyógyító mandalameditációk (könyv) írók Mike Annesley, Steve Nobel

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2018.04.08
A készlet erejéig!
Hangterápia tibeti hangtálakkal

Hangterápia tibeti hangtálakkal

Történetek - tények - gyakorlatok

Bálint Györgyi

A szerző ebben az új tibeti hangtálas könyvében részletesen bemutatja a hangtálakról szóló hagyományokat, a készítés módszereit, és a megszólaltatásukkal kapcsolatos alapvető tudnivalókat. A 48 könnyen követhető, élvezetes gyakorlat lépésről lépésre végigvezeti az olvasót a tibeti hangtálak használatának változatos lehetőségein. 
A könyv nemcsak a hangterápia iránt érdeklődő, és a tibeti hangtálakkal most ismerkedő olvasókhoz szól, hanem praktikus tanácsai által hangterapeutáknak, egészségfejlesztő szakembereknek, az alternatív gyógyászat különböző területeit művelő olvasóknak is gyakorlati útmutatóként szolgálhat.

Hangterápia tibeti han gtálakkal (könyv) író Bálint Györgyi

 
3 400 Ft
Hidd el a halálba belehalni nem lehet

Hidd el a halálba belehalni nem lehet

Eva Gostoni

Ebben a könyvben egy orvos, egy ápolónő és egy lelkész számol be az élet és a halál területén szerzett tapasztalatairól. Sok kereső kérdései és kérései alapján született meg ez a könyv, amely Gosztonyi András, Verena Stolba és Jean-Pierre Vuilleumier előadásait tartalmazza. Ezek az előadások „Az elmúlás, a halál, és azután” címmel Svájcban megtartott konferencián hangzottak el. A könyv második részét Dr. Gosztonyi András előadása alkotja, amelyet A Visszavezetés-Terápia Első Világkongresszusán tartott Hollandiában. Dr. Gosztonyi részletesen bemutatja, miként alkalmazható a reinkarnációs visszavezetés-terápia egy orvos mindennapi munkájában. Hiszen egyre több olyan csoport és egyén él már a földön, akik az emberiség tetterős segítői, és készek arra, hogy embertársaikat a felismerések útján kísérjék. Készek arra, hogy megosszák, amit saját maguk már felismertek vagy megéltek. Gondolatokat és élményeket adnak át az élet kis és nagy ciklusairól, és segítenek éreztetni az idő végtelenségét, amit számunkra még nem is olyan könnyű megérteni. A könyv megmutatja, hogy az élet egy állandó, dinamikus átalakulási folyamat, amely változásokon alapul. Ezek a változások adnak lehetőséget arra, hogy mindig új és új dolgokat éljünk meg. Ez az új aztán középponttá válik, és az utána következő újnak a kiindulópontja lesz. Mindebből pedig kialakul az a bizonyosság, hogy valahová odatartozunk, hogy részét alkotjuk egy magasabb egésznek, és az utunkon egy közös cél felé haladunk. Az élet és a halál díj és jutalom a tudat növekedésének nagy céljáért.

Hidd el a halálba belehalni nem lehet

 
1 990 Ft
-10%
Integrál jóga

Integrál jóga

Sri Aurobindo elméleti és gyakorlati tanítása

Sri Aurobindo

A transzcendencia világába tartozik, ha az egón (Ahamkára) vagy test-elmén kívül megismerünk egy másik kifinomultabb tudatosságot (Átman) és egyre inkább elkezdünk abban vagy legalább annak hatása alatt élni. A tények vagy dolgok egy adott halmazához (Arthák) leginkább az érzékeink (Indriják) juttatnak el minket, ám meglehetősen hiányos, tökéletlen módon. Tehát az igazságok (Tattva) egy-egy csoportját értelmünk (Buddhi) lelkes, de még tökéletlen fényével keressük. A beavatott Jógik vagy misztikusok szerint azonban a finomabb igazságok (Parama-tattva) nem érhetők el sem az érzékek, sem az empirikus értelem által. Ám fényt deríthet rá a belső, közvetlen tudás (Vidjá) és a közvetlen tapasztalás (Pratjaksa). Ezek az igazságok az anyagi érzékek fölött állnak, ám annál valóságosabbak. Már-már felfoghatatlan eredményre vezet, mikor a tudat (Csitta) megváltoztatja szubsztanciáját (Szamszkárák) és mozgási irányát. Mélységesen mély békét (Sánti), harmóniát és maradandó örömöt (Ánanda), a látás és tudás (Gjána) fényét eredményezi. A fejlődés szubjektív evolúciója révén olyan új szemléletmód tárul elénk, amely, ha kitartunk mellette (Szádhana) a végső megszabaduláshoz (Brahma-nirvána) vezet. E dolgok igazak (Szatjam) és valóságosak, hiszen a múltban már megtapasztalták (Szamádhi) őket, habár csupán az emberiség egy parányi része.
A testét és elméjét uraló keresőnek a közvetett (Paroksa) elemző és a közvetlen meditatív (Anvaja) tanulmányozás révén, megtisztult elméje segítségével kutatnia kell a lelki-szellemi önvaló (Átman) után. Megértve, hogy az mindenütt jelen van, benne és másokban egyaránt. A megkülönböztetés (Vivéka) képességével azon dolgok fölé kell emelkednie, amelyek ki vannak téve a keletkezés, állandósulás és pusztulás folyamatának, így valósíthatja meg magát az Örökkévalót (Szat). Bhagavata-purána 7.7.24.

Integrál jóga (könyv) író Sri Aurobindo

 
4 990 Ft
Kedv. ár: 4 490 Ft
Kezdete: 2018.03.30
A készlet erejéig!
Kezedben a sorsod

Kezedben a sorsod

A karma útjai

Eva Gostoni

Sára életén keresztül tapasztalja az olvasó a karma útjait, és az újraszületések egymásba fonódó élményeit. Az írónő Sára életútján vezet bennünket végig, miközben felébreszti saját tudásunk emlékeit is. Teljesen új és közvetlen módon építi tudásunkat egységes rendszerbe, melynek révén az élet összefüggései könnyen érthetővé válnak, és melyeket tudat alatt mindig is sejtettünk. Bemutatja az élet törvényeit, amelyek sokkal régebbiek, mint maga az emberiség. A könyv nemcsak bátorít, hanem érdeklődésünket is felkelti ahhoz, hogy teljes bizalommal vegyük saját kezünkbe életünk irányítását. Mélyenszántó és igényes, mindemellett szórakoztató és rendkívül izgalmas olvasmány.

Kezedben a sorsod (könyv) író Eva Gostoni

 
2 200 Ft
Legyél ​az aki vagy

Legyél ​az aki vagy

Eva Gostoni

Napjainkban mindannyian a szabadságot keressük.A szabadságra vágyunk egy szűknek érzett párkapcsolatban, a munkánk területén, a politikai nézetünkben. Vágyunk arra, hogy többet, mélyebbet, magasabbat, távolabbit tudjunk megélni, mint amit már ismerünk. A másnak, az ismeretlennek a vonzása oly hatalmas erővel hat ránk, hogy ennek folytán az életünk egyre jobban változik. Új szokások, ismeretek, nézetek vegyülnek a mindennapjaink megszokott keretébe, ami mindannyiunkat egy újfajta életritmusra késztet.

Az oly felkavart belső világunkat csak úgy tudjuk egy új egyensúlyba hozni, ha nem csak a külső világunkat, hanem önmagunkat is új szemmel kezdjük nézni. Ha elindulunk az önismerethez vezető úton, hogy mindig jobban megértsük, miért is kísérik lépéseinket csalódások, miért kerülünk látszólag akaratunkon kívül mindig azonos helyzetekbe. E könyv megmutatja, hogy milyen nehéz megváltoztatni a régi szabályokat, látásmódokat és szokásokat. Segít megérteni, miért félünk, amikor új gondolatok érintik meg a régi igazságainkat, és felismerni, milyen irányban találjuk meg célunkat. Útmutatóként szolgál, amikor ismét egy újabb „küszöb” előtt állunk az életünkben, vagy vastag „felhők” akadályozzák a látásunkat. Megmutatja, hogyan érthetünk meg egy átláthatatlan helyzetet, és bátorít, hogy a saját utunkon keressük a saját igazságunkat, még ha eközben eleinte bizonytalannak is érezzük magunkat. 

Legyél ​az aki vagy (könyv) író Eva Gostoni

 
1 700 Ft
Sohasem vagy egyedül

Sohasem vagy egyedül

Eva Gostoni

Eva Gostoni legújabb könyve forradalmian új, felfrissítő alapmű, amely tágítja a világképünket, és teljesen új távlatokat nyit meg előttünk. A szerző egyszerű szavakkal építi bele minden tudásunkat a teremtésnek egy nagyobb összefüggésébe. Bemutatja az emberiség különböző csoportjait, akiknek a fejlődése szorosan összefonódik a bolygónkon bekövetkező változásokkal, és részletes leírást ad a vallásokról, valamint az emberiség fejlődésének a lépéseiről, amelyeknek ezek a vallások megfelelnek. A szerző megismertet bennünket a mesterekkel, akik mindig új igazságokat hoznak a földre, és a nagy testvériséggel, akik segítséget nyújtva kísérik az emberiséget

Sohasem vagy egyedül (könyv) író Eva Gostoni

 
2 200 Ft
Szepes Mária - Meditációk+2 CD

Szepes Mária - Meditációk+2 CD

Szepes Mária

Szepes Mária hagyatékának egy eddig meg nem jelent könyvét tartod a kezedben. Ezúttal többről van szó, mint egy csendes, benső tájakra hívó elmélyülésről, bár a könyv gazdagon díszített képi tartalma könnyen magával ragadhatja az embert a magasabb létsíkok felé.

Az író-tanító vallotta, hogy az elméleti tanulmányok egy idő után nem elegendők a spirituális továbblépéshez, s akkor a kereső szellemben feltámad az igény mindezek tapasztalattá tételére.

A transzcendens élményekre nem lehet felkészülni, azok csodaszerűen érkeznek el, valamilyen különös telítődés nyomán. A valós élményekből hiányzik az öncélúság, személytelenek és mindig a magasabb megismerést szolgálják.

A könyv dupla CD-mellékletének meditációsorozatában - ami egy rég tartott tanfolyam mostanáig nem közölt anyaga - Szepes Mária saját hangján vezeti be az érdeklődőket azokba a spirituális, finoman hangolt tudatállapotokba, amelyekről mindig is beszélt, és amelyeket kiemelten fontosnak tartott.

Minden belső utazáshoz hasonlóan ez a különleges meditáció is feltárhat benned régen elfeledett, mélyen eltemetett emlékrétegeket, de nincs mitől tartanod. Annyi a dolgod csupán, hogy felismerd, ezekkel érdemes és szükséges lehet tovább foglalkoznod.

Szepes Mária - Meditációk+2 CD

 
3 990 Ft
-10%
SZORONGÁSOK és FÓBIÁK gyógyításának kézikönyve

SZORONGÁSOK és FÓBIÁK gyógyításának kézikönyve

Dr. Edmund J. Bourne

Szorongás, pánikzavar vagy fóbiák nehezítik az életed? Úgy érzed, elveszítetted uralmad az események felett? Ne keseredj el, te is képes vagy újra kézbe venni a gyeplőt, megfékezni félelmeidet, mielőtt eluralkodnak rajtad!

A Szorongások és fóbiák gyógyításának munkafüzete több mint egymillió olvasónak segített már teljes mértékben és tartósan kigyógyulni a szorongásos zavarokból, szociális szorongásokból, specifikus fóbiákból, pánikrohamokból, és egyéb szorongással kapcsolatos problémából.

A munkafüzetben a félelmek lecsillapításához és a szorongó gondolatok megfékezéséhez alkalmas technikák teljes arzenálját találod. Azonnali segítséget nyújt, hogy elkezdhess szabadabban élni - szabadabban, mint amiről valaha álmodni mertél. Ismerkedj meg:

o relaxációs és légzéstechnikákkal,
o tippekkel a negatív belső párbeszéd és a téves meggyőződések      legyőzéséhez,
o hasznos gyakorlatokkal a tudatos figyelem elsajátításhoz,
o elengedhetetlen változtatásokkal az életmód, a táplálkozás és a testmozgás terén,
o a pánikrohamok megelőzését és legyőzését szolgáló technikákkal!

"Rengeteg mindent tehetsz annak érdekében, hogy teljesebb és értelmesebb életet élj. Szívből ajánlom ezt a fontos könyvet mindazoknak, akik szorongástól vagy valamilyen fóbiától szenvednek."

SZORONGÁSOK és FÓBIÁK gyógyításának kézikönyve (könyv) író           

Dr. Edmund J. Bourne

 
4 490 Ft
Kedv. ár: 4 040 Ft
Kezdete: 2018.03.31
A készlet erejéig!
Taoista gyakorlatok

Taoista gyakorlatok

Hagyományos elméletek, kortárs módszerek

Livia Kohn (szerk.)

Taoista gyakorlatok elhivatott kutatók és gyakorlók által jegyzett, átfogó kötet, mely a gyógyítás, a légzés, az étkezés, a szexuális gyakorlatok, a qigong és a taiji quan kulcsgyakorlatait öleli fel. Mindegyik fejezet belehelyezi az adott gyakorlatot annak történeti és kulturális közegébe, majd összekapcsolja jelenkori alkalmazásával és eredményeivel. A taoista művelésről, melynek végső célja az ember energetikai átalakítása szellemi és transzcendens lénnyé, időről időre bebizonyosodott, hogy az egészségre is jó hatást gyakorol, és hogy mai világunkban is fontos szerepet tölthet be. Kötetünk mélyebb megértést nyújt a gyakorlatokról, belehelyezi azokat kulturális és történeti összefüggéseikbe, áthidalva így a szakadékot a gyógyítás és a vallás között. Reméljük, megteremtjük ezzel a lehetőséget mind a kutatók, mind a gyakorlók számára, hogy átfogóbb megértésre tegyenek szert és méltányolják ezeket a gyakorlatokat.
Livia Kohn ismét naprakész, hiteles és befogadható cikkgyűjteménnyel örvendeztet meg mindannyiunkat, ezúttal a taoista hagyomány testi átalakító módszereiről. A tömör bevezető bámulatosan átgondolt és mélyreható áttekintést nyújt a témát feldolgozó jelenlegi legjobb kutatómunkákról. Az egyes szerzők – mind vezető tudósok és gyakorlók – fejezeteikben egy eleddig kevésbé értett taoista gyakorlatcsoportra fókuszálnak. Ez a könyv a taoista testgyakorlatokról alkotott felfogásunkat teljesen új szintre helyezi, elmélyültebb értelmezést engedve és nagyobb megbecsülést ébresztve bennünk. Erről az új szintről számos velünk élő feltételezést és képzelgést megcáfoltnak tekinthetünk, melyek a taoizmus népszerű értelmezését körüllengik. Ajánlom mindenkinek, aki a »valódi« és fejlődő taoista hagyománnyal ismerkedne.”
Norman Girardot, Lehigh University
„A Taoista gyakorlatok nyolc kiváló és részletekbe menő tanulmányt, valamint egy remek bevezetést tartalmaz, melyek taoista technikákba és elméletekbe vezetnek be minket a hosszú, egészséges és harmonikus életről. A cikkírók a qi finomítására fókuszálnak az egészség, az energia és a szellemiség javítása céljából. A taoista vallás évszázados múltra visszatekintő és még ma is fejlődő testgyakorlatainak új és szerteágazó megértését kínálják. Miközben a klasszikus szövegekből gazdag ismeretanyagot mutatnak be, azt is szemléltetik, hogyan használják a módszereket napjainkban. Az eredmény a tudományos kutatás és a gyakorlati tapasztalás termékeny frigye. Ez a könyv értékes olvasmány mind a taoista gyakorlás iránt érdeklődő kutatóknak, mind azon gyakorlóknak, akik szeretnének tájékozódni módszereik elméleti és történelmi hátteréről.”
Shin-yi Chao, Rutgers University
Livia Kohn a vallástudományok és a kelet-ázsiai tanulmányok professzora a Bostoni Egyetemen. Kutatási területe a középkori taoizmus és a hosszú életet célzó kínai gyakorlatok tanulmányozása. Számos könyvet írt és szerkesztett, hosszú ideje gyakorol taiji quant, jógát és meditációt.

Tartalomjegyzék
Livia Kohn: Bevezetés
Lonny Jarrett: Az akupunktúra és a szellemi megvalósítás
Catherine Despeux: A hat gyógyító hang
Stephen Jackowicz: Elnyelés, emésztés, újraemésztés
Shawn Arthur: Élet gabonák nélkül
Livia Kohn: Jóga és daoyin
Michael Winn: A szexuális energia átalakítása a tűz-víz alkímiával
Bede Bidlack: Taiji quan: formagyakorlatok, elképzelések és eredmények
Louis Komjathy: A qigong Amerikában

Taoista gyakorlatok (könyv) Livia Kohn (szerk.)

 
3 000 Ft
-10%
Tudatosság

Tudatosság

Bizonyára számodra is ismerős az érzés; bemész a munkahelyedre, elkezded a napot egy tiszta napirendi képpel. Repülnek az órák, majd azon kapod magad, hogy már úton vagy hazafelé. Sokan járunk hasonló cipőben. A legtöbben csupán napunk 47%-át tudjuk felidézni, ami azt jelenti, hogy felét robotpilóta üzemmódban töltjük.
Két képesség jellemzi a tudatos elmét; összpontosítás és figyelem. Az idő nagy részében azonban mindenki a figyelmedért harcol. Keresnek e-mailben, telefonon, a közösségi oldalakon, a chatablakban - ezzel akaratlanul is akadályoznak az összpontosításban és bomlasztják a figyelmed. Mi a megoldás?
A Harvard Business Review pszichológiasorozatának első része a tudatosságról szól. Mélyenszántó és nélkülözhetetlen olvasmányokban mutatja be a témát a Harvard cikkeiből tallózva. Coachok, szakemberek, írók, pszichiáterek írásain keresztül ismerheted meg a tudatosság emberi oldalát.

De mi is az a tudatosság és miért van akkora jelentősége? Tudatosságról akkor beszélhetünk, amikor aktívan figyelünk a környezetünkre és tevékenyen reagálunk a történésekre. Egyszóval, amikor a jelenben vagyunk. Biztosan azt gondolod, ezt az állapotot fenntartani fárasztó és stresszes, de nem így van. Valójában nem kell áldozatot hoznunk, nem szükséges megváltoztatni mindennapi tevékenységeinket ahhoz, hogy jelentős előrelépést érjünk el.

A Tudatosság című kötetben bemutatott technikák valamelyikét gyakorolva akár azonnal elkezdhetsz a jelenben élni.

Tudatosság (könyv) 

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2018.03.30
A készlet erejéig!
Új idők küszöbén

Új idők küszöbén

Eva Gostoni

Az életünket nagy, egyetemes törvények szabályozzák, amelyek védelmeznek és keretet adnak. A könyv rámutat a váltakozó időciklusok fontosságára, amelyek – mint ezelőtt is már oly sokszor – elősegítik a megtisztulást, a fejlődést, és az előrehaladást. Leírja a ragyogó csillagképek energiáinak jellemzőit, és az öt elem sajátosságait, amelyek a fejlődés lépcsőire mutatnak. A könyv soraiban érezhető az a mély, gondoskodó szeretet, amellyel az ég és a föld átöleli az életet. Az egyes fejezetekben – mintha kisebb és nagyobb tükrök lennének – felismerjük az erényeinket és a gyengeségeinket, a fáradozásunkat, a reményeinket és a vágyainkat, de azt is, hogy milyen szintre jutottunk már az egyéni fejlődésünkben. Megmutatja a korszakunk egyedülállóságát, rámutat a lehetőségekre, amelyek segítenek a következő szintre emelni a tudatunkat, és hogy milyen lépésekkel haladhatunk tovább a növekedés útján.

Új idők küszöbén (könyv) író Eva Gostoni

 
1 990 Ft
Változtassa meg életét

Változtassa meg életét

Edgar Cayce

A program az Ön számára lehetővé teszi, hogy száz százalékban természetes módon megváltoztassa az életét. A "ciklusok" segítségével a szerző

Edgar Cayce  feltárja Ön előtt, hogyan programozható át az elméje, hogy képes legyen ellenőrizni vagy kiküszöbölni a nemkívánatos szokásokat, minekutána létrejön egy új és pozitív elképzelés önmagáról és kifejlődnek látens tehetségei, képességei. E három könnyű lépés segítségével megtanulja létrehozni saját tulajdon magnószalagjait az összes speciális szükséglettel összhangban. A könyv harmincegy "ciklust" vagy programot tartalmaz. Minden program egyaránt felhasználja jobb és bal hemiszféráját. Részletes információkat közöl arról, hogy mit kell mondania és elképzelnie ahhoz, hogy maximális eredményeket érhessen el. Ezek a programok a következőket tartalmazzák:

Felkészülés a változásra Stresszel való megbirkózás
Önbizalom megerősítése Szexuális beteljesülés
Emlékezés és koncentráció Kimerültség
Nyilvánosság előtti beszéd Súlycsökkenés
Sporteredmények Dohányzás abbahagyása
Felkészülés a foglalkoztatásra Álmatlanság leküzdése
Humorérzék kifejlesztése Felkészülés az operációra
Kapcsolat befejezése Felkészülés a szülésre
Elvesztett tárgyak megtalálása Szemölcsök eltávolítása
Alkotóképesség bővítése Pszichikai képességek
Szerelem keresése Gyermeki meditáció
Jövőbelátás Az élet dala
Barátok és partnerek Vonzó körmök
Barátok és közeli lelkek Betegségek gyógyítása
A csakrák összehangolása Anyagi biztonság

Változtassa meg életét (könyv) író Edgar Cayce

 
2 700 Ft

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.