Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Újdonságok


Sorrend:

A kis herceg tarot

A kis herceg tarot

/Tarot of the Little Prince/

angol nyelvű tarot kártya

A kis herceg tarot (tarot kártya)

 
5 990 Ft
A lélek lakhelye

A lélek lakhelye

Gary Zukav

Az emberi szellem fejlõdésének következõ fázisába kalauzol bennünket a Harvardon végzett tudós, aki a határtudományok legkiválóbb tolmácsolójaként az Amerikai Tudományos Könyvdíjat nyerte el A Wu Li Mesterek tánca címû könyvével, amelyben a modern fizika eredményeit foglalta össze mindenki számára érthetõen. A lélek lakhelye, a szépségesen egyszerû, szinte költõi stílusban megírt metafizika könyv megmutatja, hogyan alakul át mindennapi életünk, hogyan nyer célt és értelmet, ha az élet iránti tisztelet és az együttérzés hatja át, hogyan is haladunk mindannyian felelõs döntéseink nyomán közösen az emberi szellem birodalma felé. A világhírû tudós, László Ervin professzor, a Budapest Klub alapítója és elnöke – annak a világméretû mozgalommá nõtt klubnak, amelynek maga Gary Zukav is aktív és elkötelezett tagja – így ír a könyv elõszavában: \Zukav legfõbb üzenete tiszta és erõteljes: nem más, mint az a felismerés, hogy egyéni és kollektív evolúciónk következõ és valóban meghatározó lépcsõfoka a tudatosság birodalmába vezet, és kilép abból a világból, ahol a végtelenített gazdasági fejlõdés és a személyes gazdagság és hatalom felhalmozásának eszméje az uralkodó. Zukav könyve mindenképpen méltó az átgondolásra, hiszen meglátásai fontosak, és egyúttal azt jelzik, hogy korunkban teret hódít a pozitív szellemi látásmód. Immár bízhatunk abban, hogy bolygónkon az élet és az emberiség reményteljes jövõ elé néz.\ Gary Zukav így ír könyvérõl: \Egy nagy változás idejét éljük. Sokkal könnyebben tudjuk megélni ezt a változást, ha látjuk az utat, amelyen járunk, a célt, és azt, hogy mi az, ami változik. Legyen ez a könyv ablak, amelyen keresztül az élet megértésére jutottam. Betekinthetnek rajta, de gondolataimat természetesen nem kell elfogadniuk. Sokféle útja van annak, hogy elérkezzünk a bölcsességhez és a szívhez. Ez a mi legnagyobb gazdagságunk, és ebben gyönyörködöm én nap mint nap. Csak postai feladással!

A lélek lakhelye (könyv) író Gary Zukav

 
4 990 Ft
-10%
A négy lábon járó spiritualizmus

A négy lábon járó spiritualizmus

David Michie

A Dalai Láma Macskája visszatért! Épp oly bájosan önző, kotnyeleskedő és kíváncsi, mint ahogy megismertük, ám ezúttal bölcsebb, mint valaha!

Őszentsége a Dalai Láma rendkívül sok látogatót fogad - köztük hercegeket, elnököket és popsztárokat -, akik szeretnének emléket vinni magukkal a találkozásról. Milyen jó lenne egy olyan könyvet ajándékozni nekik, amely emlékezteti őket a felemelő érzésre, amelyet a láma különleges személyisége és kisugárzása kelt bennük, emellett mélyebb bepillantást enged a manapság nyugaton is egyre népszerűbb buddhizmus fő tanaiba. A közvetlen munkatársak megijednek a feladattól. Mi sem természetesebb, hogy erre legalkalmasabbnak Őszentsége féltett kincse, Minden Idők Legszebb Teremtménye, a Dalai Láma igéző zafírkék szemű macskája tűnik, aki oly sok tudásra tett szert az évek során bölcs tanítója oldalán. Így hát macskabajszos forrásból közelíthetjük meg a buddhizmus négy nemes igazságát, s annak a való életre vetített gyakorlati alkalmazását. A négy lábon járó spiritualizmusban kalandokból, szívet melengető mély érzelmekből és bajuszrezgető, szőrbodorító izgalmakból ezúttal sincs hiány.

A négy lábon járó spiritualizmus (könyv) író David Michie

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2020.09.16
A készlet erejéig!
Arcanum tarot

Arcanum tarot

angol nyelvű tarot kártya

A misztikus felismerés kártyája az Arkánum Tarot és annak lenyűgöző képei. A Thelema Tarot alkotója buja és varázslatos tájat láttat a kérdezővel. Az Arkánum Tarot célja, hogy lélek legmélyebb részeit összekapcsolja az isteni birodalommal. Felfedve azt, amit meg kell látni ahhoz, hogy sorsunk beteljesedhessen.

Arcanum tarot (tarot kártya) 

 
8 500 Ft
-10%
Fejleszd a gondolkodásod

Fejleszd a gondolkodásod

Változtasd meg a gondolkodásod a tudomány segítségével

Dr. Joe Dispenza

TEDD MEG AZ ELSŐ LEPÉST A VALÓDI FEJLŐDÉS FELÉ!
Eltűnődtél már azon, vajon miért futtatod le fejben ugyanazokat a negatív gondolatmeneteket újra és újra? Vagy azon, hogy miért hagyod még mindig a környezetednek, hogy játszadozzon veled, hatást gyakoroljon rád, uralkodjon feletted? Mi kényszerít a passzív szemlélődő állapotába? Lehetséges, hogy van valami a háttérben, ami erősebb nálad és visszatart a változástól.
Dr. Joe Dispenza - az Engedd el önmagad című világsikerű könyv szerzője - évtizedek óta tanulmányozza az emberi elme működését. A széles körben elismert kutatónak a kvantumfizika, idegtudomány és genetika eredményeit felhasználva sikerült bebizonyítania: gondolataink felelősek életünk alakulásáért.
Új könyve az emberi agy rejtélyes világában vezeti körbe az olvasót, ott, ahol sorsunk eldőlni látszik. Az író kézzelfogható bizonyítékokat tár elénk; gondolataink kémiai reakciókat váltanak ki agyunkban, melyek viselkedési, érzelmi mintázatokban rögzülnek, és végül a tudatalattiban futó automatizmusokká alakulnak.
A Mi a csudát tudunk a világról? című 2004-es filmsikerben Dr. Joe Dispenza már beavatott minket lenyűgöző kutatási eredményeibe. A felismerés, miszerint tudatosságunk növelésével, és így agyi áramköreink megváltoztatásával új létállapotot és új életet teremthetünk magunknak, több millió emberre hatott inspirálóan.
Ez a könyv hatalmas lépés az ember szellemi erejének megértéséhez vezető úton. A tudományos alapokon túl olyan tudást ad a kezedbe, mellyel most azonnal elkezdheted vagy folytathatod személyes fejlődésed!

Változtasd meg lépésről lépésre agyi áramköreidet. Megvan benned a kvantumválasztás ereje! Ültesd át a gyakorlatba Dr. Dispenza technikáit e könyv segítségével és váltsd valóra a benned rejlő lehetőséget!

Dr. Joe Dispenza nemzetközileg elismert kutató, író, tanár, tanácsadó és előadó, saját területének szupersztárja, könyvei sorra a sikerlisták élén landolnak. Kutatóként - másokkal együttműködve - az idegtudomány, a kvantumfizika és a génkutatás legújabb eredményeit felhasználva keresi a spontán gyógyulások mögött rejlő titkokat. Meggyőződéssel hisz abban, hogy mindannyiunkban korlátlan lehetőség és végtelen potenciál rejtőzik, és tudatalattink átprogramozásával a testünkben zajló folyamatok mellett énünk bármely aspektusát is megváltoztathatjuk, egy jobb életet, új sorsot teremthetünk magunknak.

Fejleszd a gondolkodásod (könyv) író Dr. Joe Dispenza

 
6 490 Ft
Kedv. ár: 5 840 Ft
Kezdete: 2020.09.01
A készlet erejéig!
Frida Kahlo tarot ÚJ   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Frida Kahlo tarot

Frida Kahlo tarot

angol nyelvű tarot kártya

Frida Kahlo tarot (tarot kártya)

 
6 290 Ft
Nincs raktáron
Prémium a sorstól

Prémium a sorstól

Takács Tibor

Talán az egyik legtalányosabb része az asztrológiának a dekádok rendszere.
Nagyon sok olyan módszer halt el az asztrológiában, amit a hétköznapokban használtak. Nem nagyon maradtak olyan tanítók, akik ezt a módszert
a gyakorlatból ismerik. Ennek az oka nagyon sok összetevőből áll, de a lényege a gyorsuló világ. Nincs kétségem afelől, hogy ma egy képletet sokkal
kevésbé mélyebben elemeznek, mint régen. Sem idő, sem türelem nincs meg ahhoz, hogy a részleteket is kifejtsük. Az érdeklődők a lényegre kíváncsiak, emiatt ezek a részletek lassan feledésbe merülnek. Ezért is szeretném megmutatni ezt a módszert, hátha lesznek olyanok akik, képesek újra használni.
Kevés olyan rendszer van, amely ennyire nyíltan és egyértelműen mutat rá
a saját felelősségünkre. Számomra teljesen egyértelműen bizonyítja a sors
egyszerűségét és Isten létezését.

Prémium a sorstól (könyv) író Takács Tibor

 
2 990 Ft
Starman tarot

Starman tarot

angol nyelvű tarot kártya

Starman tarot (tarot kártya)

 
8 490 Ft

Sorrend: