Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Újdonságok


Sorrend:

A lélek útja

A lélek útja

Robert Lawson

Miért kell újra és újra visszatérnünk ide, mi történik velünk életeink között?
Mi dönti el, hol és milyen testben fogunk élni, kik lesznek a családtagjaink? 
Tényleg mi alakítjuk a sorsunkat, vagy csak bábuk vagyunk egy sakktáblán?
Miért hagyja Isten, hogy ennyi szenvedés és gonoszság legyen a világon?
Mi a lelki társak titka, létezik-e az örökké tartó szerelem?
Miért követjük el életről-életre ugyanazokat a hibákat?
Mi a megvilágosodás titka, hogyan érhetjük el?

Te mit tennél, ha minden, amit szeretsz, ami értelmet ad az életednek eltűnne?
Egy tragikus balesetet követően David Becker nyugodt, boldog élete darabokra hullik. A szerelmét elveszítő, mély depresszióba zuhanó férfi csupán egy megoldást lát maga előtt az öngyilkosságot. Azonban egy rejtélyes látogató felbukkanása mindent megváltoztat. 

Egy angyalszerű jelenés, egy ragyogó fénylény siet David segítségére. A férfi lehetőséget kap, hogy bepillantson rég elfeledett múltja árnyai közé, hogy megértse, miért. kellett ekkora csapást elszenvednie, s a fájdalmon keresztül meglássa az Élet örökké vibráló fényét. 

Hosszú, a történelem évezredeit felölelő utazásra indulnak, az Út-ra, mely a legváltozatosabb helyszíneket, eseményeket és élethelyzeteket eleveníti fel David előtt saját egykori életei drámáit, örömeit, s kínjait. 

A lélek útja egy szerelemmel, fájdalommal és megbékéléssel teli tanító erejű történet, mely nem csupán okító jellegű, hanem hátteréül és gyógymódjául szolgál egy összetört, haraggal és szenvedéssel teli léleknek.

Az Út a legsötétebb perctől a megvilágosodás örökké tartó fényéig vezet

Jó szívvel ajánlom ezt a művet azoknak, akiket izgatnak létünk mélyebb kérdései. (Dr. Domján László

A lélek útja (könyv) író Robert Lawson

 
3 990 Ft
Astro Planner 2022

Astro Planner 2022

bevezető áron szeptember 30-ig.

Csörsz Melinda

Ismét megjelenik Csörsz Melinda karmaasztrológus asztro-határidőnaplója, amely alapján napra pontosan megtervezhetjük a 2022-es évünket! Az új, heti beosztású évtervező a tavalyi kiadványhoz képest több extra tartalommal kedveskedik:

- napi előrejelzéssel

- az adott hétre szóló spirituális vagy motiváló idézetekkel

- havi előrejelzési listával

- az új szolárév, a 2022-es tavaszpont képletének karmikus előrejelzésével

- az átvonuló bolygók és a kevésbé ismert égitestek magyarázatával

- 2022 szerencsét és boldogságot kínáló időszakainak listájával

- a holdfogyatkozások és fontosabb holdfázisok időpontjaival

- karmaasztrológiai vonatkozásokkal

- önismereti útravalókkal

- életvezetési tanácsokkal

 + AJÁNDÉK KÖNYVJELZŐVEL!

Astro Planner 2022 Csörsz Melinda

 
4 900 Ft
Dimenzió tarot

Dimenzió tarot

Könyv és 22 lapos kártyacsomag 

Szepes Mária

A Dimenzió-tarot az írónő Szepes Mária előző tarot-könyvének, A tarot bölcsességének felújított és kibővített változata, amelynek érdekessége, hogy egy egyedi tarot kártyacsomag is tartozik hozzá. A tarot szimbólumrendszer, kulcs az emberi önismerethez, rejtett bölcsességének hordozója, üzenet a távoli múltból.

Ebben a kötetben olvashatunk a tarot eredetéről, a kártyalapok titkos jelentéséről, a képek mélyebb tartalmáról. Megtudhatjuk, hogyan jósolhatunk a segítségével, útmutatást kapunk, miként használjuk a lapok ábráit meditációra, és hogyan nyerjünk belőlük erőt lelki problémáink leküzdéséhez. 

Dimenzió tarot (könyv) Szepes Mária

 
6 990 Ft
Zen tarot Osho

Zen tarot Osho

magyar nyelvű

Az Osho-féle Zen Tarot a jelent tükrözi, az itt és most pillanatát mutatva meg.

A kártyák rendszere a zen bölcsességére épül, amely szerint külvilágunk történései saját gondolatainkat és érzéseinket tükrözik. Amikor kétséggel és bizonytalansággal telinek látjuk az életet, szeretnénk találni egy biztos fogódzót, egyfajta ihletforrást. Mi fog történni a jövőben? Mi a helyzet az egészségemmel, a gyerekeimmel? Mi lesz, ha ezt a döntést hozom meg, nem pedig azt? Erre használjuk a hagyományos tarot-kártyát, hogy kielégítsük a múlttal és a jövővel kapcsolatos kíváncsiságunkat.

Az Osho zen tarot ezzel szemben az itt és most megértésére koncentrál. Rendszere a zen bölcsességére épül, amely szerint külvilágunk történései egyszerűen csak saját gondolatainkat és érzéseinket tükrözik, még akkor is, ha mi magunk nem vagyunk ezeknek tudatában. Ha többé nem a külső eseményekre figyelünk, tisztán láthatjuk, mi történik legbensőbb középpontunkban.

A kártyák modern képi világa körülményeket és tudatállapotokat ábrázol; az útmutató könyvecske pedig a zen egyszerű, egyenes, gyakorlatias nyelvének segítségével értelmezi a képeket.

Zen tarot Osho (kártya)

 
6 490 Ft

Sorrend: