Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

NAPTÁRAK ***********************

Fő kategória >NAPTÁRAK ***********************

NAPTÁRAK 

Naptárak, Asztronaptár, holdnaptár, javasnaptár, mandala öröknaptár, szépasszony naptár, coelho határidő napló

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Sorrend:

Gyuri bácsi egészségnaptára 2019

Gyuri bácsi egészségnaptára 2019

Szabó György - A bükki füvesember


Gyuri bácsi 2018-as egészségnaptára, melyben gyógynövényes tanácsokat ad egész évre. Ahogy már megszokhattuk, egy komplex egészségvédő rendszert kapunk ilyenkor: már csak használnunk kell, hétről hétre, napról napra. Gyuri bácsi sokat hangoztatott alapelve, hogy személyes felelősségünk, sőt, kötelességünk saját egészségünkkel foglalkozni.

A bükki füvesember idén minden hónapban egy-egy fontos betegséget állít fókuszba, és bemutatja az 5 legjobb gyógynövényt, ami az adott probléma megelőzésében és kezelésében segítségünkre lehet. Így abból a különleges népgyógyászati tudásból, amit Gyuri bácsi több évtized alatt halmozott fel, most mi is részesülhetünk.

Minden hónapban ajánl keverékteát is a bükki füvesember, mivel saját receptjeiben is használja azt a régi népgyógyászati tapasztalatot, hogy ha összekeverjük az azonos célra használandó gyógynövényeket, hatásuk megsokszorozódik.
A gyönyörű fotókkal ellátott naptárban a képek egy része a bükki füvesember legendás Gyógynövénykertjében készült, melyben már több mint százféle növény terem.

Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 (naptárak) Szabó György

 
1 990 Ft
-10%
Aloha öröknaptár

Aloha öröknaptár 

poszterrel és Bagdi Bella énekével,  CD-n hallható meditációjával

Az aloha hawaii köszöntés, amelynek jelentése: Megosztom veled a szeretet rezdülését.

Az idő akár egy üres könyv. Tartalmat csak az egymásra találások, gondolatok és érzések adnak neki.

Mi lenne, ha minden napot ajándékként élnél át? Minden lélegzetvételnek örülnél és megáldanád a szürke hétköznapokat? Ez az öröknaptár a legjobb segítséget nyújtja neked ebben. A hawaii huna ősi tudásán alapuló öröknaptár ban magát az örömet és a hálát találod meg, hogy a te életedet is beragyogja a szeretet fénye. Az aloha hawaii köszöntés, amelynek jelentése: Megosztom veled a szeretet rezdülését.

Az Aloha öröknaptár első részében a hawaii huna rendszerével ismerkedhetsz meg, míg a naptár második részében minden hétre találsz egy rövid spirituális útmutatót. Az öröknaptár így hűséges baráttá és kísérővé válhat az évek során, híven megőrizve mindent, ami fontos neked az utadon. Az ajándékul adott öröknaptár poszter segítségével megörökítheted életed nevezetes eseményeit, pozitív élményeidet, szeretteid születés- és névnapját, hogy évről évre méltóan tudj megemlékezni ezekről.

Bagdi Bella énekével és a CD-n hallható meditációjával a Ho'oponopono pozitív üzenetét közvetíti. Segít a tudatalatti átprogramozásában, mindennapos hallgatásával pozitív jövőt, boldogságot, egészséget és békét teremthetsz magadnak, boldogabban és harmonikusabban élheted mindennapjaidat.

"Aloha mahalo. Minden lehetséges. Minden megadatik. Itt és most. A legjobban bízom, a legjobbat várom el."

Az aloha öröknaptár hűséges baráttá és kísérővé válhat az évek során.

Aloha öröknaptár (naptárak)

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.11.27
A készlet erejéig!
-10%
Angyal Öröknaptár

Angyal Öröknaptár, Doreen Virtue 

Az Angyal Öröknaptár 365 angyalfestményt és a képekhez tartozó 365 angyali üzenet tartalmaz

Ebben az évről évre használható, gyűrűs, asztali öröknaptár ban Doreen Virtue minden napra kínál neked egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet, amelyek megszépítik napjaidat és átsegítenek bármilyen stresszes helyzeten. Ne foszd meg magad ettől! A 365 angyalfestmény és a képekhez tartozó 365 angyali üzenet örök asztali dísz lehet otthonodban vagy irodádban, és inspiráló ajándékként szolgálhat ismerőseidnek.

A szabad akarat törvénye értelmében az angyalok csak akkor segíthetnek neked, ha kéred, ha erre külön engedélyt adsz - ha felhatalmazod őket. Sok ember egészen elfeledkezett arról, hogy segítségért fordulhatunk az angyalokhoz. Azért hoztam létre ezt a naptárt, hogy nap mint nap emlékeztesselek rá: ha hozzájuk fordulsz, az angyalok mindenben a rendelkezésedre állnak.

Az Angyal Öröknaptár ban található üzenetek mindegyike egyenesen az angyaloktól érkezett, így a többes szám első személyű mondanivalónál vedd észre, hogy az angyalok személyesen hozzád beszélnek. Céljuk az, hogy szeretettel, biztonsággal töltsék meg az életedet, és tanácsokkal lássanak el. Imádkozom, hogy ez a naptár minél több áldást, csodát és örömöt vigyen mindennapjaidba.

Angyal Öröknaptár (naptárak)szerzője Doreen Virtue

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
6 490 Ft
Kedv. ár: 5 840 Ft
Kezdete: 2017.11.10
A készlet erejéig!
Asztronaptár 2019 tranzitokkal

Asztronaptár 2019 tranzitokkal

A naptár lehetővé teszi saját radixának rávetítését a mindenkori tranzitra és a hosszú hatótávolságú fényszögek végigkövetésére

Asztronaptár 2019 tranzitokkal (naptárak)

 
2 990 Ft
Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva öröknaptár

Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva öröknaptár

Gary Chapman

Inspiráló idézetek pároknak az év minden napjára Gary Chapman "Az 5 szeretetnyelv - Egymásra hangolva" című könyve alapján. Szerelembe esni egy pillanat alatt lehet, de a szeretetet frissen tartani egy életen át - az művészet! Az öröknaptár a szeretet kifejezésének és befogadásának titkát járja körül.

Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva öröknaptár(naptarak) Gary Chapman

 
3 500 Ft
Louise L. Hay öröknaptár

Louise L. Hay öröknaptár

365 gondolat a szeretet jegyében

Louis L. Hay

Az új év mindig felkínálja számunkra az új kezdet lehetőségét. Idén is rengeteg kaland vár ránk! Bízzunk abban, hogy az élet megadja nekünk mindazt, amire szükségünk van. Louise L. Hay öröknaptáránál megfelelőbb biztatást ehhez nemigen kaphatunk. A káprázatos naptár 365 napra elegendő bölcsességgel és ragyogó fotókkal inspirálja lelki életünket.

Louise L. Hay az Éld jól az életed! című nemzetközi bestseller szerzője, metafizikus előadó és tanító, könyvei több mint 50 millió példányban keltek el világszerte. Több mint 30 éve segít a világ legkülönfélébb táján élő embereknek abban, hogy felfedezzék és kiaknázzák a teremtőerőikben rejlő lehetőségeket, és mindezt személyes fejlődésükre, öngyógyításra fordítsák. Szerepelt az Oprah Winfrey Show-ban, valamint számos egyéb tévé- és rádióműsorban az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt.

7. Vasárnap
Az egészség elérésének legegyenesebb útja, ha kellemes gondolatokkal töltöm fel az elmémet.

16. Kedd
Szeretem az életet. Boldog vagyok, hogy élek!

Január 15. Szerda
Elmém és gondolataim segítségével hatalmamban áll megteremteni bármit, amire vágyom.

28. Vasárnap
A szeretet előtt minden ajtó kitárul.

Május 25. Vasárnap
Az élet nagylelkű, és a boldoguláshoz mindig megadja, ami épp elegendő.

Louise L. Hay öröknaptár (naptárak)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
6 490 Ft
-10%
Mandala öröknaptár

Mandala öröknaptár

Enegriát adó mandalák minden napra

A mandala öröknaptár 366 db színes mandalával. Minden oldalon újabb és újabb, ragyogóan gyönyörű színű és formájú, energiát adó mandalát talál. A képeket az adott naphoz illeszkedő bölcs útravaló, és a névnapok jelentése gazdagítja. Élvezze sokáig nap mint nap áldásos hatásait ennek a csodálatos öröknaptár nak, otthonában és munkahelyén!

Mérete:170x250 mm

Mandala öröknaptár a legszebb mandalákkal (naptárak)

 
5 990 Ft
Kedv. ár: 5 400 Ft
Kezdete: 2015.11.27
A készlet erejéig!
Utak

Utak

Paulo Coelho

Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig.
Paulo Coelho, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője.
Könyvei nemcsak a bestsellerlistákat vezetik, de társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. A műveiben érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat, és a világ újfajta megértését keresik.
A kötet illusztrátora, Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.

Utak (naptárak) Paulo Coelho

 
3 700 Ft

Sorrend: