Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAngyal Öröknaptár

Angyal Öröknaptár
6 490 Ft

Angyal Öröknaptár, Doreen Virtue 

Az Angyal Öröknaptár 365 angyalfestményt és a képekhez tartozó 365 angyali üzenet tartalmaz

Ebben az évről évre használható, gyűrűs, asztali öröknaptár ban Doreen Virtue minden napra kínál neked egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet, amelyek megszépítik napjaidat és átsegítenek bármilyen stresszes helyzeten. Ne foszd meg magad ettől! A 365 angyalfestmény és a képekhez tartozó 365 angyali üzenet örök asztali dísz lehet otthonodban vagy irodádban, és inspiráló ajándékként szolgálhat ismerőseidnek.

A szabad akarat törvénye értelmében az angyalok csak akkor segíthetnek neked, ha kéred, ha erre külön engedélyt adsz - ha felhatalmazod őket. Sok ember egészen elfeledkezett arról, hogy segítségért fordulhatunk az angyalokhoz. Azért hoztam létre ezt a naptárt, hogy nap mint nap emlékeztesselek rá: ha hozzájuk fordulsz, az angyalok mindenben a rendelkezésedre állnak.

Az Angyal Öröknaptár ban található üzenetek mindegyike egyenesen az angyaloktól érkezett, így a többes szám első személyű mondanivalónál vedd észre, hogy az angyalok személyesen hozzád beszélnek. Céljuk az, hogy szeretettel, biztonsággal töltsék meg az életedet, és tanácsokkal lássanak el. Imádkozom, hogy ez a naptár minél több áldást, csodát és örömöt vigyen mindennapjaidba.

Angyal Öröknaptár (naptárak)szerzője Doreen Virtue

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház