Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Újdonságok


Sorrend:

Homeopátia Szelíd gyógymód gyermekeknek

Homeopátia Szelíd gyógymód gyermekeknek

Walter Glück

A gyermekek többnyire jól és gyorsan reagálnak a természetes szerekre. Ha következetesen alkalmazzuk őket, tartósan erősíthetjük egészségüket. Dr. Glück több mint húsz éve használ eredményesen különbözõ gyógymódokat, a homeopátiától az akupresszúrán és a reflexmasszázson át egészen a különböző borogatások és teakeverékek jótékony hatásáig. Homeopátia – Szelíd gyógymód gyermekeknek című tanácsadó könyvében elárulja, tapasztalataiból mit tudnak a szülők önállóan és gyümölcsözően alkalmazni.

Dr.Walter Glück saját betegségei kapcsán ismerte meg azokat a gyógymódokat, amelyeket évek óta sikerrel alkalmaz. Homeopátiás kutatómunkája mellett természetgyógyászatot tanít orvosoknak a kremsi Duna Egyetemen.

Homeopátia Szelíd gyógymód gyermekeknek (könyv) író Walter Glück

 
2 990 Ft
Sankaran sémái 2005

Sankaran sémái 2005

Rajan Sankaran

Amint a „Sankaran-féle rendszer” világszerte egyre népszerűbbé vált, felmerült az igény egy olyan kézikönyvre, amely betekintést nyújt Sankaran dr. egész munkásságába. A „Sankaran-séma” első kiadásának az volt a célja, hogy dióhéjban – táblázatok formájában – bemutassa a különböző alapfogalmakat és a könyveiben részletesebben taglalt tudásanyagot.

Szükségesnek érezzük, hogy figyelmeztessük az Olvasót, hogy a Sémát csak azoknak ajánljuk, akik már olvasták Dr. Rajan Sankaran könyveit és ismerik elméletét és módszerét. Ilyen háttér hiányában nem javasolt a Séma használata.

Ha viszont megvan ez a megfelelő háttér, a Séma nagyon hasznos eszköznek bizonyulhat. Reméljük, hogy ez a sokkal bővebb és átfogóbb kiadás további segítséget nyújt a gyakorló homeopaták számára.

Sankaran sémái 2005 (könyv) író Rajan Sankaran

 
5 500 Ft
-10%
Stresszoldás kutyáknak

Stresszoldás kutyáknak

Szabadítsd meg a kedvencedet a szorongásoktól, a félelmektől és a fóbiáktól!

Marty Becker, Mikkel Bucker, Lisa Radosta, Wailani Sung

A Fear Free ("Félelem nélkül") pozitív megerősítésen alapuló program, amely bizonyítottan segít a félénk és szorongó kutyákon. Ebben a kötetben "Amerika első számú állatorvosa", Dr. Marty Becker, és jeles kollégái a programot megalkotó úttörő állatgyógyászok és viselkedéskutatók tudására és tapasztalataira építve járják körül a stressz, a félelem és a szorongás tüneteit, amelyeket a kutyatartók jól ismernek, még ha ritkán értik is meg, mivel állnak szemben. Rendkívül hasznos könyv, telis-tele személyes történetekkel és részletesen leírt megoldásokkal, amely életmentő lehet az aggódó gazdik és félénk kutyáik számára. A könyvből többek között megtudhatod: Miért válik egy állat félénkké és szorongóvá, milyen káros hatásai vannak a félelemnek a kutya életére, és hogyan segít ezen a Fear Free program? Milyen típusai vannak a félelemnek, és hogyan ismerhetjük fel ezek jeleit a kutyán? Milyen buktatókkal jár a büntetés, milyen előnyei vannak ezzel szemben a pozitív megerősítésnek, és mi a jutalmazás helyes módja? (A könyv lépésről lépésre ismerteti a jutalmazás megfelelő alkalmazását.) Hogyan szoktathatod helyes viselkedésre a kutyádat, és növelheted az önbizalmát, valamint az alkalmazkodóképességét bármely életkorban? Hogyan taníthatod meg a kutyádat alapvető vezényszavakra és izgalmas feladatokra, amelyekkel biztosíthatod a lelki egészségét? Hogyan oszlathatod el a kutya leggyakoribb félelmeit jutalmazás alapú módszerekkel? Hogyan teheted félelemmentessé az állatorvosi vizsgálatot, a kutyakozmetikai kezeléseket, a gyerekekkel való játékot, a forgalmas köztereket, a családi kiruccanásokat és más konkrét élethelyzeteket?

Stresszoldás kutyáknak (könyv) író Marty Becker, Mikkel Bucker, Lisa Radosta, Wailani Sung

 
4 490 Ft
Kedv. ár: 4 040 Ft
Kezdete: 2019.03.30
A készlet erejéig!

Sorrend: