Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAloha öröknaptár

Aloha öröknaptár
3 490 Ft

Aloha öröknaptár 

poszterrel és Bagdi Bella énekével,  CD-n hallható meditációjával

Az aloha hawaii köszöntés, amelynek jelentése: Megosztom veled a szeretet rezdülését.

Az idő akár egy üres könyv. Tartalmat csak az egymásra találások, gondolatok és érzések adnak neki.

Mi lenne, ha minden napot ajándékként élnél át? Minden lélegzetvételnek örülnél és megáldanád a szürke hétköznapokat? Ez az öröknaptár a legjobb segítséget nyújtja neked ebben. A hawaii huna ősi tudásán alapuló öröknaptár ban magát az örömet és a hálát találod meg, hogy a te életedet is beragyogja a szeretet fénye. Az aloha hawaii köszöntés, amelynek jelentése: Megosztom veled a szeretet rezdülését.

Az Aloha öröknaptár első részében a hawaii huna rendszerével ismerkedhetsz meg, míg a naptár második részében minden hétre találsz egy rövid spirituális útmutatót. Az öröknaptár így hűséges baráttá és kísérővé válhat az évek során, híven megőrizve mindent, ami fontos neked az utadon. Az ajándékul adott öröknaptár poszter segítségével megörökítheted életed nevezetes eseményeit, pozitív élményeidet, szeretteid születés- és névnapját, hogy évről évre méltóan tudj megemlékezni ezekről.

Bagdi Bella énekével és a CD-n hallható meditációjával a Ho'oponopono pozitív üzenetét közvetíti. Segít a tudatalatti átprogramozásában, mindennapos hallgatásával pozitív jövőt, boldogságot, egészséget és békét teremthetsz magadnak, boldogabban és harmonikusabban élheted mindennapjaidat.

"Aloha mahalo. Minden lehetséges. Minden megadatik. Itt és most. A legjobban bízom, a legjobbat várom el."

Az aloha öröknaptár hűséges baráttá és kísérővé válhat az évek során.

Aloha öröknaptár (naptárak)


Ezokönyvek Keleverustól webárúház