Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Radiesztézia könyvek

Főkategória >RADIESZTÉZIA >Radiesztézia könyvek

Sorrend:

A hetedik pecsét feltörése   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A hetedik pecsét feltörése

A hetedik pecsét feltörése

Szőke Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 500 Ft
Nincs raktáron
A hiányzó láncszem

A hiányzó láncszem

Szőke Lajos

˝Dimenziókon át, folyamatosan és feltartóztathatatlan energiával áradnak a szeretet hullámai az égi forrás felől, ám egy égbekiáltó sziklaszirten kénytelenek óriási robajjal megtörni. Ennek a sziklaszirtnek a neve: ember. Összefogtak hát az emberközeli dimenziók, hogy az emberrel tudatosítsák: nem az a dolga, hogy a szeretet szakadatlan áramlásában akadályt jelentsen...˝

A hiányzó láncszem (könyv) író Szőke Lajos

 
4 000 Ft
-11%
Ahogy van...200 spirituális tanfolyam tapasztalata

Ahogy van...

200 spirituális tanfolyam tapasztalata

Remélem sikerült olyan könyvet írnom, ami mindenkinek ott ad, ahol épp tart az útján. Úgy gondolom, hogy rengeteg munka és tapasztalat van benne összesűrítve. Jómagam is nagyon boldog lettem volna ha ezeket az ismereteket valaki a kezembe adja, mondjuk 10 évvel ezelőtt. 

A könyv tömör és mégis könnyen fogyasztható, a képzéseimhez hasonlóan azt szolgálja, hogy az általam feltárt összefüggéseket, megértéseket mellébeszélés nélkül átadja.
Tamás

Bővebb információ: 

www.spiritusz.org

Spiritusz Org Egyéni Spirituális Képzési Rendszer

A könyv tartalmából:

 • Az Alapok

 • A Senzibyl

 • A Reiki

 • FantomGyógyászat

 • Reinkarnációs Utaztatás

 • A SzellemGyógyászat 3 Útja

 • Az ELŐTÉR Illesztő-Keret

 • ATT – A Tanú Tudatossága

 • A Védelem 3 Tudati Módszere

 • Olaj és Gyertya – Szentelés és Áldás

 • A Bűvész és a Mentalista

 • A „Kiválasztottakról”

 • Pánik

 • Tapasztalataim

 • Könyvajánló

„Tamás, az elmúlt 10 évben a legtöbb mesterétől nem csupán tanulhatott, hanem dolgozhatott is mellettük. Pontosan tudja, hogy mi és miért történik a színpadon és a függöny mögött is.

Az Egyéni Spirituális Képzésein szókimondó, közvetlen hangulatban, adja át az általa alkalmazott technikákat”

Az elvégzett képzései közül:

Balogh Béla - Meditáció

Czonev József - Hipnózis, Hipnoterápia, Professzionális Hipnoterápia,

ShowHipnózis, HipnoCoach

Dr. Daubner Béla - Pszichopatológia, Fejlődéslélektan, Hipnózis

Dr. Domján László - Agykontroll, Agykontroll Ultra

Forgács Gyöngyi és Borbás János - Reiki

Horváth Erzsébet - Kvantumszinkronizáció

Kercselics Imre - Szellemgyógyász

Kowalski Bogdán - 3 éves Spirituális Kerekasztal

Metafizikai Intézet - Reinkarnációs Utaztatás, Kozmogenetikus 7 pont

Sütő Imre - Pránanadi Reinkarnáció Utaztatás

Szelezsán Zsuzsa és Laci Láma - Pránanadi

Tihanyi Tamás - Spiritiszta, Parapszichológia, Népi-Csontkovács, Lazító Masszázs, Lélekmasszázs

Váradi Tibor - Szellemtudomány Alap, Szellemtudomány Haladó, Csakrák a Szellemtudományban Fényében

Róla Írták:

Kertész Anita:

“Aki valóban fejlődni szeretne, és egyéniben teljes odafigyeléssel szeretné elsajátítani a tudást, annak itt a helye.

Csak javasolni tudom, mert végre megkaptam a választ minden kérdésemre egy helyen.”

 Rénes Szilvia:

“Tamás azért jó tanító mert tudja, hogy mindenkinek más könyv kell. Nem más emberré formál, hanem megtanítja, hogyan ismerd meg önmagad. Utat mutat, nem befolyásol. 

Ahogy van... 200 spirituális tanfolyam tapasztalata

(könyv)

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 000 Ft
Kezdete: 2022.04.05
A készlet erejéig!
Az inga elmélete és gyakorlata

Az inga elmélete és gyakorlata

Radiesztézia füzetek

Aranyi Lászlóné

A legkedveltebb és legegyszerűbb radiesztéziás segédeszköz az inga. Ez a kis füzet arra a feltevésre építi tartalmát, hogy minden tárgynak és élő szervezetnek megvan a maga rezgése, kisugárzása, melyet az ingával jeleztetni lehet. Egyszerű példák ismertetik meg velünk az inga gyakorlati használatát

Az inga elmélete és gyakorlata (könyv) író Aranyi Lászlóné

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Földsugárzás ​csillagsugárzás   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Földsugárzás ​csillagsugárzás

Földsugárzás ​csillagsugárzás

TÖBBSZÖR OLVASOTT ANTIKVÁR PÉLDÁNY

A legújabb ismeretek, jó tanácsok, természetgyógyászati eljárások és szabadalmak

Wilton Kullmann

Tudja-e, hogy ha egy banán vége úgy szegeződik Önre, mint egy pisztoly, az komoly fejfájást okozhat? Manapság egyre többen ismerik fel a földsugárzás és csillagsugárzás különböző következményeit. Meg kell tanulnunk élni velük, s a veszélyeiken túl fel kell fedeznünk jótékony, egészségünkre kedvező hatásaikat. Ehhez kíván a könyv segítséget nyújtani. Hogyan védekezzünk a káros sugárzások ellen? Milyen gyakorlatokkal „sugármentesíthetjük” testünket? Hogyan használjuk ki a kedvező csillagsugárzásokat?

Földsugárzás ​csillagsugárzás (könyv) író Wilton Kullmann

 
2 900 Ft
Gyakorlati inga mindenkinek

Gyakorlati inga mindenkinek

Susanne Peymann

Bár meglepő történetek is keringenek az "ingajósokról", a jóslás ezen ősi formája ma is az egyik legkedveltebb jövőbelátó módszer - sőt, több annál.
Kultúrtörténetünk része: úgy a fizikának, a pszichológiának, mint az ezotériának és a művészetnek. Megéri a színfalak mögé tekinteni és közelebbről megismerkedni az ingával, ezzel a fantasztikus eszközzel, ami lehetőséget nyújt feltérképezni az érzékeink által nem elérhető információkat, életünkben észrevétlenül munkálkodó vonzódásokat és taszításokat.
Suzanne Peymann személyében a legjobb vezetőt kapod ehhez az izgalmas kalandhoz. A szerző nevéhez több mint nyolcvanezer eladott jóskönyv kötődik, köszönhető annak az úttörő munkának, mely során sikerült kapcsolatot teremtenie a hagyományos ezoterikus alapelvek és a modern, pszichológiai megközelítések között.
Az ingajóslás mestere ebben a könyvben olyan gyakorlatias régi és új ingatáblákat mutat be, melyek korunk jellemző döntéshelyzeteinek megoldásait segítik. A bestsellerszerző vallja, számára az ingajóslás a legjobb spirituális és gyakorlati "navigációs eszköz". Ha iránymutatást szeretnél, megtaláltad amire szükséged van!
Az egyedülálló készlet tartalma:


Illusztrált kézikönyv


Ingatáblák a kézikönyvben


Egy kiváló minőségű, sárgaréz inga láncon

Gyakorlati inga mindenkinek (könyv) író Susanne Peymann

 
6 490 Ft
-10%
Ingadiagnosztika

Gyógyító inga

 

Ernst Pollner


Az embert mindig vonzza az ismeretlen, láthatatlan, felfoghatatlan és keresi az ezekhez vezető utat, magyarázatot. Az ingadiagnosztikán illetve az inga használatán keresztül választ kaphatunk mindazon kérdésünkre, ami foglalkoztat minket, legyen az egészségi állapotunk, vagy betegségeink gyógyításának, párkapcsolati problémáink megoldásának lehetőségei, a szerencse, a harmónia és a siker meglátása vagy akár a különböző földsugárzások megtalálása, kimérése, de lehetséges a szellemekkel való kapcsolat is. Valamikor az ingát és a varázsvesszőt csak a kiválasztottak ismerték, használták. Napjaink embere képes megtanulni ezt a diagnosztikai módszert és saját életében kamatoztatni, hogy minél intenzívebben megérthesse a körülötte zajló történéseket.

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2013.03.24
A készlet erejéig!
A földsugárzás titkai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A földsugárzás titkai

A földsugárzás titka

1991. antikvár példány, utolsó oldalon néhány sor bejegyzéssel,

kéreg alul picit megtört

Gelencsér László

Ez a könyv, amit a kezében tart, egy olyan természeti jelenségről és annak következményeiről szól, amely az emberiséget ősidők óta foglalkoztatja. Vajon miért nem foglalkoztak ezzel a jelenséggel korábban? Valószínűleg azért, mert nem ismerték eléggé, „babonaságnak”, „boszorkányságnak” tartották. Tény, hogy az emberiség a történelem folyamán, inkább egymást és a természeti környezetét pusztította és pusztítja még ma is, ahelyett, hogy az egészségére ártalmas életmódján, természetszemléletén változtatna.
A földsugárzásról, hatásairól, az azt kutató és feltáró radiesztéziáról, mint „új” tudományról, annak sokszínű ágáról, és nem utolsó sorban a sugárzások elleni védekezésről szól ez a könyv.
Azoknak az embereknek pedig, akik született képességüknek köszönhetően „szenzitívek” és így maguk is vesszős és ingás „kutatókká” válhatnak, kézi könyvünket ajánljuk.
Jó lenne, ha mindenki megismerné azokat a fontos biológiai, élettani, fizikai hatásokat, előnyöket (mert ilyen is van) és hátrányokat, amelyeket a föld mélyéről elinduló „titokzatos erők” okoznak, valamennyi élőlénynek és növényzetnek. Ha mindenki járatos lenne az ellenük való védekezésben, akkor kevesebb gyógyszerfogyasztással, sokkal több egészséges ember élne a földön.

A földsugárzás  (könyv) író Gelencsér László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 290 Ft
Nincs raktáron
A Radiesztézia teljes könyve   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A Radiesztézia teljes könyve

A Radiesztézia teljes könyve

antikvár példány

Abbe Mermet

Az ingázás tudományának megteremtője

Mermet abbé, az író, aki kutató és pap volt - minden egyes fejezetben tudományos alaposságra törekszik, és a fizika törvényeivel érvel" - olvasható a könyv elején a kiadó ajánlása. ; A honi és mai bevezetéssel kiegészített könyv az emberi sugárdiagnózissal, az orvosságok és gyógytermékek egyénre szabott radiesztéziás kiválasztásával, ártalmas sugárfajtákkal, távdiagnózis felállításával, eltűnt személyek felkutatásával, rejtett és elvesztett tárgyak megtalálásával, arany-, kőolaj- és vízkutatással, ingarajzokkal, az emberek és bizonyos betegségek karakterszámával is foglalkozik. A szerző Abbe Mermet módszerének lényege a radiesztéziás sugárzás működésének feltárása, amelyet szinte minden tárgy, kémiai elem, beteg vagy egészséges szerv esetében más-más karakterszámmal jelez az inga. A "laikusok" vélhetően kétkedve olvassák majd a kötetbe foglaltakat, ám a - természetgyógyászok körében érdeklődésre számíthat a Béky László bioenergetikus előszavával ellátott kötet.

A Radiesztézia teljes könyve (könyv) író Abbe Mermet

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
6 000 Ft
Nincs raktáron
Az egykezes tenzor kézikönyve   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az egykezes tenzor kézikönyve

Az egykezes tenzor kézikönyve

Sugárérzékelés biofizikai mérőeszközökkel

Manfred B. Hartmann

A könyv alapos bevezetője, valamint a jól összeállított gyakorlati rész kezdőknek és haladóknak egyaránt segítséget nyújt abban, hogy elsajátítsák az egykezes tenzor használatát. A könyvhöz maga a tenzor is hozzá tartozik, együtt kapható!

Az egykezes tenzor kézikönyve a láthatatlan földsugárzások, rezgések, benyomások érzékeléséről szól. Ezeket többé-kevésbé mindannyian észleljük, ám a tenzor segítségével láthatóvá tehetjük, és bizonyos megtanulható alaptételek és módszerek alapján magyarázhatjuk, értékelhetjük. Az egykezes tenzor használata olyan régi ismereteken alapszik, amelyeket napjaink tudományos tapasztalatai is alátámasztanak. Ez az egyszerű eszköz az elektroszmog vagy a Föld sugárzása által létrehozott káros zónákkal ismertet meg. 

Az egykezes tenzor kézikönyve (könyv) író Manfred B. Hartmann

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Az inga tudománya   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az inga tudománya

Az inga tudománya

tökéletes állapotú, olvasatlan antikvár példány

rendhagyó ingatérképekkel és ingával

Gyakorlati útmutató az inga használatához az önismeret fejlesztésére

D. Jurriaanse

Az inga tudománya című könyv a szerző, D Jurriannse sokéves kutatásainak eredménye. Az ingázás ma még egy kevéssé ismert módszer egészségünk, fizikai állapotunk felmérésére. Megtudhatjuk általa, hogy milyen gyógyteát igyunk, hogy milyen ékkövet kell hordanunk, mik a nekünk való színek, de még azt is, hogy mi akadályozza az életben való érvényesülést. Az ingázás nem vallás, tehát nem elsősorban hinni kell benne. Viszont sok mindent megtudhatunk általa önmagunkról, másokról és a világról, sőt izgalmas önismereti játéknak is felfogható. Aki járatlan az ingázás gyakorlatában, annak is biztos útmutató a harminchét ingatérképet tartalmazó könyv. Az inga helyes használatával megbízható és érvényes következtetésekhez juthatunk. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a kísérleteknél tartsuk be a szerző pontos utasításait. Az inga tudománya az első és legnépszerűbb ingakönyv, amely méltán vált bestsellerré Európa több országában. A gyakorlati tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy az ingázás segít jobban megismerni önmagunkat és ezáltal boldogulásunk lehetőségeit.

Az inga tudománya (könyv) író D. Jurriaanse
 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Befolyásolhatatlan földsugárzások

Befolyásolhatatlan földsugárzások

Szőke Lajos

Befolyásolhatatlan földsugárzások (könyv) író Szőke Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Bérlet a III. évezredhez   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bérlet a III. évezredhez

Bérlet a III. évezredhez

Szőke Lajos  Tóth Tamás

Régóta érdekli az embereket, lehet-e valamilyen módon védekezni a káros földsugárzás ellen. Nem, ha az mágneses tér miatt keletkezik, igen, ha az elektromágneses rezgés. Lehetséges, hogy más, ma még ismeretlen hatások is megjelennek, s erről szól a Bérlet a III. évezredhez könyv. Olyan új felvetések, megfigyelések sorát tartalmazza, ami még a témát jól ismerő olvasók számára is figyelemre méltóvá avatja a kötetet.

Bérlet a III. évezredhez (könyv) írók Szőke Lajos  Tóth Tamás

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
 Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei ANTIKVÁR

Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei

Természetes életmód 

Antikvár példány, jó állapotú

Szőke Lajos

A Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei könyv tartalmazza az egészségkárosító földsugárzások ismertetését és kivédésük lehetőségeit.

A földsugárzásokat a világ legtökéletesebb műszere, a bonyolult és máig megmagyarázhatatlan emberi szervezet képes érzékelni. A földsugárzások felismerésének érzékelésének képességét, melyet nevezzünk most a "teljes értékű érzékelőrendszer" sajátosságának, az Emberré válás, a városiasodás, civilizálódás ölte ki az emberből. Ha valamit tenni akarunk, valószínűleg rá fogunk kényszerülni, hogy igénybe vegyük a földsugárzásra érzékeny szakemberek segítségét, bár e képesség sokaknál, az emberiség nagy részénél, a természetes életmóddal bármikor visszaszerezhető lenne.

Egészségkárosító földsugárzások és kivédésük lehetőségei (könyv) író Szőke Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 700 Ft
Nincs raktáron
Elektromosság és egészség

Elektromosság és egészség

Georg Ottó

A szerző Georg Ottó elgondolásának az az alapja, hogy a villamos áram olyan elektromos és mágneses mezőket gerjeszt, amelyek károsak az egészségre; a legközönségesebb villanydrót vagy csatlakozó álmatlanságot vagy figyelemzavart okozhat – csupán első jeléül a kialakuló súlyosabb betegségnek. Számos esetleírásra hivatkozva állítja, hogy a váltóáram mind az emberre, mind az állatokra egyaránt ártalmas, e jelenségek együttesét „elektroszmognak” nevezi. Számba veszi, miféle elektromos eszközöknek van leginkább egészségkárosító hatása: a rádiós ébresztőóra, a mikrohullámú sütő, a lakás közelében haladó elektromos légvezeték, a rádió és a televíziókészülék, a számítógép ártalmait elemzi, ugyancsak számos esetleírás kíséretében. Elméletét kiterjeszti a Föld és a Hold mágnességére is (pl. azt állítva, hogy telihold idején megnő az erőszakos bűncselekmények száma). Végül arra a kérdésre próbál választ adni: Hogyan óvjam magam az elektromosságtól? Válaszai alapján meglehetősen komplikált lenne egészségesen élni, hiszen a villanyvezetéktől távol kell lakást venni; a használaton kívüli elektromos készülék dugaszát folyton ki kéne húzni a konnektorból; a hálószobában nem szabad semmiféle elektromos berendezést tartani; az ágy fejének északra kell néznie; szörnyű veszélyt rejt magában, ha a tükör éppen a földmágnesség vonalában helyezkedik el; a neoncsövet pedig másfél méterre sem szabad megközelíteni. – A radiesztézia problémáival foglalkozók kereshetik a könyvet.

Elektromosság és egészség (könyv) író  Georg Ottó

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Földsugárzás és egészség

Földsugárzás és egészség

új állapotú, antikvár példány

Georg Otto

Földsugárzás és egészség könyv megmutatja mit tehetünk egészségünk védelmében, mire ügyeljünk otthonunkban. Nemcsak azokhoz szól, akik kikerülve a sugárzónából, újból visszanyerték egészségüket, hanem azokhoz is, akik okulva mások szenvedésein és tragédiáján, meg akarják előzni a betegségek kialakulását.

Földsugárzás és egészség (könyv) Georg Otto

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 600 Ft
Nincs raktáron
Irányítható földsugárzások ANTIKVÁR

Irányítható földsugárzások  ANTIKVÁR 

Szőke Lajos

"Köszönetemet fejezem ki a nitrátos ivóvíznek, a benzingőzös levegőnek, a földsugárzásoknak és az ózonlyuknak, mert felhívták a figyelmünket arra, hogy talán mégsem a természetben van a hiba."

Szőke Lajos korunk egyik legnagyobb tanítója. 2007. novembere óta nem tart nyilvános előadást, "visszavonult" . Több évtizedes munkássága alatt rengeteg előadást, tanfolyamot tartott országszerte. Kiváló könyvek jelzik - "Bérlet a III. évezredhez", "Irányítható földsugárzások", "A hetedik pecsét feltörése", "Az emberiség égi eredetű ABC-jelrendszere", "Figyelmeztetések kora", "Csillagösvényen" stb.- , hogy amikről ő beszélt nekünk, ő tanított minket ma is nagyon időszerűek. Tanítók, gyógyítók, előadók tanultak tőle és ez ma is hat, máig hat.

Irányítható földsugárzások  ANTIKVÁR (könyv) író Szőke Lajos

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Nagy ingakönyv

Nagy ingakönyv

135 ingatáblával, 

Petra Sonnenberg

Az egyre népszerűbb inga használatával beleláthatunk a hétköznapi élet kisebb-nagyobb rejtelmeibe. A szerző Petra Sonnenberg mindenki számára használhatóvá teszi az ingát. A Nagy ingakönyv 135 előre megalkotott ingatáblát és inspiráló kérdéscsoportot tartalmaz, segítségükkel a feltett kérdéseinkre azonnal választ kaphatunk. A mindenkiben felmerülő kérdések legtöbbjére válaszol a szerző Petra Sonnenberg 

Nagy ingakönyv (könyv) író Petra Sonnenberg

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 290 Ft
Nincs raktáron
Szakrális terek radiesztéziai felmérése I-II

Szakrális terek radiesztéziai felmérése I-II

Pósa Pál András

A könyv, amelyet kezünkben tartunk, többrendbelileg alapműnek tekinthető. Az általa tárgyalt építészeti és egyéb alkotások számosságát tekintve éppúgy ilyenként kell üdvözölnünk, mint az alkalmazott módszer újszerűségét. Sem gyakorló építészt, sem építészettörténészt nem engednék ki az egyetemről, arníg alaposan át nem tanulmányozta. 

 

Miről is szól ez a könyv? Rövidre fogva: a magyarországi szakrális építészet múltbéli és jelenkori legfontosabb emlékeinek számbavételére és radiesztéziai szempontok szerint történő elemzésére vállalkozik. Hézagpótló és egyben úttörő jelentőségű, bizonyos vonatkozásokban pedig teljességre törekvő mű! Nemcsak keresztény templomokról van itt szó, és nemcsak templomokról. Megidéztetnek a krisnások, a buddhisták, az iszlám hívei, az ortodox és a neológ zsidók; a templomok mellett kápolnák, imaházak, sztúpák, ravatalozók, zsinagógák válnak vizsgálat tárgyává, ókori, közép- és újkori építmények, sőt épülőfélben lévők is. Mithrász- és Ízisz-szentély, Makovecz Imre két temploma ... Továbbá: egyéb szakrális objektumok, a Szent Koronán kezdve, a Szent Jobbon, a Szent László-hermán, a máriapócsi Madonnán át a jászberényi .Lehel-kürtig". Azután: egyes sírj elek és egész temetők, paraszti porták, haranglábak ... 

 

A sok vonatkozásban újszerűnek mondható témakör feldolgozása példaszerűen ökonomikusan történik. Az írásmű hangvétele elejétól végéig mértéktartó. Pósa Pál András szigorú tárgyszerűségre törekszik, miközben az aszketizmusig menően tartózkodik merész, de nem eléggé megalapozott következtetések levonásától. Bradák Károly két kitűnő könyve óta (Fehérvár - fehér folt, 1995., Pontosabban, 2006.) nem lehet kétségünk felóle, hogy a mai Székesfehérváron mutogatott Romkert nem a Szent István által alapított, Nagyboldogasszonyról elnevezett bazilika maradványait őrzi. Pósa Pál András idevágó megállapítása így nem válthat ki különösebb meglepetést belőlünk. 

 

A Pilissel kapcsolatos megállapítások is figyelemre méltóak. Ami az utóbbi években ott zajlik, annak jelentős része bizony nem egyéb felelőtlen zsonglőrködésnél. Ős-Buda ügyben éppen úgy, rnint Ős-Fehérvár ügyben. Pósa Pál András ugyan ismételten hangsúlyozza, hogya "varázsvessző" tanúsítványa sem szentírás, de mi jó lelkiismerettel hozzátehetjük: az ő kezében viszont ez az eszköz legalább biztosan nem blöfföl. Mindenesetre öröm volt olvasni, hogy a visegrádi Mátyás-palota újabb kori "felfedezője", Schulek János műépítész is "pálcás kutató" volt. Valószínúleg nem felejtette otthon a pálcáját akkor sem, amikor a bozótos domboldalban kijelölte a helyet, ahol elkezdődhettek az ásatások. 

 

A sorokat újra- és újraolvasva egy szállóige tolakodhat elő belőlünk. Latin nyelven hagyták ránk őseink, így: "Extra Hungariam non est vita. Si est vita, non est ita." Szabad fordításban: "Magyarországon kívül nem élet az élet. Ha van is, az nem az igazi." 

PAP GÁBOR

 

Szakrális terek radiesztéziai felmérése I-II(könyv) író Pósa Pál András

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
8 900 Ft
Nincs raktáron
Varázsolj az ingával!

Varázsolj az ingával!

Richard Webster

Szinte hihetetlen, hogy egy olyan egyszerű tárgy, mint egy darab zsinóron függő súly, valóságos csodákra képes! Az inga hatásos eszköz, ráadásul elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magunkkal vigyük, és segítségével tudatalattink mélyére lássunk. Könyvében Richard Webster leírja, milyen szempontok alapján válasszunk magunknak ingát, vagy hogyan készíthetjük el akár mi magunk. Megtanítja annak helyes használatát, és számtalan gyakorlattal segíti megszerzett ismereteink elmélyítését. Bemutatja többek között, hogyan lehet az inga segítségünkre a döntéshozatalban, az elveszett tárgyak megtalálásában, egészségügyi problémák megoldásában, céljaink megfogalmazásában vagy lelki fejlődésünkben. Azt is megtudhatjuk, hogyan használhatjuk az ingát annak érdekében, hogy megtaláljuk ideális társunkat, rátaláljunk hivatásunkra, kapcsolatba lépjünk tudatalattinkkal, megismerjük előző életeinket.

Varázsolj az ingával! (könyv) író Richard Webster

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Varázsvessző tudománya   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Varázsvessző tudománya

Varázsvessző tudománya

Radiesztézia a házban és a ház körül

Czeslaw Spychalski

A titokzatos földsugárzás elől elbújni nem lehet, pedig ártalmas emberre, növényre, állatra - kivéve a macskát! Ahol a cica szívesen heverészik, ott - biztosra vehetjük - hatnak a láthatatlan, rákkeltő sugarak. Ezt állítják a radiesztéták, a varázsvesszősök, de azt is megmondják, mit tehetünk egészségünk védelmében, mire ügyeljünk otthonunkban, hová ültessük palántáinkat, gyümölcsfáinkat, hol fúrjunk kutat, és miképpen semmisítsük meg az ártó hatásokat a lakásban és a kiskertünkben. A lengyel radiesztéta-szerző Czeslaw Spychalski - műve eddig csupán kézirat formájában juthatott el az érdeklődő olvasókhoz - alapos gyakorlati útmutatást ad a kezdő varázsvesszősöknek, s azt is elárulja, hogyan fedezhetjük fel rejtett radiesztetikus képességünket

Varázsvessző tudománya (könyv) író Czeslaw Spychalski

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 990 Ft
Nincs raktáron

Sorrend: