Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

NAPTÁRAK ***********************

Főkategória >NAPTÁRAK ***********************

NAPTÁRAK 

Naptárak, Asztronaptár, holdnaptár, javasnaptár, mandala öröknaptár, szépasszony naptár, coelho határidő napló

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Sorrend:

-12%
Aloha öröknaptár

Aloha öröknaptár 

könyv alsó sarkán apró sérülés

poszterrel és Bagdi Bella énekével,  CD-n hallható meditációjával

Az aloha hawaii köszöntés, amelynek jelentése: Megosztom veled a szeretet rezdülését.

Az idő akár egy üres könyv. Tartalmat csak az egymásra találások, gondolatok és érzések adnak neki.

Mi lenne, ha minden napot ajándékként élnél át? Minden lélegzetvételnek örülnél és megáldanád a szürke hétköznapokat? Ez az öröknaptár a legjobb segítséget nyújtja neked ebben. A hawaii huna ősi tudásán alapuló öröknaptár ban magát az örömet és a hálát találod meg, hogy a te életedet is beragyogja a szeretet fénye. Az aloha hawaii köszöntés, amelynek jelentése: Megosztom veled a szeretet rezdülését.

Az Aloha öröknaptár első részében a hawaii huna rendszerével ismerkedhetsz meg, míg a naptár második részében minden hétre találsz egy rövid spirituális útmutatót. Az öröknaptár így hűséges baráttá és kísérővé válhat az évek során, híven megőrizve mindent, ami fontos neked az utadon. Az ajándékul adott öröknaptár poszter segítségével megörökítheted életed nevezetes eseményeit, pozitív élményeidet, szeretteid születés- és névnapját, hogy évről évre méltóan tudj megemlékezni ezekről.

Bagdi Bella énekével és a CD-n hallható meditációjával a Ho'oponopono pozitív üzenetét közvetíti. Segít a tudatalatti átprogramozásában, mindennapos hallgatásával pozitív jövőt, boldogságot, egészséget és békét teremthetsz magadnak, boldogabban és harmonikusabban élheted mindennapjaidat.

"Aloha mahalo. Minden lehetséges. Minden megadatik. Itt és most. A legjobban bízom, a legjobbat várom el."

Az aloha öröknaptár hűséges baráttá és kísérővé válhat az évek során.

Aloha öröknaptár (naptárak)

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 500 Ft
Kezdete: 2021.11.01
A készlet erejéig!
Angyal Öröknaptár

Angyal Öröknaptár, Doreen Virtue 

Az Angyal Öröknaptár 365 angyalfestményt és a képekhez tartozó 365 angyali üzenet tartalmaz

Ebben az évről évre használható, gyűrűs, asztali öröknaptár ban Doreen Virtue minden napra kínál neked egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet, amelyek megszépítik napjaidat és átsegítenek bármilyen stresszes helyzeten. Ne foszd meg magad ettől! A 365 angyalfestmény és a képekhez tartozó 365 angyali üzenet örök asztali dísz lehet otthonodban vagy irodádban, és inspiráló ajándékként szolgálhat ismerőseidnek.

A szabad akarat törvénye értelmében az angyalok csak akkor segíthetnek neked, ha kéred, ha erre külön engedélyt adsz - ha felhatalmazod őket. Sok ember egészen elfeledkezett arról, hogy segítségért fordulhatunk az angyalokhoz. Azért hoztam létre ezt a naptárt, hogy nap mint nap emlékeztesselek rá: ha hozzájuk fordulsz, az angyalok mindenben a rendelkezésedre állnak.

Az Angyal Öröknaptár ban található üzenetek mindegyike egyenesen az angyaloktól érkezett, így a többes szám első személyű mondanivalónál vedd észre, hogy az angyalok személyesen hozzád beszélnek. Céljuk az, hogy szeretettel, biztonsággal töltsék meg az életedet, és tanácsokkal lássanak el. Imádkozom, hogy ez a naptár minél több áldást, csodát és örömöt vigyen mindennapjaidba.

Angyal Öröknaptár (naptárak)szerzője Doreen Virtue

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
7 990 Ft
Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva öröknaptár

Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva öröknaptár

Gary Chapman

Inspiráló idézetek pároknak az év minden napjára Gary Chapman "Az 5 szeretetnyelv - Egymásra hangolva" című könyve alapján. Szerelembe esni egy pillanat alatt lehet, de a szeretetet frissen tartani egy életen át - az művészet! Az öröknaptár a szeretet kifejezésének és befogadásának titkát járja körül.

Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva öröknaptár(naptarak) Gary Chapman

 
3 500 Ft
-10%
Energiát adó mandalák - Öröknaptár 2.

Energiát adó mandalák - Öröknaptár 2.

Halzer Dorottya

366 mandalával - asztali öröknaptár

A már ismert és közkedvelt mandala asztali öröknaptárunk folytatása 366 színes mandalával, az adott naphoz illeszkedő bölcs útravalóval és a névnapok jelentésével gazdagítva.
Használható otthon és munkahelyen egyaránt.
Minden oldalon újabb és újabb, ragyogóan gyönyörű színű és formájú, energiát adó mandalát talál. A képeket az adott naphoz illeszkedő bölcs útravaló, és a névnapok jelentése gazdagítja. Élvezze sokáig nap mint nap áldásos hatásait ennek a csodálatos öröknaptárnak, otthonában és munkahelyén! Asztalra állítható, kasírozott tartólábbal, spirálozva készített.
Gyönyörű színű, egyedi grafikájú mandalák jókívánságok kifejezésére és szerencsés energiák vonzására. Kedves ajándék is lehet családtagok és barátok számára.

Energiát adó mandalák - Öröknaptár 2. (naptárak) Halzer Dorottya

 
7 995 Ft
Kedv. ár: 7 195 Ft
Kezdete: 2020.11.17
A készlet erejéig!
Kalendárium - Erőt adó imákkal az év minden hetére

Kalendárium - Erőt adó imákkal az év minden hetére

 

"Amikor imádkozunk, Isten a szivünket is nézi, nem csak a szövegeinket"

Anthony de Mello

 

Kalendárium - Erőt adó imákkal az év minden hetére (naptárak)

 

 

 
3 500 Ft
Louise L. Hay öröknaptár

Louise L. Hay öröknaptár

365 gondolat a szeretet jegyében

Louis L. Hay

Az új év mindig felkínálja számunkra az új kezdet lehetőségét. Idén is rengeteg kaland vár ránk! Bízzunk abban, hogy az élet megadja nekünk mindazt, amire szükségünk van. Louise L. Hay öröknaptáránál megfelelőbb biztatást ehhez nemigen kaphatunk. A káprázatos naptár 365 napra elegendő bölcsességgel és ragyogó fotókkal inspirálja lelki életünket.

Louise L. Hay az Éld jól az életed! című nemzetközi bestseller szerzője, metafizikus előadó és tanító, könyvei több mint 50 millió példányban keltek el világszerte. Több mint 30 éve segít a világ legkülönfélébb táján élő embereknek abban, hogy felfedezzék és kiaknázzák a teremtőerőikben rejlő lehetőségeket, és mindezt személyes fejlődésükre, öngyógyításra fordítsák. Szerepelt az Oprah Winfrey Show-ban, valamint számos egyéb tévé- és rádióműsorban az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt.

7. Vasárnap
Az egészség elérésének legegyenesebb útja, ha kellemes gondolatokkal töltöm fel az elmémet.

16. Kedd
Szeretem az életet. Boldog vagyok, hogy élek!

Január 15. Szerda
Elmém és gondolataim segítségével hatalmamban áll megteremteni bármit, amire vágyom.

28. Vasárnap
A szeretet előtt minden ajtó kitárul.

Május 25. Vasárnap
Az élet nagylelkű, és a boldoguláshoz mindig megadja, ami épp elegendő.

Louise L. Hay öröknaptár (naptárak)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
6 990 Ft
Mandala öröknaptár

Mandala öröknaptár

A Mandala öröknaptár egy teljes éven át tartó belső fejlődés élményét nyújtja át Neked. Ez a különleges kalendárium a gondosan összeválogatott idézeteivel és ábráival a világ sokszínűségére, szakrális egyszerűségére és az isteni gondviselés megnyugtató, állandó jelenlétére emlékeztet nap mint nap.

A mandalák életünk részét képezik, és mindenhol találkozhatunk velük az egész világon. Az eredetileg a mai India területéről származó védikus írásokban olvasható szanszkrit mandala kifejezés kört, körkörös területet jelent. Pusztán formájuk révén is hozzájárulnak az összpontosításhoz, és segítik a meditációs állapot elérését. Könnyen használhatók spirituális gyakorlatokban, ezért szinte valamennyi spirituális vonal ismeri és közvetve vagy közvetlenül használja a mandalák előnyeit.

Az eredeti mandalák mind egyfajta térképet jelenítenek meg, ami az anyagi és a spirituális világ szintjeit és létsíkjait hivatottak bemutatni. A mandalák azonban nemcsak egy külső, misztikus közeget írhatnak le, de önmagunk belső megértéséhez is térképként szolgálhatnak. C. G. Jung óta a szakemberek a pszichológia területén is nagy sikerrel alkalmazzák a mandalákat. A színpompás ábrák saját egyéni színezetünket öntik képi formába, szimmetrikus elrendeződésük pedig belső világunk egyensúlyára mutatnak rá.

Mandala öröknaptár (naptárak)

 
7 990 Ft
-10%
Mandala öröknaptár Enegriát adó mandalák

Mandala öröknaptár

Enegriát adó mandalák minden napra

A mandala öröknaptár 366 db színes mandalával. Minden oldalon újabb és újabb, ragyogóan gyönyörű színű és formájú, energiát adó mandalát talál. A képeket az adott naphoz illeszkedő bölcs útravaló, és a névnapok jelentése gazdagítja. Élvezze sokáig nap mint nap áldásos hatásait ennek a csodálatos öröknaptár nak, otthonában és munkahelyén!

Mérete:170x250 mm

Mandala öröknaptár Enegriát adó mandalák (naptárak)

 
5 990 Ft
Kedv. ár: 5 400 Ft
Kezdete: 2022.01.06
A készlet erejéig!
Asztronaptár 2022

Asztronaptár 2022

tranzitokkal - asztrológusoknak és az asztrológia szerelmeseinek

első postázás nov. 22-én 

Asztronaptár 2022 (naptárak)

 
3 190 Ft
Nincs raktáron

Sorrend: