Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Hűtőmágnes horoszkóp mandalás

Fő kategória >MANDALÁK >Hűtőmágnes horoszkóp mandalás

Hűtőmágnes horoszkóp mandalás

A mandalák a szimbólumok és színek energiája, rezgése által harmonizálják, energetizálják környezetünket, auránkat, befolyásolják hangulatunkat és érzéseinket.

Mi az a mandala?

Röviden: megvilágosodás erőmező. Szanszkrit neve a mandala, ez szó szerint kört jelent. Tibeti neve tyilkor, aminek jelentése középpont és ami körülötte van. Egy fogalom vagy isteni Lény erőtere, energetikai mezeje. A térben létrejövő végtelen számú lehetőség és történés képi megjelenítése és mindezek rendszerezése a megértés elősegítéséhez. Nagyon - nagyon mély lehetőségek vannak benne a materializált és transzcendens világokban az összefüggések szövevényének felfogásához. Minél többet tudok meg a mandalákról, a geometriájukról, a szimbolikájukról, a jelentéstartalmukról, annál lenyűgözőbbnek találom ezt a műfajt.

Hogyan működik egy mandala?

Nagyon egyszerűen. A benne lévő formák és színek bizonyos frekvencián gerjesztik a tér energiáját, némelyeket magukhoz vonzanak, felerősítenek, némelyeket taszítanak. Itt is fontos a méret, mert minél nagyobb felületet fed, annál erősebb az általa kifejtett erő, energetikai változás, de persze közrejátszik ebben a központi téma minősége is.

Pont ezért nagyon fontos, főleg a nagy méretű képek és szakrális mandalák esetében, hogy tisztított térbe kerüljenek. Mindegyik elkezdi gerjeszteni maga körül a teret, de a rendetlen, koszos helyiségekben ezek a hatások is felerősödnek. Kihelyezés előtt ki kell takarítani, fizikai és szellemi szinten is, az összehordott lomokat, érzelmi kötődéseket, a veszekedések, verekedések, netán halálesetek és más történések energetikai lenyomatát.


Sorrend:

-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Bak

Bak december 22- január 20. (D:55 mm)

 

Azoknak hasznos, akik szeretnének gyakorlatiasak, ambiciózusak, energikusak, fegyelmezettek, erős akaratúak, hagyománytisztelőek, türelmesek, tökéletességre törekvők lenni. Segít lehűteni a túlzott érzelmi kitöréseket, és megakadályozza az alaptalan lelkesedésen alapuló tervek szövögetését. A bak csillagkép azon tulajdonságait is közvetíti, amik anyagi és szellemi téren egyaránt nélkülözhetetlenek, a koncentrációt, a rendet, a besűrített figyelmet és az önfegyelmet. Az emberben a térdek és az alázat, a tisztelet tartozik a bak csillagképhez. Hasznos lehet azok számára, akik nem tisztelik eléggé sem az Istent, sem a természetet, sem embertársaikat, ezért gyakran fáj a térdük, ízületi gyulladás, szalagszakadás, legrosszabb esetben térdtörés miatt szenvednek. Uralkodó bolygója a Szaturnusz amely kapcsolatban áll az elmúlással, az öregséggel, a határok védelmével, az elvonultsággal, az aszkézissel.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Bika

Bika április 21- május 21. (D:55 mm)

 

Azok számára hasznos ez a mandala, akik szeretnének megbízhatóak, kitartóak, nyugodtak, megfontoltak, türelmesek, melegszívűek és odaadóak lenni. Azoknak szól, akik biztos talajt szeretnének érezni a lábuk alatt, és meg akarják találni a helyüket a világban, meg akarják teremteni életük anyagi alapjait. Az emberben a nyak és a birtoklási ösztön tartozik a bika csillagképhez. Ez a minta hasznos lehet azok számára, akik túl makacsak, önzőek és ragaszkodóak, ezért gyakran fáj a nyakuk, a torkuk és mandulájuk. Mivel a bika csillagképnek az uralkodó bolygója a Vénusz, kapcsolatban áll a testi-lelki szépséggel és vonzerővel, így ennek a mandalának jótékony hatása felhasználható ezen a területen.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Halak

Halak február 19-március 20. (D:55 mm)

 

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének fantáziadúsak, együttérzőek, megértőek, kedvesek, önzetlenek, jóindulatúak, idealisták, lelkesek és intuitívak lenni. A zodiákus második kettős jegye, szimbóluma a két ellenkező irányba úszó hal. Ebben a mandalában a két halat két delfin váltja fel, akik az élet természetes forgásában, a jin-jang által szimbolizált tengerben úsznak, egymást kiegészítve harmóniát teremtenek. A csillagkép kisugárzása képes összekapcsolni az ember tudatalattijának mélységeit, a felszínen lebegő tudatos énjével. Aki elválasztja magába e két világot az bizonytalan, gyenge és félelmekkel teli lesz, aki viszont megismeri a mélységet és önnön magát, az visszatérhet az egységbe. A halak csillagkép uralkodó bolygója a Neptunusz. Kapcsolatban áll a művészetekkel, a csillogással, a szerepjátszással, az okkult tudományokkal is.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Ikrek

Ikrek május 22-június21. (D:55 mm)

 

Azok számára hasznos ez a mandala, akik szeretnének eszesek, ötletesek, tevékenyek mozgékonyak, nyitottak, barátságosak, fiatalosak és energikusak lenni. Ez a mandala javítja a tanulási és felfogóképességet, felfrissíti a szellemet. Az emberben a vállak és gondolkodási képesség tartozik az ikrek csillagképhez. Ez a minta hasznos lehet azok számára, akik nagyon sértődékenyek, ezért gyakran fáj a válluk és a hátuk felső szakasza. Mivel az ikrek csillagképének az uralkodó bolygója a Merkúr, kapcsolatban áll a művészeti tevékenységekkel, a médiával, információáramlással, így ennek a mandalának jótékony hatását felhasználhatják azok is, akiknek gondjaik akadnak korunk új technikai vívmányainak használatával, pl. a számítógéppel, az internettel és a televízióval.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Kos

Kos március 21- április 20. (D:55 mm)

 

Azok számára hasznos ez a mandala, akik szeretnének határozott akarattal, döntés- képességgel rendelkezni karrierjüket beindítani, munkahelyükön és az életben vezető pozícióba kerülni, lényeglátó képességet kifejleszteni, vállalkozó szelleműek és elszántak, lendületesnek és lelkesnek lenni. Az emberben a fej és az akarat tartozik a kos csillagképhez, ezért ez a minta agyi, idegrendszeri betegségek, határozatlanság, bizonytalanság, pánikhajlam gyógyításánál felhasználható.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Mérleg

Mérleg szeptember 23-október 23. (D:55 mm)

 

Azok számára hasznos ez a mandala, akik szeretnének békések, nyugodtak, kiegyensúlyozottak, megértőek, alkalmazkodóak, társaságkedvelők, nagyvonalúak, harmóniát teremtők lenni. A mérleg mindig egyensúlyra törekszik, kiáll az igazság mellett. Rokon az ikrek kettős természetével, de itt az erők egyensúlyban maradnak. Az emberben a csípő és az igazságérzet, az egyensúly tartozik a mérleg csillagképhez. Ez a minta hasznos lehet azok számára, akik túl kiegyensúlyozatlanul élnek, ingatagok, határozatlanok, könnyen beadják mindenre a derekukat, ezért gyakran fáj a csípőjük és a gerincük alsó része. Mivel a mérleg csillagképének az uralkodó bolygója a Vénusz, kapcsolatban áll a testi-lelki szépséggel és vonzerővel, így ennek a mandalának jótékony hatása felhasználható ezen a területen is.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Nyilas

Nyilas november 23 - december 21 (D:55 mm)

 

Azok számára hasznos, akik szeretnének optimisták, bizakodók, gazdagok, szabadok, derűsek, jókedvűek, becsületesek és őszinték lenni. A nyilas ősi neve Kentaur, az égi bölcsesség, az érettség és a természetesség szimbóluma. Gondolatai villámként hatolnak át a sötétségen és a tudatlanságon. Uralkodó bolygója a Jupiter, akit kezében villámokat vagy jogart tartó férfiként ábrázolnak, mint Zeuszt, görög megfelelőjét. Emiatt kapcsolatban áll az anyagi és szellemi gazdagsággal, a kihívásokkal, így ennek a mandalának a jótékony hatása felhasználható ezeken a területeken is. Az emberi testben a combok és a világos gondolkodás tartozik ehhez. Hasznos lehet továbbá azoknak, akik túl lusták akár fizikai vagy szellemi téren, így gyakran fáj, gyenge a combjuk.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Oroszlán

Oroszlán július 23 - augusztus 23. (D:55 mm)

 

Azok számára hasznos, akik szeretnének irányító pozícióba kerülni, kiváló szervezőképességet és munkakedvet szerezni, erős, oltalmazó, nagylelkű, megértő, kreatív, lelkes, széles látókörű és nyitott lenni. Az oroszlán csillagképben rejlő hatalmas energiát jeleníti meg, mert ez a hegy a mindent beragyogó Nap erejének a letéteményese. Az emberi testben a szív és a gerinc tartozik az oroszlán csillagképhez. Hasznos lehet azok számára is, akik sohasem a szívükre, mindig az eszükre hallgatnak, akik kevés örömet találnak az életükben, ezért szív és keringési problémáik vannak, netán nem az egyenes úton járnak vagy állandóan meghajlanak mások akarata előtt, ezért gerincbetegségek kínozzák őket. Uralkodó bolygója a Nap, ami kapcsolatban áll a versenyszellemmel, a hatalom megszerzésével és a férfiúi termékenységgel, ezért ezeken a területeken is hasznos. Azok számára hasznos, akik szeretnének irányító pozícióba kerülni, kiváló szervezőképességet és munkakedvet szerezni, erős, oltalmazó, nagylelkű, megértő, kreatív, lelkes, széles látókörű és nyitott lenni. Az oroszlán csillagképben rejlő hatalmas energiát jeleníti meg, mert ez a hegy a mindent beragyogó Nap erejének a letéteményese. Az emberi testben a szív és a gerinc tartozik az oroszlán csillagképhez. Hasznos lehet azok számára is, akik sohasem a szívükre, mindig az eszükre hallgatnak, akik kevés örömet találnak az életükben, ezért szív és keringési problémáik vannak, netán nem az egyenes úton járnak vagy állandóan meghajlanak mások akarata előtt, ezért gerincbetegségek kínozzák őket. Uralkodó bolygója a Nap, ami kapcsolatban áll a versenyszellemmel, a hatalom megszerzésével és a férfiúi termékenységgel, ezért ezeken a területeken is hasznos.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Rák

Rák június 22 - július 22. (D:55 mm)

 

Azok számára hasznos, akik szeretnének önzetlenek, figyelmesek, fantáziadúsak, megfontoltak, együtt érzőek, védelmezők és intuitív tudás birtokosai lenni. A rák a legnőiesebb és a legérzékenyebb jegy, ez a minta segít a nőknek nemi identitásuk helyrehozatalában, hogy korunk megzavarodott világában helyt állhassanak a természet rájuk szabott feladataik megoldásában. A rák a családalapítás és a gyermekvállalás jegye, legendás a termékenysége, rendkívüli a teremtőképessége és ez az élet minden területére kihat, kapcsolatban áll a női termékenységgel, a művészeti alkotásban éppúgy megjelenhet, mint a találékonyságban és intuíciós problémamegoldásban. Az emberben a mellkas és az értelmek, érzések, megérzések tartozik ehhez. Ez a minta hasznos lehet azoknak, akik idegesek, túl érzékenyek vagy éppen túl érzéketlenek, ezért gyakran küzdenek gyomorpanaszokkal, légzési nehézségekkel és megfázással.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Skorpió

Skorpió október 24 - november 22. (D:55 mm)

 

Azoknak hasznos, akik szeretnének rendkívüli energiákkal és képességekkel rendelkezni, céltudatosan és szenvedélyesen élni, kimeríthetetlen munkaképességgel rendelkezni, szilárd anyagi alapokat létrehozni vagy erős külső-belső védelmet kiépíteni maguk és családjuk számára. A zodiákus leghírhedtebb és legellentmondásosabb jegy. A skorpió képviselni a Paradicsom kígyóját, aki az ember szellemét az anyagi létbe csalja, de ő az, aki vissza is vezetheti oda. Az emberben a nemi szervek, így a rejtélyes kundalíni energia, a halál és az újjászületés képessége tartozik a csillagképhez. Egyszerre van jelen a jegyre jellemző agresszivitás, az önuralom, az emberfeletti képességek és a spiritualitás. Hasznos lehet azoknak, akik enerváltnak és gyengének érzik magukat, vérszegények, hormonális és nemi szervi problémáik vannak, altesti gyulladások vagy szexuális zavarok miatt szenvednek. Uralkodó bolygója a Plútó, eleme a víz.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Szűz

Szűz augusztus 24- szeptember 22. (D:55 mm)

 

Azoknak hasznos, akik szeretnének logikus gondolkodásúak, megbízhatók, rendszeretők, aprólékosak, szorgalmasak, termékenyek és gyakorlatiasak lenni. Ez a munka, a szolgálat, az erény és a betakarítás, az egyetemes szeretet csillagképe. Az emberben az idegrendszer és a belek tartoznak a szűz csillagképhez. Ez a minta hasznos lehet azok számára, akik nagyon lusták, esetleg túl sokat emésztik magukat a rég elmúlt dolgok miatt, ezért idegi panaszaik vagy bélrendszeri problémáik vannak. Uralkodó bolygója a Merkúr, ezért kapcsolatban áll a művészeti tevékenységek közül elsősorban az írással, a médiákkal, információ-áramlással, így ennek a mandalának a jótékony hatása felhasználható azoknak is, akiknek gondjaik akadnak a fogalmazással vagy korunk technikai vívmányainak használatával, pl. a számító- géppel, az internettel. Hasznos segítség lehet a logikus, precíz, rendszerető gondolkodás és életvitel kialakításában is.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Horoszkópos mandala hűtőmágnes - Vízöntő

Vízöntő január 21 - február 18. (D:55 mm)

 

Azoknak hasznos, akik szeretnének függetlenek, barátságosak, kedvesek, segítőkészek, humánusak, elfogulatlanok, hűségesek, eredetiek és ötletesek lenni. Uralkodó bolygója az Uránusz, aki kapcsolatban áll a magasabb szellemiséggel, az érzékeken felüli képességekkel, a teremtő értelemmel, a felfogóképességgel, az újításokkal, az eredetiséggel, így jótékony hatása felhasznál- ható ezeken a területeken is. A vízöntő vonzódik az ezoterikus, misztikus, idealisztikus és szabad szellemű új gondolatokhoz és a különböző vallásos szertarásokhoz egyaránt. Sajátos életenergiája és életfelfogása nem tűri, hogy megszokott keretek közé szorítsák. Az új utak kereséséhez, terhes kötöttségek megszüntetéséhez és az élet bármely területén a szabadság megtartásához nyújthat még hasznos segítséget. Az emberben a lábszár és az új utak keresése tartozik a vízöntő csillagképhez. Hasznos lehet azoknak, akik megrekedtek a múltban vagy nem mernek új irányba lépni.

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!

Sorrend:

Egy mandala elkészítése érdekes feladat.

Amikor az alapokat megszerkesztjük, mindig kell lennie egyközponti témájának, fogalomnak, személynek vagy isteni Lénynek ami köré felépül. Hogy jól működjön a megfelelő színeket, szimbólumokat és geometriát kell használni, ami az adott téma energetikájához tartozik, azt erősíti. Kiválasztásukhoz többféle út létezik.

- Az első, talán a legegyszerűbb és legnépszerűbb, de kétségkívül a legmegbízhatatlanabb az intuitív módszer. Gyakorlatilag arról szól, hogy ami éppen eszünkbe jut és/vagy megtetszik nekünk, azt használjuk, mind színekben, mind szimbólumokban, mind festési-készítési technikában. Kezdőknek ajánlom mint kiinduló alap a gyakorláshoz, aztán érdemes továbblépni.

- Ennél fejlettebb és már jóval nagyobb felkészültséget igényel, a meditatív módszer. Itt először elmélyült meditatív állapotban gondoljuk át, építjük fel a mandalát. Körüljárva a témát, átérezve a szimbólumok-színek-formák rendszerét. A felmerült lehetőségek sokszor érdekes összefüggések mellett kerülnek tudatunkba, mélyebb vagy magasabb szintekről. Ennek a módszernek egy még fejlettebb változata, hogy az alapelgondolásunkról több vázlatot készítünk és mindegyiket újra és újra megvizsgáljuk, átgondoljuk és elemezzük.

- A harmadik lehetőség a tudatos készítés módszere. A tudati lélek korában élve, feltétlen ennek a megvalósítására kell törekednünk. Tudatunkkal is felfogva a formák-szimbólumok-színek jelentéstartalmát. Megismerni a szakrális geometriai, a színtani és szimbológiai tudást. Amennyire lehetséges elmélyülni a filozófiák és vallások hittételeinek megértésében. Megtanulni a különböző korok és hitrendszerek művészettörténeti alapjait, hogyan és miért ábrázolnak valamit vagy valakit úgy ahogyan láthatjuk. Ez egy igen hosszú, soha véget nem érő folyamat. Mégis érdemes nekivágni, mert ez most a fejlődés lehetőségének valódi útja.